Tisdags äventyr

2008-09-30 ι 11:00:51.. Leon i bilder 16 KommentarerNu ska Leon snart få lunch, sen blir det ett äventyr med Elin till barkarby.
Hon ska köpa vinterskor till henne och Erica, skulle jag också behöva.
Men på med sockor i skorna så funkar det ett tag till :o)

Värre med jacka, skinnjackan är så kall nu och vinterjackan är för varm. Hm.. Svåra val.
Finns en perfekt, mysig och fin jacka på H&M - 500 kr.
Får tänka på saken. Någon som har lust att köpa den till mig kanske? (a)

Mer frost

2008-09-30 ι 08:58:26.. Foto 7 KommentarerRyser av att bara se bilden. Ush vad kallt det är ute.

Frost

2008-09-30 ι 08:55:11.. Foto 1 Kommentarer

 

Vaknar till ett super kallt väder. Ser till och med i fönstret hur isigt och kallt det är ute.
När jag sen kommer ner ser jag att det till och med är frost på allting. Ush nu kommer vintern..

I miss... someone...

2008-09-29 ι 23:41:41.. Our life 0 Kommentarer

Nu ska jag sova. I min mjuka, mysiga, stora, älskade, muffiga säng.
Älskar att lägga mig i en kall säng och dra över duntäcket och värma upp mig själv. Åh så gosigt och skönt det är. Vore ännu mysigare med någon där att mysa med också.
Saknar någon. Saknar att ha En. En som du, En som han, En...

God natt på er.

PS. I know Malin, hon är helt lost i huvudet.
Många som frågat mig vad det är för jobbig/störd person.

Sleep tight my baby

2008-09-29 ι 23:04:09.. Leon i ord 3 Kommentarer

Idag var Leon super knasig att lägga. Han har kommit in i en liten period att "jag vill ligga och sova med dig mamma". Och JAJA - jag vet att jag kanske inte gör saken bättre genom att lägga honom vid mig om han vaknar på nätterna och när jag lägger honom så brukar jag amma honom och då somnar han och lägger sen ner honom i sin säng. Och sen om jag ska vara ärlig så är jag också lite lat då jag inte tar upp och tröstar honom och lägger ner honom i sin säng sen utan att jag tar upp honom och lägger honom vid mig på en gång.

Men jag får göra vad jag vill. Leon kommer absolut att lära sig att sova i sin egna säng, på sitt och mitt sätt. Inte någon gråt metod eller bajs grej. Jag klarar inte av att lägga ner honom i sin säng och se att han blir ledsen och gråta så han kinar. Att jag kan ju faktiskt trösta honom och lägga honom igen är ju det jag borde. Men.. åh jag vet inte. Vill ha honom hos mig. Känner mig så ensam. Har den sista tiden inte känt någon närhet från någon annan än Leon. Han är ju mitt allt.
Han är den jag får all min kärlek från. Han ger mig allt. Hur ska jag kunna släppa det?


I'm a bad mammy.. but i love him so much.


Min namnsdag

2008-09-29 ι 19:04:11.. Our life 12 Kommentarer


Blev nyss påmind att i dag har jag faktiskt namnsdag. Roligt va? Tycker jag i alla fall :o)
I morrse blev jag uppvaktad och väckt av Elin så hon ringde mig och grattade på en gång. Haha. Men hon är också den enda som vetat att jag hade namnsdag för hon är den enda som grattat mig.

Min sötnöt

2008-09-29 ι 16:24:53.. Leon i bilder 8 Kommentarer


En blogg - min blogg

2008-09-29 ι 15:35:48.. Our life 2 Kommentarer

Började skriva ett inlägg. Läste igenom det och kände att nej nu får det räcka. Vill inte ha mer komentarer från familjen och vissa andra att jag får lära mig hantera och smälta in som det är ändå. Att jag ska sluta klaga och i stället ska bara gömma allting och lotsas som ingenting. Det blir såhär när man inte kan klara sig själv. Eller det blir så här när man inte har något eget.
Men stopp för det nu.

Mormor du ska inte säga något om hur jag ska göra eller "jaja" när du inte ens vet hur det är här hemma och vad det är jag trycks på. Mamma du får sluta klaga på mig hela tiden, sluta vara arg och irreterad på allt jag gör. 
Ska inte gå in mer för det blir lite för personligt. Kanske till och med är så att mamma och mormor kommer bli sura och tycka att jag inte ska skriva att det är "dom" som är bovarna. Det är det inte heller. Jag säger inte att det är erat fel. Jag vet gott och väl vad jag känner och tycker och det är inte att det är fel på er. Men ni hjälper ju inte till heller..
Shit the same, trött på att allt bara ska vara surt och illa hela tiden.

Ska man ta och rymma ett tag kanske? Ett bra tag..
(om jag bara kunde)

Sen för övrigt så är det här min blogg. Jag får skriva hur mycket skit eller bajs jag vill. Det här är för min egen skull. Jag skriver här i stället för att skrika ut och klaga högt på alla.
Jag klagar inte högt på någon.


The rose

2008-09-29 ι 15:23:52.. Foto 0 KommentarerEn ros kan säga så mycket mer än vad tusen ord kan.
Den rosen som kan säga Jag älskar dig.
En ros är allt som behövs. Det är allt man vill ha.
En ros... min ros (?)

Efterrätter

2008-09-28 ι 11:50:03.. Our life 10 Kommentarer

Här är den två underbara efterrätterna vi fick hemma hos mormor i fredags.

1. Citronpaj med italiensk maräng
2. Fryst hallon-maräng tårta

Irreterad

2008-09-28 ι 11:35:22.. Our life 10 Kommentarer

Jag blir så arg att jag känner för att bara ta bort bloggen. Ush.
Designen ser ut som en jävla skit, blir aldrig som jag vill. Öööh, och känner mig jätte frustrerad. Och till er som säger att Leon är så ful, ser konstig ut, att det är synd om honom så kan ni ju bara sluta titta på honom och inte läsa min blogg mer. Förstår inte era problem. ÖÖH på er!

