Bebisbesök

2008-05-31 ι 17:09:42.. Our life 3 Kommentarer

Nu har vi precis kommit hem från Haninge. Har varit på besök hos C's arbetskamrat som dessutom fått en liten knodd. En liten tjej som ska heta Jonna.
Helt sjukt att Leon har varit så liten. Och det för bara 2,5 månad sen. Herregud.
Varför växer du så snabbt lille man? Eller ja visst är den här tiden mycket roligare än själva spädbarnstiden. Leon var så himla tråkigt då. Eller snäll kanske jag ska säga. Han låg bara och tittade på allting, inte skrek eller yttrade sig alls. Medans nu ligger han och skrattar och snackar för fullt. Och gnäll och skrik i mellan åt. Men där emot så tycker jag att han spyr mer nu. Eller jag kanske bara förträngt spyandet när han var så liten och kommer bara ihåg det lilla gulliga knytet som låg så snällt och tittade på.
Jaja, alla har vi varit så små. Synd att det går så snabbt bara. Leon hade, eller får, gärna vara kvar den storleken och den bebis han är idag ett längre tag. Men snart kryper han omkring här och då är det inte långt kvar tills han går och springer runt och skriker på mamma. Haha.

Nu kommer det dock lite gnäll från ungen min. Inge roligt att sitta i babysittern när ingen pratar med en och alla är där ute. Stackars liten.

God natt

2008-05-30 ι 23:48:03.. Leon i bilder 3 Kommentarer


En lila blomma

2008-05-30 ι 22:18:51.. Foto 1 Kommentarer


Godaste drickan ever

2008-05-30 ι 10:57:04.. Our life 1 Kommentarer


Äntligen fredag!

2008-05-30 ι 10:46:41.. Our life 1 Kommentarer

God förmiddag.
Underbart väder idag också - 23° och strålande sol. Herregud, vart kommer den här sommaren att sluta? 40°?
Men man ska inte klaga, även då det är svårt när man sitter och svättas gärnet i alla kläder. Det hemskaste är ju att sitta på bussen eller tunnelbanan när det kokar ute. Och det ska jag också göra idag också. Ush och fy. Blä.
Yes, för om 1,5 timme så ska jag börja åka upp till Café Solen och jobba lite. Tänkte att jag åker upp lite tidigare så jag kan käka lite där innan, för jag lovar dem godaste mackorna ever finns där. Mozzarella, parma och pesto. Den är gudomlig!
Jag ska som sagt rycka in lite och hjälpa till eftersom att Fjun ska iväg på Filips utspring klockan halv 2. Så då hjälper jag Eva lite även om det är så att hon kommer få göra allt. Haha, I'm gonna help you så mycket jag kan.

Ni får ha en varm och underbar dag ni också.
Kom förbi Solen kanske? Tunelbanastation Stadion och gå upp mot musikhögskolan. Du ser ett stort runt hus om du tittar lite upp och längst ner i det huset ligger Solen. Kom!

Krams


Varmt, varmt, VARMT!

2008-05-29 ι 14:31:24.. Our life 4 Kommentarer

Sitter just nu ute i det så underbara vädret någonsin.
Markisen är utkörd och jag sitter dock i skuggan. Men det är ju så varmt att om man ska sitta i solen så kan man inte ha på sin några kläder, och det har jag. Haha.
Måste nog snart slänga av mig jeansen och slänga på mig något annat för det bränner om benen. Jag som sen ska ner på picknick med syrrans klass kan ju inte ha på mig jeans och svätas gärnet. HOY HOY här kommer svettiga Michis. Men inte kan jag heller vara naken. Det hade sett ut det. Kommer med barnvagn, picknick korg och syster - naken. Haha, måste säga att jag skrattade faktiskt åt mig själv nu när jag föreställde mig den scenen. Ojoj. Katastrof!
Ja, jag ska ju som sagt med syrran då hennes klass har någon slags avslutnings picknick. Ingen av mamma eller C är hemma så därför får jag rycka in och följa med. Men det gör jag så gärna, bara hon håller sig i skinner och är snäll. Men det ska nog gå bra då hon är på väldigt bra humör och vi har redan bestämt när hon ska komma hem så vi får fixa maten.

Stopp här. Nu har jag inte tid längre, Leon tycker det är varmt och äckligt här ute och vill ha tutte.

So long!

Underbara väder

2008-05-28 ι 17:31:07.. Our life 1 Kommentarer

Solen sken och skiner fortfarande. Gud vad skönt det är ute!
Jag hoppas nu verkligen att det här varma vädret kommer att hålla i sig och inte bli kallt igen. Det vore så tråkigt och ledsamt. Men man kan aldrig lita på svensk sommar, eller svenskt väder över huvud taget snarare.
Nu har jag dock inte tid att sitta här - igen.
Ska ner och ge lilla Leon lite mat innan vi åker till vällingby för MVP fest för syrrans basket. Så ni får ha en fortsatt trevlig kväll så ses vi snart igen (?)

PS.
Danniella, du är inte riktigt klok. Tur att du komenterar så man får sig ett gott skratt!


Mittendagen

2008-05-28 ι 12:06:17.. Our life 4 Kommentarer

Vaknade i morrse av att jag hade drömt jätte hemska drömmar. Dessutom hade jag dö ont i halsen. Kändes som om det var ett stort öppet sår. Inte speciellt skönt.
Men hade ju en glad unge bredvid mig så kunde ju inte bli på så dåligt humör ändå.

Har egentligen inte tid att sätta mig här just nu för måste upp och plocka rent i rummet. Tänkte att jag skulle skriva ut lite bilder på Leon och sätta upp i ramarna som jag tagit ner för att göra precis det. Men nu har dem legat där sen Leon var typ 2 veckor. Haha. Jag är så snabb jag.
Men idag tänkte jag att jag skulle sätta upp dem.

Nu kan jag inte sitta här längre då Leon sitter och visar mig underläppen. Han är så söt. Gråter inte utan tittar på mig med världens sötaste blick och visar underläppen. Och pratar lite när jag tittar bort. Haha, gounge.

Mors på er!


Flying away..

2008-05-27 ι 23:32:51.. Our life 12 Kommentarer



.. to a better place.

Pinsamma skratt

2008-05-27 ι 22:40:31.. Our life 1 Kommentarer

Det gick ganska snabbt. Nu sitter jag redan i sängen.
Men inte tror jag att jag kommer att lägga mig bums för kommer fastna här. Pratar med mamma på msn, lite kul då hon bara sitter så långs som på andra sidan väggen. Haha. Men inte kan vi sitta och skrika åt varandra när Leon sover här bredvid mig och syrran försöker sova i rummet intill.

Tänkte nyss skriva en dö tråkig sak men tog bort det. För ni skulle ändå inte tycka det var roligt. Bara en sak som jag tyckte var kul just då när Fjun smsade mig när jag satte mig på tuben. Kunde inte hålla mig för skratt.
Det är så pinsamt när man sitter själv och så helt plötsligt börjar man skratta åt ett sms man läser. Haha, hon mitt emot tittade upp på mig och kunde inte hålla sig heller bara för att jag skattade utan anledning. Nördigt pinsamt.

Eller vad säger ni? Vad säger ni om denna dag? Och larva er inte nu, skriv något!

