Falcon hoppar..

2008-07-31 ι 09:31:45.. Our life 8 Kommentarer

.. som en jäkla idiot. Ser helt fläng ut. Kolla på det här!!


I WAN'T IT NOW

2008-07-30 ι 22:37:46.. Our life 4 Kommentarer

Jag vill tatuera mig idag. Helst nu på en gång.
I flera år nu har vi här hemma, och jag och Fjun, pratat om att tatuera oss. Jag har haft flera motiv jag vill göra men har nu fastnat. Dessutom när det är så att Fjun redan har tatuerat sig så känner jag ännu mer vilja och sug att få göra min.
Ska rita upp exakt så som jag vill ha lite senare, när jag vet att jag ska gå till tatueraren. Men nu gäller det bara att spara ihop lite pengar så den någonsin ska kunna bli av. För det lär ju säkert gå några tusen...

ÅH, SUGEN TILL MAX! Give me money.


Ungefär så här ska jag ha.
Men dock inte lika "hård" och inte så spetsigt och taggigt.

Stephie

2008-07-30 ι 22:25:36.. Our life 0 Kommentarer

Vet ni vad jag tycker?! Att ni ska gå in på min kompis blogg.
Gjorde nyss i ordning den igen eftersom att den såg förjävlig ut innan. Haha.

Stephanie

Väddö

2008-07-30 ι 11:39:11.. Foto 2 Kommentarer



Underbara väddö.
K & M's landställe. Så otroiligt mysigt.

God morgon

2008-07-30 ι 11:04:31.. Foto 1 Kommentarer



Ser ut att bli en sån där galen varm dag idag också..
Uäck, för varmt. För mycket värme.

Du borde sova nu

2008-07-29 ι 23:29:08.. Our life 3 Kommentarer

God kväll. Vill bara önska er alla där ute en god natt för nu ska jag sova.
Tåg biljetter till Eskilstuna är bokade till på fredag. Längar! Klockan 10:50 bär vi av och är borta hela dagen. Tåget kommer in till sthlm central strax efter 7 så vi är nog inte hemma förens 8. Men jag har ju hela morgon dagen och torsdagen att prata om det. Det är ju bara tisdag. Snart onsdag..
I morgon blir det en nyttig dag. Måste göra allt som jag skjuter upp hela tiden. Fy på mig!

Nu får ni sova så gott. Detta korta inlägg tog hela 2,5 min. Gud vad segt jag måste skriva. Skyller på att det är trötthets nerverna som spökar i fingertopparna.
Nej nu måste jag sluta, annars kommer jag bara fortsätta - som jag gör nu i stället för att bara skriva god natt.

Sov gott, krams!


TIPS! Gå in på Elins blogg också. Nybloggare.

Prinsessan Erica

2008-07-29 ι 18:00:08.. Foto 6 Kommentarer


  
  

Elin & Erica

2008-07-29 ι 17:58:58.. Our life 1 Kommentarer

Jag och Leon, Elin och Erica har varit på picknick hela dagen. Vi åkte till coop först och handlade lite. Elin fick låna en av mina vagnar så vi slapp bära massa saker då hon bara har en liten paraply vagn utan korg då hon ska köpa en ny snart.
Sen på vägen hem, igen för att hämta lite blöjor och sen sätta oss i närheten av där vi bor, så gick det självklart punka på ett däck på vagnen jag hade. Så typiskt! Så det var bara för mig att springa hem och ta min 3:e vagn. Tur att man har reserver  ;o)  haha. Och den vagnen går det inte att få punka på då det är coola gummi hjul - smart va?

Anw, vi hade super trevligt i alla fall och bestämde att vi ska åka till Parken Zoo i Eskilstuna i helgen. Mer exakta planer har vi inte bestämt. Vi måste ju också boka tåg biljetter innan så det blir inget sista minuten grej som allting annat. Typ en timme innan man åker. Det vore ju något. Haha.

Nu ska jag springa till Leon då han är gring för att han vill ha middag!
MAAAT - igen. Jag själv är inte ett dugg hungrig. För varmt för mat just nu. Blä..

Picknick

2008-07-29 ι 11:13:56.. Our life 2 Kommentarer

Nu har jag nyss duschat och väntar på att Leon ska komma tillbaka och att Elin ska göra sig klar för att åka till Coop och handla lite picknick.
Sen ska ni också få en massa bilder från picknicken. På underbart söta prinsessan Erica och självklart min prins Leon  :o)
Så kika in här lite senare!

Ha en bra dag! Hejs.


Morsning korsning

2008-07-29 ι 10:10:23.. Our life 0 Kommentarer

Tisdag. Ännu en ny dag.
Låg hela natten och funderade på Parken Zoo i Eskilstuna. Kände att det var nog en bra idé. Ska prata med Elin lite mer idag. För vi pratade ju också om Kolmården. Men det ligger ju en bit här ifrån och då är det typ lättast att sova över men det behövs ju en ganska bra slant för det.
Så.. Ja då tycker jag Parken Zoo låter med lockande.
Anw, nu ska jag passa på att springa upp och duscha medans Leon är ute på promenad. Och sen ska jag nog ringa Elin och bestämma något för dagen. Frågan är bara vad.. Hm...

Förslag? Något som passar 2 småbarns föräldrar då..

Shopping!

2008-07-28 ι 23:17:48.. Our life 1 Kommentarer


Idag var jag och syrran uppe i vällingby och shoppade. Kom hem med hela vagnen full med grejer. Har man väl börjat så kan man inte sluta. En drog. Inget bra..
Anw, jag kom i alla fall hem med en vit och svart rutig skjorta, en blå/röd/vit träningsoverall dress, en röd tjocktröja med ett par vit/svart mönstrade tunna byxor med röda muddar till, en gul tshirt, en vit tshirt, en vit långärmad tshirt, ett par blåa shorts med barbarpappa på, en keps, en huvud sjalett och en basker till Leon  (vissa grejer finns på bild).  Jag själv fick också något att le åt - ett par skit snygga byxor och en sjal, wiiie :o)

Nu på kvällen har jag varit i parken med Elin och lilla Erica + Elins syrra Kajsa. Vi har gungat och pratat massa strunt. Bla om att åka till Eskilstuna Zoo tillsammans - jag, Leon, Elin & Erica. Eftersom att skansen har blivit så dö trist så är det ju inget att hurra över att åka dit direkt. På tal om skansen så var ju mamma, jag, syrran och Leon där förra veckan. Måste ju visa lite bilder från den dagen. Dem få jag hann ta i alla fall.

