Leon Joy Alexian

2009-04-29 ι 22:34:02.. Leon i bilder 1 Kommentarer

Att en sån liten människa kan göra en så stor värld så underbar.
Mitt mamma hjärta exploderar av all kärlek som finns till för den mest älskvärda och bästa ungen - Leon my joy!


Old love...

2009-04-29 ι 22:13:27.. Our life 1 Kommentarer

Försöker hitta den styrka jag en gång hade, försöker få på mig stålstälningen jag en gång gömt.
Men den kommer inte få komma fram, den kommer inte ens passa. Livet som nu är ska inte jämföras med vad som tidigare skett. Men dom mänskliga känslorna kommer tillbaka.
Dom onda huggen i magen sticker till ibland, det äckliga snurrandet i huvudet av alla tankar gör mig yr.

Jag ska inte släppa taget, jag ska bara vänja mig vid att alltid ha ett bagage. Det bagaget betyder även så otroligt mycket för mig. Det har gjort mig till den jag är. Jag ska inte släppa taget och jag ska inte glömma. Jag måste få minnas, jag måste få tänka, jag måste få skratta och jag måste få gråta. Det är det bästa och det sämsta som någonsin hänt mig. Jag är så glad över att jag har en sån fin ängel som alltid stöttar mig och visar den bästa sidan av äkta kärlek.

Äkta lycka, äkta kärlek, ett riktigt liv - jag vet vad det är och jag vet att jag har det.

Pink dreams

2009-04-29 ι 21:32:34.. Foto - City & natur 0 Kommentarer

Underbara, älskade körsbärsblommor - i love theme!


Cry baby

2009-04-29 ι 20:48:32.. Our life 1 Kommentarer

Blev inget jobbande. Suger stenhårt!
För efter ca en timme efter jag lämnat Leon så ringer dagmamman och ville att jag skulle hämta honom. Inget var tydligen bra för honom, snoret rann och han kändes varm så det var bara att pallra sig därifrån och hämta honom då ingen kunde hjälpa mig med att passa honom ett tag idag.
Men Leon är inte sjuk, han har inte feber. Tror mest att det var en dålig morgon då det började redan på väg till dagmamman med grin då han fick gå - ingen vagn med. Så fel start orsakade nog missnöjet men han är nog trots allt lite vår förkyld för snor rinner ju och super pigg är han ju inte, sov i hela 3 timmar idag liksom.
Så han kommer få vara hemma i morgon och mysa mig i stället.

Anw, ska inte tillbaka till jobbet förens nästa vecka då B, som skulle gå igenom allt med mig osv ska bort och vad hon nu gaggade om. Haha. Men vi ska höras i helgen och prata av lite så får jag väl slänga in en dojja och säga att jag gärna kommer tidigare, dock ska jag ju på ett jädra möte på arbetsförmedlingen kl 10 på måndag...

Me and my son

2009-04-29 ι 08:37:39.. Leon & mamma 7 Kommentarer

Bjuder på en bild på mig och Leon innan vi ska gå...
Denna tog Fjun igår när vi var inne i kungsan och fotade alla körsbärsblommor. Lite mysigt va?!


Cykel kaos

2009-04-29 ι 08:24:58.. Our life 0 Kommentarer

Nu ska jag snart cykla och lämna Leon hos dagmamman och sen jobba lite.
Dock har jag ju ingen cykelstol men får gå med Leon på sidan så länge tills någon införskaffas. För från dagmamman till jobbet är det en bit så tänker inte gå. Så nu står cykelstol högs på listan!

Anw, tänkte att jag skulle ut och testa cykeln först på gatan. Har ju inte ens cyklat på den, men C har ju fixat en massa nya saker till så det ska nog gå bra. Hatar bara cyklar med fotbroms och det är ju denna, men det ska nog gå bra ändå. För min andra cykel kan jag ju inte ta, finns ingen pakethållare på ens.

Men ha en trevlig dag, återkommer efter jobbandet.
*bilder på mer körbärsblommor kommer ikväll*

Cherry blossom

2009-04-28 ι 23:06:44.. Foto - City & natur 2 Kommentarer


Polacker i trädgården

2009-04-28 ι 22:58:28.. Our life 1 Kommentarer

Min morfar kommer alltid med massa nya projekt som måste göras hemma hos dom.
Och det brukar låta "Men Mickan, jag gör detta så du kan flytta in ett perfekt hus när vi dör". Haha dumsnut, dom ska inte dör inom dom närsta 20 åren! För då kommer jag dö, Leon måste vara vuxen så han kan ta hand om mig då.

Anw, just nu så ska alla slipers som håller deras tomt uppe bytas ut då dom legat där i 25 år och typ total ruttnat. Så dit med en grävmaskin och ett par polacker som ska fixa detta. Så min morfar, som är en helt underbar trädgårdsmästare och älskar sina blommor, har grävs upp hela rabatten och satt alla blommor, buskar osv i miljoner krukor så länge för att rädda allt. Så började polackerna gräva, mer och mer. Jorden kom närmare och närmare hans fina rosenbuskar och vi såg hur raseri-utbrotten var nära. Sen kom det ännu mer problem, muren intill gick lite sönder men räddades sedan av hans bror som kom. Tur det, annars hade nog morfar gått i taket. Haha. Min söta morfar!

Så just nu är det full arbetslats hos dom. Uppföljning om detta kommer när vi kommer åka förbi och fota i morgon och alla dagar dom är där!


Skojakt och galen japan!

2009-04-27 ι 22:45:26.. Our life 8 Kommentarer

Nya veckan har redan startat.
Idag var vi, tillsammans med Emms och Jullis, på Tuben i farsta med några fler unga morsor. Vi gick till en park och grillade korv, lekte lite och sen fanns det även en fotograf där om man ville fota barnen inne. Vi tog ju chansen och kollade om vi kunde få ihop barnen tillsammans då gångerna vi försöker misslyckas totalt. Katastrof!
Vi måste öve lite mer på det och typ sätta upp som en riktig studio så det blir bra och fina bilder. Barnen var i alla fall snälla och söta och han lyckades få några bra foton då dom var så himla överaskade att någon annan än mig som tar kort. Haha. Men men, vi får se om ett par veckor hur bilderna blev.
Innan farsta var vi på sko-jakt till barnen i city. Vet inte hur många affärer vi var inne i för att söka efter små barn converse men dom finns inte någonstans. Inne på åhlens så var alla slut och det skulle inte komma in mer, hallå hur konstigt är inte det? Sen inne på NK hade dom inte, skoaffären inne i gallerian hade bara för stora och sen hade nilsons slutat med barnskor. Dumma dumma. Så nu måste jag/vi kolla upp om det finns någon mer stans där det finns barnskor annar får man ju beställa...
Sen, by the way, så måste jag berätta den sjukaste saken som hände oss när vi skulle åka från city mot farsta. Vi gick mot pendeln och då kom det en japan mot mig och Emelie. Han gick förbi och vände sig som om och skrek "Jesus christ, i wanna fuck you! Ooooh my god!" Vi gick med huvudena bakvände åt honom med världens störta gap och typ var totalt förvirrade. Hahaha, det roliga var ju att en tant bredvid oss såg likadan ut. Men det största gapet ever och glodde på oss som tusan. Ojojoj så roligt vi hade åt det senare!

