Huvudvärk

2008-11-30 ι 13:40:13.. Our life 5 Kommentarer

Tillbaka igen.
Sen i fredags kväll har jag haft så ont i huvudet att jag måste hålla i det och blunda så fort jag reser mig upp/går eller bara ligger ner. Aldrig i mitt liv haft så ont i huvudet. Och inte har det försvunnit heller.
Kan inte förklara men det känns som att hela skallen ska explodera..
Strålar ut i öronen och ner i käkarna också.
Jag kan ligga ner i sängen och försöka sova men det går inte för att det gör så jävla ont rent ut sagt. Proppat i mig tabbletter och det hjälper inte ett skit. Sen igår så tog jag lite starkare men dom hjälper inte heller mycket. Först idag när jag tog 2 sånna och 2 alvedon som jag känner lite skillnad. Men inte är det onda borta inte, nej nej det lindrar bara litegran. Sjukt ont har jag i alla fall...

Så om det inte har försvunnit i morgon så blir det att åka till läkarn.
Jag vill ju veta vad som är fel, för något fel är det - känner det på mig.
Men kan ju hoppas att det inte är något illa...

Fredag

2008-11-28 ι 17:26:34.. Our life 5 Kommentarer

Ush, dåligt med besökare nu mera.. Det går bara mer och mer ner.
Kanske för dålig att lägga upp bilder? Men det är för att denna vecka har inte varit en annan lik. Har jobbat, Leon sjuk, stressigt, allt har bara vara bajs och upp och ner. I helgen kommer massa, lovar!
Fredag är det i dag i alla fall, ännu en vecka har snart passerat. Herregud vad snabbt det gick. Snart 1 december, helt sjukt. På söndag är det första advent. Ååååh, nära jul då..

Anw, det har gått bra att jobba dom här dagarna. Lite synd om min mamma kanske som har fått tagit hand om sjuka, gnälliga Leon. Men nu är det slut med det. Mamma är hemma igen :o)
Och ikväll ska vi på äventyr. Vi ska gå till K och käka middag med en massa tjejer. Länge sen jag träffade många av dom så det blir kul. Dock ingen sen kväll för någon av oss då Leon är sjuk och det blir nog lite mer "fest" där borta sen. Haha. Dessutom har jag fortfarande den här huvudvärken jag haft i 2 dagar kvar.. Så jag kommer nog somna hyggligt snabbt när jag väl lägger mig i sängen. Kan ju bara hoppas att Leon vill sova då jag vill sova.

Ha en bra fredags kväll!

Snön?

2008-11-28 ι 08:18:54.. Our life 4 Kommentarer


Var tog snön vägen? Jag hatar snö - här i stockholm, men när den väl kommer kan den få stanna till jul och sen aldrig komma mer igen. Nej då ska den försvinna nu och komma sådär lagom till nästa år.
Ush, dumma väder. Äckligt väder. Kallt och slask, eller det kanske inte ens är slask ute längre, har inte tittat ut så noga. Men det märker snart när jag ska bära av mot bussen. Sissta dagen att jobba..

Känner mig väldigt risig, ont i öronen som fan rent ut sagt och det drar ända ner i käken. Pluss det har jag en malandes huvudvärk hela tiden så jag får ta med mig min piller burk idag och proppa i mig alvedon. När jag hinner. Man kan ju hoppas att det inte då blir kaos vid lunchen och att denna huvudvärk inte expoderar som den gjorde i natt.
Föresten, Leon sov ganska bra i natt ändå. Betydligt bättre än i går i alla fall. Vaknade bara en gång så förhoppningsvis går det åt rätt håll. Åt friskare håll!

Nu ska jag äta frulle och sen gå till bussen.
Bye!

Julklappar

2008-11-27 ι 22:40:52.. Our life 1 Kommentarer

Leon sover - för tillfället i alla fall.
Tror att jag ska hoppa in i en dusch innan han vaknar så slipper jag gå upp tidigare i morgon. Ganska skönt att få det gjort. Dessutom tycker jag att det är helt underbart skönt att lägga sig och sova när man är nyduschad. I alla all när det är nybäddat så i så fall får jag byta lakan också. Gud så skönt.

Anw, innan det så ska jag skriva klart detta inlägg och kolla lite saker på datan.
Bla om jag kanske hittar några julklappar på någon sida.  Coolstuff.se, bluebox.se, hmm... få kolla runt lite. Någon som har tips om bra internet julklapps sidor?

Och idag har det blivit premiär för inhandlande av julklappar också. Eller riktiga julklappar i alla fall. Har ju köpt lite till Leons "adventskalender" innan men idag blev dom första julklapparna köpta. Självklart till Leon också, haha. - En jätte fin svart gåvagn från brio, en plinga-plonka liten plast gitarr att öva på - haha. Och så en sak till lilla Josefin också. Men mer blir det. Och mer besvär om vad man ska köpa. Dessa svåra beslut. Har lite pankiångest över det hela, trots det så älskar jag detta.
Helt underbart det är med jul!

Nu ska jag dock kolla lite på ekonomin, hur mycket det blir till julklappar...
Tänk vad 3 dagars jobb kan rädda mycket. Tack Eva, tack Fjun! Åh vad det är guld värt för mig!

Sjukdom men vi lever

2008-11-27 ι 19:39:30.. Leon i ord 1 Kommentarer

Snabb uppdatering!
Förhoppningsvis kommer jag kunna komma in lite senare ikväll. Dock inte 100% säkert.
Leon är nämligen sjuk. Ögonflammation, igen, feber, hängig, grinig, rinner snor i floder och ja helt total förkyld alltså. Men som jag skrev att jag ska försöka komma in lite senare när Leon har somnat, om han nu vill det eftersom att i natt ville han absolut inte sova alls. Inte ens ha tutten.
Inte heller sådär jätte roligt då jag jobbar och mamma är barnvakt.

Hoppas att min skrutt snart blir frisk!!!

Puss

2008-11-26 ι 08:47:23.. Foto - Barn/Porträtt 5 Kommentarer



Bjuder på lite bilder på två super söta tomtebarn innan jag ska gå.
Mer eller mindre ganska kärleksfulla också - i alla fall från Leon. Haha.

Jobba på café solen

2008-11-26 ι 08:37:38.. Our life 1 Kommentarer

Igår kväll blev det inte alls som jag tänkt mig. Jag hade planerat/lust att sitta framför datan och nörda mig lite. Det fick jag ju för sej, men ytterst lite. Leon började krongla igen och ville inte sova, förutom bredvid mig och lukta i min gulliga armhåla..
Efter många försk att resa sig och lämna honom i sängen så gav jag upp. Var dessutom jätte trött så orkade inte hålla på. Stängde ner datan på 1 sek och slängde av mig kläderna.
Inte för att jag sov något bra när man borde det. Utan vid 6 till då efter 8, då mamma komoch väckte mig, då sov jag jätte skönt. Kändes då mindre kul att gå upp.