Leon sover så gott nu - men typiskt i vagnen. Måste flytta på honom till hans säng, hatar att störa honom när han väl somnat så skönt. Men inte kan han ligga här nere i vagnen helt själv. Nej, bara att försöka störa så snällt som möjligt och pallra sig upp till sängs. Borde nog också stanna där jag med.
Så god natt på er där ute! Sov gott.

Min lilla skrutt

2008-07-28 ι 19:57:05.. Leon i bilder 3 Kommentarer



 

Titta vilken liten liten Leon. Så mörkt och fint hår. Nu är det så super ljust att man knappt ser att han har hår. Åh, min lilla bebis är så stor nu. Växer för fort..

Leon gungar

2008-07-28 ι 19:29:37.. Leon i bilder 3 Kommentarer


God morgon

2008-07-28 ι 11:11:25.. Our life 3 Kommentarer



Nu är det så här super varmt igen. Helt sjukt hur varmt det är. Men det är kanske också så att min lilla klimakterie kossa inom mig sätter fart igen.
Men jag kan ju säga så mycket som att det var så varmt ute att när jag åt frukost så smällte smöret på min macka och Leons gröt blev till vatten efter ett tag. Så det var bäst att äta snabbt och sen gå in och sätta på AC'n och fläkten. Sköööööönt!

Anw, idag så har min syster planerat att vi ska åka in till vällingby tydligen bara för att vi inte gjorde det igår. En sak måste dock ändras på. Och det är mitt utseende. Måste duscha av mig allt fula och äckliga och sätta på mig rätt fejja. Rätta dräckten. Och jag som inte är så rik har inte råd med en snygg dräckt som alla andra så jag kan inte byta ut.
Äh, vet inte riktigt vad jag pratar om. Ni fattar säkert ingenting. No comprendo.

Men shit the same.. Bye!

Tsatsiki

2008-07-27 ι 22:09:04.. Our life 2 Kommentarer

Idag har det bara varit jag och Leon för att mamma & kompani var på hundutställning miljoner mil här ifrån. Fatta inte att dem pallade åka dit klockan 5 i morrse. Herregud.
Anw, jag har för det mesta latat mig tillsammans med Leon men även plockat en massa och försökt att få igång alla nerladdade filer till The Sims. Och dessutom har jag fixat med alla kort jag tog från Fjun igår. Måste bara skicka efter dem också.
Nu när jag tänker efter så har jag faktiskt gjort saker och inte bara legat. Har ju också varit ute en sväng till och med..

Men när Leon sov så satt jag också kollade på Tsatsiki morsan och polisen och Tsatsiki vänner för alltid. 2 av mina absolut svenska kvinnliga favorit skådisar är med i dem filmerna - Alexandra Rapaport  och  Sara Sommerfeld.
Sara Sommerfeld är ju bara så stört skön. Och i 2:a filmen så blir hon gravid, höll då på börja gråta. Kände mig helt plötsligt jätte känslig och ville också vara gravid igen.
Åh, stora magen.. Gone... Complete gone....

Ett bi ute på väddö

2008-07-26 ι 23:56:58.. Foto 3 Kommentarer


One Tree Hill

2008-07-26 ι 23:30:59.. Our life 0 Kommentarer

Jag är seriöst helt galen, helt besatt, så nördigt dumt förälskad i One tree hill.

Jag laddade ner alla nya avsnitt innan dem visades här i sverige på min gamla data och har därför inte avsnitten kvar. Var super ledsen över det en dag då jag hade sån feeling att se på det. Så nu är jag galen och laddar ner hela säsongen - igen.
Känner mig nästan som en litet barn som väntar på att få öppna sitt paket. Haha.


Än så länge är det bara dock 0,7% som överförts. Och det är en long way to go....

Uppdatering!
1,5% över...

Data jävel

2008-07-26 ι 17:51:22.. Our life 0 Kommentarer

Jag hatar datorer just nu!

Ush.. Inget vill som jag vill idag. Min data hatar mig och han är sjuk. Han är helt sjuk. Helt sönder i hjärnan. Blä för datorer. Och blä för värmen.
Och blä för allt just nu. Ush, är trött. BLÄÄÄÄ!

Prästkrage

2008-07-25 ι 19:58:59.. Foto 1 Kommentarer


OLAGLIGT VARMT!!!

2008-07-25 ι 15:50:01.. Our life 2 Kommentarer

Får det vara så här varmt? NEJ NEJ NEJ - enligt mig.

Det är ju helt sjukt hur varmt och svettigt det är. Man kan ju inte gå någonstans utan att dö av värme. Men det är också så att vi bor i en röv gryta och det är dubbelt så varmt här än vad det är hos typ mormor som bor 10 min här ifrån. Här blåser det ingenting, det bara gassar och är överdrivet varmt. Värmen vill döda mig.. & mamma.
Nu är till och med tangenterna helt kladdiga. Blä, vilken värme.
Eller är det bara jag som har kommit in i klimakteriet redan? Tror nästan det.
Känner mig som en 50 årig klimakteria kossa som svettas och tycker det är dö jobbigt.

Får faktiskt klaga lite nu för jag är redan varm och äcklig trots att jag duschade för 20 min sen..

Brudslöja

2008-07-25 ι 00:27:37.. Foto 4 Kommentarer


Charmtrollet

2008-07-24 ι 22:30:22.. Leon i bilder 5 Kommentarer



Sötaste ungen min tränar på krypning med sitt gulliga lilla svettband - mitt hårband.

Och ja kan inte sluta glo in i hans underbara ögon. Man försvinner in i dem.
(och jag har inte alls redigerat hans ögon någon stans, inte en gnutta alls)
Bilden är inte så speciell här men när man ser den i större format, ojoj. His eyes - Im lost!

Väddö och Ki

2008-07-24 ι 09:57:20.. Our life 1 Kommentarer

Igår var det fullt upp från morgon till kväll.
Vi åkte till Väddö tidigt och var där hela dagen. Åt en massa gott och jag fotade lite (bilder kommer sen). Världens mysigaste hus har K och M där ute. Så otroligt fint!
Sen när jag kom hem så bar jag direkt av till Ki. Där också Julia, Filip och Fjun var. Vi grillade riktiga amerikanska marshmellows som vi sen la mellan två kex med en chokladbit. Något som Ki gjorde nere i USA. Riktigt fettit vill jag säga.

