Sleep tight

2009-03-31 ι 21:16:31.. Leon i bilder 1 Kommentarer


Maten kommer upp?

2009-03-31 ι 20:59:16.. Our life 0 Kommentarer

Fick i mig lite middag ändå trots att jag inte riktigt kände för det.
Men lite bröd med tzatziki och en annan turkisk röra slank allt ner. Och smärtan kom inte, det kändes återigen skönt och gott att äta mat. Det varade dock kort, för 2 timmar efter maten, när jag var på väg hem så satte det igång igen. Så nånting fel är det ju. Magsår? Hm...
Nu känner jag mig dock helt snurrig i kolan, kan snart inte skriva mer här. Och jätte illa mående. Vad är det med mig? Så konstig känsla, inte ligga-i-sängen-döds-sjuk men inte heller ingenting...

Kanske får man ringa sjukvårdsupplysningen i morgon eller kanske vårdcentralen?
Känns ju inge kul att åka in till akuten när Leon är hos dagmamman, vet ju inte hur lång tid det kommer ta. Och fy för alla nålar och massa skit dom vill med mig då. Nej ush, hatar att vara såhär vet-inte-vad-sjuk.
Fy sjutton för sjukdom!

Hungern tiger

2009-03-31 ι 13:37:35.. Our life 1 Kommentarer

Ingen mat i magen, endast en glass och en chokladbit.
Det gjorde susen, men är hungrig nu igen efter smärtan som kom ändå. Glass liksom? Så nu är jag ganska säker på att det inte har något med gallan att göra. För då fick jag ju ont när jag åt fet, stekt, stark och onyttig mat liksom. Glass är ju jätte milt och skönt för magen. Så nu återstår mysteriet.
Kanske får man uppsöka en läkare ändå? Har ju både Emms och Fjun tjatandes i ryggen...
Gulliga ni är, som bryr er om lilla mig :o)

Anw, nu väntar jag på att Fjun ska äta klart för sen ska vi hämta Leon. Hade gärna föreslagit en lunch någonstans men känner inte för att lägga ut dom pengarna om jag ska äta en tugga och sen få ont. Njaa, lite surt...
Men jag ska nog försöka gå ut och stoppa i mig något, kan ju inte bara äta en glass och 2 skedar flingor på nästan ett dygn. För jag har ingen energi, kroppen är helt slut. Nej detta gillar vi inte.

Äta bör man, annars dör man...


Bantar inte...

2009-03-31 ι 09:32:43.. Our life 2 Kommentarer

Ush denna mage alltså.
Så fort jag äter något så smäller det. Igår kväll blev det ju ingen middag då jag inte hade någon ork eller lust att äta. Visste ju också att då skulle smärtorna komma tillbaka så skippade därför middagen...

I morrse så kurrade det som sjutton och jag kände mig faktiskt hungrig, ett gott tecken trodde jag men som visades lura mig ändå. Hällde upp en tallrick med flingor och mjölk, mildare mat finns ju inte?
Men efter typ 5 skedar kom det tillbaka. Ont ont ont och in på toan fort som fan. Nu spänner det upp i hela magen, mest under revbenen som jag hade när jag hade gallsten. Men det kan jag ju inte ha igen då dom tog bort min gallblåsa. Däremot så kan jag ha infektion i gallgångarna. Vad detta nu innebär har jag ingen aning om eller vad som gör åt saken. Men jag tror ändå inte att det är det...

Tyvär så tror jag att miljön runt om mig gör detta. Jag är antagligen för stressad, mår inte toppen och därför protesterar kroppen. Hmm, kanske går man ner ett par kilo av detta? Äta har jag ju inge lust för i alla fall.
Tråkigt för jag älskar mat.

God natt

2009-03-30 ι 20:17:36.. Our life 0 Kommentarer

Nu ska Leon i säng och jag funderar starkt på att också gå och pömsa.
Magsmärtan har tagit livet ur mig idag och ögonlocken är super tunga tillsammans med ett helt förvirrat/trött huvud. Nej kanske lika bra att sova, utan mat. Är inte ens hungrig, kan inte tänka på mat jag har så här ont i magen...

Hoppas ni haft en bra dag som jag haft förutom den dumma magen.
God natt på er!

Tokungen

2009-03-30 ι 20:14:18.. Leon i bilder 2 Kommentarer

Bjuder på en bild på min lilla tok-manos!


Måndag

2009-03-30 ι 18:15:16.. Our life 1 Kommentarer

Idag har Leon fått ny klädsel till vagnen, en brun fin som en tjej ville byta mot min andra (plum).
Nu känns det verkligen som att jag har en kille, han passar så mycket bättre i denna bruna vagn än den lila. Jag gillade den i sig sådär men inte till Leon har jag insett och det är alltid kul med nytt. Nu längtar jag helt plötsligt inte lika mycket efter Bee vagnen. Dom får soppa gatorna när det börjat bli varmare på riktigt så sparar jag den verkligen till i sommar!

Anw, snälla Emms följde med mig då det var så nära henne och sen fick jag även slinka med på en lunch med hennes mor och moster. Som för övrigt var helt galna, både i shoppingväg och skojhet. Emms mamma blev också uppraggad på självaste NK av en skit skum och konstig gubbe som betedde sig som en robbot. Läääskigt...

På vägen hem höll jag seriöst på att somna. Vet inte riktigt vad som är fel med kroppen just nu. Har ingen ork, har skit ont i magen så fort jag äter något så det blir nog ingen middag, känner inte riktigt för att pinas i mig det. Men helt enkelt så tar det onda i magen luften ur mig så känner mig helt slut. Skulle bara vilja sova ett tag.

Eller inte bara ett tag utan ett bra tag.


Söndag

2009-03-29 ι 11:07:54.. Our life 1 Kommentarer

En till vecka har passerat...
Sommartiden har börjat och det är snö ute, lite fel va? Kan detta äckel väder inte bara ge med sig och värmen får komma för all framtid. Det är snart april, då måste det vara varmt och skönt så min födelsedag kan firas ute. Skulle ju vara mysig MEN tror ni verkligen det kommer gå så snabbt? Hmm, nej...
Såg försej på nyheterna att det typ ska bli 8 grader i veckan, sköööönt.

Anw, detta känns som en bajsdag. Leon är just nu ute och leker i parken(?) med sin far.
Ska man passa på att bädda sängen innan han kommer in igen för då ska han ha lunch och sen sova. Hm, kanske ska man också ta sig en tupplur då? Lite vila skulle ju inte skada. Har så ont i magen, vill inte bli sjuk nu...

Ush för att vara sjuk. Det går fet bort alltså!


Leon på språng

2009-03-29 ι 10:04:34.. Leon i bilder 4 Kommentarer


I feel sorry for you

2009-03-29 ι 09:50:15.. Our life 0 Kommentarer

Jag kan inte förstå var och hur detta har gått till...
Jag vet inte vad jag ska säga. Vet inte vad jag ska göra. Förstår inte din mening längre.
Jag får stampas på och behandlas som skit men det är dig det är synd om. Ush!

Be mig hjälpa dig i stället, men gör mig inte illa mer.
Inte efter så här länge... Jag har precis återhämtat mig.