Anw, jag är jätte trött. Varit den senaste halvtimmen. Tänkte att jag skulle lägga mig och chilla till musik i sängen efter Tonårsliv men det lyckades jag ju inte med. Men nu ska jag stänga ner här strax och hoppa upp i sängen.

Natti natt!


My son is my joy

2009-04-26 ι 21:10:55.. Leon i bilder 5 Kommentarer


Sommar pulande

2009-04-26 ι 20:53:11.. Our life 0 Kommentarer

Efter att jag haft lite panik i eftermiddags och tårarna rann så är kvällen nu bättre.
Man har ju fått i sig lite mat, glömt lite och funderar på morgon dagen. Lite planer och andra tankar helt enkelt.
Känns dock som att vinden kommer att vända snart. Måste bara ta mig igenom det allra sista här nu. På onsdag ska jag ju jobba lite. Efter det ska jag och M sätta upp shema på hur jag ska jobba. Lite nervigt för det, jag vill ju som sagt helst jobba varje dag så jag känner att detta räcker just nu... So, i hope, i hope.
Men innan onsdag finns morgon dagen, måndag. Då ska vi ha skoj ute med massa andra barn. Hoppas det kommer lite fler människor nu bara då så det blir lite fart. Vi ska grilla ute i någon park så det kommer bli mysigt, och gott - haha. Sen också tisdagen, då ska jag på ett j*vla möte på AF. Men bit ihop, behöver ju bara det en gång då jag börjar jobba på onsdag - förhoppningsvis.

Anw, eftermiddagen har varit väldigt mycket fram och tillbaka. Upp och ner.
Här hemma har dom i alla fall börjar göra i ordning baksidan. Altanen golvet är tvättat så nu ska det bara slipas en gång. Sen är det bara gräsmattan och rabbaterna. Det roliga! Älskar att se på fina blommor i våran fina rabatt som mamma brukar fixa. Morfar brukar också komma med en väldigt massa blommor till oss som han tycker ska planteras ner. Så nu känns det ännu mer som vår. Snart kommer sommaren...Sooooolen

2009-04-26 ι 14:36:02.. Our life 0 Kommentarer

Inget blev som planerat men vi är hemma nu i alla fall.
Leon måste snart vakna och sen tänkte jag att vi skulle sätta oss på baksidan och leka. Kanske gå upp till parken, får se hur det känns då jag har världens huvudvärk som inte vill släppa. Den har suttit i flera dagar nu... Seeeegt.

Anw, dax att väcka snutten. Kan ju inte sova allt för länge.
Och ute ska vi i alla fall vara, skäms på er som sitter inne en sådan här dag. (undantag för er som jobbar)
Skönt också att denna värme ska hålla i sig för i morgon ska vi nämligen ut med förskolan Tuben och grilla. Mysigt va? Och det ska ju vara 17° i morgon, dock inte så roligt väder - ingen sol. Men det blir säkert skönt ändå!

Bye!

Helgen

2009-04-26 ι 10:26:09.. Our life 0 Kommentarer

No pict, no words... Sorry!
But to night i will come with some fun to read and look at. Bra va?
För just nu har vi just kommit hem (hos TEJ) från Dyvik. E jobbar och jag och T ska snart gå ut med barnen. Sen blir det lurre och åka hem. Eller inte hem hem för vi ska antagligen träffa Leons pappa. Så ska försöka få honom att hämta mig då jag inte har något att åka på. Hmm, hoppas jag lyckas.
Anw, nu ska jag sluta. Kommer mer i kväll, promice!

Love to you all!

Sol, helg, underbart!

2009-04-25 ι 12:33:08.. Our life 2 Kommentarer

Sitter ute på altanen, i det otroligt varma svenne vädret. Här hemma är det hela 20° i skuggan.
Underbart!! Helt sjukt känns det att behöva gå i linne. Det är ju trots allt inte ens maj.

Anw, Leon sover och jag sitter och kollar på recept. Vi ska nämligen ut till Dyvik idag. Emelie jobbar just nu så jag ska bära av mot dom vid halv tre tiden ungefär så vi kan åka på en gång och hämta henne, handla och sen direkt till dyvik. Så n planerar jag lite smarr att äta. Funderade på Leilas goda fläskfilé... Hmm, låter ju mumma!

Men nu ska jag avsluta och önska er en otroligt skön helg. See you on SUNday!

Vårbarn

2009-04-24 ι 11:44:19.. Leon & hans vänner 3 Kommentarer

Några bilder på barnen från igår när vi satt i kungsan och mös i solen.


Skansen?!

2009-04-24 ι 11:35:48.. Our life 0 Kommentarer

Japp, nu sitter jag och väntar på att få åka in mot staden där jag ska möta Emms och Jullis.
Emelie är nämligen och klipper sig just nu så vi ska ses där inne vid kvart över 1 något. Hoppas på att hon då är klar i alla fall! Och sen hoppas vi, får se hur vi känner, på att åka till skansen. Det stora MEN'et är ju bara att dom stänger 4 idag, sjukt va? Redan 4?! Men från och med första maj har dom öppet till 8.
Lite surt då vi båda var otroligt sugna på skansen. We'll se vad vi hinner och känner. Annars blir det någon annan mysig park i stället. Men just nu ska jag ut i solen igen och bara mysa till musiken tills vi ska åka. Oh, i love this!

Älskar sverige idag!