Nu i alla fall så ska vi åka till Skansen så har inte tid att sitta och skriva om hela kvällen just nu. Ikväll kommer en massa bilder vill jag lova så kika in då!

Ha en bra dag. Krams på er!


Nice weather

2008-07-22 ι 23:51:18.. Our life 3 Kommentarer



Nu är den riktiga sommaren tillbaka!!! Wihow.
Det var ju så super varm idag så det inte var sannt. Men gud så skönt för då kanske man kan få börja sola och se lite fräsh ut? För jag har nämligen inte solat en ända dag den här sommaren, även då det faktiskt funnits många varma dagar.
I morgon ska det också bli super super väder. Ganska opassande så vi ska åka till K & M ute på väddö (tror jag). För då kan jag inte sola eller bada. Får gå upp tidigt i morgon och ligga i någon timme kanske. Men det kommer vell säkert inte gå alls, med tanke på Leon. Men vem vet? Han kanske vill unna sin lilla mamma någon/några soltimmar?

Anw, idag har jag och Leon varit och myst med Fjun i hummlegården med sushi, biggaråer, vinfruvor och puré. Helt underbart. Kan inte fatta hur skönt och avkopplande det är i den parken. Den är helt underbar. Känns inte som om man är i sthlm längre. Så mysig!

Som jag sa tidigare också så ska vi åka till K & M i morgon och äta lunch. Vid halv 11-11 ska vi åka så det blir ingen super sovmorgon. Speciellt inte om jag ska försöka gå upp någelunda tidigt så man får vara lite naken i solen. Haha det där lät ju bra ;o)
Nu ska jag lägga ihop korten jag fått på Leon. ca 200 st som jag nyss sorterat. Sen ska vi sova här.
God natt på er!

Torrt här

2008-07-22 ι 14:30:48.. Our life 0 Kommentarer

Nu har det varit väldigt tråkigt här inne.
Inga inlägg, inga bilder, ingenting. Ber om ursäkt för er få läsare som är kvar..

Och självklar nu bara för att jag tänkte sätta mig här framför datan och pilla så vaknade Leon. Så.. ja nu får jag slita mig och stunta i det. Måste bara försöka komma ihåg allt jag måste göra på datan sen. För det är massor.

Och Della, give me your lösenord. Jag vill ju läsa din blogg :o(
mail it to me!


Freedom

2008-07-20 ι 18:54:21.. Our life 6 Kommentarer



My honey. My darling. My baby.
My little son. My life.
My everything.

Min älskling sjuk?

2008-07-20 ι 18:04:48.. Leon i ord 3 Kommentarer

Att se sitt barn inte må bra är det jobbigaste en mamma vet. (iaf jag)
Även fast det inte är något som är farligt eller ens allvarligt med ens barn så känner man alltid en skuld inom sig att vad har jag gjort för att du ska vara ledsen och inte må bra?
Att se sitt barn gråta och titta en rakt in i ögonen med hur mycket känsla, mening och betydelse som helst och inte veta vad som är fel eller vad han vill, finns inga ord i beskrivelse.
Jag vill hjälpa, men kan inget göra..
Tänk om Leon bara kunde prata och säga vad som var fel och berätta eller visa vad jag ska göra för honom. Gud så mycket lättare det vore kännas i hjärtat när han är ledsen och gråter.

Sen i fredags, då Leon fick sin 5 månaders spruta, har han varit helt knas. Han måste ha fått en rejäl rektion av sprutan då han hade feber en hel natt och dag och var dessutom prickig på händer och fötter. Natten till idag var helt galen. Han har aldrig betett sig så. Han ville inte alls sova.
Jag som gick när han sov trodde det skulle gå suveränt då han antagligen skulle sova hela natten, i alla fall tills jag kom hem. Men absolut inte. Mamma skrev sms om att han inte alls ville sova efter att han vaknat. Tillslut fick hon gå ut med honom i vagnen så han fick lugna ner sig och jag kom hem. Då hade han självklart också vaknat - igen.
Han såg väldigt, väldigt trött ut så jag trodde inte alls det skulle vara några problem med att somna om igen. Men det var det.
Var han än låg, i sin säng, i min säng, i mammas säng så var inget bra. Om jag stog upp så var allt jätte bra och han skrattade till och med då.
Men tillslut erbjöd sig, eller insesterade, mamma att hon skulle gå ut med honom en sväng så jag fick sova i några timmar i alla fall. Snälla min mamma va?!
Hon gör allt för mig och jag gör allt för henne!

Idag har Leon fortfarande varit lite halvt grinig i mellan åt men mycket bättre. Prickarna börjar försvinna men om det inte är bättre i morgon så får jag ringa och kolla upp det.

Min älskling.. mamma gör allt för dig!

Lördags party

2008-07-19 ι 17:09:49.. Our life 3 Kommentarer

Just nu sitter jag och försöker att bli klar med alla foton jag ska skicka efter. Men det tar heeeeeeeeeeeeela dagen (böjade klockan 12 i morrse) då jag måste springa till Leon hela tiden då han är mycket gnäll och fis idag. Han har varit så där super panik ledsen förut så till och med jag fick lite panik. Han lugnade tillslut ner sig och jag kände mig ur usel som mamma då jag inte fick honom att sluta gråta.
Men jag kunde ju inget göra. Har man fått lite kolik inslag (som jag tror ibland) så kan man inget göra..
Anw, ikväll ska jag faktiskt iväg från Leon även fast han varit knas idag. Han är ju super mycket lugnare nu och mamma (som ska vara barnvakt) får ju ringa om något är super fel. För jag är ju liksom bara 10 min hemmifrån. Och dessutom så vet jag att mamma och Leon är super tillsammans, han är så snäll mot sin lilla mormor.
Nu ska jag dock fixa klart med alla foton och försöka få mamma att kanske börja med maten. Sen ska jag också duscha och göra i ordning mig.

So long - så länge!

Sovmorgon & feber

2008-07-19 ι 13:08:37.. Leon i ord 1 Kommentarer

Asså shit, mitt barn är knasigt.
Han sov till 6 i morrse och ville då ha lite mat. Inte hade jag några planer på att gå upp då direkt så jag la mig och sov igen, och Leon hakade på. Och gissa när han vaknade sen igen?
Jo klockan 11. Vilken 5 månaders bebis sover till 11 på morgonen? Eller dagen snarare.
Det brukar vara så att om han vaknar vid 6-7 tiden så vill han gå upp vid halv 9-9. Normalt för oss.

