Ni är tråkiga!

2009-01-31 ι 20:35:37.. Our life 8 Kommentarer

Blivit så grymt lite kommentarer... Tråkmånsar!!!

Och jag ska bättra mig på foto fronten. Har inte alls tagit "bra" foton på Leon på väldigt länge. Ska nog sätta upp en liten "mini studio" i morgon och fota honom för fullt. Men det bror på vilket humör han är på. Annars kanske det blir foto på massa annat jag tänkt och velat göra väldigt länge men inte tagit mig tid eller lust.
Dock blit detta på eftermiddagen då förmiddagen är späckad.

Har ni något tips eller önskemål om vad ni skulle vilja se?
Eller höra kanske?

Liten

2009-01-31 ι 12:57:27.. Our life 1 Kommentarer

Nu ligger min älskade, underbara liten och sover. Jag ska passa på att trixa lite innan han vaknar.
Sen vid två (om en timme insåg jag nyss) ska vi åka hem till min mormor och morfar på lite plock lunch för att fira morfar som fyllt år. Jätte sugen och förväntansfull om vad som kommer bjudas på där borta. Mormor bjuder alltid på en massa smarr. Och just idag, just nu är jag jätte sugen på allt möjligt. Kanske för att jag inte ätit frukost? Hm.. kan bidra!

Bjuder på en bild på älsklingen som ni sett för inte alls länge sen men jag älskar den så mycket!


God natt!

2009-01-30 ι 23:13:58.. Our life 1 KommentarerNu ska jag titta till min sovande solstråle. Sen ska jag natta mig själv med ett mysigt täcke och skönt pyjamas tillsammans med en kopp thé. Night, night!

Hjärtat spricker..

2009-01-30 ι 22:25:21.. Our life 5 Kommentarer

När allt man vill ha är en kramandes vän som lyssnar och förstår så finns ingen stöttandes hand i närheten. Jag älskar mina vänner, menar inte att ni inte finns där utan bara jag som saknar dom där djupa samtalen och en varm kram. Behöver nog få prata ut lite.. eller jag vet inte vad jag behöver.
Ibland känns det som att hela halsen är proppad med gråt. Men inget kan eller vill komma ut.
Och var kommer det ifrån? Inget som är fel.. Inte överdrivet eller annorlunda mot "normalt".

När en saknad kommer krypandes och ens hjärta spricker av sorg är det tur att man kan se på sitt älskade barn som ligger och sover i lugn och ro. Att hjärtat kan expoldera så mycket pga kärlek är helt sjukt.
Kan inte förklara vad Leon betyder för mig. Han är mitt allt, hela mitt liv!

Tur att jag har dig min skatt.


Dagmamma Ia

2009-01-30 ι 16:08:39.. Our life 1 Kommentarer

Idag har vi varit hos Ia.
Leon verkar trivas super bra och det är jätte skönt. Vi tror inte att det kommer bli några problem alls med att vänja in honom där. Så nu på tisdag kommer vi börja på riktigt. Hon trodde att han säkert kommer kunna gå där då veckan efter, men det vet bara Leon om han vill.
Hur snabbt han än kommer in där så kommer det gå super bra.

Känns jätte konsigt att jag inte ska vara hemma med Leon. Hallå, min lilla skruttis ska vara borta från mamma hela dagen. Eller det kommer han bara vara 2 dagar i veckan till att börja med.
Men vad gör man inte för pengar? Vad gör man inte för att få flytta och starta upp eget med sin lilla skatt? Jo jag ska jobba för att få allt att funka. Första hand är nu att hitta en lägenhet, få ekonomin att funka ett tag och sen ta tag i vad man vill göra i framtiden.
Jag vill bara att det ska vara VI. Jag och Leon, lilla familjen!

Ragga på Xist?

2009-01-29 ι 14:39:47.. Our life 2 Kommentarer

Nej nu ska jag fixa oss lite och plocka undan lite innan vi bär av mot stan.
Ska möta mamms E där och vi ska sen åka vidare till Xist, vid gärdet.. Hon sa att det tydligen ska komma en massa människor dit, mammsar och barn då, hehe. Så vi får se hur detta lilla äventyr går. Leon kanske hittar ännu någon brud att ragga upp, haha.
- Han med sina brudar!

Just nu står han och juckar (så han dansar knasigt nog). Kanske övar han för ikväll? Who knows?
Ha en underbar dag. POK!

Lycklig!

2009-01-29 ι 14:26:10.. Pyssel 5 Kommentarer

Titta vad jag har fått i posten av världens bästa Annika!
Åh, jag är så överlycklig över detta. För er som inte ser eller förstår vad det är så är det silverbrickor i alla möjliga former, kedjor att sätta dom i och bokstavs "stämplar". Och för er som ännu inte fattar vad jag ska göra med detta så är det smycken! Namnsmycken.

SKITA KUL! Så nu ska jag på allvar börja fixa om min hemsida (inte bloggen) för en liten allt i allo sida. Både för intresserade av foto sessioner, webdesign, nu smycken också och gud vet vad som jag kommer på mer. Roligt va?


Inbjudningskort

2009-01-29 ι 12:16:41.. Pyssel 7 Kommentarer

Så här blev Leons inbjuningskort som jag ska skicka idag. (om jag inte glömmer)
Lite olika är dom dock.. Vissa får med en blå rosett fram och blått hjärta inut i.

Dom blev inte alls som jag hade tänkt, men har inte tid för att fixa dom som jag planerat. Detta får duga.
Jag har trots allt klippt ut "kortet" från ett papper, och fixat och trixat med allt runt omrking..
Är det bedrövligt eller ändå ganska fint?

(för övrigt så är det inte min adress som står på kortet - en hyrd lokal)


I have it!

2009-01-28 ι 19:16:07.. Our life 2 Kommentarer

Tack för alla kommentarer! Ska svara på "frågorna" senare...

Anw, hemma nu. Hos en lite grinig pelle här minsann, men han vet nog inte vad han vill då det kommer skratt och prat i mellan åt. Som nu, nu blev han super tyst och kastar en boll konsentrerat och skrattar. Jadu, barnhumör, svänger upp och ner som en hel-galen bergodalbana. Min tokstolle hade i alla fall varit snäll mot mormor idag, tur det!

Åter till vad som hände mig idag. Jag har jobbet. MEN, det stora men'et, jag måste först prata med Ia (dagmamman) och se om vi kan fixa in Leon där lite snabbare? Börja invänjningen nu nästa vecka till och med. Då kommer jag antagligen börja jobba lite smått på fm, 9-12. Knasig tid va? Men det är ett av passen man kan välja. Sen är nästa pass kvar i 1 till 5. Och det käns ju lite lååångt för Leon att behöva hämtas klockan 6 på kvällarna, nej fy då ska han liksom äta middag ju. Men några dagar i veckan kommer det antagligen vara så att jag behöver jobba dom tiderna och då får hans mormor/morfar får hämta skuttisen.
Men allt betäms nu i helgen då jag måste planera och bestämma hur jag vill göra. Så inget är klappat och klart ännu.

