Taggigt värre..

2008-06-30 ι 23:31:56.. Foto 2 Kommentarer



.. men ändå ganska mjukt.

Flower

2008-06-30 ι 18:05:40.. Foto 3 Kommentarer



Tigerliljan i vår trädgård.

Café Solen vecka

2008-06-30 ι 17:39:51.. Our life 2 Kommentarer

Japp, denna vecka kommer det faktiskt vara mycket Café Solen då jag kommer att hjälpa Fjun då Eva är på kreta. Idag när jag kom så var det inge folk, vi undrade om det skulle komma då det regnade en massa och vi såg inte skymten av några. Men helt plötsligt så small det. Både i himmlen och i dörren - hehe.
Så vi hade fullt upp med lunchen och lärde oss att regn dagar = café dagar, tydligen.

Anw, just nu är jag inte fullt så sprallig i benen då jag tog mig en liten power nap då jag ammade Leon i sängen. Skööönt.
För om ca 1,5 timme så ska jag åka till åkermyntan och handla lite mat till mig och Fjun som vi ska äta hos henne. De ska bli lax och bakpotatis med lite skagen.
Och Leon får tutte. Hehe.

Ja min lilla skrutt plutt som varit hemma med mormor idag. Och kommer att vara det under den tiden jag är på cafét. Men jag behövs bra under lunch tid så det blir inte hela dagen, skulle jag inte klara - haha.
Men han trivs så bra i mormors famn så det är helt lungt, ingen oro alls. (eller lite, haha nejdå)

Leons tand!

2008-06-28 ι 16:58:04.. Leon i ord 9 Kommentarer


TITTA JAG FICK DEN PÅ BILD!
Så här mycket har Leons vänstra tand kommit upp. Man ser också den högra svagt bredvid. Tandköttet har spruckit upp för den. Så inte undra på att han tryckt in saker i munnen och att han dregglat lite för här är ju beviset.
En liten liten tandsing.

Leon har tänder

2008-06-28 ι 16:15:22.. Leon i bilder 4 Kommentarer



Har ju glömt att berätta att Leon har fått tänder. Eller en tand och den andra är på väg.
Det var jätte länge sen nu, säkert 1,5 vecka som jag kände att det var lite vasst där nere. Och nu ser man tanden när han skrattar men dock inte när jag fotade honom. Ska försöka senare med att få kort på tanden så ska ni få se.

Så min lilla lill plutt fick sin första tand vid nästan 4,5 månad. Precis som jag.
Vad blir nästa tidiga grej?

Snabba puckar

2008-06-28 ι 12:12:05.. Our life 2 Kommentarer

Trodde att Leon skulle sova hela natten i natt eftersom att han sov så gott men han vaknade ändå vid 3 tiden då syrran kom in till mig då hon drömmt igen. Sen i morse vid halv 9 vaknade han igen och ville gå upp. Låg och sparkade på mig så tillslut fick jag ge med mig.
Efter frukosten som bestog av en macka med philadelphiaost och skivade jordbuggar och gröt för Leon så åkte vi snabbt till Kista Galleria då jag köpte klart presenten till Jennifer som jag ska till i morgon då hon fyller år. Men inte kom vi bara hem med present till Jennie utan till oss själva också. Leon fick ett par jeans och en skjorta, mamma och jag fick varsinna skor och en sjal och syrran fick en kjol, ett linne och en klänning. Duktiga vi var som fick allt det på ca 1 timme.
Bra jobbat va?
Nu ska vi fixa mammas hår. Hon ska först färga sitt egna och sen ska vi sätta in lite mer extensions. Så det blir mer tjockt och fluffy. Det kommer ta ett bra tag att färga och sätta in allt men vad gör man inte för sin lilla mamma? :o)


God natt (?)

2008-06-27 ι 23:10:19.. Our life 3 Kommentarer

Lilla älsklingen ligger just nu och sover. Efter att han fått lite egen gjord potatis mos av en färspotatis till middag så somnade han i ca 15 min och vaknade super pigg och sprallig i benen. Så han satt här i knät när jag satt vid min nya laptop och kollade på mormor som satt mitt emot mig vid hennes bärbara data, och sprattlade för fulla muggar. Haha, data nördar?
Anw,
Känner att jag faktiskt börjar bli ganska trött. Är enormt kissnödig också som jag suttit och sagt till mamma i över en halv timme nu. Dessutom så är jag också väldigt törstig. Vad är jag mer? Jo jag har ont i huvudet också. Eller början till en huvudvärk.
Så jag funderar faktiskt på att hoppa i säng efter att jag kissat lääääänge och druckit maaaaaassor. Tycker jag låter som en bra idé faktiskt.
Kan ju bara hoppas på att jag också gör det och inte fastnar här framför datan eller någon annan stans. Som att städa eller något.
Fan! Nu kom jag ju på att jag skulle städa klart mitt rum förut. Bädda klart i Leons säng och plocka undan resten, men tror du jag kom i håg det? Nej, som vanligt får jag göra det nu. Ååååh.

