Fredagsmys

2009-10-30 ι 21:31:41.. Our life 2 Kommentarer

Dagens planer var överskattade och jag önskade jag hann med allt jag ville. Men ett IKEA besök blir nästan alltid dubbelt så länge än vad man planerat. Jag och mormor gick runt lagom till Leons lunch tupplur och han hann till och med vakna innan vi kommit halv-vägs. Men det slutade med massa kassar fulla med handukar, lakan, glasburkar, kökstillbehör, korgar, badrumsmatta, gardiner osv. I morgon ska alla stora grejer = möbler, inhandlas och då kommer bilder..

Nu ikväll har jag och Leon haft en riktig myskväll. Åt god mat, panerad fläsk-kotlett med potatismor, kapris och citron. Efter det fick vi till och med efterrätt - hallon. Leon älskar färska hallon! Efter middagen tog Leon av sig själv och hämta ny bläja + pyjamas (som han behöver nya by the way) och var extra mysig. Satt och gosade med mig i soffan tills han själv sa till att han ville sova för han höll på somna vid mig. Och nu sitter jag och myser själv i soffan med ost och kex medans Leon sover. Åh kvällar är underbara.. men ändå lite halv lessna.
Ljusen brinner, känslorna sprutar och jag la tillbaka "våran" ost i kylen då jag inte är värd att äta den själv. Den smakar heller inte lika gott utan dig så den får vänta ett tag känner jag.. just miss you so bad.


Day D

2009-10-30 ι 10:40:18.. Our life 0 Kommentarer

Idag händer det.. Förhoppningsvis.
E's gamla möbler ska lastas ut och shopping på IKEA väntar. Städa, skura och fixas. Får se hur mycket vi hinner idag. Kanske så mycket så jag till och med kan slänga upp lite bilder på lägenheten? För det är ni väl nyfikna på? Köket är ju så gott som klart, nästan. Ska bara in nytt bort, gardiner och lite småplock.. Badrummet är väl mest jobb. Det ska skrubbas från topp till tå och det lär ju ta sin lilla tid.
Åh vad jag längtat till denna dag, dagen då det blir vårat på riktigt?!

Nu ska jag fortsätta plocka, lägga E's saker i påsar försöka tänka hur jag ska/vill göra med allting idag.
Var börjar man liksom? Galet...

Städa, mat, städa, leka..

2009-10-29 ι 21:06:01.. Foto - Övrigt 3 Kommentarer


Pasta pesto med pinjenötter, fetaost och färska räkor var det som stog på middagsbordet igår..


Nya blommor+krukor och värmeljus bredvid oskuren/dekorerad pumpa i köket..


Bus-Leon i morrse när han envisades med att välja kläder helt själv = Galet!

Närmast hjärtat och själen

2009-10-27 ι 21:42:15.. Our life 2 Kommentarer

I miss you. I love you. Miss you again and love you even more..
Don't know what to say or do.. But I will never, ever, ever, ever, ever, ever stop love you.
Wish I could turn back time and wish I could do even more thene I can. I would do anything for you..

Nu flyger vi iväg!

2009-10-27 ι 12:01:35.. Our life 0 Kommentarer

Ja det är galet att flytta, ganska jobbigt men aldeless för kul att det skulle spela någon roll sen i slutet.
Massa saker är ner-packade och väntar på att köras över. Hade kunnat hålla på hela dagen om jag inte är tvungen att avbryta såhär mitt i för att åka upp till jobbtorget på ett möte. But i ill do what ever they say..
Efter mötet blir det att fixa ett annat papper jag måste ha med mig nästa vecka till ett annat möte och sen iväg att hämta Leon. Får se hur mycket Leon kommer packa upp igen när vi kommit hit, haha. Men då får jag fortsätta ett tag i alla fall tills det inte blir för sent att åka till lägenheten. Så idag är första natten där *pirr, pirr*. Kan ännu inte förstå det, men kommer nog det när möbler inhandlas och vi får sätta vår egen prägel på hemmet. Som vi hoppas på att göra senast i helgen när alla mina skjutsar är lediga, haha!