Nu måste jag dock rusa, mer kommer sen.
Leon skriker på mig! Haha.

Dagen med stort D

2009-01-27 ι 22:20:58.. Our life 6 Kommentarer

Ska röra mig upp mot sängen nu.
Kom just på att jag glömde borsta Leons tänder, blir att borsta noga i morgonbitti. Han sover så sött och det ska jag också försöka med. Sova ut till en ganska, kanske viktig dag i morgon(?)
Japp, för i morgon ska jag på arbets "grej". Vet inte riktigt vad jag ska kalla det för att företaget har inga arbetsintervjuer utan dom har en slags kurs som visar hur dom arbetar och sen ett "test" där man får prova på för att se om man klarar av det. Det ska bli riktigt kul, kanske inte alls kan tänka mig att jobba med det - tror jag dock inte, tar första bästa jobb just nu så får jag leta vidare sen.

Hoppas bara nu på att jag får det också!
Jag kanske vill och känner mig trygg mendans dom kanske inte alls vill ha mig.. Så håll tummarna för mig när jag är borta hela dagen från Leon 9,45-17,00 då han får vara med mormor och leka.
Känner mig inte speciellt taggad på det just nu men ska försöka peppa upp mig själv..

Help me and wish me good luck?!

Bakelser

2009-01-27 ι 22:14:33.. Mat/recept 5 KommentarerMammas super goda äppelbakelser med maräng och mandelflarn ovanpå.
Visst ser dom snuskigt goda ut?!

ÖF & seg i huvudet

2009-01-27 ι 21:53:06.. Our life 0 Kommentarer

Idag var jag och Leon på öppna förskolan i haninge med Emelie + Julia och Cassandra + Josefin. Det var helt kaos, alldeles för mycket barn för den lilla lokalen. Saken gjordes inte bättre heller när jag inget hade ätit någon lunch, därav super hugrig och trött. Huvudet snurrade så mycket att på vägen hem höll jag på rasa omkull. Satte mig snabbt ner för att minska yrseln på pendeln men den vistelsen var snabbt över.
För i farsta medelade dom att här var alla tvugna att gå av pga en olycka som jag senare fick reda på att det var en som blivit påkörd av tåget och dött. Ush!

Anw, efter ersättningsbussar, pendel och buss igen var jag hemma. Pust!
Fick super god mat av mamma som Leon också älskade. Han ville har mer och mer..

Nu är jag dock på helt förvirrat humör.
Nere(?) Trött(?) Ush vet ingenting, känner mig bara usel. Dock super nervös inför i morgon, eller(?)

BRIO Zento

2009-01-27 ι 21:29:27.. Barnartiklar 3 Kommentarer

Idag var jag och C på Babyproffsen för att köpa ny bilstol till Leon.
Det blev en tidig "födelsedags present" från C och morfar. Tack, tack så hemskt mycket!

Super nöjd är jag, trots att jag ännu inte satt in den i bilen. Men BRIO's bilstolar är så rymliga och bra.
Man kan vara hur stor som helst för att sitta där. Och inte för att Leon är stor, han är ganska liten men skönt för honom att ha lite rum om sig. Att inte behöva sitta som en uppstoppad korv som sitter hopptryckt.
I love it anyway!Dagen i all ära

2009-01-26 ι 21:59:52.. Our life 9 Kommentarer

Vi åkte, som planerat, till IKEA. Jag är super sugen att köpa ett barnbord + stolar till Leon.
Sen tänkte jag måla dom svarta (då Leon kommer få ha svarta möbler i sitt rum) och sätta på guldiga träkronor samt skriva Leon. Skit fint och sen roligt att göra egna. Men väl där på IKEA så tyckte mormor att jag skulle be morfar göra ett eget bord så kunde jag bara köpa stolar. Så vi får se, har ju en liten tid kvar tills skrutten fyller år.

Sen åkte vi förbi Media Markt då jag skulle kolla vad som är fel på min externa hårddisk som inte vill starta upp. Den fungerar korrekt så den har inte krachat utan vill bara inte finnas. Killen på MM sa att jag skulle installera om drivrutinerna (CD-skivan jag fick med när jag köpte den). Men tror du jag hittar den? Nej den finns ingenstans så nu håller jag seriöst på att få ett litet nervös sammanbrott.
Någon som vet om man kan köpa enbart den skivan eller måste jag köpa en helt ny hårddisk då för att kunna installera det? Och är det typ samma så min funkar igen för annars vet jag inte vad jag gör. ALLA mina bilder är där på, hallå, det är typ hela mitt liv. Eller hela Leons liv i bilder, och det betyder helt otroligt mycket för mig. Går inte att förklara för er andra men det ligger mig verkligen nära hjärtat. Kan inte tänka mig att förlora alla bilderna.

Håller bara tummarna på att jag KANSKE kan hitta skivan, tror det ej, eller att jag vinner pengar så jag kan köpa en ny hårddisk. Eller kanske att det finns någon där ute som vet ett annat sett så jag kan få den att funka?! Peppar, peppar, ta i trä!

Uppdatering!
Jag fattar ingenting av vad du menar Beate. Hittar inga drivrutiner att ladda ner...
Maila dig i morgon (klockan är bedtime), tack snälla du som kommer med en hjälpande hand!

God natt

2009-01-26 ι 00:16:16.. Our life 8 Kommentarer

Nej nu är det absolut bedtime här! Lite sent men så blir det när man fastnar framför photoshop. Gjort en ny design, vet dock inte om jag vill ha något sånt, hittade bara en skit cool bakrund. Hm..
Får fundera lite i morgon.

Nu blir det sängen i alla fall, i morgon hoppas vi på att åka till IKEA och netonnet.
Sen måste inbjudningskorten göras!

Natti natt på er.


Pyssel shopping

2009-01-25 ι 23:04:32.. Pyssel 6 Kommentarer


Inhandlat lite papper, band och stämpel "färg" till att göra Leons inbjudningskort till kalaset idag.
Ska sätta mig i morgon och fixa dom, har lite olika indéer..

Och kunde heller inte motstå att köpa dom snygga bokstäverna. Riktigt riktigt coola, visst? Dom kommer komma över Leons säng, super fint tror jag det blir. Frågan är bara om jag ska behålla dom vita eller göra som svarta kanske? Eller dekorera med något snyggt mönster? Vet ju inte hur det kommer vara/se ut när vi flyttat, färg på väggen eller inte? Så fegar lite just nu med att behålla dom vita.