Leon är i alla fall mitt allt. Jag är världens stoltaste över att ha honom.
Mitt finaste lilla blåbär.

God morgon

2008-09-28 ι 10:19:23.. Foto 3 Kommentarer


Lördag

2008-09-27 ι 10:01:07.. Our life 3 Kommentarer

God morgon!
Sitter med en galen bebis i knät. Han vill klättra och ta på allt just nu. Han ställer sig ju till och med upp mot allting nu. Som här om dagen då jag kom in i vardagsrummet så hade han klättrat upp mot gåstolen och gick lite där då den rullade iväg. Haha. Knasboll.
Igår var super trevligt hemma hos mormor. Vi firade hennes fördelsedag. Blev en massa kort på den goda maten och fina blommorna hon fått. Vet dock inte om jag hinner lägga upp dem idag för jag och Leon ska åka till Kim, Dennys och Melina på hennes 1 års kalas. Wiiiie. Och det är om inte så länga vi ska börja röra på oss. Måste ju fia en massa innan.
SOm att slå in presenten, klä på Leon, ge Leon lite tidig lunch, lägga ner allt jag måste ha med mig och så fixa mig själv. Kan ju inte komma och se ut som en monster heller. Kommer ju Melina bli skit rädd.

Men ha en bra dag, måste klia.
Håll utkik efter bilder ikväll, om jag lyckas ta några vill säga. Leon kanske inte vill det.

Poks!

Sweetheart

2008-09-26 ι 16:13:21.. Leon i bilder 8 Kommentarer


Gladfis

2008-09-26 ι 16:05:09.. Leon i bilder 4 KommentarerUnderbara älskade lilla son. Mitt solsken i den gråa trista vardagen..

Ljusare hår

2008-09-26 ι 10:31:36.. Our life 6 Kommentarer

Igår, när jag var i stan med Fjun så köpte jag hårfärg - svart.
Ångrar mig verkligen. Vill inte gå tillbaka till svart, även fast jag har mörkt fortfarande. Jag vill börja ljusa ner mitt hår. Vill ha ljusare. Nu har jag verkligen bestämt mig. Ska börja ljusa ner det. Inte mycket i taget för orkar inte gå runt i typ oranget hår. Så jag ska börja med ljusbrunt och går därifrån...

Bara att köpa ny färg idag då. Kanske en blekning och färg på det? Hm...

(men ändå så är det så otroligt skönt med det balla mörka håret - säger dock så bara för att jag inte vill ha ljusbrunt hår som jag kommer få ha under ett tag, blä)

God morgon

2008-09-26 ι 09:14:46.. Leon i bilder 6 KommentarerVäder = siså där.
Humör = bra
Lust = stor
Tålamod = 0
Vilja = hög

Får se hur denna dag kommer gå...

Gulsippan

2008-09-26 ι 09:07:17.. Foto 1 Kommentarer


Smärta..

2008-09-25 ι 23:27:48.. Our life 1 Kommentarer

Blä jag har jätte ont i benet. Irreterande och skit obehaglig smärta. USH.
GO AWAY!

Orkar inte ens skriva. Är super skit jätte dö trött nu. Ögonen är irreterande och röda, kliar av sminket jag gnuggat in (som jag för övrigt glömde köpa nytt idag - ööööh) Då jag var inne i stan med Fjun idag. Köpte present till Melina. Höll på försäga mig nu och skriva vad jag köpte och det går ju absolut inte eftersom att Melinas mamma läser här. Haha, ibland i alla fall.
Kom också hem med lite smått och gott till Leon självklart och en sjal till mig själv. Oj vad jag unnar mig själv. Har inte köpt kläder på föööör länge. Shit the same, Leons kläder är mycket sötare och finare :o) + hårfärg till mig då. Blir spännande, eller inte. Besviken men ändå lättad över färgen. Men jag vill ha ljust - BUÄÄÄÄÄ..

God natt på er! Mitt ben är äckligt och kroppen tung, seg, ful och trött. Så sov gott.

Mor & dotter kärlek

2008-09-25 ι 12:49:34.. Foto 8 KommentarerDet ser gulligare ut än vad det lät efter vill jag lova. Haha.

Lilla Leon leker..

2008-09-25 ι 11:44:01.. Leon i bilder 6 Kommentarer... i lekparken. Det var jätte spännande att titta på Erica när hon gungade.
Och sand älskar han, jätte kul att kasta och slänga ur händerna.

New life

2008-09-24 ι 23:01:19.. Our life 9 Kommentarer

Har bestämt mig för att strunta och skita i allt bajs i livet. Det går upp och ner hela tiden och så är det. Ska nu i alla fall se possitivt i allt. I'm done with allt negativa in life.
Jag ska inte vara någon superfitta som klagar och är arg, bitter, tråkig och blä. Nej nu kommer nya glada, energiska Michis så akta er (eller ring kanske?). Och nu är det här inte bara prat som alla andra gånger. Nu är det allvar. Nu sätts nya regler upp och dem ska också följas.

Tex så ska jag verkligen få rutiner på Leon. När jag ska lägga honom så stannar jag där tills han somnar inte tappa tålamodet och tar med mig honom ner i alla fall bara för att jag vill göra en massa saker = inte har "tid". Sen om han vaknar på natten så ska jag trösta honom och lägga tillbaka honom i sin säng och inte lägga honom bredvid mig som jag gör nu bara för att jag vill sova och inte orkar. Så töntigt onödigt att jag gör så. Dålig mamma jag är va?


