Grattis Fanny - 20år!

2009-08-31 ι 08:29:53.. Our life 0 Kommentarer

Idag är ingen vanlig dag, nej för det är Fannys födelsedag - hurra, hurra, hurra! Hurra, hurra, hurra!
Grattis på 20års dagen underbara Du! Önskar "plast-moster-gull" Leon & "plast-syster" M.


20års fest!

2009-08-30 ι 17:06:02.. Foto - Mingel 2 Kommentarer

Igår var det 20års fest för Fanny (tant Fanny - Emelies syster). Hann ta lite kort i alla fall innan grabbarna grus kom och det blev för vilt - haha! Dom sista bilderna är inte alls bra (då det var becksvart - bara levande ljus tända) men roliga som sjutton och det ingår i festen!


Fannys cupecakes

2009-08-30 ι 12:26:30.. Mat/recept 3 Kommentarer

Såhär blev Fanny's cupecakes... I stressen vrå blev ena frostingen förstörd och snabba puckar blev det att försöka fixa klart dessa skönheter. Mums vill jag lova att dom smakade - kladdkaksmuffins med grädde vinbär och blåbär, vanliga cupecakes med choklad frosting + hallon/stössel/coktailbär & hallon cupecakes med citronfrosting med hallon på. Uppskattade blev dom, men inte kontigt, alla hade ju druckit. Haha!


Bageri!

2009-08-27 ι 10:42:59.. Our life 5 Kommentarer

Ni är ju för tråkiga! Var har alla kommentarer tagit vägen? Okej, vissa publiceras inte men det är lång ifrån vad det brukar vara. Ryck upp er, var lite roliga för sjutton, haha!

Anw, om 20 min ska jag åka till Emms. Vi ska baka massa cupecakes till Fannys fest.
Dock blir själva bakeriet bara idag och på lördag kommer det roliga - dekorationen. Men jag kan ju lova att det kommer bli mer cupecakes än vad vi räknat med, kommer vi kunna sluta baka eller kommer ugnen gå varm heeeeeela dagen? I think so...

Har ni några favorit cupecakes/muffins? Med polly i, bär, choklad eller kanske bara vanliga?
Det finns inga gränser när man bakar, speciellt inte cupecakes eller muffins. Stoppa i en dumle-godis är en favorit men hederliga vanilj med chokladbitar i är ju trots allt alltid gott! Passar dessutom alltid.


Please God give me sunshine!

2009-08-26 ι 21:20:41.. Our life 0 Kommentarer

Hela dagen, där förväntaningar, visioner och andra possitiva reaktioner fanns försvann totalt nyss.
Kändes som att musten sögs ur mig och jag tappade lusten för allting. Inget speciellt sådär förstörde, det handlar inte om själva hemlisen eller att någon/något gjorde mig trött/seg/deppig och ledsen men finns många små saker här hemma som verkligen kan få en att bli trött på allt. Dock finns även många saker som är totalt tvärt om, ser lyckan i att ha ditt och datt men det hela över vägen tyvär inte alla andra tankar.

Ingenting överväger mina tankar nu mera, jo kanske om jag skulle vinna ett par miljoner. För då kanske saker och ting skulle kunna lösa sig här och där och jag skulle få en break. Men som sagt, här är man inte rik av miljoner utan av kärlek. Och självklart är det huvudsaken men jag tänker inte vara världens med-människa som inte ska få tycka att något är jobbigt eller inte klaga över mina enga problem bara för att det finns små barn i afrika som svälter ihjäl eller att dom dör i aids. Jag vill inte gå in på detta för jag är för känslig för sådant, klarar inte av att se barn lida så otroligt eller hur föräldrarna fortsätter att skaffa barn när dom är i den situationen. Jag är ledsen men tyvär kan jag själv inte göra något åt det just nu. Och tyvär kan jag själv heller inte bo på gatan bara för att dom gör det.
Här i svenneland - svea rike så regnar det bara inte, utan gud pissar på mig.

Nej nu ska ipod'en få spela mys/depp-musik i sängen. Ro-givande va?
Men så in i helsike behövande ibland.

Bussiga-klubben!

2009-08-26 ι 20:48:21.. Our life 1 Kommentarer

En pojke på 6år kommer in i damernas omklädningsrum med sin korta och kraftiga mamma. Pojken får syn på en stor och röd gammaldags våg och blir alldeles överväldigad. Mamman går fort förbi medan pojken stannar framför vågen.

Pojken:
Pojken ställer sig på vågen och väger sig.
Pojken: Wow, mamma kom hit!
Mamman är tyst.
Pojken: Mamma kom får du se!
Mamman går dit.
Pojken: Du måste stå på vågen mamma!
Mamman (hyssjande): Nä, kom nu.
Pojken (skriker): Nej du måste!
Mamman ställer sig försiktigt på vågen. Pojken blir grymt imponerad.
Pojken (skriker högt): Wow mamma! Över 100 kilo!


He loves the stövlar

2009-08-26 ι 17:46:19.. Leon i bilder 0 Kommentarer

Just nu springer Leon runt i sina stövlar då han tyckte det var jätte roligt att få ha på sig dom idag. Primiär för sesongen ju, haha! Dock måste nya inhandlas då dom är lite små... Ingen socka går i nu.


Our secret - again

2009-08-26 ι 17:26:32.. Our life 0 Kommentarer

Efter att ha suttit ner med Emms och Fanny idag en stund så har vi fått lite klart för oss i alla fall. Men som sagt, vi behöver massa mer kött på benen innan det kan komma ut på riktigt. Förhoppningsvis kommer det inom snart framtid då vi denna vecka har massa annat att fixa - som att baka i morgon till fannys fest på lörsdag då vi ska dekorera allting mm. Dessutom ska mer bakas till på måndag då hon ska ha fördelsedags fest för familjen så denna helg kommer massa massa bakbilder/tips/recept + en massa snygga människor från festen. Men förhoppningsvis så har vi en klar förutspådd hemlis nästa vecka och som kanske kan bli berättat för er så ni kan få en liten förhand-titt.

Men mer att fixa har vi absolut! Har ringt lite samtal nyss så vi har i alla fall kommit en liten bit på vägen - som kommer bli ganska lång. Men vi ska bara finna några bitar som saknas och sen kör vi på riktigt för vårat jävlar-anamma finns i bakhuvdet och väntar att på bli utsläppt! Wohow!