Sommartid

2009-03-29 ι 09:18:26.. Our life 1 Kommentarer

Helgen spenderad med vänner igen och därför inget skrivande.
Lite bilder kommer senare kanske :o)

Anw, igår kväll var mamma på ABBA fest nere på hundklubben. Dom måste verkligen ha partat till det, eller i alla fall mamma, haha. I morrse ville hon absolut inte gå upp och eftersom att det är en timme mindre nu också - sommartid, så fattade hon inte varför dom skulle upp nu. Hon hade dött och hade minnesförlust enligt min lillesyrra, haha.
Dom skulle ju på basket match och mamma virrade bort att det inte skulle vara idag. Snacka om helt lost.
Sen slängde jag fram kläder och det var skit kul att sätta på sig. Så hon åkte iväg med solbrillor och en flaska påskmust. Undra hur det kommer gå att skriva protokoll, ojojoj.
Kul att mamma hade kul i går i alla fall.

Och visst kan ni hålla med om att det faktiskt är skönt med sommartid?
Visst det är en timme mindre MEN snart är det riktigt varm vår och sen sommar. Vi är på väg mot sommaren i alla fall, åh så underbart! Läääängtar något helt otroligt efter sommaren, varma dagar på skansen, leka med Leon ute och slippa alla äckliga kläder. Ja denna sommar ska bli helt perfekt!

God natt

2009-03-25 ι 22:04:30.. Our life 12 Kommentarer

Nu tackar vi för denna underbara dag som kom med solsken och glädje.
Hela våren får mer än gärna komma tillbaka tycker jag. I want some real spring...

Anw, i morgon när jag lämnat Leon hos dagmamma Ia, ska jag på den andra arbetsintervjun. Det blir spännande!(?)
I hope it's a good job, and money. But now i say night night to all of you.

Night...


Hardcore mjölken

2009-03-25 ι 21:09:23.. Foto - Övrigt 1 Kommentarer

Varför är inte Arlas mjök alltid såhär snygg och cool? Dom borde variera lite kanske.
Knall-röd till jul och kiss-gul till påsk?


Lilla hjärtat mitt

2009-03-25 ι 20:13:34.. Leon i bilder 0 Kommentarer

My love . My beautiful . My son . My everything .


I love it, i love you!

2009-03-25 ι 14:36:14.. Our life 2 Kommentarer

OH IM SO HAPPY, IM SO GLAD!
Nu fattar bara Du och en till... Emms, you know what i mean(?) ;o)

Denna dag ser ut att sluta gott i alla fall. Oh vad jag är helt sprallig i kroppen just nu. Nu vill jag ut och springa, ut och leka. Ska nog springa och hämta Leon nu! Wiiiiie, min älskling. Leon min solstråle, du gör mammas dagar goda!

See you!

My love

2009-03-25 ι 14:32:34.. Leon i bilder 0 Kommentarer


Bara massa jobb?

2009-03-25 ι 14:06:56.. Our life 1 Kommentarer

Nu händer det grejer i min lilla låda vill jag säga.
Fick mail igår av en tjej som ville använda sig av några bilder jag tagit till en hemsida och sen även ett annat mail om ytterligare en arbetsintervju. Fattar inte varför jag bara får massa typ säljar jobb. Dom lurar bara alla ungdommar. Men jag behöver ett jobb NU och får ta vad som finns sålänge. 
Antar dock att detta jobb var inte heller ett sådär säljar jobb som man tror utan mer likt ett mötesbokare-jobb som det andra arbetet också var.

Och ja, jag har ju typ fått det jobbet men varför inte gå på intervjun i morgon också? Det jobbet kanske har bättre förutsättningar. Man kan ju hoppas på en fast lön kanske. Som det andra arbetet inte hade.
Dock kunde man sen tjäna kosing som sjutton när man väl kommit in i det men det skulle ju ta ca 3-4 veckor. Upprepning här kanske från förra inlägget men det jag ville säga var att jag i alla fall ska gå på arbetsintervjun i morgon, klockan 10 i fridhemsplan, för att kolla läget. Kanske bättre, kanske sämre? Who knows... I will tomorrow..

The job...

2009-03-24 ι 14:39:12.. Our life 5 Kommentarer

Äh, har inte riktigt bestämt mig om jag ska hissa flaggan i topp eller inte.
Men om jag säger såhär så länge : Jag ska prov jobba på måndag för att se om det funkar.
Och visst, tiderna passar in, det är inte alls långt och så men lite saker som ändå stör mig. För att komma in i detta arbete och kunna få bra lön så kanske det tar 3-4 veckor. Men som sagt, jag har inget jobb just nu, inga pengar... Varför inte ge det en chans? Det kanske blir det bästa jag någonsin kommer göra.
Så ska prova i alla fall, se om pengarna rullar in och vi blir rika, haha.

Men man kan kalla det att jag fått jobbet.
Får nu bara visa att jag klarar av det och att det funkar vill säga.


Tisdag

2009-03-24 ι 10:00:31.. Our life 1 Kommentarer

Skit väder! Jädra skit väder!
Vaknade i morrse och såg solen skina. Jippi, nu har snön försvunnit och det är varmt igen. Trodde jag ja. Det blåser ju som sjutton och är super kallt ute. Snön ligger kvar och den kommer ju inte smälta bort i det här vädret direkt. Fy sjutton för detta alltså!

Men men, denna dag ska i alla fall bringa tur tycker jag. För snart ska jag nämligen på en arbetsintervju.
Eller nja jag vet inte riktigt om det var det...
En kille ringde mig igår i alla fall och pratade lite om en tjänst. Han frågade om jag kunde komma in idag vid 11 för att få höra lite mer om företaget så jag vet inte riktigt vad detta "möte" är. Men vi hoppas på att jag kommer därifrån med flaggan i topp, leende på läpparna och ska få börja jobba. Visst vore det inte helt fel?
Men nu ska jag inte ta ut segern i förväg. Kanske sprakar de mig i baken och ber mig aldrig komma tillbaka mer. Hmm, låter inte speciellt lockande men vad gör man? Vi får helt enkelt se när jag kommit därifrån.

Ska ju hem efter det lilla äventyret så skriver direkt på bloggen vad detta möte innebar.
Får jag en kick i arslet eller tror ni jag får hissa flaggan?


Skor-nojja

2009-03-23 ι 23:11:12.. Our life 10 Kommentarer

När jag i helgen var hos min mormor och morfar så tyckte morfar att jag skulle köpa ett par nya skor till mig själv. Och visst kan jag hålla med, det var ett bra tag sen det införskaffades. Men fy fasiken det är ju så dyrt så lägger mer än gärna dom pengarna till Leon i stället. Men nu när han ville köpa ett par till mig så är jag mer än glad.
Men nu när jag har chansen, tror ni jag kan bestämma mig då? Nope! So please help me?

Vill ju att dessa skor ska funka i sommar också då jag antagligen inte kommer köpa ett par nya då, inte sneakers i alla fall... So, wich do you like?

