En dag närmare helgen

2010-09-30 ι 07:57:49.. Our life 2 Kommentarer

Kul att man vaknar försent och är halvt stressad och ser att det är problem i tunnelbane trafiken mellan alvik och odenplan - just där jag ska åka till jobbet. Hmm.. Tar nockeby-banan upp till alvik så får vi se vad som händer.

Men annars är det ju torsdag idag, och jag stänger inte på jobbet idag = slutar tidigt (ganska i alla fall).
Och sen är det ju också näst sista dagen i veckan. Lovely! Och då är det helg! Ååå vad jag vill ha helg i ett par månader framöver känner jag. Men icke sa nicke, bara ta sig i kragen och överleva vardagen. tråkigt nog..

Bjuder på en bild jag hittade på dagmammans blogg på Leon..

Onsdag bara?!

2010-09-29 ι 20:44:29.. Our life 2 Kommentarer

Trots att dagen började bra så var min dag helt fuckad. Jag är så sjukt trött på vissa saker på jobbet så jag spyr. Att det finns människor som beter sig så är helt sjukt.. hur mycket skit ska jag orka ta utan att ens vara inblandad?

Anw, skit i det nu - varken tänker eller kan skriva om det här liksom..
Tur att min lilla älskling kom springandes i dörren när jag kom hem och gav mig en stor kram och puss. Och att min stora älskling är så snäll och mysig, dom bästa killarna i världen - tur att jag har er! Så hoppas nu att resten (känns som 2dagar är en hel vecka nu) av veckan går snabbt och framförallt lungt. Jag längtar till helgen, jag vill umgås med familjen, gå på underbara barn mässan och ha kul! Vill sova länge och göra vad jag vill..

Michaela dagen

2010-09-29 ι 19:51:40.. Our life 1 Kommentarer

Kan man ha mer underbar pojkvän som har köpt namnsdag present till mig? haha. För idag är det nämligen min namnsdag. Eller var det kanske bara en ursäkt för att skämma bort mig och visa hur mycket han älskar mig? Spelar ingen roll för mig för det är lika underbart hur det än är/var. Älskade pojkvän! min pojkvän!

Det jag fick var i alla fall 3st nya berlocker till mitt pandora armband.
- en banderoll med texten "forever together"
- ett hjärta med en guldnyckel
- en t-shirt? med ett guld hjärta på


Våran älskade bebis

2010-09-28 ι 22:23:17.. Bebisen i magen x2 0 Kommentarer

Kan inte förstå att jag nu redan gått 22 veckor i graviditeten - in i v.23 i morgon..
Nu börjar ljus om en bebis ses, en levande bebis finns snart i våra amrar. Det har dock varit massa oro kan jag medela, ännu har den inte försvunnit och det kommer den nog inte förens liten är född och alla koller är gjorda. För nu dessutom har jag även haft vissa dagar med massa sammandragningar, jobbiga så jag inte ville gå ibland. Nu har det dock blivit bättre, eller stannat av och det är ju bra. Men sen är det ju bäckenbottensuppluckringen som spökar och den är inte det minsta kul. Och sen litens problem.. Men allting kommer nog blir så bra i slutändan!

Jag mår bra, jag älskar att vara gravid och vi är jätte lyckliga att få en till bebis snart!
Längtar något otroligt just nu..

Leon Love ♥

2010-09-27 ι 21:14:31.. Leon i bilder 1 Kommentarer


Mmm - thai

2010-09-27 ι 19:58:26.. Mat/recept 0 Kommentarer

Åh har nu hittat världens godaste thai restaurang. Den ligger precis vid mig nästan och efter att vi var på en lägenhetsvisning ikväll så tog vi med oss varsin rätt hem. Super gott var det och jätte roliga rätter fanns.

Älsklingen åt kyckling-, fläskfilé- och scampi-spett med jordnötssås.
Jag åt hederlig kyckling i röd curry.


Gooooood middaaaaag

2010-09-27 ι 08:37:54.. Leon i bilder 1 Kommentarer

"mumsa, mumma.. mumsa"
"Haha, Leon? var maten god eller?"
"mm.. titta här är maten.. aaaaaa"
- gapar
"ush stäng munnen!"
"oooooo ja, HAHAHA"







Pasta a la rester..?

