förlåt

2007-11-30 ι 12:14:20.. Our life 1 Kommentarer

Ett bråk jag aldrig vill ha igen. Aldrig.
Jag älskar dig vill inte förlora det vi har. Inte nu, inte någonsin, aldrig!
Men jag hoppas att du ändå förstår mig på något sätt. Försöker. Du vet ju hur jag är. Du vet att jag är dålig på att få dig att förstå ibland. Men mamma, vill aldrig bråka med dig igen på det sättet. ♥

Down the hill and up again. Do I come up this time? I'm trying.. 

tankarna hit & jävligt dit

2007-11-29 ι 19:58:34.. Our life 1 Kommentarer

Gud vad allting känns bara jobbigt och meningslöst.
Att jag ska över huvetaget gå till skolan känns onödigt. Kommer dig och är på en lektion och sen går hem. Har viktigare saker för mig. Har viktigare saker att tänka på.
Kan inte tänka på skolan nu. Jag vet att jag borde det. Jag vill det. Skolan är min framtid. Har aldrig varit en sån person som skiter i skolan, aldrig. Men nu så känns det bara så löjligt. Allting känns bara löjligt.
Jag vill koncentrera mig, planera och tänka på mig och bebis. Ingenting annat som är i vägen. Som skolan.
Ursh, det ska inte vara så. Inte speciellt bra. Men hjälp. Vad ska jag göra?!
Dessutom när det är jävla knas hemma med syrran som inte går till sin skola. En mamma som måste ta det lugn och tänka på sig själv lite som inte gör det för 5 öre. Allting blir bara hit och dit, fram och tillbaka, upp och ner, hopp och hej. Blablabla..
Vill hjälpa syrran att vara snäll och må bra över skolan. Vill hjälpa mamma att ta det lugn och må bra. Vill hjälpa mamma att ta hand om huset här hemma. Mamma ska inte göra det med sin rygg. Hon är hemma om dagarna för att hon måste. Hon kan inte jobba. Hon har ingen inkomst. Hon kan inte en jäkla massa saker som andra tar som självklarheter. Jag älskar min mamma. Jag vill inte se henne ledsen. Eller att hon har det jobbigt. Och det har hon nu. Då mår jag dåligt och vill vara hemma med henne. Vill krama henne hela tiden. Vill bara ta henne här ifrån.
"Kom så åker vi mamma. Allting fixar sig. Kom så åker vi och tar hand om oss själva ett tag"
Men det går inte. Det funkar inte så. Hur mycket jag än vill det.

Hur som helst. Jag orkar ingenting. Jag vill inte tänka på skolan. Jag tänkrer inte på skolan. Jag vill men min hjärna raderar det så fort jag börjar. Inge bra men det viktigaste för mig just nu är inte skolan. Är jag dum? Tänker jag helt fel?
Jag vill inget annat än att tänka på min mamma och mig. Att vi ska må bra i första hand. Syrran behöver hjälp att flytta skola och det inom kort. Måste hjälpa dem. Måste tänka på dem. Och om min bebis.
Min familj!
Mår inte dem bra, mår inte jag bra. Vi är alldeless för tajta och nära varandra att jag skulle kunna släppa det. Det finns inte i min värld att jag skulle det.
Min familj är en sån stor del av mitt liv. Utan dem, inget mig. (som tyvär alla säger, men i mitt fall är verkligen verkligen sant)

god natt

2007-11-26 ι 23:06:21.. Our life 2 Kommentarer

Nej nu är det susstime för min del.
Sticker i benet, halsbränna och rinner ur tuttarna. Så är det att vara gravid.

Men God natt ändå på er alla!
Krams

my beloved mum & sister

2007-11-26 ι 23:02:40.. Our life 1 Kommentarer

image53

tomten har kommit redan

2007-11-26 ι 22:49:01.. Our life 1 Kommentarer

image49

  

Hjälp! Möte med föräldrarna

2007-11-26 ι 22:15:03.. Our life 2 Kommentarer

Cityakuten är slut och jag har ont i magen.
Henke ringde nyss. Han berättade att hans brorsa, som är något slags militärutbildad, ska åka till afrika och stå vakt där eller vad sjutton han skulle göra - kommer ej ihåg. Men i alla fall och han ville så gärna träffa mig och bebismagen innan han åker i mitten på januari. Tänkte att det klart att vi kan. Men han sa att nästa vecka så kommer han att börja någon slags utbildning inför afrika mötet och kommer vara upptagen så han vill helst den här veckan nu. Ja visst, ingen fara med det. Henkes brorsa verkar vara jätte trevlig och glad över bebisen och så. Men sen sa han : Ja så du kan ju kanske komma på fika o träffa brorsan och föräldrarna.
AAAAAAAAAAAAAAAAAH. Henkes mamma och pappa också. Och i morgon också! Ursh vad pinsamt. Vet att jag ska träffa dem. Men vill hinna förbereda mig. Tänk om dem tycket illa om mig? Jag som bär deras barnbarn. Ojoj. Hur kommer detta att gå?
Nervös gånger tusen just nu. Tror du jag kommer kunna vara lugn i skolan i morgon? Nej!
Henke kommer och hämtar mig efter att jag slutat jobba, strax efter 8. Ett måste är ju att jag skriver i morgon när jag kommit hem hur det gick. Så senare efter 9-10 tiden så finns den hemska upplevelsen uppe.
Haha, nejdå. Inte kommer det vara hemskt. Men otroligt nervöst!!
Ska inte låta töntig nu men eftersom att jag är ett antal år yngre än Henke så tyckte hans mamma inte det var så kul från början. Att vi skulle ja barn alltså. Men jag får ju hoppas att det lagt sig och att hon accepterar mig. Minst i alla fall. Sen är det ju bara en massa pluss om dem välkommnar mig med öppna armar.
Ja, man kan ju i alla fall hoppas. Men enligt Henke så ska jag inte vara nervös.
Får vell lita på honom.

Tiden går så snabbt

2007-11-26 ι 20:54:13.. Our life 0 Kommentarer

H e j i g e n!
Helgen har gått och jag har inte haft tid eller ork att skriva här. Har inte ens varit inne på datorn.
Ja, vad har hänt?!
Varit på basketmatch med syrran. Dem förlorade, som vanligt. Haha det börjar bli lite tråkigt och komiskt nu. Förlorar alla matcher. Men det är ju inte så konstigt egentligen. Alla lag dem spelar emot har redan spelat den här kuppen ett år innan. Men men, bra att träna lite. Dem lyssnar ju inte alls på cocherna och det måste dem lära sig.
Ja sen var det ju utställning också. För Valles del. Inget kul det heller. Jag var inte på så himla bra humör så kände inte alls för att sitta där. Var jätte trött och seg i huvudet. Valle gick själv och därför ännu tråkigare. Förlorade som väntat mot syrran i konkuransen. Ettan är mycket bulligare.
Men men. Helt ok helg trots ingen vila. Och trots inga skolarbeten gjorda. Inte så bra. Ursh på mig!!!

Just nu sitter jag och kollar lite på julklappstips. Herregud idag är det 28 dagar (4 veckor) kvar till julafton. Tiden bara rinner iväg. Ny vecka var tredje dag känns det som. Inte så kul. Vill inte stressa mig igenom denna jul. Den här julen ska vara LUGN och skön. Men det tror jag inte kommer bli något problem. Känner mig redan avkopplad - ibland - och slapp. Bara det att veckorna och dagarna går tusen gånger snabbare. Skönt ibland. Men inte när jag tänket på skolan. Har inte varit så duktig med den. Skäms. Vill ju kunna klara det för mig skull och för bebisens. Kan ju inte vara i skolan nästa termin direkt.
Det ordnar sog nog. Antagligen. Intalar jag mig själv i alla fall.. Måste bara lägga maken till nu på riktigt!

Nu ska jag ner och se sissta avsnittet på Cityakuten. Redan sissta. Säger ju det, tiden går otroligt snabbt.
Tycker inte ni det?!

B y e !


hard rock med Fjun

2007-11-24 ι 15:27:40.. Our life 0 Kommentarer

G o d E f t e r m i d d a g !
Just nu ätit lite mat. För att snart bär jag av till jobbet.
Efter jobbet skulle jag egentligen hängt med mina arbetskamrater och bowlat. Men kände inte för det idag när jag vaknade. Var jätte peppad av det igår. Skulle bli skit trevligt. Men när jag vaknade i morrse och mamma frågade om jag skulle dit eller inte så kände jag inte alls för det. Jag är med barn, kan inte dricka. Ingen fara med det, bryr mig inte alls om det som vissa andra. Men dem skulle ut innan jag kom och sen efter bowlingen. Kände inte för att vara den. Äh, skit samma.
Så nu är det ändrade planer. Ska ut och käka med Fjun. Hard Rock Café. Slutar 8 så tar 23 bussen där ifrån så är vi inne till strax efter 9. Bra middags tid! Kommer bli mys.