Hemlisen+duktig bebis

2009-08-25 ι 20:13:42.. Our life 1 Kommentarer

Kan inget annat än att tänka på våran hemlis. Funderar på vad jag skulle kunna kolla upp osv, dessvärre hade jag inte tänkt att sitta här framför datan i flera timmar just nu. Det är ju menat att vi ska göra allt det i morgon, dessutom tillsammans ju! Men några saker tänkte jag kolla upp innan bedtime ropar. Innan bedtime skulle ju en dusch inte sitta fel, men ska jag ta duschen i morgon eller ikväll? Ett beslut som hoppar fram och tillbaka. Håret kommer ju se ut som hej-kom-och-hjälp-mig i morgon bitti om jag sover med blött hår, men Leon tycker inte det är så roligt att sitta i badrummet när jag stänger dörrarna till duschen.... Men imorgon blir det att gå upp, duscha(?) klä på oss, äta frulle, åka till dagmamman och sen direkt till bibblan. Tjoho vad roligt!

Anw, nog om hemlisen - ska inte fresta er allt för mycket.
Blir fortfarande otroligt paff, glad och överaskad över hur bra Leon somnar på kvällar nu för tiden. Efter lugna-ner-oss-mys-i-soffan så borstar vi tänderna, pussas lite, läser saga, gosar och sen går jag bara därifrån med ett "god natt" på läpparna. Min bebis somnar helt själv, han kan ropa till och kolla om jag är där någon gång men sen somnar han helt själv. Gud så underbart skönt det är, jag blir så glad och lugn av att själv veta att han känner sig så pass lugn och trygg hos mig att han inte behöver se mig hela tiden (som sov-läggandet förr). Ja min duktiga bebis är så stor nu!

True smile

2009-08-25 ι 19:03:45.. Foto - Barn/Porträtt 1 Kommentarer

Mor kids... This time, cool prince.

Yo i'm pretty!

2009-08-25 ι 16:30:29.. Foto - Barn/Porträtt 2 Kommentarer

Mer charmande prinsessa med attityd!

Peppade affärskvinnor

2009-08-25 ι 15:42:01.. Our life 0 Kommentarer

I morgon händer skoj ska ni veta!
Ska möta Emms och Fanny vid stads-bibblan där vi ska hålla på med våran hemlis. Måste läsa på lite info, kolla hur vi ska gå till väga och planera på riktigt. Nej nu tjejer ska vi göra detta, fatta vilken grej vi gör. Och fatta hur bra detta skulle gå om vi verkligen lägger manken till och försöker!
Kanske kan ni få höra en gnutta om vad det handlar om imorgon när vi laggt upp planer osv. Kan i alla fall säga att det handlar om våran framtid, intressen, barnen, livet samt riktigta affärer.
We're gonna be some buisness wimens! Nyfikna?!

I can see it in your eyes

2009-08-25 ι 13:20:58.. Foto - Barn/Porträtt 2 Kommentarer

One pic frome today.... Beautiful princess.

Kids behinde the camera

2009-08-25 ι 10:31:44.. Our life 0 Kommentarer

Nyss varit hos dagmamman och fotat Leons alla kompisar.
Gud vad barn är roliga att fota. Det är det svåraste att fota men ändå det roligaste och mest givande. Kan bli helt otroligt dåligt men så kommer det ett kort då och då som visar en så otrolig känsla och glädje så man bara dör. Man kan inte bara be barn göra si och så för att det skulle se/ser bra ut för då blir det ingen känsla, då blir det inget äkta barn-foto. Inte enligt mig i alla fall, visst jag är inte super-pro-bäst-fotograf men jag vet ju vad jag snackar om!

Barn är i alla fall dom bästa objekten att ha sin kamera bakom. Oj så underbara barn är!


Så jävla dum!

2009-08-24 ι 21:37:14.. Our life 1 Kommentarer

Hur kan jag vara så in i norden korkad och sitta och skicka massa cv'n, söka jobb och tro att någon kan höra av sig till mig när det står FEL NUMMER på cv'n. Är skit frustrerad, irreterad och otroligt förbannad då jag kom på det här efter att ha fått mail "Har försökt att söka dig i flera dagar nu men du svarar inte. Ville kalla dig på intervju här hos oss, men ska jag ta bort din cv?".

Visst ska inte säga att jag kanske är efterlängtad och sökt inom arbets världen men förstå att jag suttit här och fått noll självförtroende när INGEN hör av sig. Tänk så många chanser jag kanske skulle ha fått, tänkt så många intervjuer jag kunde gått på och tänk att jag kanske kunde ha fått jobb. Fan va dum jag är!

Black&white portrait

2009-08-24 ι 20:29:59.. Foto - Barn/Porträtt 0 Kommentarer

Dagens fotosession med syster...

Syster

2009-08-24 ι 19:28:10.. Foto - Barn/Porträtt 1 Kommentarer


Ny vecka

2009-08-24 ι 11:11:56.. Our life 3 Kommentarer

Måndag, måndag, måndag...
Leon är hos dagmamman, jag har nyss gjort klart min hemsida (det jag kan just nu). Bara smyckena som ska tillkomma, men jag måste göra dom först + fota dom för att lägga in.
Så det kommer bli i slutet på veckan som hemsidan kommer vara helt klar!

Anw, halva dagen kvar. Passa på att göra fotobokan skulle jag ju!
Sen borde jag se till att mrs Mamma och jag börjar städa förådet så jag kan få städa mitt rum på riktigt. Men det vet man aldrig när det blir eller hur det kommer gå så man får prova lite varje dag. Nu ska jag dock kolla om det finns någon lurre, kurrar lagomt i magen nu då ingen frulle slank ner för vi hade sovmorgon när vi egentligen skulle gå till dagmamman. Tur att man har en sån underbar dagmamma som inte blir sur över att jag aldrig har samma tider som någon dag innan, för vi både sover och vill åka ut på äventyr. Men nu ska det styras upp lite mer. Kan inte "komma lite då" och "blev lite sen eller tidig då". Nej nu ska fasta tider upp!

My blondie!

2009-08-23 ι 21:46:06.. Leon i bilder 1 Kommentarer


Super goa ungen min, solblekt hår och lockarna krullade... Kan man bli mer underbar?

Söndag

2009-08-23 ι 21:34:12.. Our life 0 Kommentarer

Efter lunch och sovande för prinsen min så åkte vi till Emms, Timpa och Jullis för att bli bjudna på middag. Och där var även Danne, Fanny och morfar Tompa. Möttes av två brudar som kommit på värsta affärs idén och som jag faktiskt tror skulle kunn gå vägen för oss, bara vi skulle få chansen att starta den. Mer än så kan/ska jag inte säga för man vet ju aldrig om detta skulle gå vägen och då vill jag att ni ska få veta det på det sättet, att vi lyckats!