2010-09-27 ι 08:29:15.. Mat/recept 0 Kommentarer

Gårdagens middag blev ihop-kok med rester av oxfilé och bacon i sås med pasta.. mums!


Odd Molly

2010-09-26 ι 19:52:33.. Our life 2 Kommentarer

Idag när vi var inne i stan och mös, med alla andra galna människor som fått lön, så hade älsklingen verkligen sina spenderar brallor på sig då han efter att vi köpt massa träningskläder köpte en present till mig.

- En varmare höst jacka så jag slipper frysa ihjäl om dagarna i min skinnjacka. Han viste precis vad jag ville ha och en Odd Molly jacka fick följa med hem i en världsfin tyg påse från Mathilde. Det bästa är ju också att den kommer passa även om jag är tjock-gravid då det tajta sitter i midjan, kommer därför se stor som ett hus ut. haha!

Nu vill jag gå ut och gå, promenera till affären utan att tänka att det är kallt eller långt. Åh den är så mysig!
Världens bästaste pojkvän, världens bästaste jacka också för den delen men mest älsklingen.


Now it is höst for real

2010-09-26 ι 17:19:27.. Foto - City & natur 0 Kommentarer


Träning på gång

2010-09-26 ι 17:10:55.. Our life 0 Kommentarer

Idag hade jag och älsklingen en mysig alone-day på stan. Vi åkte upp och kikade i affärer, käkade mumsig lunch och fick ryck om att köpa träningsgrejor. Så vi kom hem med varsina byxor, tröjor och joggingskor. Bara det att tröjan till mig var lite liten, haha! Men ut kom vi och sprang i skogs-spåret här intill innan Leon kom hem igen.

Så nu har vi bestämt att vi ska ut och jogga ett par dagar i veckan när vi slutar tidigare så vi hinner innan Leon ska hämtas hos dagmamman. Även om vi (jag) inte är så aktiva ute i spåret är vi i alla fall snygga, haha!

Snygga träningsbyxor, tröja och skor gjorde älsklingen glad att se mig i..


Love

2010-09-25 ι 18:50:56.. Bebisen i magen x2 2 Kommentarer

Vårat lilla hjärtegryn, v.22


Internet fuck

2010-09-25 ι 18:42:50.. Our life 0 Kommentarer

Kan man bli mer galen på jävla internet teknik prylar eller? JAG ÄR TOTAL GALEN i alla fall!
Så nu hoppas vi att det funkar igen så uppdaterngen här kan återhämtas, eller hur? haha.

Anw, har mått lite dåligt de senaste dagarna. Kännt mig jätte spänd och fått massa sammandragningar ovapå den jädra bäckenbottens-uppluckringen som kommer då och då.. Ska prata med min barnmorska på måndag.
Nu ska vi äta middag och ha lördags mys.. So long på en stund!

Italienska rumpor

2010-09-21 ι 16:09:08.. Mat/recept 0 Kommentarer



Varför är detta så himla gott?!
Färkt bröd med anis i, riktigt god chark skinka/italiensk skinka och rödbets-sallad. Hallelujah för mig just nu!
Efter jobbet idag köptes även super god och tunt skivad milano salami, parmaskinka, annan kall rökt skinka och så "vanlig" rökt skinka hem. Chark mat är så otroligt gott, dock lite dyrt för varje dag..? Hmm, nej det struntar vi i nu mera har vi kommit överens om, haha! Carpe diem folk, carpe diem.. right?

Monday

2010-09-20 ι 20:54:21.. Our life 0 Kommentarer

jag och bebismagen

Måndagar är ju alltid måndagar.. = dom känns sega, man längtar tillbaka till helgen och inser att det är en hel vecka kvar tills ledigheten pausar tillvaron igen. Men denna måndag gick rätt snabbt och var roande ändå.

Älsklingen kom och hämtade mig efter jobbet, vi åkte och hämtade Leon, åkte på visning (som by the way var helt muppigt område så den blev dissad) sen åkte vi och handlade lite mat, köpte även en ny hockey-puck, ryggsäck och termos till Leon att ha på mullen i morgon hos dagmamman. Jag fick även med mig lite hårfärg som borde in nu..? Det ska ju bli en sen kväll ändå då det är Dexter, J's favorit program..