See you.
B y e !


vinter

2007-11-24 ι 14:13:07.. Our life 1 Kommentarer

image48

Amaryllisen

2007-11-22 ι 23:55:58.. Our life 1 Kommentarer

image47


M a m m a s  f i n a  j u l  g r u p p .

Bebismagen

2007-11-22 ι 22:39:11.. Bebisen i magen 1 Kommentarer

image46

I v e c k a 2 8 n u !
Naveln ser ut som en jäkla tratt. Eller som Shreks öra. Ja det var en bra genförelse. Shreks öra. Men inte lika långt och inte grönt heller. Tur är vell det. Kankse kommer ut en liten Shrek bebis? *haha*
Ja tänk att det gått 7 månader nu. Herregud. Bara 89 dagar kvar. Bara? Länge ju.
Men jag som tyckte det var Oktober nyss. September var inte länge sen. Hur snabbt ska det nu gå då? 12 vekor kvar. Oj!
Kan inte tro det fortfarande. Tror jag. Att liten bebis kommer vara här snart. Shit! Ska jag bli stressad? Har ju inte direkt någonting klart. Jo, men bara vagn och bilstol. Allting annat då? Vad är det som ska fixas? Hjälp! Men känner mig lugn ändå. Ska ju till Åsa sen och där blir mycket småplock.
Jaja, tar lite i taget. Bättre så än att stress allt på en vecka.

Nu ligger han som en korv i magen. Inte skönt. Mitt vänstra revben är alldeless ömt från sparkar av honom så det är inte heller så kul. Eller jo faktiskt. Roligt att man ser hela magen bara flyga till. Men han kunde ju träffa något annat, mjukare kanske, så att det inte gör lika ont. Men gör inget. Han får göra vad han vill. Hihi. Nu är mamma snäll, så passa på. Sen blir det andra bullar ;o)

Makeover i håret

2007-11-22 ι 20:51:18.. Our life 0 Kommentarer

G o d M i d d a g everyone.
Sitter i soffan, slappar, mätt efter middagen. Väntar på att Moberg "Vad blir det för mat?" ska börja, klockan 9. Fick fixs idé idag av att det var så jobbigt att färga håret tillbaka till ljust igen. Det slutade med ett makeover - jag färgade håret svart nu igen. Skönt! Syrran fick resten som blev över efter 2 paket till sitt underhår. Superfint! Men inte för att mitt hår blir riktigt svart. Och om det blir det så håller det i 2 tvättar. Men men. Det är ju alltid en liten stund. Hehe. Nu måste jag bara försöka att få bort ränderna och färgen bak i nacken. Haha, skulle se roligt ut att gå ut med det. Sätta upp en tofs. Ojoj, riktigt pinsamt.
Well, well.
Snart börjar Moberg. Ska hämta kameran innan och ta kort på mammas fina jul-engagemang hon nyss gjorde. Superfin!!!
Lägger upp bild på den sen :o)

B y e !

Because i love you

2007-11-22 ι 12:27:57.. Our life 0 Kommentarer

image45

humor

2007-11-22 ι 12:21:05.. Our life 1 Kommentarer

image44

Tråkig torsdag

2007-11-22 ι 10:55:37.. Our life 0 Kommentarer

40 m i n u t e r  s e n a r e .
Började inte direkt efter för att Fjun är ganska seg. Men klar nu i alla fall med en av uppgifterna. Den gick snabbt. Skulle bara ändra färg på en bil i photoshop. Nästa uppgift så skulle jag ju ha en bild som ligger uppe på servern. Den kommer jag ju inte åt om jag inte är i skolan. Surt. Men men. Det gick tydligen snabbt det också så för vell göra den i morgon i skolan.

Nu åkte mamma och handlade också. Får se om hon kommer tillbaka med någon god lunch. Inte för att jag är speciellt sugen på något just nu. Bara törstig. Ville följa med egentligen men nu är ju Fjun här och stör. Haha, nej då.

So,
nu är det bara insändaren kvar då. Ursh. Gör den sen, när Fjun gått hem. Ikväll sen. Sen. Sen. Sen.

B y e again.


Morgon kaos

2007-11-22 ι 10:11:56.. Our life 0 Kommentarer

G o d M o r g o n !
Nu är Fjun här och hon ska visa mig några uppgifter vi haft i foto. Dagen började helt galet. Mamma kommer in som en sovande zombi och sa : Du kan ligga kvar, jag går ut med hundarna nu. Var klockan redan 8? Kändes som om jag nyss somnade. Men det var bara att lyfta sig i kragen och be mamma vänta på mig i 2 min. Yrade lite i nattmössan också om att Fjun kommer och sover här. Mamma fattade ingenting.
När jag gått upp så stog både jag och mamma och bara skriker. Haha. Kollar in i syrrans rum och snackar påhitt språk : AJALA SA DU KAJALA MA DAMA JULU KU!
Men hon reagerade inte (för van kanske?) så vi gick ner och ut med hundarna. Under hela turen ute så gick vi som döda monster och stirrade på varandra undertiden vi skrattade. Herregud asså. Vi behöver hjälp. In på psyket nästa!
Well, well. Ni får jag sluta.
Måste klappa till Fjun så vi får något gjort här.

B y e !

Onsdag kväll

2007-11-21 ι 21:44:29.. Our life 0 Kommentarer

G o d K v ä l l !
När mamma och syrran kommit hem runt 2 halv 3 så åkte vi till vällingby centrum. Mycket bygg fortfarande där men det börjar ju ändå bli lite ordning nu. Fler och fler affärer poppar upp lite här och där.
Syrran hade ju basket halv 5 så vi kunde ju inte gå runt och strosa som vi ville. Vi gick in på lagerhouse och glodde. Hittade en massa töntiga julklappar men blev inget shoppa just då. Sen gick vi in på HM. Nathis hittade en väska som hon bara skulle ha och mamma betalade. På vägen till kassan så stannade vi vid bebisavdelningen och fastnade där. Titta där, och där, titta! Mamma var bara tvugen att köpa en. Så stog hon där med fem hundra olika dräckter. Haha. "vilken tycker du?" Tillslut så tog hon ett set. En vit piké body, randig väst med bykor till. Jätte söt. Mamma är rolig hon. Kommer aldrig sluta köpa bebiskläder sen :oP
När vi sen kom hem så åkte mamma och syrran iväg på basket. Jag stannade hemma den här gången. Kroppen dog i bilden på väg hem så jag la mig en liten stund i soffan och vilade. Tittade upp på klockan och kom på att hundarna inte fått gått ut. Stackars dem! Så vid 5 tog jag båda killarna och gick ut. Kom hem 45 min senare, samtidigt som mamma och syrran.
Well, well.
Greys håller på. Ska kolla klart på det och sen... *lets see*

B y e !

God förmiddag (?)

2007-11-21 ι 13:20:43.. Our life 0 Kommentarer

God Morgon! Eller God förmiddag. Kl är ju redan över 1.
L e d i g a onsdagsmorgonen började tråkigt. Tänkte att eftersom att jag är ledig idag kan jag kanske åka och köpa en blixt, kanske kolla lite på HM eftersom att vi fått 20% rabbatt och har en massa 50 kr rabbatter. Men inte det. Eller jo jag kan ju åka själv. Men hur kul är det? Var inte på sådant humör idag.
Vill ha sällskap!
Mamma är uppe i syrrans skola så hon är inte hemma. Tänkte då att mormor blir säkert glad om jag frågar henne eftersom att hon tjatar varje dag om att åka någonstans. Men självklart då så ska hon in till stan och träffa en bekant. *AAAAH* Varför just idag? Bara för att jag inte ska ha något att göra.
Är på shopping humör. Känner för att spendera lite pengar. Trots att jag inte borde eftersom att bebispengarna är helt väck. Rotat igenom mitt rum nyss. Kollade i hallen. Men inget där. Så fruktansvärt irreterande. Hur fan har dem bara försvunnit? Gått upp i rök eller? Är så jävla, rent ut sagt, ARG! Surt som in i helsicke.
Borde just nu bara spara alla pengar som syns i min närvaro. Men är så irreterad på att så mycket av mina pengar bara försvunnit så har ingen lust för det. Tröttsamt som fan att ha sparat och snålat på allt. Och sen allt förgäves.

Ursh, blir bara argare och argare nu när jag tänker på det. Så ska nog sluta skriva för annars blir det bara ett jätte jätte långt inlägg om hur arg och sur jag är.

So, bye!