Nu har dock Leon fått lite alvedon efter att ha varit kokhet hela natten och morgonen. Det börjar svala av sig lite men gnället är fortfarande kvar. Mycket gnäll och fis idag från skrutten.
Får se om det coolar ner sig lite idag, då jag ville sätta mig och fixa lite i hans fina "foto bok". Scrapa lite och framkalla en massa foton.
Men kommer jag ha tid? I'll see..

Film & cola

2008-07-18 ι 21:42:46.. Our life 4 Kommentarer



Det blev en promenad för att hyra film och köpa en massa massa bubblig coca cola.
Nu är maten precis klar - köttfärsbiffar & fetaost sallad, och sen blir det film time. Super super, nu är jag glad  :o)

Fredag

2008-07-18 ι 19:14:37.. Our life 3 Kommentarer

Nu är ännu en vecka slut.
Egentligen var det planerat att jag skulle till ett par kompisar då dem skulle ha folk där ikväll men jag kände absolut inte för det och är hemma med Leon i stället. Känner mig så ofräsh och inte alls social med sånt folk som kommer vara där. Sorry tjejer men jag vill vara hemma. Hemma med Leon och mysa här. Titta på någon bra film och äta gott - som är nyttigt.
Hade super lust att titta på American History X, i love that film! Men bara ett problem - jag har den inte. Idiotiskt va?
Känner mig skit frustrerad över det och kanske blir det så att jag tar en promenad till Åkermyntan så att jag kan hyra den. Får se om benen också har lust för det. Annars vet jag inte vad jag ska se.

Någon som har ett bra förslag på en riktigt bra film?

BVC

2008-07-18 ι 17:02:50.. Leon i ord 0 Kommentarer



Leon hade inte växt någonting på nästan 1 månad, eller 3 veckor.
Han hade till och med gått ner hela 20 gram, inte heller blivit längre. Bara 0,5 cm större runt huvudet. Och jag som tycker att han blivit jätte stor och tjockis nu men inte hade han det..
Inge kul var det med spruta heller. Jag bad mamma hålla honom den här gången då jag fick typ panik förra gången. Leon blev så himla ledsen. Men den här gången gick både lite snabbare och mycker bättre. Leon blev såklart ledsen men inte panik ledsen som när han var bara 3 månader. Skönt det.
Nu har han dock börjat bli lite grinig. Men det blev han också förra gången, hoppas bara vi slipper febern som han fick förra gången. Vore ju skönt att inte behöva ge honom alvedon.

Min duktiga pojke är i alla fall snäll och klagar inte på det onda i benen. Stackars liten pluttis.

Min lilla sjörövare

2008-07-18 ι 11:43:56.. Leon i ord 2 Kommentarer



God morgon.
Leon sov som en stock i natt och låg i sin säng ända tills klockan halv 9. Då var det frukost - för honom.
Snart ska vi åka till BVC och ta spruta. Fy fasiken. Hoppas han inte kommer bli lika ledsen som 3 månaders sprutan? Ush det är inge kul att se min lilla prutt bli så ledsen. Dumma barnmorskor!!

Så nu snart går vårat skepp. Måste klä på min lilla sjörövare och sätta på mig något skönt också.
Bye, bye!

Hölick

2008-07-17 ι 17:27:54.. Foto 8 Kommentarer



Underbara Hölick bilderna. Titta och njuuuut för det gjorde vi där borta.
Men jag lovar, det var underbarare där än vad bilderna visar.
(hur det nu går?)



  
   



    
 
   
  

ps. Glöm inte att gå in på Fjuns blogg och kolla på hennes kort från resan.

Älsklingar

2008-07-17 ι 14:13:04.. Leon i bilder 3 Kommentarer


Hemma igen

2008-07-17 ι 12:18:03.. Our life 1 Kommentarer

Tillbaka i stockholm. Stressiga, hetsiga, vanliga, gammla stockholm.
Vi har haft det hur skönt som helst även fast Leon har varit väldigt upp och ner. Han kännde sig inte hemma och därför blev lite knas. Men vi har också haft en super glad Leon i mellan åt.
Ska lägga upp en massa bilder från dagarna som gått och berätta om alla kaos tillfällen och dem roliga stunderna, samt alla dumheter som hänt. Tex att Fjun glömde sitt kamera batteri - fick då utbrott, och jag tappade bort min telefon på stranden. Ja mycket har hänt och det kommer uppdatering!

Hoppas ni haft det lika underbart dem senaste dagarna som vi haft.
Tack för att vi fick följa med fjun ♥

Utflykt

2008-07-14 ι 10:52:29.. Our life 4 Kommentarer

Just nu fick jag en anledning och super lust för att skriva. För idag ska jag åka med Fjun och Leon till Hölik.
Har just nu lagt fram allting jag ska ha med. Det är en del även då vi bara ska vara borta till onsdag kväll. Men barn är barn och dem behöver mycket packning. I alla fall små barn som geggar och spyr.
Anw, Fjun ringde i går och frågade om jag ville följa med upp som en liten inpuls grej. Och visst vill jag det. Är så oerhört tacksam för att jag har dig Fjun. Finns inte många som är som du, det finns nog ingen... Är så glad att just du är Leons gudmor.
Jag (vi - Leon också) älskar dig!

Inte skit samma som jag tänkte skriva men.. haha. I alla fall.
Igår förgade vi också mitt hår som blev lite, eller mycket, knas. Het kanon röd i hårbotten men kan man inte tänka så kan man inte. Glömde hjärncellerna där uppe.
Måste fixa det när jag kommit hem sen. Men just nu får jag brinna i hårbotten tills på torsdag. Skit snyggt!

Men nu får ni alla ha en helt underbar vecka så på återseende sen på torsdag med en massa massa bilder vill jag lova. Puss&Krams

Bloggtorka - igen

2008-07-12 ι 14:15:27.. Our life 0 Kommentarer

I don't feel for this just nu. Sorry.

Min son, mitt allt

2008-07-11 ι 11:31:00.. Leon i bilder 10 Kommentarer



Livsglädjen i mitt liv. Min älskade lilla son.
Finns inget finare än kärlek till sitt barn, det finns inget finare än dig - Leon.