Shopping

2008-05-27 ι 22:16:41.. Our life 1 Kommentarer

God kväll på dig.
Är just för tillfället dö seg och mår illa. Känner mig hel snurrig. Måste nog gå ner och dricka lite så jag får upp humöret lite och känner mig piggare. Inte för att jag ska vara pigg nu när det snart är dags att bära av mot sängen men det lär i alla fall dröja ett tag till och vill inte må dåligt då.
Men nu känner jag faktiskt att det börjar släppa lite. Hehe.
Anw,
Idag åkte jag ju som sagt in till stan. Tänkte att jag först skulle gå av centralen och köpa lite tröjor till Leon och sen åka till Fjun - Café Solen. Så mormor och jag skilldes åt i centralen då vi hade sällskap in till stan. Gick först in på Kapphal bara för att jag gick förbi där och tänkte att där kanske dem har något roligt till Leon. Det hade dem. Gick sen upp i gallerian och gick in på Polarn och pyret, hittade mer saker där, vidare sen in på Lindex och hittade ännu mer för att sen avsluta med att hitta ännu mer inne på H&M. Så kom hem med 6 tshirtar, 3 långärmade, 2 heldräckter, 1 keps, 1 hatt, 1 par shorts och 1 par strumpor till Leon. Dessutom så fick även jag 2 tshirtar och ett par jeans på vägen hem i några andra affärer. Fy på mig. Jag som BARA skulle köpa ett par tröjor till Leon. Ja så går det när jag shoppar, kan inte sluta.
Dock så ska jag faktiskt in och byta jeansen då dem är to låga och taita för mig och måste ha skärp för att dem ska hålla uppe, not mig grej. Får se om jag köper samma modell men för stora eller om jag köper en annan tait eller skippar det helt. Jag vet inte, det vore ju ganska bra då jag inte köpt ett par jeans sen innan Leon kom. Herregud, över 1 år sen. Men jag köper helldre tröjor då jag faktiskt har ganska många jeans som jag kan ha. Dock inga som jag hade innan Leon kom då dem är för stora. Har sånna som jag hade flera år innan. Haha, ganska bra jobbat att bli med barn och sen bli smalare än vad jag var innan.
Men men, det jag hoppas på nu är att Fjun som skulle prova ett par jeans hon aldrig använder längre så kanske jag kan få köpa dem för en bra peng då jag absolut inte kan köpa nya sånna. To much money. Men dem är dö snygga. Snälla Fjun, i want them.

Är i alla fall glad då jag fick hämta ännu en bästa vän till min bästa vän idag också. Macro objektivet hos FotoVideo. I love it! I love foto. Att fotografera är mitt liv. Skulle inte kunna leva utan det. Skulle känna mig helt tom och dö frustrerad.



Dubbelhaka

2008-05-27 ι 10:39:10.. Leon i bilder 5 Kommentarer



Han har fått så het dubbelhaka på sissta tiden. Visst? Haha.

Tisdag

2008-05-27 ι 10:28:59.. Our life 0 Kommentarer

God morgon. Eller snarare god förmiddag. Snart ska mamma skjutsa in mig och mormor till vällingby där vi ska ta tuben in till stan. Jag ska inte gå med mormor för hon ska träffa Bettan som hon gör typ varje vecka och käkar och shoppar med inne i stan.
Jag ska till Stadion. Eller inte till stadion så, jag ska stiga av stadion för att gå upp till Fjuns & Evas café Solen. Så hoppas jag får någon smarrig lunch för att sen tänkte jag åka in till city igen. Då för att kolla på lite kläder till Leon. Han har blivit så stor nu så 50/56 kläderna sitter taight, lite gay. Haha. Och han ser så bebis ut när han har bodysar, så köper bara tröjor och byxor nu. Heldräckter är också helt super bra då det kommer bli så varmt i sommar och så slipper han byxa tröja grejen.
Anw,
Får försöka hålla i plånboken lite då jag inte är super rik just nu. Men det är man väl aldrig (?)

Ush ush. Nu måste jag plocka ihop lite, byta på Leon och sen ska vi iväg. Ha en super skön dag, det lutar åt det med vädret i alla fall. 16° redan och i solen kokar det. Men det är kanske bara för att vi bor i värsta grythyttan då det inte blåser här alls och bara kokar nere i vårat lilla hus.

God morgon

2008-05-26 ι 10:08:46.. Our life 0 Kommentarer

Nu är vi uppe här hemma efter en jobbig natt. Det var så jäkla varmt att jag inte visste vad jag skulle göra av mig själv. Ush. Men jag kunde inte heller ligga utan täcke, hatar det.
Men men, nu är vi uppe i alla fall, på bättre humör än i natt.
Hade tänkt att åka in till stan för att kolla på en sak till K. Hon kommer ju hem den 17 Juni efter att ha varit i USA sen i augusti. Hon har dessutom fyllt 18 år under tiden och jag har inte fått vara med. Så därför har jag tänkt, väldigt länge nu, att jag ska köpa något till henne när hon kommer hem. Kanske ska jag där emot inte skriva om det här för att K kanske läser detta.
*hoppas inte, för då blir det inte lika kul*
Anw,
nu ska jag tvätta Leon för han bara spyr och spyr. Sen blir det att planera dagen för klockan är ju redan 10. Nu har Café Solen varit öppen i en hel halvtimma. Undra hur det går?! Spännande. Kanske ska ta och ringa Fjun så kanske man ska åka förbi och ta en kaffe sen(?)

Have a nice day.
Krams

Blackeblixten - uppvärmning

2008-05-26 ι 09:50:14.. Our life 1 Kommentarer


Herregud!

2008-05-25 ι 11:46:34.. Our life 2 Kommentarer

Vilket skämt igår. Menar då eurovision song contest. Hur kan dem rösta på Grekland? HALLÅ?!
Britney Spears wanna be som bor i Grekland men uppväxt i New York. Åh, hon var ju så överdriven och hur äcklig som helst. Ush.
Men men, alla röstar på varandra. Vi ligger inte mitt i smeten det gör dem som låg i toppen.
Vi fick en 12 från Malta, skit kul, men I feel with you Charlotte. Det är löjligt hur folk röstar. Tycker så synd om dem som faktiskt var bra på riktigt. Det är så många som bara röstar för att förstöra eller förlöjliga hela tävlingen. Kommer England, Tyskland, Frankrike eller Spanien dra sig ur? Skulle jag om jag var dem.

Nu måste jag dock iväg. Ska på invigning av Café Solen. Det ligger vid musikhögskolan typ.
Ska bli super kul.

Ha det bra idag.
Krams

Hallå - igen

2008-05-24 ι 19:06:33.. Our life 1 Kommentarer

Dålig uppdatering igen.
I fredags så blev det inköp av ny kamera i alla fall - en Canon EOS 40D. Är faktiskt väldigt glad för detta val då jag kunnat behålla mina "gammla" objektiv. That's good!
Senare på kvällen var jag och träffade lite människor så därför hade jag inte tid för att sätta mig framför datan även då jag hade lust. Men tiden rann iväg och klockan blev redan läggdags när jag sen hade tid för datan.

Idag har vi varit på en heldag uppe i vällingby då syrran hade "blackeblixten". Alla blackeberg lag mötte varandra. Tyvär så förlorade dem några matcher och gick inte vidare då det BARA var vinnaren i varje grupp som gick vidare. Och då måste dem ha vunnit ALLA matcher. Synd det.
Bilder av heldagen kommer senare, dock kanske inte idag då ja ska ut och laga mat med mamma nu innan Eurovision song contest börjar. Asse och Fjun kommer också att komma hit och se den med oss, trevligt och mycket kul tjejer!!! Men just nu ska jag som sagt ut och laga mat. Mamma förbereder grillen just nu då vi ska grilla massa gott, bla egna revbensspjäll. Mums.

Hoppas att det går bra för Charlotte Perrelli ikväll. Jag själv kan inte tänka mig annat då dem andra låtarna var bajs - tycker jag då. Men alla jäkla länder röstar ju på sig själva så man kan ju aldrig vara säker.

Ha det bra ikväll. Ska ni se?
Puss och krams.

Ny kamera(?)