Får i alla fall hoppas att hjärtat mitt är lite bättre i morgon så det inte fortsätter neråt som det gjort hittills. Nu måste han bli bättre, inte sämre. Inge feber, ush inget sånt.

God natt! (om ett tag)


Uppdatering! Jag har fortfarande inte varit och kissat eller gjort något av vad jag sa för en halv timme sen. Men vad var det jag sa, jag fastnar alltid! Jävla mig.

Only you

2008-06-27 ι 22:46:45.. Our life 0 Kommentarer



There is only one of you.
And you are the only one for me.

Recept bloggen

2008-06-27 ι 22:19:07.. Our life 2 Kommentarer

Nu har mamma och jag i samspel lagt upp massa nya recept på våran recept blogg.
Kan verkligen starkt rekomendera den krämiga pastan - SUPERGOD!

Så om någon nu har det jobbigt och problem med att veta vad ni ska äta så kika gärna in där. Mer kommer, jag lovar.

Sola?!

2008-06-27 ι 20:35:33.. Our life 3 Kommentarer



Det har varit helt underbart väder idag. I alla fall här hemma.
Solen har skinit och det var super varmt, men ändå så höll jag och mamma på att städa INNE. Vad tänkte vi med? Inte med något eftersom att vi stog här och svettades som äckel bomber. Jag kände hur skönt och underbart det vore att lägga sig där ute och steka lite. Jobba på brännan, som jag aldrig får tid att göra. Och inte idag heller.
Men men, det kommer det också. Sen. Sen. Sen. Sen. Sen. Sen.

Leon sjukling

2008-06-27 ι 17:48:57.. Leon i bilder 3 Kommentarer



Såhär ser min lilla pluttis upp idag - allmänt seg och lite ledsen. Inge gråt eller skrik så, men han är inte super glad idag. Lite skratt i mellan åt har vi faktiskt fått i alla fall.
Men det är inge kul att se min lilla prutt så enormt hes som han är just nu. Stackarn!

Lilla Leon

2008-06-27 ι 10:52:37.. Our life 3 Kommentarer



Bjuder på en jätte gammal bild på Leon när han var 12 dagar och vi skulle åka till hans gudmor som fyllde år. Därför tröjan - Jag ♥ Fjun (som hon kallas av oss)
Liten liten pluttis. Inte vuxit i näsan sin, haha. Big nose?
Och mycker hår, så mörkt också. Nu är han super blondie. Men : KOM TILLBAKA HÅRET!!!

God morgon

2008-06-27 ι 10:30:25.. Our life 3 Kommentarer

Roligt nog så tycker jag det är riktigt kul att nu logga in på bloggen och skriva lite. Halloj halloj :o)
Måste dock ladda upp alla bilder från den gamla datan och dem nya som är i kameran. Det kommer ju ta ett bra tag, hehe.

Vi var som sagt på BVC i morrse. Leon hade gått upp som vanligt men inte super mycket. Men det är ju för att han rör sig mycket mer nu. Men min kille är rund och go ändå.
Han vägde nu 6790 g och var 65 cm lång och 41,2 cm i huvudomfång. Min lilla kille som är nästan 5 månader - 4,5 i alla fall. Haha.
Han har gått upp hela 3295 g och blivit 13 cm längre och 6,2 cm större omfång runt huvudet.
Mycket på bara 4,5 månad. Tänk om jag skulle gå upp så och växa? Tur att man slutat växa i alla fall, vikten går som sagt - upp och ner.

Uppdatering!
Ett riktigt kul fel jag gjorde. Skrev kilo i stället för gram. Att Leon vägde över 6000 kilo. Haha.


Träna!!