Energi!!!

2008-07-10 ι 23:09:41.. Our life 2 Kommentarer

Ja efter en helt vansinnig dag så är jag super trött nu faktiskt men ändå as pigg. Vi åkte ju och handlade men inte gick det snabbt även då vi inte slöade. Det första vi raffade åt oss när vi kom in på City Gross i Bromma var hårfärg till mig och några hårband. Helt annan färg än vad jag har nu. Kommer bli spännande. Resultat får ni se i morgon!
Sen ramlade det också ner en liten gosse isbjörn och en super fin stickad filt till Leon. Och en massa massa mat. Så idag var vi duktiga att handla, riktigt duktiga.
Anw, när vi sen kom hem så hade klockan hunnit bli halv 3 och jag satte igång grillen för vi skulle grilla lite korv till lunch. Morfar är ju här och hjälper C (min pappa, eller lossas pappa, men vi säger pappa) att måla alla bräder som ska tillslut bli ett tak över våran altan. Så alla vi - jag, Leon, mamma, C, mormor och morfar, åt lunch hos oss.
Sen gick dan snabbt då vi fikade efter också. När mormor sen skulle bära av hem så var klockan redan efter 6. Så denna dag bara sprang förbi med en massa massa händelser. Kul dag.

Nu ska jag faktiskt upp och sova för en gång skull. Kan inte sitta uppe sent varje dag. Leon sover efter promenaden med oss och hoppas han fortsätter med det även om jag flyttar honom från vagnen till hans säng.
Hoppas även att jag kommer att kunna somna nu för jag har super mycket energi och adrenalin i kroppen känns det som. Men kanske lurar jag mig själv? Somnar kanske på en gång, hoppas!!!

But, good night på er!

Damp syrran

2008-07-10 ι 22:50:49.. Our life 6 Kommentarer



Jag var ju tvungen att lägga upp ALLA dem här bilderna.
Min syster är helt dum i huvudet ibland och fåt helt galna ryck. Ikväll var en sån kväll. Alldeles nyss när mamma och jag kom hem från promenad med Leon så var syrran helt galen i kroppen. Kunde ju då inte låta bli att fota. Hennes kompisar satt bara och glodde och garvade åt oss - jag som försökte ta kort medans hon sprang upp och ner, fram och tillbaka på gatan och hoppade och stog, dansade och lekte - Helt galen!

Och tycker att hon är as lik Björn Gustavsson på dem 3 sissta bilderna. Haha, han beter sig exakt så där ju. När han dansade på melodifestivalen.
Ojoj, nu ska ni se mig. Börjar garva för mig själv. Gud så lik hon är honom. (tycker jag)

Enjoy humorn :o)

I love smultron!

2008-07-10 ι 20:13:20.. Our life 4 Kommentarer





Asså våra smultron har typ käkat anabola. Eller vissa utav dem. Och jag lovar nu att den minsta på bilden ovan är i normal storlek. Förstå då hur stora dem största är?
Men det är inte 1 eller 2 sånna utan alla är i olika storlekar. Mest i den minsta storleken men väldigt väldigt många stora. Som jordgubbar är dem. Helt sjukt. Förra året hade vi några och i år är det massor hela tiden. Plockar av och sen helt plötsligt är det 500 till. Haha, skit skoj!

Äckligaste jag någonsin sätt...

2008-07-10 ι 19:39:21.. Our life 4 Kommentarer



Helt plötsligt så hörde vi hur Falcon (en av våra hundar) stog och skällde ute på gräsmattan. Jag gick dit för att be honom vara tyst och ser att han skäller på ner mot marken, i gräsmattan. Undrade då vad det var han såg och började då letade i gräset. OCH FY!
Hittade då en MINST 10 cm lång och as tjock larv. Aldrig sett något liknande. Kolla liksom den hade värsta munnen. Gapade och åt som en jävla idiot i gräset, läskigt..
Den ser ju liksom inte svensk ut heller - haha det lät ju bra men ni fattar vad jag menar. Han måste varit en utlänning ;o)
Skit äcklig var den i alla fall och då började morfar (som var här och hjälper C att måla) äckla sig och sa att han åt en sån i sydafrika efter att en indian gjorde det. Så han börja ge förslag om att jag skulle äta den eller stoppa den i brallan. Vilken morfar man har.
Det slutade i alla fall med att jag sprang upp med den på en spade efter att den ramlat av flera gånger och slängde den sen upp i skogen. Uch vill inte ha något sånt äckligt här.
Kanske dör av fanskapet (?) - haha.

Sommar

2008-07-10 ι 12:03:21.. Foto 3 Kommentarer



Nu ska vi åka och handla lite. Snabbt måste det gå för jag vill vara ute i solen. Underbara solen. Åh så skönt det är ute. Längtat efter den här riktiga sommaren. Ner till stranden och sitta och chilla.
Idag är pefekt väder för stranden eller picknick. Vem vill ha picknick med mig?!

God morgon!

2008-07-10 ι 10:30:03.. Our life 3 Kommentarer

Underbara, underbara väder! Wihow, vilken lycka.
Även då Kim säger att det ska bli molnigt efter kl 12. Men man kan ju nästan aldrig lita på vad vädret säger.. Vi får se helt enkelt. Men just nu är det så enormt skönt ute.

Jag har legat hela natten och funderat på att jag ska gå till en fotograf och få lite fina bilder på mig och Leon TILLSAMMANS. Då jag har bara några hand få medans på bara Leon har jag hur mycket som helst. Men jag vill ha på oss tillsammans och det är lite svårt att ta själv, hehe.
Jag och Fjun har pratat om mycket att hon ska fota mig och Leon. Men det har vi sagt ända sen jag hade magen då vi skulle fota den men inget blev/blir av. Är nu trött på att inget händer så får då söka upp en fotograf ändå. För snart är Leon stor. Snart fyller han 5 år. Och snart hittar jag honom på rummet med en tjej. Och sen gifter han sig och tillslut begraver mig.
Haha nej tur att det inte går så snabbt men nästan.

Jag vet inte hur jag ska göra. Får se. För jag vill inte lägga ut flera tusen på en fotografering heller. I'm not rich.. (hör på här nu Della och Kim, I'M NOT RICH)

Anw, nu får jag avsluta detta inlägg med att säga : Jag älskar denna sol, lagom varmt. Ut med er!

