Deppiga februari?

2009-02-28 ι 23:02:36.. Our life 2 Kommentarer

I morgon är det mars. Då kan vår-vädret få komma! Please... Behöver lite uppfriskning här!!
Lite halv deppig just nu, och inte bara för att det är äckel snö ute och vetskapen att det inte alls kommer bli vår inom den närmsta tiden. Det stora är att jag fick inte jobbet som var så otroligt lockande och kändes ju så bra på intervjun. Uh! Men dom hade ju andra tjänster och det lät som på honom jag pratat med att det verkligen skulle behövas. Så har skickat mail tillbaka nu och hoppas på det bästa - igen. Why is all against me?

Good night.

Sarah Dawn Finer

2009-02-28 ι 21:44:42.. Our life 1 Kommentarer

I think i gonny cry and die. Sarah's låt (i melodifestivalen) var ju klart den bästa av alla.
Till och med bästa av alla alla tycker jag! Alltså en vinnare för mig hittills...
Helt tokigt bra text, föll pladask för den på en gång. Kan relatera mig till den så mycket, därför jag tyckte den var så bra kanske. Men verkligen verkligen min låt. Gud jag kunde nästan börja gråta där ett tag. Texten var.... ja i love it! Almost my words.

Anw, saken jag skulle komma till var ju att hon gick ju f*n inte ens till final! J*vla svennar!
Vad är erat problem? The best voise ever with the best song.. Send her to Globen!
Det är med en sån här låt man kan vinna eurovision.

Lyssna på låten » här «

Utmaning

2009-02-28 ι 13:43:17.. Our life 2 Kommentarer

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Michaela
2. Ett ord på fyra bokstäver: Majs
3. Flicknamn: Meija
4. Pojknamn: Milo
5. Yrke: Massör
6. Färg: Mörkgrå
7. Klädesplagg: Mjukisar
8. Mat: Mozzarella
9. Sak i badrummet: Matta
10. Plats/stad: Maldiverna
11. En orsak att vara sen: Möte
12. Något man skriker: Men
13. Film: Mamma Mia
14. Något man dricker: Mjölk
15. Band: Mando Diao
16. Djur: Mördarsnigel
17. Gatunamn: Maria Prästgårdsgatan
18. Bil: Mini eller Mitsubishi
19. Sång: Mean - med Pink

Jag utmanar Mamma, Mormor, Fjun, Kim, Emelie och alla som vill!

The big/smal day?

2009-02-28 ι 13:21:38.. Our life 0 Kommentarer

Upptagna dagar resulterar i inga inlägg här på bloggen.
Men back in business, vi har varit på äventyr med TEJD. Super kul, super mysigt. Allting super helt enkelt!
Nu är vi hemma igen och äventyr ska vi snart på igen. Följa med E & E till IKEA. Gud vad jag hatar IKEA i barkaby, den i kungenskurva är såå mycket bättre men också såå mycket länger bort. Har ingen aning om hur man skulle åka dit, så då får barkaby's IKEA duga. Men Leon ligger just och sussar lite middag, en liten stund till ska jag nog hinna få titta här på datan innan det blir full rulle igen på det lilla monstret. Men sen blir det IKEA.

Sen desstuom så går jag desperat och väntar på att företaget jag sökte jobb hos ska ringa. Spännande spännande! Hoppas hoppas! Väntar i iver på att få höra något bra, snälla snälla gick me someting back..

Ha en mysig lördag!
Bilder från mina dagar kommer senare...


Mera Julia

2009-02-27 ι 09:57:45.. Leon & hans vänner 2 Kommentarer

Lite mer bilder på goaungen Jullis när vi var på andys lekland. Hon var helt tokig!
Men det är ju försej så det ska vara, ungarna ska vara tokiga där och lugna när man går hem. Tror att alla föräldrar åker nog hem med trötta/helt slut barn. Som en liten tjej vi såg utanför andys. Hon hade prinsess klänning, kanske var i 4års åldern, hängde helt slut på en stol och sa "ååååh var det är underbaaaart".. Hahaha så söt!


Allergisk mot vaccinet?

2009-02-27 ι 09:28:37.. Leon i ord 0 Kommentarer

Har glömt at berätta om Leons snygga lår..
Sisst (eller näst sisst) när han tog vaccin vid halvåret, eller när det nu var? Hehe. Då fick han i alla fall knöl i benet där sprutan togs. Det var tydligen ingen fara, den skulle försvinna men nu ett halvår senare är den fortfarande kvar så ska ringa bvc idag då jag innan pratat med vårdguiden som är så otroligt ointreserad. Ush!

Men sen i tisdags då han fick sitt 1års vaccin så har han som två stora tennisbollar på benen. Helt rödflammiga, hårda och ömma. Stackars min skrutt värkar vara lite allergisk? Eller överkänslig i alla fall. Men nu ser det dock lite bättre ut, tack och lov. Men ska ändå ringa bvc för att kolla..

Let's se what they say.


City med EJ

2009-02-26 ι 21:43:50.. Our life 2 Kommentarer

Idag var Leon hemma från dagmamman pga hans dumma magen.
Men tror det inte är någon fara längre, han värkar mycket bättre i magen nu!! Very good.

Anw, så vi åkte på äventyr till stan med Emelie&Julia. Vi möttes i fridhemsplan för att gå och kolla hos Vild Änglar om dom fått in Nova Star mössor, men ingen framgång där. Så vi åkte vidare in mot centralen. Gick och tittade lite på POP innan och sen ner mot Zara. I sommar kommer det vara Zara som gäller, både för mig och Leon. Jag och Emms hittade skit mycket fint, och vi har kommit överens om att vi måse faktiskt skämma bort oss själva någon gång också och inte bara barnen. Så jag bara längtar tills jag fått min första lön när jag börjat jobba (hoppas hoppas på att jag får jobbet så jag slipper leta och leta och snåla och snåla).

I morgon är det fredag och dagen efter ska dom höra av sig. Oh herregud. Hoppas hoppas hoppas!

Bjuder på en bild på underbara Jullis jag tog för några dagar sen..

Smooth as silk

2009-02-26 ι 00:03:41.. Leon i bilder 4 Kommentarer


Tree branch

2009-02-25 ι 22:34:59.. Foto - City & natur 5 Kommentarer


Vi ♥ Fjun

2009-02-25 ι 10:48:16.. Our life 3 Kommentarer

Idag är ingen vanlig dag, nej det är gudmor Fjuns födelsedag. Hurra hurra hurra! Hurra hurra hurra!
Är så otroligt glad över att du finns i våran närvaro vännen. Tänk vilken idol Leon snart kommer få.
Vi älskar dig!

Om ett tag så ska vi åka över till Fjun och bjuda henne på super god lunch innan hon ska åka iväg på kryssning med Filip. Nu måste jag dock skynda mig att fixa klar present, mat, kläder och göra iordning oss själva.


Leon för 1 år sedan...


God natt!

2009-02-24 ι 23:56:54.. Leon & hans vänner 2 Kommentarer

Innan sängen kallar så bjuder jag på denna knas bild på Jullbull och Leonbus.
Underbara ungarna!


Stackars Leon!

2009-02-24 ι 23:51:28.. Leon i ord 0 Kommentarer

Glömde ju också berätta att min lilla älskling har fått mask i magen.
Låter äckligt, men stackars liten. Och mask i magen är inte farligt över huvudtaget, alla barn får typ det någon gång. Han kan ha fått det från både det ena och det andra... Hundarna, barnen hos dagmamman, snön, sand.
You name it typ!

Han har varit lite konstig i magen hela helgen och nu, trodde det var förkylnigen som krypit ner i magen men kan ju lika väl vara masken som hjälpt till också. Men ush, stackars Leon i alla fall! Så idag fick han första doseringen av medicinen. Hoppas han blir bra snart bara, tycker så synd om honom!!!


Händelserik dag

2009-02-24 ι 22:30:49.. Our life 1 Kommentarer

Idag har det varit mycket saker som hänt!
I morse var min mormor jätte snäll som sjutsade mig och Leon till bvc för ettårs pruta + vägning och mätning. Leon hade inte gått upp nästan någonting på över 2 månader och vägde bara 8050g och var 73cm lång.
Det var inte oroväckande så men hon ville att jag skulle komma tillbaka om 2 månader för att se att han gått upp mer då. Sen gick sprutorna ganska bra denna gång faktiskt. Första sprutan gick utan gnäll då mormor var rolig som stog och blåste såpbubblor men den andra, som tydligen gör ondare, var inge kul alls. Stackars dom små liven som inte fattar någonting och blir stuckna i benet när mamma håller fast armarna. Tur att det gick över snabbt!

Anw, sen åkte vi och mötte Emms&Jullis. Vi alla åkte till brandbergen för att hämta våra snygga gipsavgjutningar av ungarnas händer/fötter. Bild på den snygga "tavlan" kommer i morgon.
Sen åkte vi förbi centrum, åt god lunch (tack mormor) och sen in mot östermalm där jag skulle på arbetsintervju. Var inte alls nervös innan men när vi började närma oss pirrade det i magen. Snälla/underbara Emelie satte sig med barnen på vallhallagrillen och gav dom mellis medan jag gick in på intervju. Den gick super bra, kändes riktigt bra men det var dock ganska många som tydligen sökt denna tjänst. Så i helgen kommer dom kontakta mig om jag är en intressant kandidat som dom vill kalla på en andra intervju. Hoppas hoppas hoppas!!!!
Dock hade dom ett annat jobb erbjudande att ge mig om denna tjänst inte blev aktuell. Så vi får helt enkelt se i helgen! Allt jag kan säga är att jag är super glad över denna chans. Jag ser verkligen en framtid för oss nu.
Allt jag vill är att få detta jobb, åååh vad jag hoppas!

