Bloggkoll

2008-08-31 ι 22:45:09.. Our life 0 Kommentarer

Följ min blogg med bloggkoll

Känslor..

2008-08-31 ι 22:41:42.. Our life 1 Kommentarer

Denna dag har varit fasanfullt tråkig.
Inget har hänt - jag har bara kännt mig allmänt arg, tråkig, deppig och sur. Dagar som denna är inge kul. För när jag lägger mig i sängen så snurrar det 5 miljoner tankar i huvudet. Tankar kring hur allt i mitt liv är. Tankar som får mig att vilja göra en massa saker.
Saker som kanske inte ens är super bra just för tillfället. Men ändå som jag inners inne vill.
Kvällarna är jobbiga. Då allt är tyst och ingen i närheten. Då jag slappnar av och släpper allt. Det är då det mörka kommer fram, när man bara vill gråta och känna sig behövd och älskad av någon speciell.

Då kommer alla förbjudna känslor...

God natt på er!

Jag ska försöka tänka på annat och somna så snabbt som möjligt.
I morgon är det full rulle inför allt på söndag. Se you!

Goaste ungen

2008-08-31 ι 22:20:15.. Our life 0 KommentarerElins älskade lilla skratt unge är för härlig.
Underbart att få dela min och eran tillvaro tillsammans. Me love you!

Ny design

2008-08-31 ι 15:08:00.. Our life 3 Kommentarer

Har suttit och pulat lite smått fram och tillbaka och bestämde mig för att ha den nya designen även fast jag inte är super nöjd. Blir irreterad när det inte blir som jag vill ha det.
Har inte tid just nu att får det som jag vill heller så det får vänta lite.
Men vad tycker ni, är den ok?  :o)

Anw,
idag verkar alla vara på låt-mig-va/stick-och-brinn humör. Otrevligt, kort, högljutt och en massa äckel kommer ur munnarna här hemma. Från Leon också...
Nu ska jag gå ut i köket och få något att stoppa i magen. Mår illa - så hungrig är jag. Så får se om jag kan äta något för har absout ingen lust eller känlsa för det just nu. Men annars kommer det bara blir värre.

Bye!

It's over now...

2008-08-30 ι 10:28:53.. Our life 1 Kommentarer

Näst sissta augusti dagen. Hur snabbt har inte sommaren gått?
Vädret har varit så hit och dit, fram och tillbaka och ingen sådär super super värme så det känns knappt som att sommaren varit. Och nu är den imprensip slut...

Tråkigt, för me don't like winter - Äcklig kyla, slask väder och bara massa blås väder, hela jag blir deppig och seg i kroppen av att tänka på det. Ush. Men så finns det ju possitiva saker med vintern också. Som jul, god mat, något varmt att dricka när man sitter ute med en filt kring sig och så att Leon blir ju 1 år i februari. Herregud det är typ snart. Haha - ett halv år kvar.
Ett halv år i min ålder är ingen skillnad alls, ett halv år i 6 års ålder är inte så super mycket heller. Men ett halv år när man bara är ett halv år är super super mycket. Tänk att då kan han gå, springa runt och skrika på mig och vara föööör busig.

Åh, min lilla skrutt är snart stor. Riktigt stor.

Movie

2008-08-29 ι 15:50:54.. Our life 3 Kommentarer

Ikväll ska jag och Elin ha barnvakt åt våra små barn. Vi ska ut och käka, ta någon öl and then go to the movies... Batman eller The dark knight heter den ju såg jag nyss - haha.

Någon som sett den? Är den bra? :o)Ond seghet

2008-08-28 ι 22:00:15.. Our life 0 Kommentarer

Är så otroligt seg i hela kroppen.
Trots att mamma inte är hemma ännu så ska jag gå och lägga mig. Haha, nu låter det som om att jag väntar på min mamma som mammor gör när sina tånnårsdöttrar är ute och festar.
Min mamma är min tånnårsdotter och jag är hennes. Vi är varandras.

Anw, hela min kropp stretar emot och inget käns skönt eller bra.
Hela huvudet är fullt med snor. Känner mig så intelligent som sjutton. Många hjärnceller som fungerar när snoret trycker på så. Dessutom så går det inte att snyta ut. Finns för mycket typ. Kommer bara mer och mer.
Vafan är snor egentligen? Smuts? Gud vad smutsig jag är just nu då. Som en hel grisfarm.

Men nu får jag tysta mig själv. Kan skriva hur mycket som helst just nu känner jag men ska sova. Klockan är 10, gud så skönt. Förhoppningsvis får jag sova länge. Om jag nu somnar. Håll tummarna för mig, annars kommer det deffinitivt mer inlägg ikväll - eller natt.

Poks!

FÖÖÖÖÖÖÖRkyld

2008-08-28 ι 20:59:41.. Our life 1 Kommentarer

Har verkligen åkt på en rejäl förkylning..
Jag brukar aldrig vara sådär jätte förkyld. När jag är sjuk så är jag sjuk annars bara lite förkyld. Men nu.. Ojojoj. Känner mig till och med hängig av det. Kan knappt andas, håller på kvävas av mitt egna snor. Ush vad äckligt.

Öppen munn, röda ögon och tungt huvud tillsammans med en jävla hosta är just nu precis vad jag är och har. Så tyiskt.. Hoppas bara att det är bättre i morgon och hoppas för guds skull att Leon inte åker på det. Han är snorig, men inte farligt mycket, och lite snorig har han ju varit förr.
Haha, typ en gång. Lät som om han varit det flera gånger som typ en 6 åring.

Anw, är dessvärre lite knasig i huvudet också. Bäst att sluta här.
Ha en bra kväll, imorgon ska Elin och jag till Brkarby och vara nyttiga.
Very good gummisnodd på oss!

God natt - krams


Raspberry

2008-08-28 ι 08:39:20.. Foto 1 Kommentarer


Tummen rätt i mun

2008-08-27 ι 23:34:00.. Leon i bilder 2 Kommentarer


God kväll

2008-08-27 ι 23:18:31.. Our life 1 Kommentarer

Ännu en dag har passerat. Nu är det snart torsdag - igen nästan.
I morgon ska jag i alla fall åka till Handen och möta Della. Ska på en "föräldragrupp" med henne som hon tjatat om att jag ska gå på när den var förut. Och nu är sommaruppehållet över och det börjar igen. Ska faktiskt bli kul.
Gå in på Dellas blogg om du är sugen eller intresserad!

Anw, har i kväll hjälpt Cassandra och Christofer med deras bloggdesign.
Gå in och kika där vet jag :o)
Har ikväll också börjat på en ny bloggdesign till mig själv. Vet inte riktigt hur jag vill ha den ännu så därför väntar jag lite tills jag känner mig 100% nöjd. Trots att jag aldrig är det med mina designer ändå - finns bättre, finare och duktigare "designers".

Har för mycket i huvudet just nu så avslutar detta inlägg innan det bara blir en massa gegga och gojs. Lite känsliga eller dumma inlägg. Orkar inte det just nu. Vill lägga mig glad, vill sova skönt.
Sova länge, hoppas jag.

Natti, natti!

Målning - klar!