2009-04-24 ι 10:05:27.. Our life 0 Kommentarer

God, underbar, varm och solig morgon!
Detta väder, helt stört underbart helt enkelt. Sitter ute på altanen liksom i tshirt med keps på. Aaaah, sommar.
Frågan är bara om man ska fixa till sig lite så man känner sig lite snyggare, sen blir det träff med Emms och Jullbull. Hitta på något riktigt kul känner jag för. Mysa i solen på en gräsmatta, låta barnen springa precis som dom vill och bara njuta av det underbara svenska vår vädret.

Nej, sverige idag är så jag älskar det. Så här får det gärna vara året om! Loooove it!

Mys i solen

2009-04-23 ι 11:08:04.. Our life 2 Kommentarer

Som rubriken säger. Idag ska vi mysa i solen ute på djurgrden eller något med Emms och Jullis.
Vi var nyss på BVC för vägning och mätning då barnmorskan tyckte sen 1års kontrollen att Leon inte gått upp tillräckligt i vikt. Idag sa vågen dock annat. Nu hade han gått upp, lite i alla fall och fröjd för det för så slapp vi komma tillbaka om ett par månader igen så nu är nästa koll i augusti, 1,5 års vaccin och grejs.
Men nu väger Leon i alla fall 8,7 kg och är 74cm lång. Sen har var 10 mån har han ju bara gått upp 700 gram...
Mari (Leons barnmorska) tycker att han är så fin och liten kille att det är inget problem. Han är ju så himla aktiv, springer runt som en tok så det är ju inte konstigt att valkarna på magen inte sätter sig fast. Hehe.

Anw, nog om vikt. Trots att jag nu också väger mer...
Nu ska mat göras till lille mannen. Sen ska vi fixa, plocka ihop lite och börja röra oss in mot staden för mer mys med E & J. Något gott att smarra på ska vi också hitta, kameran kommer självklart med så det kommer, förhoppningsvis, lite roliga och mysa bilder ikväll eller em...

Bye bye. Have a lovely day!


Fula kossan

2009-04-23 ι 08:53:02.. Leon i bilder 1 Kommentarer

Leon åker på min gammla, fula, dumma kossa som jag hade när jag var liten.
Som också hans mormor och gammel mormor bråkar om vem som sen ska ha hemma när jag flyttar. Haha.
Den skulle ju självklart med mig men sen kommer mormor och säger "nej han får leka med den här" medans gammel mormor säger "jag köpte den ju och då får den vara hos mig". Haha, ni är så roliga. Leon gillar den i alla fall!


God/ond morgon

2009-04-23 ι 08:06:10.. Our life 4 Kommentarer

Ush det värsta som finns är att vakna med mensvärk och ett rus in på toan så ingen olycka sker.
Nu sitter jag och hoppas på att den äckliga, onda magen ska ge med sig efter dom två tabletterna som nyss slank ner. Go away tant lingon!

Anw, vi gick nyss upp. Nyss kommit ner. Inte ätit frulle ännu och inte klätt på oss. Leon går lite förvirrat fram och tillbaka in i köket och ropar på mig då han nyss satt i mitt knä och försökte äta upp mina målade naglar...
Ja ungar, eller Leon, kan nästan stoppa vad som helst i munnen. Dock kommer ju hälften ut också från min lilla fisenstråle. Är man kräsen så är man, fin mat eller bara med en massa sås eller sylt till så går allt finemang.

Nu gick mamma ut med hundarna och syrran upp till skolan. Och tänk att varje morgon så kommer ett klagande eller en liten pik från henne till mamma. Som idag var det "varför kan ni inte ens öppna dörren, orka låsa". Snabbt svarade mamma "men när pappa går på morgonen så låser han för alla sover då". Syrran tänkte inte ens och sa "men då får han sluta med det" och mamma utbrast "så du vill kanske att någon ska komma in och äta upp dig?!"
Haha, ja det gjorde mitt vaknande lite roligt i alla fall. Vi får väl prova med dörren öppen och se om syrran blir uppäten. Dock tror jag nog att om någon skulle komma in så försvinner tv med datorerna och att vi har en mamma som står och skriker för fulla muggar så hela stockholm hör. Hennes hopp ur sängen skulle nog orsaka ett väldigt stort hål i taket också. Hmm, eller vad tror ni?

Uppäten eller rånad med galen mamma?

Give me a chance?

2009-04-22 ι 17:34:59.. Our life 4 Kommentarer

Hela dagen har snart passerat...
Middagen väntar och sen blir det lite plockande innan bedtime för lilla herren. Funderade på om jag då ska hoppa in i en dusch, fila och måla naglarna, sätta på ansikts mask och lyssna på musik. Sedan avsluta med att lägga mig i sängen och läsa en av böckerna jag fick när jag fyllde år. Hmm, kommer detta hålla? Brukar ju bli en massa sånt här jag-måste-unna-mig-själv-ibland prat som inte leder till något.

Men känner mig väldigt glad och påhittig mamma idag. Typ som har värsta planerna snurrandes i huvudet om vad sommaren ska bjuda på. Om hur framtiden kommer se ut osv. Gud vad ett jobb bara kan förändra ens insyn och tänkande om framtiden. Hmm, jag vet i alla fall vad jag önskar och vill. Sen är det ju bara verkligheten som ska komma i mellan och begränsa allting.

Men finns hoppet, så finns chansen. Ska jag chansa?

Upptagna Jullis

2009-04-22 ι 13:08:56.. Foto - Barn/Porträtt 2 Kommentarer

Ännu mer Julia på bild idag.
Lite sådär härligt nonchalant (nongalant?) i lekposition.


Work, work and work

2009-04-22 ι 12:45:40.. Our life 0 Kommentarer

Onsdag? Ojdå, trodde det var tisdag. Ett önsketänkande kanske? Hmm...
Anw, halva dagen har gått. Leon är hos dm Anna idag och jag har varit upp på arbetsförmedlingen och skrivit in mig. Anledningen till det är att jag fått ett jobb av M. Dock kommer det bara vara i sommar då det är på en golfkiosk. Men om jag sen har varit medlem i AF i tre månader så kan han hjälpa mig med ytterligare ett jobb till hösten då.
Så är nu inskriven. Ska om en vecka starta upp lite med att jobba. Efter det kommer vi sätta upp tider osv. Nu är ju bara frågan om jag kommer få jobba fem dagar i veckan. Hmm, hoppas(?) Annars känns det ju lite larvig och fel. Men som sagt, vi pratade inte om det så vi får se om en vecka.