Nu måste jag dock rusa till bussen strax. Ush vilket väder ute.
Hade inget emot hösten förut, men som jag tidigare sa så är denna höst inte min utan bara bajs. Dock börjar det ju lätta upp totalt nu så då saknas bara solen. Gör inget om detta väder är kvar MEN kan inte solen titta fram lite..? Man blir ju helt dimmig och grå i ögonen själv utan detta. Nej höst är inget för dåliga tider..


Morgon-bus

2009-10-27 ι 09:45:14.. Leon i bilder 0 Kommentarer

Emelie har satt sina spår, hehe.. Leon kör sina cheerleading övningar på morgonen :o)
"YEAH! JEJJA! YEAH!"
Love you to death

2009-10-27 ι 09:28:39.. Foto - City & natur 0 Kommentarer

I will never, ever, ever, ever, ever leave you...


Höst

2009-10-26 ι 19:02:12.. Foto - City & natur 3 Kommentarer
You're so fine

2009-10-26 ι 09:58:39.. Leon i bilder 2 Kommentarer


God natt & puss puss

2009-10-26 ι 00:00:02.. Leon i bilder 0 Kommentarer


Leon-bus

2009-10-25 ι 20:47:08.. Leon i bilder 0 Kommentarer


Mummy loves you!

2009-10-25 ι 19:11:26.. Leon i bilder 0 Kommentarer


New begining...

2009-10-25 ι 13:35:45.. Our life 5 Kommentarer

Ja nu kan jag säga till er alla som ännu läser här att vi ska flytta.
Dom senaste veckorna har varit bland dom mest omtumlande någonsin och jag hoppas på att aldrig få uppleva det igen. Men nu har något nytt börjat (eller kommer börja) och ljuset är starkare än någonsin trots denna mörka, tråkigt och gråa höst. Ännu kan vi inte börja flytta på riktigt (som jag vill och menar) med att köpa möbler och inreda för vi måste hitta andra små lösningar först men jag hoppas på att det kommer ske snart..
Lägenheten är inte stor men just nu tackar vi ja till nästan vad som helst för att kunna leva själva. En bra start och är oerhört lycklig över att detta sker just nu trots att jag egentligen är mycket kräsnare. Men vi hinner flytta ett antal gånger till innan vi bosätter oss för evigt så detta är mer än helt okej!
Är så förväntansfull och lyckan börjar pirra lite i kroppen.

Men ännu har jag mycket kvar att berbeta och göra upp med. Detta är i alla fall en bra ny början och jag ser slutet av tunneln så mycket närmre än på länge. Lycka, kärlek och lust.. Now I'm gonna have it again.


Hår

2009-10-24 ι 22:00:21.. Our life 3 Kommentarer

Jag måste verkligen gör någonting åt mitt hår, och det nu!
Det är way to long, slitet och galet ofärgat. Har inte haft ljus (mitt vanliga) på hur många år som helst och har sett mig som brunett ett tag. Nu har det dock växt, växt och växt ännu mer så det är ljust i botten och framtill. Typ halva håret är ljust och jag känner mig helt konstig. Blir arg varje gång jag ska fixa det eller ser mig i spegeln för det är inte vackert just nu vill jag lova.

Men frågan är om jag ska klippa av en bra jädra bit och sen försöka få resten ljust? Ska jag verkligen vara blondie? Men så finns tankar kring att färga det sådär mörk-brunt och snyggt igen. Inte åt det röda och inte åt det ljusa utan verkligen mörk brunt. Det är skit snyggt, när det sitter. Men tvätt efter tvätt och håret växer är det inte lika kul längre. Men samma sak med blont kanske..
Hmm, jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Kan inte bestämma mig. Hjälp mig!
Ska jag gå tillbaka till min vanliga färg och bara slinga det då och då eller ska jag färga det mörkt igen?
Klippa ska jag i alla fall och det snarast men skulle vilja färga innan!