Leons 1års tårta

2009-01-25 ι 21:26:17.. Leon i ord 7 Kommentarer

Jag kan verkligen inte bestämma mig hur jag ska göra Leons 1års tårta. Hur den ska vara och se ut. Ska det vara en fin, en gullig, en cool, eller en maffig tårta? Nej jag vet inte. Ändrar mig hela tiden så fort jag ser något nytt. Hur ska detta gå?

Det jag funderar på är i alla fall att göra en två våningstårta.. Som bild 2 men med vit botten och bild 1's krona. Men då i blått! Sen skriva Leon 1 år på en "platta" i skarven mellan våningarna + att dekorera med lite blåa blommor runt. Någon som fattar hur jag menar? Haha.
Men sen hittade jag ju e super söt hjärt-tårta (bild 3) man skulle kunna göra en variant på.
Och efter det hittade jag ju den ultimata coola tårtan med en massa djur på (bild 4). Den skulle ju verkligen vara skit kul att göra och att ställa fram. Frågan är ju bara om man vågar sig på att göra dessa figurer? Hm.. Skulle som sagt vara skit kul, dock vet jag inte om jag kan lägga ut dessa pengar till alla olika färger på pastan som då behövs till allt (?) Men skulle dock vilja..
Och efter det började jag fundera på att bara göra en lätt tårta (bild 5). Så slipper man tänka och hålla på med en massa figurer, bli arg för att dom inte blir bra utan bara göra en tårta som man vet blir hyggligt fin. Men det är ju så tråkigt, att göra det man redan kan och gjort tidigare. Vill ha en utmaning. Vill prova!

Dock vill jag inte ha exakt samma som någon av dessa tårtor utan typen menar jag.

Fasiken, hur ska jag göra?!


Sovande ängel är konsten?

2009-01-25 ι 00:17:13.. Our life 4 Kommentarer

Vill bara säga god natt, nu ska jag upp och titta på min sovande lilla ängel.
Jag kan glo och glo på honom när han sover i ro.
Ser helt underbart ut! Min älskade ängel som förgyller mammas dagar!I morgon bär vi av till Täby centrum för att titta i centrum, titta på allt konst och hälsa på min mamma och mormor som ställer ut sina konstigheter på konstuställnigen. Oj vad mycket konst det blev där. Haha.
Vi (jag, mamma och mormor) har varit med varje år i flera år tillsammans. Senast blev vi faktiskt intervjuade då hon tyckte det var så roligt med oss 3 generationer + en till i magen (var ju höggravid då, drygt en vecka senare kom Leon). Men i år blev det lite svårare för mig då det inte är så himla kul för Leon att sitta där två hela dagar. Sitta i vagnen och bli skit sur på mig för att han inte får leka. Njaa, nej jag kommer igen nästa år! (har redan planer)

Honey!

2009-01-24 ι 22:40:16.. Leon i bilder 4 KommentarerMy sweet little darling. Mommy loves you!

Trååååkigt här (?)

2009-01-24 ι 16:43:24.. Our life 2 Kommentarer

Inga inlägg, inga bilder. Sorry, sorry men varit fullt upp och sen när jag suttit här framför datan har jag inte hunnit eller haft någon speciell lust att bara skriva en massa klag. Så ni fick slippa sånt skit! Hehe.

Anw, i går var Fjun här på middag till let's dance. Och vem åkte inte bättre än självaste bloggaren? Förlåt men det var skönt! Slipper man bli irreterad så fort hon öppnar munnen, den ända roliga var ju att man höll på garva ihjäl när hon dansade för det kunde hon ju absolut inte någonstans i hela kroppen. Ojojoj.

Idag blev det att följa med syrran på hennes basket match efter att ha försökt komma in till stan innan med Fjun. Men på bussen märkte jag att inte den "rätta" plånboken var med - kunde alltså inte handla.
Åkte därför hem igen och då var klockan lite för mycket för att jag skulle hinna in til stan, göra det jag skulle och sen tillbaka för att se matchen. Skulle jag åkt fram och tillbaka bara för att? Så förlåt Fjun!
I stället åt jag och syrran lunch uppe i vällingby innan matchen. Som dom för övrigt vann också!
Bravo lillsiss!

Bus Leon

2009-01-23 ι 10:26:43.. Leon i ord 3 Kommentarer

Leon har verkligen kommit in en lekfas. Han tycker det är jätte roligt med massa små prylar och kan sitta och roa sig en bra stund själv (när han själv vill då). Sen är han jätte duktig att leka med andra barn.
Han och Julia leker super bra tillsammans, igår när vi var hos Emelie sprang dom runt och jagade varandra och Julia blev till och med så uppjagad att hon sprang till Emelie för att gömma sig. Haha, sötungar!
Sen slåss dom inte alls över alla leksaker, utan dom samsar super bra och kramar varandra i mellanåt. Ser så himla gulligt ut när Leon lutar sig mot henne och håller runt hennes huvud och Julia lutar tillbaka.

Men sen har ju Leon sina galna tillfällen där han ska nypa och bita mig. Han blir helt galen, haha. Aldrig har han bitit mig hårt men han ska sjutton veta att det är inte ok. Andra barn kan ju bli rädda om han försöker detta på dom. Men det kanske bara är på sin tokiga mamma han gör detta för ingan annan har han försökt på..Sweetheart of mine

2009-01-23 ι 09:00:25.. Leon i ord 4 Kommentarer

Min älskling är så duktig. Han har börjat sova hela nätterna i sin säng nu igen.
Nu när jag lägger honom vid 8 somnar han jätte bra och duktigt, och sen KAN han kanske vakna till lite när jag kommer in men inte alla gånger. Sen sover han hela natten och vaknar typ halv 8. Riktigt skönt.

Vad skönt det är att få kunna sova. Man är ju faktiskt utvilad och pigg, trots att man inte alla gånger kanske vill gå upp klockan han 8 men när man vl gjort det och käkat lite frukost är man på g igen.


Mitt allt

2009-01-22 ι 22:50:59.. Leon i ord 1 Kommentarer

Tur att jag har dig min underbara solstråle!
Det är DU som förgyller min dag, det är DU som får mig att älska livet, det är DU som gör mig till den jag är.
Hur skulle jag kunna leva utan dig? Finns inga ord för hur mycket mamma älskar dig!

My beutiful, lovely sunshine!Everything i do, i do it for you!

Tack Emsi!