Sen bara för att jag nu fått detta jobb så har jag ju varit tvungen att bestämma helt när Leon ska vara ledig, och jag också då för den delen. Har i alla fall kommit fram till, efter prat med dagmamman att vecka 28 till och med 31 så kommer Leon vara hemma. Då har vi semester. Så nu kan vi bara sätta igång att planera.
Boka en resa till Italien kanske? Haha.

Nu kom jag på ännu en sak, ska ringa Krister. Min gamla chef för att säga upp mig på ICA. Tyvär...

Night!

2009-04-21 ι 23:23:16.. Our life 2 Kommentarer

Innan läggdags, så här sent, ska jag bara tacka Emms för en trevlig dag. Dom kom hela vägen hit för lunch och lite umgänge. Och inte lyckades vi fota ungarna så bra, vi får prova lite smått varje gång.
Nu håller ögonen på att hoppa ur huvudet. Fattar inte att jag är vaken vid denna tid. Men nu ska jag dock springa och hoppa i säng på en gång. Efter lämning av Leon i morgon ska jag faktiskt upp till arbetsförmedlingen. En viktig sak som kan hjälpa mig i höst sen. Och juste! Har ju glömt att berätt om det stora men ändå lilla beskedet idag. I'll tell you tomorrow!

Night night.

Bjuder på en bild på underbara Jullis från idag.


Sötmanosarna

2009-04-21 ι 22:24:15.. Leon & hans vänner 2 Kommentarer

Leon och Julia idag när vi gjorde ett försök till att ha liten photoshot. But I faild... Big time.
This is the only pic med dom tillsammans. Men visst är som söta?!


Lunch, baka, besök

2009-04-21 ι 10:51:57.. Our life 1 Kommentarer

Morgonen är över och snart är det lunch. Haha, inte riktigt men om någon timme eller två.
Leon blir hämtad tidigare idag, efter lunchen då Emms och Jullis kommer hit. Då kommer vi ha lunch och bakning avklarad. Eller det kommer bjudas på det. Hehe. Några goda mackor med räksallas, köttbullar och dyligt. Får se vad vi hittar på. Sen ska jag strax baka lite cookies och scones tänkte jag. Får se vilket det blir. Hmm....

Sugen är jag på att baka massa i alla fall efter att ha suttit och kollar på recept.nu där alla Leilas recept finns. Hon är ju guden inom bakverk. I looooove her bakning and food.

Anw, efter lunch och gottande ska vi ha någon slags "photoshot" på barnen. Får se hur det blir.
Försöka ska vi i alla fall, man kan ju hoppas att vi lyckas med dom små galna barnen vi har. Kom in senare och kika vettja. Kanske kommer det upp världens charmtroll eller galen ungar som är tokiga. Både och skulle jag nog tro, hehe. Nu åter till bakningen och sen plantagen innan hämtning och besök...

Bye!

I'm a mammy!

2009-04-21 ι 10:13:06.. Our life 2 Kommentarer

Morrn morrn. På vägen hem från dagmamman, i sällskap med min barndoms kompis Elin som har en dotter på 2,5 år, undrade vi hur många som egentligen tror att vi just varit och lämnat våra barn hos dagmamma respektive dagis. För det är ofta vi möter konstiga blickar som "Vad gör du ute så här tidigt? Varför är du inte i skolan eller jobbar?". Så undra hur många som egentligen tror att man är en mamma utan vagn och barn. Hmmm, noll.
Inte för att jag bryr mig så, jag vet ju vem jag är. Men jag skulle vilja att alla visste att jag var mamma även då jag inte har Leon framför mig. But, shit the same. I'm a mammy and I know it. I looove it.

I loooove Leon!

Måndag

2009-04-20 ι 21:57:11.. Leon i bilder 2 Kommentarer

Inga ord idag, känner inte för att skriva. Blev helt tom...
Men lite bilder från idag ska ni få se i alla fall, massa massa lek. Både i lekland, parken och hemma.

En Leon dag helt enkelt, allt för honom!


Family love

2009-04-19 ι 21:59:53.. Leon i bilder 2 Kommentarer

Mormor och Leon.Gammel mormor och Leon.


Födelsedagen

2009-04-19 ι 21:13:04.. Our life 5 Kommentarer

Idag kom min mormor och morfar hit på sen lunch/tidig middag.
Vi grillade spätt, hade pasta sallad med fetaost eller mozarella, massa ost och kex och annat små plock och gott.
Till fikat hade jag och mamma inte gjort något eget. Vi hade inte tid eller ork denna morgon, hehe. Ovanligt va? Vi som oftast är emot att köpa färdiga tårtor osv, så tråkigt. Men denna dag, min dag, åkte vi ut för att leta tårta och köpa lite vi missat. MEN inget konditori här i närheten hade öppet.
Man tycker ju att en söndag, då typ alla fikar så borde några stora ha öppet. Men nej, vi åkte nog runt till 3 st innan vi hittade ett som var öppet. Det blev någon slags mous/cheeskake tårta med bär. Väldigt smaklös dock men fin var den!Efter fikat var det present öppning. Fick mer paket än vad jag trodde(!) Min bästa mormor hade slagit in paketen så snygga, som vanligt. Hon har fått sin insperation av cervera som alltid slår in med glitter och glamour. Hehe.
Men kan ju verkligen säga att den här födelsedagen varit den bästa, dom allra bästa presenterna fick jag också.
Är så otroligt glad, tack mormor, morfar och mamma & C! You're the best!Och dom fina paketen innehåll detta : en blixt, ett objektiv och en tid hos frisören för klipp och färgning. Hurra hurra!


Grattis - till mig

2009-04-19 ι 08:30:26.. Our life 26 Kommentarer

Med blommor och med blad. Vi firar denna dag. Hipp hipp hurra för lilla mig idag!
För det är faktiskt min födelsedag. Hurra, hurra, hurra! Hurra, hurra, hurra!Man får ju bjuda lite på sig själv så här på födelsedagen. Helt osminkad, nyvaken 19årig mamma.

Prestenterna

2009-04-18 ι 21:54:33.. Our life 2 Kommentarer

Idag fick jag en paradis ask och en bok (fight club) av snälla Asse som vill att jag ska bli tjock tydligen - läsa och äta choklad, en annan bok (slumdog millionaire) och 5 st trisslotter av gulliga Kristin som ville att jag skulle bjuda henne på en resa om jag vann 1 miljon. Vann dock bara på 2 st av dom - men ändå 125;-. Sen fick jag också en Ipod av självaste Fjun som visste hur mycket jag saknade min gamla.