Men tack snälla du, lovely Emms för att du ställde upp med Leon-vakt. Du är bäst!

Bästa sötnosen

2009-02-23 ι 23:50:03.. Our life 3 Kommentarer

Nu har jag suttit och kollat lite på facebook jag inte varit inne på över 100 år.
Fattar där ingenting och därför inte brytt mig, men ska nog ta tag i det och försöka hitta massa gamla vänner. Hm.. vågar man det föresten? Hehe. Vi får se om jag hittar några.

Nu ska jag dock upp och sova, börjar bli lite för sent och inte kan man gå upp senare än halv 9-9 för då blir Leon helt galen. Haha, nej men det är faktiskt väldigt skönt och bra att gå upp hyffsat i tid, jag hinner göra så otroligt mycket mer än om man går upp senare. Blir ju helfel med frukost och lunch då också.

Natti, natt - bjuder på en bild på min helt underbara älskling hemma hos TEJ!


Vänder all motgång?

2009-02-23 ι 23:19:50.. Our life 2 Kommentarer

Skit med alla samtal idag. Denna dag förvärrade bara allting..
Stockholmstads-bostadsförmedling kunde typ inte erbjuda mig förtur i kön ens. Om man var psykiskt sjuk eller hade mentala problem osv kunde man få hjälpa men inte jag. Jag är ju bara en ensamstående mamma som har det knasigt hemma och i desperat behov av att flytta som inte behöver det egentligen då.
Jag kan ju vänta i j*vla 3 år eller nått. Ingen fara!

Men som lite ljus i mörkret så ska jag faktiskt på arbetsintervju i morgon. Kul va?
Inte 100 på vad jobbet riktigt innebär men vi får se i morgon vad arbetsuppgifterna är och hur tiderna ser ut. Kotoret ligger i alla fall inne i stan, på fanciga östermalm - eller stadion. Så det är en liten bit att åka då men en lagom lång bit. Och nu hoppas jag bara på att detta jobb kan vara något och att jag får det sen! *håll tummarna för mig*

Innan intervjun ska jag först åka och vaccinera Leon på bvc. Ska bli super kul att se vad jag väger och hur lång han blivit också, är övertygad om att han blivit jätte stor nu! Sen ska vi också åka och möta Emms&Jullbull. Vi ska hämta våra snygga gips avgjutningar vi gjort av barnens händer och fötter. Det ska bli spännande att se hur Leons ena knas hand blev och Jullis allt för nertryckta fot. Hehe.


Mops ryck!

2009-02-23 ι 22:46:14.. Foto - Övrigt 4 KommentarerMamma och Falcon idag ute på en prommis. Jag som bara skulle fota snön lite..
Falcon var betydligt roligare i alla fall, haha!

Blekt väder

2009-02-23 ι 16:28:58.. Foto - City & natur 3 Kommentarer


Och det kallas hjälp?

2009-02-23 ι 11:27:06.. Our life 5 Kommentarer

Hata hata hata soc och allt som har med hjälp att göra.
Ringde stadsdelsförvaltningen nyss ang Leons daghemsplats och hur allt det funkar osv. Har ju liksom ingen inkomst just nu så då måste jag skriva i det då jag inte ska behöva betala så mycket i avgift. Så nu hoppas jag på att få en den snart som möjligt och att jag får tillbaka pengarna jag redan betalat in för februari.
Men det lär ju dröja ett bra tag om jag känner dom rätt...

Anw, sen ringde jag soc för att få hjälp med ekonomisk bistånd, bostad osv. Jag har ju som sagt ingen inkomst just nu, bara barnbidrag och det är ju inget att hurra för direkt. Så för att kunna betala "hyra" och alla andra räkningar och livsbehövande saker, så måste jag ju få pengar någonstans. Har alltid tyckt att dom som ringer soc och kräver dom på pengar är lata, dumma i huvudet och helt bort blåsta i huvudet. Gör något själv liksom men hur ska jag kunna leva with out no money? Hm... Ligga begravd under sängen kanske.
Så i alla fall, för att kunna få ekonomiskt bistånd måste man ha varit inskriven i arbetsförmedlingen i minst en månad osv. Hon tyckte jag lät dum som ringde henne typ och var skit otrevlig. Sen började vi prata om bostad och jag sa att jag sökt i över 1 år nu på allt möjligt men allt hon kunde göra var att önska mig lycka till. Med att ligga begravd under sängen hos mina föräldrar liksom... Yes, that's life!

Så nu ska jag gå in på stockholmstads bostadsförmedling för att ansöka om förtur så det kanske kan hjälpa lite.
I hope so but i don't think so..
Sen ska jag också fundera och lägga upp en plan om hur Leon ska gå hos Ia. Kanske bara 3 dagar i veckan så jag kan ta ut den sista mammapenningen jag har kvar? Hm, låter lite lockande men hur bra är det för Leon att bara gå sådär ibland? Kan väl inte vara allt för dumt, eller?

Uppdatering!
Du Margareta som skrev : "Hej! Visste du inte det när du skaffade barn att man inte bara får bostad och pengar! Det är det som är problemet när man inte har gått klart skolan, börjat jobba och sedan skaffa barn".
Jag hade haft jobb nu om inte cafét jag skulle jobba på såldes och min förra chef på mitt gamla arbete inte hade tagit in så många nyanställda. Egentligen har jag ju ett jobb men kan inte jobba kvällar och helger då jag har Leon. Och jag ångrar ingenting om du försökte få mig att få skuldkänslor eller tänka att jag kanske är dum i huudet. Hälldre ha Leon och inga pengar än massa pengar utan Leon.
Jag förväntar mig inte att få allting serverat men socialens jobb går ut på att hjälpa folk. Men dom smutskastar bara en och ber en lycka till med omöjliga saker. Jag har nu lämnat dom åt sidan och fokuserar på att få ett nytt jobb.

God morgon i äckelvädret

2009-02-23 ι 10:42:18.. Our life 0 Kommentarer

Leon är hos dagmamman idag och jag ska ringa en massa samtal och handla lite innan det blir hämtning i detta otroliga snö oväder. Eller ovänder är det kanske inte, ingen storm eller snöfallning nu men ush fasiken så mycket snö det är. Tur att jag har Urban Jungle vagnen nu, buggan funkar ju inte i så här mycket snö. Sen vill jag spara lite på den också så att den inte blir allt för utsliten till våren/sommaren. Då ska den ju vara snygg! Hehe.
Men bajs på detta väder i alla fall. Hatar verkligen vintern när detta snökaos är. Visst är det kul med snö så men inte nu. Nu ska det försvinna och våren ska komma. Slippa alla tjocka kläder, släpa vagnen i flera timmar på sträckor som bara tar 5 min och att man måste frysa. Hur mycket kläder jag än har fryser jag nog lite någonstans ändå. Eller så svättas man som fan. Finns inget mellanting. Blä för denna snö i alla fall, visst?

Anw, nu ska jag söka reda på lite telefon nummer för att ringa lite.
Sen ska jag ringa till mormor och fråga henne om hon har lust att åka och handla lite. Bye så länge!

Jullbull & Leonbus!

2009-02-22 ι 22:21:03.. Leon & hans vänner 4 KommentarerNågra bilder från helgen på busungarna som lekt så bra tillsammans.
They love each other already ♥

Helgen

2009-02-22 ι 20:31:00.. Our life 1 Kommentarer

No blogging i helgen, tråkigt va?
Men det var så här att i fredags så blev det en liten inpusgrej att jag mötta Emms&Jullis. Vi bestämde oss för att äta tacos tillsammans, titta på let's dance och det blev till och med övernattning! The best ever. Så otroligt mysigt hade vi och ungarna sov som stockar. Inget bråk eller stök, på morgon kvisten vaknade dom tillsammans på gladaste humöret och lekte vidare. Det år så, man ska fasiken bilda kollektiv för ungarna ÄLSKAR det ju! Hehe.

Anw, lördagen bjöd på att vi åkte till andys lekland i sickla och där var det tok mycket folk. Men vi stannade tapper i ett par timmar nästan och ungarna fick leka som tokar. Upp i rutchbanorna och ner i bollhavet. Upp igen och fram och tillbaka. Och när det sen blev hemdags bestämde vi att ytterligare en natt skulle spenderas hos familjen TEJ (Timothy, Emelie och Julia). Så vi gjorde super god egen wok, tittade lite till och från på melodifestivalen då vi HATAR programledaren, håller ni inte med?!
Och inte var det några höjdar låtar denna gång, förvändade mig mer av både BWO, Molly och EMD faktiskt. Trots att alla dom gick vidare till final och andra chansen.
Ungarna som hade lekt extremt hela dagen somnade i våra knän och vi avslutade med både chips med dipp och popcorn. Riktig myskväll! Och synd att inte mrs D kunde komma som egentligen var tänkt i fredags. Men E & T får matcha in honom någon annan dag, hihi.

En kort liten uppdatering från dagarna som gått i alla fall.
Bästa helgen på väldigt länge. Hoppas jag inte tröttat ut er, hehe. Tack i alla fall TEJ - Love ya!

Svar på frågorna

2009-02-20 ι 12:59:00.. Frågor om oss 4 Kommentarer

Var din graviditet planerad?
Att jag skulle bli gravid med Leons pappa var inte planerat nej!

Hur reagerade du när du fick veta att du var gravid?
Jag fick reda på att jag var gravid när jag var i vecka 14 så jag blev ganska chockad!

Tvivlade du någon gång på att behålla Leon?
Nej! Leon är det bästa som hänt mig och dessutom när jag hörde vecka 14 så fanns inte abort i tankarna!

Ville pappan oxå behålla honom?
I början sa han blankt nej men skulle inte backa om jag behöll Leon.