2008-06-26 ι 23:52:53.. Our life 4 Kommentarer

Jag ska nog börja banta lite tror jag.
Inte för att jag vill gå ner i vikt för den är ganska ok men trimma kroppens former lite. Eller kroppens mått. Jag blir gärna av med det sladder, sladder, slisk och det poff, poff, pang.
Har suttit och tänkt på om jag ska vara så modig nog och gå in för det här ordentligt och då lägga upp vikt och mått här på bloggen. Har dock svårt att bestämma mig.
Inte för att jag skäms så, jag bryr mig egentligen inte. Jag väger strax över 51 kg och är 162 cm lång. Men om jag skriver upp allt här och ska visa att jag gått ner eller upp så vet jag att jag måste göra det här. Jag brukar nämligen vara väldigt duktig på att bestämma mig för saker och så håller det en dag efter att jag sen sett all god mat, godis och läsk. Jag är en rikgti mat människa ska ni veta. I LOVE FOOD!

Svåra beslut. Tror jag får ta det i morgon för annars kommer jag säkert inte fullfölja dem ändå.

Ha en skön natt, sov gott! Krams

Minnen

2008-06-26 ι 23:14:19.. Our life 0 Kommentarer



En gammal bild på mig och Leon. Är här på BB och ska åka hem.
Vilken liten pluttis han var, till och med overallen var enormt stor och den var ändå liten.
Ursäkta snygga lilla mig men man kan inte vara snygg efter en förlossning och sovande på BB när man inte hade något smink eller dyligt med sig. Haha.

Back in buisness

2008-06-26 ι 18:56:58.. Our life 5 Kommentarer

Nu är jag äntligen tillbaka! (inte för att det är många som har saknat mig? Hehe)

Vi mår bra, eller jag mår bra. Leon är sjuk  :o(  Han är snorig, hostig och verkar ha ont i halsen också. Stackars min liten som inte förstår någonting. Jag vill hjälpa men kan inget göra.
Det possitiva är att han lyckas ändå hålla humöret hyffsat uppe och skrattar med mamma och mormor.
Sen kommer dem perioder på dygnet som inte alls är roliga och han är jätte ledsen. Så märker man att det gör ont i halsen av att skrika så det är mycket tårar och gnäll i stället. Lilla tusseliten som inte kan säga vad det är för fel. Hatar att se honom så ledsen, det bara rinner från ögonen utan något skrik. Ush, min liten är ledsen.
Men i morgon ska jag till BVC så ska då passa på att fråga om man kan ga honom något mot täpta näsan och hostan. Någon hostmedicin eller nått?

Det finns mycket att berätta. Mycket att visa. Måste få den nya datan som jag inköpt idag att fungera som jag vill. Börja lära känna min nya kompis och få in alla gamla bilder. Och självklart massa nya också.

På återseende, men denna gång snart (hoppas jag).

Bloggtorka

2008-06-18 ι 19:43:31.. Our life 8 Kommentarer

Kommer faktiskt lägga bloggandet på hyllan lite nu. Ledsen för det men allting är just nu jobbigt och väldigt mycket.
Det jag där emot är glad över är att Kristin äntligen har kommit hem. Känns helt underbart att kunna få ringa hennes nummer igen. Även då jag inte gjort det ännu. Vill liksom inte tränga mig på och stressa henne för allting måste kännas jätte konstigt att vara hemma igen. Hon måste ju få lite tid att anpassa sig tillbaka.
Längtar efter att få umgås med henne på riktigt och kunna ringa varje dag utan att pressa henne. Åh, hur länga ska jag vänta? Ring mig Kristin.

Anw, som jag skrev att nu kommer det vara dåligt med inlägg. Kanske kommer lägga upp lite bilder men förvänta er inget. Får se när jag känner för att dela med mig och berätta och börja skriva här igen.

Ha en underbar början på sommaren i alla fall.

So long!

Koas och snart arlanda

2008-06-17 ι 10:34:51.. Our life 1 Kommentarer

God morgon! (eller god förmiddag)

Just nu sitter jag och tänker på vad som ska göras idag innan vi åker till arlanda. Helt sjukt, vi ska åka och möta Kristin idag. Idag, snart, ganska nu. Shit shit shit.
Jag måste självklart göra i ordning mig och Leon. Egentligen skulle jag behöva fixa bort allting i mitt rum som bara ligger och har inget där att göra. Men när har man lust för det?
Nej nu ska jag inte vara sån. Ska fixa det idag, det lovar jag.