Nu är det ju rea på några av dessa på en internet sida, därav dom bra priserna.
Så jag kommer antagligen beställa därifrån då frakten också är gratis.Lektomtar

2009-03-23 ι 23:01:52.. Leon & hans vänner 2 Kommentarer

Två biler på ungarna från i fredags när vi var och lekte i leklandet.
Mer bilder kommer imorgon men ville ge er lite ögongodis innan natten... Våra små sötnosar, visst?!
Tokungar!

2009-03-23 ι 22:26:00.. Leon i ord 2 Kommentarer

Efter en kort stund på tuben idag gick vi till centrum, som vanligt? Hehe.
Barnen fick springa av sig lite och fann lyckan i att springa in i affärer med mammsarna jagandes efter sig. Det var jätte kul och spännande att retas. Skoaffärerna var det stora hitten, så fort det kom en skoaffär tittade dom på varandra och kutade in som tokar.
Alla butiksbiträden tyckte det var jätte roligt och skrattade åt både Jullis och Leon.
Det gjorde det hela ännu roligare och jag själv kunde heller inte hålla mig för skratt då Leon blev så jädra sur när jag tog ut honom från en affär. Han både skratta, gnällde, skrek och grät. Knäppa ungar vi har!


Please disappear

2009-03-23 ι 09:57:24.. Our life 2 Kommentarer

Måndag, ny vecka och den dumma fucking snön är tillbaka. Why?!
Trodde verkligen att våren var här. Blommorna hade till och med börjat komma, hur sjutton kan snön då falla ner? Nej ush för detta klimat. Skulle inte sitta fel med att flytta från detta tråk land. Vad säger ni? Ska vi ta vårat pick och pack och dra? Skulle vara skönt, för ett tag i alla fall. Kan ju komma tillbaka till maj/juni...

Anw, denna dag är nästan redan halvt förstörd pga snön och lite annat.
Men jag hoppas på att det blir bättre när vi träffar massa folk på tuben. Ska försöka bortse snön och annat tråk-fasoner. Glömma det för en stund i alla fall och be happy with my beautiful!

See you!
To night kommer en jävla massa bilder vill jag lova. Hela kameran är full ;o)


I will dream

2009-03-22 ι 20:40:07.. Our life 3 Kommentarer

Blir så kontigt bloggande när man är borta.
Har ju inte samma dator, inte alla program osv.. Har dessutom inte ens med min kamera sladd så kan tyvär inte bjuda på några bilder. Inte ens en liten yttebytte bild. Eller jo(?) kanske. Kan ju snoka lite här på mormors dator och se vad jag kan hitta. Dock är ju det gamla bilder men roligt ändå. Lite ögongodis vill säga!

Dagen har i alla fall varit skön. Det började med att Leon fortsatte med att vakna tidigt, runt sju denna morgon men vi gick inte upp förens strax efter 8. Och lite senare bjöd mormor på super frulle med stekta ägg osv. Tack mommo!
Vid halv 11 var vi ute på äventyr, jag tänkte att jag för en gång skull skulle hitta på något som har med träning att göra så jag tog av mig alla kläder, på med bikini, skämdes och simmade. Ganska skönt men jag insåg snabbt hur otränad och dålig kondis jag har. När jag bara simmade fram och tillbaka, längd efter längd så höll mina armar på att kolapsa. Måste träna dom hängandes spagettistråna.
Anw, under tiden (hoppades på att palla längre) så var Leon med sin pappa uppe i centrum. Så det blev lite små-glutt i affärerna när jag mötte upp dom. Och såklart, när jag inte har pengar, så hittade jag super mycket fint. Jag vill vara rik, om det bara skulle vara för en dag, eller i ett par timmar! Unna mig och Leon det bästa för bara ett ögonblick... Det vore en drömm.

Nej, nu fan SKA jag få/ha jobb. Fasiken, nu ska jag göra allt. Startar på tisdag då morgondagen kommer spenderas på Tuben med alla unga morsor. Måste få krama och pussa lite på Jullis och Emms, saknar dom! Hihi.

Hope you had a fab/nice holiday like i did!

Fre-lör

2009-03-21 ι 18:49:12.. Our life 2 Kommentarer

Lite kort uppdatering då datan inte varit det största behovet just nu.
Igår åkte vi med Emms och Jullis till ett lekland, skit kul! Det var super lagom, inte för stort och jobbigt och inte pyttelitet trångt. Där fick ungarna lyxa till det lite med att få pankakor med grädde till lunch och vi beställde in en varm, god, smaskig lasange. Trodde vi ja, lasangen var skit äcklig och jag brukar ändå kunna äta ändå när man är hungrig men vi åt inte ens upp en tredjedel. Förstå hur den måste smakat då.

Fortfarande hungriga med sovandes barn gick vi därifrån mot outlet'en. Hitta en massa smått och gott men eftersom att plånboken inte tillåter detta denna månad så blev det bara sukt. Både för mig och Emelie.
Efter dagen spenderad ute far vi hem till Emelie. När hon senare på kvällen skulle träna åkte jag och Timpa för att handla maten med barnen. När vi sen skulle betala står där en tjej och ler åt barnen. Tyckte dom var så söta och frågade om dom var tvillingar. Jag som inte alls tänkte på att det kanske såg ut som att jag och Timpa var tillsammans och hade två barn med mig sa ju självklart nej helt förvånad. Hon blev skit paff och frågade om det var länge mellan dom och jag sa snabbt : Neeje bara en månad.
Ni skulle sett vilken blick jag fick. Hon stog som en fån och utbrast VA?
Det tog ett tag för mig att inse att oj. "Nej asså oj, ja det här är mitt barn och det där är hans". Haha.
Våra sötnosar är inte lika men såklart jag fattar nu att man tror att vi var "vi" och inte på två håll när vi bytte barn med varandra hela tiden och handlade ihop. Haha sorry Emms, fick spela lite "förhållande" där i 2 sek, haha.
Kvällen avslutades i alla fall med let's dance med familjen TEJ och mrs Danne som också var där. En sleep over och så i morrse var det hemfärd igen då både mamma och pappa skulle jobba. Jullis skulle vara hos sin farmor och leka som hon verkar stormtrivas med!

Och nu sitter jag också hemma hos min mormor.
Leon har fått en massa gott att äta och vi själva ska också lyxa till det då min mormor tagit fram en massa god mat. Just förtillfället står hon och gör morgondagens lunch - räk och kräft fyllda creps i super god sås. Fatta hur bortskämd jag blir här? Men är man gourmet människa så är man!

God natt

2009-03-19 ι 22:14:44.. Our life 2 Kommentarer

Nu ska denna dag avslutas. Sängen väntar i iver på att jag ska komma!
I morgon är Leon hemma från dagmammis för vi ska på lekpalatset med » Emms & Jullbull «. Ska bli otroligt roligt/skönt att komma ut lite när man suttit och mögglat och tråkat här inne själv ett par dagar nu. Men gårdagen var uppmuntrande dock med god thi-mat med » Fjun « och en liten halvt foto promenad. Kika in hos henne för att sen min lilla busunge i lekparken och våra otroligt goda cookies vi gjorde.

Bot now i say good night with a bild på Leon.
Se ya!


The curious case of Benjamin Button

2009-03-19 ι 22:05:18.. Our life 2 KommentarerDet här var verkligen en av dom bästa filmerna jag någonsin sett!!!
Gör ju inget heller att Brad Pitt är skit snygg, you gotta love that man!

