Promenad (?)

2008-03-28 ι 15:57:21.. Our life 2 Kommentarer

Nej nu ska jag upp och göra mig lite snyggare, får se om jag lyckas (?) Sen ska jag nog försöka hinna sätta upp ramarna innan Fjun kommer. Tänkte nämligen att jag skulle gå och möta henne så vi får ta en promenad i det fina vädret. Eftersom att jag hade 500 saker att göra på för middagen så har jag inte hunnit vara ute på promenad. Vi har varit ute en snabbis för nödvändig handling men inte mer än så.
Och då kommer kameran ut på promenad också så ni får lite fina bilder att se på senare :o)
Puss & krams

God morgon

2008-03-28 ι 08:27:40.. Our life 2 Kommentarer

Fredag och härligt väder ute. Kan det bli bättre?
Måste gå ut på en lång promenad och fota lite kanske. Men det blir lite senare.
Igårkväll kom Ellis förbi och sov över. Så hon ligger nu uppe i min säng och sover. Och självklart, bara för att Ellis sov med oss, så skulle Leon bete sig som en jäkla lejon eller något. Han skrek inte eller så men han låg typ och morrade och grymta i sängen. Haha. Jag höll själv på att garva ihjäl mig typ men Ellis sov ju så jag kunde ju inte börja skratta. Men kul var det. Får kolla med Ellis om hon har vaknat eller sovit hela nattan. För jag har ändå hört hur hon halv snarkade hela tiden.
Nu ska jag återvända till min lilla frukost. Som består av fil och flingor och min lilla Leon som spy upp sin frukost. Ja, vad ska man göra? Ge honom mer.

Sovit gott?

Pinsamma bh

2008-03-27 ι 17:52:36.. Our life 2 Kommentarer

Nu är vi hemma igen. Eller det var ett bra tag sen vi kom hem. Men jag har varit lite lat så jag fick ont i huvudet och la mig i soffan och halv sov/livade ett tag. Men någon gång kan man ju få unna sig en liten power nap.
Som jag sa förut så åkte vi och handlade på City Gross i Bromma först. Kom hem med ännu en rock baby napp som Jon Bon Jovi designat och en tillhörande nappflaska. Och till och med jag fick något idag - 2 kartonger med hårfärg.
Efter bromma så åkte vi snabbt till Vällingby för att syrran skulle köpa en bh. Och gud så pinsamt det var. Hon vågade inte ens säga till mig vad hon skulle köpa utan det skulle hon snabbt springa upp och göra med mamma. Men alla i klassen har ju bh:ar så då måste ju hon också ha en.
När jag och mamma frågade sen varför dem använder bh så var svaret att dem ville ju ha tuttar. Och då förklarade hon också att en av tjejerna i hennes klass redan har tuttar så hon behöver ju ingen bh. Haha vad roliga småtjejerna är. Man ska ha bh för att få tuttar och sen behöver man inte det när man redan har tuttar och sen när man är gammal så behöver man bh igen för då hänger dem ju. Haha, herregud.
Dessutom hade vi problem med att hitta parkeringsplats eftersom att det var smockat med folk då vällingby öppnar sitt modehus idag. Premiär!
Efter vällingby så åkte vi snabbt till IKEA för att springa in och köpa en ram till mig och en korv till mormor (leons gammelmormor).
Så då hoppas jag att vi förstår varför jag var lite trött i kroppen efter allt spring.
Nu ska jag ta en huvudvärks tabblett för att huvudvärken har inte gått över. Men det får vänta tills Leon ätit klart då då.

Puss & krams

God morgon

2008-03-27 ι 10:01:05.. Our life 0 Kommentarer

Nu är vi uppe här. Leon sov hela natten i natt, från kl halv 11 till 5. Och efter att han fick lite mat i sig så somnade han igen till 8 och igen, efter lite små gnäll, till nu.
Dagen är i alla fall fullspäckad med både det ena och det andra.
För det första så ska jag äta frukost och ge Leon AD-droppar. Sen blir det att försöka planera vilken ordning jag ska göra allt. Handling, IKEA och sen fixa allt?
Men nu till att äta frukost under tiden som inköpslistan skrivs och maten planeras.


Have a nice day

God natt

2008-03-26 ι 23:33:41.. Our life 0 Kommentarer

image285

.. gott folk. Nu är det susstime för lilla familjen här som bor hos stora familjen.
Hoppas ni får en lika mysig natt som jag ska ha tillsammans med min godbebis när intill mig.
Min lilla myspelle. Stackars er alla som inte har min lilla Leon att sova med.
Stora killen som är 6 veckor idag. Tiden går så snabbt.. Alldeles för snabbt ibland.

(gammelmormor! observera att han ligger med nya snutten)

Shopping

2008-03-26 ι 22:49:59.. Our life 4 Kommentarer

Som jag förstog så kom vi självklart hem med påsar. Det var mest mormor som handlade men jag fick också bidra med lite pengar. Vi kom också självklart ut från NK med 3 påsar. En till mormor och 2 till Leon - såklart.
I en påse var det 2 Lundmys nappar med texten "Älskling" på och i den andra påsen en snuttefilt (bilden i mitten). Det är en snuttefilt som ska stimulera massa sinnen genom dem små lapparna som är längs med sidorna. Har tänkt att köpa en sån länge eftersom att Leon ligger ofta och pillar på spyhandukarna om dem ligger nära. Men eftersom att den kostade en slant också för att den var ganska stor (fanns i olika storlekar) så var mormor snäll nog och betalade den. Tack från både mig och Leon!
Sen skulle mormor också till sturegallerian där hon hade presentkort på en affär. Hon hittade inget där och väntade med att köpa något, otroligt nog, duktiga dig. Vi passade då på att äta lunch där också. Vi tog båda varsin räksallad. Det var den godaste räksalladen jag ätit någonsin. Det var hur mycket räkor i som helst, och inga jävla burk räkor här inte, och sen var det potatis, sallad, tomat, gurka, rödlök, morötter, champinjoner, rädiser, ägg och.. har säkert glömt massa men den salladen var dö god i alla fall.
Väl på tunnelbanan hem så började vi prata om Vällingby centrum att dem öppnat nya affärer. Var då tvungen att visa mormor en barnklädesaffär - Exit. Och mormor kunde ju inte att låta bli att köpa något så Leon fick en militär grön body med bilar på och ett par matchande mjukisbyxor till och en "skarf". Självklart så kunde inte jag heller låta bli, men det var nödvändiga köp, att köpa 3 andra "skarfar". Leon spyr så mycket hela tiden och är trött på att byta body efter body, tröja efter tröja.
Så nu blir han också fin på kuppen. Wii :o)

image284

Min bebis

2008-03-26 ι 10:33:34.. Our life 4 Kommentarer

image283

Förjävliga gallsten

2008-03-26 ι 10:19:09.. Our life 2 Kommentarer

Ännu mera gallsten idag. Men nu har det släppt och det är ju tur eftersom att mormor och jag ska in till stan om ett tag. Så nu har mamma ringt till kirurgen på s:t göran för att se vad dem säger. Ush, jag vill inte opereras. Men jag vill ju inte gå med det här heller. Kan inte äta någonting utan att få ont. Och den smärtan är inte bra lite ont i magen. Om jag inte hinner ta tabbletterna i tid så är det hallabaloba. Den smärtan önskar jag ingen i världen.