Anw, super middag med efterrätt och grejer bakat av underbara E - duktiga mamman!
Hemfärd i hyfsad tid och nu ligger Leon-bus och sover. Jag har tänkt att fixa klart hans fotobok nu när han sover och sen gå och lägga mig. Måste komma i säng på hyffsade tider nu mera för annars blir mornarna så jobbiga. Och klockan är ju redan halv 10 så kanske ska jag vänta med att fixa fotoboken i morgon när L är hos dagmamman. Och dagmamman han tjatat om hela dagen idag bara för att jag sa "Imorgon ska du till Ia, roligt va?". Så han har gått hela kvällen och frågat "Ia?!" och fått svaret "I morgon ska du dit och leka med alla kompisarna, Oliver, Arvid, Jennifer och Leo"... Fått svar tillbaka då "Jaaa, Ia" *nickat på huvudet*. Min mupp trivs så bra där och älskar sin dagmamma + kompisarna. And i love them to! So glad that Leon goes there.


Sadly im happy

2009-08-23 ι 12:23:04.. Our life 1 Kommentarer

Vaknade till ett mycket äckligt sms och hoppades bara på att det inte skulle drabba mig och framför allt Leon.
En morgon att vakna själv, en morgon att göra amerikanska pankakor själv, en morgon att vara med Leon själv som egentigen skulle vara borta ett par timmar hos sin pappa på förmiddagen. Men nu känns ändå allt förstört... Nu känns allt ändå helt bajs. Men å andra sidan kan jag glädjas över att jag fått vara med min skatt ett par extra timmar idag än jag skulle ha varit. Å andra sidan kan jag nu hitta på något som kan glädjas för oss båda. Now we're going...


Höst/vinter

2009-08-22 ι 11:00:09.. Our life 2 Kommentarer

Är sommaren officielt över nu eller? Regner öser och det är mörkt ute.. Okej inte mörkt men väldigt grått.
Men det är väl den här tiden som det bara ska regna, regna och regna. Men efter regn kommer solsken, inte sommar-solsken utan höst-solsken och det är det jag är ute efter. Sitter och kollar/funderar på vad jag ska ha för höst jacka, för i år har jag lovat mig själv att köpa en ny, eller så sparar jag kanske dom pengarna och köper en vinterjacka jag vill ha i stället? Hmm, that's an idea to.

Nyfödd = ful/söt

2009-08-21 ι 17:05:13.. Leon i bilder 4 Kommentarer

Tänk att en sån ful liten unge kan förändras så snabbt på bara några minuter.

Nyfödda, ful/söta Leon såg ut som en hoptryckt klump!


Och bara någon timme senare, med kläder på och i sin lilla låda såg han ut som en helt annan. Då kom sötnosen fram!


Dumma dag!

2009-08-21 ι 13:53:21.. Our life 0 Kommentarer

Fredag den 21:a... känns mer som den 13:e.
Leon var/är ju ledig så tänkte njuta i fulla drag över att ha min godisbit hemma men nu känner jag mig bara skit ledsen över att ha förstört Leons dag. Är så trött på att vara mig själv ibland så jag kräks. Leon var jätte glad i morrse (är försej nu med), vi pratade om att senare åka till Emms och Jullis och då skiner han alltid upp lika mycket. Men 2 försök senare, efter att ha gått upp mot bussen så har vi vänt om igen. Klockan är inte ens 2 men det känns som om att den snart är middag och sen sovtid. Om det ändå kunde vara så, om denna dag bara kunde passera.

Palla att allt och alla bara förstör dagen...

Sleeping beautie!

2009-08-21 ι 12:07:13.. Leon i bilder 1 Kommentarer

Vi är åter hemma efter ett försök att åka till outlet'en, menmisslyckades. Gick åter hem och kom då på att vi kunde leka i parken, men på väg dit vände vi hem igen. Åt lurre och nu sover skrutten. Tiden går otroligt sakta men kan lova att denna, förhoppningsvis, timma som Leon kommer sova kommer gå super snabbt. Bara för att jag tänkte pyssla med lite...

  
Super söta sovandes bebismuppen!

Sista sommar veckan?

2009-08-21 ι 09:31:30.. Our life 1 Kommentarer

Fint väder? Hmm JA.. Bara fredag = alla jobbar.Tråkigt..
Leon är ledig idag och tanken var att vi skulle åka hem till Emms. I eftermiddag hämta Jullis tillsammans och kanske mysa lite på kvällen hos dom men E's tillvaro slängdes lite upp och ner igår kväll. Hennes mormor dog nämligen i natt så dagen för henne är att vara med systern sin och do some mormor stuff. So, here we are. Alone and bored.
Haha, nejdå. Ska nog hoppa in i en dusch och sen dra iväg någonstans ändå. Tänker inte sitta här och höka liksom.. Föramför allt INTE när det är sånt här väder. Visst, i love the summer, kunde gärna få vara det året om. Men när det går såhär fram och tillbaka från värme till kyla och vi bor i detta svea land kan jag inget annat än att nu längta till hösten! Då man kan mysa i en stor mysig halsduk, varma skor och slippa detta klä-på-klä-av väder. Nej sommaren har fått sin chans och den sumpades så nu återstår bara att löven ska bli riktigt brand gula och röda tills dom faller av. Åh så roligt att springa i alla löv som ligger på marken, slänga sig i högen och njuuuta av hösten!

Anw, höst är det inte ännu ändå så just därför får man väl njuta av denna värme idag då.
Upp och hoppa, inte sitta här och slöa. På återseende senare!


Tävling

2009-08-21 ι 09:07:24.. Barnartiklar 0 Kommentarer


Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos litenpålandet i Nikitas blogg.
Var med och tävla HÄR du med!

L . O . V . E

2009-08-20 ι 21:01:08.. Leon i bilder 0 Kommentarer


Today's

2009-08-19 ι 22:31:18.. Our life 2 Kommentarer

Förutom att ha bakat idag så har mormor även varit iväg och fixat till sina naglar på salongen. Ååå så fina dom blev, funderar stark på att följa med nästa gång och fixa till mina med. För åh så fräsh och snygg man kan känna sig av att bara fixa en sån liten del på kroppen. Ska också försöka boka klipp tid snarast möjlig så hårsvallet får någon ordning på sig. För nu är det verkligen INTE ok...
Anw, efter att ha hämtat Leon hos dagmamman bar vi av till centrum en snabbis innan dax för åka hem och laga mat. Kom hem med lite nödvändigt, bla ett par fodrade regn/lek byxor med förstärkande knän och rumpa och en vind/regn jacka. Fick lite besluts ångest nu när jag kom hem och funderade på om en grön jacka var så smart och bra. Hmm, men lite färg är ju trots allt roligt.