Tack så mycket tjejer, värmde att få lite uppvaktning! Puss på er.


Liten lista

2009-04-18 ι 21:25:27.. Frågor om oss 0 Kommentarer

Jag föddes: 1990-04-19
Tycker du om någon just nu: Ja faktiskt, lite smått sådär.
Gröna eller röda äppeln: Helst inte äpplen alls
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Fjun
Gillar du golf: Yes!
Vilken tid gick du upp idag: 07,45
Har du sovit i din egna säng inatt: No, extrasäng hos TEJ 
Har du sovit ensam inatt: Halva natten
Har du strumpor på dig nu: Ja
Vart vill du bo när du blir stor: I ett mysigt litet hus med underbar familj
Är det okej att gråta: Ja absolut!
När grät du senast: Om tårar i ögonen räknas så i förrgår. 
Vilken årstid tycker du bäst om: Sommaren
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Åka på semester
Vill du gifta dig: Yes! I'm waitig for my man to come...
Vill du ha barn: Mer än Leon? JA!
Solar du ofta: Inte så mycket mer än på sommaren
Är du bra på att laga mat: Gillar att laga mat i alla fall
Vilken är din favorit smak på glass: Hederlig - gammaldags vanilj
Bor dina föräldrar tillsammans: No!
Är du morgon eller kvällsmänniska: Mitt i mellan
Vilken ögonfärg har du: Blå
Vilka hårfärger har du haft: Grundad blondin men blev rödbrun och sen blond igen som blev svart.
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Yes
Är du beroende av något: Ja - Leon!
Vad gör du på helgerna: Umgås med vänner så mycket som möjligt 
Brukar du bädda sängen: Någelunda
Har du kysst någon under den senaste veckan: Tråkigt nog nej 
Vad var det senaste du sa: Jag älskar dig till Leon innan han somnade 
Vem kramande du senast: Leon
Saknar du någon nu: Yes
Vem ringde du senast: Fjun
Var du glad igår: Yes box 
Sminkar du dig: Nästan varje dag, kan ju inte skrämma folk när man ska ut

Uppvaktning

2009-04-18 ι 21:09:11.. Our life 0 Kommentarer

En helt oplanerad sleep over hos TEJ igår orsakade att det inte blev någon bloggning mer igår och tidigt idag.
När vi väl kom hem efter lunch så var det dax att göra sig i ordning för att sen gå hem till K där vi skulle ha en liten middag med lite tjejer då jag fyller ju faktiskt år i morgon. Och jag fick till och med lite presenter.
Jätte roligt, tack så mycket! Men kändes ändå helt skumt, varför skulle jag få presenter?
Är liksom van att jag brukar ge allt till Leon och inte känns det som min födelsedag direkt.
Äh, jag har typ sluta fylla år - redan. Är lite gammal...

Bilder på mina presenter kommer snart!


God morgon

2009-04-17 ι 09:59:52.. Our life 1 Kommentarer

Efter en väldigt känslig kväll, minnen som naggade när jag skulle sova så resulterade det i väldugt dålig sömn, både för mig och Leon tyligen. Han fick sova hos mig när han mitt i natten vaknade då jag inte hade ork att gå upp.
Det resulterade också i att jag vaknade flera gånger av en liten Leom som bet mig. Sen skulle han ligga på mitt huvud och allt möjlig i natt. Inte speciellt skönt eller roande. Men det verkade han inte heller tycka då det inte var så skönt.
Ush det var ingen kul natt men tur att han inte skrek och var jobbig på det sättet. Då hade jag nog sprungit in till mamma och be henne ta ungen! Haha...

Anw, nu är vi uppe. Jag piggnnade till efter den sköna duschen nyss.
Leon badade också men det är bara jag som fortfarande är ren. Det är riskaks smulor överallt, leksaker under fötterna och ja som en vanlig barnfamilj helt enkelt. But i love it!

This is my life, the best life.


Grin-unge

2009-04-16 ι 18:05:37.. Leon i ord 5 Kommentarer

Idag när jag hämtade Leon blev han super glad att se mig. En stor kram och leende på läpparna.
Men sen när påklädningen kom så blev han irreterad som tusan. Ålade sig som en korv och ville inte alls sätta på sig. Det är bara med mig han är så här också och idag var han extrem. Han var skit sur men när vi väl kom ut kom leendet tillbaka. Skönt tänkte jag men den lilla lilla stunden var kort.

"Sitta i vagnen?" Nehe du, SKRIK! AAAAAAAAH! Det var tydligen inge kul att åka vagn så okej han fick gå då.
När vi väl kom ut på gården utanför så ville han bara vända om och springa tillbaka. När jag tog honom i armen och visade vägen "dit" så kastade han sig på marken och blev skit sur. Väl uppe på fötterna igen kutade han tillbaka.
Vad sjutton?! Han ville inte gå med hem med mig utan gå tillbaka till dagmamman.
Ja jag kan ju säga då att hon gör ett bra jobb då, hehe.

Hela vägen hem var Leon skit sur, jag lät honom gå några gånger men han bara vände om och skulle springa tillbaka så det blev tvångs sättning i vagnen, fastspänd, skit arg och ledsen fick han åka hem liggandes/sittandes i vagnen. Dock tog det ju ett tag då jag försökte halva biten med att bära, låta honom gå osv...

En dålig dag eller var det så kul hos dagmamman?


Ännu mera Dyvik

2009-04-16 ι 13:40:18.. Foto - City & natur 5 Kommentarer

Underbara, mysiga Dyvik. Vi hade verkligen kanon väder under påsk helgen.
Emms och Timpa, det får inte dröja allt för länge tills nya mys helger med grillning i solen på Dyvik.
Welcome to the paradis of Sweden!


Galen unge

2009-04-16 ι 13:26:39.. Leon i bilder 0 Kommentarer

Jätte jätte suddig bild men helt galet rolig. Var därför tvungen att visa min knasboll från i morrse.
Han fick smaka macka av mormor med massa philadelphia ost på och tyckte det var skit roligt och busigt.
Saken gjordes ju inte bättre heller när han var helt ruffsig i håret heller. Het morgon frilla...