2009-01-22 ι 22:16:33.. Our life 0 Kommentarer

Vill bara tacka snälla Emelie som tog hand om Leon ett par timmar då jag var på arbetsintervju.
Och ja den gick vel bra, jobbet var inte alls det jag tänkte mig och det såg han nog på mig. Tror därför inte av hur det lät på honom att dom kommer höra av sig. Men vi får se!
Som jag sa, tar första bästa jobb.

Anw, tror jag åt min livs godaste pizza idag tillsammans med Emelie och Timothy. Vi tog ju lite avsked av Emelie och lotsades att det var minifredag, hon ska åka till Tyskland och tävla i helgen. Lycka till tjejen, väntar mig en seger nu!

I'm happy!

2009-01-21 ι 23:17:07.. Our life 9 Kommentarer

Nej nu är det bed time för lilla fröken (jag) här hemma.
I morgon blir det att inte gå upp allt för sent då vi ska vara hos Ia (dagmamman) vid halv 10. Efter det blir det att åka till Emelie och lämna Leon där en liten stund. Oh herregud! För jag ska ju på arbetsintervju. Hur ska det gå? Wish me good luck, to both of us. Leon hos Emelie, hoppas han är snäll nu, och mig på intervjun.

Men idag är jag super glad. Efter en helt tokigt msn konversation med Emelie *hemlis - haha* där jag blivit helt uppspelt och att blivit så glad av viss respons jag fått av underbara Annika jag hjälper med lite design. Ska få hem lite "göra egna namnbrickor" grejs av henne. SUPER GLAD! Och sen fick jag höra att hon hade några som ville ha lite hjälp dom med, super kul verkligen.

Sen är jag också super super sugen på att tatuera mig! Vet vad jag vill ha bak i nacken som går lite ner på ryggen. Men den stora frågan är ju hur jag ska göra med "Leon". Blir det på nederarmen i någon snygg stil eller.. fasiken. Sugen i alla fall! Känner att nu vill jag mycket, haha. Ge mig en lägenhet också så är livet fulländat. Tjoho!

Så nu ska jag stänga ner, försöka lugna ner mig och sova!
JAG ÄR SÅ GLAD!


Knasunge

2009-01-21 ι 20:20:21.. Leon i ord 4 Kommentarer

Min lilla boob har varit helt tokigt galen i mandariner idag.
Vi har nämligen en stor fruktskål på bordet och han har gått fram och plockat en mandarin, tittat på mig och väntat på respons. När den sen kommer blir han dock inte så glad. "Neeej Leon, lägg tillbaka." Då har han kastat tillbaka den i skålen och blivit super ledsen. Men han har trots allt fått äta hela två stycken idag.
Tokungen gillar mandariner, skulle helst äta 10 st om dagen om han fick.


Bloggändring

2009-01-21 ι 14:32:47.. Our life 4 Kommentarer

Bloggen är just nu under lite konstruktion!
Har lite annat för mig denna dag också som jag måste få gjort, datans tid är just nu över för dagen. Haha. Så får fortsätta senare. Men vad tycker ni hitills?

Nu ska jag upp och städa, fixa allting och sen måste ja iväg och handla. Sy mössorna till Leon och tjejerna tänkte jag hinna idag också. Sen när allting är klart så blir det mer uppdatering!

Återkommer senare. Bye!

God natt

2009-01-21 ι 00:50:58.. Our life 2 Kommentarer

Kallt... Burr, burr. Kom och värm mig, du med stora mjuka armar som kan omfamna mig!
Vill känna närhet från en varm och go människa som vill vara med mig. En som myser, en som saknar en när man bara går på toa, en som vill vara med just mig, en som älskar bara mig och en som vill dela sin tillvaro och liv med mig!
Varför har jag alltid otur i kärlek?

Nej nu ska jag lyssna på musik, känna mig ensam, lämnad och oälskad. - Sen ska jag sova.

God natt gott folk! *med leende på läpparna*

Pengar - kalas

2009-01-20 ι 22:40:37.. Leon i ord 6 Kommentarer

Varför kan man inte få vara lite rik vissa dagar?
Just vid detta tillfälle skulle jag vilja ha lite extra chash i plånboken då jag vill att Leon ska få ett fint och mysigt 1års kalas.. Vill inte behöva snåla och dra in på massa saker. Vill både göra det fint, ha gott att bjuda på och göra en super tårta! Men allt detta går ju bara om plånboken är fet med fett alltså!
Någon som kanske har lite över? Haha.

Visst nu kan vissa tycka jag är larvig och tycka att han är så liten och första kalaset borde vara billigast på det sättet. Men det är hans allra FÖRSTA födelsedag och jag tycker det är jätte speciellt.
2,3,4års kalas är inte samma sak. Det är samma sak som att fylla 17 är inte lika speciellt som 18. Samt 19 och 20..  Dom åren jag tycker räknas lite mer än andra är 1 (pga första födelsedagen), 5 (liten blir stor - snart skola liksom), 10 (är ju 10 liksom - haha), 13 (tånåring), 14 (fjortis), 15 (byxmyndig), 18 (myndig), 20 (stora siffran).. Sen kan man sluta fylla år, haha visst?

Men det jag menade i alla fall var att min prins förtjänar det allra bästa.
Han är mammas allt!

Händer grejer här, eller(?)

2009-01-20 ι 21:58:38.. Our life 1 Kommentarer

Nu jävlar i min lilla låda!
På torsdag händer det mycket. Ska först gå och besöka Ia (Leons dagmamma). Hon ringde och pratade lite med mig i går och blev då ett förslag om att jag skulle komma vid halv 10. Nu är det ju så att jag känner Ia, hon var min gamla dagis fröken, så vi kommer ses lite från och till ända tills Leon ska in på invänjning på riktigt! Men snacka om att känna sig ung? Eller hon gammal kanske? Haha.

Anw, ska bli riktigt kul i alla fall att få träffa alla barnen där.
Senare vid 2 händer något helt annan också! Vet ni vad? Jag ska på arbetsintervju. Hoho, roligt va? Eller kanske närvigt? Hm... Inte bestämt mig riktigt ännu.

Om jag nu skulle få jobbet så skulle det vara super skönt!
Visst, kanske inte ett jobb jag vill jobba med förevigt men tills jag hittat något annat när jag pluggat lite kanske? Det ända nu som fattas är ju lägenhet. Please God, give it to me. I need it so baaaaaad!!!!!

Dom tre stjärnorna

2009-01-19 ι 23:26:01.. Leon & hans vänner 6 Kommentarer

Leon ♥ Julia & Josefin
Dom tre ultimata små sötungarna!

Haha, dock är det ganska svårt att få dom alla tillsammans på en bild!
Nytt försök i morgon då vi ses igen.