Nu väntas umgänge med mormor igen, myspys. Natti natt!

   
Tröjor, strumpor + jacka&byxor                                        Utsikt från mormors altan.


Solros-kakor

2009-08-19 ι 22:16:48.. Mat/recept 3 Kommentarer

Idag har jag och mormor slängt ihop något så fint och gott!
I tisdags när vi var inne i stan så köpte hon nämligen en jätte rolig bakform inne på NK, i formar av små solrosor. Så vi var jätte sugna på att testa hur dom blev och idag kom domen! Visst blev dom fina?!

 

"WOW! Baaaadaaaaa"

2009-08-19 ι 11:44:35.. Leon i bilder 1 Kommentarer

Så låter det när jag kommer med frågan "ska vi bada?" till Leon. Han storm trivs i vattnet, framför allt i poolen!


The city with Mommo

2009-08-18 ι 22:08:25.. Our life 1 Kommentarer

Dagen spederades med min mormor inne i stan. Hon skulle till tandis så jag hänkade på in till norrmalmstorg. När vi just kom in till stan fick vi ett litet hälsande på Emms också, hon hade varit och shoppat små plock (medans pappa Timothy var med Julan på dagis) och skulle nu hem och städa. Duktiga mamman!

Anw, medans mormor var inne hos tanids så gick jag rund och strosade. Sen kom mormor och det råkade bli så att vi kom hem med en påse åt henne och en liten till Leon också. Mormor fick ny blus + kofta så på torsdag när hon ska in och träffa en väninna kommer hon vara så snygg så! Hoppas då att snygg-glasögonen och nya skorna (som jag trängde på henne idag) får sitta fint på, haha. Mormor är nämligen väldigt bra på att shoppa dyra dyra saker och sen ha dom på hyllan. "Skorna är inte ingådda än, men dom här glasögonen är så sköna och dom andra låg där borta, nej den tröjan är för tajt, blablabla...." Men söt är hon och shoppar gillar hon, hihi!

Hämtade Leon lite senare hos dagmamman då vi fastnade i stan som sagt. Så sen var det bara åka hem i rusfart då min röda/äckliga kärring kommit på besök och middag skulle göras. Blev egengjorda pannbiffar, mumma!
Nu börjar sängen skrika där nere så ska nu borsta tänderna och fläta håret så jag kan hoppa i säng om en stund.

Se ya to morrow!

Myror i brallan & kli i fingrarna

2009-08-17 ι 19:59:57.. Our life 2 Kommentarer

Det var tänkt att jag skulle lägga in en massa roliga bilder på Leon nu men sitter hemma hos min mormor, kameran är hemma och mormors kamera som jag hade tänkt låna lite och fota Leon idag är med morfar som är iväg och fiskar i hälsingland. Så har dessvärre ingen möjlighet än att bara berätta vad Leon gjort för tok idag.
Efter hämtandes hos dagmamman så åkte vi till mormor där vi var ut och vattnade gräshål och luktade på blommorna. Leon sprang runt och tyckte det var jätte kul att bli blöt när mormor vattnade. Förbjudna saker var mest roliga, som att ta på taggarna på rosorna, plocka blommor och springa i jorden. Men i mellan åt när myrorna i brallan och krypen i fingrarna lugnade ner sig så stog han och luktade och pussade blommorna så fint. Åh min prins är så underbar!

Nu sover myror-i-brallan/kli-i-fingrarna busen. Här hemma är det så tyst och lugnt så han somnade på två röda.
Så nu ska jag lösa lite mer korsord, kolla friidrotten och umgås med min mormor!

Top 100(?)

2009-08-17 ι 12:22:22.. Our life 3 Kommentarer

Fick nyss veta att jag var en av "top 100" bloggar hos Föräldrabloggar.
Så se nu till att följ mig på riktigt, genom Blogglovin!


Kräftskiva tack!

2009-08-16 ι 16:07:44.. Our life 9 Kommentarer

Är det någon mer än jag som vill ha kräftskiva eller?!
Varje blogg jag går in på skriver om framtida eller nyss avvärkade kräftskivor. För var mer är gott än kräftor och andra skaldjur + pajer, ost&kex och massa smått och gott. (För vi här hemma brukar aldrig ha BARA kräfotor. För vissa kanske inte gillar det super mycket och blir då inte mätta, dessutom blir min mamma lite äcklad över att skala och äta dom små röda liven så räkor och annart läggs upp på hennes tallrik i stället)
Thats way we have a hundred alternatives on the table.

Men men.. Det jag ville komma fram till var att jag vill ha kräftskiva!
Samla ihop gott folk, njuta av godheter och mysa tillsammans mellan alla sånger och galenheter kräftskivor brukar bjuda på. För fasiken måste man göra lek-schema och ha en tipsrunda även om det bara skulle vara ett par centimeter från varje lapp eller att dom kanske är gömda under borden, stolarna och på toan. Åh, det är det här jag är bäst på ju, det är det här jag längtar efter varje gång någon ska ha töntiga fester, kalas eller bara vill skoja till det på någon middag. This is what i do best...

Tema : grönt

2009-08-16 ι 13:06:24.. Barnartiklar 0 KommentarerLeksaks bil i trä, från Jabadabado | Mjuk prinsesstårta, från Bombadills | Boken "Tokboken" att skriva i alla tokigheter barnen säger, från bluebox | Grod-servis, från ABC leksaker | Mössa, från 5th&Franlin | Grod-klocka, från ABC leksaker |
Overall, från Molo | Fleece, från Molo | Docka, från ABC leksaker | Filt, från Klippans Yllefabrik |
Mjukis monster, från Jenny Boije | Picknickset i trä, från Djeco

Love vs Hate

2009-08-15 ι 21:54:14.. Our life 0 Kommentarer

Är bara riktiga, efterlängtade och lagrade tårar salta?
Är det därför tårarna slutar smaka och slutar att stelna hyn på kinden där dom runnit?
Tårarna är i alla fall min värsta och bästa vän. Dom lättar på trycket trots att dom försvullnar min hals och ger mig en stor sten-bumling att svälja. Dom hjälper mig att gå vidare och dom hjälper mig att se framåt. Dom hjälper mig att släppa taget trots att dom är det jobbigaste jag vet.. Trots att dom ger mig rödsprängda ögon, svarta sträck på kinderna och förmågan att inte prata så kan jag inte hjälpa att älska dom ändå. Men ändå så hatar jag dom!