Anw, nu ska allt bli orning i mitt liv i alla fall. Jag ska söka lägenhet varje dag så mycket som möjligt. Kolla på extra jobb, kanske helger? Spara en massa pengar, no more random shopping längre.

Ja mycket ska ändras, mer än vad jag skrev. Starting tomorrow!
- Wish me good luck.

PS. Jag tänker också på dig Malin.
Vi finns här hemma, kom så kramas vi!

My hero

2008-09-24 ι 17:37:22.. Leon i bilder 2 KommentarerSweetheart of mine. Leon Alexain. My everything.

Presenter

2008-09-24 ι 17:22:03.. Our life 0 Kommentarer

I morrse åkte jag och Leon, mormor, mamma och Elin till Solna Centrum för att försöka hitta någon present till Melina och mormor som jag ska till i helgen då dom fyller år. Det slutade med att jag kom en hem med en present till Melina och Josefin som jag ska till på dop i oktober. Inte för att presenterna är klara. Ska göra Josefins present lite finare och roligare + att jag ska köpa något mer till både henne och Melina.
Sen åkte vi vidare till barkarby där jag äntligen hittade mormors present inne på Cervera då jag letade i hela Solna C. Dock kan jag ju inte skriva eller visa någon av presenterna då ALLA dom läser min blogg. Haha. Sorry for all of you.
Men jag kan visa senare när helgen är över :o)

Anw, nu ska jag fixa med lite foton. Kommer lite på Leon och Erica från idag.

Poks!

Mormor

2008-09-24 ι 08:47:37.. Our life 4 Kommentarer

God grå bajsig morgon på er!

Inte speciellt uppfriskande och kul att vakna till världens tråkigaste väder ute. Ush. Bara där så märker man att dagen inte kommer bli en höjdare. Men vem vet det kanske ändras?
För nyss så vändes det ju lite när jag gick in och kollade på mormors blogg. Fick där lite plåster på såret då jag såg den här bilden på mormor. Haha gud vad hon är gullig. Står hon i badrummet och tar bilder på sig själv. Åh mormor du är så rolig.


Anw,
Nu ska jag gå och sätta på mig ett fejs och några dugliga kläder så att ingen blir förskräckt av att se mig. Vi ska nämligen åka till Solna. Äntligen, haha. Måste hitta en massa presenter. I hope i do.

Se you later, poks.

Mentalsjuk?

2008-09-23 ι 22:44:54.. Our life 1 Kommentarer

Elin sover nog nu igen.
Vi skulle först gå ut och gunga med ungarna efter middagen men det blev inte av. Elin sa då att vi istället skulle ta en promenad efter hon sett ett program som slutade vid 10. Hon har fortfarande inte hört av sig än. Jag har sms'at - hon svarar inte. Elin sover.
Hon somnade nog ändå trots att hon sa att hon var pigg och lovade att inte somna den här gången. Eftersom att hon brukar det. Vi bestämmer typ varje kväll promenader. Men hur många av kvällarna kommer vi ut nu förtiden? Eh, typ inga. Haha.

Anw,
Nu tänkte jag dra mig själv upp för trappan. Ner i sängen och försöka sova. Det tar to long time för mig att somna. I flera veckor har det varit så. Kan inte somna. Ligger och tittar på den där jädrans klockan som tickar och så somnar jag men vaknar flera gånger om natten.
Och så alla tvångstankar jag vaknar med också. MÅSTE titta till Leon varje gång ögonen öppnas, och jag lovar det är ganska många gånger. Ush, det är inge kul att sova dåligt.
Trots det så känner jag inte av det på dagarna. Är bara orolig på natten. Eller så är det så att jag tvingar bak det, gömmder det undan och "glömmer". Kanske inte är så smart heller..
Äh, ska sova nu i alla fall. Försöka då...


Designutlottning!

2008-09-23 ι 22:12:12.. Utlottningar 10 Kommentarer


(klicka på bilden för att se in action)


Har suttit och små pulat på en design idag. Lika bra att lotta ut den :o)
Kanske någon som lockar dig?

Avslutas i morgon kl. 15,00

Min nya festis

2008-09-23 ι 16:41:48.. Our life 4 Kommentarer

Me love festisarna (drickan pratar jag om nu för er som inte har någon aning om vad jag säger). Innan så var min bästa festis kompis Kakutus Lime. Men jag har hittat en ny vän! Min nya fest kompis.

FESTIS Free - watermelon, passionfruit


Ush Elin

2008-09-23 ι 12:34:24.. Our life 2 Kommentarer

Gud vad Elin är dum. Hon vill inte följa med mig till Solna.
BLÄ för henne.

I need to go, för att jag måste till panduro och sen köpa present till mormor och Melina. Resten kan jag ta nästa vecka men måste fixa det här NU. Vill inte sissta minuten. Tänk om jag inte hittar något ja då måste jag åka dagen efter igen och det går ju inte om vi ska åka på fredag. Inte torsdag heller.

Ush Elin. Dumma dig!

Ja må du leva, ja må du leva...

2008-09-23 ι 09:22:33.. Our life 2 Kommentarer(Gå gärna in och gratta min lilla mormor på bloggen)

God morgon!

2008-09-23 ι 08:43:14.. Our life 1 Kommentarer

Oh happy day! Oh happy daaay.
Inte för att jag ver varför det är en happy day idag. Känner att jag gillar allt och alla idag, hitintills. Men det kanske ändras om 1,5 timme? Hm...

Anw, jag har funderat läääänge på att jag måste köpa en ny åkpåse till Leon. Den jag har nu i Leons "lilla" vagn funkar inte. Det går ju bra i den andra men helfel i bugaboo'n. Men grejen är det att dom är ju så jävla dyra. 1000 spän liksom, hallå?
Jo visst det kan jag bara slänga ut sådär varje dag lite hit och dit.
Vet en super super snygg och fin. Jätte mysig. Men då ska jag också slänga upp 995 kr.