2008-08-27 ι 10:36:24.. Our life 2 KommentarerNu har vi målat klart. Mamma var duktigast. Gud så skönt. Och fint!

Nu är nästa sak att åka och fixa alla andra små sysslor. Jag måste tex upp till banken, mormor skulle till electolux och mamma skullegöra något - kom inte ihåg nu. Sen kanske, hoppas, blir det så att vi äter lunch med Elin och hennes mamma i vällingby. Men man vet aldrig hur mamma känner. Får ju inga direkta svar heller.
But we'll se..

God morgon

2008-08-27 ι 09:04:15.. Our life 1 Kommentarer

Nu har jag bestämt mig (en sak här i livet) för att kliva upp när Leon vaknar i stället för att få honom tyst så jag kan ligga kvar ett tag till.
Idag vaknade han strax efter sju. Tidigare än vanligt men ja gick upp vid halv 8 ungefär i alla fall och nu har vi precis ätit frukost. Tror det här blir mycket bättre rutin för honom. Nu ska jag bara försöka få honom att sluta vakna på natten också. Det som helt plötsligt kommit från ingenstans. Min snälla kille som alltid sovit vaknar nu och vill inte ligga i sin egen säng.
Men perioder, perioder. Det försvinner nog. Antagligen. Förhoppningsvis.

Nu ska jag och mamma ut och måla lite så det kan blir klart där ute någon gång.
Sissta omgången nu, sen ska det vara klart.

Sen ska vi leka med Elin - som fyller 18 år idag!! Wihow!


Rumpförflyttning

2008-08-26 ι 23:28:17.. Leon i ord 3 Kommentarer

Leon vill aldrig lära sig krypa. Han vill bara stå och sitta ner, dra i massa saker och vara busig. Men inte krypa. Ligga på mage är ju världens tråkigaste, jätte dumt att ligga ner och larva sig på golvet - tycker han.
Och när jag väl lyckas få honom att ligga på mage så skjuer han sig bakåt med armarna. Men som sagt, det är inge kul att ligga på mage så det håller inte länge.
Men det jag nu märkt är att han tar sig fram på något annat sätt - Sittandes på rumpan. Han snurrar och skjuter sig fram eller bak och helt plötsligt har han kommit flera meter bort från han var nyss. Snabbt går det också, för jag vet inte riktigt vad eller hur han gör. Men fram kommer han.

Min knasboll som tydligen är lik mig. Jag kröp också sent, baklänges också.
Sådan mor - sådan son ?

Min badkille

2008-08-26 ι 20:53:25.. Leon i bilder 4 KommentarerMin vilda lilla unge älskar att bada.

Det är pissblött på golvet efter att han badar nu förtiden.
Trots handdukar på hela golvet så var det vatten överallt.
Men Leon tycker det är jätte roligt att skvätta, både på golvet och mig. Haha.

JÄVLA SL!

2008-08-26 ι 16:59:18.. Our life 7 Kommentarer

Måste skriva om händelsen som hände mig och Elin igår.

Vi skulle åka och hämta Erica på dagis och sen åka till Veddesta. När vi går upp mot bussen så får Elin mitt busskort då hennes just gick ut och hon skulle köpa nytt när vi kommit fram. 
Elin visar då mitt kort i dörren och säger att hon ska hjälpa mig upp där bak. Chauffören sträcker sig fram och ber att få titta på kortet. Han frågar om det var Elins och hon säger ju självklart ja även fast det var mitt.
Han ber då henne säga sitt person nummer som står på kortet men hon kan ju inte mitt och säger då i snäll ton : Åh, fan. Okej det är inte mitt.
Han säger då att Elin inte får åka med för att hon svär och Elin blir självklart skit sur och går då av bussen och säger : Nejhe, då får jag vell gå då. Jävla skit!

Jag stäcker mig då uppför trappan efter kortet och han skakar på huvudet. Jag fattade ingenting och gick in i bussen för att ta mitt busskort eftersom att vi skulle gå. Men jag får det inte.
Frågar då varför jag inte får mitt kort och han säger bara nej. Jag blir ju självklart skit sur men visar det inte, jag skriker inte, pratar inte otrevligt - ingenting!
Jag säger då att Elin kan ju gå på bussen och jag kan ta mitt busskort eftersom att det är mitt. Han säger då nej och att vi får inte åka med. Elin som nu gått därifrån är skit lack och jag försöker få tillbaka mitt kort. Han ger varken tillbaka mitt kort eller släpper på mig med barnvagn på bussen.

HALLÅ?! Jag står där med Leon i barnvagnen och ska åka och hämta en unge på dagis.
JÄVLA IDIOT! Vad är hans problem? - är det som snurrar i huvudet.
Jag säger tillslut : Men vad fan skojar du med mig? Kan jag få mitt kort?
Han skrattar då jävligt hånfullt och säger att eftersom att jag nyss svor så var det kört för mig. Han skrek att jag skulle gå av bussen för han skulle nu åka.

Där står jag, när han kör iväg, skit förbannad med vagnen i ena handen och INGET busskort i den andra. Så nu har jag inget busskort heller. Så jävla tröttnande eftersom att jag inte har råd just nu att köpa nytt eftersom att det är svindyrt i min åsikt.

JÄVLA CHAUFFÖR! JÄVLA SL!

Målarfärg & trosor

2008-08-25 ι 14:01:25.. Our life 3 Kommentarer

Mamma och jag har stått hela fm fram till nu och målat på altanen. En vägg är klar, den kortaste självklart.
Och  nu börjar det också bli så jäkla varmt och gassar under taket så jag står i trosor och målar. Mamma tyckte det var jätte synd att hon inte fick ta kort och lägga upp på sin blogg. Haha, galen panna? Som om jag skulle vilja att halva våran släkt och vänner + andra och alla hennes kompisar som läser hennes blogg ska se mig i trosor. Ojoj.
Det räcker med att jag riskerar att någon på gång banan ovanför ser. Tänk om någon vi känner går förbi och bestämmer sig för att säga hej. Ja då står jag där i trosor och skäms. Haha, det vore en skräck upplevelse. I alla fall för hon/han som ser mig.

Nej nu måste jag ut och fortsätta :o)
Om en timme så ska jag och Elin först åka och plocka upp Erica på dagis och sen bege oss till Vällingby eller Jakobsberg. Hon hade inte bestämt sig. Där ska det bli inköp av strumpor och lite annat.

Nu är det varmt.
Måste svalka av mig med ett glas vatten innan jag ska måla lite till.
Krams

Bakfull?

2008-08-25 ι 09:57:55.. Our life 4 Kommentarer

Jag drack inte så där mycket mycket på kräftskivan.
Jag kände att nu är det dax att sluta annars blir jag för full. Någon timme senare så fick jag ta hand om för fulla människor i stället. Haha.
K, som vi var hos, drack lite to much. Helt plötligt mådde hon inge bra och jag och hennes lillesyrra fick ta av alla kläderna, sätta på nattkläder, sminka av henne, smörja in, sätta up hår, gav vatten glas och allt möjligt. Och efter att vi fått henne i säng så slocknade hon på en gång.
Tur att hennes lillesyrra kom hem så vi fick ordning på henne.