Lektime

2009-01-19 ι 15:55:01.. Leon & hans vänner 4 Kommentarer

Idag kom EJ och CCJ hit..
Jag som var helt borta och irreterad i morrse var lite sen så dom fick komma in en stund då varm choklad gjordes och kladdkaka packades ner då vi skulle mysa med det ute i parken. Sen när vi väl gick ut så gick vi och käkade lunch i stället, TACK Emelie för att du bjöd mig på onyttigt smarr - gulliga du!

Efter det blev det en lekstund i parken där inga djur var ute - tråkigt. Och det var bara roliga Julia som ville leka då tröttis Leon sov och lill Josefin somnade i gungan. Så inga roliga utebilder i lekparken blev det på prinsen idag, bara sessorna.

När det sen började snöa lite mycket gick vi hem till oss igen och drack chokladen med kladdkaka till. Hundarna här hemma hade total damp, vette sjutton var som flög i dom. Aldeless för mycket roliga människor kanske(?) Haha. Och när EJ och CCJ gick utanför dörrarna blev dom total lugna, som dom brukar, och la sig och sov. HALLÅ? Kunde ni inte gjort det lite tidigare? Haha.

Men lite bilder fick jag i alla fall - här kommer det lite ute bilder.
Pluttis skrutten och adorable Julia är ju världens goaste!


Hyper unge

2009-01-19 ι 15:27:04.. Leon i bilder 3 Kommentarer

Om man heter Leon och är ett busfrö på morgonen
så ser man ut som en galning i håret och har jätte tokiga miner..
Natti natt

2009-01-19 ι 00:38:49.. Our life 3 Kommentarer

Klockan rinner i väg. Denna kväll blev inte alls mycket gjort för mig.
Skulle sätta mig framför datan och fixa lite men det slutade men att jag gjorde en design och började på en annan till några. Fortsätter i morgon då klockan nu är way to much nu - sovtid ju!
Men det får göras senare eller tidigt för i morgon kommer Emelie och Julia hit tillsammans med CCJ. Vi ska ha mysigt ute i parken här med fåren *haha* dricka varm choklad, äta bullar, leka, springa runt, skratta och mysa. Vi får se hur mycket av det som görs också, hehe. Roligt kommer vi i alla fall ha!

TRÖTT - ögonen faller snart ihop. God natt!

Mina fina koppar

2009-01-18 ι 15:12:53.. Our life 3 Kommentarer

Gick upp i morse och drack super gott thé, som jag fick av Fjun i julklapp, i mina fina nya koppar jag fått av Fjun i en lite senare julklapp. Hon har gjort körsbärsblommorna helt själv på kopparna. Fint va?
Kanske fick idén av mig(?) då jag gav henne en kopp jag målat på själv för x antal år sen.. Hehe.

Helt underbara är dom i alla fall, super goda att dricka ut också.
Tack underbara du Fjun!

(lånade bilden på henns blogg då jag glömde fota i morrse)


Kalasbilder

2009-01-18 ι 14:50:35.. Leon & hans vänner 2 KommentarerSå här fina(?) var våra paket till Julia. Leon tyckte dom var super fina med allt snöre iaf!
Dom innehöll ett par rosa nike skor, svarta jeans med en tshirt
och en ur gullig mjuk servis med kakor och tillbehör.

Hoppas hon gillade det och att kläderna och skorna passade.Fullt upp(?)

2009-01-18 ι 13:51:28.. Our life 0 Kommentarer

Dagarna har gått super snabbt.. I går var det ju kalas för lilla Julia som fyllde hela 1 år. Helt sjukt hur den lilla skruttan är så stor. Och att Leon är typ lika gamal som henne, hallå? Är Leon 1 år? Shit shit..

Anw, sen när jag väl satt mig framför datan så har det bara blivit tråkiga ord när jag börjat skriva..
Kanske kommer det inte alls lika mycket ord som bilder ett tag framåt. Vet inte..
Vet nog ingenting. We'll se..

Men efter regn kommer solsken?

Jag har fuskat

2009-01-17 ι 00:24:54.. Mat/recept 5 Kommentarer

Det är inte ens februari och jag har ätit min första semla i år.
Fettisdagen är inte förens 24 feb (om jag minns rätt?) och det är över en månad kvar och dom säljer redan semlor för fullt överallt. Tror dom att folket orkar vänta då? NEJ NEJ NEJ!

Jag som också är töntig, gillar inte mandelmassa - uch och fy. Så jag brukar inte äta speciellt mycket semlor, om någon över huvudtagen slinker ner är det nästan kors i taket. Men C ringde i går när han stog i affären och fråga om vi här hemma ville ha. Mitt svar blev ju : Ush det är ju äcklig mandelmassa i. Fick då ett super super svar!
Det fanns en med vaniljkräm i stället! WOHOW! Inte bara vaniljkräm nu utan grädde som vanligt men en klick vaniljkräm i stället för äcklig mandelmassa.
Och vet ni hur god den var? Tror det var bland det godaste jag ätit någonsin. Matorgasm alltså!Ska nog prova mig på att göra egna semlor med detta smarr i. Fy bubblan så gott!

Leonbus och Jullibull

2009-01-16 ι 23:59:11.. Leon & hans vänner 1 Kommentarer

Bild på star'sen från idag måste ni ju få se också!


1års tårtan

2009-01-16 ι 23:53:56.. Mat/recept 6 Kommentarer

Idag har vi varit hemma hos Emelie, Timothy och Julia hela dagen.
Mötte Emelie och Julia vid tuben tillsammans med gudmor Emma vid 12 tiden. Det blev rask promenad hem för att göra tårta till Julias kalas i morgon.
Började med tårtbottnarna och pausade mellan med lite lunch. När barnen sen inte vill somna vad det bara att pausa igen med en promenad ut, där vi mötte Jullbulls mormor i trappen. Leon somnade skönt och snabbt medans Jullis bara låg och tittade och vägrade somna. Promenaden blev längre och längre men till slut somnade hon!
När vi sen kommit hem igen och stog utanför porten så vaknade självklart Leon. Snabbt ruskande på vagnen och han halvt somnade igen, ända tills vagnen kom upp i lägenheten. Då var han vaken igen - unge!
Men då var det fullt hus där hemma. Emelies mamma (Julias mormor alltså), Timothy som kommit hem och så gudfar Daniel som hade kommit med tårta till Jullbull. Då var det bara att sätta igång med tårtan igen då klockan redan var super mycket. Snabbt ihop vispande av citron fromage och grädde med hallon i. Bredda på lagrena och sen kavla ut sockerpastan. Snabbt skulle det gå då Emelie hade lite brottom till sin träning så den sprack lite här och där men det gömde vi med blommor - ha, smart va? Visst?