Bebisen och ICAgubben

2007-11-20 ι 22:41:55.. Our life 2 Kommentarer

Sitter just nu och v a r v a r ner kroppen lite.
Varit och jobbat idag. 16-20. Kom hem runt kvart i 9 och då var maten framdukad. Gud så skönt. Mumsigt med kyckling. Och ingen rå kyckling nu Fjun. *hehe*
Haft kunder hela eftermiddagen som skulle komentera min mage. Blir glad och peppad när någon önskar en lycka till eller så. Men det var en kund idag som verkligen gjorde mig illa. Kände mig jätte liten och verkligen nertryckt i sanden. Ursh, inge kul. Han var äldre, i 60 års åldern. Så framför honom stog en jätte trevlig kund och önskade mig lycka till och blabla. Så när det var hans tur så tittade han på mig verkligen illa. Med riktigt onda ögon och sen skadade på huvudet åt mig. Som om att jag var dum i huvudet. Mådde riktigt dåligt efter det. Tog åt mig jätte mycket trots att jag inte brukar det. Men det var något med hans blick och skakande huvud. Han var en sådan person som verkligen menar något illa.
Men men.. det gick över efter ett tag då jag fick annan respons av andra människor. Tur var vell det!
Dessutom så måste lillen haft damp där inne. Sparkade som en galning. Och när jag säger det så menar jag verkligen galet. Till och med en kund som skulle betala bara stirrade på min mage och sa : Shit det var mig en bråkstake. Ser till och med härifrån att han sparkar.
Då kan ni tänka er. Riktigt galet. Magen flög åt alla håll och kanter. Haha. Sen började han sparka upp mot revbenen. Och ursh, det är inte skönt. Var tvungen att sitta och tycka med min hand på vänster revben för att det inte skulle göra ont. Eller ont och ont. Väldigt obehagligt. Men jag sa till att nu fick han sluta. Och det gjorde han. Haha, lyder mamma redan  ;o)  inte för att det höll särskillt länge, men en liten stund.

Jaja.. Har föresten fått en jäkla massa blåsor i munnen. JÄTTE irreterande. Jag som inte kan låta bli att pilla på skorpor, sår eller liknande kan absolut inte sluta att försöka bita eller pilla hål på blåsorna på tungan. Får skylla mig själv men aaaarh, blir galen. BORT BORT BORT!
Och sjävklart så försvinner aldrig finnarna i ansiktet heller. Trots att det står överallt att i början av graviditeten så har man dålig hy men att nu ska min hy tydligen stråla och vara jätte fin hy. Men inte här inte. Såklart inte. Vad förväntade jag mig egentligen?
Jo, en fin och jämt gravid hy. Men icke sa nicke idag också. Finnar finnar och finnar. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Men nu ska jag faktiskt plocka lite här och där. Hit och dit.
Sen blir det sängens tur. Även fast jag sitter i sängen just nu också. Sitter ju på "sittsidan" och inte på "sovsidan". Sovsidan är ju den innerst mot väggen. Det är ju så låååångt dit. Haha. Men men..
God natt på er. Sov gott. (Lägg er inte för sent nu. Gör som jag, lägg er tidigt och sov länge, om jag lyckas (?))
Krams

Ett spöke i min skola

2007-11-20 ι 12:39:59.. Our life 2 Kommentarer

Jag såg ett spöke! :oO
Han gick förbi nyss utanför klassrummet. Nu står han där. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.
*fjun asgarvar*
Aldeless svart. Han är ond. BUÄ! Och Harry Potter spelas samtidigt. Ännu läskigare.

Ingen vinter utan snö

2007-11-20 ι 10:12:43.. Our life 0 Kommentarer

image43

S a k n a r s n ö n .
Lite konstigt för att jag älskar inte vinter. Jag tycker inte om snö och kyla.
Men nu när jag vaknar så hoppas jag att det ska ligga ett fint vintertäcke utanför. Men inte det..
Tråkigt. Sverige blir bara tråkigare och tråkigare. Varmare och varmare (?)
Skönt det :o) men vill ändå ha lite snö nu. Herregud, det är julafton om 34 dagar. Kan du förstå? Kan inte jag. Det är för nära. Syrran fyllde ju år här om dagen. 16 Nov. Då borde det ha varit snö ute. Men icke sa nicke. Ingen snö, ingen vinter. Jo vinter är det. Tycker jag. Kallt som satan. Varför då ingen snö?
Den eviga fråga.

lovely mom

2007-11-19 ι 23:05:58.. Our life 1 Kommentarer

image42

I n g e n kan någonsin förstå hur mycket du hjälper mig igenom dagarna.
Tack för att du finns här och tack för att du förstår - som inte många andra gör.
You make my days. Love you!

Eländiga måndag

2007-11-19 ι 17:27:35.. Our life 1 Kommentarer

Åh jag är så otroligt s u g e n på nytt objektiv. Blir galen.
Tänkte åka och köpa en enkel blixt idag, nu när jag kom hem, men mamma hejdade mig. Hon ville inte
:o( Men ska det i veckan i alla fall. Hon får säga vad hon vill. Hihi.

Eva hade inte mailat mig heller. Om när jag ska komma och fota Eddie och Line. Ville ju fota ute i snön. Men ingen snö här inte. Boooooring. Ja, synd är det annars hade det kunnat bli lite roligare. Men får ta det när snön åter kommit igen. Och stannat!
Ska bestämma tid med familjen Valdes idag också. Alla 5 ungarna. Haha, kaos (?) Får se vad hon säger på basketen idag. Åker om en timme. Ingen aning om vad jag ska göra nu.
Har suktat efter en massa saker på internet så kan inte göra det. Får ta upp Word i alla fall och försöka så gott jag kan att skriva. Ursh. Skolan är inte rolig längre.

Och kan du där inne, lilla bebisen hjälpa mamma lite. Visa att du finns här. Saknar dig!
När ska dagarna gå så där snabbt som jag tyckte förut? Nu går dem saktare än någonsin. 1 dag, 2 dagar, 3 dagar. Ursh. Förut var det en vecka, en till vecka och ännu en till. Från vecka 20 till nu, 28 snart, gick det snabbt. Men nu stannar det av och segar av. Inte kul alls :o/

Blä, hejdå.
Ska gå in och kramas lite med mamma nu. Min mamma.
Krams på er.

Pengarna har gått upp i rök

2007-11-19 ι 16:21:08.. Our life 1 Kommentarer

I n t e skrivit tidigare idag. Har inte haft varken tid eller lust.
Humöret bara försvann när jag hade haft samhälle prov. Åt hellskotta med det! Gick så fruktansvärt dåligt. Hela huvudet var tomt efter att mamma sagt att hon inte hittade mina pengar hemma - som fortfarande är borta.
Mina sparpengar till bebisen. Det handlar inte bara om några tusenlappar, utan väldigt väldigt mycket. Min lön har gått åt sparandet.
Har tagit ut och lagt undan här hemma för att jag vet att jag är otroligt bra att bara handla och handla en massa grejen med kortet. Och om det inte tar slut där så bara fortsätter jag. Så jag trodde och tyckte det kunde vara ett bra sätt att försöka behålla pengarna. Och det var det. Ända tills idag.
Men det är så fruktansvärt konstigt. Att dem bara gått upp i rök. Helt sjukt. Dem måste ju bara finnas här någon stans. Trots att jag är 100 på att jag inte flyttat dem. Men det är ju bara så att jag måste ha fel.
Får hoppas för guds skull det. Och för min. Blir ju inte kul nu om dem inte kommer fram.
Anyway,
tappade helt lusten för allting efter det så har ingen som helst lust för någonting. Måste skriva massa jävla engelska skit till i morgon. Men kan bara inte det just nu. Provade men inget kommmer. Helt dött. Så väntar lite med det. Sitter helldre uppe sent och gör det än att pressa ut mig något och bara bli förbannad över att det är världsdåligt. Blä!
Dessutom tror jag mamma blev på sämre humör då också. Gör ju inte saken bättre nu direkt när syrran och hennes kompis är på som fan och larvar sig. Lyssnar inte för fem öre.
LÅT MAMMA VARA!

Well, well. Ska titta lite til och lite till. Om jag skulle missat någonstans.
Klapp på maggen. Krams

söndagkväll

2007-11-18 ι 21:47:14.. Our life 1 Kommentarer

I n g e n t i n g på tvn. Ingenting att göra. Mamma sitter där ute vid datorn. Syrran lyssnar på musik i sitt rum. Hör ända hit - High school musical. Ja, herregud vad det är poppis här nu. ALLA i hennes ålder snackar om det, ALLA kan texterna till varenda låt. Helt sjuk!
Men det ska ju alltid finnas något som alla är helt galna i. Och just nu är det high school musical. Syrran kan till och med vad alla heter på riktigt och en massa skit om dem. Snacka om påläst. Haha.
Anyway,
har ont på armen. Christer och jag satt i soffan och fick damp. Slog varandra med stora pet flaskor. Skit ont. Han fick in några jävlans slag. Fortfarande lite röd på armarna. När han väl får damp, då finns det  ingen utväg. Haha.