Anw, efter att jag kommit ner så var det dax för nästa fullskalle. Så jag fick gå hem med E och mamma mötte oss och fick hjälpa mig, kunde inte släpa på henne själv. Alla muskler i kroppen var helt avslappnade och ingen stadga i, tuuuungt - haha.
Efter att ha slängt henne i sin egen säng så var det bara att gå hem själv.
Glömde självklart min jacka hos K men jag måste ju ändå hämta alla kräftutsmyckningar som jag fick låna av mormor - tack så mycket!
Men det var en sjuhelsicke kväll. Hade jätte roligt. Länge sen...

Och jag tar gärna hand om er igen, inget som jag känner är jobbigt. Bryr mig ju om er.

Och juste. 4 poliser kom också och frågade om vi sett en 4årig pojke i närheten som hade varit borta i några timmar. Fy så hemskt. En 4årig pojke som kan vara typ var som helst, jätte rädd och gått och lagt sig i någon buske och somnat? Vem vet? Hoppas att dem hittade honom..

Kräftskiva

2008-08-23 ι 16:33:22.. Our life 5 Kommentarer

Idag är det kräftskiva hemma hos K med en massa folk.
Så mamma ska vara barnvakt och jag ska få bli full. Haha, nejdå inte alls så. Jag ska inte supa, jag ska dricka och ha trevligt, inge supa här inte. Inte efter supar-kvällen ute på krogen när A fyllde år. Ush, inge kul - aldrig mer.
E ska också med ikväll så hon kommer hit om en liten stund igen efter att ha gått hem för att byta om osv. Gjort sig lite fin pranlin, ni vet?  :o)

Det ska bli kul att träffa alla som kommer. Ganska länge sen jag träffade vissa utav dem. Inte för att jag vet alla som kommer, haha. Jag vet bara att det är "vi tjejer" och en massa runt omkring.. Fille kommer också, skit kul! Ska slå honom pga att han har dö snygg tatuering. Inte för att den är helt klar men... I ENVY HIM!

Ni får ha en helt underbar kväll. Mycket skratt och mycket gråt.
Hoppas mest av det första.
Poks!


Ericisen..

2008-08-22 ι 11:47:23.. Foto 3 KommentarerPrinsessan Erica fick ett hårband av mig och ville bestämt sätta på det själv.
Var en riktig rock hippie som dansade gärnet med glass i hela munnen.. Haha, sötnos!

God morgon

2008-08-22 ι 11:35:06.. Our life 0 KommentarerFredag, slutet på veckan - skönt.
Tycker att den här veckan gått i en jätte konstig tackt. Så långsamt och dumt men ändå så snabbt och lätt. Det har varit mycket funderingar. Mycket prat och mycket tankar. Ska nu försöka reda upp allting och verkligen sätta mig och göra det som behövs.

But it's hard...

Banan muffins

2008-08-21 ι 22:45:59.. Our life 1 Kommentarer

Det här är till dig Caroline som ville ha ett banan/choklad muffins recept. Min mamma gör gämt det här. Jag gillat själv inte banan, inte i bakverk men andra älskar mamma bananmuffins eller kaka som hon brukar göra av samma smet men i en stor form.
Så här kommer det :o) baka och njuuut!


Ca 15 st stora

150 g smör
2 dl socker
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
4 ägg
2 bananer
1 msk pressad saft av citron
4 dl mjöl

1. Vispa smör och socker till en jämn smet.
2. Tillsätt bakpulver och vaniljsocker.
3. Vispa sen ner ett ägg i taget.
4. Mosa bananerna med en gaffel och tillsätt citronsaft.
5. Tillsätt banan och mjöl i smeten och rör om.
6. Fyll muffinsformarna till 3/4.
7. Om du också vill ha choklad i så går det aldeless utmärkt att peta i små bitar av choklad.

Grädda mitt i ugnen i 200º ca 20 minuter.


Sweet heart of mine..

2008-08-21 ι 18:59:01.. Leon i bilder 3 Kommentarer


Orolig..

2008-08-21 ι 18:54:56.. Leon i ord 4 Kommentarer

Leons pappa H kommer hit varje tisdag och torsdag och träffar honom. Mest går han ut på promenad i ca 1 timme. Jag har då ingenaning om vad han gör på den här så kallade promenaden. Vet bara att han går och sätter sig på någon parkbänk och tar upp honom.
Jag har sagt flera gånger att han inte ska sätta sig på en parkbänk och hålla på med Leon, utan att han kan komma in hit och ha honom ett tag för vafan inte sätter man sig på en parkbänk ute och håller i en unge bara så där. Inte på det sättet han gör i alla fall.

Anw, varje tisdag och torsdag em och kväll så är Leon i alla fall helt knas. En helt annan Leon.
Han spyr, han sover inte på em eller natten, han är jätte orolig och vill bara vara nära mig hela tiden. Han vill ofta ligga vid tutten, han beter sig inte som vanligt helt enkelt.
Nu är det inte så här exakt hela tiden på dygnet men nästan. I mellan åt så är han vanliga Leon som är super glad och vill leka med allt och alla. Som han sen är dagarna i mellan besöken av H.

Det är också väldigt svårt att förklara, det låter helt fel. Frågan är nu om jag verkligen ska lägga upp det här. Men varför ska jag bry mig om vad alla tycker och säger? Jag skriver här för min egen skull. I need to skriva av mig. Don't feel good otherwise.
Känner mig i alla fall väldigt bakfallen. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag ser ju att min älskade lilla Leon inte mår bra. Vad är det som är fel? Älskling, älskling, mamma gör allt för dig!

Jag vill inte att du ska vara så splittrad.


Elin & Ikea

2008-08-21 ι 10:19:49.. Our life 4 Kommentarer


(Erica i går när hon lekte med glasen)


Nu kom just Elin. Vi ska om ca 1 timme åka till IKEA med mamma och mormor. Efter IKEA ska vi handla och sen ska vi till syster. Eftersom att Elin som fyller år nästa vecka ska vi fira lite i helgen och sen är det kräftskiva. En kväll med barnvakt. Det är inte varje dag. Haha.
Tänkt vad otroligt snäll min mamma är och ställer upp, tack så mycket älskade mor!
But i know you like to be with Leon to, hehe.