Oh, help me vinna på lotteri! Leon need it.

Sov gott

2008-09-23 ι 00:15:33.. Our life 3 Kommentarer

Oj vad sent det blev den här kvällen.
Nu måste jag springa upp och lägga mig. Leon verkar sova bra, skönt det. Men ska prociduren förstöras i morgon igen? Jag vill inte tro att det är så. Men om det fortsätter samma visa om igen så måste det förändras. Leon ska inte behöva drabbas.
Anw, nu ska jag ju som sagt sova. Borde ni alla andra som är uppe nu också göra.

God natt !

Filmis

2008-09-22 ι 23:06:21.. Our life 3 Kommentarer


Gud vad jag hatar dåliga filmslut. Blir skit arg.
Den här gången - efter att ha sett We own the night så blev jag as ledsen och skit arg. Filmen var jätte bra, jätte sorglig (grät till och med) men i slutet.. NEJ BLÄ.
Ska inte avslöja för mycket om någon vill se den här filem (rekomenderar den) men det var ett dåligt slut, i min smak i alla fall. Nu var det inte ett sånt slut, som dom börjat med i alla filmer nu förtiden, att man ska tänka själv hur allting slutar. Nej inget sånt jobbigt slut men det var dåligt.

Filmen var i alla fall jätte bra. En sån där tänkar, halvt deppig, kärleks och söndags film.
Dessutom så tycker jag att Joaquin Phoenix är skit bra, me like him. Och snygga Eva Mendes är också med tillsammans med Mark Wahlberg och Robert Duvall.

Födelsedagar

2008-09-22 ι 18:00:05.. Our life 6 Kommentarer

Någon som har lust att åka någonstans att shoppa någon dag?
Mormor kanske? Kista? Eller ska man pallra sig in till stan? Möta Fjun, eller jag vet inte?

Inte för att jag har pengar till att spendera upp allting just nu då jag inte ens använder mina egna pengar men jag måste köpa 3 st presenter. En till mormor som fyller år i morgon och som vi ska till på fredag (vet vad jag ska köpa), sen en till Melina som fyller 1 år som vi ska till på lördag (vet inte vad) och sisst en till Erica som fyller 2 år i början på oktober (vet heller inte vad).
Har några förslag men de är lättare när man väl är ute. Beror på vad man hittar ju..

Anw, mycket födelsedagar på gång. Kajsa fyller ju 5 år idag också, så får hitta på något kul åt henne med då jag ska hjälpa Elin på hennes kalas.
Sen ska ju Josefin ha dop i början på oktober också. Åh, herregud.

Mycket på g - många presenter.

Krypa, gå, åla?

2008-09-22 ι 09:22:06.. Leon i ord 4 Kommentarer

God morgon.
Nu har Leon värkligen blivit helvild på golvet. Han hatade att ligga på mage förut så han lärde sig ju aldrig krypa. Men för flera veckor sen så började han ta sig fram ändå genom att ställa sig på fötterna och putta sig fram. Han märkte vell att om man väl tar sig fram så är det ok att ligga på mage ändå.
Och nu, fy bubblan vad snabbt det går. Skit kul, jag kan stå och kolla på honom och as garva för det är den skönaste stilen ever. Ska försöka filma någon gång så kanske ni kan få se.
Ända problemet är att han är jätte busig och ska göra allt han inte får. Som att ta hundarnas tuggben och tugga på. UÄCK, jätte blä. Men Leon tycker det är jätte roligt att göra saker som mamma säger ajaj, blä och nej till. Han tittar upp och börjar skratta och så slutar han för 1 min och sen gör han samma sak igen. Dessutom brukar han försäkra sig om att ingen ser heller, tittar försiktigt bakåt och så busar han.

Ja min BUSUNGE är stor nu. Min busunge kommer säkert snart att gå....

Kvällssol & sovtajm

2008-09-21 ι 19:53:22.. Our life 0 Kommentarer

Kvällen slutade ju i alla fall med fint väder - till och med sol.
Det vädret får gärna hålla i sig ett tag framöver. Jag vill inte ha vinter. Fruktar för snart kommer säkert snön, fy och blä. All dess slask och så måste man köpa nya vinterkläder och det har inte min plånbok lust med just nu.
Men men.. inte kan man stoppa det. Helt meningslöst att klaga så jag ska försöka ta mig igenom vintern utan att vara för deppig och klagig... Och varför jag tar upp det här nu har jag ingen aning om för det är ett bra tag kvar innan snön kommer (?) Men men, i don't like snö. Det kan finnas snö i fjällen så man kan åka skidor osv men inte här. BORT.
Modernatur - take it away!

Nu ska jag gå upp och lägga Leon snart. Hoppas att han får sova gott denna natt, han är väldigt närhetssugen av sig just nu. Vill helst ligga PÅ mig om det vore så.

Bye!

Shoppingen

2008-09-21 ι 19:43:39.. Our life 1 Kommentarer


En viss del av shoppingen i bilder. Sen var det också en NHL dress, stumpbyxor, vantar och lite smått och gott. Dessutom en jätte rolig mjuk bok med en massa saker att plock in och ut ur.
Den gillar Leon!

Tack mormor för dem saker Leon fick av dig  :o)

Mitt hår

2008-09-21 ι 17:51:36.. Our life 5 Kommentarer


Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har ju sen typ 3 år tillbaka färgat mitt hår mörkt från att ha varit blond hela livet. Sen 1 år tillbaka har jag inprensip varit svarthårig, and i like it - love it!
Men nu känner jag att jag vill förändras. Förra gången färgade jag ju rött också. Så har ju varit "rödhårig" några veckor. Eller snarare röd i hårbotten och sen skimmrat i rött i resten av håret.

