Förlåt

2008-05-16 ι 00:18:54.. Leon i ord 2 Kommentarer


Nu har jag ändå inte skrivit idag. Har varit lite trött i ögat och sen när jag blev pigg så kom Fjun hit. Vi åt lite langos inspererade vofflor. Då med rom, rödlök, kalkon och creme fraiche. Riktigt gott blev det.
Efter maten så blev det en beck film. En bra sådan också, haha.
Mamma var på hund grejs kurs med Malin och Linn och var alldeles ny i skallen. Och det blev bra till slut. Det var det som var grejen förut. Mamma såg ut som en gul morot i huvudet. Eller snarare en brand. Då det var rött ute i topparna och gult inmot hårbotten efter blekningen. Riktigt snygg ska ni veta. Haha. Hon satte till och med på sig en mössa, så snyggt var det. Och min mamma sätter aldrig på sig mössa, hon hatar det då hon ser ut som en ballong. Haha, förlåt.
Men efter ännu en färgning blev det super bra och jätte fin färg. Så nu slipper hon skämmas :o)

Pruppisen ligger bredvid här och sover. Han har sovit sen klickan 7 och kommer säkert då vakna tidigt i morgon bitti. Ska vi gissa, 4? 5? 6?
Eller försej, han lär vakna när vi går upp och får då i sig lite mat så han kanske kan sova länge ändå. Men det märker vi. Eller jag. Han är så snäll och duktigt på nätterna. Han vill bara sooooova. Sen vaknar han och får i sig lite mat och sen somnar igen. Så jag har sovmorgon här varje dag så länge jag vill. Vad är det alla klagar om? Att vara mamma är så jobbigt? Inte ett jäkla dugg.
Nu kanske inte jag ska säga någonting som har en sån snäll och lugn unge. I feel with you som har kolik ungar som skriker och skriker. Ush, måste vara jobbigt. Men jag kan säga för min del så är ingenting jobbigt. Glömmer nästan att han är här. Haha. Och många säger att man missar så mycket när man har barn. Att man inte kan göra någonting. Jag gör ALLT och lite till med Leon. Allt jag vill göra kan Leon också göra.

Utan Leon vore jag ingenting. Jag älskar att vara mamma!

PS! Om du vill ha lösen till dem privata inläggen, kontakta mig via mail. (finns till vänster)

Kommentarer
Postat av: Berit

Höll på att skratta ihjäl mej när du skrev att morsan såg ut som en morot i huvudet. Den var bra. Sen blev det änu häftigare när mössan kom på, nu ser hon ut som en ballong. Jag kan se henne framför mej. Hi,hi, hi fy sjutton va bra.

Mormor

2008-05-16 | 10:35:03
URL: http://mrsbettan.blogg.se/
Postat av: Anonym

hmm, det är jättelungt och skönt med spädbarn, men dem blir äldre, och livligare jag lovar!

2008-05-16 | 22:38:48

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
STARTSIDAMichaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!
Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!

Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!


Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December