Bebisen
Han ligger på något konstigt sätt nu för tiden. Riktigt irreterande när man ska sitta skönt i soffan. Kan inte sitta som jag vill. Så långt ner på något sätt. Inte lång upp alls. Utan mer som en tung sten långt ner som trycker på kissblåsan. Haha. Sjukt låter det.
Bara en stor fet bilring.

Hej hopp, gummisnopp!

patetiska människor

2007-11-18 ι 15:07:20.. Our life 1 Kommentarer

Gud vad trött jag är på folk som lägger sig i någons liv. Ni har ingen som helst aning om hur mitt liv ser ut. Ingen som helst aning om hur jag är som person. Så lägg er inte i mitt. Sköt er eget.
Så patetiska! Måste hitta något att klaga på i någon annans liv. Dessutom en som ni inte ens känner. Förstår inte vad som är så roligt med det? Men jag kanske är helt dum i huvet. Antgaligen eftersom att ni skriver det ni skriver.

Jag är lycklig och jätte stolt över att jag är med barn. Att jag ska bli mamma.
Det skulle ni aldrig kunna bli. Avundsjuka eller?

bebisen, pyret, lejonet

2007-11-18 ι 14:03:43.. Bebisen i magen 2 Kommentarer

image43

Kännt mig helt slut hela helgen. Buset har mullrat runt som tusan.
Längtan blir mer och mer nu. Känner hur jag närmar mig. Närmar mig förlossningen. Vill spola tiden. Vill att det ska vara i morgon. Haha, jag längtar inte efter smärtan. Men efter buset där inne.
Anyway, ska faktiskt städa lite nu. Inget annat för mig ändå. Haha.

Ingen som har något roligt namn förslag?
Just nu är det Leon som gäller (?)
Lexus, Joy, Tristan (?)

lycklig lillasyster

2007-11-18 ι 13:36:53.. Our life 0 Kommentarer

F ö d e l s e d a g s p r e s e n t e r !

 

Fram och tillbaka, igen & igen..

2007-11-17 ι 11:19:03.. Our life 0 Kommentarer

G o d M o r g o n A l l i h o p p a !

Nu har mamma bakat cheesecake, vi har gjort räkmackor och små plock. Ovant att vi bara har massa kallt denna gång. Brukar alltid ha mat o massa, massa smått. Men nu för en gång skull har vi inte det. På tiden kanske. Vi ska alltid överdriva enligt folk. Men det gillar ju vi. Vi är sådanna. Älskar mat! :o)
Anyway, mamma kom nyss ut ur duschen. Funderar om jag också ska duscha (?) Har ingen lust. Känner mig jätte seg idag. Ont i magen. Hungrig. Äh, vet inte. Det är ju bara mormor, morfar, Kjell och Monia som kommer. Så inget speciellt. Dessutom är dem ju här för syrrans skull, inte min. Så behöver inte vara värsta snyggingen. Dem vet ju redan det. Haha!!!

Så, tänkte gå ner o fota lite mat. Kolla vad jag ska ha på mig (?) Det ständiga problemet när det gäller mig.
Ingen snö kvar. Tråkigt. Kunde varit roligt. Men men, får se när dem kommer tillbaka. Hoppas nästa vecka eller tills jag ska fota Eddie och Line. Vore kul att ha några ute bilder då också. Kanske..

Bye, bye.

klump i magen...

2007-11-16 ι 23:32:43.. Our life 0 Kommentarer

G o d N a t t !
Nu ska jag för en gång skulle försöka sova. Kommer gäster hit, redan vid 12 så får inte gå upp för sent. Syrran fyllde ju år idag. Måste göra en tårtaktig "kaka" i morgon runt 9 och sen duscha, fixa rummet (ojoj) och göra i ordning sig. Så ingen rast eller ro i morgon bitti. 
Morfar kommer också. Klump i magen. *hurm* Wish me good luck?!

Natti, natti.

Bebisen, lejon buset

2007-11-16 ι 22:29:12.. Bebisen i magen 0 Kommentarer

Suttit och tittat på P i r a t e s of the caribbean 3. Unnder nästan hela filmen, säker 3/4 delar av den, så har buset legat och sparkar och bullrat runt i magen.
Kände hur han flyttade på sig och verkligen rörde sig. Inte bara buffar och sparkar. Började tänka, och blev så känslomässig och ville gråta. Kände hur tårkanalerna ville fyllas. Men försökte verkligen titta klart på filmen utan att gråta. Klarade det också. Skönt.
Buset är verkligen på hugget just nu. Pigg?
Åh, lilla du. 95 dagar kvar. Hur ska jag stå ut? Nu vill jag inte vara gravid längre. Visst, det är underbart att känna att man har en liten inom sig. Att man aldrig är själv. Jag älskar det. Men vet inte om jag orkar att vara så här känslig mer. Vill ligga och mysa och snosa bebis i stället.

Mitt lilla lejon, där inne.

syrran 10 år

2007-11-16 ι 22:19:54.. Our life 0 Kommentarer

G r a t t i s s y r r a n !
10 år

image40

I morgon kommer folk och presenter.
Bilder kommer upp då.

God natt everyone out there..

2007-11-14 ι 23:02:22.. Our life 0 Kommentarer

image39


Ja S o v G o t t & D r ö m m S ö t t!
Får bara mer och mer ont i magen av att ligga och tänka.
Måste försöka stänga av apparaten uppe i huvudet och sova. Om jag nu lyckas.
Får vi hoppas. Kommer börjar gråta annars.
Men god natt nu. Hoppas du sover gott. Kanske kan sova med dig i morgon?

Ledsen..

2007-11-14 ι 22:39:10.. Our life 1 Kommentarer

Känner för att g r å t a. Hormoner. Hormoner. Hormoner!!!
Allt är bara fel. Kände att jag kunde börja gråta för att det var för högt ljud på tvn. När det kommer reklam blir det ju alltid högre. Tvn där nera anpassar sig och automatiskt är det samma men tvn här inne i mitt rum blir jätte högt. Åh blir så irreterad och arg.
Så ligger det en massa grejer över allt i mitt rum. Kläder på hela sängen, 500 ramar, väskor på golvet, filtar och massa skit. Ursh. Hatar att ha stökigt. Brukar inte ha det så här. Men det är ju för att jag inte kunnat plocka in grejerna i hyllan och bordet. Inte fått upp det till 100 %. Åh vad allt känns så himla jobbigt just nu. Så fick jag världens halsbränna också. UUUUUUUUUUUU!
Hjälp mig! (med vad?) Finns inget. Måste bara skärpa mig. Men kan inte. Ursh.
Ska nog lägga mig ner i sängen och... äh, nej inget!

Och så ska man vänta 97 dagar på att ungen ska komma ut också. FAN! *orkar inte*

Vill inte vara ledsen. Blä.
Är man verkligen såhär bara för att jag är gravid? Eller är det fel på mig? Vanliga mig?

Bebisen - mitt lejon bus

2007-11-14 ι 21:05:23.. Bebisen i magen 0 Kommentarer

Tiden går så s n a b b t men ändå så l å n g s a m t.
När jag sitter och tänker på det så har jag varit gravid så länge, känns det som. Haha. På det sättet går det långsamt. Jag vill bara få ut lejonet nu. Helst i morgon. Eller varför inte precis nu?! Men det är ju inte rikrigt dags än. Är ju bara i vecka 27. Blä, blä, blä.. Ändå så tycker jag att hela oktober bara försvann i en jäkla fart. Men inte när det gäller graviditeten. Nej då går det långsamt. Ursha meja.
Anyway, känner redan lite panik till jul. Det är mer än en hel månad kvar men det går så himla snabbt. Jag orkar inte stressa ihjäl mig i år - igen. Nej tack. Och sen är det bara 2 månader så finns bebisen. Ojojoj. Går snabbt men långsamt känslomässigt.
Måste börja shoppa! Är så himla seg på det tydligen. Äh, jag orkar inte tänka på det nu. Ta det lugn Michis. Behöver ju inte ännu. Eller?

Nej nu ska jag faktiskt kolla på Greys. Dubbel avsnitt. Så hejdå :o)
Krams

Är ju en jävla tonåring..