Läskigt träd

2008-07-09 ι 23:20:14.. Foto 4 Kommentarer


Lilla biet..

2008-07-09 ι 20:59:05.. Foto 5 Kommentarer


Lurvbollen Muffelina

2008-07-09 ι 12:45:02.. Our life 12 Kommentarer



Här är syrrans lilla kanin - Muffelina, aka Muffe.
Hon blir 8 veckor på lördag och kommer att hämtas hem på måndag.
Skoja inte att hon tjatar. Men hon kan ju ändå hälsa på henne varje dag då hon bor just nu i parkleken 5 min ifrån oss.

foton tagna av Fjun

God morning..

2008-07-09 ι 11:04:53.. Our life 2 Kommentarer

Nu sitter vi här igen. Mamma, jag och Fjun med varsinna laptop's i matrummet. Haha.
Men det blir inte länge då vi alla här ska följa med syrran och kolla på hennes jäkla kanin.

Super väder idag, så ska nog kolla med Fjun om vi ska ut och leka lite med kamrerna (?) Kanske kan få lite bilder på mig och Leon tillsammans som hon lovar nu sen han föddes, haha. We are so snabba här. Men ska nog inte säga något så vi planerade innan Leon kom att vi skulle fota varandra men inget har blivit av. Så jag fick aldrig några mys fina bilder på mig och magen. Buäää..
Men men.. Leon är mycket finare så det jämnar ut sig.

Ha det bra

My brain is empty..

2008-07-09 ι 01:52:10.. Our life 3 Kommentarer

..because I'm dö tired.
Fjun är här och vi är super nödiga. Hon tog nämligen med sig sin data så mamma, jag och Fjun sitter i matrummet med alla varsin laptop. Måste se sjukt ut. Och alla är helt inne också. Som fula kontorsnissar sitter och skriver för fulla muggar. Helt döda i ögonen.
Haha nej så jävligt är det inte men nästan, haha.

Anw, nu kommer mina ögon snart rulla ut ur huvudet. Känns som om huvudet är fyllt med bly. Heavy..
Så ska slå något hårt i huvudet på Fjun så hon följer med upp nu. Detsamma med mamma men får nog inte slå henne så hårt med tanke på ryggen. Får vell ge henne en banan.


JAG KAN SITTA!

2008-07-08 ι 23:56:57.. Leon i bilder 4 Kommentarer



Lagom sådär till läggdags med pyjamas på så blev jag super glad. Leon kan sitta super super länge helt själv. Om han skulle varit piggare och haft något att göra hade han säkert suttit där i 10 min utan att ramla. Duktiga killen min!

Nu är det bara att börja krypa då. Som Dellas lill korv Alexian, världens hetaste unge på att krypa, eller ska ja kalla det ligg-gå (?) Haha.

the rose

2008-07-08 ι 22:41:03.. Foto 2 Kommentarer



Some say love, it is a river
That drowns the tender reed
Some say love, it is a razor
That leaves your soul to bleed


Some say love, it is a hunger
An endless, aching need
I say love, it is a flower
And you, it's only seed


It's the heart, afraid of breaking
That never learns to dance
It's the dream, afraid of waking
That never takes the chance


It's the one who wont be taken
Who cannot seem to give
And the soul afraid of dyin'
That never learns to live


When the night has been too lonely
And the road has been too long
And you think that love is only
For the lucky and the strong


Just remember, in the winter
Far beneath the bitter snow
Lies the seed, that with the sun's love
In the spring, becomes the rose

Picknick i jordbro

2008-07-08 ι 22:28:59.. Our life 4 Kommentarer



I söndags åkte jag och Leon ända till jordbro för att grilla med Kimfamiljen (Kim, Melina och Dennys) och Dellafamiljen (Daniella, Alexian och Timothy). Super mysigt även då vädret blev trist precis när vi satte och och åt. Så typiskt..
Anw, dagen blev räddad av Kim och Della i alla fall som bjöd dit mig. Måste vi göra om :o)

Och bara för att jag tänkte att jag skulle ta en massa massa bilder på både barn och vuxna, hehe, så dog batteriet efter typ 5 kort. Och då var det Kim som låg - bokstavligen talat - i gräset och skulle testa mitt macro objektiv. Haha, sexigaste stilen ever! Måste ju i alla fall bjuda på dem 2 bilder jag hann ta.
Men men. Nu har jag ännu ett argument mot att jag ska träffa er snart igen. Hihi.

God morgon

2008-07-08 ι 10:59:22.. Our life 4 Kommentarer

Åter på lite bättre humör än igår men fortfarande inte super super då jag inte är sån som tittar bort för sånna saker. För det är samma visa om och om igen.
Anw, hoppas att denna dag kan tillbringa lite glada tillfällen. Ska nog fråga mormor om vi kan åka en sväng till Solna då jag skulle vilja gå in på Panduro. Orkar inte bara vara och sitta här hemma.

Nu är Leon hemma igen från promenaden med H. Så ska nu ringa mormor.

I'll be back soon.


You're my everything

2008-07-07 ι 21:02:40.. Leon i bilder 2 Kommentarer



Everything i do, i do it for you..

Nere... långt nere..

2008-07-07 ι 20:56:36.. Our life 2 Kommentarer

Även fast jag haft super mycket tid att kunna skriva på bloggen idag så har jag inte känt för det över huvudtaget.
Vet inte ens vad jag ska skriva i detta inlägg förutom att det kanske inte kommer vara så super intessant och mycket information i mina inlägg just nu. Kommer säker bli massa bilder men... ja som sagt, jag har kommit in i en liten nere period efter denna dag.
En sån dag som får mig att tänka på vad jag gör med mitt och Leons liv. Tankarna snurrar i huvudet extremt mycket runt vad jag vill och inte vill. Sånna här dagar då man känner för att vara själv, bara med Leon, men det går inte här.
Är inne på att jag vill flytta nu, igen. Önskar att jag kunde få vara själv, vill känna mig självständig även då jag är det nu. Men det blir så mycket mer offentligt om jag skulle bo själv, och inte hemma. Ge mig en lägenhet och jag springer dit. Leon och jag skulle nog behöva vara lite själva också. Vill flytta. Känner nog såhär bara för att inget känns super bra just nu, antagligen.

Äh, det blir bara massa bajs som kommer fram. Var bara tvungen att skriva av mig lite.

Bläääää...