Gallsten är inte kul.

Planering..

2008-03-25 ι 18:20:07.. Our life 1 Kommentarer

Försöket att planera hur jag ska göra med allt. Kan inte ens få ihop vad jag ska göra denna vecka. Ush, är sämst på sånt här. Men nu ska jag verkligen göra det jag tänkt och säger att jag ska. Inga undanflykter utan nu är det bara så att det ska hända!
Måste få ihop min och Leons dagar. Inte så som dem varit flera gånger, stress och hit och dit. Måste lugna ner och se till att göra saker på dagarna. Inte bara ligga här hemma. Känns konstigt att säga, men jag vill ut och jobba. Tjäna pengar, för det är det inte speciellt gott om här. Har inga pengar till mig själv och kan faktiskt säga att familjen här har blivit snål. Förut kunde jag känna att jag hade mycket och alltid ha över lite till något som jag inte behövde men nu har jag inga alls.
Så är mitt liv just nu. Inga extra pengar. Eller mitt liv just nu ser ut sä här : Gallsten, snålar, gallsten, Leon växer, gallsten, snålar lite till och ännu mer gallsten under tiden då Leon växer.

Men nog om skitsnack.
Leon har faktiskt blivit hur stor som helst nu. Ingen liten fjoll bebis längre utan en riktig liten kille. Får se nästa vecka hur mycket han väger också, det ska bli spännande. För kan tänka mig att han har skutit iväg från tillväxt kurvan även då han legat precis på sin linje varje gång.
Vill att han alltid ska vara så här liten och behändig men längtar också till att han kan sitta, gå och springa runt. Tills han pratar så man fattar vad han vill och vad han tänker på. Gud vad roligt!
Men kan han fortfarande inte vara så här liten? Haha. Det skulle se ut det. En liten mini bebis springa runt och skrika och gorma. Kan det inte födas en värsta super unge som kan stå när han är 3 månader och typ gå när han är 5 månader. Gud vad roligt det måste se ut. Jag håller själv på garva ihjäl mig när jag typ ställer Leon på glvet mellan mina ben. Då ser han hur liten ut som helst. Eller om jag sätter honom i min stora soffa. Haha.
Lilla bebisen. Eller stora killen ju.
Ska nu bugga lite med Leon, då han inte vill någonting.

Have a good evening!

Gudmor Fjun

2008-03-25 ι 17:54:54.. Our life 9 Kommentarer

image282

Leons gudmor, Fjun.
We both love you!

Mina älsklingar

2008-03-24 ι 20:02:20.. Our life 5 Kommentarer

image281

Leon & Mormor .

Bullbak

2008-03-24 ι 19:47:34.. Our life 2 Kommentarer

image280


Idag har det varit bullbak. Syrran hjälpte till med första rullen och sprang sen iväg till en kompis. Så stog där själv med hur mycket deg som helst kvar. Det blev i alla fall 70 bullar och en stor jävla längd som sprack i ugnen tyvär. Så den får ni tyvär inte se eftersom att jag inte vill skämmas, haha.

Men nu ska jag vända min blick till tvn igen - Kockduellen.
Lars Åke, Babbsan, är där. Fy vad gullig han är.

Till oss mammor

2008-03-22 ι 12:56:08.. Our life 3 Kommentarer

En helt vanlig mamma satt och fyllde i ett kvällstidningstest
där bland annat frågan : "-Anser du att du är normalviktig?" dök upp.
Hon läste frågan högt för sig själv och hennes 9åriga son
lyssnade och funderade. Sen sa han :
"-Nää mamma, du är inte normalviktig. Du är ju jätte viktig!"

Naken?

2008-03-22 ι 12:37:59.. Our life 2 Kommentarer

image278

Leon fick en mysig blå vovve som han myste med på en gång och värsta Levis kitet av Kristin som är i USA. Tack!
Men kläderna får han nog allt vänta med eftersom att han drunknar i dem ännu. Men om ett halvår eller mer kanske :o) Och då är Kristin hemma igen så du kan visa henne.
Blev ingen dagens på mig och Leon men ni fick ju se min skallepär ändå. Ja, skallepär och skallepär kanske jag inte ska säga men på bilden ser han verkligen skallig ut även då han faktiskt har ganska mycket hår. Sveriges störta panna också? Nej inte in real life. Vinklarna med kameran, jag hade inte riktigt tid att ta bra kort, tog bara ett sanbbt för att lägga upp.

Men nu får jag sluta, måste jag röra mig in mot toan och klädkammaren. Problem, problem igen. Vad ska jag ha på mig? Får se om jag lyckas hitta något för att det är väldigt kallt ute och jag vill inte ha mjölkstockning direkt. (om jag inte hittar några kläder så får jag gå naken)


Have a nice day!

Lördag

2008-03-22 ι 11:42:49.. Our life 1 Kommentarer

image277


Blev dock ganska besviken på filmen. Eller nej inte besviken men jag trodde att den skulle vara bättre. Men det var nog för att jag tänkt mig typ "Greece" och inte läst om vad filmen handlat om. Men den var helt ok.
Nu väntar jag på att Kristins föräldrar skulle komma förbi med någon present till Leon från Kristin. Dem har ju varit nere i USA och hälsat på henne och fick då med en present hem. Spännande!
Snart blir det vell också att göra sig i ordning. Vid 3 ska vi vara hos mormor och morfar. Blir så glad när jag tänker på det, hehe. Kommer nog antagligen komma hem 10 kg tyngre också eftersom att vi kommer få mat till förbannelse. Jag menar, 12 förrätter, hur slutar det limsom? Men så är vi i den här familjen, visst? (till er som känner oss)
Hinner nog med ett inlägg innan vi åker om jag känner mig rätt. För kommer antagligen stå här klockan 2 helt klar och vilja åka. Så går man bara och väntar i en timme, sååå frustrerande. Så då kan jag nog passa på med ett till inlägg, kanske en bild på dagen Leon och mig :o)
So long!