Anw, igår var det en helt kaos dag.
Åkte in till Café Solen för att jag och Fjun skulle åka in til stan på hennes lilla "rast". Vi fick vänta ett tag då Eva skulle till banken först. Sen när vi väl kom iväg kom jag ju på, igen, att mitt busskort gått ut och jag måste köpa sommarlovskortet - Vi skulle då gå förbi SL center innan hemfärd.
Men efter ett litet tag i stan så såg jag hur mycket klockan var och mamma väntade själv på mig hemma så ville åka hem till henne. Fjun hade också brottom då hon skulle ju tillbaka till Solen och jobba. Så jag gick upp mot hötorget och köpte 3 rosor till mamma och glömde helt bort SL center. Kommer ner i hötorget, kommer på det, men orkade inte gå tillbaka så jag skickade sms istället. Får tillbaka att jag inte hade några pengar, ÅÅÅÅÅH. Så laddar på mobilen och efter det dör den, inga batterier.
Blir as irreterad och går tillbaka till presbyrån och köper en jäkla remsa då. Och då säger han i luckan att jag kan inte åka på reducerat pris. Efter prat och mera prat så får jag åka i alla fall, tur för honom!
Efter att ha lugnat ner mig och kommit till vällingby gick jag in på hemköp och köpte lite mat till oss. Skulle då också passa på att köpa ersättning till Leon men glömde det helt och tänkte att det tar jag i Knallen (en liten affär där jag bor).
Men tror ni dem hade det eller? Nej. Så då var den lyckan fullföljd också. Haha.

Dagen slutade i alla fall skönt med att jag somnade på en gång och sov super skönt.

Onyttig

2008-06-16 ι 08:41:15.. Our life 1 Kommentarer

God morgon god morgon.
Leon vaknade för en gång skull tidigt idag. Även då jag ville ligga kvar så var det ganska bra för min del efersom att vi ska in til stan idag. Ska ta bussen som går vid 10 redan så nu har vi eller jag tod på mig :o)
I stället för att stressa i sissta sekuden, som jag brukar.
Anw,
Idag blev det en rikigt äcklig fettig chokladig frukost för min del. Ett glas oboj, helt ok och gott, och en macka med nutella. Inte speciellt jätte nyttigt men någon gång ibland måste man få äckla sig. Visst?!

Nu ska jag dock byta blöja på Leon och äta klart. Sen ska man vel också fixa sig själv så man inte behöver skämmas över morgon frillan som står åt alla håll, och då menar jag bokstavigen står åt alla håll. (Ni som har lockigt/krulligt hår vet vad jag menar. Det går inte att gämföra med er som har rakt. Helt galet hår.)

PussOKrams

Min lilla gröt unge

2008-06-15 ι 23:20:50.. Leon i bilder 4 Kommentarer


Söndag

2008-06-15 ι 15:05:28.. Our life 4 Kommentarer

Blä, mår så dåligt när det är sånt här väder. Grått och trist, kallt och mulet. Nej ush.
Ont i huvudet och känner mig allmänt seg. Vill bara ligga och mysa med Leon men han vill upp och leka, stå, titta på saker och inte alls sitta stila. Det är ju tråkigt.
Men just nu somnade han på mitt ben så tänker inte flytta på mig för då vaknar han. Och han behöver nog sova lite för det har han inte gjort sen vi gick upp i morse. Pigga killen som fick äta gröt i morse.
Det är det ända han verkar gilla. Gröt med banan och aprikos smak. Det andra spottar han bara ut och idag till och med spydde ut. Ja men vad kan man förvänta sig när han bara fått smaka lite mat i någon vecka. Det kommer, det kommer..

Nu ringde Fjun!
Vi ska ses ikväll, wiie vad kul. Hon har ju varit på Hultsfred men åkt hem redan i fredags då det inte var något kul väder och dem hade redan sett alla dem ville se. Men jag har inte träffat henne sen i tisdags. Det är ganska ovanligt att det gått så länge sen vi sågs senast, haha.
Shit the same, jag ska i alla fall göra i ordning mig nu och sen bege mig till Jakobsberg till Leons farmor och farfar. Blö, är dö seg så måste pigga upp mig för att jag ska orka.

PoKs


Syster

2008-06-15 ι 12:52:45.. Our life 3 Kommentarer



Lite bilder på syrran från hennes skolavslutningsdag.
Min lilla lilla lillasyster har redan slutat 4:an.

