Julafton

2010-12-24 ι 12:57:36.. Charlie - första tiden / NEO 1 Kommentarer


Ja denna jul blev verkligen inte som vi tänkt eller planerat. Vi är super glada ändå men hade varit mysigt och underbart att få vara hemma hos familjerna och äta riktigt god mat och lyssna på julmusik, äta hemmagjort godis, kramas, pussas och bara vara lycklig i kärleksfullt sällskap.
Dock är det helt underbart att sitta här med våran finaste lilla Charlie också! Det jobbiga och tråkiga är att Leon inte kan få fira jul på riktigt med oss ALLA. Han var här i morrse och kramades, öppnade paket och druckigt varm choklad. Han blev överlycklig och super glad att få träffa och klappa lite på Charlie. Våra fina prinsar!

Pesonalen här är helt underbar, Charlie har fått paket av dom och tomteluvorna är på. Julstämningen är faktiskt på topp här också, vi ska få julbord här till middag och allt är egentligen helt underbart trots att vi inte är hemma. Det stora minuset är ju dock att Leon inte kan få vara med här heeeela dagen men jag tror han kommer ha det mer än bäst hemma hos min mormor och morfar och fira med släkten, få massa paket och göra vad han vill. Bortskämda lilla spoling! Vi längtar så till att komma hem till vardagen och kunna träffa lite folk. Och att känna oss som en hel familj igen och kunna spendera tid med Leon 24 timmar om dygnet som vi alltid haft det.charlie har fortfarande kvar sina snygga blåtiror efter att ögonen varit så svullna.. men tomteluva på!


Kommentarer
Postat av: Mamma och 2 barns-mormor

God Jul på er !

Jag längtar också efter att ni kommer hem så vi får kramas ordentligt !Leon kommer nog att somna som en klubbad säl ikväll efter att vi varit hemma hos mamma och Enar.Ha en bra dag så höres vi !

Puss och kram

2010-12-24 | 13:08:00
URL: http://hasselby.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
STARTSIDAMichaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!
Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!

Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!


Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December