Hur tog dina föräldrar det när du blev gravid?
Min mamma var med mig på sjukhuset när jag fick veta det och under sjukhusvistelsen den dagen hade vi skojat om det så när jag sa det skrattade hon. Sen när hon såg att jag menade allvar blev hon tyst, lite bakfallen typ. Inte så att hon predika för mig hur arg hon var men kan ju säga att hon hoppade ju inte av glädje i början kanske och det var ju för att jag gick i skolan, hade inget förhållande och bodde hemma. Men efter ett tag när hon vant sig av tanken så var det mormors lilla pyre där inne i magen och typ det bästa som fanns.

Hur valde du namn till Leon? Var det efter någon eller för att det är vackert? (det tycker jag för min morfar hette det och nu min systerson som är bara en månad)
Jag hade ganska många namnförslag i början (bla : Leon, Lexus, Joy, Alexis, Milo, Tristan). Det försvann mer och mer men Leons pappa vägrade Lexus som jag älskade. Men jag bestämde ju inte helt pga att jag ville se honom först men i slutet sa alla Leon och det var klockrent när han kom. Jag fastnade ju för namnet på en gång oh tänkte på det hela graviditeten medans vissa namn kom upp och försvann lika fort.

Har inte Leon någon gudfar?
På pappret finns ingen gudfar, och ärligt så vet jag inte varför jag inte frågade Filip (Fjun - gudmorn's kille) Men han är väl som gudfar då han är tillsammans med gudmor. Och Leon diggar honom verkligen så från och med nu då så får han vara gudfar. Hoppas det är ok Fille?! Haha.

Har du gjort någon barnmat till Leon själv eller har du köpt allt?
Jag har gjort mycket själv. Brukade göra när han var mindre stora portioner som jag sen frös in men nu äter han ju typ det vi här hemma äter så behöver nästan aldrig göra special mat åt honom. Men när man är ute, träffar vänner så är det ju lätt att ha med sig en burk där emot.

Känns det jobbigt att lämna Leon så tidigt hos dagmamma då han bara är 1år?
Självklart är den första tiden jätte jobbig men jag känner fortfarande inte att jag går och lämnar iväg honom. Tror att det är mycket lättare att börja hos en dagmamma som Leon går hos. Dessutom när jag känner henne så blir det aldrig på samma sätt att jag går och lämnar honom på dagis där det finns många fröknar man inte känner... Blir som att hon typ är barnvakt.

Har du inte haft möjlighet att vara hemma längre med Leon?
Jag hade kunnat vara hemma med Leon ett litet tag till då jag har några dagar kvar men eftersom att jag skrev in honom hos dagmamman såhär tidigt för att jag skulle börja jobba på ett café då dom behövde hjälp snarast. Men nu eftersom att dom sålde cafét så kan jag ju inte helt plötsligt ångra mig. Han har ju fått plats där och kan inte direkt skjuta upp platsen. Eller?

Hur träffades du och Leons pappa?
Vi träffades på mitt gamla jobb...

Förstår att du och Leons pappa inte är tillsammans men träffar han Leon någon gång?
Nej vi är inte tillsammans och ja självklart träffar han honom. Just nu ser det ut så att vi åker hem till honom varje onsdag em/kväll och är där ett par timmar. Och varannan söndag träffar vi antingen bara honom, hos sig, eller Leons farmor&farfar och ibland farbror också...

Har du en bra kontakt med Leons pappa?
Vi har en hyggligt bra kontakt...

Berätta om Leons pappa!
Jag vet inte riktigt vad eller hur mycket jag ska eller får säga. Ha varken lust eller vilja att berätta om honom så. Men pappa H som vi säger här på bloggen pluggar just nu och jobbar extra på Icas kontor typ. Han har tjej, en yngre bror som är militär som varit nere i något afrika land när Leon var super liten men är nu tillbaka i sverige. Och både han, hans bror och föräldrar bor typ 100 meter från varandra.

Du skriver aldrig (nästan) något om honom, är han inte med och firar jul,födelsedag m.m. med honom?
Jag tycker att denna blogg handlar om mig och Leon. Inte relationen mellan han och hans pappa. Visst ingår han i hans liv men jag har vissa anledningar till att inte skriva om honom här. Han själv kanske blir sur då också men jag vill inte dela med mig om våra relationer här. Alldeles för privat!
Och jo jag har åkt över till honom under dessa spesifika helger för att han ska få något paket osv..

Kommer du att ha delad vårdnad med pappan när han blir lite större?
Vi har redan delad vårdnad... konstigt nog kanske.

Vad är det bästa med att vara mamma?
Den frågan är så otroligt svår. Men det bästa och coolaste som någonsin hänt mig är helt klart förlossningen. Och sen att få upp sitt barn på bröstet är den bästa känslan som finns.
Så jag kan tyvär inte säga vad som är det bästa med att vara mamma för Leon är det bästa som finns för mig. Men jag kan ju säga att det är helt underbart att sitta och titta på sitt barn som ligger och sover. Ett litet barn som inte vet eller har några bekymmer utan bara lever. Sitt egna barn också. Så otroligt mycket kärlek det finns mellan oss. We are the number 1 team!

Vad är det jobbigaste att vara mamma? (det kanske finns någon stund när det är jobbigt)
Jag ska inte vara dum och ljuga. Självklart kommer det tider då jag önskar att jag hade mer hjälp eller att någon bara kunde ta honom ett tag. När inget är bra, han bara gnäller och han slingrar sig som en orm vill man bara pausa i 10 min så man kan samla sina tankar, pusta ut och ta det lugnt. Men så är det ju med nästan allt.
Eller om han kanske vaknar på nätterna när han är sjuk och vill inte sova. Såklart har jag tänkt "tyst jag vill sova" men det är ju inte som att man går och lägger ungen i garderoben för att få sova. Hehe. Och jag kanske inte ska yttra mig speciellt mycket om det för Leon är och har alltid varit duktig/snäll på nätterna osv..

Vill du ha flera barn om du träffar mannen i ditt liv ?
Om jag vill ha flera barn? Jag SKA ha flera barn. Haha. Men som sagt, man ska ju ha Den mannen i sitt liv. Vill känna familjelyckan med en mamma OCH en pappa som pussas och kramas efter förlossningen och lever lyckliga i alla sina dagar. Hihi. So, where are you my man?!

Planerar du fler barn?
Lite svårt att planera barn när man är själv. Man kan ju hoppas på en jungfru födsel men tror inte jag kommer lyckas. Haha, eller vad tror ni?
Annars hade jag nog inte bangat...

Undrar om du vet några bra butiker för barn på internet ?
Det finns så otroligt mycket nätbutiker med både kläder och saker till barn. Jag brukar söka runt och kolla överallt när jag beställer så jag vet faktiskt inte alla jag beställt eller varit inne på. Men några jag kommer ihåg är :
http://www.havenstockholm.se/
http://babyshop.se/
http://www.oiidesign.se/
http://kidzshop.jetshop.se/default.aspx
http://www.myfirstroom.se/
http://www.gangstar.se/
http://www.stockiddo.se/

Hoppade du av skolan? Och isf, söker du jobb nu eller pluggar du?
Jag och skolan är ju en historia försej. Men jag kan säga såhär att jag gick ett år och hoppade av, jobbade ett år och hoppade sen på igen. Men då blev jag gravid och försökte läsa snabbkurser. Dock kan allt jag studerat inte räknas som gymnasiekompitens...
Så just nu söker jag jobb Ja, då mitt gamla jobb hos ica bara kan ge mig kvälls och helgtider och då kan jag inte jobba. Så just nu är jag desperat då jag inte längre har någon mammapenning!

Har du påbörjat något gymnasieutbildning? Eller har du tänkt gå någon?
Första gången jag började gymnasiet gick jag teknik - arkitektur och design men bytte sen till Natur - estet. Och när jag började igen efter ett år pluggade jag Foto!
Och just nu kommer jag inte börja plugga igen då jag behöver ett jobb för att kunna få pengar så jag kan försörja mig och Leon och så vi kan flytta. Men i framtiden kommer jag ju absolut att plugga till det jag ska jobba med.

Vad jobbar du med?
Har en anställning hos Ica men pratade med min chef i veckan och han kan tyvär bara ge mig kväll och helg jobb - då jag inte kan. Sen har jag också prov jobbat i några veckor hos Talking People där jag ringde och bjöd kunder på produkter.

Hur bra betalt är det?
Hos Talking People tjänade jag 16 kr per produkt jag bjöd på. Och jag kunde under en dag bjuda på ca 60 produkter men vissa dagar ända upp till 75 eller bara 30. Så der är inget jobb för en ensam mamma som behöver en stabil ekonomi.

Vart vill du helst flytta om du har möjligheten att välja?
I dagens läge så skulle jag faktiskt vilja bo i närheten av där jag bor nu då Leon går hos dagmamma här och jag vill absolut helst inte flytta på honom. Men om det skulle vara så att jag fick en lägenhet på andra sidan stan så skulle jag nog ta den chansen.
Men antingen här ute i hässelby eller närmare stan - typ åkeshov, bromma eller borta i hammarby höjden skulle sitta fint. Finns mycket i åtanke men just nu fokuserar jag på att hitta ett nytt jobb!

Vem är din förebild?
Min förebild... Hm... En kombination av min mamma, mormor och vänner!

Drömmer om?
Att få ett nytt heltidsjobb, lägenhet och en man att dela allt med. Då är mitt liv fulländat, helt perfekt även fast vi skulle behöva snåla och leva på inte alls mycket pengar. För då jag kärlek och lycka!

Om Du fick skänka mycket pengar (som du fått för ändamålet) till en organisation, vilken?
Åh vilken svår fråga. Barncancerfonden eller något sånt likande!

Vad för musik gillar du och Leon ?
Min musik smak har varit otroligt bred men just nu håller jag mig nog till rocken! Och Leon diggar nog det mesta, men hans favoritlåt är Curly Sue med Takida, and that's our song.