Bjuder på dom härligaste bilderna *inte*.. Rött = Big no no. Mörkt = kanske..

OBS! Mycket gamla bilder..

Oändlig kärlek

2009-10-24 ι 21:14:28.. Leon i bilder 0 Kommentarer


Finns inget bättre, finns inget mer underbart än Du. Älskade lilla Leon!

Grått-höst-depp?

2009-10-23 ι 21:37:31.. Our life 1 Kommentarer

Känslan när löven färgas röda, gula och oranga som sedan faller ner på marken och gör världen mer färgstark än någonsin brukar inspirera och bringa många underbara stunder för mig. Men denna hösten är nog bland dom jobbigaste och konstigaste någonsin. Inget finns men ändå finns allt. Många tårar som inte är nödvändiga ar fallit och jag känner mig mer urtorkad på länge. Denna höst är inget mer än grå för mig för jag hade så höga förväntningar på vad som skulle komma. Hösten skulle ju bli min/våran super tid.. men ännu är den inte över..?
På sätt och vis är just denna tid bland dom bästa.. Men samtidigt den sämsta.

Konstigt nog känner jag hur vintern närmar sig.. Kanske är det för att jag i stället börjat satsa på att detta ska bli den bästa vintern och vill ha den nu? För vintern är inte ens nära, eller kanske är den. Julen kommer, åh så underbart. Julen är nog den bästa tiden på hela året, jag älskar den. Och denna jul kommer nog vara den bästa i mitt liv. Jag och Leon ska hitta på så mycket mysigt, han ska få så mycket paket och jag ska överumpla honom med kärlek. Detta är min tid och jag längtar. Kanske ska jag börja lägga början av hösten på sidan och tänka att det snart är slut. Slut på detta.. ja det är verkligen slut för en massa saker för oss. Underbart!Hösten är bara grå just nu..

Förblindad

2009-10-22 ι 21:56:07.. Our life 0 Kommentarer

Åh vad jag blir arg på mig själv. Släpp det!
Kan inte, är så rädd. Orolig. Rädd. Orolig. Vill spola tillbaka tiden. Fan vad dum jag var.
Hatar det. Hatar, hatar, hatar att det blivit såhår. Älskar dig. Saknar dig..

Tipp topp längst ner?

2009-10-22 ι 14:31:48.. Our life 0 Kommentarer

Nu skålar vi igen. Men åt det bra! Roligt va?
Är lite uppe i varv men ändå inte. Allting är väldigt dubbelt just nu men ska säga att glädjen tar faktiskt nu mera över. En ganska underbar känsla som är tillbaka, nästan glömt hur bra det kan kännas. Men det finns självklart tomrum och en viss oro i luften kring vissa saker och ting. Men jag känner också att jag har nu klarat mig igenom detta så allting annat kommer också gå bra. Och har VI också klarat OSS så här långt ska vi väl heller inte låta detta knäcka OSS, ska försöka få dig på samma spår.. Spåret som jag nyss hittat.

Because I'm så glad and miss you to share it with..

Prison break

2009-10-21 ι 18:20:35.. Our life 1 Kommentarer

Nu skålar vi ännu en gång för det där dåliga. Fan vad pissigt ledsen och arg jag är över detta..
Önskade bara tiden kunde gå så jag får gå och sova med Leon i den minimalaste sängen ever och sen vakna för att åka härifrån. Nej detta är absolut inte okej, inte på något sätt och vis.

I wanna break out from this prison så I can deal with my own..

Allt på samma gång

2009-10-21 ι 12:24:23.. Our life 1 Kommentarer

Så går vi och blir sjuka, smittade..
Seg i hela huvudet, täpt i hela näsan + halsen är dö tjock. Leon verkar dock bara ha fått kvälls-sjukning. Pigg och kry på dagen men hosta och trött på kvällen.. Skönt och tur för honom men hemma med mig blir han ändå. Och hoppen har lite stannat upp, känner mig ännu mer förvirrad och helt knäckt av hur svenska-systemet verkligen fungerar dåligt.

