L in Leon is for Love

2010-07-31 ι 21:55:21.. Leon i bilder 4 Kommentarer


Fiske

2010-07-30 ι 05:59:26.. Our life 0 Kommentarer

Jaha nu är vi uppe i ottan för att åka iväg och fiska. J är överycklig!
Sitter i bilen redan och kl är inte ens 6. Ja vissa av er har det bra som får sova, antingen väcks jag av en liten Leon som vill mysa eller så väcker sambon en för att fiska, haha! Nej Leon vaknar när vi fått sovmorgon nu mera, ibland innan 8 men då somar han om i våran säng eller i sin egen efter att ha sagt god morgon bara. Lilla älskade vän!

Anw, efter fisket ska vi på kalas hos J's bror Niklas som fyller 18år.
På lördag firar han med att åka till margaluf, gud så skönt med värme igen då sverige lite gett upp detta varma nu. Bara regn och rusk väntar oss, välkommen kära höst? Haha inte redan kanske.. Men ha en bra dag, ska ju vara lite uppehåll på förmiddagen så gör som vi och gå upp tidigt i stället.

Rotskär & furuvik

2010-07-28 ι 09:45:17.. Leon i bilder 0 Kommentarer

Jag kan hålla med om att vi hade det ganska bra trots regn och rusk på rotskär.
Vi hade strand, vatten, båtar och underbar miljö. Finfint landställe!Furuvik

Back in the vardag

2010-07-27 ι 11:52:27.. Our life 0 Kommentarer

Jaha nu är vi hemma i stockholm igen. Åter till alla vardagliga sysslor som damsugning, diskning och städning. Skönt att vara hemma men ändå skönt att vara borta. Borta bra men hemma bäst? hmm..

Vädret ser i alla fall ut att spricka upp och jag känner mig väldigt väldigt pirrig i kroppen. Planer som kommer ske om ett bra tag vill jag helst göra nu och se att det sker på en gång. Viljan är på topp i alla fall. Men väntar man på något gott väntar man aldrig för länge, är det inte så? Men varför ska det alltid vara så himla svårt och jobbigt? Haha... tålamod, vad är det?

Furuvik

2010-07-26 ι 09:26:10.. Our life 0 Kommentarer

Tänk vad underbar semestern är. Man kan ändra planerna gång på gång men ändå ändra dom igen..
Vädret håller sig uppe idag så vi åker till furuvik ändå och roar oss med Leon, han tjatar så om aporna och karusellerna, att han ska få glass och ta lotter. Som på gröna lund.. Vilken lycka!

- Ja åka den snurran.
- Ja du får åka karusellen som snurrar.
- Och titta aporna, bebis apan?!
- Ja vi får se om det finns en bebis apa.
- JA, älit (ärligt) mamma. Bebisapan sover.

Ja orden som kommer från allas munnar tas nu upp och används av 2,5åriga Leon som inte förstår sammanhangen. Nya ordet är ärligt och det kommer oftast på morgonen när vi inte vill kliva upp ur sängen. Då får vi det spydiga "Älit mamma gå upp nu!". Jaja nu ska vi snart bära av.. So long!


Semestern är ljuv

2010-07-25 ι 14:42:56.. Our life 0 Kommentarer

Semestern startade bra med soligt väder och varma dagar.
Vi skulle ner till Öland men planerna ändrades och vi drog till landet på rotskär i stället. Väl här så var det kallt och ruggigt, och nu bara massa regn och rusk. Så nu kanske planerna ändras igen och vi åker hem lite tidigare och gör något annat. En tripp till medelhavet vore ju fint, haha nej nu ska svensk sommar avnjutas!

Anw, veckorna rullar på och det går fort samtidigt som det går långsamt.
Vill göra så mycket just nu, som att hitta större lägenhet åt oss och massa mer. Men allt kommer hända när det ska, förhoppningsvis. Först får vi njuta av semestern som är 2 veckor till.. skööööönt!

v.29

2010-07-19 ι 21:59:53.. Our life 2 Kommentarer

I morgon är sista dagen på jobbet och sen väntar semeeeeeeeeeeester!
Planera inför semestern i helgen blev ändrade lite så i stället hoppas jag på att kunna träffa Carro innan hon åker till grekland i 2 veckor och ni andra. Får se vad som händer efter i morgon när jag bara vill komma hem och sova ett tag innan nya tag inför semestern börjar. Vilje energi finns till max men ibland hra kroppen slutat ge ut någon. Äh det blir bättre snart!