Hur går det med lägenhetssökande ?
Ja det går så otroligt j*vla segt. Finns ingenting just nu. Alla bostadsköer är så otroligt sega och enormt långa. Så om någon vet någon som kanske vet någon som har en lägenhet så give it to me!!!
Elle några som har lust att bilda kollektiv kanske?

Vad gör du om ett år?
Om ett år bor jag tillsammans med Leon i en fin lägenhet, hoppas på att jag har hittat någon att leva med kanske och jobbar på ett jobb jag trivs med.

Hur man får tag i den där smeten du gör på tårtan då den inte va gjord av marsipan utan det va väl sockerpasta eller va det nu heter?
Ja det är sockerpasta. Man kan göra det själv men jag har valt att köpa färdig. Man kan beställa den på alla möjliga hemsidor men även köpa den i typ tåraffärer, såg att det till och med numera finns hos panduro.

Vart köper du alla dekorationer till tårtorna ni gör?
Jag har köpt allt hos http://www.dekoreramera.se/

Hur gör ni tårtorna? Kan du lägga upp beskrivningar?
Hur jag gör mina tårtor? Det är väl inge speciella konstigheter. Alla vet ju hur man gör tårtor. Lager på lager och sen kavlar jag bara ut pastan och lägger på. Trycker sen ut ur stansar (blommorna jag har) och dekorerar.

Vad har du för kamera utrustning?
Dom flesta, men inte alla, bilder jag lägger ut på bloggen är tagna av min Canon EOS 40D.
Har sen 2 olika objektiv som jag använder mest - Sigma 50mm f/2.8 DG MACRO, Canon 70-200 (långzoom). Men även ett annat - Canon 18-55mm, som dock är sönder tillsammans med min blixt som också är sönder.
Så på min önskelista till min födelsedag är ett mindre objektiv med vidvinkel och en ny blixt!

Vilka program använder du dig av för att få bilderna snygga? Photoshop? Är du självlärd?
Jag brukar faktiskt inte redigera mina bilder alls mycket. Och i så fall bara färgerna mest och ibland kanske jag gör någon total förändring, som någon effekt osv.. Och då gör jag det i Photoshop  ja och jag är självlärd också. Allt jag läste (lärde mig) under gymnasiet kunde jag redan.

Hur länge har du hållit på med bloggdesign?
Ja i början fattade jag ingenting men i något år då kanske. Hm, då var dom super fula dock - haha.

Tävling

2009-02-20 ι 10:26:30.. Our life 0 Kommentarer


Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos Zillstar i  » Nikitas blogg «
Tävla HÄR du med!

Snooooooor

2009-02-20 ι 10:13:55.. Our life 0 Kommentarer

God förmiddag!
Sitter just nu i soffan med en super super snorig Leon. Nu är det bara rinn-snor kvar. Det bara rinner och rinner men han verkar inte störas utav det heller. Hehe. Crazy kids?
Anw, trots att han sov så dåligt på kvällen och vaknade stup i kvarten så hade han somnat igen när ja kom upp och vaknade inte förens sent på natten/tidigt på morgonen. Vet exakt inte vilken tidpunkt men kan gissa på vid 5 tiden kanske. Och så fort jag la honom i min säng så somnade han igen. Myspellen.

Nu ska jag faktiskt ringa till en restaurang som sökte jobb. Den ligger ganska nära här så det skulle ju vara as skönt. Men hur stor är chansen att jag skulle få det? Hmm, inte stor va...
Sen ska jag ringa några andra samtal förhoppningsvis.

Och föresten! Snart kommer frågorna in. Spännande va?

God natt

2009-02-19 ι 22:19:09.. Our life 3 Kommentarer

Verkar inte komma mer frågor men väntar ändå till i morgon innan jag lägger upp svaren.
Men passa på nu om ni funderar eller vill veta något! Skriv en fråga » här «..

Leon sover inge bra i alla fall och tänkte gå upp och lägga mig med honom nu. Vet inte riktigt vad som är felet men han vaknar stup i kvarten och gnäller till. Ganska bra att lägga sig hyffsat i tid också! Very good, synd bara att jag inte har någon musik att lyssna på, kände verkligen för det..

But, night night!Coola dressen

2009-02-19 ι 19:54:46.. Leon i bilder 2 Kommentarer

Leons outfit idag såg ut så här...
Så jädra coolt att ha allting i samma tycker jag - ser helt galet ut!
 Och han fick i alla fall många komplimanger för det också!


Heldag med Emms&Jullbull

2009-02-19 ι 18:24:32.. Our life 1 Kommentarer

Måste ju bara börja med att säga : Åh så kul det är med en massa frågor! Vill svara på alla redan nu men kanske kommer några mer frågor indroppande så verkar ju löjligt om jag ska svara på dom senare..
Så tyvär ni får vänta till i morgon bitti i alla fall!

Anw, denna dag har typ varit perfekt!
Mötte Emelie och Julia i gullmars där vi begav oss till Brandbergen för att göra gipshänder av ungarna. Julia gjorde dock två fötter då hon greppade i leran och det blev bara mos av det. Haha, hon var inte bra på detta så nu har jag och Emelie sagt att hon får köpa lera på panduro eller göra en själv så Jullbull får träna lite. För man måste ju ha en handavjutning i gips.. (vänta nu, stavas det jutning? Lät som njutning. Haha.. Med g kanske det är?)
Uppdatering! Haha, stavas ju med gj.. Tack Sara!

Efter brandbergen åkte vi till farsta och gluttade lite i affärer. Vi åt super god lunch, bra där Emelie! Och gav ungarna mellis när dom vaknat. Sen efter x antal timmar med massa skratt, gluttande och skrik åkte vi hemmåt.
Där vi på vägen åkte förbi fridhemsplan för att byta ett par byxor Leon fått i födelsedags present som var i fel storlek. När jag sen kom hem såg jag att kläderna Leons papps hade beställt till honom kommit. Wiie! Så nu kommer han vara snygg i nya kläder i morgon igen då han fick en beställning av mig igår som han hade på sig idag. Värsta outfiten, bild på den kommer strax! Riktigt cool var han i alla fall...


Frågestund!

2009-02-18 ι 22:21:05.. Our life 19 Kommentarer

Ja det blev som jag funderade... en frågestund!
Vill bara säga att dumma eller helt onödiga frågor kommer jag ta bort och inte ens godkänna så ingen idé för er att över huvud taget skriva då. Men vill gärna ha många bra/roliga frågor :o)

Anw, denna frågestund kommer få hålla på i två dagar för att jag ska slippa lägga upp flera inlägg med frågor om dom kommer lite då och då. Så på fredag kommer alla svaren att publiceras i ett inlägg här hos mig. Bra/kul va?

Så nu får ni fråga mig precis (nästan) vad du vill. Om Leon, mig eller något som berör oss i alla fall..
Vad vill ni veta?

Älskling

2009-02-18 ι 21:56:59.. Leon i bilder 2 KommentarerFinare unge finns inte. Mammas pärla, min lilla prins!
Älskar dig!

Music is for life

2009-02-18 ι 21:44:06.. Leon i ord 2 Kommentarer

Leon kommer nog bli en liten musik tönt. Han älskar min gitarr och nu i födelsedagspresent fick han två olika marackas och en tamburin (ser du kim, ja skriver rätt? - haha) Han sitter i alla fall och skakar loss med dom när han gör värsta minerna. Så otroligt fula miner men så underbart söt är han.

Min blivande musiker? Han ska nog få en egen gitarr nästa jul eller födelsedag..


Sjukling frågar er?

2009-02-18 ι 13:16:29.. Our life 6 Kommentarer

Ingen nytta gjort dumt gjort.. Leon är på jätte "orkar inte" humör. Han skriker inte men gnäller typ hela tiden.
Hela natten var gnällig och hostig. Inte mycket sömn här inte. Nu är han också hes som tusan och dumma hostan håller i sig. Detta är inte roligt, ska man ringa vårdcentralen kanske? Få hostmedicin eller något? Vill ju att han ska slippa ha ont i halsen i alla fall..

Anw, i mellan åt är han glad och pigg. Satt i sitt badkar och lekte ganska länge - det var en favorit (inte som här om dagen hos Emelie när vi satte ner honom tillsammans med Julia. Det var absolut inte skoj och ville bara bort. Haha) Men nu var det roligt, och tur det för smutsig kan man inte gå..

Satt och funderade på om jag skulle ha en frågestund. Det är så många som frågar både det ena och det andra. Om Leon har lockar, kan han prata, vad jag gör på dagarna och massa mer. I stället för att typ skriva ett svar i ett inlägg eller i någons blogg så kanske det vore smidigt med allt på samma gång? Hm..
Känns lite läskigt med frågestund men varför inte liksom? Vad tycker ni?

Vill ni ha en frågestund?!

Busungen

2009-02-17 ι 22:25:35.. Leon i bilder 3 Kommentarer

Nu är det natti natt här. Insåg just att jag nu missat andra avsnittet på 24 som visas nu. Shit - jobbigt.
Repris? Hm.. hoppas det går!

Anw, bjuder på två busbilder på Leon när vi var på leklandet på hans födelsedag förra veckan.
Det är gulliga Fjun som tagit dessa bilder. Så enjoy my beautiful son!


Dagmamman, ica & FK

2009-02-17 ι 20:55:59.. Our life 2 Kommentarer

Dagen började tidigt. Första gången Leon blev ledsen när jag gick men det hade tydligen gått över när jag stängt dörren. Hehe, så det var bara när jag var där liksom. Skönt det för känns inte kul om han ska bli ledsen vid avlämnandet. Han har ju trots allt gillat läget nu i över 2 veckor. Han trivs super bra och är tydligen jätte snäll där borta. Gnäller ingenting, äter super bra och är glad.
Jag var lite rädd att det inte skulle gå så bra då han brukar vara lite osäker hos vissa personer men Ia är ju van vid barn och är dessutom världens mest lugnaste och bästa dagmamman man kan lämna sina barn hos. Det bästa beslutet jag tagit var att sätta honom där!