Så här blev i alla fall resultatet. Emelie blev skit nöjd - det som räknas. Dock hade jag nog velat pilla lite till på den. Blommorna kom ju på lite slarv och otänkt på slutet då vi skulle åka. Men visst, lite mysig blev den allt?!


Happy birthday!

2009-01-16 ι 00:11:03.. Leon & hans vänner 7 KommentarerHappy birthday dear Jull bull, happy birthday to you!
På lördag blir det kalas hos sötnosen, massa presenter väntas att bli inslagna i morgon bitti.

Tokiga ungen

2009-01-15 ι 20:35:39.. Leon i bilder 6 Kommentarer

Jätte kul att klättra i soffan när mamma roppar nej..
Ibland kan han komma ända upp, galna ungen min! Totalt orädd - ett tag, tills han rasar.


Hemligt paket

2009-01-15 ι 20:23:29.. Barnartiklar 1 KommentarerIdag fick jag två paket på posten. Super skönt då en av dom var två av Julias 1års presenter.
Var inte säker på att jag skulle då den i tid men hoppas på det bästa, och tur att jag chansade!

I det andra paketet fanns en skit cool svart mössa med döskallar på till Leon.
Hittade den i affären Vild Änglar i fridhemsplan men dom hader inte rätt storlek.
Snabbt och enkelt då att beställa!Leon ser helt knas ut på bilderna då han gjorde miner hela tiden och var super trött.
Men ville ju visa mössan!

Moffa är bäst!

2009-01-14 ι 22:02:24.. Leon i ord 5 Kommentarer

Leon värkligen älskar sin morfar. Så fort han kommer hem på dagarna så blir han jätte glad och skrattar som en tok. När Morfar sen går upp för trappen för att byta om då han har "jobbarkläder" så blir han super ledsen och gråter. Och på kvällen kan han sitta jätte snällt hos morfar och somna i hans knä medans hos mig bara klättrar och gnäller som en tok!

Leon älskar morfar!


Formex mässan

2009-01-14 ι 21:41:19.. Our life 1 Kommentarer

I morgon kanske det blir att åka på äventyr!
Vi blev jätte sugna att åka på Formex mässan i Älvsjö, Cassandra och Christofer var också intresserade och även Emelie kanske. Så kanske blir vi många, det var inte säkert ännu men jag är i alla fall super sugen. Om ingen av dom kan så kanske man får fråga mormor. Hon brukar ju gilla äventyr!
Haha gulliga du mormor.

Fromex mässan är i alla fall någon sagovärld om jag fattat det rätt. En massa massa barnartikel märken ska i alla fall vara där så det är barnvänligt.

Jaha nej uppdatering här!
Det är bara för fackbesökare - alltså företag? FAN, dumma dumma!

Sjukling

2009-01-14 ι 21:32:21.. Leon i ord 2 Kommentarer

Leon är nog inte alls så frisk som jag sa. Inte är han sjuk längre men heller inte helt frisk. Han har inte velat äta, bara middagen som syrran gav - otroligt nog. Sen har det varit en massa "bär mig mamma" gnäll och "åh vad det är jobbigt allting"...
I vagnen trivs han som bäst! Sov jätte bra idag när han fick ligga ute i vagnen.


Solstråle

2009-01-14 ι 11:02:25.. Leon i ord 7 Kommentarer

Idag har jag världens gladaste unge!
Leon vaknade och låg och klappa på mig i sängen. Jag som inte orkade gå upp låg kvar och försökte få honom att lägga sig ner och vila lite. Men icke det, han var super pigg.
Annars - i vanliga fall, brukar han bli arg om ja inte går upp när han vill men han böka runt lite där, hoppa lite i sängen och var allmänt superglad. Syrran kom in och hämtade honom då hon skule gå senare till skolan. Låg kvar en stund och gick sen upp för att jag hörde Leon utanför dörren. Kikade upp från sängen och där stog han och skratta. Haha, sötnosen min!

Så nu verkar Leon inte alls vara sjuk mer. Trots att han nu är lite gnällig, men kan ju bero på att lunch nu borde serveras. Så nu ska jag springa ut i köket för att hitta något att äta, både till han och mig. Hoppas bara att han vill äta idag också!

Bye!

Leon 11mån

2009-01-13 ι 21:18:36.. Leon i ord 8 Kommentarer

Idag blir min lilla, stora bebis 11 mån. Bara en mån kvar tills 1års dagen, hur sjukt är inte det?!
Känns helt rubbat, har alltid sett och tyckt att 1åringar är stora barn. Men Leon är inte stor. Leon är min lilla bebis fortfarande, hehe. Men inte är han det länge till inte.


Min Leon, 11mån väger i alla fall strax under 8 kilo och är lite drygt 70 cm lång..
Han kan stå själv och gå hela 4 steg utan att hålla i några händer (och hur långt som helst med händer)

Dagarna som gåt...

2009-01-13 ι 20:51:50.. Our life 0 Kommentarer

En liten bloggpaus har pågått under några dagar här.. Men nu är jag åter igen uppe på benen med blogglust. Wihou!

En snabb uppdatering av dagarna som gått lyder så här :
Vi har sovit hos min mormor i några dagar.
I fredagskväll blev Leon helt röd på ena kinden som ännu sitter i (ännu konstigt). Sen i lördags/söndags blev han dålig i magen, feber osv. Sov typ ingenting på natten men hela dagarna.
I måndags verkade det mycket bätttre men kom tillbaka lite senare på kvällen men nu så gott som försvunnit. Fortfarande lite gnällig och ingen matlust men ingen feber. En yougurt har jag fått i honom och så lite bröd, men ingen mat - varken kall eller varm. Men han dricker ju i alla fall, det som är viktigast! Så inte skrutten torkar ut.
Sen var det ju mammagrupp i går. Sissta gången, eller kanske ska säga en ny början? För det blev ju en massa prat om vi skulle gå på öppna förskolan tillsammans där..
Så idag blev det en snabbtur för att köpa lite sockerpasta och smått till JullBulls kalas på lördag. Jag ska ju nämligen hjälpa Emelie med tårtan då hon tyckte jag gjorde så fin dop tårta till Leon. Så det ska bli kul att få göra!
Efter det blev det en snabbrunda för att hitta någon present till JullBull. Hittade en medans det andra är på väg i posten i morgon - hoppas jag! Bara det kommer på fredag så är det lugnt.

Mommieblog

2009-01-12 ι 21:39:44.. Our life 8 Kommentarer

mammablogg-award

*Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden! Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag! Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!*

Fick denna award av Sweet Mama som var gullig att berätta att hon gillade min blogg.