2007-11-14 ι 18:37:00.. Our life 0 Kommentarer

Gud vad trött jag är på folk med f ö r d o m m a r. Ursh. Orkar inte ens tänka på varför ni öppnar munnen. Blir bara förbannad. Som jag blev idag.
Anyway, skit i det nu.
Jag tydligen varit elak också. När en av mina hundar var på utställning för länge sen och jag skrev om det här så väckte jag tydligen vissa känslor genom att skriva vissa saker. Måste då be om ursäkt för att du uppfattade så även fast jag inte förstår varför. När jag skrev att en mops vad kort och tjock menar jag inget illa på något sätt. Hur skulle jag kunna? En mops ska vara kort och tjock. Det är ju det som är hela grejen. Att min mops är lite längre vet jag. Jag tar inte illa upp när något säger det.
Dessutom är det här ingen hund/mops blogg. Här skriver jag om mina känslor och det är framför allt mina kompisar och andra som läser. Inte mops proffs eller hund specialister. Bara för att jag inte är någon hundexpert så får jag skriva om hundar. Herregud, jag är 17 år.
Jag uttrycker mig nog helt fel tydligen. Eller jag uttrycker mig ju som jag fattar och ser saker, inte som andra. Och att ni sen uppfattar det fel är ju mitt eget fel. Jag står för vad jag säger och backar inte tillbaka. Men som sagt, ursäkta om ni tog illa upp. Inte menat så alls. Inte på något sätt.
Folk i min ålder och inte hund erfarna försåtr exakt vad jag menar och tar inte illa upp när jag skriver något liknande som jag gjort.
Men men.. Vi tänker inte likadant allihopp. Ja och det är vell tur det. Vore så himla tråkigt då.

Nu har jag inte tid att sitta här längre. Har miljoner saker att göra.
KRAMS


sov gott alle sammans

2007-11-13 ι 23:27:55.. Our life 1 Kommentarer

image38


Nu är jag av mot s u s s t i m e.
Hoppas ni sover lika gott som jag ska försöka.
Mys med bebisen i magen. *snark snark*

syrrans basketmatch

2007-11-13 ι 23:18:04.. Our life 0 Kommentarer

image37

Old school & bebisen sparkade Fjun

2007-11-13 ι 22:10:37.. Our life 0 Kommentarer

Ojoj. Nu skulle ni allt se hur m a g e n dunkar åt olika håll. Lejonet dundrar för full fart där inne. Myspys!
Ja det blev så att jag käkade lunch med Fjun i åkermyntan innan vi gick upp till våran gammla skola. Träffade många lärare, den sissta Brillo (idrottsläraren) som var fullt uppe i sin lektion. Men vi störde lite ändå. Det roliga var att dem spelade handboll och studsade ju bollar på golvet. Något måste det vara för att lejonet började sparka så fort vi kommit in och hörde dundrandet. Något med bollar och studsande i golvet. Värsta bollkillen. Hehe. Fjun fick också känna sin första spark då. Trots att det var en liten spark så spärrades hennes ögon upp och hon såg helt galen ut. Hon var så glad. Tack för att du finns här Fjun! Love you.
Anyway,
skulle ju vara hos barnmorskan kl 4 och kommer dit med både mamma och Fjun. Dem säger då att min barnmorska Mia var sjuk och jag skulle gå till en "vikare" idag. Det visar sig att hon var helt rubbad. Skulle nämligen ta "stick i fingret" för hon skulle mäta något med mitt blod så hon sticker en gång. Men den bestämmer sig för att sticka igen och ännu igen. Varför liksom? Hon gjorde inget med blodet. Bara torkade av. Lite förvirrad där. Men men. Vi går in för att titta på maggen och lyssna på hjärtljud. Lät bra, vad jag fattade det som. Och hoppas. För varken jag, mamma eller Fjun fattade något av vad hon sa. Sen bara satt hon och tittade på mig. Jaha, vad ere? Men inget sa hon. Ja, jag är ung. So what?
Blev bara arg efter ett tag och tittar på mamma att nu vill jag gå. Fick en ny tid den 3 dec kl halv 4 så hoppas för guds skull att Mia är tillbaka då. Mia är så mysig och gullig. Kom tillbaka!

Efter det var det jobb. Jobb, jobb, jobb. Stängde med Krister (chefen) och han bara gick runt och skämtade med världens största smile i fejjan. Om att nu måste ju jag vara skit snabb eftersom jag var två och blabla. Haha, han är så rolig han. Det han däremot var jätte förvånad var att han fick reda på att det var Henke som var pappan. Men han garvade som vanligt och skämtade om det. Som han alltid gör med allt.

Well, well. Kommer hem till mat på bordet. Hemgjorde köttbullar och potatismos som mamma gjort. Söt! Jätte gott. Så gullig du är mamms.
Ska gå och kramas lite med dig nu. När du kommit in med hundarna. Du verkar lite ledsen och nere idag. Vill inte att du ska vara det. Vill hjälpa dig om du mår dåligt. Prata med mig.
Jag älskar dig!


Kom och roa mig!

2007-11-13 ι 10:44:15.. Our life 0 Kommentarer

B a c k a g a i n.
Nu har jag som jag sa, ingenting att göra. Irina berättade att hon och några lärare hade pratat och kommit överens om att jag ska göra så mycket jag hinner den här terminen och att jag tydligen inte ska läsa "Fast track". Ska göra i min egna tackt. Men om jag hinner göra lite mer. Och det tänker. Nu ska jag sätta igång. Har en sak att redovisa med Fjun och det tänker jag se till att vi gör nu på måndag. Så att jag kan få visa framfötterna och be om någt mer att göra.
På fredag ska jag också göra Nationella proven i Eng. Uppsats delen. Läs och hör förståenlsen kan jag göra hos Irina på vilken WS (workshop) som helst. Så det bestämmer jag själv. För att träna inför Nationellaprovet så har jag läst några exempel på vad som kan komma. Verkar ganska enkelt. Men måste tänka på att sätta in många ord i texten och inte skriva slarv fel. Kommer nog gå bra. Good luck for me!
Anyway, nu har jag inget att göra igen. Har en sak om engelskan men då måste mamma hjälpa mig och tänkte göra det ikväll. Den ska ju dessutom vara klar nästa tisdag och det tar ungefär 20 min att göra. MAX.
Ja du. Kl är bara 10.40 och kommer seriöst inte på något att göra. Det ända är att gå och fråga en lärare vad Annika heter i efternamn så att jag kan skicka in min uppsats om "vem är jag". Herregud vilken uppgift. Dem uppgifter vi får här i skolan är sådanna som ingen annan skola skulle ens tänka på. Helt absurda.
Well, well..
Ringen Fjun nu, så får vi se vad som händer. Kanske kan äta lunch med henne (?) I stället för att sitta och uggla här. Ursh.

Kramskrams

Feed back av läraren

2007-11-13 ι 09:47:03.. Our life 0 Kommentarer

Nyss kommit till s k o l a n och ska in och få "feed back" av eng läraren. Urk.
Är på jätte bra humör idag! Känns skönt. Vill bara prata och skratta med allt folk. Men ingen verkar vilja prata med mig. Haha.
Aldeless ensam här utan Fjun :o( . Hon är hemma idag. Men ska möta henne senare i Villastan sen runt 1- halv 2 för att träffa våra gammla lärare. Vad roligt!
Efter det blir det att åka till barnmorskan kl 4 och snabbt till jobbet efter det. Pang pang, hela dagen. Eller inte kanske? För känner att jag inte kommer ha särskillt mycket att göra här i skolan. Får prata med Irina och se. Kanske får jag uppgifter. Hoppas på det då, så jag kanske kan blir klar tidigare.
Anyway,
nu ska jag faktiskt gå in. Angelica kom ut, så det är min tur. Får se vad hon har att säga. Hoppas på något bra i alla fall.

Hej på er, så länge.

Bebisen sover, och snart jag

2007-11-12 ι 23:03:49.. Our life 0 Kommentarer

Nu sover l e j o n b u s e t.
Nyss ducshat och funderar på om jag ska föna upp håret nu eller om jag ska sova med blött. Gjorde en fläta, så lutar mot att sova med blött. Håret kommer ligga helt åt hellskotta i morgon men det går alltid att ordna med en tofs. Haha.
Anyway,
har inga halsbränna tabletter kvar hemma nu. Hur ska jag klara mig?! Kommer ju seriöst bli galen. Måste köpa nya, och det i morgon helst. Vet inte om jag klarar mig flera dagar utan dem (?) Ingen som vet något bra tips mot halsbränna? Nu är det ju försej så att jag har det genom graviditeten.. Nötter ska tydligen hjälpa. Får vel köpa en påse utanför skolan i morgon så jag inte klappar till någon rätt vad det är i skolan. Vore ju inte så kul.
Nej nu måste jag bära av mot sängen. Känner för att ligga och mysa. Kommer ju aldrig kunna somna på en gång. Kan jag aldrig nu för tiden. Ganska jobbigt faktiskt. Men nu dem senaste dagarna, till och med veckorna, så har jag kunnat somna mycket mycket snabbare. Bra det, orkar inte ha som det var förut. Kunde ligga flera timmar utan att somna. Hittar aldrig någon skön possision.
Men nu har jag hittat en ganska bra. På sidan eftersom på magen är borträknat för länge sen, och sen en kudde mellan benen så att man kommer upp lite. Helt ok. Mamma som tipsade. Tack mamms!