Veckan känns annars som både en bra och dålig vecka. Lönen kommer i slutet och det är ju alltid possitivt, men har fått så många "andra" räkningar som kommer en gång årligen eller bara som extra just nu så känns som att lönen kommer splittras åt alla håll och kanter trots att jag planerat att kunna köpa massa denna månad.. blä!

Leon prinsen!

2010-09-20 ι 20:07:28.. Leon i bilder 2 Kommentarer




Mina bebisar

2010-09-20 ι 15:03:51.. Our life 0 Kommentarer

Åh min (tredje?) bebis är ÄNTLIGEN hemma!
Nu jävlar ska den med ut när vi ska på visning, ska fan fota allting - vart jag än går. haha! Så kika in i kväll med rejäl foto-uppdatering? Hmm. Nu fick jag värsta pressen på mig insåg jag, men det fickar jag! Eller..? haha!



Söndag, valdag

2010-09-19 ι 21:25:44.. Our life 0 Kommentarer

Ush nu är helgen redan slut..
Våran söndag har varit händelserik, varit på språng hela dagen känns det som. Började med 2 visnngar vi var på. Sen hem för att käka lunch, lite mys och sen iväg igen för att rösta. För det har ni väl alla gjort idag? Och rätt va?!

Anw, blir mycket tänkande ikväll tror jag. Vill så gärna flytta men fasiken var dyrt det är. Finns det ingen rar människa där ute som vill ge oss sådär 2,5 miljon? haha! Men egentligen vill jag inte flytta alls för älskar denna lägenhet, så underbart med denna stil = litet hus, mysigt område - kunde verkligen inte ligga bättre, men det är lite för litet om vi ska ha en till liten bebis nu. Hm.. vill ju att barnen och vi ska kunna röra oss mer och kunna ha alla våra saker utan att trängas. Haha, kanske handlar om att Leon har för mycket leksaker? Att jag inte kan bestämma mig för EN sak/möbler utan flera.. haha. Nej detta är en underbar lägenhet, vi kanske ska tala med hyresvärden om att bygga ut ett till rum vid balkongen? Jag menar, J kan ju bygga så hon borde inte säga nej?

Nog om flytt-snack, lär nog dröja men är lite uppe i varv i det just nu bara för att vi tittat runt lite.
Man börjar ju planera och tänka och då i överflöd, hehe. Men god natt på er! Hoppas ni haft en trevlig helg!

My camera love

2010-09-18 ι 10:39:11.. Our life 2 Kommentarer

Woho! Min kamera är klar!
Jag har fått seriösa problem under dom senaste veckorna då min kamera varit borta på lagning, då spegeln i den hakade upp sig och ville inte vika ut sig, det resulterade i att jag inte såg något i ögat liksom. Så spännande att ta kort då när man inte ser något, haha! Men men.. Nu är den äntligen, äntligen klar!
Den senaste veckan har jag nästan försökt övertala min älskling att köpa ny, haha. Men han hade inte lust att slänga upp 20.000 till mig, elakt va? haha. Men nu slipper vi den utgiften så därför ska jag övertala om ett nytt objektiv i stället, haha. Girig? Nja bara så otroligt sugen på att uppdatera kamera väskan och leka med något nytt.

Anw, idag ska vi åka på kalas. Eller vi ska åka och fira gammel-Maja som fyller 92år - bjuda henne på lunch och Leon har målat en teckning han vill ge. Sen blir det vidare och käka middag med J's päron..
I morgon hoppas jag på att vi ska på lägenhetsvisning, 3st är i morgon och dom passar in med tiderna också då första är kl.12, andra kl.13 och tredje kl.14. Jag är sugen, väldigt sugen men J är mer sugen på hus.
Vi får se, jag vill flytta!

Leon & jag

2010-09-17 ι 10:25:06.. Leon & mamma 12 Kommentarer

Mamma skickade över lite dagiskort på mig.. haha herregud!
Inte det bästa att jämföra likheter hos mig och Leon men lite. Leon 2,5år och jag betydligt mycket äldre, 4år.



