Utställningen

2008-05-20 ι 16:37:30.. Our life 1 Kommentarer


I söndags så var vi i skogås på hundutställning. Och bara för det så skulle det ju självklart vara DÖ KALLT. Önskade att jag vore så smart som Malin som hade på sig sin vinterjacka och skulle varit bra om vi bodde lika nära som Linn som åkte hem och bytte om efter typ en halv timme. För det var så jäkla kallt. Jag som bara hade mina converse på mig frös ihjäl mina tår. Jag kunde inte känna dem tillslut och det kändes som om jag gick på nålar. Men men, nu sitter jag inne i värmen och solen skiner ute.
I alla fall så var alla hundar med, dock så fick inte Falcon ställas ut då han är så liten ännu.
Men då det nu är så att våra andra 2 hundar ska gå in samtidigt nu så hade vi ett problem. Mamma kan ju inte gå med 2 hundar satidigt, så jag fick rycka in.
Innan vi skulle gå in var Valle, som jag då skulle gå med, jätte lyhörd och snygg. Men självklart bara för att jag inte kunde slappna av av kylan och nervösa första gången så skulle det gå piss. Valle ställde sig på sniskan och jag, så dum som man är och inte tänker, flyttade på honom allt för många gånger. Han lyssnade inte alls och satte sig i stället eller högg efter godis. Jag kom på mig själv sen när domaren bad mig gå där ifrån och skämdes som fan. Jag är sämst!
Men som man borde tänka : man lär sig av sina misstag.

 

Säger i alla fall GRATTIS till Trubbel som vann över båda våra vovvar och stort GRATTIS till Ettan som vann över Trubbel och kom sen BIG 2:a. Jätte roligt - för er. Haha.
GRATTIS också till Nacho som vann valpklassen och blev BIG 3:a.

Kommentarer
Postat av: Malin

Du var jätteduktig och jag tycker att du ska vara stolt över dig själv. Dessutom så är det inte alla som kan se vad de gjorde för fel efter bara en utställning. Nu kan det bara bli bättre...och jag tror att du kommer att bli en super duktig handler.



// Kram Malin

2008-05-20 | 18:59:06
URL: http://www.nogg.se/hedda

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
STARTSIDA



Michaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!




Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!





Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!






Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December