Twinkling eyes of a child

2008-08-21 ι 09:43:03.. Leon i bilder 4 Kommentarer


Touched

2008-08-20 ι 22:36:52.. Our life 2 Kommentarer

Jag är väldigt bra på att bli berörd på riktigt av någon som skriver eller berättar. Men jag blir det inte av vem eller vad som helst. Det ska vara något som ligger mig varmt och nära hjärtat.
Läste en tjejs blogg idag som Elin pratat om. Hon har varit med i Outsiders.
Människor som hon, med så stora hjärtan med en helt underbar styrka men ändå så svag och vilsen som försöker hitta hem vill jag ha nära. Jag vill hjälpa, jag vill krama, jag vill visa min omtänksamhet, jag vill göra allt för sånna människor. Jag kan känna hennes sorg, jag kan känna hennes längtan.. I've been there. (kanske inte inom samma grej men samma känslor)

Jag säger inte att jag varit med om grejer som världen borde veta. Det räcker med hur många gånger mitt hjärta lidit och krossats. Inte av pojkvänner eller sådant som händer i allas liv utan på en helt annan nivå, helt andra saker. Det är tyvär inget jag vill dela med mig här på bloggen. Jag har lagt allt bakom mig, jag har försökt att glömma. Men glömma kommer jag aldrig göra.
Det jag lärt mig nu är att jag inte ska skämmas över det och det är inte mitt fel hur människor beter och uppför sig när dem väljer fel saker. Det är inte jag som valt alla dessa val, det är bara jag som fått tagit skiten. Det är bara jag som tagit emot och begravt allt inom mig. Egentligen det dummaste man kan göra. Det dummaste jag gjorde.
Vissa stunder, vissa dagar, vissa ögonblick kan få allt att spolas tillbaka. Minnen och bilder gör att man får ont. Ont i hjärtat så det svider. Jag kan inte förstå hur jag kunde hålla allt inne. Jag kan inte förstå varför jag inte gjorde något åt det tidigare..

Men jag är glad att jag har min mamma. Att jag har min famij. Mina vänner. Mamma och jag har gått igenom mycket. Vi har gått igenom allt. Så tacksam och glad jag är över att vi klarat allt tillsammans. Jag och min mamma - alltid vi.
Så oerhört glad jag också är över att jag har Leon hoss mig nu. Han förjyller min dag. Han gör så att jag blickar framåt och inte bakåt. Tänk vad han gjort för mitt liv. Han skulle bara veta vad han gjort med sin mammas liv. Räddat det.

Min son, mitt allt!

Min ängel

2008-08-20 ι 12:45:42.. Leon i bilder 7 KommentarerYou brought my life back, the glory you found.
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive..

Dop

2008-08-20 ι 11:48:07.. Our life 1 Kommentarer

Mamma och jag har suttit och pratat om vad vi ska bjuda på efter Leon's dop den 7 september. Det blir lite småplock, kalla tallrickar osv.
Sen ska jag också göra två egna tårtor. Ska beställa sockerpasta ist för marsipan - me don't like, och sen självklart dekorera med något fint. Finns så mycket roligt. Måste bara bestämma mig om för vad. Jobbiga beslut...
Har varit inne på kakburken.se och tartdecor.se och småguttat lite. Man blir helt sjuk av att vara där inne. Vill beställa allt och göra 40 tårtor i stället. Vad tycker ni? Ska alla få med sig en egen tårta hem? Haha.

Anw, nu ska jag i alla fall upp och duscha. Känna mig super mycket fräshare och bli ren. Åh, sköööönt. Mera vatten åt renare folk!


Leka med Elin

2008-08-19 ι 23:16:58.. Leon i bilder 5 Kommentarer


From A to Z

2008-08-19 ι 20:46:34.. Our life 0 Kommentarer

A is for age: 18
B is for booze of choice: Öl eller vin
C is for career: dröm om egen fotostudio och ateljé
D is for your dad's name: (plast) Christer
E is for essential items to bring to a party: goda vänner, fin blomma och härligt humör
F is for favourite song at the moment: Takida - Curly Sue
G is for favourite game: Kortspel
H is for home town: Hässelby, Stockholm
I is for instruments you play: none, i did long time ago..
J is for jam or jelly you like: björnbärs-marmelad
K is for kids: LEON <3
L is for living arrangements: ännu hemma.. men rullande kulor är igång?
M is for mother's name: Jeanette
N is for name of your crush: Hmm.. vågar man? No.
O is for overnight hospital stays: på BB
P is for phobias: äckliga kryp!
Q is for quotes you like: Carpe Diem
R is for relationship that lasted the longest: Charlie
S is for sartorial style: what? huh?
T is for time you wake up: mellan halv 8 - 11, beror på Leon.
U is for underwear: BjönBorg
V is for vegetables you love: Avocado
W is for weekend plans: Födelsedagsfest för Elin och hundutställning
X is for x-rays you've had: Ojoj, för många gånger. Både kryckor, gips och bandage här.
Y is for yummy food you make: Pannacotta med vit choklad, right Fjun?! ;o)
Z is for zodiac sign: Vädur

Tisdag

2008-08-19 ι 20:26:58.. Our life 1 Kommentarer

I morrse åkte vi till mormor och fixade hennes jäkla data. Och jag fick det att funka men sen ringer mormor någon halv timme senare och säger att det inte funkar igen. Lackar och ber henne ringa själv till kundservis så säger dem exakt vad hon ska göra. Men det ville hon självklart inte, det skulle jag göra. Haha, fjantig?
Men hon gjorde det ändå efter att jag typ tvingade henne, haha. Duktiga min mormor.


Sen kom Elin när vi kommit hem och har varit här hela dagen. Vid halv 3 gick vi och hämtade Erica på dagis och sen dess har vi varit ute och gått, ätit glass, färgat håret, lagat och ätit middag, och nu sover Leon. Elin håller på nattar Erica också så hon somnar förhoppningsvis snart. För vi ska ut och gå - igen.
Skönt att gå ut och promenera, rensa huvudet lite och bara vara i tystnaden och njuta. Tankarna virrar runt som en nästan exploderande bomb och efter man varit ute och pratat så lugnar det ner sig - betydligt mycket.

Enormt skönt!


Gå och sova tidigt?

2008-08-18 ι 22:28:38.. Our life 4 Kommentarer

Idag somnade Leon tidigt. Eller det är inte speciellt tidigt eftersom att han är inte så gammal men tidigare än han brukar. Hade ingen lust att väcka honom och störa, inge snällt, så han fick sova.
Elin och jag gick ut, som vanligt, gör vi varje dag och kväll. Flera gånger. Denna gången gick vi ner till golfbanan och höll nästan på att virra bort oss så vi inte hitta hem. Hade blivit mörkt och det är inga lampor som lyser upp och allt ser imprensip likadant ut. Kulle upp och kulle ner. Gröna gräsmattor och sangropar lite här och där.
Men vi gick i alla fall rätt, på första försket. Och tur var det för annars hade vi nog aldrig hittat hem. Haha. Sova i en sandgrop och vakna med att på en golfboll i pannan. Det vore nog inte så trevligt.

Anw, tror att jag faktiskt också ska gå upp och sova tidigt idag.
För antagligen vaknar nog Leon lite tidigare än "vanligt". Sen dessutom så måste vi åka till mormor i morgon så jag får fixa hennes data - internetjävel igen.
Nu hör jag Leon också, han fick ju inte sin nattvälling så det är inte så konstigt att han nu vaknar.

God natt, Poks!

Bus Leon

2008-08-18 ι 19:54:40.. Leon i bilder 16 Kommentarer


Baka liten kaka..

2008-08-18 ι 18:46:36.. Our life 0 KommentarerI lördags så bakade vi (Elin och jag) kladdkaka och Erika fick slicka lite på skeden. Det fanns nästan inget på, men det som fanns hamnade i ansiktet. Haha, stackarn fick inte mycket.
Anw, det blev en god kaka då vi var fika sugna. Kaffe och bulle fanns också. Riktiga gottegrisar. Men det var ju faktist lördag (inte torsdag Johan Glans - haha). Så vi unnade oss lite gott som vi sen gick av med promenad. Långa och många promenader. Vi är faktiskt riktigt duktiga.