2008-05-22 ι 18:36:14.. Our life 5 Kommentarer

Just nu satte jag mig nyss framför datan. Leon ligger och sover i vagen och det tror jag han kommer göra ett bra tag. Det brukar han vid den här tiden. Lite knasig tid men jag kan ju inte väcka honom direkt. Och det fungerar så bra med mina tider också.
Har för tillfället väldigt ont i huvudet och halsen. Dö tjock i halsen. Men jag är ganska van vid det men om det svunlar mer så kommer det bli jobbigt. Har faktiskt redan ätit middag så slipper ju pinas med att tycka i mig mer mat, skönt.

Funderingen över att köpa ny kamera är super aktuell. Är så nära att jag åker in i morgon så jag kan köpa den - Canon 40D. Följer du med?!
Pratade nämligen med en kille på Fotovideo igår och han rekomenderade att jag skulle köpa den om jag inte ville köpa Nikon D300. Men jag känner att den kostar 4000 mer och det är inte SÅ stora skillnader som jag bryr mig om. Visst jag skulle gärna köpa den men jag gillar Canon och pengar.. Ge mig lite så fine, då köper jag den. Haha.
Jag skulle kunna spara lite och så kan jag köpa den men jag har ju canon objektiv så det blir ännu mer pengar då jag måste köpa en massa nya objektiv också. Och jag vill inte vara kall och vänta mer. Tycker att jag pinats länge nog med kameran jag har nu. Den är tråkig, för mig.

Gör jag fel val nu?

Saknar dig, Kristin!

2008-05-22 ι 11:21:37.. Our life 4 Kommentarer


Den 17:e Juni kommer jag vara helt galen, för då kommer du hem.
Helt sjukt hur snabbt tiden gått men ändå så otroligt långsamt.
Vi väntar på dig här hemma, nu är det inte långt kvar.
Åh, saknar dig!

(bilden tagen för över 1,5 år sen)

Tunnelbane kaos

2008-05-22 ι 10:59:19.. Our life 3 Kommentarer

Ja, i går när jag skulle åka hem så var det tunnelbane kaos. Fjun och jag kommer ner på perongen i centralen och det är ban fel på gröna linjen. Så typiskt när Fjun var ganska stressan för hennes pappa väntade på henne i Odenplan och jag viste att de väntade på mat hemma.
Vi stog säkert där i en halv timme och sen kommer en tunnelbana, jippi. Men den fick vi inte gå på, den var ur trafik. Några minuter senare kommer en till och folk bara pressade sig fram. Fjun vägrade att vi inte skulle komma med och bad mig mosa mig mellan med vagnen.
När tuben sen kom så ser vi att den är fullproppad. Jag sa åt Fjun att hon kunde gå eftersom hon bara skulle till Odenplan och för jag kunde absolut inte få plats. Så där stog jag sen och väntade efter ännu en till. Den kommer och det är minst lika mycket folk så det var bara att vänta ännu en gång. När nästa tunnelbana kommer så ville jag absolut inte så kvar men det fick jag ännu en gång. Folk är bara som helt galna när det blir knas.
Den 4:e vagnen efter Fjun's så var jag ju tvungen att komma på. Har stått och väntat i 35-40 minuter kanske. Så jag går fram och då tar en tant tag i vagnen och vrider bort och säger :
"Du kan ju inte gå på här förstår du. Din vagn är ju kanske 3 personer, hur tänker du?!"
Men hallååå?! Jag hade stått där i över en halv timme och nu fick jag inte gå på den heller eftersom att det hann gå på så mycket folk igen. Tack kärring jävel.
Så den 5:e tuben efter Fjun's fick jag äntligen gå på och det var lagom med folk. Jag kunde till och med sätta mig. Men helt plötsligt kom det 500 pers till och jag kunde då inte resa mig och ställa mig vid Leon. Folk hängde över vagnen och jag var ju tvungen att säga något men innan jag hann så var det en gentleman som sa åt dem att akta bebisen. Haha, tack mannen!
Det tog dock mycket längre tid att komma hem då han körde i typ 2 km/h eftersom att det var 100 tåg framför. Men efter åkeshov gick det snabbt och jag passade bussen perfekt i hässelby strand. Skönt.

Tänk vad folk blir galna när det händer något som inte händer dagligen. Herregud.


God morgon

2008-05-22 ι 09:52:44.. Our life 0 Kommentarer

När jag kom hem igår efter turen in till stan så var det tid att ställa sig och laga mat. Mamma var borta så jag fick ingen hjälp. Det gör absolut ingenting men det tog lite längre tid då och syrran stog och skrek på att det aldrig kvar klart osv. Men maten blev i alla fall klar och jag tänkte sätta mig framför datan men det ville inte Leon. Han skulle vara vaken. Gick upp i sängen, slängde upp tutten då jag vet att han alltid somnar då. Men tror du det eller? Nope. Han var jätte pigg och låg och sjöng för mig i sängen. Bara för att jag ville göra en massa på datan.
Men jag vet att Leon alltid somnar i vagnen och jag "orkade" inte vänta. Haha, lite ego i går. Så jag la ner honom i vagnen och gick ett var på gatan. Och när jag sen kom in och la honom i sängen med snutten i handen och nappen i munnen så somnade han på en gång.
Men efter allt bök så satte jag mig inte framför datan ändå då jag såg att klockan var så mycket. Onödiga tillfreställningar jag tog till. Men Leon sov ju så han behövde inte lida.

Nu måste jag bara ut och ta något till frukost och sen måste jag berätta om hemturen i går. Helt kaos. Så du måste komma in och kika snart igen :o)

Känner mig ensam..

2008-05-21 ι 12:41:17.. Our life 7 Kommentarer

.. vill du träffas?

God dag

2008-05-21 ι 12:21:57.. Our life 1 Kommentarer

Just nu ligger Leon på golvet och pratar och skrattar med min syrra. Han ställer sig upp på knäna och böjer men fatar inte hur man rullar över eller ställer sig upp i riktig krypställning med armarna. Men det ser så kul ut när han ställer sig på knäna och lutar ner med huvudet, haha.
Men nu var det inge roligt att ligga på magen längre så nu sitter han i knät och glor på data skärmen. Haha, spännande?
Sitter också med tvn på. Det är Steve Irwin, han jagar en massa ormar just nu. Fy vad äckligt. Men han är (eller ska ja säga var) ju rätt rolig, hade med sig frugan och deras lilla dotter Bindi som bara kan vara typ 8-9 månader. Vilken familj.

Nu ska jag dock byta blöja på min bajsunge som har legat och pruttat för fullt här - igen. Vad åt jag igår? Åt ju sjutton bara kycklingsallad.

Eurovision song contest

2008-05-20 ι 23:12:40.. Our life 0 Kommentarer

Ikväll var det första semifinalen till eurovison song contest. Vilka höjdar låtar hörrni. *INTE*
Till och med jag skämdes för vissa länder. Hur sjutton kan Irland komma med en sån låt när det är dem som vunnit mest, 4 gånger på 5 år och 7 vinster totalt. Det är ju rubbat sjukt. En jäkla kalon som sjöng till sämsta wanna be techno musiken. Oh God säger jag  bara. Johnny Logan måste ju skämmas ihjäl.
Om alla låtar är så här läskigt dåliga så är det ju sjukt om Charlotte inte skulle vinna. Men det kommer vi inte ändå eftersom att alla jäkla balt- och östat länder bara röstar på varandra och hjälper till. Det är aldrig den rätta som vinner. Eller hur (?)
Skit samma i eurovison nu. På torsdag återuppstår det då det är andra semifinalen och Charlotte Perrelli. Men nu säger jag god natt. Ska gå ner och hämta Leon som ligger och sussar.

Puss&Krams

Mammas älskling

2008-05-20 ι 23:03:47.. Leon i bilder 1 Kommentarer



Foto: Fjun Bratt

Jag vill, men kan inte(?)