Långfredag

2008-03-21 ι 21:03:43.. Our life 1 Kommentarer

image275


Idag blev det min älskade pasta till middag. Den är verkligen sååå god, bonjour ost, vitlök, paprika, vitt vin, fläskfilé. Vill du ha receptet så kolla min mammas recept blogg där hon kommer lägga upp receptet nu ikväll. Men jag kan verkligen starkt rekomendera denna pasta rätt!
Till den goda pastan så blev det att vi kollade på filmen Bilar. Syrran hade nämligen tittat på Disney Chanel och vi fastnade när den här filmen började lagom till middagen. Den är inte riktigt slut ännu men jag har sett den några gånger så vet hur den slutar :o)

Kom att tänka på nu helt plötsligt att det är ju långfredagen idag. Stämmer in ganska bra för min del för den här dagen har kännts väldigt lång och trött. Väldigt seg.
Hur har din långfredag varit?


Funderar faktiskt starkt på att gå in mot sängen redan, tråkigt nog. Men ögonen känns väldigt tunga så det lutar mot kanske en film i sängen och ligga och mysa med Leon. Han är så varm och go på kvällen när jag ligger och fryser i sängen. Han värmer mig fast det kanske borde vara tvärt om, hehe.
Säger nu i alla fall, även då jag kanske fastnar här framför datan ett litet tag till :
God natt gott folk!

Längtar..

2008-03-21 ι 17:54:45.. Our life 2 Kommentarer

.. tills i morgon! Ser faktiskt framemot morgon dagen otroligt mycket. Vi (mamma, syrran, C, jag och Leon) ska till mormor och morfar på påsk "lunch" tillsammans med Monia och Kjell.
Det är inte speciellt ovanligt och fattar då inte varför jag ser framemot det så mycket. Men det känns som evigheter sen jag var hos dem. Och hur länge sen var det jag sov över? Brukade alltid vara där nån helg då och då, ibland i veckorna också. Får fråga mormor om jag får sova där med Leon någon dag, men det tror jag inte hon har något emot eftersom att Leon är så himla snäll.
Och huset är så jäkla stor så dem hör ju ändå inte om vi skulle vara där, haha.
Men åter till morgon dagen : Mormor berättade att vi kommer att få 12 förrätter. Är jätte nyfiken, vet inte en enda och det är konstigt ska jag säga er. Eftersom att varje gång vi ska över dit, typ julafton, så brukar vi göra maten tillsammans och om inte så brukar jag alltid veta i alla fall. Men nu är det första gången i hela mitt liv som jag inte vet vad mormor kommer bjuda på.
Eller nej, nu ljög jag, EN sak vet jag - Efterrätten. Det var något med hallon som var toppad med vitchoklad och mandelspån. Tror också att det var så att det ska in i ugnen snabbt så chokladen smälter, men kan ha fel. Det var i alla fall något med hallon och vitchoklad. MUMS!
Lovar, ska ta kort på allt vi kommer få på tallricken. Serverat på silversked på silverfat ;o)

Mopsryck

2008-03-21 ι 16:35:23.. Our life 2 Kommentarer

Ute på promis med vovvarna och tänkte ta lite kort då jag var på foto humör.
Men det var inte vovvarna och dem ville absolut inte vara med - Hampus vägrade titta på mig när jag roppde och Valle fick mopsryck och var då omöjlig att hinna få med.
Medans han sprang runt och mopsade sig till 100 så satt Hampus utanför staketet och pep då han inte kunde komma in i springan som Valle gjorde ch jag och Fjun stog och as garvade utanför.
Men lyckades få några roliga kort i alla fall.

   
   

Bloggstrul?

2008-03-21 ι 15:45:37.. Our life 1 Kommentarer

Designen är inte riktigt klar. Lite små pul här och där. Men det kommer nog tillslut. Vet inte heller om jag blev rikitigt nöjd så bli inte förvånade om headern är utbytt då och då. Hehe :o)
Struligt har det också varit på bloggen. Man kan inte logga in och när man väl kommer in så funkar inget ändå. Eller så någon timme kanske man hinner vara inne men det räcker ju inte när man ska hålla på fixa med designen. Tycker att det är lite för ofta nu som det är problem hit och dit.
Eller är det bara här hemma som det varit strul med bloggen i flera dagar?

För övrigt så har mammas recept blogg kommit upp nu och hon håller på fixar och donar med design och recept.
Måste gör lite reklam för henne ;o)

Ny design

2008-03-20 ι 13:09:29.. Our life 4 Kommentarer

Håller på med en ny design här på bloggen så ni får stå ut med lite strul och fix ett tag då jag inte kan sätta mig ner flera timmar när jag har en liten som vill och behöver mig.
Men ska försöka fixa klart allting idag. Får se om Leon också vill det...

Återkommer!

Leon kommer bli kändis

2008-03-19 ι 22:33:13.. Our life 2 Kommentarer

Vid strax efter 4 bar vi av ut för att syrran hade träning. Efter den så åkte vi upp till vällingby för att damlagen hade match. 2 av syrrans tränare spelar ju där - Malin och Jonna.
Det började lite trögt då det var otroligt många missar, men då från båda lagen så det spelade inte så stor roll. Efter ett tag kom syrrans 3:e tränare, Christa, och hon ville ju självklart hålla Leon och mysa lite och då visa någon där så hon ställde sig och glodde upp bland publiken för att hitta någon hon kände. Hon hittade ingen speciell men villa ändå gå ett varv för att se om hon hittade någon, som hon självklart gjorde eftersom hon känner typ alla där. Haha.
Så Leon kommer nog bli en ny "Kalle". För er som inte vet vem Kalle är så är han en liten kille som alla vet vem det är och känner för att han är överallt och pratar med allt och alla, dessutom är han Christas lillebror också.
Men jag kan tänka mig att Leon kommer bli så eftersom att Christa säkert kommer gå och gulla med honom. Men kan också lova då att ingen kommer veta vem jag är då jag går med Leon. "Jaha, så det är du som är Leons mamma". Haha.
Sak samma. Damlaget vann överlägset i alla fall. Tråkigt bara att det spelade egentligen ingen roll om dem förlorade eller vann eftersom att det slutade i alla fall med en 2:a plats för Blackeberg. Men grattis till den också!!

Nu ska jag bära av upp mot rummet och inte sitta kvar här i soffan.
Plutten sover så tänkte faktiskt låta honom ligga kvar här hoss morfar och mysa. Båda ligger just nu och små snarkar här bredvid mig. Haha, sötnosar.
Ha en fortsatt trevlig kväll/natt. För mig blir det sängen hyggligt tidigt idag för en gång skull. Hoppas bara att jag kommer somna på en gång. Annars blir det datorn ändå. Men det märker vi :o)
God natt!