I slutet på filmen när han är ute och seglar, åker motorcykel - åååååh, i love!
Finns det någon Brad Pitt för mig? Kom och ta mig då!

Sjukt bra gjort är den också, kolla bara här på några av Pitt'ans åldrar han spelade..


I love my life!

2009-03-19 ι 13:33:57.. Our life 1 Kommentarer

Trots pundon som kommenterar, ni vet vilka ni är, och en liten svacka i morrse så har halva denna dag gått. Funderar på att hämta min skrutt lite tidigare, leka lite i parken och mysa med honom så mycket jag bara kan.
Tänk vilken tur att jag har Leon. Min solstråle. Mitt liv & allt.

Och till er idioter som fortfarande kommenterar, vad vet ni om mig? Ingenting!
Bara synd om er, kanske är ni avundsjuka för att jag fått ett underbart liv till mitt liv och ni står helt själva, bortglömda och tror att ni har det så bra och hela erat liv är underbart. Men en sak jag vet, för att vara så patetiska som er, säga sådanna saker till en mamma är helt absurt. Det är synd om er! Inte mig...
Jag älskar mitt liv, jag har inget att ångra eller beslut att återta. Men det här är MIN dagbok och jag skriver till och för mig själv. Så allt här som står och kommer upp kanske ni missuppfattar eller tar på ett helt annat sätt än vad jag själv gör. Men som jag sa, detta är MIN dagbok och jag vet vad jag själv menar. Inget att förklara, i know what i mean.

I LOVE MY LIFE, so fuck off!

Tordag?!

2009-03-19 ι 11:09:44.. Our life 0 Kommentarer

Insåg just att det var torsdag. Trodde det var onsdag...
I morgon kommer ju barnbidraget dock, det är ju en liten upplyftare för mig i alla fall. Kanske kan köpa ett busskort då så man slipper sitta här inne och ruttna. Måste räkna lite på vad som måste inhandlas denna månad först bara. Det suger att inte ha något jobb eller plugg. Ush! No money rent ut sagt liksom...

Anw, har en vision framför mig. Det skulle sitta fint om den "planen" fungerade men har inget förtroende för det tyvär. Trots att min familj självklart älskar mig och Leon så finns inte mycket att göra ändå. Kan inte tränga mig på, kan inte tvinga eller föreslå saker man vet kanske inte uppskattas eller känns okej.

Jag gör mitt bästa, jag vill, jag försöker... Men utan resultat? Allt jag vill är att se en framtid framför mig, inte det svarta som nu täcker upp. Vill kunna planera, vill kunna längta. Men gör det nu förgäves?
Allt finns för långt bort...

Rotten

2009-03-19 ι 10:49:43.. Foto - City & natur 0 Kommentarer
Min lilla nallebjörn!

2009-03-18 ι 23:07:59.. Leon i bilder 8 Kommentarer

Sötmanosen var helt brun idag, sötaste ever i den stora stickade mössan.
Det är så underbart att äntligen kunna gå ut i solen och leka. Det får gärna bli lite varmare dock och ingen blåst tack! Sen är det riktig vår! Älskade vår!!


Left by it self...

2009-03-17 ι 20:37:03.. Foto - City & natur 3 Kommentarer


Spring weather

2009-03-17 ι 16:36:29.. Foto - City & natur 2 Kommentarer

UNDERBART väder! Håller ni inte med?
Fåglarna kvittrar i den värmande solen, snön har smält bort och det är tort på marken. Åh, nu kommer våren!


Pyssel

2009-03-17 ι 14:43:06.. Pyssel 5 Kommentarer

Här är dom fina "pinsen" vi gjorde på Tuben igår, riktigt fina och riktigt kul att både ha och göra. Fick höra där att en sådan masik kostar ca 8000 med en sats. Så det är inget som finns på införskaffa-pyssel listan mer. Skulle ju varit riktigt kul annars att kunna göra, när man vill, hur många man vill och hur som helst.
Sen i söndags så gjorde jag ju också en handavjutning av leons ena hand. Köpte för år och dar sen modell-lera och gips så att jag kunde göra eget men helt glömt bort det. Och självklart skulle Leon göra sin ordinära, standrad pose med fingrarna - "peace". Rätt roligt egentligen med tanke på att han gör så hela tiden. Min morfar tycker det ser så roligt ut när han pekar med två fingrar.
Och det roligaste är ju att om man säger "peace" till Leon så visar han två fingrar. Coolaste ungen va?
Men är man uppväxt med konstigheter så självklart ska man fortsätta med det.Nu blir jag dock ännu mer pyssel-sugen. Ska jag hitta på här näst?
Emms och jag ska i alla fall ha en pyssel dag, så vi får nog ta och kolla igenom panduro katalogen kanske och få lite tips? Ska man ha en pyssel dag så kan man fasiken slå på stort och hitta på allt möjligt, visst?

I'm so sick of this

2009-03-16 ι 22:06:39.. Our life 1 Kommentarer

Pics kommer i morgon, words kommer kanske någon annan dag.
En rolig dag på tuben som slutade med mys hos TEJ. Thanks for all you do fellows...

Night night!


Leon flörtar

2009-03-16 ι 09:47:50.. Leon i bilder 4 Kommentarer

En ful/knasig bild på Leon måste ni ju få idag. Min sötnos!


Ny vecka, nya tag

2009-03-16 ι 09:21:45.. Our life 3 Kommentarer

God morgon alla morgon pigga/trötta..
Igår satt jag och funderade på hur jag skulle göra om Leon skulle vakna så där tidigt. Bestämde mig för att jag skulle prova ge honom välling då så kanske han somnar om. Menar han är säkert hungrig när han vaknar och därför en anledning till att han vaknar så tidigt. Han får ju välling vid 8 på kvällen så det är ju ett bra tag.
Anw, som jag trodde så vaknade han vid halv sju. Sprang ner och hämtade vällingen som stog klar i kylen. Och visst somnade han om efter den. Men inte långt efter, vid strax innan 8, så vaknade han igen av att det var skrik och stoj i huset i stället... Men han sov ju i alla fall ett litet tag till, och då orkade morsan gå upp, hehe.

Nej men nu är det en helt ny vecka, och helt nya tag.
Måndagen börjar med att vi ska åka till farsta - Tuben, där vi ska träffa alla andra unga morsor och ungar. Där ska vi göra pinns av kort på ungarna. Kul va? Dom ska jag ta och sätta på Leons ryggsäck han har till dagmamman. Sen får vi se hur många man får/ska göra för kanske kan man ge bort till någon i familjen som vill ha? Min mormor kanske?

But have a wonderful monday!


I really miss you baby

2009-03-15 ι 21:40:07.. Our life 0 Kommentarer

Seems like it was yesterday when I saw your face.
I told you how proud I was, but then I walked away. If only I knew what I know today...
I would hold you in my arms, I would take the pain away. Thank you for all you've done.
There's nothing I wouldn't do to hear your voice again. Sometimes I wanna hug you, but I know you won't be there.
Some days I feel broke inside, but I won't admit or tell.
Sometimes I just wanna hide, 'cause it's you I miss!
And it's so hard to say goodbye when I know that it's for real this time.