Vattendroppe

2008-08-18 ι 14:28:38.. Foto 3 Kommentarer


Känslor

2008-08-17 ι 22:33:28.. Our life 3 Kommentarer

Elin och jag har varit väldigt djupa idag och pratat en massa. Mycket om vilja, kunskap, engagemang, tycke och allt möjligt som pågår i ungdomsliv.
Har kommit på att vi är också väldigt lika pga av att vi tycker lika om ganska mycket. Sånna saker som är viktiga här i livet delar vi uppfattning om. Det är ganska skönt att känna att man inte är ensam om det och på ett sätt få det bekräftat. En bekreftelse om att det är ok eller inte ok. Som att det är ok att må dåligt, det är också ok att visa det.
Och att det är inte jag som längtar eller känner mig stressad över fel och x antal saker utan att det faktiskt är så.

Just nu är det mycket som vill komma ut. Ska nog skriva några sidor i word igen.
Det har jag alltid gjort. Skrivit saker till och för mig själv. För att kunna lätta på trycket och kunna förstå mig själv så måste jag skriva om allt som försegår i mitt huvud. Om hur allt måste ändras i mitt liv så jag kan må bra och kunna vara extas lycklig över att bara vara jag.

En sak som aldrig kommer att ändras på är att jag kommer göra allt jag kan för Leon.
Han är ljuset i mitt liv. Mitt solljus som lyser upp min dag. Leon är verkligen mitt allt.
Det är eller kan vara svårt för många att förstå.
Men när jag säger ALLT så menar jag alllt. Utan syre kan ingen andas, Leon är mitt syre.

Min älskade son. Att en sån liten människa kan göra så mycket..
Det är jag så tacksam över. Finns inget bättre.


00:00:00?

2008-08-16 ι 23:59:52.. Our life 2 Kommentarer

Månförmökelse? Vilket skämt! Vi stog och vänta och vänta men inget hände. Den gick inte över alls. En bit av månen syntes hela tiden. Sen börja den gå ner igen så Elin och jag gav upp och gick hem.
Tråkigt för jag förväntade mig ett mysigt avslut på kvällen.
Men det blev det ändå. Hel sjuka skämt och en galen Elin som tror att snart kommer zoombies medan Fjun ser istiden närma sig. Haha, galet sjukt snack med total sköna människor. Villka vänner jag har. ME LOVE YOU!

Anw, nu väntar sängen och det stökiga rummet som ska iordning i morgon - lovar.
Blir det grönan eller ej med småsyskonen? Vi får se. Regn eller inte?

Blir det ett 00:00:00 inlägg? Nära kanske?

God natt på er! Sleep tight.


Movie maker..

2008-08-16 ι 10:05:05.. Our life 4 Kommentarer

God morgon, trots att jag varit uppe ett bra tag.
Håller just nu på bli helt galen och totalt tokig. Jag har gjort en video "om" Leon i Windows Movie Maker. Men när jag ska publicera den så det blir till en sån fil som man kan ladda upp, på typ youtube, så går det inte. AAAAAAAAAAH!

Någon som vet hur jag ska konvertera om videon som nu är i Movie Maker format till WMV?

Please HELP ME!!!

God natt

2008-08-15 ι 23:54:57.. Our life 1 Kommentarer

Idag har jag jobbat på café Solen en liten stund.
Fjun och Eva behövde lite hjälp och självklart ställer man upp!
Det har fått mig att fundera på att verkligen söka jobb så man kan få in pengar från något håll. Som förhoppningsvis ska leda till pengarspar till flytt. Men är det bara en förlagd dröm som inte kommer ske? Jo självklart kommer det ske men jag menar inte om 3 år.
Jag känner ingen panik att fly här ifrån. Men en new beginning och självständighet - det är målet, det är drömmen. Då blir det total renovering av mitt liv. Ett liv på riktigt. Ett liv som inkluderar mig och Leon. Ett liv som är min egna lilla familj - bara jag och Leon. Bara vi... Vi två, föralltid.

Men inget tjat om det - nu igen. Det kommer när det kommer. Drömma är alltid drömma. Det måste man få göra. Vad vore ett liv utan drömmar? Och utan längtan? Att få allt som man vill på en gång. Trots att jag alltid varit bortskämd och blivit uppväxt med totalt super generösa morföräldrar och släkt som alltid gett mig ibland lite för mycket. Men man växer ju upp tillslut och inser att det funkar inte längre. Man kan faktiskt inte köpa lycka. Kanske för stunden. Men vad är det? Lycka för en stund, tills man hittar något annat man vill ha. Gud så boring.. I don't envy you who is TO spoilt.
I like my side of spoilt - Lots of love. (men självklart dem gåvor och shoppingrundor med dig också mormor - trots att det var ett tag sen nu. You wanna go shopping?)

Anw, em/kvällen tillbringade jag med Elin och Erica. Mycket skratt och gråt. Haha, nej inget gråt. Kanske lite från dem små (rammla ner från gungan? nej inget gåt då. Haha)
Och i morgon blir det ännu mer skratt och gråt då familjen här ska på hundutställning och Elin och Erica kommer hit. Very good gummisnodd, very nice fågelbajs.

Och nu är gamla blogg Michis tillbaka. Inget dumma mormor internet och inga dumma undanflykter. I'm back. More design, foto och en jäkla massa ointelligent babbel.
Haha, me like. Do you?

But.. Good night to all of you.
Poks!


Djävulsk dag på g?

2008-08-14 ι 11:30:18.. Our life 2 Kommentarer

Jag ber om ursäkt till er alla som undrar angående blogg design. Jag har som sagt försökt att få igång internet hos mormor men inga framsteg. Blir helt galen!! Så idag ska jag ringa kundservice och be dem hjälpa mig.
Är förtillfället hemma hos mamma nu igen därav kan jag skriva på datan. Men jag ska svara er alla tills ikväll, don't worry - be happy!

Anw,
denna dag är verkligen min oturs dag känner jag. ALLT går bara fel fel fel. Åt helvette med allt!
Leon är just nu ute på promenad med (den där, så kallade) pappan.
Åh, gud så arg jag är just nu. Jag är verkligen nära på att typ ta datan och slänga in i väggen och gråta en massa. Förlåt men jag måste få klaga av mig lite. Måste få några sånna här dumma-fula-ointressanta-helt-meningslösa inlägg också.