Säng & stol

2008-06-15 ι 12:04:10.. Our life 3 Kommentarer

Har glömt att visa Leons nya säng och stol han fick förra veckan.
En så super fin säng som jag och mormor hittade på babyland och en stol från Anna på babyproffsen. Är super nöjd och det verkar Leon också vara då han trivs i dem båda :o)





Kristin

2008-06-15 ι 09:52:11.. Our life 2 Kommentarer

God morgon.
Sitter just nu i sängen och funderar på vad som måste göras nästa vecka och idag. Och det ända jag tänker på är att Kristin kommer hem på tisdag.
Kan inte förstå att min Kristin, som varit borta ända sen slutet av augusti förra året kommer komma hem snart. Och inte bara snart utan på nu tisdag. Helt sjukt.
Vid 3 tiden landar flyger (förhoppningsvis) och då kommer vi vara där på flygplatsen. Får be mamma ta kort på för jag kommer inte kunna hålla i kameran, kommer kasta den i marken eller något när jag ser henne. Och det vore ju inte så skoj. Hehe.
Nej men jag vet faktiskt inte hur jag kommer att reagera. Jag kan inte ens förstå just nu att snart kommer hon vara hemma igen. Snart kan man börja ringa hennes nummer, snart får jag krama om henne. Mina tankar flyger fram och tillbaka och jag längtar så otroligt mycket. Har nog aldrig längtat så mycket som jag gör just nu, men det är nog bara för att det är så nära inpå nu.
Förlåt men måste skriva en gång till, måste tjata : Kan inte förstå att hon är hemma snart.

Herregud.

Idag, nu, ska jag i alla fall gå ner och äta frukost och sen ska jag hjälpa min lillasyster med hennes blogg. See you!



(gammla bilder på mig och Kristin)

Aldrig nöjd

2008-06-14 ι 21:44:37.. Our life 2 Kommentarer

Nu är jag så trött på mig själv och min blogg design. Ändrade till en lite annan idag men tycker inte om den nu längre. Ne ush, jag blir aldrig nöjd. Känner att jag inte får fram det jag vill. Allting blir bara bajs.
En kombination av dålig kreaktivitet, lust och har inge tålamod alls just nu.

Men nu får bloggen se ut så här tills jag kunnat få fram i photoshop om hur jag vill ha den.
Blä på mig.

Fotbollen

2008-06-14 ι 21:15:03.. Our life 0 Kommentarer

Jag är förbannad! Jävla Spanien.
Sverige spelade faktiskt väldigt bra ett tag och förtjänade sitt mål medans Spanien bara hade tur med första målet då Sverige inte alls var med. Det är så typiskt att dem sen ska få in ett mål när det bara var kvar 1 minut. Jävla skit rent ut sagt.
Åhh vad jag skrek.

Men är förvånad ändå att det gick så bra, Zlatan äger ju fullständigt och Sverige vore ingenting utan honom.
Så tråkigt ändå att vi förlora när det var så nära. Ush ush ush.

Tröttsamt

2008-06-14 ι 12:51:01.. Our life 3 Kommentarer

Min bärbara data har stora problem. För det första så går det inte att logga in på bloggen via den. Så fort man loggar in så stannar hela sidan upp. As irreterande!
Ibland kommer man in, om man har tur - som jag har nu. Men för det mesta kommer jag inte in. Och det är liksom inte problem med bredbandet för jag kommer ju in via den stationära.
Saken gör mig i alla fall skit irreterande, någon som vet vad problemet kan vara?!

För att den håller på såhär så får den ett till stort problem. Nämligen att jag snart kastar ut den. Gud vad arg jag blir på den ibland!
Kanske ska döpa den så jag kan skälla ut den riktigt stort. Det får bli en han och han heter nu mera : Bertil. Bajsiga Bertil.

I hate Bertil ibland men är helt förälskad och besatt när han är snäll.


Lilla biet

2008-06-12 ι 22:29:43.. Foto 6 Kommentarer


Upptagen (?)

2008-06-12 ι 22:13:21.. Our life 2 Kommentarer

Jag som skulle vara mer bloggaktiv. Men icke sa nicke.
Och nu handlar det inte om vilja eller tid utan min data är helt cp och det funkar bara att gå in på bloggen via den stationära. Skit irreterande då jag alltid sitter vid den bärbara, den är med mig överallt i huset. Kan ju inte släpa med mig den stationära direkt. Och inte heller flytta ner den.
Den står här uppe, där man typ aldrig är om dagarna och därför inget bloggande.
Sen dessutom så har jag varit och jobbat dem senaste 2 dagarna på Solen och när jag kommit hem så har jag bara velat vara med Leon.