Hår

2009-04-16 ι 10:53:47.. Our life 2 Kommentarer

Jag hoppas på att få en tid hos frisören i födelsedags present. (fyller ju år nu på söndag)
För det är verkligen verkligen dax för en klippning. Sen måste jag ju också göra någonting åt färgen. Världens utväxt och, nej ush det är inte ny färgat och fräsht direkt. Men om jag nu får en tid hos frippen så tänker jag ljusa ner det. Och visst, jag kan börja med det här hemma MEN då blir det orange, rött. Inte speciellt kul eller snyggt.

Men nu till i sommar vill jag ljusa ner det. Till och med Emelie sa det till mig igår när vi tittade på gamla bilder på mig när jag var liten. Var ju blond då..

Något mitt emellen det här, lite guld, koppar blond...


Tävling

2009-04-16 ι 10:34:30.. Barnartiklar 0 Kommentarer


Jag tävlar om ett presentkort värt 250:-
att shoppa för i Gangstars webshop hos Nikita
Tävla HÄR du med!

Sleep tight

2009-04-15 ι 23:18:07.. Our life 2 Kommentarer

God kväll, eller natt snarare.
Fjuns hår gick snabbt, ovanligt snabbt. Men det var inte lika många som dom första gångerna och sen så har jag ju fått in flytet på detta nu. Till och med att Fjun sa att dom förra inte gick att ta ur, då satt dom bra alltså.
Efter hårfixandet satt vi båda och försökte få ihop min idé om desigen men lyckades inte. Blir skit irreterad.
Fan, varför är inte jag bäst på att illustrera och hålla på med sånt?! Måste alltså börja träna på det, men när han man tid för det? Och jag som nu mera inte har så mycket tålamod. Fick ont i magen av att bara försöka få ihop snygga bilder till headern. Larvigt va?

Men men, nu är en ny design uppe i alla fall, har små fixat lite med kategorierna också, lagt upp ny bild på mig och så en till bild på Leon - dock är den inge bra. Måste ta en riktig fotar dag med honom. Och hur länge har jag inte sagt det då? Hmm... Men väntar bara på min födelsedag i helgen så kanske jag får en ny blixt ;o) Haha. Så ni som vill ge mig något, köp en blixt vettja! Saknar min förra, bilderna inomhus suger, rent ut sagt, utan en riktig blixt.

Anw, nu ska jag dock sova. Klockan är ju för sjutton snart halv 12! Ojoj...
Leon sov skit bra i natt, ända till halv 8 i sin egen säng utan att vakna. Så hoppas på det denna natt också för jag vaknade jätte utvilad och pigg i morrse. So please baby boy, sleep tight!

Äta själv

2009-04-15 ι 19:56:24.. Leon i ord 2 Kommentarer

Leon är riktigt bra på att äta själv. Han brukar dock vara skit larvig med att äta med händerna.
Då menar jag seriöst att han inte alls vill äta med händerna själv. "Blir ju så kladdigt, ush!"

Men i går, när vi åt bland det kladdigaste - potatismos och sås, så slängde han bort skeden och proppade mun med en massa mat. Både köttbullar, sås, lingonsylt och potatismos. Och allt detta är kladdigt. Och visst, han såg ju ut som han gjorde men åt gjorde han i alla fall. Är man barn så får man kladda hur mycken man vill, eller kanske inte(?) Hehe.


Bloggdesign

2009-04-15 ι 17:45:22.. Bloggdesign 1 Kommentarer

Nej nu ska jag göra om hela bloggen. Så trött på att det inte blir som jag vill.
Men nu har jag en idé, skit fint kommer det bli om det blir som jag tänker. Måste bara försöka få till det också. Så denna design som nu är uppe är bara tillfällig. Satta bara upp den för blev så irreterad på den förra.

Men ska försöka få upp den klar tills ikväll, ska dock sätta in löshår på Fjun så det lär bli rätt sent.
Hmm, kanske får jag sitta hela natten? Haha...

Wanna be rich and move

2009-04-15 ι 16:03:49.. Our life 3 Kommentarer

Palla att jag inte är rik och har en stor fin lägenhet som jag kan inreda hur jag vill!

Nu, mer än någonsin i mitt liv, vill jag flytta till något eget som bara är mitt och Leons, så vi kan bygga upp våran egna lilla familj. Denna sommar kommer bli den bästa i mitt liv och därför vill jag känna att jag strävar mot något - en flytt!
Om det bara skulle vara så att jag skulle dela lägenhet med någon så skulle detta betyda en livsförändelse.
Åh jag vill flytta. Fore real, move in with me?Food lovers

2009-04-15 ι 10:00:58.. Our life 1 Kommentarer

God morgon.
Vädret ser ut att spricka upp, solen tittar fram lite då och då och den blåa himmelen kommer smygandes.
I morrse var det ju inte så gulligt - grått, trist och lite kyligt. Hoppas det blir fin fint väder så vi kan äta lunch ute.

Anw, Emelie och Jullis kommer hit på lunch. Dom kommer bli bjudna på mina egengjorda köttbullar från gårdagen med en super god sallad till och vitlöksbröd. Smarrigt va? *bild kommer sen*
Men nu ska jag upp och plocka undan alla filtar jag har framme, och massa små plock. Sen blir det väl en till omgång med tvätt när maskinen är klar. I alla fall en torktumling till. Det lät konstigt - torktumling. Hmm, haha visst lät det skit konstigt? Men ni fattar vad jag menar, hoppas jag.

Have a nice morning!


Nyttig-göra

2009-04-14 ι 20:48:15.. Our life 2 Kommentarer

God kväll alla där ute. Ni få som fortfarande läser min blogg...
Inget samtal idag, men som jag tidigare sa : inte att det är brådska att prata om det på en gång. Ska inte vara för mycket på Micke, men ska ringa honom i morgon tänkte jag så jag får kolla läget lite. För inte är jag för på då? Om jag ringde nu kanske det blir jobbigt. På hans hemma tid liksom. Men men, i morgon ringer jag och kollar. Får be om ursäkt för att jag är lite på, hehe. Men han känner ju trots allt mig.

Anw, dagen blev nyttig men dock han jag inte göra allt för det.
Tiden sprang iväg och helt plötsligt skulle jag hämta Leon. När han väl var hemma, som den gladaste ungen ever, så kunde jag inte börja städa igen. Han skulle bara röjja runt allt som jag plockade fram eller tillbaka, haha. Bus!
Men i morgon bitti blir det att ta hand om den sissta tvätten och plocka ner lite grejer i kartonger. Finns alldeles för mycket framme och skräpar. Sen kanske man ska bjuda över någon på lunch?
Mamma kommer nämligen vara borta hela dagen med syrran så jag blir helt själv. Kanske får man massa nyttigt gjort då? Om man inte somnar framför tvn...

