Fredag - igen

2008-02-29 ι 17:48:08.. Den allra första tiden 0 Kommentarer


Tycker att det är fredag hela tiden. Helg efter helg, fredag efter fredag. Tiden går så otroligt snabbt. Utom då på nätterna.
Vaknade i natt igen av att jag hade dö ont i magen. Kunde inte sitta, ligga eller stå. Visste inte vad jag skulle göra. Gick upp på toa, gick runt lite i rummet, satte mig och försökte ge Leon lite mat men han ville bara sova. Inte var han hungrig inte. Men tyckte att han borde varit det eftersom att han åt senast vid typ 1 och klockan var ju halv 6 men han ville i alla fall inte ha.
Till slut så släppte klumpen i magen och jag somnade väldigt skönt. Vaknade igen vid strax före 8 för att Leon låg och rörde sig och gnäggade som en häst. Inte var han vaken men höll antaligen på att vakna. Satte mig upp för att jag tänkte ge honom lite mat men han ville inte vakna. Låg bara och grymtade och snackade i sömnen eller något. Men jag kunde inte somna till det grymtande utan satte mig upp och la honom i knät så han skulle vakna. Då vaknade han till lite och åt. Sen gick vi ner till mamms/mormor som satt och löste korsord. Hon såg jätte pigg ut, för ovanlighetens skull, och log när vi kom in i vardagsrummet.
Kom på idag att det är jätte skönt att gå upp ganska tidigt. För när klockan var 9 så hade både mamma och jag duschat och gjort oss i ordning. Det var helt underbart! Ska nog börja gå upp 8 halv 9 varje dag.

Well, well.
Vi var ju och vägde Leon i går. Han har växt en halv centimeter och gått upp ytterligare 100 gram typ. Så nu har han gått upp 335 gram sen han föddes. Stora killen nu ju!
16 dagar men han beter sig som om han vore minst 2 månader. Börjar redan hålla på att försöka rulla runt. Hallå? Vilket litet pucko han är. Lilla Leon. Eller snarare wanna be stora Leon.
Men men.. Nu ligger han och sover. Igen. Snackar, eller gnäggar, i sömnen som vanligt och vi bara skrattar åt han. Ja herregud, han kommer snacka som en galning när han lär sig. Vad ska det bli av honom? Får nu då passa på att njuta när han är tyst för sen hör man vell bara "Meeeen mamma. Blää mamma. Mamma, mamma, mamma".
Men dit längtar jag ändå.

Börja prata nu lilleman!!!

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
STARTSIDA



Michaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!




Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!





Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!






Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December