Ja, som jag sa så har jag varit och hjälpt itll på Café Solen då Fjun är på Hultan och då får jag rycka in och hjälpa Eva. Super bra för mig ekomoniskt och för att få komma ut lite. Blir annars en instängd råtta som mögglar i ett hörn här hemma.

Men i morgon kväll eller i helgen kan jag lova i alla fall så kommer det en massa kul. Roliga historier från när jag och Jennifer åkte tunnelbana med jobbiga ungar och massa bilder på dunder ungen min!

Puss och krams

Blomma

2008-06-10 ι 11:02:35.. Foto 10 Kommentarer



Bjuder på en fin rosa blommar vi har i trädgården här.

We are alive!

2008-06-10 ι 11:01:03.. Our life 1 Kommentarer

Ja man kan tro att vi dött här men det ahr vi absolut inte!
Kan säga att det varit fullt upp och jag har inte varit på data humör. Men vem är det när det är så underbart väder så man är ute hela tiden? Det finns ju ingen tid förutom på kvällen och då är jag så trött, haha.
Men jag ska börja skärpa mig. Nu har allting blivit lugnare efter atta utställningar och hit och dit.

Jag ska skriva mer sen, lägga upp bilder osv men just nu ska jag och mamma åka snabbt till IKEA för jag måste köpa lite lådor och sen bär jag av till söder för att träffa Jonte.

So long!

Stående/sittande bebis

2008-06-06 ι 20:28:49.. Our life 9 Kommentarer

Nu har vi ätit en liten förrätt som bestog av pilgrimsmusslor och lite lax till morfar då han inte ville ha pilgrimsmusslor. Och nu ska jag säga till er som tror att pilgrimsmusslor är musslor att det är det inte. Eller jo det är ju en slags mussla men inte en sån där äcklig mjölig geggig mussla som folk reflekterar till ordet musslor.
Pilgrimsmusslor är som en fiskbit nästan. Men då 5 miljoner godare och finare. Som en kött bit lite också, den är super god och super mör. Man kan nästa inte beskriva. Och den smakar inte fisk, inte mussla, inget sånt. Den smakar egentligen ingenting om man inte kryddar den.
Lite som mozzarella. Liknande konsistens och smakar inte mycket. Men så super god så det inte finns något liknande, fy vad gott det är!
Och dem kan man inte föräta sig på heller då dem är riktigt svindyra och inget så där vardags mat även då min mormor tror det. Haha. Men det gör inget mormor för då får jag bara äta massa delikatess mat. Gourmet for life!
Anw,
Leon ligger och sover så gott i vagnen. Han har legt på golvet här och haft skit kul. Rullat runt hela tiden. Nu kan han också rulla från rygg till mage. Tvärt om har han kunnat ett bra tag.
Men det absolut roligaste är ju att stå, inge kul att sitta ner som också går frammåt. Han är lika duktig som Alexian, Daniella ;o) Han sitter faktiskt riktigt bra nu.
Om jag sitter med mina ben bakom hans rumpa så kan han sitta där hur länge som helst men att inte ha något stöd alls går inte så länge. Några ynka sekunder visst, men inte kallar jag det att sitta själv. Haha.

Men men, nu ligger han ner i alla fall. Sover i det skit höga tv ljudet från köket där morfar sitter som har tinnituss i ena örat. Inte för att ni vet hur långt det är till arbetsrummet där jag sitter men jag hör allt och lite till ända hit.
Det är högt, I promise!


Della, Alexian, Kim och Melina

2008-06-06 ι 17:24:22.. Our life 7 Kommentarer



Lite bilder från dagen på söder med Daniella med sin son Alexian och Kim med sin dotter Melina.
Då Leon antingen sov när jag fotade eller var töntig så fick han inte vara med, haha.
Och det kan man ju hålla med om att han var, töntig alltså. Han vill inte titta på någon, bara dissade och var super tråkig men självklart när vi gick därifrån så låg han och skrattade och pratade för fullt i vagnen. Vilken dumsnut.

Mormor

2008-06-06 ι 17:16:24.. Our life 0 Kommentarer

Nu är vi, Leon och jag, hos min mormor och morfar - Leons gammel mormor och morfar.
Pratade med mamma förut och Malins Simon har vunnit och vunnit. SÅ KUL! Han hade tydligen blivit BIS 1:a för svart valp. Men förlorade senare mot tiken men annars vann han allt som gick. Haha. Lille Simon som är så jäkla cool, i love him.
Anw,
Valle hade tydligen inte gått vidare och Hampus hade legat precis på gränsen då domaren valde mellan honom och en annan. Lite tråkigt då dem åkt så långt men ganska bra för mamma så hon får koppla av lite också, det förtjänar hon!
Sak samma om det nu..