Men måste nog sluta skirva nu för jag kommer bara skiva en massa dumheter. Det finns för mycket uppe i huvudet just nu. Får ont i magen över att inget kommer ut på rätt sätt.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Gamla mormor

2008-08-13 ι 11:11:23.. Our life 3 Kommentarer

Dålig med att vara inne regelbundet här - igen. Tycker att jag skriver det varannan gång jag skriver. Men nu är det för att eftersom jag lottade ut en design och inte varit inne så kanske ni är sura. Hehe.
Saken är det att jag tänkte fixa allt det i går kväll men jag åkte till mormor. På vägen hem så kom jag på att mormor har ju ingen router hemma så då kan jag ju inte hålla på på min bärbara och då är det ju ingen idé. Så vi åkte förbi net on net och köpte en. Men tror ni den funkar eller? NEJ!
Jag installerar och allt men i slutet så händer ingenting. Det är som om att det sista typ "sluför" inte kommer för när det har tickat klar och försvinner trycker jag ner och då säger den att installationen inte är klar.
Skit irreterande att jag inte får igång det. Har provat allt. Ta in och ut allting. Dra ut kablarna osv. Allt jag skulle kunnat göra men det funkar ändå inte.
Så jag  har övertalat mormor att vi åker till net on net för att prata med dem om vad som är felet. Ska också övertala mamma om att hon ska med.
Pratar med henne i tel nu och hon vill tydligen inte - ont i ryggen. Hon håller också på bli galen på ungen som sitter på golvet (syrran) och tjatar om att hon ska skjutsa henne till vällingby som hon tydligen ska nu bara för att bli av med henne. Haha, stackars mamma, hon får aldrig lugn och ro. Som vi borde unna henne ganska mycket, betydligt mer än vad vi gör, pga ryggen - wiplashskadan.

Nej, nu ska jag tvätta mig och fixa mig lite för att kunna visa mig ute. Annars kommer det stå i tidningen att ufon finns på riktigt.

"Det travade in ett ufo tillsammans med ett monster på net on net i barkarby idag. Dem var hotfulla och skrek en massa om någon router som dem ville ha en ny eller annan modell. Ingen vågade hjälpa dem pga utseendet så dem tog en och gick. Hur vi ska hantera detta har ingen velat kommentera innom polisen just nu. Dem försäkrar oss med att hitta ufot och monstret som hade en super söt bebis i famnen - antagligen kidnappad, och återlämna routern.
Det  var allt för mig, ha en bra dag"


Leons fasoner

2008-08-12 ι 12:49:39.. Leon i ord 6 Kommentarer

Leon har kommit in i värsta trotsen.
Han ska helt plötsligt vakna på natten - 2 gånger också. Han brukar sova för natten vid 9-10 på kvällen och sen vakna vid 6 och få mat och sen somna om igen tills vi går upp mellan 9-10. Ibland sov han ända till halv 11-11. Men inte nu inte.
Nu ska han somna och sen vakna vid 12 tiden igen och snutta. Han äter inte eftersom att han är ju egentligen inte hungrig, men han ska ligga och snutta på mig. Sen somnar han igen och jag lägger tillbaka honom i sin säng. Men då ska han vakna igen vid halv 3-3 och ligga hos mig igen. Inte orkar jag då lägga över honom i sin säng igen eftersom att jag själv somnar. Varje natt han vaknar så gör jag typ allt i sömnen - men ändå.
Sov unge, som du brukar! What's the problem?


Sen ska han inte heller äta. Han ska äta när han vill. Inte när jag serverar mat utan någon halv timmer timme senare. Och om jag nästa dag väntar ett tag så ska han inte ha då heller. Eller så vill han ha tidigare.
Sen duger inte heller min mat. Han vill bara ha burkmaten som man köper, eller riktig mat att små tugga på. Det är ju såklart kul och gott. Men inte mina puréer som ja står och gör till mig och göra goda. Nej nej.
Dessutom så är inget kul om man inte leker med honom. Och det är bara jag som gäller. Han kan sitta hos mormor och morfar när han vill, men när jag har något att göra så ska han BARA vara med mig.

Och så vill han absolut INTE ligga på mage. Han tittar på mig och visar underläppen och typ "Dumma mamma" när jag lägger han på mage. Så blir han skir sur. I stället då för att rulla över på en gång och bli glad så tittar han surt på mig bara för att jag la han så.

Haha, ja vilken unge man har. Men i mellan åt så är han super gullig och charmar allt och alla.
Han vet nog inte hur han vill ha det..


Design

2008-08-11 ι 23:35:18.. Utlottningar 18 Kommentarer


(klicka för att se in action)


Sugen på en skön ljusgrön design? Då kan du få en av mig..

Humörsvängningar..

2008-08-11 ι 22:41:38.. Our life 2 Kommentarer

God kväll. Denna dag har varit väldigt dum. Jag hade tänkt att åka och köpa lite saker men kom på att det inte direkt ligger på hög på kontot. Det skrammlar lite så det får tyvär vänta.. Väldigt väldigt synt då jag vill få klart Leons album i ställer för att bygga på mer och mer kort men inget kommer någosin in i albumet.
Anw,
träffade Elin vid halv 4 för att hämta Erica på dagis. När vi börjar gå så märker vi att det helt plötsligt blev jätte mörkt och pang så kom en blixt. 5 min senare så bara öppnade himmlen sig och det öste ner. Såg nästan ut som om att det haglade. Så enormt stora droppar som small på vägen.
Vi sprang i alla fall och satte oss i en busskur så länge och hoppades på att det skulle sluta. Och det gjorde det. Som en vägg. Det kändes så konstigt att sen gå vidare och inte en droppe kom. Haha, vilket humör våran fina himlen har. Kanske hade mens.

Appropå mens. Haha, sluta läs ni känsliga läsare. Jag har fått tillbaka min mens från graviditeten. Inte kan jag säga regelbundet men det har i alla fall kommit - en gång.
Och riktigt BH har jag också använt. Roligt va? Trots att tuttarna håller på rammlar ut helt och hållet. Mina bröstvårtor är liksom precis vid kanten, inte speciellt skönt eller snyggt. Märker att helt plötsligt ser man lite föör mycket och jag måste försöka putta ner den, inte för att det går men jaja.. Mina linnen är inte heller speciellt hjälpande då dem har blivit helt uttändja i mitten eftersom att jag drar ner det när Leon ammar.
Ett måste är i alla fall att köpa nya BH'ar sen när jag slutat amma Leon.

Leon & mormor

2008-08-11 ι 12:45:48.. Leon i bilder 6 Kommentarer


Sjuk..

2008-08-11 ι 12:27:24.. Our life 2 Kommentarer

Förlåt att jag inte varit inne. Jag som lovade en ny design och sen vinnaren på den röda. Men Leon har varit sjuk och har bara haft tid för honom då..
Han har bara velat ligga på mig mage eller blivit buren. Inget annat dög, knappt så att det gjorde det heller.
Ja det är då första gången Leon varit sjuk. Det var inte bara feber för han fick helt plötsligt panik som om att någon stack kniven i honom. Inge kul att höra, det skär i hjärtat av sånt skrik..
Tur att han nu börjar bli bättre nu. Ingen feber på hela fm trots att han verkade helt knas i natt. Han blir nog bättre, hoppas!!

I don't...

2008-08-10 ι 00:14:46.. Our life 4 Kommentarer

...wanna run away. But it feels like i do.

Lördag-Söndag

2008-08-09 ι 23:08:50.. Our life 2 Kommentarer

Nu har Leon äntligen somnat, ingen feber just nu. Hoppas den inte kommer tillbaka i natt så han vaknar. Let him sleep!