Ger denna bästa award vidare till :

Emelie
Cassandra
Denize
Kim
Caroline
Taru

Leon är ett blåbär

2009-01-11 ι 16:36:49.. Leon i bilder 11 Kommentarer

Titta vad jag hitta på mormors data. Ett litet blåbär!
Det är nämligen hon som stickat tröjan...

Vilka mörka ögon, och mörkt hår (det som fanns kvar)
Ser ni att det är Leon?


Nervöstsammanbrott

2009-01-10 ι 19:24:13.. Our life 11 Kommentarer

Inget är som det ska och inget kommer bli som det skulle.
Det här var det sämsta som kunnat hända just  nu. Hur kommer framtiden nu se ut?

Med gråten i halsen har jag ännu inte släppt fram känslorna. Kvävde dom...
Fan också!!

To creative

2009-01-10 ι 14:57:52.. Our life 6 Kommentarer

Nej paus från bloggdesign igen och igen!
Nu får det se ut så här tills ikväll i alla fall - förjävligt och fult men men..
För nu kommer Fjun, ska inte sitta här då och fortsätta blir arg för inget blir som jag vill. Sen ska jag också leka min min lilla punkare! Han har tuppkam och hängslen idag.. Min lilla boob är cooling!

Se you later!


Designad dans?

2009-01-10 ι 00:48:36.. Our life 2 Kommentarer

Irreterad man blir när inget går som man vill.
Försökt och försökt att få till en design i photoshop. Men nej blir inte nöjd. Dessvärre fick jag en jätte bra idé nu. Men hallå, klockan är snart 1. Skulle ja sätta igång nu kommer jag inte i säng för ens i morgon bitti, eller väldigt väldigt sent i alla fall (beror ju på hur man ser på tiderna) Haha.
Inte heller speciellt bra att jag nu lägger mig så här sent. Ush klockan är redan 1.

Klockan går ju alltid super snabbt när man har saker att göra eller sitter vid datan. Som när man börjar spela tv eller data spel också, känns som man precis kommit in i spelet när man kollar på klockan och inser att det gått 2-3 timmar. Helt sjukt!

Anw, let's dance första avsnitt var ju ett måste tidigare i kväll. Hur töntig kan Blondinbella vara?
Nej hon kunde verkligen inte dansa och inte heller gå i högklackat. Eller var hon bara lite kissnödig?
Kanske skyller på det, who knows..
Jag håller på Laila Bagge i alla fall, eller Magnus Samuelsson. ENligt mig så tycker jag dom ska vara i final! Haha, säger jag nu efter första avsnittet. Kanske ska vänta några avsnitt till?

Men hitintills ligger mina röster hos snyggaste Bagge och starkaste Samuelsson.

Matgrisen

2009-01-09 ι 19:59:07.. Leon i bilder 7 Kommentarer

Min lilla boobs aldeless smutsig från lunchen som inte var så god tyckte han.
Men kex går alltid ner, det är mums i dom flesta stunderna.


Ska det vara så svårt?!

2009-01-09 ι 13:28:21.. Our life 6 Kommentarer

Varför ska verkligen ALLA bostads sidor kosta en jävla massa pengar?
Helt sjukt hur systemet fungerar..
Står redan i bostadskön (som kostar), men det lär ju inte ens leda till någonting på flera flera år.

Skulle nästan göra allt för att få en lägenhet.
Men en sak jag inte skulle göra är att betala mellan 250-500 kr i månaden för att KANSKE, försöka få en. För dom pengarna har jag inte lust att lägga, dom behövs!


Länge sen

2009-01-08 ι 22:21:49.. Leon i bilder 4 KommentarerGammal bild på mamma och Leon som sussar så gott.. Lilla lilla bebisen.

Pisshumör men ändå tacksamt glad

2009-01-08 ι 22:10:43.. Our life 0 Kommentarer

Det bara snöar och snöar.. Ush, ush, ush.
Blev just nu på jätte tråk humör och snön gör det inte bättre. Känner mig skit usel pga en massa dumma saker. Saker som jag lovade mig själv att inte skulle hända denna månad. Detta är inge bra!
Inge bra på den nya början. Pissigt att det skulle börja så här.
Känner att detta kan leda till något inte bra så bäst att stänga ner och gå och sova. Lägga sig i hygglig tid på väldigt länge också. Sova riktigt skönt ska jag också försöka, men kommer det gå? Så typiskt annars...

Det ända possitiva idag var underbara vänner.
Tack för en mysig dag med er, ETJ och CCJ.. Plus att Timoty körde mig ända hem. Tack, tack, tack snälla du!
Finns det något bättre än goa vänner?¨

God natt!


Tjock-korv

2009-01-07 ι 23:59:45.. Leon & hans vänner 9 Kommentarer

Stackars Julia idag.. Leon bara hängde som en uppstoppad korv på henne medans hon vred huvudet fram och tillbaka för att se något och höll upp hela honom. Nästa gång blir det overall för Leon och inte stora dunjackan med byxor till som tjockar honom. Han blev en sån där dagisunge som går som en pingvin som har för mycket kläder på sig. Haha, lite charmigt är ju det också.


EJ & CCJ

2009-01-07 ι 23:21:41.. Our life 1 Kommentarer

Dagen har ärats Emelie och Julia hemma hos Cassandra, Christofer och Josefin.
Lunch, pulkåkning, lek och middag. En superdag!
Trots att Leon inte alls ville gå ut när vi ville ha kul och leka i snön, han var bara jätte ledsen och ville gå hem så var det ändå jätte kul. Somnade super snabbt i sängen också. Blev välling i soffan och mys med mamma. Då somnade han på störten. Super skönt och bra. Ska nog börja göra så på kvällarna. Han får mysa med mig i soffan tills han är lite tröttare. Somnar skönare så..

Bilder från dagen kommer strax!

God morgon

2009-01-07 ι 09:38:35.. Foto - City & natur 7 Kommentarer


Mopsutställning

2009-01-06 ι 23:01:52.. Foto - Övrigt 8 Kommentarer


Idag var vi på Mopsutställningen i Kistamässan med alla andra husdjur.
Det blev inte mycket fotande på alla andra djuren då jag inte hade mycket batteri och ville därför fota voffsingarna som jag lovar mamma. Blev heller inga bra där då jag inte hade tid för att ställa in i det dåliga ljuset eller för att tänka då batteriet blinkade.
Men lite bilder hann jag i alla fall skjuta (som Maria sa).

Bäst gick det ju för Ettan (Valles syrra) som blev BIS Svart och fick då den allra finaste rosetten av alla! Avis där på dig Malin, får åka hem till dig och sno Ettan - jag vill också ha en sån på väggen!
Men det gick ju trots allt bra för mammas vovvar också. Valle var ju faktiskt nära, men slog ju inte Uffe såklart medans Falcon var mindre "bäst" av dom snyggingarna som kom in med honom. Men mamma är ändå super glad för rosetterna och vinsterna. Kolla på hennes blogg för att se vad dom vann.