God Natt på er nu. Drömm sött och sov gott!
Som bebisen redan gör :o)

Kom nu lilla bebis

2007-11-12 ι 20:51:44.. Bebisen i magen 0 Kommentarer

Nu har vi kommit h e m igen!
Skjutsade Malin o Jonna till deras träning i vby hallen. M snackade mycket idag. Haha. Hon som brukar vara ganska tyst snackade på hela tiden. Har vell blivit van vid oss sjuka människor.
Anyway,
som alltid så låg lillkillen och sparkade i magen under träningen. Det är skit kul. Jätte lugn innan och lugn efter. Och nu började han igen. Hihi. Lill lejon buset.
Fick också några bebisbraller av Cia idag. Hennes brorsa har nyligen fått barn och kan inte ha mycket. Tydligen blivit så stor nu :oP  Dem var jätte fina. Ett par linne byxor, jätte mysiga. Så små o söta.
Kan fortfarande inte riktigt förstå att min lilla bebis ligger där inne. Vill få ut honom nu och gosa. Myspys. Lilla, lilla pojken min. Mamma och mormors pojke!
Ja nu börjar ju Cityakuten snart också, så ska se det. Ta en mjuk pepparkaka med mumsigt philadelphia täcke ovanpå och smarra på. Mums! :o)
 
Hej så länge.
Kramsar


basket

2007-11-12 ι 18:39:26.. Our life 0 Kommentarer

Nu bär vi av till B a s k e t e n!
Hemma 20.30


Syster yster

2007-11-12 ι 17:06:10.. Our life 0 Kommentarer

S y r r a n ute i kalla snö vädret.

 

Syrrans basketmatch

2007-11-12 ι 10:01:20.. Our life 0 Kommentarer

H e r r e j e s u s vilken match. Blackeberg mot Söder 08. Dem hade spelat några år mer än syrrans lag så vi förväntade oss ingen vinst. Dessutom när dem hade bara förlorat 1 match på 3 år. Men dem kunde ju i alla fall spela bra tänkte vi.
Vi kommer till spånga idrottshall och bänkar upp oss på en bänk. Mamma skulle sitta och skriva i sekritariatet, matchprottokoll. Så jag och mormor satt kvar och väntade på att det skulle börja.
Bredvid oss så satt det 3 st äckliga snubbar. Mormor trodde dem var uteliggare och jag tänkte mer ned knarkade dårhusbor. Men 2 av dem var domare :oO Snacka kunde ju ingen av dem göra. Inge tänder syntes till heller. Jesus asså. I början så spelade tjejerna bra. Höll emot och vi var många många gånger på korgen. Men dem stutsade tyvär ut hela tiden. Men inte långt ifrån. Så tråkigt att dem inte fick i någon av dem. Men 08 lädde och det började hände lite väl knasiga saker på planen. Slet och drog, sprang med bollen, dubbel dribblingar och en massa solklara grejer. Men domarn blåste aldrig av. Alla i hela publiken skrek. Bland dom värsta självklart jag då och en som satt bredvid mig.  Han tänkte kassta ut mig och gubben bradvid för att vi skrek och klagade för mycket. Men konstigt?! Han visste ju inte ens reglerna. Jag ville bara strypa domarn för Blacken skulle fått MÅNGA straffkast. Men men.. I stället så blåste han av när ingen såg något fel och han visste själv inte vilka som skulle ha bollen. Han var helt förvirrad. Sur blev han också när vi började säga till honom om saker som var solklara. Men inte blåste han av för det. *ÅÅÅÅÅH!* När till och med motståndarlaget börjar säga att det var våran boll så fattar nog ALLA att det inte står rätt till i hans huvud. Dem såg helt efterblivna ut. Minst sagt.
När sen cocherna i syrrans lag började lägg sig i och blev seriöst rå förbannade, som dem aldrig brukar bli eftersom att tjejerna är ändå bara 10 år. Men nu, nu lackade dem satan eftersom att domaren var ju helt cp. Dem satt bara och skrattade och visste inte vad dem skulle göra. När det sen var 56 sek kvar så säger domaren till Jonna, en av cocherna, att det bara får sitta 2 cocher på bänken och dem var 3. Då sprack det för henne. Dem hade liksom spelat 3 x 7 min och var inne på den 4. BARA 56 SEK KVAR. HALLÅ?! Så hon gick där ifrån och alla bara skakade på huvet.
Domaren hade också tydligen bett någon ge bollen till syrrans lag för att han vågade inte göra det. Vilket skämt. Helt seriöst.
Men efteråt så bara skakade alla på huvet och skrattade vilket skämt!

Det var en jävla dag det också. Får ju hoppas för guds skull att vi inte kommer ha honom som domare igen. Han kommer vell springa där ifrån då. *haha*


Basketmatcherna gick piss

2007-11-11 ι 00:15:26.. Our life 1 Kommentarer

B l a c k e b e r g - L i d i n g ö
Herrarna förlorade sin första match. Det var tyvär inte så gämt mot slutet.

Turen gick över till damerna.
B l a c k e b e r g - L i d i n g ö (dem också)
Började bra med en rak 3 poängare på en gång. Men sen tog det stopp. Inte en ända boll gick in. Mamma och jag vart jätte förvånade för att det avr bollar som alltid suttit och nu satt dem inte. Lidingö ledde, och dem ledde.. Sen kom Blacken tillbaka men det tog inte lång tid för ens Lidingö ledde igen. Vi började ge upp och insåg att dem skulle förlora. Sin första match. Blä :o(
När det var 2,5 min kvar så kom helt plötsligt Blacken. Dem var vell arga, men lite sent. Dem knappade in 10 poäng och nu låg det helt plötsligt bara några poäng efter. Mamma och jag började tro att dem kanske kunde hinna ikapp. Det var så spännande för att dem kom ikapp men sen gjorde Lidingö några poäng tillbaka. När det var sekunder kvar så låg dem bara 2 poäng efter. OMG! ALLA i publiken satt nu och skrek och buade så fort motståndarna hade bollen. Hörde inte ens mig själv skrika, så högt och mycket skrek alla. Dommar jäveln var helt cp också och dömde vissa felsaker som gjorde mig irreterad som FAN på honom. Men kunde inget göra. Dem blåste av och det var 2 sekunder kvar. En brud kastar men missar och tyvär så förlorade dem. Men herrejesus vilket avslut.

Anyway,
som jag sa : lejonet sparkade som en galning under matcherna. Helt otroligt. Magen gick i 180 hit och dit. Bom, bom. Haha.

Nu ska jag bära av mot drömmar och mjuka täcken. sköööönt!
God natt på er, Kramsar

bebisen spelar basket i magen

2007-11-10 ι 14:02:57.. Our life 1 Kommentarer

M a t mässan på Stockholmsmässan i går då. Ja, jag trodde faktiskt mer om den. Inte särskillt inmponerad. Trevligt var det ju, om man kunde druckit vin. Mamma och mormor kunde välja på huuuuuuuur mycket som helst. Fanns liksom inget slut.
Ja vi kom ju därifrån med lite påsar ändå trots svängarna om humör och bråk hos oss. Mormor gick bakom oss och stannade helt plötsligt utan att säga nånting. Det gjorde mig jäkligt irreterad. Sen såg jag hur jobbigt mamma tyckte det var för att det var så mycket folk. Och dum som jag var så puchade jag in henne i folkmassan och tyckte hon kunde smaka det här och det där vinet, tortts den enormt långa kön. Så gick syrran och ville ha dricka, drog i mina armar medans jag försökte vänta på mormor som var otroligt seg av sig. Så tillslut sprack det när vi satte och ner och började prata om vi skulle äta något.
Men men, det löste sig och alla blev på bättre humör. Haha. Även fast vi inte fick någon mat i oss.

Anyway, kommer hem och både mamma och jag är döda i ben och kropp. För att inte minst säga huvudet. Det var sån otroligt dålig luft där inne så vi fick ont i huvet. Vi orkade absolut inte laga mat så det slutade med take away som Christer fick åka och hämta.
Sen gick vi och lade oss eftersom att vi somnade i soffan. Godnatt!!

Så vaknar man i morrse med snö ute. :oO
Kunde inte tro det. Snö? Ursh. Trodde absolut den skulle försvinna runt 11-12 tiden men den är fortfarande kvar och nu är kl ändå 2. Kallt!