Mössor till förbannelse

2009-08-15 ι 21:17:47.. Barnartiklar 3 Kommentarer

Mössor är ett enkelt och hyggligt billigt sätt att variera hösten/vinter och våren.
Förra hösten/vintern/våren hade Leon hur många mössor som helst, tror ärligt att jag rensade bort över 15 st när våren/sommaren kom krypandes. Vissa, eller några som jag INTE rensade bort kan han ju fortfarande ha nu i höst men det är inte alls många. Och nu har det ju faktiskt varit lite möss-väder ibland, dock bara tunna-mössor-vänder men nu börjar dom komma till användning och jag bara längtar mer! Let the autumn come.

Anw, så fort vi går in i en affär eller kollar lite på nätet så vill ännu en mössa komma hem till oss. Det är så kul att köpa mössor och jag lovar att Leon kommer säkert ha minst lika många som förra året. Jag vill köpa alla, haha!

Lite smakprov på vad som önskas i Leons mössa-hög i höst/vinter.

Eddis-Edda!

2009-08-15 ι 18:17:14.. Foto - Barn/Porträtt 2 Kommentarer


Happy heart

2009-08-14 ι 22:36:17.. Foto - Barn/Porträtt 0 Kommentarer


Lyckliga Julia som fyller mamma-hjärtan med sitt enormt glädjande och underbara skratt!

1,5års kontroll + spruta

2009-08-14 ι 20:14:41.. Leon i ord 2 Kommentarer

Glömde ju skriva att igår var vi på 1,5års kontroll. Leon väger nu exakt 9 kilo och är 78 cm lång.
Sen kom också den dumma sprutan, den var inte alls skön och Leon blev jätte ledsen när nålen väl satt i men det gick över snabbt när han fick ett bamse-klistermärke i handen. "WOW" utbrast han på en gång och höll den hårt! På kontrollen fick han också göra massa tester, som att rita, stapla klossar på varandra (ett torn) visa hur många kroppsdelar han vet finns när man frågar, och han kan : huvud, hår, ögon, näsa, mun, öron, tuttar, mage, snopp, armar, händer, ben, fötter. Sen kom också frågor om han kunde hämta saker om jag frågade, och det gör han absolut!

- Mamma! Baaaa! *pekar på rumpan*
- Bajsat?! Hämta en blöja då.
Tripp, tripp, tripp och så kommer han stolt med en blöja i hand + våtservetter.

Barnmorska M blev väldigt impad på Leon i alla fall som kunde så många ord (trots att han inte utalar allting rätt och helt) och att han förstog så bra och kunde göra mycket pedagogiska saker så bra.
Är en mycket solt mamma till min duktiga bus-pojk!

Girl power with Leon and Hugo

2009-08-14 ι 19:05:00.. Our life 3 Kommentarer

Lite hipp som happ så blev det en mamma lunch här hemma hos oss idag - fullt med folk och massa mat.
Emms och Jullis var såklart här, även Maria med Edda, Jenny med Hugo, Jessica med Nellie samt Cassandra med Josefin. Så det var massa brudar (hela 10 st bland oss 12), only Leon och Hugo som hade snoppar. Så dom fick leka lite pimpar bland allt tjej tjaffs, men Leon är nog ganska van. Tur att det nästan bara är pojkar hos dagmamman!

Anw, pasta sallad med tillbehör till lunch och "efterrätten" bjöd på 3 sorters mjuka kakor jag gjort (morotskaka, chokladkaka med färsta jordgubbar ovanpå och även vinbär/maräng pajen jag gjorde här om dagen). Mammorna åkte innan rusningstrafiken började då vissa åkte bil. Maria och Emms med barn stannade kvar ett tag till och gjorde oss sällskap i all ensamhet, hehe. Men efter ett tag så lämnade dom oss också och här står vi kvar själva, med massa mat över och tårtor/kakor till förbannelse. Kanske får man bjuda över någon på fika i morgon också?
Hmm... Who? You wanna come?!
Nu ska jag dock sätta mig ner och titta på Emil i Lönneberga, som är på tv'n, med Leon innan läggdax för herren.
Sen ska jag sätta mig på altanen, ta en kopp thé och mysa med korsord och tända ljus i en mysig filt.
Låter inte helt fel va? Se ya!


Leon 1,5år

2009-08-13 ι 09:49:47.. Leon i bilder 5 Kommentarer

Idag blir min älskling hela 1,5 år! Nu är han stora pojken, ett barn och ingen bebis, heller ingen liten prutt längre..
Kärleken växer mer och mer för varje dag. Mina senaste 548 dagar har varit dom bästa i mitt liv. Kan inte tänka mig ett liv utan Leon, kan inte förstå hur jag skulle kunnat leva då. Gud vad jag älskar mitt liv tillsammans med Leon! We're number one, always and forever.


Jag fick guld!

2009-08-12 ι 20:28:25.. Leon i bilder 3 Kommentarer

Söta, söta bus-Leon med lockarna små och guldiga... My golden boy!


Shoppa, handla, mysa

2009-08-12 ι 20:22:30.. Our life 1 Kommentarer

Idag var Leon hemma från dagmamman så vi passade på att träffa Fanny, Emms och Jullis en snabbis i stan för lite dagis-shopping till Jull-ma-bull. Bla en ny outfit för första dagen på dagis (som är på måndag), en ryggsäck (som Leon har en blå men J fick en svart) och ett par nya snygga stövlar från P.O.P. Så nu är bruden redo och klar för dagis, så otroligt spännande det kommer bli! Tror att J kommer stormtrivas när hon väl har kommit in i miljön.

Anw, gulliga mormor hämtade oss på vägen hem då hon skulle se efter Leon lite medans jag sprang ut med hundarna här hemma. Måste ju sköta dom också nu när familjen är borta, hehe.
Sen blev det matlagning, otroligt överaskad varje gång jag äter falukorv att det faktiskt är väldigt gott. Nu hade jag den i ugn med tomat, lök, chili osv så då smakar den lite mer och blir då super god. Kanske är det godare också när man inte äter det så ofta? Leon diggade i alla fall korven och potatis-moset som idag blev av färsk potatis, men det funkar det med! Nu ligger min lilla boobie och sover, jag sitter och planerar vad jag ska handla i morgon tillsammans med mormor (vi åker ju alltid varje torsdag och handlar inför veckan).