Anw, jobbade tillsammans med Fjun idag. As skönt att ha sällskap både in och där, under lunch och allting.
Det gick piss men så är det vissa dagar. Dock blev det en liten tänkar dag och jag har faktiskt beslutat att jag kanske börjar jobba på mitt gamla ICA trots allt. Pratade med min chef idag och han skulle kolla lite, tänka och klämma för att se om jag kan börja jobba nu igen. För jag vill ju liksom ha ett heltids jobb, eller asså alla dagar i veckan.
För det är så att jag måste fakstiskt veta vad jag får ut i månaden och det kan jag inte överhuvudtaget hos Talking People. Lättare för alla som inte har barn, ska/vill flytta, är själva och måste ha pejling på ekonomin till max för att allting ska fungera. Jag måste ju heltenkelt ha något att räkna med så jag vet vad/hur jag ska göra..

Så i morgon ska jag försöka ha en liten nyttig dag här hemma med Leon
- som också kommer vara hemma med mig pga dum hosta och massa snor..
Ska ringa försäkringskassan och prata om bostadsbidrag nu när jag under 2 månader inte kommer ha någon inkoms alls och sen även till soc faktiskt. Om många andra får hjälp vad fan kan inte jag få det för? Nu tänker jag tjata och inte ge mig. Vill bara ha hjälp med bostad, har Leon hos dagmamma redan och har jobb - enda som saknar (som ja säker upprepat miljoner gånger) är bostad.. och lönen då, men det kommer ju.


Natti natt...

2009-02-16 ι 23:06:07.. Our life 4 Kommentarer

Nu ska jag gå och lägga mig. Sent idag också, tänkte lägga mig tidigare. Ska ju upp och jobba imorgon..
Nu börjar jobbveckan igen. Surt! Nu kan jag dock glädjas med att Fjun kommer vara där! Åh så skönt att få lite miffo skratt i mellan åt. Behövs lite upppeppning om man säger så efter att j*vla grinollar i telefonen.
Men innan sängen, som väntar i längtan, måste jag fixa en matlåda. Hmm, var blit det i den?

Innan god natt nu också så bjuder jag på ännu lite bilder på min KILLE som är TJEJ. Haha.
Stackars min lilla prins som får utstå med detta, men han verkar trots allt ha skit kul.
(och för er som inte vet varför ja har klänning och tofs på honom så är det för att vi skulle gemnföra oss två när vi var 1 år - i detta inlägg)

But here it comes... Good night!


Tårtan!!

2009-02-16 ι 22:33:52.. Mat/recept 16 Kommentarer


Leon fick hjälpa mig att göra tårtan, då slicka grädden. Mums!!!
Och tårtan jag gjorde blev ju som sagt inte som jag tänkt mig men ni måste ju få se den iaf. Ganska najs ändå(?)

Leons presenter!!

2009-02-16 ι 22:06:05.. Leon i ord 4 KommentarerLeon fick :
En gose leopard
skit ball "drag" larv
ett verktygsbälte
2 marackas
en "bjällra"
en svart bil från brio
en goseapa
2 molly bäcker
en leksaks kossa som muar
en sälväska
en mjuk goboken
en stor nalle puh
en mjuk bondgård med bonde och massa djur
2 par kalsonger från POP
en mössa från POP
rutig skjorta från POP
svarta jeans från POP
en tröja från POP
en fleece dräss från POP
en tjocktröja från POP
2 sjalar från rockefella
2 svarta byxor från rockefella
en kortärmad skjorta från rockefella
militärgröna byxor från Zara
haklapp tröja från H&M
och en cool trälåda som allt fick ligga i på vägen hem - As bra!

+ en vit spis från brio som inte kom på på bild  tyvär...


Xist

2009-02-16 ι 08:56:44.. Our life 3 Kommentarer

God morgon!
Ja här är det inga kalas bilder inte.. Hm, dumma mig! Men jag tog faktiskt inte mycket bilder, hade fullt upp så ska försöka få alla bilder alla tog så ni kan få se sen. Har inte själv fått se ens.. 
Leon fick i alla fall sjukt mycket grejer. Jätte jätte fina kläder och massa coola och roliga leksaker. Och bilder på dom har jag i alla fall. Haha!! Men alla bilder får ni tyvär vänta med tills senare idag för har inte tid just nu för det.

Men TACK alla som kom och TACK för alla saker! Leon (jag?) är stört nöjd, hihi.

Anw, idag ska vi åka på äventyr till farsta så jag är ledig. Det är typ Xist.. (ungmamma grej)
Där kommer vi möta Emmsi&Jullbull, Cassandra&Jossis och Maria&Edda.. Säkert en massa andra unga morsor också, men har ingen aning om vilka. Ska jag ta med kameran eller inte? Vågar man ta fram den stora klumpen när det är mammor och barn där man inte känner? Dom kanske blir rädda, haha.

Men till er nu som är arga och super sugna på att se kort från kalaset gå in hos Fjun och kika lite.

Bye bye!

Kalas!

2009-02-15 ι 12:33:11.. Our life 1 Kommentarer

The big day. Leons allra första första kalas..
Klockan två kommer alla människor och vid 1 kommer vi åka till lokalen för att dekorera det sista och lägga upp alla sjutioelva kakor. Ni fick tyvär ingen smygtitt på tårtan igår men ni kommer ju få se hela den idag! Nöjd är jag trots att det inte alls blev som planerat. Men när blir det det liksom? Hm.. Om man är proffs kanske.

Bye bye, have a nice day.
En massa bilder vill jag lova ikväll!!

Happy Valentine

2009-02-14 ι 18:23:31.. Our life 1 Kommentarer


Mamma/Leon

2009-02-14 ι 11:44:27.. Leon & mamma 27 KommentarerDock har ju Leon inte lika mycket hår som mig när jag var liten
och inte heller lika lugn utan helt tokig när kameran kommer fram nu mera.
Var svårt att få liknande kort men hyffsat i alla fall. Vad tycks? Lika? Hm..

Dagen före kalasdagen

2009-02-14 ι 11:38:25.. Our life 0 Kommentarer

Japp, nu ska jag sätta igång med att fixa allting inför i morgon. Idag ska allting planeras, hur borden ska stå, vad jag måste ta med osv..
Sen ska jag ju också göra tårtan! Spännande va? Men tyvär kommer jag nog inte visa bild på den idag ändå för det är så många som läser min blogg som ska till kalasen och blir då inge kul. Men kanske kan ni få en smygtitt. På en ful elefant eller coolt lejon? Hm... Det kommer en smygtitt. Hehe.

Sen måste jag också ge er ett skratt. Jag satte på Leon min 1års klänning. Haha.
Han såg ut som en liten tjej med tofs i håret också. Stackars liten som blir utsatt för detta, haha. Men jag hade lovat min mormor en bild på mig och Leon i samma klänning. Och jag kan säga att min mamma höll på dö när hon såg honom i klänningen, av att han var lik mig alltså. Men det får ni avgöra själva. Ska lägga upp bilden efter detta inlägg..

1 år sedan...

2009-02-13 ι 21:49:10.. Leon i ord 3 Kommentarer13 Feb 2008 kl. 21,49
52 cm lång - 3495 gram

Föddes världens finaste Leon Alexian!
*spana in tiden jag publicerade*

Bästa dagen!

2009-02-13 ι 21:37:39.. Our life 2 Kommentarer

Måste ju börja med att säga Tack till alla fina kommentarer Leon fått av alla!!
Dagen började helt underbart, Leon vaknade på super humör - satt och skrattade och hoppade på mig. Efter att vi ätit frukost blev det lite lek och sen mötte vi E&J för att handla lite till lunch. Åt super god paj som mormor gjort (tack gulliga du) med sallad till, och ost med kex tillsammans med Fjun. Mysig lunch som slutade med at vi åkte iväg till bromma för att leka av oss i leklandet. Vi föräldrar hade nog lika roligt som barnen. Haha, Leon var helt extas över alla bollar som fanns och var helt tokig i dom medans jag och Emelie fick super ryck och sprang en tävlingsrunda i borgen. Haha. Denna jädra borg alltså, det var upp och ner, gemom små hål, upp igen, slingra sig mellan, över stora bollar och vette sjutton som slutade med en rutschkana. Vi tävlade vem som kunde ta sig igenom den snabbst, Emelie klarade den på 1,06 minuter och jag på 46 sekunder.. JAG VANN !! Haha.

Och detta var för barn? Ja men vi får då skylla på att vi är unga då? Så jädrans kul hade vi i alla fall!

Sen kom vi hem, jag åt resterna av ost och kexen som blev över och Leon somnade så otroligt skönt och mysigt i min famn. Kunde gärna ha honom kvar där hela kvällen men då kunde jag ju inte sitta och små äta ost och kex. Haha.
Han låg dock kvar en stund!

Nu ser jag på klockan att för exakt 1 år sen låg jag och krystade! Leon kom 21.49.. snart 10 min.

LEON 1 ÅR!!

2009-02-13 ι 09:26:17.. Leon i ord 26 Kommentarer

Grattis grattis till min underbara älskade son!
Det finaste som finns, det bästa som någonsin hänt mig, Leon min solstråle!
Mamma älskar dig över allt annat, du är mitt liv..


Ladda kameran!

2009-02-12 ι 21:41:21.. Leon i ord 5 Kommentarer

Ja nu ska jag ladda batteriet till kameran för i morgon lär det blir super mycket fotande!