Nu sitter jag i sängen och väntar på att vi ska åka till vby. Basket.
Kommer bli kul att se hur bebisen reagerar idag. Alltid när jag är på basket. Spelar ingen roll var. Om det så är syrrans träning eller matcherna så ska han ligga och bubbla runt och sparka. Redan en basket kille? Värkar så. Hihi :o)
Syrran och jag ska snart åka och möta mamma som redan är där. Först är det herrmatch, sen dammatch. Så kommer antagligen komma hem efter 7.
See you thene.

Krams från mig och bebisen !


vovvarna

2007-11-10 ι 12:55:53.. Our life 1 Kommentarer

V a l e n t i n o och H a m p u s
ute i det kalla vita.

   

Början på vintern

2007-11-10 ι 12:13:24.. Our life 0 Kommentarer

image24

Matmässan vid Älvsjö

2007-11-09 ι 09:05:32.. Our life 4 Kommentarer

G o d M o r g o n !
Inte ett dugg pigg i morrse så jag åkte till skolan utan smink och mössan på. Urk. Men whata hell, who cares? Not me.
Slutar 20 i 12 i dag och åker då för att möta mamma, mormor och syrran vid hötorget. Där ska vi in i en party store och handla grejer till syrrans tjejmiddag. Hittade nämligen den affären på internet igår och den såg helt sjukt bra ut. Ligger på sveavägen 44. Vad man ser från bilderna så ser det stort och massor massor med grejer. Men får vell se ikväll vad det fanns :o)
Efter det så bär vi 4 av mot Älvsjö. Ska ju på Matmässan , wihow!! Provsmaka hudratals olika mat och godis. Mums. Känner mig redan hungrig - haha.
Årets bästa sushikock ska dem utse också. Fan va coolt. Är skit peppad på att åka dit.

Skriver om det senare när jag kommit hem. Hoppas bara det är bra nu, visst?

Krams Krams på er!


bebissparkar och hunden käkar kattmat

2007-11-08 ι 23:12:56.. Our life 4 Kommentarer

Fått skäll idag av mamma övet hur jag skriver tydligen. Nu är det inte bara hur jag pratar men också hur jag skriver. Jag är från stockholm, uppväxt med att prata med E då. Dem flesta jag träffar bara garvar och tycker det är skit kul. Men var skjutton är det som är så speciellt? Vi bor ju i stockholm. Haha. Riktiga stockholmare här i familjen. E, E & E.
Men klaga inte på det. För det är så jag pratar, det är så man ska prata när man bor i stockholm. Så sluta irretera er på det.

Anyway,
lejon buset buffat runt riktigt mycket idag. Bra det, fortätt så! Inte oroa mamma genom att vara lugn. Hihi. Men det var några riktiga sparkar idag. Kunde nästan se hur ena foten gick igenom magen. Haha. Ok, jag såg ingen fot men hela magen ryckte flera cm ut åt alla håll o kanter. Skit kul att titta på. Värsta underhållningen. Mysig underhållning. Underbart!
Nu har jag dushat iaf, känner mig jätte fräsh. Haha. Bara för att jag kände mig som ett äcklat fetto igår så känner jag hur allt bara föll av inne i dushen idag. Ursh, det låter fan skit vidrigt. Värsta lortgrisen.

Ena vovven, Valentino, har hittat kattmat här hemma idag när jag och mamma var ute och handlade så han såg ut som en jätte hårt uppstoppad padda. Magen stog ut hur mycket som helst. Helt sjukt. Så vi fick åka till vätrinären så han fick spy. Fick en spruta och 3 min senare stog han och stor spydde. Tyckte så synd om honom då. Han såg så liten och oskyldig ut. Helt förstörd. Och ni skulle bara sett hur mycket det kom. Herregud, Jesus, Maria och Josef. Lika mycket mat som han själv vägde eller? Att allt får plats i denna lilla kropp. Båda mamma och jag kunde inte hålla oss för garv för hur MYCKET det kom upp. Konstigt det där..
När vi kom hem så var han helt slut och dåsig. Men efter att tag piggnade han till och var jätte hungrig. Tyckte ännu mer synd om honom när han inte fick någon mat heller. Stackars liten. Han fattar ju ingenting.

Nej ursh, nu skiter jag i det här. Ont i ryggen. Idag igen..
Suss time för mig snart. Så God Natt på er!
Sov gott, kramsar

fråga om bebisen

2007-11-07 ι 22:12:39.. Bebisen i magen 2 Kommentarer

Såg att jag hade fått 2 komentarer på lördags inlägget. Förlåt, inte sett.
Men svar på när det är beräknat att jag ska föda är den 19 Feb nästa år. En liten 08 pojk.
Och jag kommer att bo kvar hemma i början nu. Har kontakt med pappan, vi är tyvär inte tillsammans nu men har väldigt väldigt bra kontakt fortfarande och vi är båda jätte glada över lillen i magen. Får se vad som händer och sker. Kanske blir flytt tillslut ändå ;o)
Nu är det dock planerat att bo hemma. Min mamma är överlycklig över det för att hon är hemma själv pga en wiplashskada och vill ha mig o bebisen där.

Tack för komentarerna :o)
mer sådant!!

God natt, igen!


lilla lejon buset

2007-11-07 ι 22:03:26.. Our life 0 Kommentarer

G a r d e r o b e n s dörrar har nu kommit på plats, bara hyllerna kvar. Känner mig jätta nöjd just nu. Gjort 2 stora uppgifter till skolan. Klara! Så kan visa lite framfötter genom att skicka in dem i morgon. Kom också på nu, igen, att jag skickade aldrig mail till min handledare. Måste göra det. Har tid nu. Nu när Greys är slut.
Vad är det som händer där? Helt sjukt. Ingen får ingen. Alla bara är dumma. Utom Christina och Burk som fick till ett nr i slutet. För en gång skull.

Anyway, lejonet i magen bubblade mer nu ikväll. Skönt. Har varit stilla för det mesta flera dagar nu. Orolig som vanligt. Men kan inte låta bli. Vill bara få ut honom nu, välbehållen. Längtar efter dig mitt lilla lejon bus.

Säger faktiskt God natt nu.
Se you, krams


min älskade mamma

2007-11-07 ι 12:23:48.. Our life 1 Kommentarer

Snart börjar gym lektionen. Ska börja dra mig dit.
Teori lektion, inte speciellt kul. Anyway, have to go.


Vill bara säga, till dig m a m m a, att jag älskar dig!

Bebisen, jobbet, garderoben & stressen..

2007-11-06 ι 23:06:20.. Our life 1 Kommentarer

Nu har vi ä n t l i g e n satt upp min garderob. Eller inte helt. Stommen är uppe och jag satta in första hyllplanet längst ner bara. Det är inget vanligt hyllplan utan den är bara helften så djup som garderoben och sen är det 3 låder under. Jätte smart, tycker jag :o)
Resten med garderoben, i alla fall, blir fixat i morgon. Jobbar ju inte så så kan fixa när jag kommit hem från skolan. Skönt.
Ja herregud, kommer till jobbet 4 och kände mig jätte seg men bestämde mig för att inte gräva ner mig i det utan verkligen försöka peppa upp mig själv. Det funkade ungefär en timme. Sen dog hela min kropp. Jag seriöst kände hur ögonlocken kämpade emot mig. Dem kändes så enormt tunga. Helt sjukt. Satt då mellan 5 och halv 7 och hatade att sitta där. Ville bara gå hem. Kunde nästan börja gråta och tyckte så synd om mig själv. Så in i bomben larvigt när jag tänker på det nu. Men vad ska jag säga? Graviditetshormoner!
Men efter att det verkligen började livas upp högljutt på jobbet så fick jag helt plötsligt en kick igen. Blev jätte glad och skrattade med kunderna. Kände hur possetiv och upplyft jag blev. Haha. Snacka om humörsvängningar. Skit kul när jag tänker efter. Från ena sekunden till den andra. Jesus.
Anyway, det slutade med att jag och Johanna satt och garvade på jobbet för hon hade inget att göra. 20 byggmen stog där bak och skrek och gormade. Och jag menar verkligen skrek. Och dundra som in i helvette gjorde det också. Väggar föll, lampor flög, sladdarna bara hängde och borrar, sågar osv lät. Ni skulle sett hur det ser ut där. Ojojoj.
Så jag kommer hem och vi satte upp garderoben. Jippi!