Are you looking down upon me? Would you help me understand? Are you proud of who I am?

There's nothing I wouldn't do to have just one more chance. To look into your eyes, and see you looking back.
If I had just one more day, I would tell you how much that I've missed you since you've been away.
Ooh, it's so dangerous, it's so out of line - to try and turn back time...

Power girls!

2009-03-14 ι 23:11:27.. Foto - Övrigt 5 Kommentarer

Go Eagels, go Eagles! Go, go!
1:a, 1:a, 1:a, 2:a och 3:a (minns jag rätt?) Emms grupp kom ju 2:a i alla fall. You go girl!


Melodi(opera)festivalen 2009

2009-03-14 ι 22:19:06.. Our life 4 Kommentarer

Malena Ernman vann! Hallå, hur sjukt är inte det?!
Men jag kan absolut säga miljoner gånger BÄTTRE en j*vla Caroline af Ugglas. Då hade jag seriöst bojkottat allting och aldrig kollat på det igen. Nej fy, denna människa. Nog om henne, Go Malene Go!


PCD Eagles!

2009-03-14 ι 20:00:28.. Our life 0 Kommentarer

Idag har vi varit på cheerleading tävling i Uppsala med Emms, Timpa, Jullis och familj.
Snälla, underbara T hämtade mig här hemma strax innan 12 och då åkte vi direkt mot uppsala. Ungarna sov i bilen och vaknade lagom till vi kom fram. Vi tog en snabb lunch som inte var någon höjdare men ändå väl gjord i magen. Och sen hälsade på E innan hon skulle tävla. Det gick super bra utom några så missar men i helhet var dom ju helklart dom bästa! PCD Eagles - you rule!!!

Men dom tidigare vinnarna - Bromma gymnasternas Dynamites vann tyvär, men välförtjänt, och Eagles kom 2:a.. Synd där Emms men du var bäst! Och tänk att du är mamma. Inte många som klarar av det, var stolt darling!

Anw, det var skit kul, kunde inte haft en mer roande och underbar lördag.
Nu ska den avslutas också med melodifestivalen. Nu börjar det - GO SARAH!

Bilder kommer senare.

Tok-Leon

2009-03-13 ι 14:07:03.. Leon i bilder 3 Kommentarer

Måste ju också bjuda på en bild på älsklingen idag.
Han var helt tokig i morrse, skulle bara knappa på mormors data och göra dumma miner. Hans nya grej är att visa tänderna, dra in underläppen eller rynka näsan... Tagit efter från Julia lite, hehe.Grattis Leon på sin 13månaders dag också..

No plans...

2009-03-13 ι 13:54:59.. Our life 2 Kommentarer

En fredag som inte alls blev som jag tänkt, trott och planerat.
Det har ju blivit som en liten grej att vi åker hem till Emms och Timpa på fredagar för att titta på Let's Dance och äta god mat. Men denna fredag så kommer vi inte alls göra det för dom ska nämligen få besök av E's mamma och bror. Hur ska detta Let's Dance bli då? Haha.

Så just nu vet jag inte alls vad jag nu ska hitta på. Hade ju tänkt då att hämta Leon tidigare, efter lunch, åka tidigare hem till dom för att fota Emms, Timpa och Jullis. Men jag får komma på något bättre nu helt enkelt, men går det att överslå? Hehe. Det bästa är ju att vi kommer ändå ses i morgon, för då har E cheerleading tävling, tjoho vad kul va?
Så då ska stora kameran med och jag ska fota som en galning. Men bara om Timpa eller någon vill vara snäll nog att hålla ett öga på Leon, annars får jag låsa fast honom någonstans...

Anw, bilder på snygga cheerleaders kommer i morgon ikväll och dom omtalade love-photos får alltså vänta tills lilla familjen har tid och inte är upptagna.

Have a nice friday!

Wonderful Friday!

2009-03-13 ι 11:38:25.. Our life 0 Kommentarer

Ni som har comviq kontant kort, har ni märkt att dom slutat med "det här är comviq, vi vill bara påminna dig om att du har... blabla" när man har lite pengar kvar?! Skööööönt säger jag, för hatar den där jädra comviq tanten.

Anw, dagen är inte fullt planerad. Försöker få tag på miss Emms, men hon svarar inte. Det är många som inte svarar mig när jag ringer, det läggs på i örat, skyller på dålig teckning, har inga pengar osv. Antingen är det något stort fel på mig eller så är mina vänner bara dumma.
Haha nejdå, så hemskt är det inte. Det är ofta jag som skyller på dessa saker...

Nu ska jag försöka ringa vidare, även ringa Fridolina som har knasat till det med en faktura.
Så snälla, svara mig nu!!


Fotografering?

2009-03-12 ι 22:05:27.. Our life 3 Kommentarer

Nej nu är jag jätte sugen på att fota. Har inte fotat roliga/bra foton på flera veckor.
Inte tagit några ordentliga foton på Leon heller, det har bara varit lite hopps flax. Ska prata med en vän imorgon för att fråga om jag får fota henne lite kanske. Sen måste jag också ta en riktig foto dag med Leon.
Har inga "fina" bilder på honom. Inte heller på oss tillsammans.
Får kanske åka över till Fjun någon dag så kan hon fota oss? Hmm, pleace Fjun?

Men i morgon ska jag fan fota människor, lite fina love photos känner jag för..
Någon som kanske vill ställa upp med sina fina kroppsdelar, mysiga kärleks-bilder eller kanske en super söt unge som måste bevaras på bild? I'll be here!

Men nu säger jag godnatt för denna dag. See you tomorrow!

Purpul reed

2009-03-12 ι 21:57:42.. Foto - Övrigt 1 Kommentarer


Film tips?

2009-03-12 ι 17:09:41.. Our life 5 Kommentarer

Jag blev riktigt sugen på att titta på bra filmer.
Efter att ha sett en gnutta på Oprah där Brad Pitt var så är hans senaste film - Benjamin Button, på filmlistan. Ska nog försöka se den ikväll kanske? Sen har jag också suttit och funderat på massa nya filmer jag velat se. Kan dock inte komma på en enda.

Har ni något bra filmtips? Nya som gamla..


Clean up!!

2009-03-12 ι 09:21:04.. Our life 2 Kommentarer

Morrn, morrn!
Är så trött på denna snö så jag blir galen. Hatar hatar hatar detta väder.
Om jag kunde få önska en sak just nu vorde det faktiskt att få vår, riktigt varm vår.
But i think that will dröja en long time...

Anw, Leon är hos dagmamman  nu och jag har lovat mig själv att städa/röja undan i sovrummet.
Funderar på om jag typ ska rensa gärnet också. Kanske hittar massa saker jag kan sälja på tradera? Hmm, låter ju försej intressant men då måste jag verkligen röja upp allting i garderoben, skåpen, lådor osv.. A L L T ! Vi får se hur de går, städa ska jag börja med i alla fall.

Wish me good luck!