Våran påskmat

2009-04-14 ι 17:55:50.. Mat/recept 2 Kommentarer

Förrätt :Hederliga ägghalvor med rom på, både röd och svart.Avocado och mango röra med rökt lax.


Huvudrätt :Lamm- och nötfärs spätt tillsammans med potatissallad med fetaost och vårprimörer.


Efterrätt :Choklad cupecakes med nougatägg på.

Allt detta har jag och Emelie gjort helt själva. Det var super gott och väldigt uppskattat av dom som blev bjudna.

Leon på Dyvik

2009-04-14 ι 13:45:35.. Leon i bilder 1 Kommentarer


Julia på Dyvik

2009-04-14 ι 13:36:00.. Foto - Barn/Porträtt 1 Kommentarer


Påsk-kärring

2009-04-14 ι 12:57:20.. Leon i ord 0 Kommentarer

I torsdags var min lillesyrra + hennes kompis ute och knackade på grannarnas dörrar med Leon som byte. Såklart alla faller för den söta lilla unge som påsk-kärring och tittar på honom när tjejerna tog en massa godis. Haha. Hem kom dom i alla fall med mycket mycket godis för den lilla rundan dom gick.

Leon fick fira med den älskade bananen, haha.


Blogbreak or just vacation?

2009-04-14 ι 12:41:13.. Our life 0 Kommentarer

Jisses. Detta har nog varit min allra största bloggpaus i mitt liv(?)
Men under denna påsk vecka/helg så har vi haft så otroligt mycket semester, hela långa påsk helgen. Vi har varit ute på Dyvik med Emelie, Timpa, Jullis, Danne, Fanny, E & F's pappa, T's pappa och bror Johnny...
Den mest avkopplande, skönaste, roligaste och varmaste vecka på så länge. Värdet har ju varit helt underbart och det har ju inte direkt förvärrat saken för oss när vi var ute på landet där vi njöt av detta till max. Vi hade vattnet bara meter från oss, såg solen gå ner, mös ute på verandan, grillade, tände brasa, ja denna vecka/helg har verkligen varit den ultimata. Tack snälla snälla alla underbara människor som varit med under helgen, E & T, you're the best!

Anw, tillbaka till vanliga livet igen. Leon är hos dagmamman och jag ska försöka göra lite nytta.
Bla att fixa rummet, bädda nya lakan *tråkigaste ever*, vika tvätt, men det allra viktigaste idag är ett samtal jag väntar på. Det är ju inte viktigt så, att jag måste få det just idag men det kan vara ett samtal som kan förändra livet för mig och Leon. So i hope, hold your fingers crossed, att detta kommer hjälpa mig någonstans. Micke är den snällaste människan jag någonsin träffat och om han nu skulle hjälpa mig så kommer livet leka...

More to know later... Massa bilder kommer upp strax!


Dyvik

2009-04-11 ι 19:09:12.. Our life 2 Kommentarer

We are alive! Hehe.
Det var ju varit helt underbart väder, helt sjukt underbart väder. Idag satt jag och Timpa ute i solen hela förmiddagen och jag till och med tog mig en liten tupplur ute i en solstol när ungarna sov. Efter en massa lek, fotande och mer lek hämtade vi Emms som jobbade denna underbara dag tyvär. Och hon gillade oss inte när vi berättat att solen är så varm så den bränner och vad vi gjort ute. Haha.
Väl hemma här på Dyvik börjades det med mat igen. Först lite ost och kex som var över från gårdagen och sen gjorde vi egengjorda hamburgare då vi åt påskmat igår med massa folk här ute. En super påskmiddag blev det.

En massa bilder kommer komma upp i morgon när vi är hemma igen. För nu ska vi bara mysa ännu mer och njuta av den underbara utsikten och "landet-känslan"... So long everybody!


Happy easter!

2009-04-09 ι 18:32:49.. Our life 3 Kommentarer

Vi önskar alla våra när och kära en härligt glad påsk!
Hoppas ni får det lika trevligt som vi ska ha det.

You keep me strong

2009-04-09 ι 15:20:29.. Leon i bilder 4 Kommentarer


Badungar

2009-04-09 ι 15:12:12.. Leon i bilder 1 Kommentarer

Lite bilder från badturen med Emms, Jullis och Fanny förra veckan.


Hang on to this

2009-04-09 ι 14:54:21.. Our life 0 Kommentarer

If I just could stop the time...
Thene, maybe, it/I/we would be allright.

Lör em i bilder

2009-04-07 ι 08:46:44.. Leon & hans vänner 4 Kommentarer


Fre-lör fm i bilder

2009-04-07 ι 08:33:05.. Leon & hans vänner 2 Kommentarer


Kärlek

2009-04-06 ι 23:01:59.. Leon & hans vänner 1 Kommentarer

Dom pussas, dom kramas, dom leker med varandra och dom delar sjutton allt... Glädje och sorg, skratt och gråt.
Dom här två barnen är det bästa som finns. Åh ungar, ni ska veta hur älskade ni är.


Leon ♥ Julia ♥ Leon ♥ Julia ♥ Leon ♥ Julia ♥ Leon ♥ Julia ♥ Leon ♥ Julia ♥ Leon ♥ Julia ♥ Leon ♥ Julia ♥ Leon ♥ Julia ♥ Leon ♥ Julia

Fredag i bilder

2009-04-06 ι 22:06:45.. Leon & hans vänner 2 Kommentarer

Sötaste Leon & Julia i parken i fredags.
Tänk vad lite vår kan göra - lyckliga barn som får leka av sig i parken, springa precis var dom vill, sitta i sanden, njuta av solen, gunga, ha morsorna springandes efter och bara vara helt tokigt söta. Våra barn är dom bästa!


Semestern

2009-04-06 ι 13:14:57.. Our life 0 Kommentarer

Nu är vi tillbaka från den lilla semestern vi haft i helgen.
Det har varit så otroligt skönt väder under den helt underbart mysiga paus helgen. I fredags såg vi på premiären av Talang hemma hos Emelie, Timpa & Julia tillsammans med Danne. Leon somnade jätte bra och sov som en stock medans J hade det lite besvärligare. Mitt under den sköna sömnen väcktes jag av en pillandes Leon som stog upp i extra sängen. Drog honom över till mig och hörde hur det geggade till i blöjan. "Bajs nu?!"
Och det kan man ju säga att det var. Han hade bajs ända upp i halsen och hela lakan, kläder och hela Leon var en stog bajskorv. Så tyst som möjligt fick jag gå in och duscha av honom och slängde ut allt äckligt på ballkongen.