Bebbis v.21

2010-09-16 ι 20:58:12.. Bebisen i magen x2 1 Kommentarer


Ganska dålig bild, är betydligt mycket fetare, haha!


Torsdags-pasta

2010-09-16 ι 19:10:44.. Mat/recept 0 Kommentarer

Blev pasta idag igen och våra middagar planerade för denna vecka har inte blivit av någon alls..
Ikväll kom biffen fram och även tigerräkor. Smarr..


Ingen vila och ingen ro..?

2010-09-15 ι 22:30:42.. Our life 0 Kommentarer

Sjuk.. "ska" man inte vila och sova då?
Hmm. jag har tvättat och städat en bra stund, dock i väldigt mycket långsammare takt så kanske är okej ändå. Men nu ska film tittas, om vi orkar..? jag kommer somna (borde egentligen redan sovit) men är så sugen på att se nya Salt med Angelina Jolie så en stund ska jag nog kunna hålla mig vaken.. eller..?

Anw, ikväll stog pasta carbonara på menyn. Blev så sent så den planerade middagen till idag får bli i morgon i stället. Carbonara går snabbt och enkelt samtidigt som det är gott! Nästan alltid en last-minute-dinner här hemma..


Didriksons

2010-09-15 ι 20:09:05.. Barnartiklar 2 Kommentarer

Då jag här om dagen, igår när jag inte mådde så bra, glömde att Leon tog av sig sin ryggräck på bussen på väg till dagmamman blev han av med sina allväder-ute-byxor. Hade precis köpt nya till hans vindjacka.. Så idag blev det ett nytt set, fodrat regnställ från Didriksons.

Han hade ju det vinstället/skalbyxor&jacka och det är super så detta kommer nog bli super det med. För nu kommer dom kalla dagarna snabbt så kan vara skönt att slippa ha fleece set under ute kläderna. Får se vad dagmamman tycker och hur Leon trivs i det. Han har ju sina skal kläder att byta med.


Dålig onsdag också

2010-09-15 ι 09:31:30.. Our life 0 Kommentarer

Jag måste verkligen ha ätit något dåligt eller konstigt igår.
För jag mådde illa hela dagen och såfort jag år kom det upp igen. FÖRUTOM middagen (soppa). Dessuom måste jag haft rejäl feber, när jag kom hem fick jag dock värsta feber frossan så det gick lagom över till kvällen. Men uppepå allt illamående, feber och yrsel - höll på tuppa av flera gånger kände jag, så har jag nog fått världens bäckenbottensuppluckring. Fick det i slutet av graviditeten med Leon men inte alls så farligt, hade lite ont men ville inte klaga för mycket på det. Sånt som kommer ju..

Men nu, efter bara halva tiden värkar jag ha fått världens uppluckring redan. Känner mig helt invalid ibland, vänstersidan av bäckenet hänger inte med alls och vill bara göra ont. Men jaja, ska göra några övningar ikväll och köpa en hjälpande bygel kanske? Hatar att klaga men det kom för mycket på en gång, hoppas att det blir bättre!

Dålig tisdag

2010-09-14 ι 07:35:16.. Our life 0 Kommentarer

Ush för att vakna och få huvudvärk, yrsel och illamående.
Jag åt frukost men den kom upp.. idag är ingen bra dag. Jag orkar knappt hålla ögonen öppna (och det är inte för att jag är trött som vanligt) och jag har skit bak i vänstra ryggen + uppåt och ner mot rumpan på den sidan. Jätte konstigt. Så nej idag är ingen bra dag, speciellt inte om man jobbar på mitt jobb. Det kommer stinka, hoppas jag inte kommer spy. Och denna yrsel måste försvinna för jag kan inte gå som en sengångare där heller..

Ush och tvi det är ingen bra dag idag.. vill vara hemma och sova. Hungrig är jag också..
Ni hör, ingen bra dag - haha!