Kom nu på att jag måste skicka ett mail till min lärare, I. Ursh. Jag skäms nästan lite för att jag inte tagit emot den hjälp jag fått av I. Men men, ska verkligen verkligen lägga manken till nu och be om hjälp så dem märker att jag vill fixa det här. Så jag kan vara hemma med bebisen sen.
Måste hitta ett sett att varva ner också. Känner mig bara så jävla stressad hela tiden. Tror att jag slappnar av men gör inte det. Sover länge men är ändå DÖ trött. Vad är felet? Hjälp mig.
Måste bli mer harmonisk. Känna att jag kan koppla av och planera. Planera ALLT nu. Vad jag än ska göra så ska jag planera. När ska jag börja? Hur ska jag börja? Känner just nu att jag kommer inte kunna börja i morgon så vill inte säga det då. Får se i morgon hur jag känner.
Men hjälp, har du några förslag om hur jag kan relaxa lite mer? Koppla av och inte känna stress?
Vet inte ens varför jag känner en stress eller varför jag stressar. Jag stressar nog till och med när jag lägger mig i sängen och ska sova. "Shit nu måste du somna snabbt så du kan sova länge. Somna nu, somna nu!"

Så, nu har jag halsbränna igen. Tabletterna där nere så måste ner och hämta dem.
Se you.
LOK

Men mamma lilla...

2007-11-06 ι 13:52:07.. Our life 1 Kommentarer

Nu har jag nyss kommit hem. Gick tidigare från skolan trots att jag skulle behövt att visa att jag är engagerad och peppad nu att göra klart allt den här terminen. Men så blev det trots allt inte.
När jag sitter på tunnelbanan så ringer mamma och är helt galen och säger att hon gjort ett misstag. Hon hade svarat i telefonen när morfar ringt då vi sa att hon INTE skulle det för att slippa åka till Kista med honom och hemta mormors bil. Så nu skulle hon det ändå. Så nu sprang hon ut på gatan och väntade på honom.
En halvtimme senare ringer hon igen och morfar hade inte kommit. Han som brukar komma 5 min senare efter han ringt har nu inte kommit efter en halv timme. Vad höll han på med? Hon smsar mig senare och skriver att NU kom äntligen morfar och dem åkte iväg.
När jag gick av tunnelbanan och kom ner till busshållplatsen så gick bussen. FAN!
Nästa gick inte förns 30 min senare så går in på Hemköp mitt emot och köper 2 st croasionter (ingen aning om hur det stavas) kommer ut och sätter mig på bänken vid hållplatsen igen. Självklart ska en gammal tant börja prata med mig och blabla, vädret är tråkigt osv.
Får ett sms från mamma. (snälla pigga upp mig nu?!)
- Tror jag smäller av. Vi ska åka till Pella i sollentuna och lämna några fisketidningar och sen till Kista och hämta bilen-
Stackars mamma. Hon som skulle vara hemma idag och ta det lugn. Nej nu ska hon åka till sollentuna också.
Klockan gick långsamt och sen hinner komma en till tant bredvid mig. Hon ser att den andra tanten pratar med mig och bestämmer sig tydligen för att också prata med mig. Varför? Ser jag så snäll ut? En tantlyssnare.
Där sitter jag, med världens halsbränna och hunger, lyssnar på två tanters snack från båda hållen, läser sms, fryser och är helt frånvarande från allt det jag gör.
Nu kom bussen. TACK! Går på och sätter mig där det bara fanns EN plats så att tanterna kunde sitta en bit ifrån. Hihi. När jag väl börjat närma mig så ringer mamma och säger att hon sitter i morfars hyrbil in the middle of no where i Kista. Höll på garva ihjäl. Kommer hem tillslut och hittade nycklarna bakom sopptunnan där mamma gömt dem. Öppnar dörren, får ett jätte välkomnande av hundarna. *pusspuss* Ser då att det är jätte många delar av min garderob som fattas. Köpte en på IKEA i går som ska monteras idag. Går upp i mitt rum och ser att idioten själv, min mamma, har då börjat bära upp dem. HALLÅ ÄR DU DUM?
Hon har wiplashskada och bär garderobsdelar som är över 230 cm höga bara för att göra mig glad. En sån mamma.
Nu har mamma precis kommit hem. det första hon gör då är att börja bära upp ännu mer. Herregud kvinna. Så nu måste jag verkligen gå och hjälpa henne, klappa till henne på kinden och be henne sluta. Sen ska vi äta våra croasionter och jag ska sen duscha för kl 4 börjar jag jobba. Urk.

Have a good day,
krams

Magen

2007-11-06 ι 11:28:49.. Bebisen i magen 0 Kommentarer

image27


M i n ä n g e l.
Mitt lilla mirakel som ännu inte legat i min famn.
Längtar efter dig min lilla bus. 19/2 2008. Tiden går fort.
Önskade den kunde gå ännu snabbare ibland.

Lördag känslor

2007-11-03 ι 22:31:52.. Our life 2 Kommentarer

Då har första S N Ö N fallit då.
Lika snabbt som den kom, försvann den. Men jäkla otrevligt väder det avr i morrse. Slask. Ursh. Sämre väder blir det inte..
Som tur var så hämtade H mig i morrse. Skönt. Orkade inte åka buss till jobbet. Dessutom när det var sånt piss väder.
Anyway, boring day.
Nu har "brorsan" varit här med sin tjej och käkat middag. Syrran var hos en kompis och vågade inte komma hem. 10 åriga brudar som tycker allt är pinsamt. Jaja, hon kom hem kl 10 och sa att hon o Fanny hade druckit sprit som man köper i affären. Alla bara as garvade och fattade ingenting.
Kunde också säga att hon var välditg snurrig och snackade en massa knas som ingen fattade nånting av. Haha. Men när gör hon inte det? Så är det ju nästan alltid. Mycket kommer ut m en ingen tar det in. Hon fattar nog inte själv allt hon säger. Korkad syrra man har. Haha! :o)
But we love you anyway! (som tur är)
Haft en massa känslor jag vill få ut under helgen nu. Eller idag. Men vet inte riktigt hur. Vet inte ens om jag är glad eller arg. Ledsen kanske? Känner mig inte något av det. Ena sekunden jätte glad och andra ledsen. Vill kramas o gråta med någon som betyder allt för mig. Men vet inte om jag ska eller med vem. Satt ju på jobbet när det kändes så. Lite knepigt att greppa tag i en kund och kramas. Haha. Hade varit en upplevelse i sitt slag. Inget för mig just nu känner jag. Lite tråkigt kanske.

Nej nu har jag ont som f*n i ryggen. Så ska faktiskt in och lägga mig i sängen. Måste koppla av ryggen lite efter jobbet idag. Känns som om att jag varit igång i 24/7 i en vecka. Måste nog sova ganska länga i natt. Försöka iaf. Får se i morgon hur bra jag lyckades med det. Ska ju också jobba i morgon. 10-16.
Efter jobbet bär jag och mormor av till IKEA för att köpa in lite halv nutt rum till mig. Bättre förvaring. Har inte gott om det nu, inte tyckt det var nödändigt men fattat nu att jag måste ha det. Kanske lika bra nu också när det kommer ännu mer grejer in dit. Alla bebisen saker måste ju också finnas. Prioriterar nog dem mest. Hihi.
Vem blivande/nybliven mamma vill inte ha hur mycket som helst av bebisprylar?

Natti natti, sov gott.
Krams :o)


1 nov

2007-11-01 ι 15:00:31.. Our life 1 Kommentarer

Åkte till vällingby för att bara köpa lite kul saker till ikväll. "Poker halloween"  -tjej- kväll hemma hoss Tess. Kommer bli mysigt!
Maten blir svart pasta med tomatsås, kladdspindelkaka och massa smått och gått!
Hittade lite iaf på skrattkamaren i centrum. Några roliga servetter med en pumpa på, oranga ballonger som ser ut som en pumpa och svarta med döskallar på och sen en skelettpappersgubbe som är jätte stor. Wow, haha.
Anyway,
I morgon så ska ju mamma på möte. Mötet som ska bestämma hennes framtid - igen. Men kan inte tänka mig att dem ska säga att hon ska ut och jobba igen. No way. Då har dem ju ingen som helst aning om vad dem pysslar med. Det är ju som om att en doktor skulle säga till en unga som har en spricka i armen att han får stå på händer, antagligen så går armen av helt men han tycket att han ska prova.
Konstig gemförelse men mamma kan inte ut och jobba. Hon kan inte!
För er som inte fattade någonting av det så är min mamma wiplashskadad efter en bilkrock 2004 och har varit hemma sen dess. Och nu helt plötsligt så tycker dem att dem ska undersöka saker igen för att hon varit hemma i 3 år. Och det är ju inte så att dem kan tro att hon ljuger, som många tydligen gör, eftersom att det är en synlig skada. Syns på rönkenplåtarna!
Ska hålla tummarn i morgon för dig mamms!

Nu ska jag ner igen och se om kladdkakan är klar. Står i ugnen och mumsar till sig. Mums!
Sen blir det duschen nästa.

See you, lok
*bebi sparkar*
STARTSIDAMichaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!
Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!

Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!


Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December