Leon påskkyckling

2008-03-19 ι 14:22:31.. Leon i bilder 2 Kommentarer

image259

Leon påskkärring

2008-03-19 ι 12:59:42.. Leon i bilder 4 Kommentarer

image258

Funderingar

2008-03-19 ι 11:04:47.. Our life 2 Kommentarer

Sitter just nu och funderar kring en massa saker. Och förstår inte hur jag ska få ihop allting som måste ordnas. Ser just nu inget slut på någonting. Ser inte hur någonting ska gå ihop eller lösas. Men det kanske är fel på mig. Jag kanske är för negativ och tänker bara på hur jobbigt allting är. Men just nu känns det i alla fall som om allt kommer gå åt pipan. Inget kommer gå som planerat och det känns som om jag kommer få skit för allt av vissa i familjen för att jag inte fixat det här. För det var ju det jag sa skulle gå ändå, jag skulle fixa det. Det var det jag lovade..
Men får ju ingen respons direkt heller och det förvärrar nog saken lite också. Vuxna människor som inte kan svara på ett jäkla mail eller hjälpa till som dem lovat.

Ush, inget kul inlägg. Skulle kunna babbla mer och mer men stuntar i det då jag inte vill bli på dåligt humör..

Leons skor

2008-03-18 ι 21:31:19.. Leon i ord 7 Kommentarer

image254

Tack gammelmormor för mina fina skor idag.
Och vad bra att du hade en 25%'are mormor, så slapp gammelmormor betala 15 kr mer.

/ Leon

Påskgodis

2008-03-18 ι 21:29:13.. Our life 3 Kommentarer

image255

Idag har mamma varit duktig och bakat påskgodis.
Ett enkelt, snabbt recept avklarat.
Men mer kommer :o)


Stekta Ägg

4-5 dl florsocker
1 äggvita
1 tsk pressad citron
1 krm cedro (citronolja)
Gula nonstop

1. Blanda florsocker, äggvita, citron och cedro i en bunke. Blanda väl, gärna med elvisp på låg hastighet. Om massan känns för lös, tillsätt lite mer florsocker - är den för fast, späd med en droppe vatten.
2. Spritsa eller klicka ut smeten på bakplåtspapper till pastiller stora som en enkrona. Gör dem gärna i lite oregelbunden form (som stekta ägg). Tryck fast en nonstop på varje pastill innan smeten stelnat.
3. Låt torka i rumstemperatur, gärna över natten. Förvara svalt i en tät burk, med smörpapper mellan lagren.


Mat - middag - mat

2008-03-18 ι 19:52:10.. Our life 2 Kommentarer

God kväll.
Hemma nu igen efter ganska mycket ut och in. Känns det som i alla fall även då det bara var fram och tillbaka till Kapphal med mormor och mamma och sen bara lite snabb handling. Men det var nog bara för att vi hämtade upp Fjun på vägen hem och sen hem för att hämta vagn, som jag inte tog med ändå, för att sen åka in till stan.
Blev en mysig fika på café 60. En otroligt god foccacia, en latte och en 7upp så jag var dö turstig. Men det är ju inget ovanligt. Är turstig hela tiden, jämt och ständigt. Det var mitt gravid symtom också. Blev inte sugen på något speciellt, inte hungrig utan snarare tvärt om, ville inte ha mat. Knasigt nog.
Jag åt säkert dubbelt så mycket innan jag blev gravid och sen slutade jag äta så där mycket. För det kan jag erkänna att jag kunde vara ganska bra på. Åt faktiskt lite väl mycket ibland. Men det är inte lätt att vara smal när det finns så mycket äckligt god mat. Och dessutom när jag älskar att laga, och äta, mat. Som mormor säger : Det är ju inte lätt att vara smal när man är rik  ;o)
När man kommer hem till mormor också så är det ju absolut omöjligt att banta för där är all mat den absolut godaste så man kan inte låta bli något. Jag är precis likadan som mormor. Vi köper heldre god mat och struntar i någon sak eller plagg för att unna sig något extra gott. Men vad sjutton lär du mig mormor? Att äta? Vill du att jag ska vara tjock?
Nej, men nu blir det i alla fall ut i köket för min del för att hitta något att stoppa i magen. För det ska man ju ha också - Mat i magen alltså. Men i måttlig mängd, och hyggligt nyttigt. Kanske...

God mat på er!

Natti natti

2008-03-17 ι 23:51:49.. Our life 2 Kommentarer

image250
Nu är det sängen som gäller.

Leon tuttar just nu medans jag försöker hålla ögonen öppna för datan.
Men nu får det vara bra med den saken för nu ska vi sova här.
Ni får ha en god natt och hoppas ni kommer sova gott.

See ya!

Promenad bilder

2008-03-17 ι 22:08:37.. Our life 4 Kommentarer

Riktiga, riktiga vårkänslor ute i det underbart fina vädret.
Synd att det inte kommer hålla i sig nu utan att snön kommer tillbaka till påsk.


   
     
    

Prinsen min

2008-03-17 ι 15:53:09.. Leon i bilder 3 Kommentarer

Kan inte älska dig mer, min snuttis.
Du kommer alltid vara mammas ögonsten!


     
 

Dålig uppdat.

2008-03-16 ι 15:33:50.. Our life 3 Kommentarer

Ja, som rubriken säger. Har varit väldigt dålig på uppdatera bloggen. Men ska ändra på det.
Bara varit lite knas med magen. Eller gallblåsan. Glömmer helt ibland att jag har gallsten och äter då något jag inte borde. Så osmart.
Syrran spelade ju match igår och dem vann! Dem vann med 28-18 !
Bara för att dem vann så bjöd en av chocherna, Christa, dem på mcdonalds. Självklart så kunde inte jag heller låta bli när jag var hungrig och tog då en happy meal. Men hur smart var det? Tänkte inte alls med någon del av hjärnan och det visade sig vara otroligt dumt när jag kom hem. För senare på kvällen fick jag som sagt ont i magen. Och det var ju bra timing. När vi skulle ha god mat och snacks till melodifestivalen.
Men det gick ganska bra ändå då jag lyckligtvis lyckades ta tabletterna i tid. Så jag kunde ändå lyssna noga på låtarna och konsentrera mig på det. Thank god!

Nu sitter jag med Leon i knät och väntar på Fjun som ska komma :o)
Tänkte också slänga in en kladdkaka i ugnen då syrrans blev helt misslyckad, haha. Känner mig jätte sugen på god mat. Har lust att laga massa massa mat. Men vi har inget speciellt hemma och klockan är ju varken lunch eller middag. Bara att vänta tll ikväll.
Inte gör det saken bättre när jag nyss tittat på matlagnings program. ÄR HUNGRIG!
Vi får se om det blir något av den saken... Mat eller inte (?)

