Kom ut unge

2008-01-17 ι 22:57:47.. Our life 1 Kommentarer


Ingen ide att skriva att jag är trött. Bara tråkigt med tjat och tjat. Men den här senaste veckan har inte varit speciellt kul. Bara kännt mig hur trött som helst och vill bara sova. Inte orkat göra någonting. Och om jag gjort något så är jag typ död efter.
Ja herregud. Det som är beräknat att han ska vara kvar 4,5 vecka till. Ush. Så in i helsicke långt. Jag vill väll inte vänta så länge heller. Haha.
Hör du det där inne? Nu får du komma ut!
Klaga ska jag inte, men ont har jag också. Kan inte dem riktiga värkarna sätta igång i ställt för att larva runt så här? Blir ju bara arg då. Anntingen eller nu, inga jäkla wanna be värkar.

Men men, idag i alla fall så har jag varit i vällingby en snabbis för syrran skulle simma och ville inte vara själv plus att när vi är på väg därifrån så ringer Linda och undrar om mamma hade lust att käka lunch med henne i vällingby. Så det blev en otroligt god pasta lunch också från forno romano. MUMS!
Tittade snabbt in i lite affärer på vägen till bilen. Gick in på polarn och pyret. Hittade en jätte söt body med en sol på. Perfekt att komma i när vi ska inviga E's uppkommande café Solen. Förstår inte varför jag inte köpte den men tänkte övertala mamma så jag får springa in och köpa den i morgon för den var sååå söt.
Försöker just nu att peppa upp mig lite inför mötet i morgon i skolan. Min kropp och hjärna bojkottar skolan lite nu. Orkar inte åka in dit nu längre. Dessutom när jag har samandragningar typ hela tiden, sjukt, så vill jag inte sitta där inne om det skulle hända något helt plötsligt. Skulle inte orka det. Skulle nog bara sitta och gråta. Eller skrika på alla andra. Så det bästa för dem också är att jag är hemma. Haha.
Får se i morgon ef när jag kommit hem och lyssnat på vad dem har att säga.

Men allt jag har att säga fram tills att Leon kommer ut är : KOM UT NU!

Kommentarer
Postat av: FJUN

haha sooooleeen! :D fan va gulligt!

2008-01-18 | 11:30:59
URL: http://imcippe.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
STARTSIDAMichaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!
Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!

Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!


Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December