På morgonen var det bara att gå och kolla om tvättstugan var ledig, som den lyckligt var, och sen sätta igång och tvätta. Snälla E hjälpte till, eller fixade allt nästan, hehe. Så efter allt fix och donande var det att packa ihop lite grejer och sen gick vi ut för att vänta på T som snart skulle komma hem så vi kunde åka ut till Dyvik.

Vi satt seriöst och solade på en bänk medans ungarna satt i sandlådan. Kan det bli mer underbart?
Någon timme senare kom T och vi for iväg och handlade en massa gott som vi planerat under dagen. Väl framme i Dyvik satte vi igång med maten på en gång. Och vad kunde inte vara med ultimat än att grilla spätt och majskolvar när det var typ sommar väder ute. Pasta sallad med fetaost och avocado, tzatziki och världens godaste blåbärspaj med gudomlig egengjort vaniljgrädde åts. Allt det gjorde jag och E själva till oss allihoppa (jag, E, T, D, E's pappa och syster). Åh, älska sommar mat!!!

Anw, helgen var det ultimata myshelgen. Man ser att barnen trvis att vara ute.
Nu är det äckligt fint väder igen och jag vill bara åka tillbaka. Haha. Till utsikten, till skogen, till det mysiga med underbara vänner. Vår tider, hej hej, vår tider!

Helgen i bilder kommer senare...


Fredag!

2009-04-03 ι 09:14:58.. Our life 6 Kommentarer

Åh nu är det helg och super väder kommer. Inte är det något fel på den blå himlen och solen idag men i morgon ska det tydligen bli super super väder, typ 15 grader och solsken. Mysigt va?
Och denna dag ska spenderas ute, jag och Emms med Jullis ska åka till fyren på en ny ÖF och grilla korv. Sen blir det mysmiddag och sleep over efter tittandes på talang som ersätter vårat let's dance. Och i morgon är det tankar på att vi ska åka till dyvik, ta massa kort på familjen och bara mysa i det underbara vårvädret!

Så detta blir en liten semester helg för mig, haha. Myyyyyyyyys!
Ha det så skönt, lika skönt som jag ska ha...

Blöjornas hemsida?

2009-04-02 ι 23:34:31.. Our life 2 Kommentarer

Ush, denna dag gick why to snabbt...
Lämnade Leon vid 9 tiden, kom hem och började sätta igång med att pilla lite med min hemsida. Och ush så fult det blev först, så satte igång med en ny design. Har inte bestämt mig för om den nya är så bra/fin men nu får den duga tills allt är klart så kan man fin-slipa senare när man kommit på nya saker.
Har tänkt att jag också ska göra hemsidan helt själv, från grunden, allting helt enkelt. Men måste börja pilla på det i lugn och ro, det kommer ta tid då jag inte är någon höjdare på att få allting funka och hänga ihop. Men det är en egen liten värld med en massa massa koder och den ska jag ta mig in i, har ju redan varit på lite besök och semestrar.
Till min stora glädje så fick nyss ett dokument från Filip med lite tips och grunder. Skit bra och spännande, tänkte att jag då i helgen ska sätta mig ner och försöka plugga in lite och pröva mig fram hur dom beskriver det.

Anw, efter lite datanördande så åkte mamma, jag och mormor för att handla.
Oftast när vi inte skrivit någon inköps lista så blir det bara en massa bajshandel, de vill säga typ bara massa gott och ingen riktig mat, haha. Men idag, trots att vi åkte utan lista eller ens prat om mat så kom vi hem med världens bästa kassar. Fulla med både det ena och det andra så nu har vi säkert mat för nästan hela månaden.
Väl i affären, när jag stog och tittade/gemförde blöjor så tänkte jag att Leon skulla få prova Huggies Up&Go. Dock är ju den storleken helt pundig, 9-15 kg. Leon vägen ju bara 8,5 någonstans så dom var super duper stora och heller inte lika bra som Libero's...

Nej nu i den här åldern kör jag på Up&Go, det bästa och lättaste, och då är det Libero's som är bäst! Den nya modellen är ju dessutom ännu bättre så det får helt enkelt bli dom föralltid, haha. Trots att jag hatade Libero när Leon var liten och älskade då Huggies, men det är ju helt olika modeller - Up&Go och vanliga.

Men shit the same nu, klockan är mycket och jag är trött på denna data nu...
God natt!

The end, my end?

2009-04-02 ι 09:43:09.. Foto - City & natur 2 Kommentarer

I can se the end, but now it's time to find the beginning of the winding roads...


Sthlm

2009-04-01 ι 22:13:36.. Foto - City & natur 1 Kommentarer


Shopping

2009-04-01 ι 21:42:08.. Barnartiklar 2 Kommentarer

Länge sedan jag visade upp dagens shopping resultat... Tyckt det kännt så töntigt men har ändå ingen bild på Leon att bjuda på från idag så nu får ni se vad Leon fått idag i alla fall!
Ett par stövlar och ett regnställ från McKinley köpte jag i stor behov. Känns ju lite surt att vänta tills första regnet kommer och då har han inga kläder. Sen senare på eftermiddagen fick han även 2 par skit snygga skor från Puma som hans farmor köpte tillsammans med oss. Så nu kan Leon återigen glassa i nya grejer. Väntar bara på jeansjackan som jag trodde skulle komma på posten idag.

Men bra grejer har han fått idag, nu saknas ju bara en riktig vårjacka...


Gamla Stan

2009-04-01 ι 21:01:57.. Foto - City & natur 2 Kommentarer

Underbara, soliga, gamla stan... Jag älskar stockholm på sommaren!
Solen skiner

2009-04-01 ι 08:52:51.. Our life 0 Kommentarer

Idag ska jag ut i det fina vädret och fota!
Håller på skriver ut lite CV'n just nu för att lämna lite här och var i butiker när jag åker ut på liten tur efter att jag lämnat Leon hos dagmamman. Kanske träffar jag Emms och Jullis en sväng innan det blir dax att åka hem för att hämta Leon igen. Men ut och njuta i det fina vädret ska vi i alla fall, borde ni också!

Ha en underbar dag!
STARTSIDAMichaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!
Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!

Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!


Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December