Ville bara säga god natt, har för mycket att skriva men det kommer bara ut fel. Får bli en masa känslo-inlägg i morgon känner jag. Har en massa som måste komma ut men idag/ikväll så blir det bara fel. Är för arg och trött på allting just nu så det blir bara bajs som kommer ut.
Åh, känner att jag redan börjar kunna bli känslosam. Bäst att sluta. Inte upp för det just nu.

I hate.. no, I'm sad.. or.. no... Fan jag vet inte vad. BLÄ!


Röd design

2008-08-09 ι 18:24:44.. Utlottningar 10 Kommentarer


(klicka för att se in action)


Någon som kanske är sugen på denna röda design?
Skriv ditt namn och blogg så blir det lottning. Senast i morgon kl 12.00

Feber

2008-08-09 ι 12:21:44.. Leon i ord 2 Kommentarer

Har lite svårt att skriva, skriver med en hand, för att Leon ligger just nu på min mage och sover. Han har varit lite halv gnällig sen i morrse och nu vet jag varför. Han är kokhet. Till och med så att jag svettas när han ligger som en padda på magen över hela mig.
Hoppas bara på att det går över så att det inte är något mer. Min snutt ska inte bli sjuk. Han har sluppit feber i hela sitt liv, haha det är ju så långt - nästan 6 månader. Så det kommer vell nu(?)

Den här dumma 3 dagars febern..

Lördag

2008-08-09 ι 11:25:09.. Our life 0 Kommentarer

I morrse ville Leon helt plötsligt gå upp jätte tidigt. Redan kl halv 8. Men han fick ligga till 8 dåjag var tvungen att pallra mig upp eftersom att han var skit sur på mig. Hehe.
Anw, det har varit OS för hela slanten hela fm idag. Boxning, roddning, fotboll.. ja jag tror det är det som hänt. 2 svenskar åkt ut i boxningen i alla fall och 2 som gått vidare i roddning (eller vad sjutton det heter) - en dam och en herr. Medans fotbollen nu håller på med damerna mot argentina.

Shit the same... Mycket sport, mycket OS.
Allt är mycket idag. Funderar mycket kring allting. Mycket dålig respons.. ush.

Märkerna

2008-08-08 ι 20:37:06.. Our life 3 Kommentarer

Föresten. Märkerna på mina kinder är kvar. Dem är typ lila. Ser hel skumt ut.
Nästan att dem blivit lite större. Om det blir värre måtste jag kolla upp det. Och det är inte som svinkoppor. Vet hur det ser ut och det här är inte i närheten. Det ser ut som blåmärken men det är det ju absolut inte! Det gör inte ont, känns ingenting förutom i morrse då det stack lite under, i huden.

Ja, konstigt är det ju i alla fall och jävligt fult och pinsamt. Fel på mig.

Dumma mig

2008-08-08 ι 20:34:05.. Our life 0 Kommentarer

No blogging again... I'm sorry.
Dagen började med att jag och Ki åkte in till Fjun's Café Solen och fikade. Åt världens godaste macka, som vanligt, och en smarrig latte. Mums, bra start på eftermiddagen.
Anw, sen slöade jag och Ki lite. Stannade i Vällingby och tittade lite. Jag köpte till och med en väska på Stadium som jag ska ha som skötväska. Superbra, billg som satan också, det gillade min plånbok för en gång skull. Inte behöver man köpa en på Babyland för över 800 kr när man kan hitta minst lika smarta någon annan stans. Onödigt...

Nu ska jag i alla fall pallra mig i väg till Elin som bor på nästa gata. Leon får vara hemma, för en gång skull. Men han ska ju ändå sova nu.. snart.. om han vill.. förhoppningsvis..

God kväll!

Slagsmål?

2008-08-08 ι 10:06:54.. Our life 6 KommentarerIgår när jag stog i badrummet hos Fjun så såg jag något konstig på kinden. Trodde jag var smutsig då det var mörk belysning men det gick inte bort. När jag sen kom hem så hade märkerna blivit mycket större och en på vardera sida om ansiktet - på kinderna.
Det är typ som om att blodkärlen har spruckigt där. Ser ut som om jag fått en smäll, eller två då då eftersom att det är på båda sidorna.  Ser ju okej ut med en sida, men båda - hallå?! Ser jätte konsitgt ut. VAD ÄR DERT FÖR NÅGOT?

Smulpaj & film

2008-08-07 ι 22:17:03.. Our life 5 Kommentarer

Nu står hallon&blåbärs smulpajen i ugnen. Leon sover. Asse & Fjun är och röker och Ki och USA Alva sitter och stirrar i en metro tidning. Haha, sociala alla är va? När jag också sitter här..
Men vi skriker åt varandra från alla håll och kanter ändå.
Anw, i morgon ska jag vara duktig. Det lovar jag mig själv och nu måste jag hålla det. Inga undnaflykter och skit snack. Nu SKA jag göra ALLT jag måste och anser är viktigt. SKA.. Visst?!

Ha en underbar kväll. Det ska jag med smulpaj, chips, LÄSK och läskig film (kanske en drama, hoppas)

Poks!

Drömmer

2008-08-07 ι 17:26:37.. Leon i bilder 9 KommentarerSlänger in två bilder på Leon för att göra det lite roligare idag.
Min tänkande snygging som är helt inne i sig själv och dag-drömmer..
Sötungen min!

Tråååååkig...

2008-08-07 ι 17:16:21.. Our life 0 Kommentarer

Inget bloggande idag. Tyvär så har jag tappat lusten för att just nu... blä.
Höll på hela fm med mammas design på hennes blogg så hann inte göra någon ny. Eller hann, hann jag nog men orkade inte och sen ska ju Leon ha min uppmärksamhet också. Han både vill och ska ha den hela tiden.

Anw, snart ska vi också åka till Fjun. Äta middag och titta film, tror jag. Hon var gott sugen så bjöd över mig. Haha. We love food.

Ha en bra kväll. Återkommer ikväll (kanske)
Poks!

Varning : exposion!

2008-08-06 ι 23:22:51.. Our life 7 Kommentarer

Finns alldeles fööööör mycket i mitt huvud just nu. Jag vill det och det, men inte det och det. Men ändå så vill jag allting, samtidigt också.
Jag vill helt fel saker i detta läge just nu. Eller det är snarare så att jag vill rätt saker nu men det får vänta ett bra tag framöver, då jag gjorde fel val för ett tag sen. Varför är jag alltid så efterklok?

Varför lyckas och kan alla andra utom jag? Nu måste jag börja tänka. Tänka framåt och hur allting påverkas av allt. Kan inte bara göra saker för att jag känner för det längre.
Tex så är jag väldigt duktig på att alltid handla lite för mycket varje gång jag är och shoppar. Jag kan inte komma hem utan något. Har alltid en eller många många fler påsar under vagnen.
Inte så där super bra va(?) Speciellt inte då jag skulle behöva spara allt som kommer in i pengar väg inför lägenhet, till mig själv och framför allt Leon.

Men har jag så många hjärnceller? Nej.
Tappade dem när jag födde barn. Tog i för mycket så det sprack både lite här och där tror jag. Hjärnan exploderar.