2008-05-20 ι 18:04:58.. Our life 2 Kommentarer

Det finns så mycket jag så gärna skulle vilja just nu. Jag vill få orning på mitt liv. Jag kan inte bara börja lite och sen vänta med allt annat utan jag blir tokig och vill allt på en gång. Jag har alltid varit så.
Jag kan inte göra A om jag inte får göra B, så är det bara.
Att flytta för mig är en stor sak jag drömmer om just nu. Jag vill att Leon och jag får vårat eget. Jag älskar att dela allt med min familj, det kommer jag alltid att göra. Men jag vet inte vad som trycker på, men jag vill få bekräftat att jag kan klara mig själv. Jag vill känna mig självstänndig, tillsammans med Leon. Att det för en gång skull skulle vara bara vi. Bara han och jag.
Om jag ska titta in värkliga livet så kanske det inte funkar, men jag vill så gärna att det skulle funka. Jag vill, hjälp mig...

Utställningen

2008-05-20 ι 16:37:30.. Our life 1 Kommentarer

I söndags så var vi i skogås på hundutställning. Och bara för det så skulle det ju självklart vara DÖ KALLT. Önskade att jag vore så smart som Malin som hade på sig sin vinterjacka och skulle varit bra om vi bodde lika nära som Linn som åkte hem och bytte om efter typ en halv timme. För det var så jäkla kallt. Jag som bara hade mina converse på mig frös ihjäl mina tår. Jag kunde inte känna dem tillslut och det kändes som om jag gick på nålar. Men men, nu sitter jag inne i värmen och solen skiner ute.
I alla fall så var alla hundar med, dock så fick inte Falcon ställas ut då han är så liten ännu.
Men då det nu är så att våra andra 2 hundar ska gå in samtidigt nu så hade vi ett problem. Mamma kan ju inte gå med 2 hundar satidigt, så jag fick rycka in.
Innan vi skulle gå in var Valle, som jag då skulle gå med, jätte lyhörd och snygg. Men självklart bara för att jag inte kunde slappna av av kylan och nervösa första gången så skulle det gå piss. Valle ställde sig på sniskan och jag, så dum som man är och inte tänker, flyttade på honom allt för många gånger. Han lyssnade inte alls och satte sig i stället eller högg efter godis. Jag kom på mig själv sen när domaren bad mig gå där ifrån och skämdes som fan. Jag är sämst!
Men som man borde tänka : man lär sig av sina misstag.

 

Säger i alla fall GRATTIS till Trubbel som vann över båda våra vovvar och stort GRATTIS till Ettan som vann över Trubbel och kom sen BIG 2:a. Jätte roligt - för er. Haha.
GRATTIS också till Nacho som vann valpklassen och blev BIG 3:a.

Förlåt...

2008-05-20 ι 10:27:00.. Our life 2 Kommentarer

Åh, välkommen åter!
Inte suttit framför datan på flera dagar. Det beror på att  min bärbara beter sig väldigt konstigt. Vet inte vad jag ska göra med den då jag inte förstår vad som är problemet. Men jag kommer i alla fall inte in på bloggen via den datan. Hel skumt och jätte irreterande då jag inte vill sitta här uppe på den stationära datan. Töntig? Ja.
Any,
Helgen har varit händelserik. Inte här på bloggen dock och inte via er heller. Har sjutton pyttelite besökare nu för tiden, jätte tråkigt. Då blir jag inte heller så peppad på att skriva. Men ja måste intala mig sjävl att jag skriver faktiskt för mig själv. Som var syftet när jag startade denna blogg. Jag skiter vell i er. Haha, nej då inte alls men nu ska jag skriva igen för att jag tycker det är kul. För det är det :o)

Kommer att komma uppdateringar om helgen så småning om idag men nu måste jag gå ner till Leon.

(Gjorde föresten en design igår till Jessie)


I love food

2008-05-16 ι 17:26:04.. Our life 5 Kommentarer

Nu är det snart dax för middags förberedelser. Det är syrran som bestämt mat idag - Tacos. Så det tar ju ett tag att hacka upp allting, men roligt :o)
Tacos för den delen är något som mina kompisar bara älskar, speciellt Asse. Varje gång vi ska käka hos någon, "tjejmiddag", så är det alltid tacos som kommer som förslag. Förstår inte hur dem inte kan tröttna, jag vägrar äta det flera gånger i månaden, ush. Och Fjun, nu ska du inte skylla på att jag är en gourme människa för det är du också. Haha. We like hummer, löjrom, pilgrimmsmusslor osv. Det är orgasmen mat. Herregud jaa!
Anw,
Nu ska jag ge Leon lite mat, skölja ur syrrans hårfärg hon har i håret och sen börja laga mat. Det låter vell bra? Någon som vill komma på middag då? :o)

Bara massa mat här hemma. But we like it, we love food!


Älskade pruppisen

2008-05-16 ι 17:16:09.. Leon i bilder 1 Kommentarer


God morgon/dag

2008-05-16 ι 12:38:31.. Leon i bilder 1 Kommentarer


Leon sov visst ganska länge idag. Han åt lite när vi gick upp igår kväll vid halv 1 och sen vid kvart i 6, när C klocka ringde, så åt han lite igen. Ja sen vaknade han vid 8 och hade jätte kul i sängen. Låg och sparka av täcket från mig så jag frös. Så vid halv 9 kunde jag inte ligga kvar. Då ville Leon gå upp så det var bara att stiga upp då.
Nu ska jag gå ut och laga lunch till mig och mamma. Men det kanske får vänta en liten stund för nu vaknade Leon efter sin förmiddags vila som han alltid har.

God morgon på er i alla fall!

God natt

2008-05-16 ι 00:35:37.. Leon i bilder 3 Kommentarer

Nu säger vi god natt för denna dag.
Sov gott människor.



Foto : Fjun Bratt

Förlåt

2008-05-16 ι 00:18:54.. Leon i ord 2 Kommentarer

Nu har jag ändå inte skrivit idag. Har varit lite trött i ögat och sen när jag blev pigg så kom Fjun hit. Vi åt lite langos inspererade vofflor. Då med rom, rödlök, kalkon och creme fraiche. Riktigt gott blev det.
Efter maten så blev det en beck film. En bra sådan också, haha.
Mamma var på hund grejs kurs med Malin och Linn och var alldeles ny i skallen. Och det blev bra till slut. Det var det som var grejen förut. Mamma såg ut som en gul morot i huvudet. Eller snarare en brand. Då det var rött ute i topparna och gult inmot hårbotten efter blekningen. Riktigt snygg ska ni veta. Haha. Hon satte till och med på sig en mössa, så snyggt var det. Och min mamma sätter aldrig på sig mössa, hon hatar det då hon ser ut som en ballong. Haha, förlåt.
Men efter ännu en färgning blev det super bra och jätte fin färg. Så nu slipper hon skämmas :o)

Pruppisen ligger bredvid här och sover. Han har sovit sen klickan 7 och kommer säkert då vakna tidigt i morgon bitti. Ska vi gissa, 4? 5? 6?
Eller försej, han lär vakna när vi går upp och får då i sig lite mat så han kanske kan sova länge ändå. Men det märker vi. Eller jag. Han är så snäll och duktigt på nätterna. Han vill bara sooooova. Sen vaknar han och får i sig lite mat och sen somnar igen. Så jag har sovmorgon här varje dag så länge jag vill. Vad är det alla klagar om? Att vara mamma är så jobbigt? Inte ett jäkla dugg.
Nu kanske inte jag ska säga någonting som har en sån snäll och lugn unge. I feel with you som har kolik ungar som skriker och skriker. Ush, måste vara jobbigt. Men jag kan säga för min del så är ingenting jobbigt. Glömmer nästan att han är här. Haha. Och många säger att man missar så mycket när man har barn. Att man inte kan göra någonting. Jag gör ALLT och lite till med Leon. Allt jag vill göra kan Leon också göra.