Syidéer och god mat

2009-01-05 ι 21:04:17.. Our life 11 Kommentarer

Idag var vi på äventyr in till stan med gudmor Fjun.
Hungern bröt ut så det första vi gjorde var att sätta oss på IKKI. Åt en IKKI-ZEN som är både sushi, tempur och yakiniku. Det godaste ever innom japanska maten. MUMS! Efter det gick vi till Ohlssons tyger för att leta efter något kul. Jag hittade en stuvbit och lite annat som jag ska sy mössor till Leon. Men huvudsaken varför jag åkte in dit var för att köpa karborreband för att fixa skötväskan. Väl där inne hittade jag också påstrukbara bokstäver. Inte speciellt hyggligt billigt men riktigt kul att ha på tråkiga klädesplagg.

Anw, blev ju lite tyg i alla fall. Riktigt coolt, dessutom fick jag ganska mycket så tänkte sy en varsin mössa till Julia och Josefin också. Kan alla vara likadana - haha.

Cosy sun...

2009-01-05 ι 11:12:03.. Foto - City & natur 10 Kommentarer


God morgon

2009-01-05 ι 10:54:22.. Foto - City & natur 2 Kommentarer


Tick tack..

2009-01-05 ι 00:51:56.. Our life 6 Kommentarer


Nej nu börjar klockan ticka way to snabbt. Läggdags för huset här hemma.
Trots att jag inte känner mig trött, utan har en massa energi och krektivitet i kroppen så kommer det ut ur fel hål (tänkte jag säga, haha) fel sätt menar jag. Så  nu skiter jag i detta och släcker ner här för att försöka sova.
Trött är jag nog ändå, kan ju bara hoppas Leon är det också och fortstätter sova när jag går in i rummet. Han har som en klocka som ringer när jag kommer in i rummet. Då vaknar han snabbt och visar att han vill ligga bredvid mig. Men det är inte alltid. Brukar också gå hela nätter utan att han vaknar. Så jag ska inte klaga. Mitt monster sover nu i alla fall.

Vagn tokig!!!

2009-01-05 ι 00:20:27.. Barnartiklar 7 Kommentarer

I fredags var jag och köpte ny vagn till Leon. Den super coola, smidiga Bugaboo Bee.
Helt underbar vagn!!!

Och nu vill jag lova att det är slut med vagn byte och köpe för mig. Leon är inte ens 1 år och har haft 5 olika vagnar. Haha. Och det är inte så att jag inte varit nöjd med dom andra, utan helt beroende och knäpp på att byta hela tiden. Förnya och byta. Har fått vagn hjärna. Vet om typ varenda vagn som finns, nej nu ska jag inte överdriva men jag är helt kär i denna barnartikel. Skulle vilja ha alla - en för varje dag.
Men som jag sa, nu är det finito med det! Har kvar 2 av vagnarna och kommer spara dom.

Leon har haft :
1. Teutonia Fun (jätte skön, smidig och smal vagn. Perfekt cityvagn och för tråga utrymmen)
2. En Graco sulky vagn (som extra när bilen var fullproppad fick denna hänga med)
3. Bugaboo Frog (älskar denna vagn! Bästa bästa och super roligt när man kan byta klädslar. Tyvär gjorde jag mig av med den för att köpa Bee'n)
4. Urban Jungle (jätte jätte skön, stabil och underbar vagn - har denna kar)

Är jag sjuk eller är detta okej?


Myspromenad

2009-01-04 ι 21:07:23.. Foto - City & natur 7 Kommentarer


Prinsen går

2009-01-04 ι 20:32:06.. Leon i ord 6 Kommentarer

Idag har min älskade prins tagit sina första steg.. Hela 2 st blev det.
Fortfarande lite vingligt och inte vill han heller stå speciellt länge. Men det kommer, snart så! Han är ännu för feg och vill inte släppa mitt finger. Trots att han ändå bara håller lite gran.
Men han är ändå duktig min lilla korv. Killar brukar ju oftast vara lite senare än tjejer så kan inte gämföra med din duktiga lilla sessa Emelie - hehe. Julia kan ju redan gå och är bara 1 månad äldre än Leon.


Vinterpromenad

2009-01-04 ι 20:08:39.. Foto - City & natur 6 Kommentarer


Leon gillar att bada

2009-01-03 ι 09:25:59.. Leon i bilder 9 Kommentarer

Synd bara att vi inte har något badkar här hemma, annars hade han fått bada flera gånger om dagen då han tycker det är skit kul. Medans nu blir det mest snabbduschar och ibland sitta i badbaljan och leka när mamma orkar. Det där lät ingen bra, hehe. Men det ska få bli mer bad nu..
Han gillar ju att skvätta och plaska!Här badar han hos CCJ i deras badkar.

2008 - 2009

2009-01-01 ι 19:37:44.. Foto - Övrigt 15 Kommentarer


Happy new year!

2009-01-01 ι 18:06:19.. Foto - Övrigt 2 Kommentarer


The past and future

2009-01-01 ι 17:40:07.. Our life 5 Kommentarer

En liten sumering om vad som hänt under mitt 2008.

Jobbade på Ica och fick en massa kosing under ett tag.
Jag fyllde 18 år och förnyade/uppgraderade kameran till min efterlängtade Canon 40D.
Fick en underbar mage att mysa med.
Som sen blev till världens underbaraste/finaste son.
Blev tightare än någonsin med bästa vännen och hon blev Leons gudmor.
Fick åka på en underbart mysig semester till hölick med dom som betyder mäst i min värld.
Återupptog en gammal vänskap som varit borta i mer än 8 år.
Men förlorade en annan skara med vänner.
Ersättning mot det så träffade jag en massa nya mamms-vänner som förgyller min dag.
Fick höra "mamma" som rop efter mig och se världens finaste unge växa.
Som pricken över i:t så fick nytt jobb som är det bästa, hos dom bästa och ser då en framtid för oss själva.


En sumering av vad som ska/önskas hända under vårat 2009.

Först på listan är ju att hitta eget boende. Så vi kan starta upp något eget, bara jag och Leon.
Inskola Leon hos dagmamman så jag kan börja jobba i mars.
Vara ekonomisk och sätta upp en plan.
Ha en underbar semester i sommar med det bästa sällskapet.

Sen kommer det blir en massa andra förändringar då det gäller både Leon och mig.
Bättre rutiner och sluta vara lat. Nu är det en början på vårat nya liv tillsammans!

STARTSIDAMichaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!
Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!

Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!


Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December