Dilemmat jag nu har är att jag vill bli blond igen som jag var för hur många år sen som helst. Eller inte platina jätte blond (som jag var ett tag) utan mera mellanblond. Ask blond men inte så ljust. Haha, svårt att förklara but i wanna be blond again.
Men när jag tänker efter så kommer vägen dit kommer vara så låååååång. Jag kommer få gå runt med oranget hår och se förjävlig ut ett bra tag framöver. Dessutom så vill inte mitt hår bita på färg när jag färgar så jag skulle behöva gå till frisören om det ska bli snyggt. Och hur jävla billigt är det? Jo, tjo hej du! (därför jag inte varit där på typ 3 år)
Men ändå så känner jag att svart snyggt hår är så skönt. Ser inte lik risigt ut, hehe. Saknar mitt hår som var så där jätte svart och mysigt, men saknar också mitt blonda.

HJÄLP MIG! - Vad ska jag göra?

Lilla Josefin

2008-09-21 ι 12:48:51.. Foto 3 Kommentarer


    

Sweet little baby Jo .

Uppdatering!

2008-09-21 ι 11:08:33.. Our life 0 Kommentarer

Fy sjutton! Har inte skrivit på to long now.
Men allting kommer att komma upp idag, snart :o)  - det är en massa kort bla på Josefin och sen på shopping rundan jag och mormor hade.

Det kommer, det kommer.. förlåt

Josefin

2008-09-18 ι 22:53:52.. Our life 8 KommentarerFick super god mat och otroligt gott sällskap ikväll. Av Cassandra, Christofer och deras lilla prinsessa. Och tack så jätte mycker för bodysarn, Leon need them.
Det blev lite bilder också, ska lägga upp alla och självklart skicka till Cassandra men ikväll är det lite för sent. Eller jag är för trött. Tänkte lägga mig tidigare än vad jag gjort dem senaste dagarna nu.

Leon var, som han brukar på tisdagar(?), lite knasig. Ville tutta mycket, kramas och ville inte somna. Men nu sover han så hoppas han sover hela natten nu.. Sleeping beauty of mine!

Sleep tight guys, natti.

Kurrar i magen..

2008-09-18 ι 12:34:28.. Our life 4 Kommentarer

Ska nu börja laga lunchen till mig, Elin, mamma och syrran.
Ska blu super gott då jag är hungrig som en kossa. Eller hanske en häst? Man kanske säger att man kan äta upp en hel häst. Äh, skit samma. Nu blev allt fel. Är i alla fall jätte hungrig.

Efter lunchen ska jag åka på lång äventyr med Leon. Haha.
Vi ska åka till Cassandra, Christofer och Josefin. Ta en massa kort på deras guldklimp och ha trevligt. Så ni får ha en underbar eftermiddag så kanske vi ses ikväll med en massa bild uppdatering på småttingarna (Josefin och Leon då).

Kika in senare så får ni se :o)

Sov gott Madde

2008-09-18 ι 09:45:05.. Our life 1 Kommentarer


Med tårar i ögonen satt jag och läste Maddes mammas blogg, hennes egen, hennes sambo och flera runt om kring henne. Det är sjukt hur så otroligt unga människor kan lämna oss så snabbt.
Sänder alla mina varma tankar till Maddes alla nära och kära.

Vila i frid.

Jag tycker om sagor

2008-09-18 ι 00:26:42.. Our life 4 Kommentarer

Jag tycker det är ganska roligt att Olle är ute i mörkret och hämtar ett blåbär åt Göran som ligget under min säng och väntar på att jag ska komma och prutta på honom. 
Dessutom så är ju Ronja ute i samma skog och skriker för det är ju höst nu, inte vår. Och Birk är hemma och dricker öl med Pippi som deckat och sover med fötterna på kudden.
Her Nilsson skriker som en häst på Lilla Gubben för att han är ful som en apa och att han inte alls få ta hem sina kompisar Långben och Musse. Dem har inget med svenska Astrid Lindgren att göra ju.
Så måste jag också passa på att säga att Tjorven har bantat och är nu en surkäring medans Malin och Skrållan är på party med Tommy och Annika. Man kan ju undra hur Skrållan kommer in. Hon som inte ens kan prata rent.
Nu måste jag springa och säga till Pelle som leker med Emil att det är inte ok att be Ida filma och titta på allt som händer. Hon sitter ända uppe på soffkanten.

Gravidmage

2008-09-17 ι 22:05:41.. Leon i bilder 1 Kommentarer


Tänk vad man kan sakna en sånt jobbigt hinder...
Min stora mysiga mage (på bilden 3 dagar innan Leon kom - ursäkta min snygga Shrek navel). Ojoj, längtar till en ny gosig mage och en till liten liten bebis. Men inte sker det med jungfrufödsel inte...

God kväll

2008-09-17 ι 21:56:16.. Our life 0 Kommentarer

Har inte den blekaste vad jag ska skriva just nu för jag vill skriva så många olika saker.
Har mycket på hjärtat och i hjärnan..

God natt!

Liten Leon

2008-09-17 ι 13:57:09.. Leon i bilder 3 KommentarerOch kolla vad jag hitta. Vilken liten liten Leon.
Små mörka grisögon och jätte mörkt hår, ser ut som en helt annan liten bebis..

Hjärndöd

2008-09-17 ι 13:52:38.. Our life 1 Kommentarer

Kan inte förstå hur vissa folk beter sig. Efter att ha pratat med en för nära människa till Leon som jag just nu bara vill bomba ihjäl är jag helt bortom mig. Kan inte förstå hur man kan tänka så. Ush vilka människor det finns.
Saknas väldigt mycket uppe i huvudet där. Helt hjärndöd om jag får säga.
Man kan ju bara hoppas det blir bättre, och det kommer det nog. Annars är det kört för honom vill jag lova.