Anw, idag ska jag åka och jobba på café Solen. Det ligger vid stadion, nära musikhögskolan, i det så kallade sveatornet - så välkommen dit! Leon får spendera dagen med sin underbara mormor.
Ska bli skönt att få in lite extra julklapps pengar. Så man kan känna att man inte bara går och köper inpuls, skit och dåliga saker bara för att man inte har tid eller pengar. Nej det ska vara fina paket!

Bye bye, han en underbar dag.
I snöovädret - ush!

Tomtenissan Jo

2008-11-25 ι 23:44:47.. Foto - Barn/Porträtt 6 Kommentarer

Lite bilder på lilla Josefin från idag.
Finns betydligt fler, för många att välja bland. Ni får i alla fall ett smakprov.


Tomtebarn

2008-11-25 ι 23:08:16.. Our life 1 Kommentarer

Efter att ha åkt till åkis med Elin i fm för att handla lite så blev det en tur till haninge i snökaoset. Helt sjukt hur mycket snö det är. Får värsta work out'en när man drar på en vagn i denna snö.
Kanske går ner några kilon?
Svinkallt är det också. Var tvungen att springa in på HM för att köpa ett par sockor då jag höll på frysa tårna av mig. Mina stövlar är inte speciellt fodrade.. Men men, får stå ut med dom i vinter då jag absolut inte kommer ha pengar till att bara gå och köpa nya bara för att.

Ja jag åkte i alla fall till haninge för att träffa Cassandra, Christofer och Josefin såklart.
Hade ju lovat att ta kort på Josefin i sin nya tomteklänning. Ur-söt var hon i den och det tyckte Leon också som ville kramas och pussas med henne, fingra lite i ansiktet och leka - men det ville inte Josefin. Haha. Snart när lillan blivit lite större och kan leka kommer det bli full rulle med dom två..

Anw, blev lite kort i alla fall trots att mamma ringde mitt i allting och bad mig komma hem då syrran blev kvar ensam hemma. Hon hatar nämligen det, när absolut ingen är där. Om hon hade haft en kompis där hade det varit lugn men inte helt själv...


Pulkåkande

2008-11-24 ι 21:49:13.. Foto - Barn/Porträtt 1 Kommentarer

I eftermiddags så gick jag och Elin ut med barnen (Erica och Leon) för att passa på att åka lite pula i snön. Leon som bara hade sovit en kort stund på eftermiddagen somnade i vagnen på en gång medans sötnosen Erica var helt uppspelt över att få åka pulka. Efter några åk gick vi hemmåt igen och Erica bytte då från att sitta på snowracer'n till bebispulkan med ryggstöd. Självklart var det totalt snöstorm rakt mot oss så Erica fick en filt för ansiktet. Haha, såg hel sjkt ut men hon tyckte det var jätte skönt att slippa all snö i fejan. Vad gör man liksom? Bästa lösningen såklart.
Några minuter senare är hon knäpp tyst och vi ser hur hennes arm bara hänger utanför och huvudet lutas bakåt - Hon hade somnat. Haha.

Kolla vad söt tröttisen var.


Snöoväder till max

2008-11-24 ι 19:23:21.. Our life 3 Kommentarer

Ush vilket väder det varit hela dagen idag..
Jag älskar allt med julen, men inte det kalla vädret och äckliga snön. Dock så har den ju nu kommit och då kan den väl få stanna tills den försvinner. Inte hålla på larva sig och försvinna, komma igen, försvinna och kanske komma igen till jul. Nej ush - svensk vinter är äcklig.
Jag och mormor pallrade i alla fall oss ut i snöstormen idag - åkte till Solna C.
Kom hem med en ny åkpåse till Leon - skit bra. Sen lite pulefix från panduro till julkorten och ett par "termobyxor" från polarn och pyret som mormor köpte! Väldigt behövande till honom, dessutom skit fina.

Anw, nu är mamma helt galen här hemma. Står mitt framför tvn och tittar på 90210 och skriker som en idiot. Sen hör man också i mellan "men snälla killar sluta knulla nu" och "hallåååå era bögfisar" (det är då riktat åt hundarna som får kåtslag ibland). Herregud, mina öron sprängs. Måste köpa öronproppar!!!!

Leon värkar tycka att hon också är helt wako.. Han sitter och glor och bara as garvar. Haha.

Natti

2008-11-23 ι 23:23:32.. Our life 5 Kommentarer

Nu ska jag hoppa i säng. Märker att Leon  inte ligger så bra i vagnen nu, han vill ju ligga på magen. Och nu vaknade han också så det får bli ett kort godnatt inlägg. Med en tår i ögat från videon nedanför säger jag god natt från mig och min älskade lilla son.
Ska ligga och gosa med honom hela natten. Pilutta dig som inte har honom tätt intill dig.

Min älskling, min son, mitt allt. Hela mitt liv!!!

The video of Leon

2008-11-23 ι 22:26:08.. Leon i ord 12 Kommentarer



PS. Du måste ha ljud på för att få "the feeling of it"...
och du måste lyssna på texten. Detta är min och Leons låt ♥

Min lilla pepparkaka

2008-11-23 ι 22:25:29.. Leon i bilder 4 Kommentarer



Som jag tidigare skrev - Leon ville inte alls vara med på mammas kamera.
Han flängde och slängde sig överallt och när jag väl la honom på rygg blev han sur.
Men han är ändå världens sötaste!!!

Tatueringar

2008-11-23 ι 22:06:04.. Our life 3 Kommentarer

Åh vad jag vill tatuera mig. Var nyss inne på kikade på lite bloggar. Blev först lite sugen att titta på tatueringar då jag var inne hos gudmor Fjun och som sen förvärrades när jag såg en bild på en skit snygg tatuering inne på en blogg. MEN, råkade självklart trycka ner sidan och kommer inte alls ihåg bloggadressen nu så jag måste nog springa och rita av tatueringen medans jag har den kvar i huvudet.
Det var en skit bra idé till mina idér om tatueringar. Men den första kommer nog ändå bli "Leon"..

SNÄLLA kan någon ge mig pengar till tatuering i julklapp?!