Utan Leon vore jag ingenting. Jag älskar att vara mamma!

PS! Om du vill ha lösen till dem privata inläggen, kontakta mig via mail. (finns till vänster)

Hemlisar..

2008-05-15 ι 12:12:42.. Our life 3 Kommentarer

En mycket glad Michis här idag. Leon låg och skrattade och pratade gärnet i sängen i morse. Så vakna på fel sida kan man inte.
Denna dag är redan väldigt kansig och stojig. Men just nu har jag inte tid att förklara allting för jag ska åka och handla med mormor. Mamma kan som sagt inte gå ut nu. Haha. Förlåt att jag säger A men inte B. Men jag lovar att när jag kommer hem så får ni ett gott skratt. Förlåt mamma men du är ju inte vacker just nu..

Leon är på underbart humör idag också. Sprattlar som en galning och snackar för fullt. Så det blir nog en bra handling vistelse. Snabbt ska det gå också, om jag lyckas få lite fart i mormor. Nej mormor du är inte gammal och långsam du är bara så fundersam och ska handla så mycket.

Puss&Krams på er!


God natt

2008-05-14 ι 23:20:33.. Our life 4 Kommentarer

Nej det blir inget mer bloggande för oss idag. Mina ögon är dö tunga och trötta och jag är inte speciellt pigg. Varken fysiskt eller phykiskt.
Men det kommer mer i morgon. En mycket roligare och gladare Michis skriver då.

God natt & sov så gott!

Privat inlägg

2008-05-14 ι 23:14:53.. Our life 2 Kommentarer

Detta inlägg är lösenords skyddat pga att jag inte vill att vissa personer ska läsa det.

Läs det här.

Lilla Leon går..

2008-05-14 ι 22:29:56.. Leon i bilder 1 Kommentarer



Leon ute på altanen och går med hjälp av mig. Men han lyfter faktiskt på fötterna när man lutar honom åt något håll. Syns på bildern :o)
Observera mina snygga strumpor. Haha, börjar att skratta varje gång jag tittar på denna bild. Orkar man inte leta efter ett par så tar man det närmsta. Haha. Riktigt lat.

God kväll

2008-05-14 ι 22:13:38.. Our life 0 Kommentarer

Idag har det varit dåligt med uppdatering. Men det var för att jag åkte in till söder, hem till Jonte ganska tidigt. Efter det så åkte jag iväg igen så jag var inte hemma förens halv 9 typ.
Ja denna dag har varit mycket blandade känslor. Ska sätta mig ner sen och skriva lite. Men först måste jag plocka ut maten från bordet och städa undan lite snabbt.

På återseende uppe i min säng snart :o)

Tisdag

2008-05-14 ι 09:48:04.. Our life 2 Kommentarer

Kan man vakna bättre än med en liten bredvid som ligger och skrattar (?) Tycker inte jag i alla fall.
Det kunde ju ha varit lite bättre dock om han inte låg och lucktade spya. Värsta geggan på lakanet. Men men, jag är van nu och han kan ju inget rå för. Men jag kan säga att ibland blir man väldigt irreterande när han spyr så mycket heeeeela tiden. När man nyss satt på nya kläder så spyr han ner dem och så byter man igen och så blir dem också förstörda. Men stackars liten fattar ju ingenting. Kan ju bara hoppas det blir bättre när han väl börjar äta.

Anw,
Funderar på om jag ska duscha lite snabbt men vi får se om Leon går med på det. Han brukar ju ha sitt lilla morgon humör nu. Väl i sängen ligger han och skrattar och myser men när man sen går upp och efter ett tag så är det som om han är dö trött. Efter lite gung i babysitern så brukar han somna. Som han nyss gjorde nu.

Bäst att slå på en hög växel..

Stor problems

2008-05-13 ι 23:42:08.. Our life 0 Kommentarer

Bloggen verkar ha stora problem just nu. Dem måste hålla på med något.
Jag ändrade lite på sidan men inget syns. La dit en bild men den finns inte så det är något på gång.
Inte en enda kommentar som jag fått nu syns heller. Har fått många nu bara för det på ett kort tag men inga finns uppe. Men men, jag ser dem det är vell det som räknas. Synd för er som missar alla fina ord. Hehe.

Men tack alla för era kommentarer och fina ord. Fortsätt med det!!!

Statistik problem

2008-05-13 ι 23:01:38.. Our life 7 Kommentarer

Har nu sett att det är fler som har samma problem som jag. Att ena sekunden så har jag ett visst antal besökare här på bloggen men i andra sekunden inga alls. Jag som trodde först att det inte var några inne här blev ledsen igår och funderade starkt på att sluta blogga. Haha, bara för det.
Men som sagt, jag var inte på världens bästa humör. Kände mig väldigt ensam och lämnad och att jag inte dög eller klarar mig själv. Och som saltet på såret så var det inga inne på min blogg. Därför blev jag ännu mera ledsen.
Blev nu mycket gladare när det kanske då är fel i stället för att det är folk som tröttnat på  mig. Eller det är det nog ändå för jag har tappat grymt mycket besökare. Lite tråkigt. Men jag skriver här för min egen del och inte för att folk ska läsa här. Men självklart är det mycket roligare. Vem tycker inte det? Såklart man blir glad när man ser att mer och mer folk är inne och att folk skriver komentarer.
Som jag inte alls får många av nu. Tråkmånsar!!!

Leons hand&fot

2008-05-13 ι 22:16:53.. Our life 5 Kommentarer



Har äntligen gjort Leons avtryck av hand och fot nu. Har haft den här satsen hemma i flera veckor och sen han var 1 vecka har jag tänkt att trycka av. Så idag blev det äntligen av!
Ska sen när han blir större köpa en sats där man avgjuter handen eller foten i 3d. Riktigt coolt.

Men är riktigt glad att jag äntligen gjutit av Leons hand och fot. På hand 3 månaders dag också, ganska passande.

My love

2008-05-13 ι 19:53:58.. Leon i bilder 1 Kommentarer


Ingen kul dag

2008-05-13 ι 19:37:34.. Our life 1 Kommentarer

Denna dag har inte varit någon speciell hitt. Allt har bara varit jobbigt och det har till och med varit gråt. Men jag ska försöka, tillsammans med min mamma, att strunta i alla onödiga och löjliga tankar och se det roliga i dagen i stället. Tillexempel att jag har Leon. Det kan ju inte finnas något bättre än honom. Han är min livsglädje.
Bara att när jag vaknar på morgonen och ha honom där intill mig. Han ligger och sprattlar och skrattar när man tittar upp och säger god morgon.  Vilket underbart sätt att vakna! Det finns inget finare än när sitt barn ler med hela hjärtat och kroppen. Det finns inget liknande.
Så ni som inte har barn, ni har något stort att längta efter. Något helt underbart. Det finns inget på jorden som känns likandant. Det finns inget finare, inget bättre.

Leon är allt och lite till. Min solstråle som lyser upp varje morgon, varje dag och varje natt. Det finns ingen annan Leon, det finns bara EN och han är min!

Leon 3 månader idag!

2008-05-13 ι 15:01:24.. Leon i bilder 4 Kommentarer


Min kärlek till dig

2008-05-12 ι 23:08:16.. Our life 5 Kommentarer


Foto: Fjun


Kl 21.49 den 13 Februari 2008 förändrades mtit liv.
Då föddes min son, Leon Alexian.
Kan inte beskriva i ord vad den dagen betyder för mig. Finns bara en sak att säga :
En mors kärlek till sitt barn går aldrig att ersättas eller beskrivas - den måste upplevas. Du är allt för mig!