Utmanad

2008-07-07 ι 12:48:38.. Our life 5 Kommentarer

Jag blev utmanad av Alex att svara på dessa frågor:

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
1. Skriva ut foton på Leon
2. Sätta upp alla ramar på väggen
3. Byta lakan
4. Försöka se framåt & strunta i allt illa runt omkring
5. Bara mysa massa med Leon

Vad gjorde du för 10 år sedan?
# För 10 år sedan var jag 8 år och njöt för fullt att det var sommarlov.

Vilka platser har du bott på?
# Massa olika ställen i stockholm, för det mesta i Hässelby.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

1. Lägga undan helften till Leon.
2. Köpa en lägenhet
3. Skaffa en studio
4. Ge mamma en gård där hon kunde föda upp mopsar
5. Köpa en segelbåt

Jag utmanar:
Mormor
Della

(har inte tid att skriva upp mer då Leon ropar på mig - hehe. Men bara att kalla er utmanad av mig om ni vill)

Grilla

2008-07-06 ι 11:18:00.. Our life 7 Kommentarer

God morgon och god förmiddag.
Just nu ska jag upp och göra i ordning mig för att sen träffa mormor och sen bege mig hem till Kim och grilla med henne, Dennys och lilla Melina och Della, Tim och lilla Alexian. Superkul!

Så ni får ta en bra dag!
Krams

(och ni som jag addat på msn angående designer, jag hoppas att ni är seriösa och trevliga då det är många som ljugit och varit super otrevliga och elaka - så onödigt!)

God natt

2008-07-05 ι 23:42:36.. Leon i bilder 3 Kommentarer



Nu säger vi god natt för denna lååånga och aktiva dag.
Puss och krams på er!

Min ängel!!

2008-07-05 ι 22:25:46.. Leon i bilder 3 Kommentarer



Gud vad skulle jag göra utan dig min älskling?
Vad skulle jag göra utan att få vakna och somna av ditt skratt.
Utan att få din lycka och kärlek. Utan att ha dig.

Du förgyller min dag. Du är all min lycka i livet. Du är mitt allt min älskade son.

Lajla flower

2008-07-05 ι 20:57:00.. Foto 3 Kommentarer


Vällingby

2008-07-05 ι 16:49:37.. Our life 1 Kommentarer

Igår så kom Fjun hit efter att vi varit på sjukan med lillsyrran. Hennes hand var inte alls bruten och hon fick bara bandage, tråkigt tyckte vell hon då hon var tyst hela vägen hem. Och nu har hon till och med tagit bort det. Haha, orka vilja göra illa sig. Men så är kanske många ungar?

Anw, idag så tänkte i alla fall jag och Fjun åka upp till vällingby och kika lite. Och busstrafiken har ju tydligen paus nu i helgen så vi kunde ju åka. Men ingen buss här inte. Så jag ringde mormor och hon ställde upp och skjutsade oss, tack! Även då vi hörde att då kom faktiskt en buss. Men men mormor var snäll ändå. Tack lilla mormor!!
Väl uppe i vällingby, bara för att jag inte skulle ha något, så hittade jag miljoner saker. Kom också hem med några påsar också. Leon fick, såklart,  1 par Nike byxor, 2 par byxor från Exit, 1 linne från Exit, 1 sjal från Exit.
Så fick jag också saker idag - Ett armband och 4 berlocker till, 2 jätte fina blusar faktiskt, 1 tjocktröja från Nike, 1 par skor från Topshop och en super god lunch uppe på Massagotti. Fjun och jag kunde inte bestämma oss så vi delade på - Kycklingrullad med mozzarella och risotto & - Cesar sallad med kyckling, bulgur och quinoa, avocado, keso och massa gott.

Så idag var det en riktig spenderar dag.

Myspelle

2008-07-04 ι 22:23:27.. Leon i bilder 5 Kommentarer



Min lilla glada myspelle i sängen. Goa lilla ungen min!

Designer

2008-07-04 ι 18:21:35.. Our life 8 Kommentarer

Nu till alla er som frågat om design. Jag har addat alla er som skrivit eran msn och väntar nu bara på att ni ska komma in så får vi se vem som är först. Haha.

Dock så har jag inte tid just just nu för jag ska åka in till sjukhuset med lilla systern min då hon gjort illa handleden. För att vara ärlig nog så tror jag inget är brutet, men hon har i alla fall väldigt ont. Hon hoppas nog lite också att det är något fel, hehe. Då hon ville ha rosa gips bandage som jag fick för några år sen.
Men ska inget säga för jag har varit inne på sjukhuset miljoner gånger i hennes ålder och gipsade både det ena och det andra. Herregud, vet inte hur mycket gips jag haft. Ska nog tänka efter och berätta (kanske).

So long så länge och håll utkik efter mig på msn ni som vill ha design!

Krams

Tänder!!!

2008-07-04 ι 18:00:03.. Leon i bilder 3 Kommentarer



Leons heta sne-smile och hans fina tandsingar.
Visst är dem söta? :o)

Jag är glad!

2008-07-03 ι 22:49:30.. Our life 14 Kommentarer

Det är så många nu som vill ha hjälp med design, ganska roligt även då jag inte har SUPER mycket tid över. Men i love it så jag är bara glad. Super glad faktiskt :o)
Nyss gjorde jag Monicas blogg design. Super gullig tjej, hennes måste ni gå in och kika hos!
Anw, jag blir super glad när ni vill ha min hjälp och hinner därför inte svara på alla. Förlåt!!! Men skriv din msn så addar jag er istället. Så pratar vi där.

Do it!

Rockig design?

2008-07-03 ι 17:10:54.. Our life 8 Kommentarer



Någon som är sugen på en lite "rockig" (eller vad jag ska kalla det) design?
I så fall finns en nästan klar  :o)

Energi!!

2008-07-03 ι 15:28:44.. Our life 2 Kommentarer

Halloj halloj på dig!
Är nu hemma och helt uppe i varv. Vill göra en massa saker. Fick lust för allt just nu så vet inte vart jag ska börja. Åååh, hatar när man vill för mycket mer än vad man kan göra. Blä.
I alla fall, idag var det så in i bomben kokhett och jag och Fjun fick jobba med att inte svättas för mycket inne i köket, haha. Nej men det gick bra och snabbt när det bara var wok idag så det var då bara sleva upp lite snyggt.