Pimp by blogg

2008-11-23 ι 18:38:53.. Bloggdesign 6 Kommentarer

Suttit och försökt leka fram en ny design i ps. Inte kommit fram till något då inget blir som jag vill. Men lyckades tillslut göra en ganska enkel. Den tog typ 2 sekunder att göra medans dom andra jag gjort idag tagit betydligt längre. Men när man väl kommit på en idé så går det snabbt.
Leon fick i alla fall vara en pepparkaksgubbe för det är inte lika juligt som tomte. Haha. Men ska dock byta bild för det är ingen bra på Leon. Tycker han inte är så lik sig själv. Men han ville inte alls vara med idag och sket i mammas kamera.
Eller är det för tidigt ändå att ha så juligt redan?

Hjälp mig. Vad tycker ni?

Snart december..

2008-11-23 ι 14:17:14.. Our life 1 Kommentarer

Trots tråkiga nyheter idag så är jag helt uppeppad av att det snart är december. Och det innebär ju att det snart är jul. Helt sjukt hur kul det är!!
Jag är helt uppspelt över att snart kan man börja pynta hemmen. Att jag och mamma ska ut och hämta alla kartonger med julsaker snart. Jippi! Så fint vi ska göra den här julen. Inte för att det brukar vara fult eller så men åh vad jag känner mig extra mysig denna jul. Extra pyntig och pysslig.

Måste också lura med mig mormor någon dag ut för att kanske köpa lite julpyssel. Lite nya roliga saker vi kan göra. Vi brukar alltid pyssla med både det ena och det andra. Jag som också ville göra lite fina påsar att lägga Leons alla advents paket i. Tänkte sy 24 st små påsar att lägga alla saker i. Eller vissa får inte bli så små påsar för då får inte paketen plats.
Fint vill jag göra i alla fall. Dock så får jag vänta tills den 27:e då jag fått lite mer i plånkan. Så det inte skrammlar. Då blir det inga julklappar inte.. För jag vågar varken sno, snatta eller råna en bank. Haha.


Angels...

2008-11-23 ι 14:07:01.. Our life 0 Kommentarer

Fick nyss reda på att pappa C's bästa väns fru har dött.
Lika gammal som min mamma, way to young... Lämnar efter sig sin make och 2 små barn i syrrans ålder. Helt plötsligt bara av huvudvärk som visade sig vara en hjärnblödning.

Vi här hemma är helt paffa. Mamma som brukar ha huvudvärk så det skriker om det. Tänk om något sådant skulle hända mig - att min mamma i den här åldern skulle försvinna. Jag skulle inte klara mig utan min familj. Jag fruktar den dag då någon nära mig dör. Ush det kommer vara mitt livs ras. Glädjer mig i alla fall för alla som finns runt mig nu. Ni betyder allt!


† Vila i frid A †
1966 - 2008

Gårdagen

2008-11-23 ι 13:54:03.. Foto - Mingel 0 Kommentarer

Herregud. Har ni försökt att vara i samma hur som 7 st 11åriga tjejer? GÖR INTE DET!
Gårdagen var helt uppspelt. Inte så att det blev för mycket stöt och stoj så att det ballade ur men om man inte pallar med sktikandes tjejer som tycker allt är pinsamt så skulle det säkert ha ballat ur. Inget tålamod? Utsätt er då inte för det.
Därför är jag glad att Leon är en kille. Kommer aldrig ha problem med alla tjejer som skriker i falsett och springer runt och fnissar. Får kanske värre problem? Haha. Basröster, illa luktande strumpor, käfftsmällar och alla möjliga kill-saker. Men jag föredrar nog det  :o)  *haha*

Anw, skulle ju skiva om festen. Den blev lyckad, alla tjejer vad jätte glada. Det slutade i alla fall med att dom hade snökrig efter att ha lånat hela våran vintergarderob.
Ja vi fick det lugn den sista halvtimmen och dom hade kul i alla fall.





Kinesisk tjej kväll

2008-11-22 ι 13:31:32.. Mat/recept 11 Kommentarer

Idag har jag och mamma stått och gjort i ordning kina mat, tårta, bål och allt möjligt.
Syrran ska nämligen ha en kinesisk tjejkväll då hon fyllde år förra veckan. Så vid halv 6 kommer det 6 st tjejer hit för att fira henne. Jag har planerat och gjort några "lekar" som ska hända under kvällen då det blev så omtalat och lyckat förra gången syrran hade fest. Dom hade tydligen gått i skolan och pratat om det i veckor. Att det var så himla roligt att jag har fixat lekar och mamma stog och gjorde gula, blå, röda, gröna drinkar dom kunde få "köpa" med biljetterna dom fick i inbjudan. I stället för det tråkiga valiga dansa lite och bara sitta.
Men det är lite fest fixare utav oss :o)

Nu måste jag dock springa upp och fixa det sissta med alla lekar. Måste fixa musiken och skriva facit och fixa allting. Om 4 timmar kommer dom. Kanske inte så brottom nu men skönt att ha det klart.
På återseende!

Så här blev i alla fall mitt resultat av tårtan jag fixat till syrran... Ser den smarrig ut?




Leons första snö

2008-11-22 ι 13:22:59.. Leon i ord 4 Kommentarer



Idag var Leon ute en snabbit på baksidan och lekte lite i snön. Han tyckte det var jätte roligt.
Grävde som en galning i snön och bara skratta hela tiden.
Så  nu blir det att åka och köpa "termo-byxor" så han kan leka på riktigt.

En bebis pula måste inhandlas också. Nästa vecka då jag får pengar blir det mycket.
- Julklappar, ny åkpåse, pulka, byxor osv...

PS. Jag ska svara på alla kommentarer angånde allt senare, jag har nte glömt er!

Happy birthday to you

2008-11-22 ι 10:29:09.. Our life 5 Kommentarer


Dagskryssning

2008-11-20 ι 22:41:20.. Our life 3 Kommentarer

Hemma nu igen. Och trött! Väldigt trött faktiskt..
Jag sov jätte dåligt i natt, vaknade stup i kvarten hela tiden utom mellan 3 och halv 5. Då kom nämligen syrran in och skrämde nästan ihjäl mig - hon ville sova hos mig. Men inte kunde man somna om skönt efter det inte, nej för klockan 5 ringde ju klockan. Gick trots allt inte upp för ens klockan halv 6 och sket då i duschningen om var menat att jag skulle hinna..

Anw, trevligt hade vi ju i alla fall. Knasigt många, fulla finnar såklart men också roligt folk att skratta åt. Är faktiskt ganska kul att titta på folket som är på sånna här båtar. Det är inte ofta vi länge åker viking line, nu blir det birka (den lite mer fina och dyra båten) och det märks. Herregud vad folket på birka och viking är annorlunda. Jag menar det var 2 killar som åkte dagskryssningen som vi och köpte med sig 16 backar öl. Vad tror ni dom ska göra? Haha.