Har lust att sätta på en bra rulle, dricka lite thé och mysa i soffan.
Vore ju gott med en liten skål godis till, men det finns ej hemma och bra är väl det egentligen....


Maräng/vinbärs paj

2009-08-11 ι 21:10:39.. Den allra första tiden 6 Kommentarer

Lyckade så småning om slänga ihop en kaka trots allt. (tappade nämligen första pajskalet i backen så det blev bara miljoner smulor på golvet. Ingen lust att fortsätta då så tog en paus med att hämta Leon osv) Men sen kom lusten tillbaka igen och kakan blev klar. Hyggligt god också för den delen.

Den ser ganska aptitlig ut va? Lite retsamt god sådär...


Ingen här, ingen där...

2009-08-11 ι 12:01:19.. Our life 4 Kommentarer

Huset är tomt - mamma, C och syrran har åkt ner till göteborg nu och Leon är hos dagamman.
Funderade på att baka något nu när jag är själv. Slänga in något gott i ugnen, duscha och sen hämta Leon. Lite sällskap hade ju då inte varit fel men bara upptagna svar har jag fått. Kanske ska jag bjuda in Fjun eller något på middag, burkar ju uppskattas av fattiga tånåringar - haha.

Har också passat på att tvätta vagnarna nyss. Med medel, svamp och grejer, duktigt va?
Så nu ska jag bara sätta ihop alla delar så vagnarna är hela igen. Fasiken vad smidigt och smart det är att kunna plocka isär dom (i love bugaboo). Annars hade det tagit betydligt längre tid och tålamod för att rengöra dom. Men otålig som jag är slängde jag isär vagnarna, gnuggade bra och spolade sen av allting. Och ååh så rena dom nu är!


My lovely sunshine

2009-08-10 ι 22:42:59.. Leon i bilder 2 Kommentarer

Så lyckligt lottad jag är som har fått en sån underbart glad och snäll son.
Tänk att varje dag förgyller han mig med sina skratt och proppar mitt hjärta ännu mer med all kärlek. My sunshine!


Snygg adidas overall jag har föresten? Den fick jag av min gammel-mormor förra veckan...

Vila i frid

2009-08-10 ι 17:28:09.. Our life 2 Kommentarer

Det hemskaste av allt har hänt... Någon så kär och någon så enormt älskad har lämnat oss.
Finner inga ord, finner ingen mening. Jag hoppas att du nu vakar över oss lika mycket som vi kommer sakna dig!

Vila i frid Åke.

Det är bara(?) måndag

2009-08-10 ι 10:56:43.. Our life 0 Kommentarer

Måndag igen... Veckorna går och ingen lycka med framtiden visas. Jobb är segare än någonsin men tankarna har ju nu börjat snurra mer åt att börja plugga igen? Ska ju åka och prata med en studievägledare på torsdag, måste vara lite förberädd och kunna tala om vad jag vill och kan göra så måste seriöst börja tänka på riktigt nu och kolla lite med omgivningen, vad dom tycker och om dom kan guida mig till ett bra, smart och sunt val.

Anw, denna dag är inte menat till att tänka-tänka-vad-för-plugg dag utan mer handla-handla dag och städa-städa dag. I morgon (till lördag kväll) åker nämligen familjen till göteborg och sen till danmark på en liten mini semester (utan oss). Så mamma har lovat att åka iväg för att handla vad jag vill ha hemma i matväg. Så då är det ju bara passa på att kanske slänga ner något gott också. Dom unnar sig semester så då kan väl vi få lite smarr mat att unna oss.

Nu ska jag städa, see ya!


Frisör tips?!

2009-08-08 ι 21:15:49.. Our life 3 Kommentarer

Dagen spenderades på Eriksdal idag igen.... Mysigt, mysigt och skönt skönt!
Dock blev inte kameran upp plockad för jag var inte alls på humör för detta och tiden ville också annat. Vi åt svindyr mat som sved på kontot tillsammans med glassen, fika uppe i ringen och åka massa pendel. Nej det var en helt perfekt dag i mysfaktor och lust men nästa gång blir det mer planering med mat och inte ha med sig två st 11åringar själv som vill ha allt, haha. Nej då ska fan snälla Michis säga nej och inte låta dom få av mig...
Men som jag sa, allt annat var super!

Nu svider det dock lite på ryggen (trots att jag smörjde in mig då det blev ganska stekt igår). Och inte har jag alls blivit bränd utan det skaver mer från knuten av bikinin uppe i nacken och ryggen. Kanske dax att slänga av sig den och fria boobsen ett tag innan sängen väntar. Väntar den redan nu föresten?! Klockan halv 10... Hmm... Skulle ju inte sitta helt fel med gott sällskap, många olika ostar och massa kex ute på altanen med ljus tända känner jag.

Anw, jag är faktiskt ganska trött. Ska nog hoppa in i en dusch i stället och skölja av allt klor. Kanske därför det svider föresten? Kan vara en lösning... Fila och måla naglarna ska jag också göra efter. Kanske be mamma klippa topparna på mig för håret har blivit way to long! Så MÅSTE boka ett besök hos frisören. Någon som har tips på en bra?!


Bästa dagen avrundades super

2009-08-07 ι 21:56:26.. Leon & hans vänner 3 Kommentarer

Efter badande hela dagen åkte vi hem till Emms och Timpa för att käka middag ihop. Barnen lekte tillsammans så sött med moster Fanny (Leon tyckte att såpbubblorna var skit coola) medans vi mammor lagade maten. Blev spagetti och special köttfärssås som vi åt ute på gården i det underbara vädret (vet att jag tjatar om detta väder men fasiken, i love it!) och barnen kladdade ÖVERALLT. Dom såg verkligen ut som hej-kom-och-hjälp-mig! Haha, see for your self!


Eriksdalsbadet

2009-08-07 ι 21:24:53.. Leon & hans vänner 3 Kommentarer

Idag var vi tillsammans med Emelie, Julia och moster Fanny på Eriksdalsbadet och badade för fulla muggar. Gud så skönt det var och gud vad jag badade. Men hmm.. Det är ju lite fusk, pool ju, hehe. Men men, skönt var det och färg lyckades jag få till och med. Har två snygga vita ringar runt ögonen(?) Hur fasiken jag lyckades med det utan brillor.. Kisade för mycket antaglien. Äh, det lägger sig till i morgon så då ser det väl inte lika scary ut.
Ungarna diggade lätt att bada idag. Det blev mycket kasta mellan varandra i vattnet, dyka och till och med vi mammor roade oss som fasiken i poolen med att hoppa i konstigt medans ungarna sov. Det stog 3 st 10åriga tjejer runt oss och garvade som tusan. Tro fasiken när man ser ut som oss, 3 galna brudar som as garvar när dom hoppas i vattnet då både armar och ben flög åt alla håll. Haha!