Jag vill plugga

2009-03-11 ι 21:46:42.. Our life 2 Kommentarer

Jag har gått och funderat länge på vad jag vill plugga. Jag tänkte lägga det på hyllan ett litet tag för att kunna jobba. Hade desutom ingen lust/ork/vilja eller sug alls. Men precis just nu har jag blivit super sugen på att plugga!
Vet dock inte exakt till/i vad. Efter att E pratat om sjuksköterska har jag blivit sugen på typ barnmorska. Eller någonting inom det, typ barn... sköterska? Hm... Tänk...
Inne lite på den linjen i alla fall. Eller ska jag vara så puckad och bli typ elektriker? Fett med chash..

Trotts detta sug och vilja kan jag ändå inte börja plugga nu.
Känns ganska trist faktiskt då jag sökt efter det här suget och viljan i flera år.
Men jag måste ha en inkomst, jag måste jobba. Vi måste kunna flytta, vi måste kunna leva... Not like this.

Simma is the shit

2009-03-11 ι 20:28:37.. Leon i ord 2 Kommentarer

Leon love to swim!
Han ägde på att sprattla med benen som en tok när han hängde över en badring. Han kom fram helt själv utan att jag drog honom fram. Så nu blir det att åka och simma med honom, he loves it! Hehe.
Kanske ska ta och köpa något säsongskort på någon simhall?

Anw, efter simmandet blev det en tripp till globen med Emelie&Jullis och Nicole&Chloe där Emms skulle köpa tröjor till våra små barn då dom på lördag ska vara det största Eagles hejjarna/fansen med tryckta tröjor. Julia ska ha pompoms också när Leon går runt och snurrar henne över axeln osv.. Coola ungar va?
Haha, nej men dom ska vara det största suportet till bästa mammsen E som tävlar. Go, go, go Eagles!

UPPDATERING!
Hade inte med mig kameran idag så det finns tyvär inga bilder på min älskling i vattnet.
Men det är ett måste nästa gång! Absolut..

Busbarnen

2009-03-11 ι 09:49:20.. Leon & hans vänner 1 Kommentarer

Julia älskar att köra Leon i sin dockvagn och Leon älskar att köra Julia i gåvagnen.
Haha, vad kommer det bli av min son? En docklekande kille(?) Hm? Jag får köpa lite mer bilar tror jag..


Babysim?!

2009-03-11 ι 09:27:51.. Our life 0 Kommentarer

Som rubriken lyder, idag ska vi på babysim med Tuben. Oh herregud säger jag bara!
Det var typ ganska många som skulle med, tur det för då kanske man kan gömma sig bakom någon och hoppas på att ingen ser. Men tror det kommer vara lite svårt då Leon är en av dom äldsta och vill springa runt och skoja. ALLA kommer se mig ändå. Säger bara till er : TA SKYDD! *blunda*

Dock är ju alla som ska med mammor, och dom förstår nog.. Trots att typ alla mammor som ska med är super sngga och smala. But, what a hel? I have nothing to lose, just my confidence.
Men jag kommer springa ner i basängen och göra ett enormt plask så hälften av allt vatten kommer säkert försvinna. Haha. Hur tror ni de kommer gå?

Men jag ska nog sluta konsentrera mig på mig, jag går ju dit för Leons skull. Han kommer säkert älska det!!
Min prins är värd det bästa, han ska självklart få bada med kompisarna.

Goden morgen

2009-03-10 ι 09:50:55.. Our life 5 Kommentarer

Whats up with the snow liksom?! Fucking äckel snow - rent ut sagt..
Kan detta väder inte bara försvinna nu? I går var det ju helt lagom ute, inte kallt men inte varmt. Så snälla, mer åt det hållet inte detta kalla, blöta, piss väder. Är det någon som gillar den här snön nu i mars? - I dont!!!!!

Anw, denna dag är inte riktigt planerad ännu. En mysig tripp till IKEA skulle ju sitta lite mysfint. Men ska jag gå där och sukta? I WANNA MOVE IN WITH SOMEONE! Men det ska nog gå bra ändå, hörde igår av Carro att det är extra billigt med köttbullstallricken nu - BARA 15kr. Då kan man ju nästan inte låta bli att åka dit.
Haha, IKEAs kötbullar is the shit! Håller ni inte med?

Mother & daughter love

2009-03-09 ι 22:37:27.. Foto - Barn/Porträtt 3 Kommentarer


Dagens bus-Leon

2009-03-09 ι 22:06:33.. Leon i bilder 3 Kommentarer

Älskade bollarna på tuben idag. Måste fråga var dom köper alla roliga bollar. Leon love them!


Måndag

2009-03-09 ι 21:25:54.. Our life 0 Kommentarer

Idag åkte vi till farsta för att gå till tuben med alla unga morsor.
Inte alls lika mycket folk där idag, ganska skönt men ändå lite tråkigt. Hehe, blandat tycke.
Efter det åkte vi hem till Emms för att dom skulle passa Leon då jag skulle på ett informationsmöte hos Svensk säkerhetstjänst där jag kunde få en tjänst. Det var en bra jobb, bra betalt, bra läge, nästan allt var bra förutom en sak - tiderna. Eller till arbetsuppgiften dom sökte var det cp tider, man kunde gå över till en annan tjänst men måste då ha lite mer erfarenhet och jobba där ett litet tag.
Och visst skulle jag kunna göra det men var ska jag göra av Leon tills detta skett? Det är nämligen typ mellan 12 till halv 9 på kvällen. Hallå?! Inget normalt jobb. För den tjänsten man sen kunde gå över till var 9-4 - very good.
Så detta suger stenhårt! Speciellt när det inte ens stog i annonsen att det var kvällstid, utan det stog dagtid.
Fan fan fan rent ut sagt!!!!

När jag sen åkte hem till E & T för att hämta Leon så fanns det till och med mat klart till mig för det blev så sent. Trodde det max skulle ta en halv timme - timme men tog en och en halv timme. Sen fick vi till och med skjuts hem. Hallå? Världens bästa T & E. Tack, tack, tack för passning, mat och skjuts. Allting helt enkelt! Your the best..

Snygg morsa va?!

2009-03-08 ι 23:10:38.. Our life 4 Kommentarer

BARA FÖR ATT så ska jag lägga upp en helt, jätte ful bild på mig när jag var helt galet rödhårig.
Gör ju inte saken bättre när jag också gör en så galet snygg min, vad händer med fejjan liksom?

Men visst är jag snygg? Haha!


Party/myshelg

2009-03-08 ι 22:34:36.. Our life 0 Kommentarer

Sorry, sorry för ingen uppdatering här men jag har inte alls varit nära datan och sen i lördags har vi varit hos Timothy, Emelie och Jullis också. Men denna helg började med att min mormor var barnvakt åt Leon då jag faktiskt skulle ut med några kompisar. Ni vet dom där ungdommarna som fortfarande är ute och super. Haha.

Anw, det var skit kul. Kom hem med flaggan i top och pengar över. Super glad över dom besluten jag tog och inte drack lika mycket som dom andra då jag nu mera inte tål det. Fasiken dricker aldrig så som dom...
Haha, jag är billig och bra som tänker med huvudet *hihi*
Och jag är fortfarande lite halv skeptiskt till att skriva här att jag var ute och partade. Jag är inte så som person som är ute på krogen, aldrig varit min grej att supa så men vännerna drar ju med en någon gång och det kan vara ganska skönt att träffa dom på sitt spralliga/party sätt också. Trots att jag ringde mormor för att kolla Leon ibland.