Jag expoderar snart!


Mammas snygga busunge

2008-08-06 ι 23:06:53.. Leon i bilder 5 Kommentarer


God kväll

2008-08-06 ι 22:23:41.. Our life 1 Kommentarer

Det blev inte att lägga upp en till design idag. Har haft så mycket med andra designer att göra.
Föresten så var det Caroline som vann, Leon gillade hennes namn bäst - inget illa mot er andra.
Anw, sen ar jag också hjälp en annan Caroline, Freijas mamma, med hennes design. Mycker Caroline idag. Och mycket design. But i like it! I like you. I like you all, or mabye not.

Och som jag sa i morrse. Hur besviken kommer man vara ikväll när man inte gjort något alls som man tänkt? Jo jag är super besviken för jag gjorde inte alls något av det som faktiskt var viktiga saker. Det är inge kul, jag är sämt i världen. Måste ta tag i saker i mitt liv. Förstår inte varför jag inte gör det. Fuck you Michis. I'm dum.. So dum..

Min lilla tjockis

2008-08-06 ι 15:18:12.. Leon i bilder 3 KommentarerOm du bara viste hur mycket jag älskar dig...
Underbarare skratt finns inte.

Vi har vinnaren!

2008-08-06 ι 13:59:47.. Our life 8 KommentarerLeon har valt vinnaren till den rosa designen..

God morgon

2008-08-06 ι 12:49:10.. Our life 3 Kommentarer

Skön dag att gå upp. Trots det super otrevliga och tråkiga vädret. Har bestämt mig nu att jag måste göra en massa saker som jag hela tiden skjuter upp på. Nu ska jag hålla det och måsta göra allt innan dagens slut. Eller innan eftermiddagen. Jag måste..
Undra hur beskiven jag kommer vara senare ikväll (?) Nej det är inte bra att tänka så.. redan.

Anw, har bestämt att jag ska försöka lotta om vem som skafå de rosa designen. Men till er som nu inte får denna, jag har en på g som kommer senare idag. En blå och en beige.
Men självklart så går det att ändra färgerna om ni nu önskar det.

Leon ska få välja vinnaren men han sover just nu så det får vänta en liten liten stund. Kika in här om en timme så har ni vinnaren av den rosa designen!!!

Rosa design

2008-08-05 ι 15:57:46.. Utlottningar 17 Kommentarer


(klicka för att se in action)


Är du sugen på en ny, rosa design? Take this one..

AVSLUTAT! - http://myowndiary.blogg.se

Bloggdesign

2008-08-05 ι 14:48:57.. Our life 7 Kommentarer

Det är många som har frågat om jag kan hjälpa och göra deras bloggdesign. Jag var generös nog och kände mig jätte snäll och bad er adda mig på msn och gjorde därefter en massa designer efter era önskemål. Gjorde precis som ni ville ha. Eller så gott jag kunde i alla fall.

Och vissa var så otacksamma och otrevliga att jag nu bestämt att jag gör en design och "lottar" ut dem här i stället. Inte för att det är så många som är här inne längre så det blir vell ingen lottning. Men jag kommer att lägga upp designer här på bloggen, om någon vill ha den så får han/hon den.
Så slipper jag allt dum-prat och elaka kommentarer. Jag hjälper ju fan er.

Men shit the same. Nu gör jag inte så mer.
Man lär sig av sinna misstag.


Prinskorven

2008-08-05 ι 14:43:57.. Leon i bilder 8 Kommentarer


Publicering..

2008-08-04 ι 20:01:23.. Our life 2 Kommentarer

Varför publiceras inga inlägg jag skriver? BLIR GALEN!

Jag laggt upp 2 inlägg idag. Ikväll. Detta är mitt 3:e och ingan av dem senaste syns. Vad är nu problemet? Orkar inte att något ska vara fel.. BLÄ!

Uppdatering!
Nu ser jag dem, gör ni?!  :o)

Tack & fortsätt

2008-08-04 ι 18:49:14.. Our life 2 Kommentarer

Tack för alla kommentarer (ni som kommenterade). Även fast jag vet att det är betydligt många fler som är här inne. Men skit samma. Man behöver inte lämna något om man inte vill. Jag skriver för mig själv men det är självklart roligt med lite respons och många besökare.
Nu får ni allt fortsätta kommentera också. Och jag ska svara på era kommentarer, innan kvällen är slut - promise!

Anw, idag har tiden gått skit snabbt. För snabbt. Helt plötsligt kom C hem och klockan var över 5.
Leon har precis ätit och nu blir det mat för oss andra. Tråkiga spagetti och falukorv. Den ända korv jag äter för er som är intresserade. Det är bara för mycket skit och bajs i all annan korv. Eller jo visst kan jag bekänna att jag kan köpa en eller två korvar när man är på IKEA, men det är ÄNDA gången. Och det är bara för att dem också kostar bara 5 kr. Det kan ju inte bli bliggare?! Det priset borde dem ha överallt. Billigt med lunch där.

Ska dock skriva en massa sen då jag har en massa som vill komma ut. Lätta lite...
Bilder också, jag lovar. Men nu blir det mat.

Poks!

TRÅKMÅNSAR!

2008-08-03 ι 21:26:15.. Our life 8 Kommentarer

Inga kommenterar nu för tiden.
Jag som känner mig helt borta, vilsen och tycker allt är bajs just nu och beöver alla möjliga uppmuntringar får inga alls. Eller jag ska inte säga inga alls. Elakt mot er som kommenterar.

Tack snälla, snälla ni som gör det. I Love You!


Mycket sant

2008-08-03 ι 15:33:22.. Our life 2 Kommentarer

Här är 8 sanningar om mig:

1.
Jag dricker för mycket Coca Cola.
2. Jag går ingenstans utan min kamera.
3. Jag är världens stoltaste mamma till min prins.
4. Jag längtar efter saker som aldrig kommer...
5. Jag hatar blodpudding.
6. Jag går inte en ända meter utan strumpor i mina skor.
7. Jag är sämst på spara pengar.
8. Jag har fula tår.

Jag utmanar: Alla som kommenterar inlägget.

Parken Zoo

2008-08-03 ι 11:59:59.. Foto 2 Kommentarer


(inte speciellt mycket bilder men så blir det när det är varmt och när man har en liten som vill sitta på armen och titta överallt, kameran kom tyvär sisst denna dag)

Min livsglädje

2008-08-03 ι 11:20:13.. Leon i bilder 2 Kommentarer


Söndag

2008-08-03 ι 10:55:09.. Our life 0 Kommentarer

Ojoj. Inte speciellt aktivt här inte. Ändring, ändring..
Dagarna hit har varit fulla, inte haft tid att koppla av framför datan. Jag, Leon, Elin och Erica var ju på Parken Zoo i Eskilstuna i fredags. Super super mysigt. Vaaarmt, varmt, varmt också. Men inget klag nu, haha.
Ska lägga upp en massa bilder från dagarna som varit men just nu är Leon smått trött och gnällig så jag återkommer.

Poks.
STARTSIDAMichaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!
Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!

Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!


Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December