Leon framför allt. Ingen ska få göra illa min älskade son.


God möra

2008-09-17 ι 09:06:11.. Our life 1 Kommentarer

Nu ska jag fixa klart med alla bilderna i mappar till min externa hårddisk medans Leon är glad och sitter och leker på golvet för sig själv.
Sen ska jag ringa mormor och efter det kommer nog E. Hon är och lämnar E på dagis.
Men god morgon på er alla där ute i alla fall.

Onsdag, OH NU KOM JAG PÅ!

Glömde ladda ner oth igår. Oj herregud. Då måste jag göra et NU!

Soft - smooth

2008-09-16 ι 22:29:12.. Foto 3 Kommentarer


Jag vill ha pengar

2008-09-16 ι 22:17:33.. Our life 2 Kommentarer

För att jag vill göra en massa saker :

Tatuera mig - en karp med en lotus och japanska vågor runt & Leon
Kläder - koftor och nya jeans
Fäll till Leon
Vagnklädsel till ena vagnen
Vagndäck till ena vagnen
Vinterjacka till mig
Leksaker till Leon
Bodysar till Leon
Mössor till Leon
Vinterkläder till Leon

Åh, jag vill köpa mycket.. Finns betydligt mer, lovar. Är deppig och ledsen över att jag inte kan köpa ett skit just nu när jag ser hur alla andra bara shoppar. Blä, jag måste shoppa ändå.
Mormor, ska vi åka ut?


Erica

2008-09-16 ι 10:48:31.. Foto 8 KommentarerE's lilla Stjärna Erica - Leon's fästmö!

Pusskalas

2008-09-16 ι 10:40:12.. Leon i bilder 3 Kommentarer


Erica gillar att pussa på Leon men det går inte alltid hem hos honom.
Haha, tråkmånsen min.

Men många pussar får han, han kommer bli för van att få pussar av tjejer.

Tisdag

2008-09-16 ι 09:49:17.. Our life 5 Kommentarer

Ny dag - igen. Vad ska man hitta på nu/sen?
E & E kom nyss förbi. Får se om vi ska hitta på något roligt idag (?) Eller en stund nu och sen i eftermiddag då eftersom att jag ska iväg vid 1 för att träffa J.

 But we'll se...

(ny design också, tycks om den? vet själv inte vad jag tycker.. hm...)

Trevlig kväll

2008-09-15 ι 19:31:50.. Our life 2 Kommentarer


Nu ska vi åka till gudmor Fjun för vi saknar henne så mycket.
Hälsningar från Leon också som sitter i mitt knä och är helt galen och vill skriva :

JNSLD                              jk7 -x  djikhnkj                   au nii9 l     jk  kljkj jjk

Blygfis

2008-09-15 ι 13:00:54.. Leon i bilder 6 Kommentarer


Doptårtan

2008-09-15 ι 12:37:07.. Our life 11 Kommentarer


Har ju glömt att visa Leons doptårta.
Min mormor var snäll och gjorde tårtbottnarna åt mig, sen har jag gjort hela tårtan själv med lite handtags hjälp av mamma. Den är gjort av sockerpasta, inte marsipan.

Jag blev skitsur när jag gjorde den för det gick inte som jag ville men visst är den ändå ok?
Ganska nöjd ändå.

Gråten i halsen

2008-09-15 ι 12:01:32.. Our life 1 Kommentarer

Ny vecka. Nya problem. Men också nya äventyr, ny glädje, ännu en dag att vakna till en underbar bebis bredvid sig. Vilken lycka.
Leon är min lycka! Leon är mitt allt.

Att få hjälp i den här världen är svårt. Det suger.
Med gråten i halsen men ändå så mycket lycka på sidan så är allt jag önskar just nu förjäves. Allt känns borta. För långt borta. Men jag ska inte gräva ner mig för det. Jag ska göra så gott jag kan. Trots att det är det svåraste jag gjort...
Bara titta förbi alla problem, allt skit i livet.

But i'm happy anyway, i have my son.
It's just that i have lost something.. Hur kunde vi komma så långt ifrån varandra utan att ens bråka? Kanske är just det. Vi pratar inte ens längre. Var är du? Saknar dig min bäste vän!


Leon 7 månader

2008-09-14 ι 13:21:40.. Leon i bilder 7 KommentarerIgår blev Leon hela 7 månader.
Helt sjukt hur tiden går snabbt. Jag ska lägga upp gemförelse-bilder sen ikväll så ska ni se hur otroligt mycket han har förändrats. Helt sjukt. Det ser inte ut som samma unge. 
En helt annan liten bebis. Min bebis är stor nu.
Tiden går för snabbt...

Erica & Leon

2008-09-14 ι 13:14:39.. Foto 3 Kommentarer

Några bilder från gårdagen med Elin och Erica.

Erica

2008-09-13 ι 16:26:30.. Foto 0 KommentarerBjuder på en bild på Erica från idag så länge..
- det kommer mer från dagen som varit hel knasig och galen.
Konstiga busschauförer, bajs, irreterande elaka småkillar, nakenhet och hunger.

Men nu ska vi äta lite först. Vårrullar? Mums.

Lördag

2008-09-13 ι 10:19:53.. Our life 0 Kommentarer

Sitter och väntar på att Elin ska höra av sig.
Vi kanske ska gå/åka till någon park och chilla. Kanske picknicka och ta en massa kort? För det har det varit dåligt med här, tyvär. Inga kort på länge. Men idag blir det till att ta en massa kort på både min prins och Elins prinsessa.

Anw,
Ingen hemma just nu. Syrran spelar basketmatch. Hoppas det går bra då det är den första cupen nu sen sommarlovet.
Satt och kollade på lägenheter nyss. Hittade en perfekt. Åh, den var så fin..
Så perfekt planerad, skulle passa in så bra med det jag tänkt. Blä för att jag inte kommer få den...