Lördag morgonen var såklart super seg, var inte bakis så illa men hallå när senast drack jag? Hmm, typ halv år sen så såklart jag var seg och trött. Leon var det dock inte, tvärt om där. Super glad, pigg och allert. Leka, leka, leka!!
På em åkte vi ganska pigga och krya hem till TEJ där vi sen åt as god mat som slutade med smågodis till andra chansen i melodifestivalen. Tur som fan att Sarah Dawn Finer gick vidare, annars hade jag seriöst inte kollat på finalen. Men tycker dock synd om Amy som inte gick vidare..  Men nu håller i alla fall jag på Sarah i finalen.
Kommer dock inte ihåg resten så kan kanske inte säga helt men kan höra den gå bra i eurovision, och det lär inte typ EMD eller Måns göra, hur populära dom än är här i sverige.

Nu är vi hemma igen i alla fall. Och i morgon åker vi på äventyr igen.
Jag ska på ett infomöte på ett företag, spännande va? Och tiderna är så knasiga så Leon får vara hemma och då passar vi på att även gå på Tuben med unga morsorna innan. Träffa massa barn/bebisar. Ska ta med kameran då också faktiskt, wiihu?

Besök...

2009-03-06 ι 16:23:00.. Our life 5 Kommentarer

Idag var Leon hos dagmamman bara till efter lunch. Vi fick nämligen lite spontan besök av Emelie och Julia så vi hämtade honom tillsammans vid 1 tiden för att gå hem till oss och leka lite.
Idag var dom värsta dansungarna. Stog och dansade gärnet till både gitarren och microfonen samt alla maraccas osv... Värsta musik snillerna kanske(?) Efter lite lek och mellanmål blev det hemdags och nu ska vi också packa ihop för Leon ska bort i kväll. Hehe..

Två bilder på Jullis idag, gladfis som alltid!
Banan Leon

2009-03-06 ι 11:56:16.. Leon i ord 4 Kommentarer

Leon älskar banan. Eller han älskar frukt.
Fruktskålen på bordet är alltid en attraktion där han står och hänger och skriker : DÄÄÄÄ, BABBAAH! *där, banan?*
Och i morrse grabbade han åt den största bananen ever och skulle ha. Mums!


I can se it in your eyes

2009-03-06 ι 11:43:48.. Foto - Övrigt 8 Kommentarer


Pregnant list..

2009-03-06 ι 09:45:01.. Our life 1 Kommentarer

Bara för att bebismagen kom upp i förra inlägget så kan jag fortsätta med lite bebisprat.
En lista som jag snodde av C här..

När fick du reda på att du var gravid? Augusti 2007
Blev det en chock? Både ja och nej
Hur gammal var du? 17
Hade du mycket halsbränna? Skoja inte! Proppade i mig halsbränne-tabb..
Spydde du mycket?
Noo, endast någon gång i början och det var pga gallstensanfall
Hade du mycket foglossning? Ja!
Ditt sf mått som störst? Hm.. jag mätte faktiskt inte men ni ser ju bilden i förra inlägget.
Gick du upp mkt i vikt? Tror det var ca 16 kg
Trodde du att det var en pojke eller flicka?  Visste att det var en pojke, fick det sen bekräftat på UL 

Vad hoppades du på? En snygging som Leon!
Gick du över tiden? No
Födde du för tidigt? Tidigt och tidigt.. 6 dagar innan BF

Hur var förlossningen? Skit kul! Det coolaste jag någonsin gjort.
Dragen med sugklocka? No
Hur många var inne i förlossningsrummet? 5st som blev typ 10 då alla läkare kom in när Leons hjärtljud gick ner till 0.
Hade du någon nära med dig? Ja min mamma.
Vilket BB födde du på? KS
Hur lång tid tog det? Klockan 2 fick jag ett rum (hade inte ens ont), vid 4 halv 5 tog dom hål på hinnan så mitt vatten gick. Efter det, vid ca halv 6, så satta värkarna igång på riktigt och Leon föddes 10 i 10..
Hur stor var bebisen? 3495 gram & 52 cm lång
Blev det en pojke eller flicka? Pojke!
Vad fick han heta: Leon Alexian
Var allting värt det? Allt gånger 1000! Min prins är det bästa som någonsin kommit till denna värld.


Bebismage

2009-03-05 ι 22:31:11.. Our life 3 Kommentarer

Vilken ångest man får när man tittar på gamla bilder. Jag vill ha en bebismage igen!
Så mysigt, så underbart, vilken känsla det är. Jag skulle kunna vara gravid föralltid tror jag. Dock sulle jag inte vilja ha så många barn men. Haha, någon som vill ta dom efter graviditeten och födelsen kanske? Nej skoja.
Men en bebismage och en liten go nyfödd bebis i famnen är inte tokigt inte. Åh, vad jag vill ha mer barn.. Hehe.


You're the best

2009-03-05 ι 20:39:34.. Our life 0 Kommentarer

Tänk att jag är så lyckligt lottat att ha så fina vänner.
Att lilla familjen Bäst alltid är så snälla och goa. Skjuts, bjuden på mat och allt möjligt. Ni är underbara!
Ni inte bara är snälla och roliga utan ett stort suport. Gläjder upp mina dagar när det ibland är mörkt.
You know who you are and want you do, thanks and i love you!

Cp-muffins

2009-03-05 ι 13:55:45.. Our life 1 Kommentarer

Efter duschning och lite plock så gjorde jag i alla fall chokladmuffins med chokladbitar i. Det jag glömde var att det receptet jag gjorde efter är super enkelt MEN bara om man gör efter grunden. Alltså bara chokladmuffins.
Men jag hade ju chokladbitar i så dom blev helt cp.

Det fula är ju också att jag vet att det blir så med det receptet men tror ni att jag orkade leta reda och läsa på något nytt? Haha njaa var inte så lockande och heller inte så aktuellt i min smarta hjärna. Så det fick bli cp muffins idag, tur att dom i alla fall är goda i sina julformar med granar på. Så i morgon tycker jag att det får bli mer avancerad bakning, för vi har ändå inget mer smör hemma och snart ska jag också hämta mitt lilla monster ju.

ÅH SOLEN! Är det bara jag som ser att solen just nu tittar fram? Very nice, fågelbajs!
Njuuuuuuut...


Trååååååk dag

2009-03-05 ι 10:32:31.. Our life 1 Kommentarer

Goden morgon!
Vaknade i morrse av att Leon fått tag i ett kakpaket och satt och smaskade på i sängen. Helt smuligt var det så nu har jag en anledning till att byta laka, haha. Och vilket otroligt gulligt väder det är ute, jippi! *inte*
Inte heller fungerar min mail och typ ingen annans heller så kan inte skicka iväg mail till både det ena och det andra. Bla söka jobb, VIKTIGT! Men jag får försöka hålla god min idag ändå trots att jag antagligen inte kommer få det viktigaste av allt gjort. Nu ska jag dock springa upp och duscha och sen städa rummet. Hm, vilken ordning ska jag ta det? Städa först..