Min lilla bebis fyller ju 1 år. Kan ni fatta, hela 1 år?! Och jag&Leon tillsammans med Fjun, Emelie&Julia och Cassandra&Josefin ska åka till leklandet i bromma. Innan kommer E&J hit för att äta lunch och titta på lite smycken E ska "beställa" - haha. Sen blir det sovdags för barnen som kommer vara pigga nog till lekandet!
Fjun kommer också att följa med som fotograf men även jag kommer passa på att fota när vi väl är där, om ja får tid vill säga då. Leon kanske vill leka som tusan med mig och då kommer jag få svårt att slita mig från älsklingen. Är ju trots att hans STORA DAG i morgon. Ska göra allt för att få den så lyckad som möjligt. Allt ska läggas undan för att Leon ska få vara i focus hela tiden, från att han vaknar tills han somar!

Så i morgon kväll kommer ni få en jädrans upplaga med bilder! Spännande va?
Sen också ett litet nostalgi tripp med Leon i morgon bitti kommer läggas upp. Så ni får se hur min sötaste, älskade lilla pojke har utveklats och blivit så stor. Sötare unge finns inte! Min lilla pojke, du ska veta hur älskad du är.


Ge mig en lägenhet?

2009-02-12 ι 21:17:50.. Our life 2 Kommentarer

Suttit och kollat överallt på lägenheter igen. Och ingen lycka där inte.
Så om någon skulle vilja låna mig sådär en miljon eller lite mer så kan jag köpa en lägenhet för finns ingen chans att annars få tag i en. Betalar dig självklart varje månad, kom igen nu alla rikingar. Help me flytta här ifrån. Haha.
Om jag hade varit sådär kanske 5 år äldre med fast jobb och lön, i god ekonomi, hade jag inte tvekat en sekund att gå till banken. Men jag som 18åring mamma och bor hemma har inga möjliheter att ens tänka på banken. Känns heller inge kul som första sak att göra här i livet heller men skulle seriöst göra allt för att kunna flytta och då innebär det låna pengar för att köpa en bostad. Går som sagt ändå inte..

Not available in any of my thoughts or reality. Wht won't anyone help me.. (?)

Webdesign program?

2009-02-12 ι 13:35:56.. Our life 8 Kommentarer

Någon som vet något enkelt eller i alla fall bra hemside program? Att göra hemsidor vill säga.
Vet ett bra som jag har (effective site studio), mamma och jag köpte det för ca 2 år sen men finns inga roliga/fina mallar alls och om man vill ha mer fina enkla mallar så kostar det 3500 jävla spän att uppgradera.
Inte en chans att vi gör detta!

Så nu håller jag på tittar runt här, många säger typ webpage maker - men fattar nada där...
Help me, någon who knows someting?! Ett bra program eller kanske.. Ja, you name it!

Sjukanmäld

2009-02-12 ι 10:07:01.. Our life 3 Kommentarer

Ja gårdagen gick hyggligt bra med försäljling och var super mysig med Fjun och Leon.
När jag sen kom hem, ganska sent så kände jag hur hängig jag blev. Och när Leon somnat så skakade jag av frossa. Satte på mig mer och mer kläder och tog tillslut tempen som stannade på 39,3°C... Låg i soffan en liten stund och huvudet dunkade som tusan, proppade i mig ännu en tabblett men inget hjälpte. Så det var lika bra att gå och lägga sig, trots att klockan bara var halv 9..

Somnade jätte skönt, och ganska snabbt men vaknade hastigt igen när mamma kom innanför dörren och sen var det svårt at somna om. Leon vaknade och lyfte över honom till mig då jag inte hade någon ork. Hörde knappt att han skrek, det slog seriöst lock för öronen då jag var så trött och huvudet dunka som tusan.
Äntligen somnade jag sen om med en super mysig Leon intill och huvudvärken släppte!!
Men mitt i natten vaknade jag igen och mådde super illa. Trodde jag skulle kräkas på golvet nästan. Törstig som tusan men kunde inget dricka, då kom det bara upp. Fram och tillbaka hela natten men sov ändå lite. I morse värkte hela kroppen så sjukanmälde mig och Leon fick komma lite senare till dagmamman. Nu mår jag dock lite bättre. Ingen huvudvärk eller feber men fortfarande tung och värkande kropp. Äcklig känsla. Blä!


Fjun - fota - Leon - god natt

2009-02-10 ι 21:37:01.. Our life 8 Kommentarer

Som jag lovat mig själv så ska jag faktiskt stänge ner här. Redan, en hel halvtimme innan(?)
Ska lägga mig tidigt idag i alla fall och känner redan nu att jag kommer fastna snart. Ska bara kolla mailen och sen stänger jag ner här, vad än någon annan säger. Haha. You can't stop me now.

Anw, i morgon blir det lite tidigare än vanligt då Leon ska till extra dagmamman som alltid på onsdagar och hon bor lite längre bort. Har dessutom aldrig gått dit utan bara hem så kommer säkert bara virra bort mig, haha. Bäst att vara lite innan då tänkte jag. Sen slutar jag tidigt i morgon och har då bestämt att käka lunch med Fjun.
För att jag sen inte ska behöva stressa hem igen så ska faktiskt Fjun gå och hämta Leon hos dagmamman och åka in till mig. Spännande va? Hon är i alla fall lite extas över det hela, haha, gudmor är bäst så du kommer klara dig gallant vännen!

Så i morgon ska jag faktiskt ta med mig kameran tänkte jag. För att fota staden lite. Var så länge sen.
Men säkert kommer jag ändå inte komma hem med en massa foton, ska i alla fall försöka. Bäst ni kikar in i morgon för att se om jag lyckades. I hope so, but i can't promise you...

Peppa peppa!!!

2009-02-10 ι 20:34:12.. Our life 3 Kommentarer

Dag 2 gick jätte bra också. Det började skit bra, bjöd på 10 st produkter på bara en timme. Sen segade det utför jag jag tappade helt motivationen. Pausade lite i mellan med att spela harpan för att släppa dom dumma tankarna, ladda upp lite och försöka tänka mer possitivt. Hjälpe lite sådär och sen efter lunch var det segt igen. Sålde smått sådär och blev sen super trött.

Vid 3 så startade dom en tävling. Och såklart blir man motiverad då - i all fall jag. Hade då under dagen bjudit på typ 35 produkter och under bara denna timme som vi hade tävlingen bjöd jag på hela 23 st. Så jag gick upp på statestik listan från typ plats 15-16 till 3. Fatta egentligen vad man kan göra med att peppa upp sig själv och vara glad i telefonen. Helt sjukt, så nu ska jag försöka lägga upp mina egna mål om dagen så jag kan tävla mot mig själv. Får typ försöka ge mig själv en liten belöning om jag överslår mina egna rekord eller något sånt.
Hm... Ska det vara då? Tips.. (?)


Ms Pundöra

2009-02-09 ι 22:39:18.. Our life 3 Kommentarer

Jag som skulle lägga mig kl 10 idag hade jag tänkt. Nu är klockan snart 11 och jag har varken duschat eller gjort matlåda. Dumma dumma mig. Men man lär sig av sina misstag. Efter detta blir det absolut ingen data sent på kvällen. Uch på mig!!

Så nu ska jag ut i köket, slänga ihop en matlåda och sen springa upp och ta en snabb dusch innan sängen väntar. Sov gott allesammans! Poks.

Duktig på jobbet(?) eller...

2009-02-09 ι 19:45:48.. Our life 6 Kommentarer

Äntligen hemma! (om jag kan säga så nu då jag kom hem för ca 1,5 timme sen)
Hunnit med mycket sen jag kommit hem faktiskt. Var inte hemma förens strax efter 6 och då var det bara att sätta i gång med maten. Så stog i köket och förberädde maten med Leon i famnen och telefonen på axeln då jag skulle prata med försäkringskassan.
Sen var det bara att ge Leon mat och försöka slänga i sig någon sked själv i mellan åt och sen en massa gos med skrutten tills han ville ner på golvet och leka. Så nu passar jag på att titta lite här innan jag ska upp och lägga honom.

För övrigt så gick det super bra på jobbet idag. Bjöd på sjukt många produkter.
Så idag var jag skit sur att jag hade min fasta lön och inte provitionen då jag skulle ha tjänat mer än dubbelt så mycket denna dag om jag haft det. Så jag sa faktikt till att jag ville gå över till det i stället för att sitta där och kämpa men ändå inte få något reslutat, känns ju lite segt alltså.
För att få er som inte fattar vad jag menar med att det gick bra så kan jag ju säga att min "handledare" om jag kan kalla honom så, satte upp ett mål för mig att jag skulle bjuda på ca 30 produkter under hela dagen och jag bjöd på 74 st. Så mer är dubbelt så många alltså - riktigt bra! Så nu får ni hålla tummarna och hejja på så att jag bjuder för lika mycket i morgon! I hope so!!!!


Fullifan god natt

2009-02-08 ι 23:08:39.. Leon i bilder 8 Kommentarer

Leon vill också hälsa god natt med en liten fullifan min. Natti natt..

No more mammaledig

2009-02-08 ι 22:57:56.. Our life 2 Kommentarer

Ja idag är det sista dagen som jag är mammaledig med Leon. Fatta hur sjukt det är?
Leon är snart 1 år, bara 5 dagar kvar till den stora stora dagen som för övrigt är den dumma dagen - Fredag den 13:e. Men det ska bli bra ändå. Är ledig från jobbet och ska nog försöka planera ihop något mysigt. Min älskade lilla bebis första födelsedag ju.