Vi åt i alla fall mycket god mat, handlade lite (trodde jag skulle vara mer galen men idag tänkte jag verkligen igenom varenda grej jag ville köpa - jätte konstigt) så kom inte hem med så mycket. Lite godis bara och så en present till Christofer som jag ska till i morgon. Känns jätte tråkigt att jag bara hittade den, men allt jag hittade och ville köpa var to expensive.. Men det är ju omtanken som ränkas, visst? *hehe*

Nu ska jag faktiskt gå upp mot sängen. Långsamt kommer det gå, har inga krafter kvar. Båten körde över mig några gången när vi anlände.
Här kommer i alla fall lite bilder från dagen också...


Sömn - inför nya äventyr

2008-11-19 ι 23:00:21.. Our life 3 Kommentarer

Nu blir det sissta inlägget för dagen för nu väntar sängen...
Hygglig tid att lägga sig också, men det är ett måste idag då vi ska upp väldigt tidigt i morgon - uuuh. Redan vid alv 7 så ska vi här hemma åka på äventyr inför dagen. För morgon dagen ska spenderas i ära av lillsyrran som nyss fyllde 11 år (glömt att gratta henne här på bloggen - fy mig & grattis).
Vi ska iväg på dagskryssning som är hennes "överaskning" av mamma. Hon "vet" ingenting (?)
Hmm... Ska i alla fall inte veta egentligen .
Får se om man kanske hittar något kul på båten att köpa? Kommer väl alltid hem med lite godis i alla fall. Sen kanske man hittar någon present åt Christofer som snart fyller år. Ja, man kan hitta mycket där.

Anw, detta betyder i alla fall att i morgon blir det inge bloggning förens senare på kvällen. Båten går strax innan 8 i morgon bitti och kommer in igen vid 7 på kvällen. Är kanske hemma igen vid halv 8 - 8.

Nej nu ska jag faktiskt stänga ner här innan jag hittar något nytt att fasta och glo på.
Ena tutten håller också på att sprängas för den är kanon full med mjölk. Kanske får pumpa lite innan läggning, annars kan jag inte sova. Det är som att sova med en stor sten i BH'n. Så hård är min tutte nu. Länge sen den var så hård faktiskt..
Nog prat om hårda tuttar, haha, låter inte speciellt normal eller skönt så stopp här.

Natti natti!

Leon "nisse" Alexian

2008-11-19 ι 22:48:32.. Leon i ord 4 Kommentarer



Här är Leons heta tomte aoutfit som han antagligen kommer få ha på julkortet.
Han ville dock inte alls vara med när jag skulle ta kort för att visa er här på bloggen lite.

Han skulle då bara springa iväg som en tok och dra i luvan eftersom att mamma sa nej och ajaj.
Det var ju jätte kul - tyckte han, så vi får se hur julkorten kommer bli..

110% kreaktivitet eller -110%

2008-11-19 ι 22:20:33.. Our life 0 Kommentarer

Känner mig jätte sugen och peppad på att göra designer. Men har antingen för mycket kraktivitet eller så är jag helt lost i skallen just nu. Allt blir bara smet och gojs. Ser jätte fina framför mig men när jag väl försöker sätta ihop allt så blir det inte rätt färger, rätta formet eller... ja ingenting blir rätt. Ush vad irreterad jag blir för jag är inte nöjd med min design plus att jag tänkt lägga ut en utlottningsdesign för det var tooo länge sen...

Men men, det får vänta nu. Har dessvärre inte tid i morgon heller då jag säkert kommer komma på hur mycket som helst då jag kommer tänka på det här när jag ska sova snar...

Julklappar

2008-11-19 ι 16:31:33.. Our life 3 Kommentarer

Efter att ha suttit i en ganska lång samtal med mycket prat från min sida med min mormor så är jag jätte sugen på att åka och julshoppa. Jag är helt galen i det! Nästan så att jag kan kalla det en sjukdom.
När jag väl vet att det snart är jul så lurar jag mig själv och tror att det är ok att shoppa för alla pengar jag har. Egentligen är det inte speciellt smart eller bra men vad sjutton.
Det är jul en gång om året, kan jag inte bara få lyxa till och och köpa/göra vad jag vill?
Har många runt mig som säger att jag tex är jätte onödig och dum som köper jätte fint paper och tillbehör när jag slår in mina paket. Men för mig är paketet som ett extra paket. Det ska ju vara snyggt och fint utanpå också. Och ja okej jag kan hålla med om att jag kanske överdriver lite ibland. Men jag älskar julen! Det ger mig en orsak till att visa alla mina nära och kära hur mycket jag älskar dom och vad dom betyder. Jag vill bara att alla ska ha/få det allra bästa.

Jag är och kommer alltid att vara över generös med presenter - oavsett om det är jul, födelsedag, dop eller något annat. Så är det bara, och skyll inte på mig. Skyll i så fall på min mormor och mamma. Dom har gjort mig såhär.

Det jag skulle komma fram till i bröjan av detta inlägg var i alla fall att jag nu skivit upp till vilka och kanske vad jag ska köpa. Vet inte vad alla vill ha men har ändå en liten aning om vad jag ska ge vissa. Men bara vissa, väldigt få..
Leon ska ju i alla fall få ett paket varje dag i december. Han kommer att ha en egen adventskalender! Har faktiskt redan inhandlat 3 paket. Vad kommer jag inte att säga för det blir inge kul. Har jag ju inget att visa varje dag i december, haha.

God natt

2008-11-19 ι 00:09:38.. Our life 4 Kommentarer

Riktigt flitig med inlägg idag. Kanske inte dom mest spännande men i alla fall ett efterlängtat! Receptet på mina lyxiga lussebullar. Dom är riktigt goda vill jag lova, i alla fall mina! *haha*

Anw, i morgon är det planerat att vi ska åka in tidigt till panduro med Cassandra. Blir ganska skönt att komma hem tidigt för även Cassandra har andra planer senare på eftermiddagen. Dessutom så blir jag inte heller så trött och seg som jag annars blir eftersom att redan klockan 4 är det kolsvart ute. Riktigt deppigt med det här kalla, äckliga och mörka väder. Me don't like!
Svensk vinter = USH!

Ska nu gå och sussa kudden för att ögonen är tunga som bly och klockan är mycket.
Natti, natti på er!