Sen blir det bakning :oD - skoooooj va?!
Det ända skoj idag? Någon som vill komma på fika då?

God natten

2009-03-04 ι 22:32:04.. Our life 2 Kommentarer

Nu har klockan blivt mycket igen. Helt sjukt hur den kan gå så snabbt i ibland och tiden nästan försvunnit.
Så nu är det nog dax att börja gå upp mot sängen. Borde duscha innan men vill ändå duscha i morgon bitti så då kan jag likaväl vänta. Bädda rent i sängarna i morgon kanske, bra påhitt där av mig.
Så i morgon blir det en städar dag när Leon här hos DM...

Och kanske en fotar dag. Sätta upp ministudio och göra sånt man inte hinner eller kan när lilla monstret är hemma. Låter ganska bra men resten av dagen då? BAKA! JAAAAA. Jag ska baka, bullar med choklad i? Olika muffins? Hm, om jag känner mig rätt kommer jag inte kunna bestämma mig och kommer alltså bli mycket bak. Hihi.

Får sova på saken..
Natti natt to all of you.

Coola Leon

2009-03-04 ι 20:38:59.. Leon i bilder 9 Kommentarer

Snyggingen min gör sig i ordning för DM (dagmamman).
Leka lite i mellan kläd-på-sättandet, och pilla lite på mormors data sen var det lugnt att sätta på resten!


Leon, i love you!

2009-03-03 ι 21:51:06.. Our life 2 Kommentarer

I don't deserve all the love that your giving to me. Your smile is heavenly, your touch makes it hard to breathe...
I'm head over heels, goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly.
You brought my life back, the glory you found. I'm in deep debt, without you I wouldn't survive!

I'm not ever alone
You're not ever alone

Ute och spatserar...

2009-03-03 ι 21:50:45.. Leon i bilder 3 Kommentarer


My sweet poppet!

2009-03-03 ι 19:29:51.. Leon i bilder 5 Kommentarer


City

2009-03-03 ι 19:25:00.. Our life 1 Kommentarer

Dagen i all ära tillbringades med Emms&Jullis och Cassandra&Josefin.
Ingen sån där helt tidig och sen dag utan helt lagom. Kom in i rätt tid och kom hem i rätt tid. Var ganska skönt att slippa åka när det var svart ute liksom. Man blir så mycket tröttare då och lite läskigt blir det också...

På vägen hem var Leon helt galen i alla fall. Han satt och hoppa i mitt knä, typ sjön och pratade som en tok. Jag satt och höll på garvade ihjäl mig, fatta dom som satt runt omkring oss. Kan ju säga så här att den delen vi satt på gungade typ. Haha!

Anw, thanks for the day girls (and boys - Leon) hehe.

Pussgurkorna

2009-03-03 ι 09:33:17.. Leon & hans vänner 1 Kommentarer

En bild innan jag går också måste ni få. Blev en på Jullis och Leon dom små filurerna..Tisdags sysslor(?)

2009-03-03 ι 09:31:35.. Our life 0 Kommentarer

Leon är hemma idag igen.. Fasiken vad mycket hemma det varit nu på sistone.
Men jag vill inte att han ska vara dålig även då han inte är sjuk liksom. Så ska ringa sjukvårdupplysningen idag för att se vad det kan vara och om det smittar så pass att han inte ska till dagmamman. Men jag tror faktiskt inte det, han är nog bara dålig i magen efter förkylningen och masken i magen. Stackarn.. Magen får ingen lugn stund.

Anw, idag ska vi på äventyr också. In till stan för att jag måste skriva på ett papper på mitt "gamla" jobb och sen ska vi också möta Emelie&Jullis tillsammans med Cassandra&Jossis kanske. E ska kolla på "mitt i mellan ting" skor till Jullis. Inte dom klumpiga vinterskorna men inte heller tunna sommar skor. Egentligen borde jag också införskaffa mig ett par sånna till Leon också men det får bli sen när jobb kommit igång.. Tyvär.
Sen måste vi ju också kolla badkläder till dom små då vi ska på babysim nästa vecka. Kul va?!

Blir nog en super dag trots att det är äkcligt kalls och massa snö ute.
Ush och fy på detta äckel..

God natt mina vänner

2009-03-02 ι 22:37:01.. Our life 5 Kommentarer

Nu ska jag gå och lägga mig, sova gott och skönt för att orka gå upp i morgon när Leon vaknar och inte låta honom leka i sängen när jag inte tittar. Det kanske slutar med att han drar ut alla våtservetter så hela sängen blir blöt.. Hm, nej så gör ju inte min snälla son. Kanske bara drömde trots att alla vårservetter nu ligger i en påse. Hehe..

Bjuder på en bild på underbara ungen min innan läggdags också - så njut nu!
Och kan ni fatta att jag INTE redigerat hans ögon här alls. Många tror det men gör det faktiskt inte. Han har så här fina ögon min lilla skrutt. Det är ju oftast i närbilder man ser det.. Men vilka ögonfransar ha?
Skulle man ju inte ha något emot att ha själv liksom.. nej nej..


Tuben med unga mammorna

2009-03-02 ι 22:16:49.. Our life 0 Kommentarer

Idag har vi varit på Tuben i farsta. Var as mycket mammor och barn där. Helt 31 vagnar räknade dom till... Sjukt!
Anw, det var super kul ändå, kändes inte som det var så mycket människor, men tydligen. Leon hade kul, men han var dock lite reserverad idag. Var inte alls lika galen och tokig som han brukar. Var ju så många barn där!
Det som var lite roligt också var att jag där träffat många jag sett på bloggar eller gjort bloggar till. Bla så träffade jag ju Monica förra gången som jag fixat design åt. Sen idag träffade jag Carro som jag också hjälpt med bloggen. Och sen smått lite andra jag sett både här och där..

Kul att se folk in real life liksom. Haha, spejsigt va?

Data nörd?

2009-03-01 ι 22:10:33.. Leon i ord 5 Kommentarer

Leon älskar att fingra och knappa på saker som är förbjudna. Men vilket busbarn gör inte det? Hehe.
Mormors data är alltid jätte kul när hon går därifrån. Datamusen är också en stor hit då den lyster rött under.

Busunge!
B(u/a)rr

2009-03-01 ι 18:51:23.. Foto - City & natur 4 Kommentarer


Erica

2009-03-01 ι 14:20:20.. Foto - Barn/Porträtt 2 Kommentarer

Sötnosen Erica ute och leker i snön. Underbart väder, underbara barn!


Nice weather

2009-03-01 ι 10:35:26.. Our life 0 Kommentarer

Vilket väder! Hurra hurra, men bort med den kalla och äckliga snön och hit med dom 10+ graderna..
Men dagen ska i alla fall erbjuda ett litet utspring. Ska nu gå upp och sätta på mig massa massa kläder, både på mig och Leon, sen blir det en liten lektur med E & E i parken och kameran ska med. Skojigt va?
Kanske ska mysa till det med att göra varm choklad att ta med ut till oss, gud så gott det lät!
Rykande varm choklad i den kalla kalla snön. Mums, myys!

Bye!

STARTSIDAMichaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!
Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!

Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!


Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December