Ja så i morgon blir det upp tidigt, åka och LÄMNA Leon hos Ia och sen åka och JOBBA. Fatta jag kommer vara slut i början när jag inte kommit in i rutinerna? Så nu blir det inga mer sena kvällar utan lägga sig tidigt. Förstår inte att jag tillät mig själv att vara uppe nu men har fastnat för serien 24. Hatade den förut när C tittade på den, men nu har ju alla säsonger, 7 st, gått på tv400 i typ 6 dygn och så fort tv varit på här hemma så har det visats. Såklart man blir inne liksom och vill se hur det går för alla koasheter..
Anw, nu har den nya säsongen börjat och det var förhands titt idag. Filmen och avsnittet som visas nu på tisdag då det är premiär. Alltså måste jag vänta till nästa tisdag för att se fortsättning. Jooooobbigt! Haha.

Nu ska jag dock put an end to the night..
Återkommer i morgon när jag kommit hem och ätit middag. Dåligt med inlägg på dagarna kommer det bli framöver alltså. Synd men ska kanske prova mobilblogging? Hm... fattar nada men kanske ska kolla upp, vad tycker ni?

God natt!

Min sötnos!

2009-02-08 ι 21:23:47.. Leon i bilder 3 Kommentarer


Solstrålen ska fotas (?)

2009-02-08 ι 10:59:19.. Our life 2 Kommentarer

Leon är på helt underbart humör idag. Eller just nu i alla fall.
Så ska nog passa på att fota honom lite. Sätta på lite kläder först kanske. Så återkommer förhoppningsvis med lite fina/roliga bilder på honom senare...

Have a nice morning!

Leons fula miner

2009-02-08 ι 10:52:46.. Leon i bilder 6 Kommentarer

Leon har kommit på att han kan göra olika miner och se ful/rolig ut då alla skrattar åt honom.
Och låta konstigt så alla tittar på honom. Det är jätte kul att få sån uppmärksamhet ju!

Två av hans fuling miner..

Småtjejer...

2009-02-07 ι 23:41:32.. Our life 6 Kommentarer

Jag blir så trött och fruktansvärt irreterad!
En liten tjej på 12år kommenterar mig typ dagligen och skriver att Leon är ful, min design är ful, jag är dum och tråkig och allt möjligt som inte angår henne. Om jag nu är så dum och tråkig varför fortsätter du läsa min blogg? Varför kommer du in här och tittar på min underbara son som du tycker är så ful?
Visst, självklart tycker inte mammor att sina egna barn är fula men snälla lilla du. Om Leon nu är så ful och jag är dum så SLUTA läs/kolla min blogg då. Lägg dig inte i, skriv inga kommentarer, gör ingenting! Kom aldrig in här igen.

Och bara för att jag INTE skriver något tillbaka till dig, är inte lika omogen, så behöver du inte gå på och trackasera min mamma, min bästa vän eller lillasyster (bara för att dom har bloggar också). Du verkar ha stora problem, så skriv inte mer till varken mig eller min familj. Speciellt inte min lillasyster! Låt henne vara.

Idiot, du vet vem du är..


Emelie & Daniel

2009-02-07 ι 23:21:02.. Our life 3 Kommentarer

Ikväll har vi varit hos Emelies pappa på middag för att fira snygga födelsedagsbarnen Emelie och Daniel som fyllt år. Dom bjöd på egengjorda pizza bitar och super goda canneloni rullar. Jätte gott och jätte mysig kväll blev där spenderad. E fick också ett halsband av mig i present. En silverstav som jag gjort själv med sina älskades namn på - Timothy och Julia. (bild på den kommer komma, glömde fota den så får låna den en stund nästa gång vi ses)

Anw, sen när jag kom hem så har något hel knasigt hänt.
En viss liten tjej har anklagat mig för ett viss bloggdesign stöld och sagt det vidare till henne och då hade min mormor (hallå varför mormor? haha) skrivit något heldumt till henne för att typ "försvara" mig. Men min mormor är lite rolig för ibland kan hon verkligen fel formatera sig. Hon skriver på ett sånt sätt så man tror att hon är arg, sur eller menar illa i alla fall. Men i själva verket sitter hon hemma och ler framför datan. Så tack mormor men allting blev hel-fel för vissa vet inte hur du är, knaser!

I alla fall, ändrat design, och inte pag händelsen utan den har jag faktiskt gjort för ett tag sen men inte blivit klar. Och nu fick jag ju ett tillfälle att lägga upp den, haha. Men vad tycks om den? Ganska najs eller?!


Hååååååååååår - igen

2009-02-07 ι 13:48:09.. Our life 2 Kommentarer

Igår kväll var vi hos Fjun för film kväll med alla tjejer.
Leon var helt extas och tyckte det var jätte roligt med alla människor så han ville inte alls sova. Försökte få honom att lägga sig i min famn men han blev då sur och satte sig upp och tittade på alla och skrattade i stället. Ja han höll - kröp fram och tillabaka, skrattade som en tok, ville ha massa bullar och gott, satt i allas knän hur som helst och vid halv 11 så deckade han i min famn. Äntligen! Haha.
Och just nu ligger han och sover igen, vaknar säkert snart men nu ska jag försöka hinna sätta in så mycket jag hinner av Fjuns hår innan han vaknar. För hon har just nu kommit hit för att tvinga mig sätta in nytt hår på henne. Och JA hon är flint. Haha, skoja det är förlängning. Men min dräng har också en dräng, visst Fjun?! Haha.
Nej skoja, självklart hjälper jag dig!

Men puss i ljumsken så länge på er!


Gladfisen min

2009-02-07 ι 10:37:46.. Leon i ord 4 Kommentarer


Food

2009-02-05 ι 21:25:14.. Mat/recept 4 Kommentarer

Idag blev det raggmunkar med bacon och rårörda lingon till middag.
Ingen sådär höjdar mat men faktiskt riktigt gott idag faktiskt. Vanlig svenne mat..


Äta mat själv

2009-02-05 ι 19:04:39.. Leon i bilder 10 Kommentarer

Leon äter för det mesta själv nu förtiden. Kan till och med äta med sked.
Men har man inte tid eller kanske är ute eller har väldigt kladdig mat så blir det matning. Hehe.
För han äter ju inte helt med sked. Det är mycket som kommer på golvet då. Men han är så duktig!!


Dagmamman

2009-02-05 ι 19:00:03.. Leon i ord 1 Kommentarer

Idag har Leon varit nästan hela dagen hos Ewa (hans dagmamma)..
Kom dit och var där lite mer än en timme och sen gick jag, han vinkade fint och var glad i Ewas famn. Sen har han tydligen varit hur snäll som helst. Ätit super bra och somnat på en gång och var jätte stolt när han vaknat då han satt bredvid som stora barnen. Haha.
Och när jag kom fick jag mig en huvudnock och stort leende. Och en kram, som alltid, han kramar nästan alla när han kommer upp i famnen. När han är på rätt humör då men nästan alltid. Min myskille..

Så i morgon ska jag lämna honom på en gång bara. Fatta hur sjukt detta känns. Helt tomt.
Som när jag skulle äta lunch idag så planerade jag att snabbt måste det gå innan Leon vaknar. Hallå, han var ju inte ens i samma hus. Haha. Sen när jag hörde någon skrika på tvn så ryckte jag till för att hämta Leon som då skulle vaknat.

Snacka om att vara mamma ändå utan barn.

Grattis Emelie!

2009-02-05 ι 14:02:12.. Our life 3 Kommentarer

Idag är ingen vanlig dag, nej det är Emelies födelsedag!
Hurra, hurra, hurra. Hurra, hurra, hurra!

Hoppas du får en underbar dag vännen. Krams på dig och sessan din.
*presenten väntar*


God natt känslor

2009-02-04 ι 23:13:24.. Our life 5 Kommentarer

Ush jag vet inte vad som fick mig att bli jätte känslig helt plötsligt just nu.
Kom åt någon knapp när jag skrev om högstadiet som fick mig att började tänka på väldigt mycket.
Att vissa beslut kan förändra ens liv så mycket. Vännerna jag fick i slutet av 8:an betyder så otroligt mycket för mig. Ni vet vilka ni är och vad ni gjort för mig. Fjun du ska veta att du är den absolut bästa vännen med störst hjärta. Att saknaden nästan förkrossade mig spelade ingen roll för du lyfte upp mina dagar, du bringade ljus i mörkret. Minnen som aldrig kommer försvinna gjorde du lättare för mig att se lyckliga, jag skäms inte längre.

Tack för att du fanns och att du fortfarande finns! I love you darling.

Hmm... Detta slutar nu med att jag går nog och lägger mig. Fasiken att min iPod inte finns längre för kan då inte lyssna på musik, jätte jobbigt då detta tillfälle nästan är ett måste-lyssna-musik-tid. Ska prata med Fjun för att kanske få köpa hennes gamla, men får först smöra lite så hon kanske går ner i pris, haha.

Night night...

Känslorus..

2009-02-04 ι 22:52:01.. Our life 4 Kommentarer

Blev en sen kväll men inte gör det något.
Hade super mysigt hos Kim. Helt sjukt hur snabbt barn växer, Melina var helt tokig och jätte stor sen sisst jag träffa dom. Stora sessan som springer runt och snackar "Melinska" och skrämmde Leon. Haha. Det var så kul, hon skrek till och Leon blev as rädd varje gång och började grina. Sötkorven.
Blev bjuden på middag, tack Kimsi, och även nybakta bullar. Hallå, kan det bli bättre för en matälskande hungris? Haha nej! Super super gott var det.

På vägen hem sen träffade jag två av mina gamla, bästa lärare. Kände en saknad komma rusande i kroppen. Fy vad jag saknar det sissta året i grundskolan (9:an). Åh min snälla lärare Eva, hade hon inte funnits där hade jag inte haft det bra nu vill jag lova.
Ville bara krama om henne och prata en massa strunt, dock skulle dom åka bil och jag buss.
Får sjutton gå förbi skolan någon dag för att kramas lite. Haha!

Någon mer som har lust att ha kramkalas?!

Names...