Men tur att vi kör allting på samma gång nu då. Utmanar ödet lite och försöker knäcka kroppen totalt, ja det är ju bara att passa på när man mår som sämst. Hurrey!

Miss our.. this..

2009-10-20 ι 21:38:58.. Leon i bilder 1 Kommentarer
Min bästa och gladaste unge för några dagar sen.. innan allting.

Give me hope!

2009-10-20 ι 20:55:19.. Our life 1 Kommentarer

Det var inte igår direkt.. inläggen tynar bort och inget uppdateras här.
Men hela våran värld hänger nu lite upp och ner och jag har en väldig väg att klättra för att hitta tillbaka till tillvaron igen. Sakta men säkert känns så det ändå som att tyngdpunkten har släppt och hamnat på ett annat ställe. Är säker, trots att jag ännu inte riktigt känner detta, så tror jag att jag också sakta med säkert kommer hitta tillbaka med råge. Då börjar det nya livet, vårat nya liv som vi så längtat efter och behöver.
Men vägen dit kommer inte vara och är inte lätt. Det kommer dagar där jag bara ser allt possitivt och glädjen är över öronen ett tag medans det också räcker med en enda fel-sak så slås det bort på en sekund. Allt är verkligen upp och ner, totalt. Men detta är ju menat för att det ska bli bra. Detta är ju vägen till lycka, hur hård den än kommer vara och trots att jag ännu inte der eller känner någon bra mening med detta.

Finns också stunder som totalt vänder min värld upp och ner ytterligare ett par varv. Och det är våra "dumma"-stunder, just you know what I mean. Då försvinner allting ur mig, då är allting borta och jag ser även hur jag själv försvinner. Blir så otroligt rädd och panikslagen, då jag har dig att tacka för detta (även då det ännu inte är bra). Men det är ju faktiskt du som har gjort allting för oss och det är du som också fått mig att inse att jag är värd bättre och faktiskt kan säga nej. Du vet nog inte exakt hur mycket du gjort, förtfarande gör och hur mycket du betyder för mig. Detta är ärrat för livet och det är bland det bästa minnerna jag kommer bevara närmast hjärtat. Därför krossas jag helt och paniken dunkar i hela kroppen när jag känner hur det skulle kunna mistas. För även DU har en väldigt stor plats närmast hjärtat och jag vill inte att den ska vara tom. För utan dig kommer den föralltid vara det. Du är min idol, du är min förebild, det är dig jag strävar efter och vill föralltid ha dig lika nära som vi var/är.. Men jag tror på oss. Jag tror på dig och jag har framför allt börjat att tro på mig själv när det gäller vissa saker. Kan det vara för att en person lyft mig otroligt högt och själv skadat sig av detta? Tror tyvär att det kan vara så illa men ändå så otroligt lätt. Börjar att minnas begreppet "nothing can break me down" mellan allt kaos, panik och rubbning. Ett gott tecken? Hoppas bara jag klarar att hålla det kvar, men är ganska nära..

Jag ska inte ta ut något i förskott nu för ingenting är säkert men jag har ett hopp om att vi skulle kunna få starta upp livet igen efter denna vecka. Då kommer det totala life-break'et. Då ska vi ta en rejäl paus från allting och bara vara med varandra - jag och Leon! Men som jag sa, ska inte spekulera för mycket (som jag redan gör) och heller inte tro att det är sant ännu för ingenting är ännu säkert. Men hoppas, hoppas, hoppas...

Dagens planer

2009-10-16 ι 10:15:07.. Our life 4 Kommentarer

Det är ju fredag för sjutton. Lite mixade känslor kring det..
Önskade det var torsdag så jag kunde få en viktig sak för oss gjort men att det är fredag så dras det tyvär tillbaka. Fan, rent ut sagt. Vet inte riktigt hur vi ska göra nu men alltid ornar det sig..