Lilla tjejen

2008-11-19 ι 00:02:39.. Foto - Barn/Porträtt 3 Kommentarer


Lyxiga lussebullar

2008-11-18 ι 23:07:05.. Mat/recept 5 Kommentarer

75 g jäst
100 g smör
4 dl mjölk
1 dl vispgrädde
1 dl vit sirap
½ dl socker
250 g kesella
2-3 påsar saffran
1 sockerbit
16-17 dl mjöl
½ tsk salt
2 tsk vaniljsocker
1 tsk kardemumma
1 ägg
russin

1. Finfödela jästen i din snygga bak-bunke.
2. Smält sedan smöret och häll i mjölk, grädde, sirap, socker och kesella. Låt det värmas upp till ca 37°C (finger varmt)
3. Stöt saffran och sockeriten i en mortel och häll det i degvätskan som sen hälls över jästen. Rör tills jästen helt löses upp.
4. Nu börjar vi närma oss deg! Häll i helften av mjölet och övriga kryddor. Häll sedan i resterande mjöl men spara dock 1 dl till efter jäsning.
5. Låt degen jäsa och bli bullig och mullig i 35-40 min.
6. Arbeta sedan degen väl och rulla ut dina snygga lussekatter/bullar och låt dom jäsa i ytterligare 35 min.
7. Pensla sedan med ägg och dekorera med russin och så suss in i ugnen i 230°C i ca 8 min.

Tips!
Till er som gillar lite mindre färgade bullar (som mig - jag vill ha dom gula, inte bruna) så ha dom långt ner i ungen i stället för mitten.

Ge mig en lägenhet!

2008-11-18 ι 22:46:24.. Our life 3 Kommentarer

Om någon människa bara kunde finnas som skulle kunna fixa en lägenhet åt mig och Leon så skulle hela mitt liv och tillvaro vara räddad. Jag skulle leva som på rosa moln.
När man dessutom sjukt längtar och går och tittar på nya saker, tänker på juklappar så är det ännu mer saknad och längtan till att ha eget. Bara mitt och Leons. Så vi kan få börja på riktigt. Som en egen familj!


Blogg pill

2008-11-18 ι 18:13:09.. Bloggdesign 5 Kommentarer

Har fixat lite med en massa kategorier här på bloggen då jag känner att jag inte kategorisetar tidigare vad jag skrivit om. För ibland kommer det ju en massa saker som inte alls passar in i liksom bara vanliga vardagen. Ändrade ju försej för ganska länge sen men blev lite mer uppdaterat nu.
Dessutom är det så att jag har inte riktigt lust att gå tillbaka till alla mina tidigare inlägg för att placera om dom. Blir to much så därför kommer det komma nytt i allting. Och det kanske kommer dröja innan det finns nya saker i alla katergorier. Men håll ut!

!UPPDATERING!
Jag har också bytt header.. Vet inte vad jag tycker men jag älskar bilderna.
Åh jag måste verkligen bli fotograferad tillsammans med Leon någon dag för jag ser framför mig hur jag vill att bloggen ska se ut.

PS.
Självklart så finns ju alla gammla inlägg fortfarande kvar.

Våra underbara barn!

2008-11-18 ι 18:09:19.. Leon i bilder 1 Kommentarer



Leon och Josefin gungade när jag och Cassandra tog en promenad igår.
Han tyckte det var jätte kul medans Josefin var mindre road. Haha. Lilla skruttan är så liten.
Men söta var dom båda i alla fall.

Titt ut!

2008-11-18 ι 15:34:51.. Leon i bilder 4 Kommentarer



Leker lite *picka buuu* i gungan med lilla Josefin.

Helgen & julkort

2008-11-18 ι 15:16:52.. Pyssel 1 Kommentarer

Dålig uppdatering här, men jag skyller på Cassandra. Har nämligen varit hemma hos dom och inte fått tid att sätta mig framför datan, hehe. Men ärligt har det varit ganska skönt. Tror jag... (?)
Anw, jag ska lägga upp en massa bilder och skriva vad som hänt/händer. Leon har börjar att snacka riktigt mycket nu i alla fall. Säger mammmmmamaaama, titt och dä hela tiden och pekar gör han också. Min stora kille. Men kan inte riktigt säga att han pratar så. Men snart när jag riktigt vet att han menar och förstår det och det är ingte långt dit. Snart kommer han skika att jag är dum och jag kommer gråta i ett hörn..

Nej, nu ska jag återgå till att göra mina julkort. Dom blir superfina trots att jag inte får sån jätte kul eller uppmuntrande respons av människorna som är här hemma (mamma och Elin) Dumma er!
Men ni ska få se sen när några är klara, kanske ni kan berömma mig?


Lördagspyssel

2008-11-16 ι 01:20:39.. Our life 14 Kommentarer

Idag blev det ännu mer lussebullbak för mig och Fjun. Men denna gången blev det lyx lussebullar. Med bla grädde, kesella och sirap i.. Åh fu så goda dom blev. Helt underbart goda!
Skillnad mellan "vanliga" och lite lyxigare, absolut värt att göra dom. Någon som vill ha receptet?

Anw, annars har det bara varit lite små pyssel fram och tillbaka. Dock inget städande som egentligen behövdes då vi får folk här i morgon. Det är nämligen så att min lilla skit syster fyller år i morgon - 11 år blir den lilla fisen. Så mormor och morfar kommer över på lite lunchaktiga snacks och fika.
Så i morgon blir det skjorta och slips för Leons del, haha, gud så söt min lilla gubbe kommer vara.
Själv har jag ingen aning om vad jag ska hitta för "fint". Men det är morgonsagens problem. Vill inte tänka på det nu...

Hupp i hupp. Nu ska jag i alla fall bära av mot sängen.
Oj vad klockan var mycket. Trodde att den var strax efter 12 men icke det.

God natt på er alla där ute som kanske är fulla, festar gärnet eller kanske redan sover..
Poks!

! Dessutom blev det ju en liten förändring i designen. Bara lite julkänsla.
Men en riktigt ny och fin jul design kommer sen när min tomtenisse blivit fotad och det är lite närmare jul. Kanske lite tidigt nu? Eller vad tycker ni? !

Gult är ful men lussebulle gott

2008-11-14 ι 23:47:56.. Mat/recept 3 Kommentarer



Lussebulle, lussebulle, lussebulle...

Årets första lusse bak gjordes med galna gudmor Fjun som var helt besatt av degen.
Haha, Leon tyckte det var supergott. Han är född att älska julen - precis som mammsen sin!!!

Stora lilla Leon

2008-11-14 ι 11:38:08.. Leon i bilder 7 Kommentarer



Leon är så söt i sin heta tuppkam på huvudet.

Ändrade planer

2008-11-14 ι 11:31:54.. Our life 1 Kommentarer

Dagen som var planerad och bra blev helt total ändrad och nu ska jag inte alls träffa Cassandra och Christofer. Lite surt att åka till dom och vara där en sån kort stund för att sen åka hem. Och hon kunde inte möta mig i stan idag.