Clothes

2010-09-13 ι 15:50:25.. Our life 3 Kommentarer

Åh jag är så himla sugen och har begär av att få åka och shoppa känner jag..
Efter små-shoppingen för ett tag sen så vill jag byta ut allt i garderoben, och jag lovade mig själv att göra det också men icke har det blivit av. Dessutom måste Leons garderob uppdateras inför kommande vinter och nuvarande höst. Och min med! Min, hörde ni? Min graderob borde få uppdateras! haha..


Dessa Odd Molly plagg har min älskling lovat mig, haha!


Jul 2011

2010-09-13 ι 08:54:48.. Our life 2 Kommentarer

Ärligt! Jag längtar till julen.. vintern och underbara julen!
Jag vill ha kallt, inte såhär mitt i mellan för det har jag ingen lust men riktigt kallt så man kan ha vinterjacka, uggs och varma halsdukar. Dessutom spola tiden liten så vi kommer närmre bebisens födsel. Jag har nu gått halvtid så visst närmar det sig men herregud vad långt borta det är ändå.. men vi kommer också till den punkten då allt måste inhandlas och vara klart, känns just nu bara så himla långt bort.. nästa år får vi lilla bebisen i armarna.

Anw, julen och vintern får gärna kommer lite snabbare. Så man kan planera, handla klappar och fundera på vad alla vill ha. Skämma bort Leon och bli bortskämd själv, haha i hope? Pynta och mysa, jag älskar julen!

Leon julsnygg förra året, hur underbart snygg var han inte då liksom?


The final day

2010-09-12 ι 22:48:40.. Our life 0 Kommentarer

Söndag.. varför finns det bara EN söndag på helgen?
Jaja, måndag morgon snart och bara upp och hoppa och in i vardagen igen. Önskar mig en söndag till just nu känner jag. Älskar att vara hemma med mina killar, äta middag med familjen och mysa, göra vad man vill och ha tid. Tid för att tänka, planera, umgås, älska och ha roligt. En liten mini-semester på 4-5dagar skulle inte sitta fel just nu.

Klockan rinner iväg och nu skulle jag sovit för ett bra tag sen känner jag.
Men måndagen kommer krypande och jag vill ta vara på söndagen. Men nu ska jag ta vara den med min älskade som ligger i sängen med film rullande - Bruce den allsmäktige. Very good gummisnodd..

God natt på er och sov en god söndagnatt!

11 september

2010-09-11 ι 09:57:21.. Our life 0 Kommentarer

11 september behövet inte bara betyda sorg och hemskheter trots att alla reflekterar till usa - world trade center..
Våran 11e september började hur mysigt som helts i alla fall, Leon låg och mös med oss i sängen och vi gick sedan upp för att äta frulle, youghurt med flingor och mackor. Mupp, som Leon är, skulle bestämt bre sin macka själv och bredde halva sig själv och satt och as garvade. Tok! Men han fick i alla fall i sig mackan med ost och all youghurt som han hällde i sig. Leon älskar frukost, haha!

Anw, nu ska jag hoppa in i en dusch och göra i ordning mig för att åka iväg mot kalas.. Se ya later!

Grattis B !


Små mysiga Leon fotar

2010-09-10 ι 20:08:58.. Leon i bilder 1 Kommentarer

Tänk vad otroligt mysiga dessa små fossingar nu kan vara.. om 10år är dom inte lika så..


Friday, friday, friday

2010-09-10 ι 19:12:59.. Our life 0 Kommentarer

Åter tillbaka (efter någonslags super paus eller nått?).. vi har haft lite problem med internet, behövde skaffa nytt så nu har vi äntligen fått tummen ur arslet och dessutom fått hem dongeln + modemet. Jätte skönt, man blir lite handikappad utan internet alltså. Thank god it's the 2000talet!

Anw, det är underbara fredag idag och det innebär LEDIGHET! Som jag längtat..
J's mormor fyller år i morgon, grattis grattis B, och vi ska åka till dom i morgon för att gratta och äta lunch med alla. Men sen har vi inget planerat och det ska bli så skönt att bara göra vad vi vill, ligga i sängen lääääääänge och äta god frukost i den tackt man har lust för. Kan jag mer än att säga att jag vill ha helg i ett par veckor nu? haha!