 : Gå upp och äta frukost
Nu : Hoppa in i en dusch med Leon.
Snart : Äta lunch
Sen : Sätta på oss alla kläder, svin-kallt ute, och bege oss till pendeln.
Senare än sen : Ska på fotografering med Leon och Julia.

Har man en fjortis hemma så har man..

2009-10-16 ι 10:05:47.. Leon i bilder 3 Kommentarer


Leon leker med mosters saker för dom är ju alltid lika förbjudna och roliga.

Boy-stuff

2009-10-16 ι 09:43:15.. Leon i bilder 0 Kommentarer

Leon har fått en massa nya leksaker dom närsta veckorna. Morfar har kommit hem med kass-vis med saker. Motorcyklar, bilar, legoklossar, flygplan, borrmaskiner, skruvmejslar och allt möjligt. Leons favoriter är helt klart det stora flygplanet, som låter såklart, och den stora motorcykeln. Morfar har ju en likadan motorcykel, nästan, och det har ju Leon stenkoll på! "Brum, brum. Moffa"
Så nu har mina skor inte kommit till användning på jätte länge, hehe.


Do i know you?

2009-10-16 ι 09:10:18.. Our life 1 Kommentarer

Jag har fått mer lust och glädje till bloggen igen.
Och det är för att min favorit-bloggare, som slutade blogga i mars i år, har nu börjat blogga igen. Så nu har jag helt plötsligt fått en massa insperation och lite lust. Kanske är det för att jag känner mig ganska lik henne..? Och dessutom delar vi samma intresse att fota. Så tack D för att du börjat blogga igen, skit kul!

Vinter-jackan

2009-10-15 ι 17:09:32.. Barnartiklar 6 Kommentarer


Har oddsen emot mig

2009-10-15 ι 15:46:24.. Our life 1 Kommentarer

Vad är oddsen att jag kommer till intervjun och dom säger att dom glömmt ring mig, tydligen. Tjänsten är precis tillsatt och alla som skulle kommit till intervjun har dom ringt och gett återbud. Men missat mig. Oh, just my luck!

Leon har dock fått upp mitt humör genom världens kram och puss vid hämtning. Nu har vi nyss provat vinterjackan, den är lite stor men hallå han kommer ju växa under vintern. Han var i alla fall jätte fin i den, ser ur som en linte snobb då det är päls på luvan. Ska visa er senare när han lekt av sig lite mer och är lite mer prova lite bättre och foto villig. Nu bygger han stora lego-torn med sitt "stora-lego". Ska hjälpa honom, leka lite extra mycket och försöka gosa lite. Need some Leon-love!

Bye!

Hope and change

2009-10-15 ι 10:28:50.. Our life 0 Kommentarer

Glest med inlägg.. igen.. tråkigt.
Idag, på en av hoppens dag, finner jag lust ändå att försöka skriva något. Höst-solen skiner mellan dom gula/oranga löven och jag inser hur vintern närmar sig med stormsteg. Det blåser, är kallt och frosten ligger på bilar, klätterställningar och hela gräset är nästan vitt. Vinterjackan är hemma från kemtvätten och Leons vinter-set har kommit på posten. När ska det invigas? Var går gränsen liksom? Just nu blir det lager på lager från Polarn och pyret. En vind-fleece och skaljacka över, är det för kallt?
En sån här dag ska man ju egentligen vara ute och fota. När solen lyser mellan löven men vissa blommor fortfarnade blommar. Konstigt? Hösten kom för snabbt, kroppen hann inte med och det märker jag av med alvedon, näsdukar, halstabletter och en säng som alltid väntar. Känner också att dom här höst-kläderna alla andra praktiska mammor ute har, har jag inga. Några varma vantar, sköna halsdukar, strumpbyxor och fleece tröja finns i affärerna och inte på min hylla. Dock på min lista!

Som jag tidigare sa är detta en av hoppens dag(?) Ska på arbetsintervju, så hoppas på att kanske smöra till mig/in mig ett arbete hos just dom och just nu. Vilken känsla det skulle ge, vilket hopp det skulle ge, vilken framtid det skulle ge. Ska inte hoppas för mycket för ser då hur lägenhet och liv försvinner ur mina händer igen. Annars finns också ett annat hopp på fredag. Ett info-möte ang. ett annat jobb så kanske är det nu det ska börja lätta..? Vore kanske bäst så då just nu är en väldigt hård tid.