I hate bostads köplatser.

Och visst är det jobbigt att bloggkoll inte funkar?!


Frustrerad

2008-09-12 ι 17:20:14.. Our life 2 Kommentarer

Känner mig så frustrerad på alla plan...

Åh vad arg jag blir att inte jag är rik så jag kan ge Leon allt, har en massa massa kontakter, mår konstant bra, har en egen lägenhet.

Blä för mig!

Fredag!

2008-09-12 ι 16:13:37.. Our life 2 Kommentarer

Helg... skönt. Eller hur?
I helgen ska jag faktiskt vara nyttig. Jag måste fixa lite med en massa saker och så ska jag sätta mig och planera. Planera vad som ska och kommer att hända.
Vad jag måste göra och vad jag kan göra.
Sen på måndag blir det att fixa allting, ringa samtal och göra allt jag kan för att framtiden ska bli bra. Min och Leons framtid. Together..

Anw,
Idag har det varit en massa bråk mellan mamma och mig. Känner att det varit det lite för mycket på sista tiden. Men... Men nej nu ska jag inte ta upp alla men (igen) det kommer bli bättre.
Jag längtar och önskar att allt går som det ska bara. Ser ibland att det är för långt dit, inte inom räckhåll. Och mår därför dåligt. Blir ledsen inombords och jag vill bara ha hjälp, stöttande ord och en massa förståelse. But it's not there..


Mamma ♥ Leon

2008-09-11 ι 22:08:51.. Our life 0 Kommentarer


Blä för denna kväll

2008-09-10 ι 21:42:27.. Our life 6 Kommentarer

Humöret är inte på topp.

Leon vill inte sova. Jag vill sova. Han är grinig, allt ska hända och ske efter hans villkor nu förtiden. Och det kan han ju glömma när han blir stor.
Fjun ville inte heller skicka över bilderna från dopet så tyvär blir det inga bilder ikväll heller. Men i morgon lovar jag att ni ska få se dem. Jag har ju trots allt inte sett alla heller.
Så i morgon är ett måste!

Dagen började bra i morrse. Fortsatte bra, mycket bra. Elin och jag gick och hämtade Erica och sen slog det om när vi nästan var hemma. Någonting hände. Känslorna och humöret vände. Dumma ord i fel timing gjorde att det inte blev något kul. Kom fram lite för mycket lust, vilja och desperathet.
Hoppas i alla fall att allting kommer att lösa sig. Vi ska ta oss igenom det här. Jag och Elin.
Nu hoppas jag bara på att hon har orken och viljan att fortfarande göra det tillsammans med mig också.

Tappa inte hoppet nu tjejen! I will help you, help us.


Nästan allt..

2008-09-10 ι 17:34:43.. Our life 1 Kommentarer

I'm gonna go crazy. Sick of everything som är dumt, åt helvette och som bara går fel.
Och det känns som om att det är allting just nu.

Sorry!
Don't feeling so good.

Tänder

2008-09-10 ι 14:24:32.. Leon i ord 1 Kommentarer

Leon har varit super grinig, gnällig, frustrerad och jobbig ett tag. But now i know why.
Hans övertänder kommer ju ner nu (2 st av dem). Elin sa att Erica ockaå hade varit superjobbig och till och med haft feber då hon fick sina övertänder. Dem gör ju ondare än dem andra tänderna. Och det kan jag tänka mig.
Ush vilken smärta dem små får stå ut. När dem dessutom inte fattar någonting och vet inte vad dem ska göra. Inte kan dem berätta heller.
Om jag kunde så skulle jag ta smärtan ifrån Leon. Men det går inte nu så jag får göra det bästa. Räkna till 10 och bara försöka göra det bästa av saken för Leon. Allt för Leon!

Men i mellan åt, som nu är han jätte glad. Det är bara "jobbigt" när han ska sova. Han vill inte sova.
Gör det ondare då eller?

Stackars min lilla kille. Stackars alla små bebisar när tänderna kommer ut.


Dopbilder

2008-09-10 ι 09:41:17.. Leon i bilder 3 KommentarerJennifer och Leon. Oh, sweet hearts of mine!

En liten smygtitt på bilder från dopet. Mer kommer ikväll.

My kropp is död ?

2008-09-09 ι 22:54:08.. Our life 0 Kommentarer

Just nu har jag ont i hela kroppen känns det som.
Min rygg har delat sig i två och det gör ont i hela ryggraden. Dessutom känns det som om att jag haft världens största huvudvärk och det dunkar bakom ögon och huvud. Ingen skön känsla. Konstig känsla.

Ska nog pallra mig upp i sängen och stäcka på mig. Njuta av min bebis som antagligen kommer ligga bredvid eftersom att han vaknade bara en halvtimme efter han somnat och ville BARA sova i min famn. Inte i sängen. Så han ligger i sin vagn just nu.
Jaja, sängen väntar.

Sov gott. Poks!

Stora och små problem

2008-09-09 ι 20:13:27.. Our life 2 Kommentarer

God kvällen på dig.
Sitter nu och väntar på att Elin ska höra av sig efter att ha lagt Erica. Leon somnade nyss och hoppas att han får sova hela natten. Eftersom att han nu fått försig att vakna helt plötsligt. Problem, problem.. (?)
Jag tänkte ju lägga upp bilder från dopet ikväll, men jag har inte fått alla bilderna från Fjun & K. Så det blir inte ikväll. Tyvär, tyvär.. Men i morgon lovar jag!

Nu ska jag dock gå och möta Elin. Vi har sökt lägenheter hela dagen, inte finns det många.
ALLA har ju byteskrav typ. Och dom som finns kostar minst 10000 i månaden.. Lite väl mycket för mig. Så om någon vet någon som kanske vet någon som vet någon lägenhet som ska hyras ut så säg till mig först!