Hej så länge!

Leon bara sover

2008-03-13 ι 19:05:52.. Leon i ord 3 Kommentarer

Halloj världen!
Måste börja detta inlägg med att skriva att det är faktiskt inte bara min syrra som har liten storlek i sina trosor - även jag har. Hittade ett par kitty trosor jag fått av mamma som konstigt nog hade strl 11-12 år. Men det är ju inte så himla stor skillnad när man blir så stor men för syrran. Det är ju, eller ska ju i alla fall, vara en stor skillnad på en 4 åring och en 10 åring. Men som sagt, hon har ingen rumpa alls. Mini.
Väldigt konstigt samtals ämne och kanske väldigt ointresant. Men du väljer ju själv att läsa :o)

Nu ligger i alla fall skruttis och sover - igen. Idag har han varit lite väl sova. Planerna om att åka in till Odenplan och fika med H ändrades och det blev inte så. Men snabb tur med syrran för att simma var ju obligatorisk, om jag ska säga så. Och efter att vi kom hem från det så sov Leon. Han bara sov och sov och sov. Jag var ju tvungen att väcka honom till slut när han hade sovit i nästan 5 timmar. Han borde ju äta lite också kanske.
Efter han ätit så somnade han igen och sov. Men till slut så vaknade han ett litet tag och jag fick ta lite kort på min en månaders bebis. För det är ju det han fyller idag! (Bilderna kommer upp senare)
Så idag har jag hunnit göra en massa saker och tänkt börja med men inte kommit till start med för att jag inte orkar eller haft tid eller lust. Så nu har jag äntligen fått börja med albumet till Leon.

So long världen, för en stund.
Plikten kallar ;o)

Syrran är så liten

2008-03-12 ι 22:42:35.. Our life 3 Kommentarer

God kväll!
Sitter just nu i sängen med en gnällig bebis. Han vill bara ligga på mig. Inte vid sidan utan på mig och snutta. Tutte, tutte, tutte. Äta, äta, äta. Inget annat är bra. Och när han väl ligger på mig så tror han att han är lille skutt också. Eller kanske en groda. Ska stå och hoppa med benen hela tiden. Kan inte ligga stil. Men han måste ju också få ha sina egna små perioder ibland. Och herregud, han är ju faktiskt bara en månad. Snart i alla fall, i morgon faktiskt.
Och morgondagen har planer.
Följa med syrran först på hennes simmning och sen in till odenplan för att ta en fika med H. Och eftersom att jag inte har några pengar nu så lovar jag att det inte kommer bli någon shopping. Ledsamt och tråkigt nog.

En utstickare så här i inlägget. Men måste bara tillägga :
Mamma och jag pratade om min syrras kläder idag. Vet inte hur vi kom in på det men det är rätt roligt. Att i julas så skulle vi köpa nya trosor till henne och jag går då in i hennes rum för att titta vilken storlek hon har. Och höll då på att garva ihjäl mig. Upptäckte nämligen att hon är 10 år, fyller 11 i år men har storlek 4-6 år. Hur komiskt är inte det? Haha.
Jo, nu kom jag på hur vi började prata om syrrans kläder. Hon kom nämligen in i köket idag med Leons tjocktröja med dragkedja på sig. Hon kunde till och med knäppa tröj jäkeln också. Och jag kunde ju inte argt säga att hon skulle ta av sig den snabbt då jag höll på garva ihjäl mig då också. Tror faktiskt ingen skulle klara av att hålla min när en 10 åring kommer in med en tröja på sig i storlek 56. Hur absurt är inte det liksom?

Har fått lite avskrivet från tankarna nu. Även då jag egentligen har hur många som helst. Skulle kunna sitta här och skriva hur mycket som helst kring känslor och tankar runt omkring. Men det är nog inte speciellt intressant och har ingen ork för det just nu.
Och nu har jag BH:n full med spya och Leon är inte glad över att kräkas. Lilla töntmannen.
Hoppas ni haft en bra kväll (?) Sov gott och god natt.

My son

2008-03-12 ι 20:20:05.. Leon i bilder 5 Kommentarer

På väg ut.
  

 Satt i soffan och bjöd mamma på ett litet smile och visade fina debbelhakan :o)
  

Energiknippe

2008-03-12 ι 14:04:04.. Our life 1 Kommentarer

Jag känner mig jätte pigg och allert idag.
Efter att jag kommit upp i morrse och ätit frukost så åkte jag med mamma till mvc där hon skulle ta p-sprutan och sen handlade vi lite snabbt. När vi sen kom hem så gjorde mamma pankakor till mig, ljusa och degiga - så ska det vara. Efter att jag ätit klart så kom mormor för att vi skulle åka till IKEA. Eftersom att jag var ju tvungen att köpa en till låda/back som ska in i garderoben till Leons kläder - han har föööör mycket, den bortskämda lilla ungen.
Mormor hittade också en kastrull till henne, som hon måste köpa nya efter renoveringen i deras kök. Och hallelujah, det köket ska ni se. Måste åka dit och ta kort så ni får se hennes underbara nya extremt fina kök. Saken varför hon måste ha nya kastruller är för att det är en induktions spis. Man kan ju inte använda "vanliga" stekpannor och kastruller på sånna utan det är speciall. Som allting annat med min mormor är. Inget får vara vanligt eller tråkigt utan BARA extremt och super fint och dyrt.
Dessvärre har jag fått denna, underbara eller inte, egenskapen. Nytt hela tiden och handla, handla, handla.
Tack för den du mormor. Blir man fattig på kuppen också.

Efter IKEA så blev det en snabbis förbi Åkis där jag letade efter lite klistermärken så jag kan dekorera albumet till Leon. Och det ska jag börja med nu!
Lite scraping, klippa och klistra men mer a la Michis :o)

Ha en bra fortsätting på dagen!
Krams


Jävla gallsten

2008-03-11 ι 12:19:00.. Our life 2 Kommentarer

Gallstensanfall i natt igen.
Kände hur jag började få ont i magen igår kväll och sprang därför upp till mamma och frågade om hon tyckte jag skulle ta tabletterna. Vilket jag gjorde.
Det gick inte över men lättade lite och jag kunde i alla fall försöka att koppla av lite. Leon började bli hungrig och jag gick ner för att blanda lite ersättning. När jag sen kommer upp så hade jag mera ont och det hade gått en halv timme så jag tog en till tablett. Snäll som min underbara mamma är så tog hon Leon och gav honom lite mat. Jag låg då i sängen, hopkurad och försökte att koppla av så mycket som möjligt.
Men Leon ville tydligen inte så mamma kom in med honom och ja la honom vid tutten ändå. Då blev han minsann nöjd och belåten.
Timmarna gick och jag tabletterna hjälpte i alla fall så mycket att jag kunde ligga still i sängen och kråma mig lite. Förut visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Sov inte speciellt djupt och skönt men kunde koppla av och få lite vila.
Ja, tills klockan halv 5 i morrse så jag började känna hur illa måendet kom krypandes. Jag som också hatara att spy vägrade tro att jag skulle det nu igen. Men vid 5 så kunde jag inte knipa igen munnen utan sprang in till mamma och frågade om hon kunde kolla Leon lite så jag kunde få sitta på toan utan att vara rädd att han skulle vakna eller så.
Sen när jag kom ut så låg han så snällt mellan mormor och morfar i deras säng. Underbara familjen!