Lyckad dag, hoppas på att få åka till beachen i morgon också(?) kanske. Måste bara få tag på någon som har lust att åka dit med oss, lite roligare då! Både Emms och Timpa ska ju jobba imorgon så Jullis ska vara med morfar hela dagen, annars hade vi åkt med dom.

Julia och Leon fick sig varsin piggelin efter allt badande i värmen. Dom satt så sött så bad Jullis att sätta sig närmre Leon (skulle ju ta kort). Men det slutade med att hon skulle sitta PÅ honom, hihi, sötnos!

Fuji film - fotobok

2009-08-07 ι 20:51:13.. Pyssel 0 Kommentarer

Har du inte mycket tid över eller vill du få saker gjort fort? Då har Fuji film nu ett erbjudande där du får en egen fotobok kostnadsfritt, och vem tackar nej till det? I stället för att klippa och klistra ett fotoalbum själv (som jag frösej gör) så kan du få det gjort genom bara några knapp tryck. Enkelt, smidigt och otroligt roligt minne att spara.

Då jag har så otoroligt mycekt foton på Leon så kommer jag passa på nu och skaffa mig en sån här bok!
Gör det du med? :o)


Aj lav ju mommo!

2009-08-06 ι 20:50:56.. Leon i bilder 2 Kommentarer


The end of the day...

2009-08-05 ι 22:23:43.. Leon i bilder 2 Kommentarer

I say good night this evening with a picture on Leon... Enjoy and sleep tight!


"Åååå, bilen"

2009-08-05 ι 21:13:22.. Leon i bilder 1 Kommentarer


Bus-kollage

2009-08-04 ι 22:31:45.. Leon i bilder 3 Kommentarer

Roligt kollage med bus-Leon i eftermiddags när vi kommit hem från parken.
Medans mamman var slut och ville vila var ungen galen och ville fortstätta att leka. Energi knippe!


Vasaparken

2009-08-04 ι 19:06:33.. Leon & hans vänner 1 Kommentarer

Idag var vi i Vasaparken med Emms och Jullis. Hade picknick med och mös för fulla muggar medans barnen sprang runt i gräset och lekte. Efter lunchätande gick vi upp till lekparken och lekte av oss massa. Gungade, hoppade, lekte i sandlådan och Jullis han till och med bada en liten stund medans vi var på toalett besök.
Har inte varit där på ett par år och nu var det en ny stor lekpark mitt uppe på kullen. 

Älskar Vasaparken och nu blev den helt plötsligt ännu bättre, helt klart vårat nya favvo-ställe!


Patetiska människor

2009-08-04 ι 17:54:46.. Our life 4 Kommentarer

Denna anonyma människa som går in och skriver så helt töntiga saker om mig och Leon är jag jävligt trött på. Inte för att jag bryr eller tar åt mig om vad du säger för det är inte ens sant. Men det är så larvigt att du tror att du kan kontrolera mig genom detta. Du tror typ också att genom att skriva dessa saker så är det just DIG jag menar med varför jag skulle stänga ner min blogg. Och det kan jag lova dig lilla vän att det är det inte.
Du skriver tillexempel att jag aldrig skulle klara av att stänga ner mig blogg pga att jag måste få bekräftelse på att jag inte är så ensam.. Äää, hallå? Jag bor i det mest fullsatta hus med min familj, har otroligt underbara vännER och bästa sonen. Kan jag vara ensam? No...

Jag är bara så jävla trött på allt skit snack som en viss person håller på med och trött på att få höra av människor jag tidigare umgåts med eller pratat med, att jag antingen sagt eller gjort saker och massa konstigheter om mig och Leon som är påhittade. Och allt du sagt är det mest löjligaste och töntigaste någonsin och jag bryr mig inte om just det som du har sagt utan är bara grymt trött på att få höra att Du snackar om oss. Har du inget annat bättre för dig än att gå från mamma till mamma och snacka om just mig och Leon. Det är inte som att vi är några känisdar direkt...

Anw, just detta patetiska tjafs är verkligen så barnsligt. Det är typskt ungdommar som inte har någon självkänsla och vill bara vara cool. Kanske just därför som "unga mammor" fått sån kritik från andra och att vi rankas som "dom". Det är ju så otroligt barnsliga saker som händer dom flesta. Jag är verkligen över detta tönt, kanske är jag bara 19 men fan är jag mogen mamma uppe i huvudet och inte någon patetisk fjortis som ljuger för allt och alla. Inte heller snackar jag skit om någon högt för andra men nu har det ju gått över en gräns så det kanske är det bästa att svara på det sättet? Jag är i alla fall trött på det och tänker inte lägga energi på att prata om det mera. Och alla kommentarer som kommer publiceras inte ens så varför lägga tid på det? Onödigt.. Har du inget eget liv?

Detta inlägg kanske Du och vissa andra tycker är att lägga tid på det eller bry sig men detta är min blogg. Var tänkt att det skulle vara min privata dagbok som ändrades till min och Leons ytliga dagbok. Men jag får fan skriva exakt vad jag vill och vara förbannad trots att jag inte bryr mig egentligen. För efter så här lång tid skulle vem som helst tröttna och lessna på detta bullshit.

Ärligt och tråkigt nog så är inte alla värda att ha barn/bli mamma men jag är jävligt värd!


The end...

2009-08-03 ι 22:19:54.. Our life 4 Kommentarer

All i can say is that im crushed... Im so sick of this, im so sick of getting hurt by YOU!
Snälla, snälla sluta med det du gör. Snälla, snälla ge upp. För även om jag inte bryr mig egentligen så blir jag lika sårad ändå för jag kan fan inte göra någonting längre. Kanske ska jag stänga ner min blogg?

Finns många slut... Ska du eller jag ge upp?

Utdragen semester

2009-08-03 ι 15:34:56.. Our life 1 Kommentarer

Jaha, blev inget att börja jobba denna vecka. M ska ringa mig nästa vecka och då ska vi bestämma. Och enligt mig så kommer detta dröja längre då kan jag tänka mig.. Och dessutom så är det inte alls så många timmar som jag trodde. Inte ens halvtids jobb, utan bara 15timmar i veckan och det räcker ju absolut inte för oss.
Så nu är det bara att sätta igång att söka jobb ordentligt och göra allt man kan för att få ett riktigt och hetids jobb. Varför sa jag upp på mig på mitt förra jobb? Alltid kan man vara efterklok...

