Är ju en jävla tonåring..

2007-11-14 ι 18:37:00.. Our life 0 Kommentarer


Gud vad trött jag är på folk med f ö r d o m m a r. Ursh. Orkar inte ens tänka på varför ni öppnar munnen. Blir bara förbannad. Som jag blev idag.
Anyway, skit i det nu.
Jag tydligen varit elak också. När en av mina hundar var på utställning för länge sen och jag skrev om det här så väckte jag tydligen vissa känslor genom att skriva vissa saker. Måste då be om ursäkt för att du uppfattade så även fast jag inte förstår varför. När jag skrev att en mops vad kort och tjock menar jag inget illa på något sätt. Hur skulle jag kunna? En mops ska vara kort och tjock. Det är ju det som är hela grejen. Att min mops är lite längre vet jag. Jag tar inte illa upp när något säger det.
Dessutom är det här ingen hund/mops blogg. Här skriver jag om mina känslor och det är framför allt mina kompisar och andra som läser. Inte mops proffs eller hund specialister. Bara för att jag inte är någon hundexpert så får jag skriva om hundar. Herregud, jag är 17 år.
Jag uttrycker mig nog helt fel tydligen. Eller jag uttrycker mig ju som jag fattar och ser saker, inte som andra. Och att ni sen uppfattar det fel är ju mitt eget fel. Jag står för vad jag säger och backar inte tillbaka. Men som sagt, ursäkta om ni tog illa upp. Inte menat så alls. Inte på något sätt.
Folk i min ålder och inte hund erfarna försåtr exakt vad jag menar och tar inte illa upp när jag skriver något liknande som jag gjort.
Men men.. Vi tänker inte likadant allihopp. Ja och det är vell tur det. Vore så himla tråkigt då.

Nu har jag inte tid att sitta här längre. Har miljoner saker att göra.
KRAMS


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
STARTSIDA



Michaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!




Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!





Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!






Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December