Har dock fortfarande ont och hoppas det går över snart. För om ca 45 min ska vi åka upp till stadsdelsförvaltningen och prata. Hoppas att det lönar sig och att det blir som jag tänkt och vill.
Let's se.

Ha en bra dag allesammans och var lyckliga att ni inte har gallsten.

Allting = dåligt

2008-03-10 ι 15:36:48.. Our life 4 Kommentarer

Ny dag, ny vecka, nya tag.
Nu har jag bestämt mig för att jag verkligen ska börja ta tag i allting. Men tiden har gått så otroligt snabbt och fortsätter att gå jäkligt snabbt. Men nu känner jag att det börjar stanna av lite och tankarna kring allting annat utom Leon kommer igång.
Hur jag ska göra med allting har jag ingen aning om just nu. Känner att allting är utom räckhåll och att inget kommer bli eller funka som jag vill. Men jag får ta en sak i taget, om det inte funkar så får jag ta det då och göra det bästa av saken. Men det jag känner allra mest är att jag vill jobba och få pengar igen. Är inte speciellt kul att gå utan några pengar alls. Och antar att jag får vänta minst en månad nu innan mammapenningen börjar komma. Allting är ju bara så otroligt segt. Sverige..

Nog om problem trots att det är det ända i mitt huvud just nu.
Leon har också varit en tjurskalle som jag och det är nog för att jag varit det. Märker att han vet när jag är ledsen, stressad eller har ont. Men nu vet jag att det går över till honom så vet att jag måste släppa den känslan när han blir ledsen. Så fort jag gjort det och tar upp honom så blir han tyst och nöjd. Han vill bara veta att sin lilla mamma också mår bra. Lille skrutten.
Ja, det är ju inte så att Leon har varit jobbig eller skrikit konstant. Om det har varit något så är det max en halvtimmes gnäll och när han väl får tutten sen så blir han lysnades glad och nöjd. Han är en riktig snuttunge.
Och idag, för första gången, grät Leon på riktigt. Han var alldeless blöt i ögonen och våt om ögonfransarna. Men det var bara löjliga fasoner. För han var inte hungrig, han ville bara vara nära. Myspellen. Vill inte ligga själv, det är inge kul.

Även då jag känner att allting blev nu bajs idag så ska jag försöka övertala mamma om en liten tripp då jag skulle behöva köpa en till låda till min garderob då Leon har för mycket kläder. Det får inte plats!
Även då kläderna är hur små som helst så får det inte plats, så nu ligger det kläder på hela skötbordet och i hans säng + en påse. Så jag måste verkligen köpa en låda inom snar framtid om jag inte vill att det ska se ut som att hey baberiba varit hemma hos oss.
Ha en bra dag. Hejs.

PS. Ja, pappan är absolut med på alla håll och kanter.


Fattar noll, god natt

2008-03-07 ι 00:05:41.. Our life 1 Kommentarer

Blir galen!
Har suttit och försökt att ansluta min mobil till datan eftersom att jag vill överföra en video på Leon. Men inte går det inte. Jävla tekniska komplicerade prylar. Jag som alltid kunnat och vetat hur man gör fattar nu ingenting. Dem säger att jag ska klicka upp setup.exe men hittar den inte och om jag söker på den så säger den att jag ska gå in i kontrollpanelen och instalera och kongufigrera nått jäkla skit. Fattar ingenting.
Så nu är jag arg för att jag inte kan få lägga upp den videon som jag planerade. Dumma mobil! Dumma dator!

Ja, nu börjar Leon vakna lite igen efter att ha sovit en liten liten stund. Han har varit jätte surig idag. Eller inte på dagen, då är han hur snäll och glad som helst men nu ikväll så vill han inte. Hungrig, hungrig och mera hungrig även då han ligger vid tutten typ hela tiden. Bebis, bebis, bebis. Kan inte säga så mycket mer.
Men nu ska jag plocka upp honom igen för att gå in i sovrummet.

God natt på er!

Modersinstinkter

2008-03-06 ι 16:48:13.. Leon i ord 2 Kommentarer

God eftermiddag!
Nu är jag åter igen pigg efter den knasiga natten. Eller knasig och knasig. Leon var knasig. Han skulle ligga och tutta hela natten men ändå var han inte nöjd. Men det är sjukt hur snäll han är ändå. Han skrek inte eller något sånt men märkte bara på honom hur han låg oskönt och bökade. Satte mig upp och typ sov fortfarande så han fick lite mat och vaggade honom till söms. Så somnade han men vaknade igen när jag väl la honom i sängen igen. Men tillslut så somnade han och sov länge.
Men var ändå ganska slö i morrse när jag kom upp och blev tröttare när jag visste att jag skulle med syrran för att simma. Men jag slapp det, skönt, och mamma följde med i stället.
Då bestämde jag mig för att göra massa nytta medans hon var borta, men inget av det hände för att Leon somnade på mitt bröst när jag låg i soffan och kunde då inte resa mig upp och störa honom. Dessutom så kände jag hur mina ögonlock kändes otroligt tunga också så då blev det att jag låg kvar och halv sov och myste i soffan med Leon ända tills mamma kom hem.