Allt jag ville försvann

2008-05-12 ι 22:42:59.. Our life 0 Kommentarer

Everyday is so wonderful
And suddenly, it's hard to breathe
Now and then, I get insecure
From all the pain,
I'm so ashamed

Splittrad..

2008-05-12 ι 22:12:12.. Our life 1 Kommentarer

Mitt besökar antal har bara minskat och minskat för varje dag men nu är det nästan så man börjar att gråta. Får ingen lust att blogga längre. Tappat lusten, tappar lusten.
Speciellt när man tycker att allting just nu känns jobbigt. Man vill så mycket men inser att det inte kommer att gå, och man vill saker som vissa inte kommer att acceptera. Allt är bara just nu så jobbigt.
Känner mig väldigt splittrad när det gäller mycket. Allt handlar om livet inom dem här väggarna tillsammans med min familj när jag har en egen liten familj - Leon. Jag älskar mig familj, ta mig inte fel. Men jag vill känna att jag kan klara mig själv och spendera min tid med bara Leon. Det har jag aldrig fått känna. Jag vill duga.
Tur att jag har Leon här så jag kan se något possitivt med dagarna.

Leon min lilla snupp.
Min lycka, mitt liv, mitt allt!

Tillbaka & fungerande

2008-05-12 ι 13:23:53.. Our life 0 Kommentarer

Ja nu är min blogg vanlig igen - det syns allting. Från vad jag hört i alla fall och jag ser.
Kan nu också logga in på min bärbara dator. Äntligen!!
Ja, helgen har varit händelserik. I lördags så var tjejerna här och det blev grillning för fulla muggar. Blev förånad över hur gott det blev faktiskt och självklart så blev det en avslutning med den supergoda pannacottan. Då kan ju inte middagen sluta fel.
Senare på kvällen så fortsatte vi tjejer med att gå till 5knop och sätta oss för att se solen gå ner. Supermysigt.
När vi väl skulle gå så var jag så nära mormor och ringde då mamma och sa att jag gick dit och sov i stället. Det tog 1 min så var jag hos mormor medans om jag skulle gått hem skulle det säkert tagit en 20min. Var slö och trött så det var jätte skönt att gå till mormor då. Så det blev första natten med Leon hos mormor på väldigt länge :o)

Nu ska jag avbryta helgens berättande, det var ändå inget super speciellt som hände på söndagen. För nu ska jag ut i köket och äta lunch.
Krams

BLIR GALEN!

2008-05-09 ι 21:58:32.. Our life 2 Kommentarer

Nu spricker jag snart!
Inläggen syntes till för någon sekund men sen försvann det när jag ändrade en sak i designen. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!
Varken min eller mammas blogginlägg syns. Är det vårat nätverk som är knasigt och ni ser? Eller är det våra bloggar som det är fel på?


NÅGOT HÄNDER NU IGEN!
Min blogg helt jävla fucked up ut. Finns ingen över huvudtaget design. Vad är det här? Vad gör ni?


Bloggen dum i huvudet!

2008-05-09 ι 21:49:24.. Our life 1 Kommentarer

Det är så jävla irreterande.
Ser ni mitt inlägg? Ser ni alla mina inlägg? För jag ser nämligen inga!
Det finns ingenting under Det senaste, Kategorier och Arkiv. Vad är det här?!

Önskar att jag aldrig bytte till publishme.se för på blogg.se fanns inge sånna här problem.

Någon som har publishme.se som har/haft problem?

Middag

2008-05-09 ι 19:01:52.. Our life 1 Kommentarer

Dagen har ju varit helt underbar! Även då jag har inte kunnat sitta i solen speciellt länge då jag höll på dö av värme. Så det blev att sitta i skuggan med Leon och lösa korsord och läsa tidingen. Men skönt har det varit ändå - den tid som jag tillbringade ute.
Leon fick ligga i vagnen i köket för där var det svalare, ett litet tag i alla fall. Innan min mamma satte igång och bakade för fulla muggar. Då blev det kokhett där inne också.

Nu ska jag ner och äta och ge Leon lite food också och sen blir det lite planering inför morgondagen. När jag måste börja laga all mat, när jag ska bada Leon och duscha mig själv. Men det löser sig alltid. Inte har Fjun ringt heller som hon skulle men ännu är inte dagen slut.

Ha en bra/god middag!

Sommar blommor

2008-05-09 ι 18:26:19.. Our life 1 Kommentarer



   
  

Om blickar kunde döda..

2008-05-09 ι 16:24:06.. Our life 1 Kommentarer

 

                  

Grannens bollar

2008-05-09 ι 14:15:05.. Our life 1 Kommentarer



Fick syn på min grannes alla bollar som dem har i sin trädgård. Var då tvungen att ta kort och visa.
Och sken är det att bollarna på bilden är inte ens alla. Haha.
Bollgalna? Tror det.

Sommar sol!

2008-05-09 ι 12:00:13.. Our life 0 Kommentarer

Kan det vara bättre väder?
Nej tror inte det. Solsken och redan 21° i skuggan. Helt sjukt hur varmt det är.
Nu säger i alla fall jag att det är sommar. Det är ju sjutton maj, är det inte sommar då? Det tycker jag i alla fall. Det är så ovant att det är så varmt. Tycker att sommaren kom så snabbt. Helt plötsligt är det varmt och varmt hela tiden. I helgen ska det bli kanon väder och det är ju tur eftersom att tjejerna ska komma i morgon och grilla här hemma. Har köpt både kyckling och fläskfilé och massa tillbehör. Ska göra en supergod potatissallad till köttet - Jamie Olivers. Den gör vi väldigt ofta på sommaren till grillningen. Den är verkligen super god. Kan lägga upp receptet sen så får ni prova för jag lovar, det är den bästa!
Nej nu ska jag faktiskt springa in på toan. Haha, väldigt trevlig information. Sen blir det ut i sommar vädret igen. Sitter här på altanen och var tvungen att springa och hämta några oliver. Ett till beroende jag har fått efter graviditeten.

Helt sjukt, men jag måste äta oliver - det godaste som finns!

Bloggen elr datorn?

2008-05-09 ι 00:27:27.. Our life 0 Kommentarer

Något fel är det på något här hemma. Varje gång jag loggar in på bloggen så blir det error. Så får skriva snbbt nu och lägga upp när jag väl är inne eftersom att jag knappt kommit in idag. Bara någon enstaka gång.
Men det kan inte vara fel på publish.se för jag kommer in på den vanliga datan. Jaja, datan är cp antagligen. Ångrar ändå att jag flytta över bloggen till publishme.se, vill ha tillbaka den på blogg.se för det är så knasigt här.
Och nu bara för att jag kom in så har inte datorn några batterier och jag orkar inte sätta in sladden. Ska ändå sova nu. Leon ligger bredvid mig här och sover så gott. Ska jojna honom.
Ett snabbt, kort inlägg men snart dör datorn.

I morgon blir det mer uppdatering, I promise!
God natt på dig, hoppas att du får sova gott.


Falcons rumpa

2008-05-09 ι 00:19:02.. Our life 2 Kommentarer



Min hund, Falcon, är ju så ful att han blir världens underbart sötaste lillskit.
Det är tur att han är söt framtill för inte är han vacker eller gullig baktill.
Nej mopsen rumpa är inte snygg.

Gårdagens middag

2008-05-08 ι 16:22:24.. Our life 4 Kommentarer



Tänkte bjuda på lite snygga bilder på mig och syrran från gårdagen.
Vi åt ju som sagt väldigt äcklig middag. Pizza - på Kanllens restaurang som ligger typ 200 m från huset.
Mamma ville inte vara med så fick inte ta med något kort på henne. Leon fick jojna henne då han bara låg och sov i vagnen och var inge rolig.