Planerna har nu ändrats hur många gånger som helst. Fjun hörde av sig och jag tänkte då åka snabbt in till stan - möta Cassandra där då jag var så dum och förstörde våran dag/kväll men det går ju inte så tänkte då åka själv, möta Fjun där då vi kan åka hem tillsammans, hem och fixa och sen vara med Fjun på kvällen. Men nu vet jag inte.... Åh vad jobbigt allt blev.

Ja, vi får se vad som händer. Förlåt Cassandra i alla fall!!

God morgon

2008-11-14 ι 10:11:46.. Our life 0 Kommentarer

Denna dag väntar äventyr. Just nu ska jag springa upp och göra mig i ordning, plocka ihop lite saker, sätta på Leon lite kläder, kanske fota lite i mellan och sen åker jag till Cassandra.

På återseende...

Torsdag

2008-11-14 ι 00:03:54.. Our life 2 Kommentarer

Efter mycket om och men så gjorde jag inte om bloggen ikväll. Satt och gjorde en massa designer men blev aldrig nöjd. Jag är så fast vid kortet på Leon uppe i headern och den passar ju så himla bra där, måste överslå det...
Ikväll tog i alla fall kreaktiviteten slut och orken försvann. Har en massa ideér men måste ha nya bilder för det. Så i morgon blir det att gå upp och fota ungen min. I morgon får Leon en modell dag. Och det innebär ju en massa bilder, hehe.

Trots en massa lust och nyfikenhet så ska jag nu stänga ner. Klockan är över 12 och det är dags att sova. Måste vara pigg i morgon när Leon vaknar. Får gå upp då också så jag hinner ta en massa kort och kanske göra om bloggen lite innan vi bär av på äventyr till Cassandra.

Natti natt!

Nostalgi a la Leon

2008-11-13 ι 23:20:56.. Leon i bilder 9 Kommentarer


God natt

2008-11-12 ι 23:35:39.. Our life 3 Kommentarer

Ronja vs serier... Hm, svårt val idag faktiskt. Kände mig riktigt sugen på båda.

Kall om händerna, kissnödig, trött i ögat och jävligt törstig. Nu blir det att pula sig klar inför sängen. Väl i sängen blir det något spännande att titta på och hoppningar om att Leon ska få sova lääänge och skönt i natt. Min skrutt som bara vill ligga och snutta vid tutten, känna sig säker och hemma, mysa och bara vara nära.
Men tänker inte tvinga honom till något annat. Dock ska jag börja försöka vänja av honom vid att få tutten hela tiden för så kan man inte hålla på varje kväll och natt.

Mamma vill sova.. Mamma vill sova gott och länge.
Natti natti på er.

Kortare hår

2008-11-12 ι 23:08:44.. Our life 0 Kommentarer

Idag klippte Fjun mig, tack tjejen, och gud vad man känner skillnad. Inte för att det är kort men mycket kortare i alla fall.
Äh, får se i morgon hur det ser ut. Måste tvätta med balsam - som jag glömde idag, så håret ser värre ut än Ronja Rövardotters.

Åh vad jag blev sugen på att se den filmen. Ska nog leta upp dem och glutta innan bedtime.
Låter som en bra ide (?)

Leon love nalle Frans

2008-11-11 ι 11:57:52.. Leon i bilder 10 Kommentarer



Nallen som Leon fick av gudmor Fjun är så mysig och go.
Nu har jag bestämt att Leon har döpt nallen till Frans, haha. Eftersom att gudmor Fjun kallar Leon för Frans ibland då han har så låååånga ögonfransar. Därför kommer nallen bli kallad för Frans.

Leon ♥ sin nalle Frans

God morgon.

2008-11-11 ι 11:40:28.. Our life 0 Kommentarer

Måste först börja med att be om ursäkt till dig Eva.
Jag menade absolut inte så alls. Det var jag som inte pratade med dig och får då skylla mig själv. Men du vet, pimsamheten, jag är dålig på sånt. Så hoppas att du inte är sur på mig eller något liknande. Absolut inget illa menat. Men det här är ju min dagbok, jag vet vad jag menar så förlåt om du missuppfattat.

Anw, håller just nu på att kolla vad syrran vill ha i present. Hon fyller år den 16 november och har 2 hela sidor fulla med önskningar. Haha. Men vilka blivande 11 åringar har inte det? Kommer man ju själv ihåg. Allt som var en minsta lockande skulle man ju ha trots att det inte alls var nödvändigt...

Äcklig kväll

2008-11-10 ι 23:19:59.. Our life 3 Kommentarer

Har ont i hel kroppen. Det käns som om att jag varit jätte leden och mått dåligt - konstig känsla..
Och Leon sover inge bra, hållet på bli galen på det.

Jävla kväll..

Leon

2008-11-10 ι 23:10:51.. Leon i bilder 0 Kommentarer



*Mmmmm - jag gillar att ha konstiga saker i munnen.*

Beeebis

2008-11-10 ι 18:31:16.. Leon i bilder 6 Kommentarer



Titta vilken helt underbart söt liten Leon. Åh nusse, vad liten!

Omöjliga bilder

2008-11-09 ι 19:36:55.. Leon i bilder 10 Kommentarer



Helt hopplöst att försöka ta bilder på oss två själv.
Hålla i en kamera, hålla i Leon så han inte springer där ifrån och få allt bli bra.
Nej det funkar inte. I need a fotograf. Har kansk en planerad, hoppas att det blir så också.

Då får ni en massa bilder på oss två tillsammans, som är bra och fina också.

Love

2008-11-09 ι 18:12:19.. Leon i bilder 5 Kommentarer


Bjuder på lite bilder på min prins och mig.
Leon som för en gång skull inte alls ville vara med på bild blev inte alls kul på bilderna och inte jag heller för den delen. Han var helt inne i sitt lekande när jag störde och jag vet inte riktigt vad jag höll på med. Får ta nya senare. Ska också förhoppningsvis lyckas bli fotograferad tillsammans med Leon någon gång... (?)

Anw, lyckades bara ta 4 kort innan minneskortet på mammas kamera vad fullt och här har ni dom...

Beslutsångest

2008-11-09 ι 11:16:12.. Our life 2 Kommentarer

Åh, nu kan jag inte bestämma mig igen.
Om ett par timmar kommer jag vara färgad i håret. Jag måste bestämma mig hur jag vill ha nu.
Ville ju först gå tillbaka till mitt blonda hår men kan inte det på en gång så därför måste jag vara mitt i mellan ett tag och det vill jag inte. Så tråkigt och fult.
Därför ville jag då ha kvar mitt mörka och göra något roligt med det.
Såg en tjej som hade skit coolt med blonderad lugg. Fjun lät inte speciellt öerlycklig i telefon när jag sa det eftersom att mitt hår nu är lite rött. Kommer då bli oranget när vi bleker. Men öööööö på allt.