Anw, nu har jag för mycket i huvudet. För mycket kli i händerna. Måste lugna ner mig och bestämma mig vad jag ska göra innan jag skriver mer här för annar blir det bara massa gegga. (som om det inte är det redan)

God natt

2008-07-02 ι 22:56:36.. Our life 1 Kommentarer



Trötta ögon och en sovandes bebis i famnen - inte lätt att skriva så.
See you again i morgon (?) I hope.

God natt & sov så gott på er.

Asiatisk design

2008-07-02 ι 18:28:25.. Our life 5 Kommentarer

Någon som vill ha en asiatisk inspererande bloggdesign? Satt nyss och lekte lite i photoshop och det råkade bli lite asiatiskt med lite karpfiskar och bambuträd..
Intresserad? Maila mig.

Onsdag

2008-07-02 ι 17:01:28.. Our life 4 Kommentarer

Dagen på Solen idag gick snabbt, som vanligt. Jag och Fjun avslutade dagen med varsin tjockis. Det är en varm choklad kan man säga, eller snarare choklad kräm. Som när man skummar mjölken till en kaffe latte eller liknande så skummar man den tillsammans med ett speciellt chokladpulver. Och vet ni hur gott det blir? Nej men helt absurt gott. Som en lyxig choklad kräm som både kan ätas/drickas varm som kall. Helt suverän. Kom till oss på Solen i morgon så får ni smaka vet jag :o) haha.
Här hemma är det som vanligt också, Leons tänder syns mycket mer nu. Ska försöka senare att ta kort så får ni se. Den tanden som kanppt syntes till syns nu lika mycket som den andra gjorde förut.
Ont som fan gör det när han biter till i tutten. Nästan så man vill slänga iväg honom, haha inte då men ni förstår nog att det gör djävluskt ont. Tur att han inte gör det så ofta i alla fall. Jag hinner oftast ta ur den innan han biter och leker.

Anw, nu ska jag faktiskt på toa för er som är intreserade, haha (inte). Och sen vill nog Leon har lite mer uppmärksamhet av mig. Annars vill jag i alla fall ha det av honom, när jag varit borta idag igen. Buäää.


Design?

2008-07-02 ι 16:50:05.. Our life 2 Kommentarer

Igår gjorde jag en design till Nadja och fick så förfrågningar om jag kunde göra mer designer.

Om ni är intreserade så maila mig (mailen står till vänster).

Dåligt humör

2008-07-01 ι 21:32:34.. Our life 5 Kommentarer

Tänkte att ikväll skulle jag få sitta ett litet tag framför datan och leka lite i photoshop. Blev super sugen på att designa någon blogg men Leon vill inte alls vara med.
Det är skit varmt och Leon vill ligga och snutta, ush jag är på dåligt humör just nu känner jag och dessutom har jag ont i huvudet och är trött. Ska inte skriva mer för det kommer bara en massa dumma grodor både ur min och Leons mun just nu.

God natt!


Blomm-äng

2008-07-01 ι 21:28:27.. Foto 2 Kommentarer


Trött, trött och mera trött

2008-07-01 ι 20:05:35.. Our life 3 Kommentarer

Denna vecka kommer det vara ganska dåligt med super mycket uppdatering eftersom att jag är borta på dagarna och när jag sen kommer hem så är det bara Leon som gäller och sen sova för jag är SKIT TRÖTT!
Mycket lunch gäster idag också på Solen. Och idag var det ju också super god mat - kyckling filé med potatisgratäng och dragon sky. Och den där potatisgratängen, omg, den är så god att det inte är sant. Jag gillar inte potatisgratäg speciellt mycket, som min mamma, för det är en massa ost och gegga men den här är en riktigt hallelujah mat. Mums.
Dessutom så köpte jag på vägen in till cafét grejer till mig och Fjun såvi kunde göra pannacotta. Haha. Så vi satte och i solen utanför när det var lugnt och åt vaniljpannacotta med hallon och njöt riktigt mycket!!!! Kunde inte bli mer underbart.

Anw, Leon ligger just nu i vagnen och vill ha mat. Så so long people!

Galen mormor

2008-07-01 ι 00:24:36.. Our life 2 Kommentarer

Japp, i denna dag fanns det lite kaos tillfällen också. Nämligen när jag var på väg hem så ringde min mormor och frågade var jag var och undrade om hon skulle komma och hämta mig vid tunnelbanan då hon ändå skulle ut och köpa tidningarna.
Gud så snällt tänkte jag och vi bestämde aldrig plats utan jag sa att jag skulle ringa när jag började närma mig så åkte hon och handlade så länge.
När jag sen kom till åkeshov så ringde jag men fick inget svar. Väntade och trodde hon inte hann och skulle då ringa upp mig. Men ingen ringde. Ringde då igen men inget svar denna gång heller. Nu började jag komma för nära. Visste som sagt inte var hon skulle hämta mig då hon ibland brukar komma upp till vällingby eller så hämtas jag i hässelby strand. Velig nog med mamma i telefon så gick jag av i välingby för att kolla om hon stog där. Mormor kallades många saker i telefonen med mamma, det var inte bara jag som tyckte hon var puckad. Haha - ta inte illa upp mormor, du är ju lite rolig i bland.
Så där står jag, ingen aning om var mormor är eller vad jag ska göra. Bestämde mig för att stanna kvar en liten stund och sen gick jag mot bussen när jag precis la på luren med mamma och mormor ringde upp. Då var hon hemma, kom på i affären att mobben var hemma och rusade hem. Hon lät galen i telefonen och sa att hon kommer som ett skott. Och det kan jag nästan hålla med om, det gick ganska snabbt att hon kom körandes och höll nästan på missa mig som gick på trotoaren mötandes.
Men hem kom jag i alla fall. Fick träffa min underbart gulliga lilla mormor också, som ser ut som min mamma - haha sorry mamma men ni är exakt likadana och tyvär är jag också det. 3 generationer som låter/beter/tycker/är ja typ allt likadant. Stackars Leon.
Ja men i en skön bil kom ja ju hem i, istället för hård och skumpig buss. Bussarna som ska strejka imorgon, när jag självklart ska jobba också. Så bra tajmat. (höll på skriva taimat och det låter ju som thai mat - haha var tvungen att skriva det)

Anw, nu måste jag sova. Ush nu lägger jag mig för sent igen, dumma mig.
God natt & sov gott. Krams på er också.
STARTSIDA



Michaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!




Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!





Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!






Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December