Wish me good luck, kanske leder det till världens bästa och roligatse blogg - hihi.

Dimma

2009-10-10 ι 09:09:30.. Our life 8 Kommentarer

Vaknade i världens dimma i morrse - såg början på vattnet (satt en gubbe och fiskade som försvann på 2 sekunder - läskigt). Så dimman rörde sig sig snabbt och efter bara ett par minuter såg vi knappt grannhusen.

Såhär brukar utsikten se ut en morgon.


Men idag såg den ut såhär...


...och nu såhär.


Triss i kärlek

2009-10-09 ι 20:38:47.. Leon i bilder 2 Kommentarer


Dagens outfit

2009-10-08 ι 18:55:37.. Leon's outfit 5 Kommentarer


Tröja och mjukis-byxor från Nova Star

Nya höst&vinter-skor

2009-10-08 ι 10:53:07.. Barnartiklar 0 Kommentarer

Leons snälla morfar åkte och köpte höst och vinterskor till honom här om dagen.
Kom hem med 2 par från Timberland = den bruna kängan, som Leon dock har i svart, och den svart/gröna promenadskon, men som Leon har i brunt. Sen den vanliga Kavat stöveln han hade förra året men i ett par strl'ar större så han får i även en socka. Så nu är bara vinterstället, som är beställt, kvar att komma hem sen är han redo för vintern då vi köpte fleece-underställ, strumpor, sockor, vantar och mössa för ett par dagar sen.


Timerbland känga + promenad sko och Kavat stöveln.

Dansa, dansa, dansa

2009-10-08 ι 10:37:31.. Leon & hans vänner 3 Kommentarer

Leon och Julia dansade par-dans på Edda och Elise kalas.
Dock ville Leon visa vem som bestämde och lämnade Julia i sticket.. haha.
Plankstek med oxfilé

2009-10-08 ι 10:13:40.. Mat/recept 0 Kommentarer

Förra helgen åkte vi i matlust till Emelie och Timothy och bjöd dom på plankstek.
Barnen åt oxfilé med bea-sås, hallå? Hur galet är inte det? Haha. Gott var det i alla fall och barnen älskade moset som E lyckades super med! Och Leon åt vitlöks-smör, puckad unge(?) Medans Julia körde mer bea-sås.


Back again...

2009-10-08 ι 10:07:50.. Our life 0 Kommentarer

Uräkta för dålig uppdatering. Inte varit säker på vad jag ville eller skulle skriva.
Men som jag tidigare skrev, detta kommer bli min bild-blogg och kan tyvär inte garantera ett inlägg varje dag pga att det är så mycket i vårat liv just nu. Lite galet så många dagar finns ingen lust, ork eller vilja till detta.

Men ibland, som denna dag antagligen, så kommer det flera inlägg på en gång så ni får njuta av några roliga bilder eller tips. Who knows vad som kommer upp?

På återseende!


It's all about Elise

2009-10-05 ι 09:18:42.. Foto - Barn/Porträtt 2 Kommentarer
It's all about Edda

2009-10-05 ι 09:15:18.. Foto - Barn/Porträtt 1 Kommentarer
Grattis på 1års-dagen tjejerna E!

2009-10-04 ι 22:34:49.. Foto - Barn/Porträtt 2 Kommentarer


Kalas

2009-10-03 ι 20:46:15.. Our life 2 Kommentarer

Har bestämt mig nu att detta kommer bli min bild-blogg. Finns för mycket i mitt liv just nu som händer och jag varken vill eller tänker dela med mig om det. Skriver av mig i min privata blogg där vissa nära har lösenet.
För jag skapade denna blogg för att skriva av mig men det finns vissa gränser av vad jag vill dela med mig med alla och inte, dessutom finns det människor som läser denna blogg som jag inte vill ska veta vissa saker om oss. Så detta är slutet för den riktigt presonliga bloggen, välkommen bilder i stället!