Men nu ska det uppdateras och jag lovar att skriva!!!
Ha en bra fredag kväll, vi kör på äkta svenne/barnfamilj fredag med tacos och mys i soffan till film. Love it!

Kärleken till kräftan

2010-09-03 ι 15:55:34.. Our life 3 Kommentarer

Ibland kan jag tro att min man älskar kräftorna mer än mig eller livet.
Han har i alla fall dom senaste veckorna (eller månaden) ätit en helt paket SJÄLV ett par gånger i veckan för att han blivit lite sugen. Kräfttävlingen skulle absolut vinnas av galningen som kan äta hur mycket kräftor som helst. Tur att det bara är säsong en gång om året(?) haha!

Ikväll kommer i alla fall J's päron och mina päron hit för att äta kräft-gott. Det har även inhandlas färska räkor, rökta räkor, havskräftor och gott bröd. Ja vi ska ng smaska en del, mest J skulle jag tro.. haha!


Bebisen vill ha risifrutti?

2010-09-01 ι 20:15:15.. Bebisen i magen x2 5 Kommentarer

Jag är INTE en big-fan of gröt direkt, blev äcklad i skolan när det var gröt på julen och så. Ändå skulle vissa tvinga i mig gröt som liten, och snäll och artig som jag var åt jag upp den (haha utom den gången då jag hällde ut den under stolsdykan för var sur på härskapet som gav mig den och gick där ifrån). Dock smörade min farmor för mig och visade mig smör-gröt, som hon kallade den, och den tyckte jag om. Den är gjort av pollenta-gryn = nästan exakt som mannagrynsgröt bara att den är lite gulare och därav ordet "smör". Men det är x antal år sedan jag åt..

Och därför har jag aldrig heller varit en big-fan of ris-a-la-malta som vissa andra också gjorde och älskade, likaså risifrutti. Men nu, nu jädrar. Risifrutti is the shit alltså!

Jag tycker egentligen inte att det är så gott när jag äter det så jag kastar i mig den och är jätte nöjd efterråt.
Ärligt, hur efterbliven får man vara på riktigt? - ett konstigt gravid-fnatt kanske?


Lillebror = +7kg redan, herregud gud! Leon = +4kg (samma start vikt)

Tog till saxsen

2010-09-01 ι 19:41:25.. Leon i ord 0 Kommentarer

Min unge har blivit ett djävuls-barn. Han är tydligen världens retsticka och filur hos dagmamma K har jag fått höra. Vad har hänt med min snälla bebis som är snäll hemma? (okej gnäll-jobbig ibland men aldrig dum och elak). Men hos dagmamman passar han alltså på(?) Okej att barn bråkar men aldrig ska Leon få bli en jobbig retsticka..

Straffet idag, efter att ha fått höra det, blev att ta till saxsen. Han är ju jätte fjantig med sitt hår..
Men på fredags bankas det nämligen fotografering hos dagmammorna så passade därför på att klippa av det lite! Han kanske bara levt sig in i rollen som galen med sitt (ibland) tokiga, ruffsiga hår? haha! Men idag rykte en hel del faktisk, enligt mig.


Höst&gravid-trött

2010-09-01 ι 18:39:40.. Our life 0 Kommentarer

Nu börjar jag bli riktigt trött på att inte ha någon kamera. Hela livet stannar ju upp och jag kan inte dokomentera någonting som jag vill på samma sätt. Känner mig allmänt handikappad och dum helt enkelt utan en kamera. Så jag är nog en liten inblodad/tvångstanke fotograf som är i stora behov av att fotografera!

Tråkigt nog rullar dagarna på ändå trots bild-försvinnande och kektivitet som nu mera lätt försvinner mer och mer. Lite panik då jag blir rädd för vad som händer om jag inte får kameran snart. Kommer ju inte kunna fota snart.

Anw, hus-letandet rullar också på. Min favorit är tydligen inte värd pengarna så antingen kommer huset bli sålt eller så har vi turen att vi kan "pruta" på det och att det finns kvar. Hm, jag vet inte vad jag ska säga. "det kommer fler chanser och mera hus", jaja.. Känner mig trött ang plats i lägenheten just nu så vill bara flytta snart!
STARTSIDA



Michaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!




Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!





Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!






Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December