Igår var jag och käkade middag med Elin och hennes dotter Erica. Vi satt i Gulsippan och käkade kycklingsallad, dö gott och jätte mysigt. När vi sen skulle hem och byta på båda ungarna så kom Elin på att hon inte hade några blöjor så vi var tvugna att åka till Coop som var den ända affären som hade öppet då. Bra för mig, eftersom att jag inte hade någon ersättning till Leon hemma ändå. Men bara för att Elin köpte blöjor så köpte jag också det och glömde vällingen. Så jädra pucko. Fy fadderullan.
Så nu har vi överflöd med blöjor, haha.

Nu ska jag dock avsluta detta inlägg med att säga Trevlig Nationaldag på er! (eller vad ska man säga? Heja Sverige?)


Torsdag men...

2008-06-05 ι 16:29:42.. Our life 2 Kommentarer

.. känns som Fredag.
Mamma har nu i alla fall åkt till Motala med Malin och alla hundarna. Hon kommer inte komma hem för ens på lördag. Tråkigt.
Men mormor erbjöd mig att komma hem till henne och morfar i morgon och sova över. Få en massa gott att äta och ta det lugnt, så det skulle nog inte sitta fel. Bara för att göra något annat än att bara vara hemma. Det blir uttjatat efter ett tag och väldigt tråkigt.
Så om det är någon som också inte har något att göra så fine för mig, vi kan gärna ses :o)

Anw,
Nu ska jag faktiskt göra något. Vad vet jag inte då jag egentligen hade lust för att åka till Outlet'n men mormor hade inte lust och jag orkar inte åka buss själv. Eller orkar orkar jag, men är inte på Michis-kan-själv humör idag.
Men men, något hittar jag på. Ska ladda upp bilderna från kameran i alla fall.

Hårförlängning

2008-06-03 ι 17:26:39.. Our life 3 Kommentarer

Del 2 i hårförlängningen

Mammas hår är nu i och fixat. Hon är super nöjd och det är skit coolt.
Lovar att jag ska sätta in kort på det senare men just nu så ska vi snart åka till Babyproffsen i veddesta. Kommer kanske hem med något kul eller leende på läpparna.

Vad tror ni? Får jag mycket foto jobb eller köper jag något? Haha.

Håller ni inte med(?)

2008-06-03 ι 14:48:08.. Our life 0 Kommentarer


Hårförlängning

2008-06-03 ι 14:35:48.. Our life 1 Kommentarer

Del 1  i hårförlängnigs prosessen.


Nu har vi varit och hämtat mammas hår hos mormor och dessutom handlat lite på vägen. Så just nu sitter mamma med hårfärg i huvudet och när hon sen tvättat ur det så ser vi om vi måste färga även hårförlängningen också.
Men det spelar ju inte så stor roll, bara vi hinner få i det innan vi ska åka till Babyproffset ikväll. Det tar ju ett ganska bra tag att sätta i alla slingor, men det ska vi nog hinna.
Försöka i alla fall.


Björnes magasin

2008-06-03 ι 11:59:04.. Our life 5 Kommentarer


Me like Björne!
Jag var tvungen att lägga upp bild på Björne då jag och Daniella har suttit och pratat om hur gay han var. Men jag älskade verkligen Björnes magasin när jag var liten. Han var så snäll och mesig, tyckte jag redan då. Och herregud, ja mesig är det minsta man kan säga. Eller vad tycker ni?

Kissemisse

2008-06-03 ι 11:34:26.. Our life 0 Kommentarer



Men där låg han inte länge. Han var jobbigt och svår att ta kort på då han sprang runt och slängde sig på marken och ålade hela tiden. Ofotogeniska katt. Haha.

God morgon

2008-06-03 ι 10:16:53.. Our life 2 Kommentarer



I natt var det helt plötsligt kallt. Eller jag tyckte det så jag drog till och med på mig duntäcket. Har nämligen 2 olika täcken i min säng om det är varmt eller kallt. Jag använder ju också bara halva sängen då jag har dubbelsäng.
Men det är skönt och bra då Leon faktiskt fortfarande ligger i sängen. Jag vet att jag är dum som gör så men den är så stor ändå så det blir ju nästan som om han ligger i en egensäng. Och han har faktiskt legat i vaggan flera gånger. Det är bara jag som är larvig och vill hålla koll på honom. Läskigt när han ligger så lång ifrån mig.
Men men, jag ska bättra mig sen när min mormor har köpt spälsängen vi tittat på SÅ LÄNGE nu. En pik till dig också då vi skulle ha köpt den för flera månader sen. Tur att det funkar utan sängen ändå.