Måndag

2009-08-03 ι 10:03:01.. Our life 0 Kommentarer

Det är liksom måndag idag! Hade helt förträngt och glömt...
Leon skulle egentligen gå till dagmamman idag men eftersom att jag och mormor ska luncha ihop och glutta lite i affärer kanske så vill hon att Leon ska vara med. Jag ska även ringa M idag för att se hur det blir med jobbandet. När jag ska börja och så vill säga...
Gud, fick lite ångest känsla nu över att semestern är slut och nu kommer jag inte få vara med Leon och mysa hela dagarna. Vi kan inte hitta på massa äventyr och inte heller träffa alla vänner. Hur ska jag klara detta? Vem ska då bringa solsken i min dag om inte Leon och vännerna kan ge mig en kram vara gång vi ses? Men det finns ju eftermiddagar, och det finns helger. Dessutom så kommer jag ju inte jobba 100% utan 50%, så jag ska lägga upp det att vi är lediga någon dag tillsammans. Har just nu ingen som helst aning om hur schemat blir eller kommer se ut så vi får se hur det blir sen när jag kommit in i jobbet...

Anw, idag ska vi ju som sagt luncha med mormor. Får se om vi orkar ta oss ända in till stan, finns ju inte lika roliga butiker här, men god mat där emot. Sen ska jag ändå inte shoppa idag kände jag, har inte alls lust för att slänga ut mina pengar mer. Har tappat lusten för ganska mycket på senaste... Känner att mycke måste förändras men det går way to slow.

But hey, that's life...

Mmm, it smells good!

2009-08-02 ι 22:07:48.. Leon i bilder 1 Kommentarer


Söta, söta Leon går och pussar ("luktar") på blommorna ute i trädgården och säger MMMMM...

Duktiga Leon!

2009-08-02 ι 21:11:19.. Leon i bilder 0 Kommentarer

Idag har vi busat massa i solen efter lite leksaks-shopping (bilar och pussel) med mormor. Inhandlat en stor potta också där Leon verkade fatta grejen på en gång. Satte honom där och sa åt honom att kissa och det var det första han gjorde. Sen var det bara på med kallingarna igen och leka vidare. Efter ett tag frågade jag om han var kissnödig och fick ett skakandes huvud men jag följde upp med frågan "Ska vi gå och kissa?" och då sprang han till toan, drog av sig kallsingarna och kissade igen.
Efter en så duktig kille som kissar på pottan åkte dock blöjan på igen i protester då sovdax väntade.. Läsning ur Nalle Puh boken och lite krongel att somna men nu sussar han så gott. Och därför ska jag sätta mig och kolla på en film... Passa på att mysa och gosa med mig själv, haha, och äta något smarrigt. Kanske ett äpple?!

Some pics from todays playing in the backyard...


Only one man in my life - Leon!

2009-08-02 ι 17:45:59.. Our life 0 Kommentarer

Satt och dagdrömde. Gud vad skönt det är!
Tankarna var då kring flytt, jobb och framtida livet. Jag längtar så otroligt mycket efter att få flytta med Leon, det kommer verkligen vara det ultimata i våra liv. Den stora händelsen, the big thing liksom! Det kommer bli så kul, få ge honom ett eget rum med bara massa roliga saker, ett riktigt prins rum. Han ska få allt han pekar på!

Har nu på senaste tiden verkligen uppskattat att jag är ensamstående. Att jag är själv med Leon och att vi kommer få bo själva sen när vi flyttar till eget. Behöver verkligen få flytta och vara själv..
Har tidigare också längtat efter att få en till bebis, vara gravid och lycklig i det, men då måste man ju ha en man och det är jag inte sugen på nu längre. Så därför har dom tankarna stannat upp och jag längtar MER att få vara singelmamma åt BARA Leon. Vill att han ska bli så bortskämd som möjligt, i rimliga mängder. Behöver ingen annan förutom Leon, bara vi har någonstans att flytta och någonstans att bo. Bara vi får vara vi någon gång!
Gud vad kul det kommer bli när Leon blir lite större, när vi kan prata med varandra på riktigt och bestämma hur vi ska ha det i VÅRAN lägenhet. Åååå så kul.

Leon är mittpunkten i mitt liv och jag vill att det alltid ska vara så, BARA vi två tillsammans!
Vi och våra underbara vänner, finns det något mer oslagbart team? Nooopp.

1 år sedan...

2009-08-02 ι 16:08:29.. Leon i bilder 1 Kommentarer

Så här liten var min boobie för exakt 1 år sedan...
Med 4 små stackars tänder och en så lockande bebis blick helt utan uppfattning. Min goa lilla bebis finns föraltid i den prins som nu vuxit upp, eller växer upp. Samma Leon men på andra villkor och på andra sätt.
Gud så underbart det är att se ett, allra helst sitt eget, barn växa upp...


Söndag i all ära

2009-08-02 ι 11:31:26.. Our life 1 Kommentarer

Planerna ändrade! Vi skulle ju åka till Nicke och Paloma idag med Tobbe.
Grabbarna skulle bygga på huset medans jag höll ungarna på gott humör och lekande. Men P skulle nu inte komma så då blir vi ensamna att titta på när grabbarna bygger. Kanske inte lika roande?
Så just därför är jag och Leon hemma nu igen...

Har suttit och funderat lite på vad som sker och kommer ske. Måste prata med M om när jag ska börja jobba, var ju tänkt nu på måndag men eftersom att jag inte pratat med honom ännu så får jag väl göra det då och börja efter det. Sen också om hur jag ska/måste gå vidare efter det. Behöver ju egentligen ett heltids jobb för att kunna bo själv någonstans, annars blir det lite tajt... Dock funderade jag på att jag då kunde ta ut några föräldrarpenningsdagar men har not so many left. Hmm, I need to think and some help.. But I need to change this life right now.
Har märkt också att jag har fått upp ögonen för saker jag inte velat se förut. Ser kanske en annan framtid med mig och Leon men känner också att just den kommer bli mycket svårare. Sen vet man aldrig vad som händer i framtiden. Kanske i morgon, om en vecka eller ett år? No body knows...

Only time will tell.
STARTSIDAMichaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!
Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!

Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!


Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December