Jävla dator

2008-05-08 ι 10:52:07.. Our life 1 Kommentarer

Min bärbara dator är ju helt jävla dum i huvudet. Jag kan inte logga in på publishme.se där. Den hakar bara upp sig så fort jag loggat in. Skit IRRETERNDE!!
Så det är ju tur att det finns några fler datorer här hemma. Haha. Men det är ju inte lika kul att sitta här uppe när man kan sitta var man vill med den bärbara. Men det har ju fungerat tidigare så det kommer vell igång sen igen. Kan man ju hoppas i alla fall.
Nu ligger Leon dock och är ledsen där nere. Han vill inte vara själv. Dumma mig som sitter här uppe utan honom. Men ska nu gå ner till min lilla älskling. Och sen planera inför dagen. Blir det kanske en Jennifer träff? :o)
En sak är i alla fall klart. Idag ska jag fota lite. Har varit lite dålig med det. Bara använt det "lilla" kameran, och inte system kameran. Men idag kände jag mig jätte fottig. Har en massa kreaktivitet som jag mpste utlösa någonstans. Åh, jag vill gå in på ett dagis och fota ungarna när dem leker. Eller ner till vattnet och fota porträtt på någon..
Ja,ja får se vad det blir. Blommor kommer säker upp i kameran i alla fall. Och självklart Leon!

So long amigos!

Dum i huvudet?

2008-05-07 ι 22:38:27.. Our life 3 Kommentarer

Klockan är typ halv 11 och jag är dö trött. Känns som om jag sprungit ett 500 mils maraton. Det skulle jag försej behöva efter den äckliga oxfilé pizzan det blev till middag ikväll. Snuskigt.
Mina ögonlock är nu så jäkla tunga att inte ens själva Magnus Samuelsson (sveriges starkaste man) skulle kunna lyfta upp dem.
Så nu är jag helt blind. Dessutom så har jag antagligen fått en vagel inanför ögonlocket, är dö öm när jag blinkar. Irreterande ömma smärta. Ush och fy!

Saken gör det inte bättre när jag plus det har fått världens sprängnandes huvudvärk. Nyss exploderade hjärnan som world trade center och istället för att gå och lägga mig så är jag så jävla dum att jag sitter här och undrar om den kanske sprängs en en gång. Utmanar ödet. Leker lite Usama Bin Ladin. Får man vara mer dum?

God natt!


Lilla lovely Leon

2008-05-07 ι 18:29:25.. Our life 3 Kommentarer


God morgon!

2008-05-07 ι 09:30:48.. Our life 1 Kommentarer

Leon sov som en stock igår kväll och trodde därför att han skulle vakna supertidigt idag för att jag ville ju inte väcka honom igår. Men så tidigt vaknade han ju inte. Vid 8 så var han vaken och låg och snackade med mig som ville sova lite till. Haha. Men vi låg där ända tills 9 då det inte var så kul att ligga där, tyckte han då.
Så nu ska jag gå ut i köket och äta lite frukost, Leon har redan fått sin.
Efter frukosten blir det upp för att göra i ordning mig då jag ska åka in och fika med Stephie. Kommer bli super kul då det är typ ett halvår sen vi sågs. Hon har ju inte träffat Leon så det blir premiär för hennes del. Nu när han är så himla stor. Haha.

Ha en bra dag.
Puss O Krams


Utlottningsdesign

2008-05-06 ι 22:06:26.. Our life 3 Kommentarer


Klicka för att se in action.


Har suttit och lekt lite i photoshop. Någon som vill ha en design?
Svara senast i morgon kl 15.00


Tävling klar!
(om jag nu ska kalla det de eftesom att det var nästan inga som ville ha den)
Skämmigt.

Leon

2008-05-06 ι 12:33:02.. Leon i bilder 2 Kommentarer



Foto: Fjun Bratt

Tisdag fm

2008-05-06 ι 11:55:31.. Our life 0 Kommentarer

Hejsan, hallå.
Lite dålig uppdatering men nu är vi tillbaka :o)
Söndagen blev ju inte alls den ute dag jag trott och velat. För när jag gått upp och bytt om och gick ut så försvann solen. Det var ju bussigt liksom. Men såklart bara för att jag ville ha och planerade sol.

Jaja, Tisdag idag.. Fjun är här nu och mormor gick just innanför dörrarna. Inte för att jag har panik att gå ut till dem för jag träffar dem typ varje dag även då det var ganska länge sen nu jag träffa mormor faktiskt. Lite tråkigt men nu är hon här. Ska gå och krama om henne nu och sen måste jag på toa, snabba ryck nu. Haha.

På återseende snart igen.
Puss och Krams

Söndag

2008-05-04 ι 12:18:27.. Our life 2 Kommentarer

Vilket väder, helt underbart! 19° ute i skuggan och klockan är bara 12.
Hur kommer denna sommar att bli? Stekhet?
Ja men idag kommer det i alla fall bli uteaktiviteter. Inget innesittande här inte. Får se om det till och med kanske blir någon liten picknick med Fjun eller någon. Får se vad tjejerna har planerat inför dagen. Annars blir det bara jag och Leon.

Men ni får ha det så underbart skönt ute i det fina vädret idag. För jag hoppas att ni inte kommer att sitta/ligga inne idag.
Nu ska Leon smörjas in och jag ska byta till lite lättare kläder.

So long!


Kärlek

2008-05-03 ι 23:08:07.. Our life 1 Kommentarer



Min mamma och syster, i love you 2!

Kiwi

2008-05-03 ι 22:45:57.. Our life 0 Kommentarer



Me don't like kiwi, men kiwi är fint.
Haha.

Äventyr med läsken

2008-05-03 ι 22:32:00.. Our life 1 Kommentarer

Idag var jag och Leon ute på lite äventyr. Den här gången till söder på en lunchträff med Jonte. Så det blev lite god sushi och sen ett uppmötande av Fjun. Fick till och med en fika tillsammans med henne och sen var det att sukta lite i affärerna medans hon shoppade lite smått och gott.
Efter ett fram och tillbaka besök i stan så åkte vi hem med pendeln och jag mötte mamma vid knallen för att köpa lite dricka då det var tomt med det hemma. Det blev läsk. Jippi!!! Jag fick dessutom välja - Fanta och sockerdricka. Åååh, drick orgasm. Haha.
Helt sjukt hur jag blivit som galen i läsk. Det är ju bra också nu när jag tänkte att jag skulle försöka vara nyttig och träna. Ja och det blir lagt på hyllan hela tiden. Skulle ju upp och cykla här om dagen, men tror du jag gjorde det eller? Nej. Sämst jag är, hittade på ursäkter för mig själv. Patetiskt.

Men nu på måndag blir det hårt. Nu ska jag verkligen. Jag lovar!

Plublishme.se

2008-05-03 ι 11:52:29.. Our life 3 Kommentarer

Nu har jag tydligen fått min blogg överskriven, eller hur jag ska säga, till publishme.se i stället för blogg.se.
Ja, det ser ju lite annorlunda ut men inte mycket. Hade förväntat mig en helt annan sida, hehe. Lite tråkigt är det att den är likadan. Men men vad spelar det för roll?
Är i alla fall överflyttad hit nu. Förstår fortfarande inte varför egentligen.

Sak samma. God förmiddag på er i alla fall!

