Skansen suger?

2009-05-01 ι 19:02:51.. Our life 0 Kommentarer


Ush, skansen är fan inge rolig om man inte åker dit fullpackad med massa god picknick, mysig filt och underbart sällskap. Nu åkte vi ju försej i väldigt underbart sällskap men utan massäck och inte något sånt planerat. Vi (Emms, jag och barnen) tänkte bara åka dit på en liten smyg premiär då vi ska på den riktiga skansen premiären åka tillsammans med männen och super picknick. Då ska vi också göra allt! Rida häst, titta på ALLA djuren, köpa souvenirer, äta mjukglass och allt möjligt som har med skansen att göra.

Så idag var det ingen höjdare. Vi gick till lillskansen, sen somnade ungarna och vi tänkte då passa på att käka lunch. Efter lite om och med gick vi i alla fall till restaurangen vid solliden och FY! Ärligt, vi fick inte ens ta in vagnarna. Vafan är det för grej? Skansen bygger ju på barn, hur kan dom då göra en restaurang där man inte får ta in barnvagnarna? Dom har ju renoverat där inne och nu är det ju skit stort. Så nej, ush och fy, skansen har blivit sämre. Tyvär.
Så E fick stå där inne i en jävla halv timme och köa för att ens beställa mat. Och inte var maten som är så over price tillräckligt god. Nej det var ingen succe idag helt enkelt.

Anw, vi har nyss ätit klart och plockat undan här hos TEJ tillsammans med Danne.
Nu väntar vi bara på att E ska komma hem från träningen om ca en timme. Stackarn får äta helt själv medans vi äter snacks då, haha. Men hon får blame her self faktiskt. Vi saknar dig här hemma i alla fall. Inget är det likt utan E!

Ha en mysig fredag kväll, vi ska mysa till humor galan.


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
STARTSIDA



Michaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!




Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!





Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!






Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December