Anw, efter att ha suttit och redigareat massa brölopps foton från förra helgen så är jag också trött i ögonen..
Men att det är sista jobb dagen i morgon ända till den 9:e augusti peppar mig och det känns bra.
Så nu ska jag sova, natti natt!

Spola fram tiden lite, tack!

2010-07-15 ι 20:51:26.. Our life 2 Kommentarer

Veckan har gått så otroligt segt, tycker veckorna nu går så långsamt bara för att man väntar på något..
Men ändå så är det redan fredag i morgon, jag har hjälpt till nere i köket denna vecka då det varit så lungt på boden och det är mindre personal där nere. En underhållande vecka med galna Vickan, Therese och Amina. Ja tjej-gänget på food for life, herregud säger jag bara! Dom är för roliga..

Anw, titanic tittanade och tanke-flöd nu efter grill middagen.
Har egentligen massor att göra men inte lust för något, visst får man skita i det ibland? Tror det blir en sån kväll för mig i alla fall, vill bara lägga mig och sova just nu känner jag. Med mitt duntäcke i denna värme.. ja visst är jag sjuk? Men tycker inte andra täcken är sköna och jag bara nyser av fejk täcken, haha. Jaja fläkten på så går det ju faktiskt ann. Good night, and bye!

2010-07-10

2010-07-10 ι 22:55:27.. Our life 9 KommentarerJag älskar dig av hela mitt hjärta, är så lycklig ♥
I solnedgången vid vattnet hos mig fick jag denna underbara ring i vitt och rött guld. Kan inte vara lyckligare!

Du, jag, vi ♥

2010-07-07 ι 21:57:01.. Our life 0 Kommentarer

Lyckorus i hela kroppen sen i eftermiddags. Det är så sjukt underbart, kan inte förstå..
Annars är det som vanligt på jobbet = semester tider och inte mycket till rush. Hyggligt skönt men ändå ganska långtråkigt. Får se hur snabbt det kommer ta att lösa klart korsordstidningen, haha. Tur att jag och Fjun har sällskap av varandra just nu i alla fall.

Nej nu ska jag mysa i sängen med min älskade och vara glad för sovmorgon denna vecka och spendera tid med pluttis Leon varje morgon, det är ju det bästa med dessa sommar tider. Lots of love!

Gröna Lund

2010-07-07 ι 09:37:18.. Leon i bilder 1 Kommentarer

We love Nespresso

2010-07-06 ι 16:16:33.. Hem & inredning 0 Kommentarer

Igår var jag och J och köpte oss en Nespresso maskin med mjölk-skummare.
Den var helt stört bra, bättre än våra höga förväntningar till och med! Så nu får ni alla komma hem till oss och få det bästa kaffet någonsin, latte, espresso eller cappuccino? I can do it all.. Så jag kan verkligen rekomendera en Nespresso maskin i alla fall, tycker att alla borde ha en hemma.


mitt hjärta

2010-07-05 ι 21:31:07.. Leon i bilder 0 Kommentarer


Juli = sommar sommar

2010-07-05 ι 08:28:51.. Our life 0 Kommentarer

Ja det är helt sjukt att det redan är juli.. för det är liksom riktig sommar nu.
Jag ska strax åka iväg till jobbet, det är dock inge kul att stå där när det är såhär varmt ute = till och med kunderna sitter ute och äter för det är olidligt inne. Denna måndag känns som en bra måndag, jag är glad, pigg, hungrig, rik på kontot, har världens underbaraste son som kom upp i morrse kl 8 med sin kudde och täcke och klappa mig på kinden till "älsta dej mamma", dessutom en underbar boyfriend som ringde och väckte mig med mysiga ord. Oh i love you boys!

I helgen har vi också haft bara en massa kul, gröna lund och kålmorden. Leon har varit jätte glad och sucktar nu även efter att se Shrek 4 på bio som vi lovat. Stora ögon och massa påhitt resulterar i bra sovande och en glad liten parvel, älskade lilla (stora) son!
STARTSIDAMichaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!
Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!

Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!


Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December