Jag vill göra något nytt, roligt. Inte det gamla vanliga.
Blir arg, jag vill också ha sådär låååång och super fint hår. Mitt är bara låååångt, krull, tuffs och bajs.

Make over

2008-11-09 ι 09:08:25.. Our life 1 Kommentarer

Inga inlägg igår. Ush då.
Men åkte och mötte Cassandra och Christofer ganska tidigt då vi skulle åka och kolla på en vagn jag ville ha. Det slutade med att jag köpte vagen och är super glad över det. Så nu har Leon 2 vagnar igen. Kan ta kort och visa senare.

Just nu sitter jag här hemma själv och väntar på att Fjun ska vakna. Hon ska nämligen komma hit och färga och klippa mitt hår. Kommer kanske bli en total makeover. Det ska bli riktigt kul och super super skönt. Trots att jag ännu inte har bestämt mig hur jag vill färga. Och avslöja kommer jag inte göra.

Ni får se sen...

God natt

2008-11-07 ι 23:47:21.. Our life 2 Kommentarer

Har just nu precis lugnat ner mig från att ha fått hjärtinfarkt, kissat på mig och typ dött.
Cassandra och Christofer har suttit och roat mig till max på msn. Sjukare, smartare och stördare grejer än vad vi pratade om finns nog inte. Men fan vad livet skulle vara så mycket enklare.

Anw, det blev ingen Johan ikväll. Där emot blev det en jätte glad michis då jag fick vagnen såld!
Men i morgon ska det bli både Cassandra, Christofer, lilla Josefin och Johan. Sen ett annat trevligt besök kanske. Mer om det i morgon.

Se you, god natt på er alla pruttar!


4mån vs 9mån

2008-11-07 ι 15:14:05.. Leon & hans vänner 10 Kommentarer


Igår hemma hos Cassandra och Christofer så ville Leon göra allt med lilla Josefin. Hon som är snart 4mån och Leon som snart är 9.. Ganska mycket händer på den korta tiden.
Leon ville i alla fall kramas, slåss, leka, gå över henne och kladda överallt.
Josefin blev arg många gånger men bara ledsen en gång då Leon råka slänga en leksak i huvudet på henne. Haha. Förlåt för skratt för det var ju inge kul så, men Leon fattar ju inget vad han gör. Han tror att han kan slänga runt och kliva på Josefin som med alla leksaker. Han är så van vid att hundarna här hemma gör lite motstånd men inget illa tillbaka.

Men söta är dom i alla fall, kommer bli så roligt när Josefin kan sitta och ta för sig själv också..

1:a baket klart

2008-11-07 ι 14:03:45.. Our life 6 Kommentarer


Nu luktar det äpple och kanel i hela huset. Dom blev skit goda. Jag som inte gillar äpple eller kanel sådär tyckte till och med att det blev bra. Men gjorde några utan äpple och kanel i, dom andra är till familjen.
När mamma väl kommit hem så blir det mera bak. Hade ju inga ägg och inte speiellt mycket smör.

So more to come...

Baktime

2008-11-07 ι 12:09:33.. Our life 2 Kommentarer

Efter att planerna för dagen krashat så är jag hemma just för tillfället. Vid 3-4 tiden ska en tjej komma och kolla på Leons andra vagn som jag ska sälja - buhu. Hoppas, hoppas hon vill ha den för då kan jag köpa en dagisvagn till Leon. Och senare vid 5 tiden ska jag träffa Johan istället.

Anw, efter att ha sett ett viss antal bakverk på bloggar så måste ju jag också baka.
Dock vet jag ännu inte vad.. Ska spinga ut i köket och glutta lite i någon kokbok, annars blir det kanske hederliga cupcakes? Har dock inge roligt att dekorera med.
Äh, vi får se. Ska glo lite här på internet också. Men snart kommer bloggen prydas med lite smet och bunkar i fulla muggar. För nu är Michis på bakhumör!!!

Lilla Josefin

2008-11-07 ι 09:34:56.. Foto - Barn/Porträtt 7 Kommentarer


God morgon

2008-11-07 ι 09:32:31.. Our life 0 Kommentarer

Torsdag... Eller nej fredag - jippi!
Ännu en ny vecka gått, nästan i alla fall. Helgen återstår, det bästa av veckan. Mysfaktorn.
En vecka närmare jul. Jag som sa att jag inte skulle stress köpa allting men så kommer det antagligen att bli ändå. Äh jag vet inte ens vad alla önskar sig så bajs med det. Får oroa mig sen.

Idag ska jag i alla fall på äventyr igen. Denna vecka har varit full med äventyr, flax och fläng överallt. Men det gör inget, förutom att jag inte har något busskort trots att jag åkt på det i ca 2 veckor fast det gick ut för kanske 3. Haha, vilka blåsta kontroll personer som kollar i båset. Jag har bara gått förbi och dom har öppnat grinden åt mig. Haha, tjänat en massa pengar.
Jag har absolut inte råd med att köpa nytt busskort nu så vettesjutton hur jag ska göra. Sms billjett får det bli, men det är ju inte heller speciellt roligt. 18 jävla kr för en resa. Så ska man åka hem också, ush vad allt är dyrt.

Anw, ska träffa Johan inne i vid centralen vid två tiden så jag har ju ett tag att små pula lite.
Leon ska ha lunch innan vi åker och massa ska göras..

Leon ♥ Josefin

2008-11-06 ι 23:35:54.. Leon i bilder 1 Kommentarer




Stora staden

2008-11-06 ι 23:01:45.. Foto - Övrigt 1 Kommentarer


Äventyr igen

2008-11-06 ι 11:31:36.. Our life 3 Kommentarer


Nu ska jag snart bege mig till bussen. Har lite små saker att fixa innan..
Som att klä på Leon - han hatar det, så det tar en liten stund då han är böjd som en banan och hård som en sten. Haha det där lät inte speciellt trevligt, lite snuskigt faktiskt. Men kanske bara jag som är på snunsk tänkande idag? Hur kommer detta gå när jag ska träffa Cassandra och Christofer?
Passa er så jag inte slänger mig i armarna på er som Leon gör hos mig ;o)
 
I   w a n t   y o u.

No more höst...

2008-11-06 ι 09:42:30.. Foto - City & natur 2 Kommentarer



... för nu kommer vintern.
Ush vad kallt och äckligt väder det är och har varit på sista tiden. Hatar kallt. Ush.