Kom att tänka på det i morrse. Att när jag var gravid så var jag jätte nervös och orolig hur jag skulle klara nätterna om Leon sov i min säng. Han har ju en egen men just nu sover han i min, den är ju så otroligt stor och han är enormt kräsen och vill inte ligga hårt så därför ligger han i min säng på ett duntäcke just för tillfället. Men när han blir lite större och vi satt upp den riktiga sängen till honom så ska han få börja sova där.
I alla fall, åter till det jag skulle skriva om. Jag är nämligen en sån som rör sig otroligt mycket när jag sover. Kan inte ligga still för en sekund typ. Så om jag skulle ha en liten bebis i sängen kanske jag kommer rulla eller vända mig på honom. Och kväva den stackars ungen.
Men det är sjukt hur kroppen ändras när man har barn. Även fast jag sover, hur djupt och bra som helst, så vet jag om han ligger och tittar och är vaken eller om han sover. Vet också hur han ligger, om han andas och allting. Är sjutton som ett djur, värsta modersinstinkterna.
Helt coolt hur kroppen ställer om sig och reagerar på vissa sätt så snabbt.
Och nu är jag en mamma. Jag vet vad mitt barn vill och behöver.
Jag vet hans bästa och tänker bara på vad han mår bra över. Om jag vet eller märker att han mår dåligt eller om det inte funkar för hans del så måste alla runt omkring mig fatta och respektera mina beslut och inte bråka. För då förlorar dem mig som vän.
Och jag kan säga att alla mina gamla, nära vänner är helt underbara! Tur att jag har er kvar. Men till dig som tar åt dig :
Du kan inte komma in i mitt liv och tro att du kan styra och bestämma vad jag ska göra. Kan inte anpassa mig efter andra. Jag lever som jag alltid gjort och kommer inte ändra på något pga dig. Bara att inse det.

Knasig dag

2008-03-05 ι 14:19:04.. Our life 3 Kommentarer

Ingen bra början på dagen idag inte.
Mamma var stressad och jätte irreterad för inget gick hennes väg och hon hade mycket att göra. Och efter jag ätit frukost, mitt under hennes pappers arbete, så ser jag att en av våra hundar, Hampus, blöder i huvudet. Hampus hade nämligen fått ett sår för några dagar sen utan våran vetskap och mamma tvättade det igår kväll. Men nu idag så hade det blödit upp och är mycket större. Enligt mig i alla fall.
Mamma får lite panik och ringer C och säger att dem måste åka till vetrinären med Hampus nu. Men dem har inte öppet ännu utan öppnar 3. Hon som hade planerat att göra en massa saker idag fick släppa allt då hon kom på att hon måste gå ner till klubben också med några papper och kolla om det fanns fika kvar. Så ut med hundarna, ner till klubben och lämna sakerna och hem igen.
Så just nu är mamma lite uppe i högvarv och damsuger helt plötsligt. Ska hon det då? Nej min mamma får inte damsuga eftersom hon har wiplash. Men tror ni hon lyssnar? Nej inte det heller.
Men just nu tror jag hon damsuger över lite frustration och så tiden går snabbare så vi kan få fixa det där med Hampus snart. Mamma vill nog veta hur det blir eftersom att det är utställning i helgen och om dem då måste raka bort päls i Hampus huvud är det ju borta för hans del. Han kanske inte ens får ställas ut om han har sår i huvudet. Jag vet inte sånt, men kan tänka mig att det är så.
Och jag sitter och väntar på att Fjun ska komma hit, som hon gör snart. Leon ligger ute i hallen och sover i vagnen efter promenaden. Vill inte störa honom och dra upp honom där ifrån när han ligger så skönt och sover. Då blir han bara arg och ska bara ligga på mig och sova. Inte själv i soffan. Det är inte roligt längre.

Åh jag måste oja mig lite. Jag som ville ut och gå, åka någonstans och umgås med folk. Men inget av det fick jag idag, som jag trodde och planerade.
För att jag visste att Fjun slutade skolan vid 3 och skulle åka till fridhemsplan för att köpa en sladd och tänkte då hänka på kanske. Skickar sms till henne och hon ringer tillbaka på en gång och säger att hon redan är på tunnelbanan. Så då var ju det bara att glömma. Sa då åt henne att ringa när hon var på väg hem så kanske vi kunde mötas i vällingby centrum så kanske jag kunde få kolla lite där. Men då ringer hon när hon är där och ska gå på bussen.
Vad sjutton är det med mina planer? Inget funkar.
Och nu helt plötsligt så har hon kommit. Så nu får detta inlägg få ett slut och det kommer fortsättning om hur det går med Hampus dumma sår i huvudet.
Mamma snackar nu med Malin i telefon och hon tror att det kan vara våtsår eller vad sjutton hon sa det hette, som Hampus kan ha i huvudet. Men hur det ska gå med utställningen vet jag inte, men det lär jag höra av mamma snart.

Men ha en bra dag!

God natt

2008-03-05 ι 00:41:13.. Our life 3 Kommentarer

Sitter nu i sängen och tittar på mitt underbara barn. Han ligger bredvid och sover.
Men tror att han vaknar snart för att få lite mat. Annars så försöker jag nog snällt väcka honom lite så han får lite mat i sig så vi kan sova gott i natt. Så slipper jag vakna om någon timme igen för att han är hungrig.
Har inget ont i magen nu, känner inte att det kommer att komma heller. Så hoppas nu bara på att jag inte får något mer gallstens anfall utan kan slippa det en bra tag fram över. Helst så hoppas man ju på att stenarna själva kan ta sig ut så jag slipper operation. Ush det vill jag inte.
Men ska inte hettsa upp mig över det just nu utan tar det som det kommer.
Onödigt inlägg men kände bara för att skriva något. Vill önska er alla en god natt och hoppas ni får sova lika gott som jag ska försöka göra bredvid min lilla snusandes mask. Åh, han är bara så himla söt när han ligger i min stora stora dubbelsäng. Lilla lilla plutten.
Men god natt på er alla nu. Sov gott!

P o k !
Michis & Leon

Mopsbebisar

2008-03-05 ι 00:13:04.. Our life 1 Kommentarer

image206

     

Underbara, extremt söta och goa mopsbebisarna.
Heddas bebisar är alltid dem bästa!

Vi längtar också efter att få komma och hälsa på nu, Malin!
 Vi vill ju också klämma och känna lite på tjockisarna.
Då får du också klämma och känna lite på min bebis. Har vi en deal? ;o)

Min snygga prins

2008-03-04 ι 21:11:14.. Leon i bilder 3 Kommentarer

     
  
   

Mamma kan inte älska dig mer min sötaste lilla älskling!