Anw,
Ikväll ska jag till Annas Babyproffset och fota ungarna. Mamma skutsar mig och i stället för att åka hem så stannar hon och tar Leon medans jag fotar. Snälla lilla mamman min.
Nu ska jag faktiskt avrunda detta inlägg. Skriver senare, lägger upp bilder, så kom gärna tillbaka eller bjud in fler(?)
:o)

Familjen "Oscar"

2008-06-03 ι 00:21:34.. Our life 1 Kommentarer



Har idag varit nere hos ett par grannar. En kille som dessutom går i syrrans klass. Familjen ville nämligen ha kort på dem tillsammans då deras föräldrar fyller 60 år så det blev mycket fotande. (bilderna ser lite knasiga ut så här små, bättre kvalite i större format)
Fick dessutom på kuppen ett fotojobb i morgon kväll. Anna (mamman i familjen) äger en babyproffset butik och ska i morgon ha en kväll med en massa erbjudanden, så det kommer en massa folk. Ska då vara där och sätta upp en liten foto-hörna där jag ska ta kort på bebisarna som förhoppningsvis är med. Vem vet, det kanske blir full rulle hela kvällen eller så blir det ingenting. Man kan ju hoppas att det kommer några glada, söta gäster som vill ha kort (?)

Anw,
nu ska jag hoppa i säng. Leon ligger och sover, såklart, och nu börjar mina ögon också att vilja sova. Ska in och jojna honom och be mamma också lägga sig. Trots att vi sa att vi skulle hålla på med en massa här framför datan. Men vi båda orkar inte så vi får ta det i morgon. Blir inte att gå upp sent.
Sov gott på dig!

Ny recept blogg

2008-06-02 ι 18:24:14.. Our life 2 Kommentarer

Mamma hade en recept blogg för ett tag sen men har inte kunnat komma in på den då hon glömt lösenordet. Allt blev super komplicerat så nu har hon skaffat en ny.
Där jag också kommer att lägga in lite recept i mellan åt. Men mamma kommer vara huvudpersonen i bloggen - mest från och av henne.

Så om du har middags problem? Kolla in där.
(nu är den dock ny och finns därför inte speciellt mycket)


Roligarecept

2 Juni

2008-06-02 ι 15:15:34.. Our life 1 Kommentarer

Idga fyller min lilla mamma år.
Hon har fått hårförlängning av mig i present, så nu hoppas vi på att håret kommer hem innan hon åker till Motala på torsdag. Då hon också kommer att vara borta tills på söndag tillsammans med Malin och kompani. Det är nämligen mops-special där. Ni kommer få så kul, i envy you.
Anw,
det är snor varmt i dag också. Sitta i solen med mina halft brända axlar från i går är inte så smart, men vill man bli brun kan man inte låta bli. Ingen slår ändå Malins brända axlar från Skogås förra året. Ojojoj.
Vi har också hunnit varit uppe i vällingby och ätir sushi, handlar amnings bh och så har jag beställt Kristins present. Den är så himla fin, vill också ha ett sånt så kan ju hoppas att mamma eller mormor vill vara snäll någon dag och tycker att jag kanske behöver lite beröm eller peppning så jag får det (?) Haha, fin pik va? Men den var verkligen super fin och helt underbar. Tyvär kan jag inte visa eller berätta vad det var för det kan hända att K besöker bloggen och ser och då blir det inge kul.
Ja snart kommer hon hem. Längtar så otroligt mycket. Det är helt sjukt att hon varit borta ända sen slutet av Augusti. Hon fick aldrig se mig så där tjock och jätte gravid och inte heller Leon när han var så där pytteliten och tyst. Men allt jag vill nu är att hon kommer hem så vi får kramas. Det känns som i går men ändå alldeless för länge sen du åkte. Nu är det dax att du kommer hem!!!

I miss you!

Födelsedagsbarn

2008-06-02 ι 14:27:20.. Our life 2 Kommentarer

STARTSIDA



Michaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!




Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!





Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!






Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December