Anw, har nyss gjort födelsedags-korten till Edda och Elise. Även slagit in Eddas paket, E slår ju in Elise's paket där hemma med matchande inslagning. Så i morgon väntas kalas, blir att åka till familjen Widman/Liljeberg direkt efter frulle då vi ska fixa det sista tillsammans och åka bilen ihop ända bort till haninge på kalas.
Innan kalas ska jag dock förbi mormor och sen handla lite grejer, ska nämligen bjuda familjen på middag så tar med mig det på en gång och jag lovar att det väntas något väldigt väldigt gott!


Eddas 1års present.

Lilys...

2009-10-03 ι 18:37:59.. Foto - Övrigt 0 Kommentarer


Upp och ner

2009-10-03 ι 14:53:15.. Our life 0 Kommentarer

Lösenordsskyddat inlägg...

Julia goes Nova Star

2009-10-03 ι 09:23:55.. Foto - Barn/Porträtt 3 Kommentarer


Change of plans

2009-10-03 ι 09:13:18.. Our life 1 Kommentarer

Fredag : Underbara barn mässan
Lördag : Strålande besked som resluterar i lust att hitta på något kul med Leon = får se vad som händer.
Söndag : Kalas för Edda och Elise som fyller 1år!

Underbara BARN mässan var inte lika stor hit som förra året. Kanske var det för att jag och Emms bara gick dit för at shoppa Nova-kläder, haha. Dock kom hon hem med lite annat också men för mig begränsades 2 st påsar från Nova Star. Kan inte mer än älska deras kläder, hade gärna käpt allt i alla storlekar där (men så rik är man ju inte). Leon fick i alla fall en ny mjukis-dress + ett antal andra tjocktröjor och tröjor. Sen hade vi också gärna shoppa-loss på geggamojja men dressen jag ville ha + mössan och halsduken fanns inte i Leons strl då, typiskt va?! Så får försöka fixa det på annat sätt kanske...

Anw, det var gårdagen. Som också slutade hemma hos E med Danne som lagade mat åt oss tjejer + han själv och Leon. Jätte smarrigt som sen plusades på med ost och kex, grönsaker med dipp och godis. Ja kunde kvällen sluta bättre? Kanske att jag kom hem lite tidigare, men ville inte lämna min underbara vän, myset och allt gott. Svårt att slita sig liksom!


Plans

2009-10-01 ι 20:56:27.. Our life 3 Kommentarer

Oktober, helg och snart nytt år?
Känns helt sjukt hur snabbt tiden ibland kan gå, lite för snabbt. Blir lite deppig ang vad jag hade för planer för detta år. Snart är det jul igen och den kommer inte bli som planerat eller som jag vill och sen är det ytterligare ett nytt år. Tiden går snabbt och jag är antagligen för långsam.
Har börjar inse att jag bara kan planera riktiga planer någon vecka framåt för alltid kommer något upp som skiter sig, men sånt är livet - visst? Denna helg kommer vara hyggligt händelserik i alla fall, inte kommer vi sitta och dega hela dagen för planerna är på riktigt och uppskrivna i allmanackan. Ske kommer dom också, om jag inte lyckas dö på vägen men det ska vi nog se till att det inte händer. Sjuka ska vi heller inte lyckas bli, tror jag. Så vi är fit for fight!

Fredag : oklart men antagligen Stinsen med mormor på fm.
Lördag : Underbara barn mässan med E i älvsjö
Söndag : Kalas för Edda och Elise som fyller 1 år, presenten väntar på inslagning & kort ska göras.

Fix me...

2009-10-01 ι 17:17:36.. Our life 0 Kommentarer

Lösenordsskyddat inlägg...

My beautiful

2009-10-01 ι 12:08:16.. Leon i bilder 3 Kommentarer

STARTSIDAMichaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!
Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!

Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!


Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December