Minnen

2008-05-02 ι 21:40:09.. Our life 2 Kommentarer

Måste bara tilläga lite till. Jag diggar också RMK.
Men det här är speciellt ett inlägg till min jätte gammla bästa kompis Stephanie. RMK, det är minnen det. Du & jag och RMK. Ja tjena, tjena. Länge sen men ändå ganska nyligen. Men för att inte säga för mycket och så folk börjar undra så håller vi resten för oss själva. Vi vet vad det är för minnen och vad RMK innebär för oss, och för mig.
Minnen som aldrig kommer försvinna i alla fall. Jag är så glad att jag har fått dem minnerna med dig. Jag är så glad över alla minnen jag delar med dig. Det är idag 12 år sen vi först blev vänner. Det är en vänskap att inte glömma.

Saknar dig!

Ångrar mig..

2008-05-02 ι 21:19:34.. Our life 4 Kommentarer

.. S T O R T !
Börjar gråta - Ryskan på pianot. Herregud människa.
Jag gillar inte piano sådär. Har aldrig riktigt dragit mig åt de men den där. Den där människan, den där låten, det piano solot. Ojoj säger jag bara.

Talang.


Dålig Talang2008

2008-05-02 ι 20:56:09.. Our life 0 Kommentarer

Dagens Talang2008 är vell värdelös. Hittils i alla fall. Många som skämde ut sig. Vad sjutton gjorde han som typ dansa med sig själv då han hade en docka på ryggen? Eller vad sjutton han gjorde. Satte på sig själv lite också. Herregud.
Men BB gånger 8 var ju faktiskt lite roliga. Söta om inte annat. Tyckte faktiskt om dem.

Hade ni någon annan favorit?

Babygymmet

2008-05-02 ι 14:13:48.. Our life 3 Kommentarer

Leon har aldrig riktigt varit jätte intreserad av sitt babygym. Han har legat där några gången men inte tyckt det varit roligt alls. Han har helldre suttit i sin babysitter och varit med oss i stället. Men nu, idag, så ligger han där och glor på alla färgglada leksaker som tusan och pratar med dem. Ligger och gurglar och sprattlar som en galning och tycker det är jätte spännande.
Han har legat där nu i snart 2 timmar och inte sagt någonting. Han är hel nöjd idag.

Och fy på mig! Jag har inte satt mig på cykeln ännu. Jag som skulle vara nyttig idag och planera en massa har bara varit lat och ätit hemgjord sushi med mamma. Och sen har jag suttit och lekt med Leon och försökt att underhålla buset i familjen - Falcon.
För er som inte vet vem Falcon är så är det vårat ännu nya tillskott i familjen. En 10 veckors gammal mopsvalp. Han är helt GAAAAAALEN! En riktigt jobbig valp som dem ska vara. Bara vi som haft tur och fått lugna vaplar tidigare. Men Falcon, han är helt stört galen.
Nej nu ska jag försöka vara nyttig. Sätta mig på cykeln? Oh, herregud hur ska det gå?

PS. Har ni sett erbjudandet på hårförlängning jag har? Titta lite längre ner.

Plommonblommor

2008-05-02 ι 13:31:34.. Our life 0 Kommentarer

  

Plommonträden blommar nu också för fullt.

Leon ska bada

2008-05-02 ι 11:38:49.. Leon i bilder 5 Kommentarer

337304-362
 
   

Vikterna

2008-05-02 ι 10:10:53.. Our life 0 Kommentarer

Idag så ska jag verkligen planera allt i mitt liv. För det första så ska jag börja träna. Min kropp är inte den hårdaste och taitaste ever. Nej vikten är det ingen fel på men delarna som dallrar och är degiga är ingen höjdare direkt.
Jag vägen 50 kg, tänker försöka behålla den vikten men nu är det måtten som ska trimmas. Speciellt låren, dem har jag alltid irreterat mig på och nu ska den bli fina. Eller finare i alla fall.
Så när Leon sover lite idag så ska jag sätta mig på träningscykeln och cykla lite framför datan eller med musik i örat. Undra hur länge man pallar? 10 min? Haha.

Ja det är nästan så att Leon får börja gå på diet. Haha. Nejdå inga sånna konstigheter här. Men han har blivit så stor nu. Asså inte tjock eller stor så. Han väger 5 kg och kan fortfarande ha och har sina 50/56 kläderna så han är faktiskt inte speciellt stor. Bara jag som tycker nu när han fått på sig sitt lilla babyhull.
Och det är sjukt hur mycket större han ser ut på vissa kort. Han ser ju helt enorm ut. Men in rela life är han en liten bebis fortfarande. Haha. Nej han är ingen liten bebis som bara ligger längre. Han sitter i soffan och håller i en leksam. Försöker stoppa saker i munnen och ta tag i saker. Håller nästan flaskan själv när han får lite välling på kvällarna. Några sekunde går det men sen ligger den på magen.

Min bebis är snart en stor pojke! Det går så äckligt snabbt.

God natt

2008-05-02 ι 00:01:28.. Our life 3 Kommentarer

337304-358

Nu beger vi oss i sängs. Och det borde du också!
Ses i morgon. Puss & Krams

För en gång skull - Jag

2008-05-01 ι 22:36:27.. Our life 1 Kommentarer

337304-358

Bild på lilla mig, för en gång skull.

Dock vet jag inte hur håret ser ut. Herregud. Haha. Både platt och krull. Oj oj.
Helt knasig färg också, men det ska färgas. Var så sugen förut på att ha rött och svart underhår men efter att ha börjat bleka ner håret lite så saknar jag det riktigt mörka. Det är så skönt.

Från att ha varit blond i hela mitt liv så färgade jag mörkt när jag var typ 15 år och har sen dess inte kunnat färga tillbaka då det tar en jäkla tid. Har börjat ljusa ner det men återgått till mörkt igen. Men jag trivs i mörkt nu även det är så jäkla snyggt med ljust hår. Äh, vem klagar inte på sitt hår även då folk beundrar det?

Hårförlängnings erbjudande

2008-05-01 ι 21:56:55.. Our life 2 Kommentarer

337304-355

PÅ HÅRFÖRLÄNGNING

Hårförlängning med riktigt human hair kreatinvax nagelslingor.
Det är vax som värms och då fästs i hårbotten.
Finns rakt, vågigt eller lockigt hår i 40-70 cm längd.


337304-357

Intreserad? Skriv din mail så kan jag maila min msn för mer information.

Hårförlängning

2008-05-01 ι 21:20:46.. Our life 2 Kommentarer

337304-354


Förlängde Fjuns hår idag. På bilden ser det dock lite knasigt ut eftersom att det inte är iordning gjort men in real life är det helt otroligt bra. Man ser absolut ingen skillnad på hennes och förlängningen.
Nu är det också riktigt human hair, så det ska ju se riktigt ut och det lovar jag det gör det!

Torsdag eller Söndag?

2008-05-01 ι 19:29:40.. Our life 2 Kommentarer

Ja det känns verkligen som om att det är söndag idag. Är det bara jag som har något fel i huvudet och tycker det?
Men det är nog bara för att vi hade folk här igår och att det var liksom valborg. Det känns som ett helgfirande, en lördag. Men det var det inte, det var en onsdag och idag är det torsdag. Konstigt nog.
Röd tråkig dag är det också. Jag som vaknade, väldigt sent dock, men kände i alla fall för att göra något. Men allting är ju typ stängt och det var ju inte så där dö härligt väder. Eller har jag minnesförlust nu? Det kanske var ganska skönt ändå. Bara jag som inte orkat komma ihåg det eftersom jag inte gjort något speciellt på förmiddagen.
Men nu minns jag. Våra grannar satt ju i solen i solstolar mitt på deras uppfart. Haha. Det var ju liksom ett ställe att sitta på. Hyggligt stor tomt och dessutom med sol på 80% av den och ungarna som leker på baksidan så sätter sig föräldrarna på framsidan på uppfarten när dem också har en veranda intill. Det såg faktiskt lite skumt ut. Haha.

Någon annan som också har konstiga grannar?
STARTSIDA



Michaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!




Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!





Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!






Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December