Natti natti

2008-11-05 ι 23:11:48.. Our life 4 Kommentarer


Nu börjar mamma michis bli trött i ögat.
Ska gå upp och mysa med pruttens så fossingar och värma mig i mitt varma, stora och mysiga duntäcke. Någon som kanske har lust att krypa ner med mig? Vill inte vara ensam om natten mer..
Men det är jag ju inte försej, har ju den där pruttkorven som vägrar sova själv nu förtiden. Jobbiga unge som vill mysa med mammsen. Åh glad jag blev nu. Han kanske vet att jag inte vill sova själv? Haha. Vilken dummerjöns.
Känner mig nästan lite ledsen också. Vilken konstig kväll. Kommer det sluta med att jag grinar till söms?

Känslig just nu.. God natt!

Leons album

2008-11-05 ι 21:43:58.. Leon i ord 3 Kommentarer



Håller ju fortfarande på med Leons album. Kommer nog gör det i flera år.
För jag får ju bara mer och mer kort. Haha.

Men sen om flera år så kommer det vara mödan värd och lite till. Så kul att se tillbaka.
Se hur en sån liten bebis kan bli så stor och vild. Till en helt galen unge.
Och otroligt mycket kort det är. Jag tror att det är lite mer än 200 och det tills Leon bara var 3 mån.
Det är ju inte heller alla. Bara dom bästa som jag framkallat. Haha.

Snart ska det framkallas ännu mer också. Undra hur stor den siffran kommer bli? 800?

Fjant leende

2008-11-05 ι 21:21:17.. Leon i bilder 3 Kommentarer



Leon har börjat att fjant le när jag tar fram kameran och försöker locka fram skratt.
Han ser så dum och löjlig ut. Haha min korvis är kamera van redan..

Mysiga bebisfötter

2008-11-05 ι 11:41:38.. Leon i bilder 7 Kommentarer



Leons fötter luktar så gott. Dom är så mjuka och gosiga ännu.
Om hans fötter ändå kunde vara så föralltid?
 - Nej jag ska stå ut med tånårs-illa-luktande kill fötter. BLÄÄ!

Onsdag

2008-11-05 ι 10:57:02.. Our life 0 Kommentarer

Usha miga. Inga inlägg på länge. Men igår var en sån dag som det hände en massa men ändå inte.
Idagens väl ända så tänkte jag sätta mig framför datan när lill skiten sov men självklart somnade jag med honom. Vad trodde jag när jag la mig bekvämt untan byxor och med täcke på?
Ibland tänker man inte långt inte...

Anw, denna dag ska i alla fall bli äventyrlig?
Ska pallra mig ända till Haninge igen. Som vanligt, haha. Men alla vänner som jag har här jobbar eller går i skolan. Hur roligt är det att sitta inne själv och möggla?
Skulle säkert lukta så illa då också, nej ush inge trevligt.

Dumma ord och konstiga bölder i munnen så avslutar jag detta inlägg för nu behöver Leon ny blöja.

Mysig vagn

2008-11-03 ι 22:16:32.. Leon i bilder 13 Kommentarer



Idag har Leon fått en super mjuk och mysig pläd i vagnen av mig..
Om det var jag som skulle sitta där så hade jag aldrig velat gå ut. Mys, mys, mys!!

Baby boy

2008-11-03 ι 19:43:10.. Leon i bilder 5 Kommentarer


Pimpa bugaboo'n

2008-11-03 ι 14:33:08.. Our life 7 Kommentarer

Jag gav mig ju på att sy en egen suflett till Leons vagn.
Blev faktiskt ganska förvånad över hur bra det gick. När jag vaknade i morrse så kände jag att nu vet jag hur jag ska göra och det gick väldigt smidigt.
Det enda som gick fel var att den blev lite sne men det var ju som sagt bara en prov suflett.

En sak jag också kommer ändra är att jag inte vill ha en svart suflett. Såg nu när den satt på att det förstörde ju hela grejen med min vinröda/aubergine färgade vagn. Nej jag ska försöka hitta samma färg på vagnen och sen ha ett svart/vit medaljong mönstrat tyg innanför.

Men vi får se vad jag hittar...

Busunge

2008-11-02 ι 11:36:49.. Leon i bilder 10 Kommentarer


Pimp my bugaboo

2008-11-02 ι 11:06:22.. Our life 3 Kommentarer

Idag ska jag försöka ge mig på att sy en ny suflett till Leons vagn.
Trodde att jag skulle få tid för det igår men hann bara göra en "mall" och sen kom ju Fjun hit. Lite tråkigt då om jag skulle sätta mig och sy, kanske blir arg och skrika på henne. Inte direkt så himmla trevligt eller snällt mot henne som nyss kommit. Haha.

Anw, just nu är vagnen ute på promenad så jag kan inte börja ännu.
Måste ju nåla upp och mäta upp den rakt på den andra. Vi får se hur det går. Jag kanske har gått den svåra och jobbiga vägen för att få veta hur delarna jag ska sy ska se ut men skit samma. Nu har jag en mall och nu ska jag försöka sy.

Håll tummarna för mig att det blir bra ?  :o)


The prince and princess

2008-11-01 ι 10:43:21.. Leon i bilder 1 Kommentarer



Snodde denna bild av Cassandra från igår kväll.
Lilla Josefin - 4 månader och stora Leon - 8,5 månad.

Underbara barn

2008-11-01 ι 10:19:28.. Our life 0 Kommentarer

Igår var jag och Leon på Underbara barn mässan i Älvsjö tillsammans med Cassandra, Christofer och lilla Josefin. Vi var där när det öppnade och tur var det för trångt med alla barnvagnar blev det när vi väl åkte hem. För trångt!

Anw, mässan var helt ok. Trodde dock att det skulle vara lite mer WOW eller mer saker att titta på. Det var faktikt lite tråkigt. Allting kostade och inget var ju billigt heller. Haha.
Men ändå så var det liksom bra och roligt trots att det inte var så mycket wow. 
Men frågan är vad jag tycker eller trodde WOW skulle vara.
Trots det så kom jag ju i alla fall hem med lite saker, bla en skit snygg dress från Nova Star med tillhörande mössa.

Efter mässan åkte vi alla och käkade lite lunch, Christofer skulle måla klart hos några otacksamma puckon och sen till några jätte tacksamma svärföräldrar. Cassandras föräldrar går inte att slå, tror inte att någon människa inte kan bli glad av dom. I deras sällskap ser man allt från den possitiva sidan och as garvar åt det. Haha.

Sen blev det i alla fall en efterlängtad super middag, godis för över 140 kr och en massa bortglömd mat som ligger kvar i frysen och skålen. Haha. Får pallra mig dit snart igen för att något kanske ska finnas kvar, hm... (?)
STARTSIDA



Michaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!




Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!





Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!






Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December