2009-02-04 ι 11:04:29.. Our life 12 Kommentarer

By the way.. Fasiken vad jag älskar namnen Joyce och Josselyn. - Maybe framtida dotter(?) Hehe.
Har super många namn jag gillar, nu fattas ju bara en liten unge att ge dom. Haha, men för att kunna få en unge ska man också ha en karl. Eller vad tror ni? Klarar jag av en jungfru födsel?

Har ni några fina namn i tankarna?!

No Xist - Anna och Kim

2009-02-04 ι 10:58:16.. Our life 2 Kommentarer

Idag blev det ingen Xist då jag ska till Anna (extra dagmamman) för att hälsa på.
Efter det ska vi förhoppningsvis åka till Kim. Leka med super söta Melina och klappa på gulliga bebis magen Kim åter igen har. Med en liten kille också, hon har en snopp i magen! Den lilla lyckosten, haha. Finns ju inget msigare än bebismagar..

Anw, innan allt detta ska jag också förhoppningsvis övertala mamma att åka till veddesta för att kolla den där overallen till Leon. Vi får se, inget är säkert när det gäller mammsen inte. Hehe. Men nu först ska jag beställa alla grejer (sockerpasta) till tårtan som ska göras nästa vecka och sen måste jag hoppa in en dusch!

I'll be back..

Natti natt

2009-02-04 ι 00:00:39.. Our life 0 Kommentarer

Nej nu blev det en till sen dag! Sjutton vad dålig jag är på att lägga mig i tid.
Ska nog införa en liten kvälls grej. Att datan ska vara avstängd senast klockan 10 och då blir det kanske en kopp thé och liten macka eller bulle.. Eller kanske ingenting till, vore egentligen bäst så men har man sug och älskar mat så vad gör man? Jo man äter, haha.
Sen ska jag vara i säng SENAST 11. Undra om jag skulle kunna hålla det? - Jo fasiken jag ska det!

Så därför ska jag nu inte tänka att klockan är redan mycket, så då jag lika väl vara uppe ett tag till. Därför ska jag nu stänga ner, kissa, borsta tändera, göra en fläta av mitt otvättade toviga hår och sätta på mig en skön pyjamas (som jag inte har) för jag fryser så om nätterna trots att jag har duntäcke... Ibland sover jag med dubbla täcken. Dålig blodsirkulation? Hm.. det lät inge kul men jag fryser i alla fall.
Har ju ingen som värmer mig heller!

HA, en anledning till att jag måste skaffa mig en karl. Haha, kom och värm mig!
I need a man..

Tiden går snabbt...

2009-02-03 ι 22:53:07.. Our life 4 Kommentarer

Uppistagen hela dagen.
Var hos Ia med Leon tills lunch. Gick då hem SJÄLV och åt SJÄLV och sen gick tillbaka SJÄLV för att hämta Leon då vi skulke åka in till stan och handla kalas grejer. Ia tyckte att jag kunde lämna Leon där medans jag åkte fram och tillbaka in till stan men det kändes ju hel knasigt. Haha. Det är ju typ första gången jag lämnar honom sådär. Visst, mamma har varit barnvakt men då har jag ju haft saker att göra och då tänkt på annat.

Snacka om ovana att gå och lämna Leon där för att åka och jobba. Ja den vanan kommer nog in om ett par veckor då det kommer se ut så. Helt sjukt, visst? Leon är stor nu, jag ska jobba och han gå hos dagmamma. Herregud vad tiden går snabbt.. För snabbt...
Vill spola tillbaka litet tag för att ha en gosig liten bebis att mysa med. En liten liten nyfödd bebis.
Åh gud vilken lycka. Det är helt sjukt hur bra man kan må utan att titta på sitt barn, underbara lilla älskade barnet! Man vet inte vad äkta lycka är tills man fått barn, faktiskt riktigt sant. Man ser lycka på ett helt annan nivå, en mycket bättre och betydande lycka!

Night night evil eye

2009-02-02 ι 23:08:48.. Our life 11 Kommentarer

Nej nu är klockan way to much! Redan 11 och jag som funderade på en tidig kväll då gårdagen blev otroligt sen då vi var hos Fjun på film kväll. Och har man väl börjat titta på en film kan man ju inte bara gå mitt i bara för att klockan är mycket.
Så den natten blev inte alls mycket sova då Leon vaknade och sen kom syrran in också när vi precis somnat om.
Och efter det var det nästan att gå upp på en gång. Det gick snabbt...

Men nu ska jag verkligen avsluta kvällen. Upp i säng med mig!
I morgon blir det duscha, äta frulle bulle och sen till Ia. Lunch och sen ska skrutt sova och då åker vi förmodligen in till stan. Till Party Store med Emms maybe. And panduro? Hm.. Stuff to Leons kalas ska inhandlas i alla fall.

Night night.Leon har en ny fulli-fan min, the evil eye!

The swans

2009-02-02 ι 22:53:21.. Foto - Övrigt 0 Kommentarer


Min älskling

2009-02-02 ι 22:07:52.. Leon i bilder 4 KommentarerUndebara älskade unge!

Ketchup mannen

2009-02-02 ι 19:53:51.. Leon i ord 3 Kommentarer

Hej jag heter Leon och slickade på ketchup flaskan som jag roffade åt mig när mamma diskade.
Busigt va? Men hon såg ju ingenting..


Valet i kvalet

2009-02-02 ι 16:37:14.. Our life 8 Kommentarer

Jaha nu står jag här med en jävla dum situation.
Detta jobb som jag fått passar egentligen inte in. Hel knasiga tider och ingen fast lön. Ska jag jobba ändå eller skita i det? Kan ju i alla fall säga att det inte direkt känns motiverande eller upp-piggande att åka och jobba 3 timmar om dagen. Kan jag nästan lika väl skita i det och söka under tiden. Det som kändes super bra innan då jag räknade lite och funderade, gillade läget (st eriksplan), okej med pengar och ganska skön miljö. Men när man tänker efter så skit med det!

Fasiken varför kan det inte vara finnas ett så simpelt jobb på typ IKEA eller Bauhaus. Eller varför inte bara Ica eller Coop? Och nu kanske vissa i min familj vill tillägga att jag har en anställning och jobb på en Ica i närheten här. MEN jag vill INTE jobba där pga många saker. Den blir dessutom rånad hela tiden typ så inte speciellt smidigt eller kul att få en pistol upptryckt i fejjan en dag. Kommer hem med hål i skallen eller benet då rånaren blev arg. Nej nu ska jag kanske inte överdriva men rån har dom hela tiden och nu senast var det med pistol och gevär. Skulle nog bara räcka med chocken för mig så hade jag slutat där på en gång!

Nej, fasiken skulle kunna tänka mig nästan vad som helst. MEN det ska ju passa in med mig och Leon. Både med tider och på pengar fronten. Tänker ju inte slita arslet av mig och så har jag inte råd med någon hyra någonstans ändå. Men efter måln kommer solsken?
Ska försöka lägga dom här tankarna åt sidan så får jag ta det i morgon bitti, för just nu kan inget bli värre..

Light up my day pleace!

En liten uppdatering.
Till dig som skrev anonymt om att jag får ta det jag får, då jag inte har någon utbildning. Hallå?
I dagens läge är det snarare tvärt om. Jag har sjutton lika stor chans att jobba på Ica, IKEA, Talking People (jobbet jag har nu) och allt möjligt som en som gått gymnasiet. Om jag hade gått ut gymnasiet så hade jag fortfarande sökt samma jobb jag gör idag och inte förändras min chans att få det på dom jobben jag söker. För mig känns det inte viktigt att gå och läsa på gymnasiet just nu då jag är i desperat behov av att få flytta ut med min son. Alltså behöver jag jobba för att kunna betala hyra och dyligt. Inte tänker jag bo här hemma med min son i 3 år till bara för att jag ska läsa på gymnasiet. Nej gud absolut inte!
Dessutom så är det helt meningslöst att jag skulle göra det nu då jag fortfarande inte vet vad jag vill jobba med i framtiden. Hur ska jag kunna läsa när jag inte vet vad jag vill läsa?
När jag vet och fått en liten aning om vad jag vill göra med helften av mina dagar = jobba med, så kommer jag börja plugga till det. Hade denna disskusion med Fjun igår och tänker inte predika här. Kanske senare men inte just nu. Jag vet i alla fall att jag inte tänker eller kommer börja plugga just nu förens jag har en inkomst, har ett eget hem till mig och min son och när han är stor nog att "ta hand om sig själv" så jag kan börja plugga på kvällar/helger. Just nu är Leon viktigast för mig och för att han ska må bra så måste jag må bra och då måste vi flytta! Punkt slut.

Uppdatering igen.
Nu menar jag självklart inte att jag eller någon annan utan "utbildning" kan gå och bli advokat/ekonomi chef eller något sånt högt/stort jobb. Trodde att ni förstog det för herregud så dum är jag väl inte!
Menar bara att jag kan plugga upp till doktor/advokat eller något sånt när jag vet vad jag vill jobba med i livet och då gör det inget att jag inte har gått gymnasiet, det är bara plugga upp. Hoppas ni nu förstår, blir tydligen bara en massa missförstånd. Detta är ju trots allt min dagbok där jag skriver för mig själv. Att lätta på trycket, så jag vet ju vad och hur jag menar. .

Piss-dag

2009-02-02 ι 15:56:55.. Our life 0 Kommentarer

Denna dag började inge bra och käns absolut inte som om att den kommer sluta bra heller.
Jätte trött, skulle vilja lägga mig och vila en timme men Leon vill absolut inte leka själv där uppe och heller inte ligga och mysa med mamma i sängen speciellt länge. Åh vad trött jag är.
Inte bara fysiskt utan psykiskt trött också. Elände... Ush!
STARTSIDAMichaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!
Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!

Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!


Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December