Gallsten var det

2008-03-03 ι 22:17:04.. Our life 3 Kommentarer

Som vi trodde så har jag gallsten. Många små stenar låg i min blåsa.
Dem var jätte små men många, hon trodde också att jag hade haft större men att dem försvunnit. Hur vet jag inte men nu fanns inga stora stenar där.
Men eftersom att Leon är så himla liten ännu så ville hon inte att jag skulle opereras nu, så jag har fått tabletter som jag kan ta om jag får mer "anfall" men att senare så måste jag ta bort gallblåsan. Ush, jag vill inte få hål i magen. Jag som tänkt att jag måste nu träna upp min snygga mage inför sommaren.
Inte för att den är jätte mycket sladder eller stor. Är jätte förvånad hur smal jag blivit. Hade förväntat mig att jag skulle ha värsta magen som alla dem andra mammorna på BB men min mage försvann helt efter ca 10 timmar efter förlossningen och nu så är jag nästan smalare än innan jag var gravid. Kroppen har en helt annan form och magen är typ platt medans innan så har jag alltid haft en liten bullring. Helt otroligt.
Men den är inte speciellt modell snygg eftersom att jag fick faktiskt lite bristningar i slutet. Inte så kul, men dem kommer vell se bättre ut, förhoppningsvis, när jag tränar upp magen lite (?) Har någon något tips om hur jag ska få det mjuka att försvinna? :o)

Men nu hoppas jag bara för gud skull att jag inte kommer få något mer anfall på ett bra tag för håller seriöst på att.. vet inte vad, när jag får dem. Jag kan ha hur ont som helst men när man mår så dåligt och har så ont på det sättet att man inte kan sitta, stå eller ligga, inte vet vad man ska göra av sig själv. Det är förjävligt. Det hatar jag!
Kan föda barn varje dag om det är så att jag skulle få slippa anfallen. Att föda barn gör ont men på ett bra sätt ont, inte så jag har haft nu.
Jaja, skit samma nu om hur ont det gör. Hatar dem som klagar. Klagar för att alla ska tycka synd om en.
Det har jag nog fått efter min starka mamma. Hon har en otroligt stor wiplashskada som är synlig och har värk HELA TIDEN. Tar 500 olika tabletter och får byta hela tiden för att inte hon ska bli knarkare. Haha nej menar inte så men man kan inte äta samma tabletter för länge i den mängden hon äter för då vänjer sig kroppen och tar då inte upp så man smärtstillas. Är så otroligt impad över hur mycket mamma klarar. Vilken stark kvinna min mamma är!
Ni skulle bara veta..


Gallsten?

2008-03-03 ι 07:09:28.. Our life 4 Kommentarer

Det är något fel på riktigt. Var uppe hela natten nu igen och hade så jävla ont i magen. Spydde flera gånger. In och ut på toan i flera timmar. Ingen vila, ingen ro.
Det var ju tur att Leon, min ängel, sov. Vet inte vad jag skulle gjort annars.
Mamma tror att jag har fått gallsten så vi ska åka in till sjukan snart, när syrran gått till skolan. Vill absolut inte att det ska vara så. För vad händer då? Operation? Ush mig. Neej vill inte att det ska vara så.
Men något fel är det. Kan inte ens stå upp. Gör så jävla ont att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Kan inte sitta still. Men just nu är det en liten period som känns bättre. Låt det vara så ett bra tag nu, snälla (?) !

Nu börjar det smått igen. Kan inte sitta här längre.
Ha en bra dag ni i alla fall.

Jag mår piss!


Är jag döv?

2008-03-01 ι 18:18:13.. Our life 2 Kommentarer

Hemma igen nu då. Och inte kunde jag låta plånboken ligga kvar i väskan. Inte det inte.
Kortet slank upp flera gånger och jag fick lyckligt knappa in koden och godkänna. Jippi!
Men som vanligt, nu i efterhand så tänker man : kanske borde spara pengarna nu (?) Men jag är allvarligt SÄMST på det. Eller när jag väl bestämmer mig för att spara och tar ut pengar och har här hemma så kan jag ha det. Men att ta det beslutet är jag sämst på. Tar ut och sen på väg hem så ser jag något som jag behöver ha och kan då inte låta bli att köpa det.
Leon var en ängel som vanligt och låg och små kikade lite på alla saker eller så sov han. Man kan vara borta hela dagen och han är hur snäll som helst. Inga problem alls. Bara han får mat :o)
Kom i alla fall hem idag med en fleece tröja, ett par byxor och två mössor till Leon och en skjorta och 2 linnen till mig. Och när jag kommer hem så ser jag att larmet sitter kvar på fleecetröjan. Hur 17 kan det göra det? För inte pep det om oss när vi gick ut. Eller så var jag jävligt döv och dum i huvudet (?)
Men hallå, vilket bra larm. Säkerheten är på topp. Haha, kan ju inte mer än att skratta åt det. Frågan som består är då hur jag ska få bort den? Ska man våga ta bort den själv? Det kanske börjar spruta och ha sig även då jag inte vet om det säkert är ett färglarm. Vore ju onödigt om tröjan blir förstörd. Då kommer ju Leon bli jätte ledsen.
Dessutom kände jag mig snäll nog och köpte därför ett par jeans åt syrran hon längtat efter. Glad blev hon men nu är hon otrevlig och sur igen. Det är inte speciellt ovanligt för hennes humör är värre än någon kan fatta. Stackars mamma när hon kommer upp i tånnåren.
Men hon är ibland världens gulligaste, snälla lilla 10åring. Men när hon börjar umgås med fel människor igen så blir hon "den andra"  Nathis. Och synd är det.

Jaja. Klockan är nu 6 och vi ska förbereda all mat. All plock mat vi ska ha till melodifestivalen. Mys & mums!

Ha en bra kväll.

Blir det melodifestivalen för er del också? Vem vinner & vem försvinner?

Lördag

2008-03-01 ι 11:49:46.. Our life 2 Kommentarer

God underbar lördag!
Inte för att det är så speciellt mysigt väder. Blir bara ledsen och deppig när det är piss väder, piss väder, piss väder. Det som var så fint i går. Nu har det varit så här ofta. Varannan dag har det varit fint och sen kissar det ute nästa. Ush vad tråkgit det är. Jäkla svenska typiska väder. Eller vad säger du?
Håller just nu på att övertala mamma om att vi ska åka till solna idag. Hon säger på måndag men jag vill idag. Mormor sa igår att vi skulle åka idag och har därför planerat det. Men problemet är nu att mormor kan nog inte köra eftersom att dem var på middag igår och kom inte hem förens halv 4 och hon är fortfarande lite på pickalurven. Hon till och med erkände det själv och det brukar hon inte.
Men vi SKA åka till solna idag!
Inte vill jag sitta här och glo utan att göra något. För ikväll blir det melodifestivalen :o)
Många kändisar ikväll - Linda Bengtzing, Charlotte Perrelli, Niklas Strömstedt, Nordman och Sibel. Vilka kommer gå vidare? Vad tror eller tycker du?
För du vet att man kan lyssna på låtarna i 30 sekunder på internet redan? På svt.se

Nu sover skruttisen igen, ser så mysigt skönt ut. Lille bebisen!
Men nu måste inlägget ta slut för har inte tid att sitta här längre. Måste övertala kärringarna att vi SKA ut idag. Innan mamma nu lägger på telefon så måste jag få dem att säga ja. Wish me good luck!

Hejs.
STARTSIDA



Michaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!




Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!





Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!






Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December