I need it so bad.

Blå design

2008-09-09 ι 13:50:42.. Utlottningar 13 Kommentarer


(klicka för att se in action)


Lottar ut en blå design till någon som kanske är sugen på det?
Are you?

Lottningen avslutas i morgon kl 11.00.

We are alive!

2008-09-09 ι 09:26:42.. Our life 1 Kommentarer

Hela helgen har det varit fullt upp. I söndags hade vi ju Leons dop.
Så jag är ledsen för dålig uppdatering här. But now we are back. Back in buisness!
(och bilder från doper kommer upp ikväll - promise)

Anw, just nu vänar jag på att Elin ska höra av sig.. Hon måste ju komma snart (?)
Sen ska jag leta lägenhet.. Någon som har en inte för liten, billig, hyresrätt att ge mig?
I så fall : GIVE IT TO ME! Thank you.


Älskling

2008-09-06 ι 14:47:40.. Our life 8 KommentarerI love you my little sweetheart

RASERIUTBROTT!

2008-09-06 ι 14:28:01.. Our life 2 Kommentarer

Är skit lack!!
Skulle skriva ut massa kort på Leon att sätta på bord, väggar osv i morgon. För jag köpte ingen super dekoration annars så det var själva grejen vi skulle ha.
Men min jävla skrivare vill inte skriva ut normalt nu. Det kommer ut förstörda bilder. Helt gröna.
Och nej, färgen är inte slut.

Har INTE tid med det här nu. Nu blir det inge foto dekoration heller som var planerat. Och det är en stor sak för mig. Det var själva huvudsaken med att dekorera. Nu kommer det se förjävligt ut också. Tråkigt och tomt.
Skojigt!

FAN FAN FAN!

Good night

2008-09-04 ι 23:10:45.. Leon i bilder 8 KommentarerNu ska jag hoppa gämnfota upp på mina stortår och slänga mig i min säng. Stäcka på mig och breda ut mig lite mer än vad jag brukar. Bulla upp kuddarna och lägga ett täcke  mellan benen och ett över mig.

Kanske ska jag också lägga mig och kluttra lite i det nya rit-kladd-kludd-blocket jag köpte idag.
Med mina älskling pennor? Hmm... kanske - ja.

God natt på er!

Tanden

2008-09-04 ι 23:02:03.. Leon i ord 1 Kommentarer


Leons 3:e tand - ena övertanden.
Skrev ju tidigare att tandköttet spruckit upp och att tandsingen tittar ut. Här är beviset :o)
Lite dålig bild, men det är inte lätt när min kid ska sprattla och röra sig hela tiden just nu. Inte stilla för 5 öre. Inte ens när vi ska sova..
Men där har ni tanden.. eller nja, lite tagg i alla fall. För taggigt är det och hårt som sjutton. Snacka om skillnad på bita med bara tänder under och tandkött över. Men nu är det tänder på båda hållen, det gör riktigt ont.

Min bebis!

2008-09-04 ι 22:05:20.. Leon i bilder 9 KommentarerVisst är min unge den sötaste i världen?
Idag var han en liten bebis med hjälm-mössa, body och byxa som matchade.
Han ser så liten ut med riktigt töntiga bebiskläder. Så fin.

Prickiga Erica

2008-09-04 ι 18:30:59.. Our life 0 Kommentarer

Segt här idag..
Jag och Elin åkte upp till vällingby efter lunchen och hann med mycket där. Trots att jag inte hitade det jag skulle leta efter : örhängen till söndag. Men alltid kom man hem med något smått, trots att jag inte ha några pengar alls efter allt med dopet, räkningar och massa annats runt omkring..

Sen passade vi på också att gå upp på vårdcentralen där och fråga vad det var med Erica. Hon har ju haft en massa prickar överallt. Mest i ansiktet och bröstet. Dessutom har hon ju haft feber sen i söndags som gick över igår men kom tillbaka idag, när vi var i vällingby också. Så det var bara att springa in på apoteket och köpa alvedon och ge henne en mugg.
När hon sen vaknade efter att ha somnat liten stund (äntligen) hade prickarna blivit super super röda och var överallt. Armar, mage, ansikte. Ja typ hela henne. Vi sprang snabbt in på McD för att köpa lite glass och sen upp till vårdcentralen. När vi väl kommit upp dit hade prickarna självklart börja blekna men dem syntes ju så passa att man såg dem.
Erica fick ta halsprov, jätte duktig var hon, men inget visades. Dem sa att det kan vara ett virus eller 5dagars febern. Så det finns också - 5dagars febern. Inte bara 3 dagars.
Men inget att oroa sig för i alla fall, det kommer bli bra - utan medicin.

Nu ska jag ut på promenad, röra lite på fläsket.
God kväll på er!

6månaders kontroll

2008-09-04 ι 09:53:02.. Leon i ord 1 Kommentarer

Vi har nyss varit på BVC - Leons 6 månaders kontroll.
Lite sent kanske? Han är ju nästan 7 månader, om 9 dagar.

Anw, Leon växer fint och bra, han var stark men ligger ändå lite under kurvan. Både huvudomfång, längd och vikt var under kurvan. Men där har han leget sen ett kilo tillbaka så det är ingen fara så.

Snart är min kille så stor och klumpig att man inte orkat bära honom mer. Så han får gärna stanna upp ett tag nu. Ett bra tag :o)


An end to this night...

2008-09-04 ι 00:18:30.. Our life 1 Kommentarer

Mycket känslor idag. Höll på krossas helt och expodera men tryckte tillbaka allt igen - som vanligt.
Försöker och försöker men snart går det inte mer. Jag säger nej för sissta gången snart.
Det jag fruktar mest är att allt ska bli fel.
Jag vill att alla ska må bra. Jag vill att min familj ska ha det bäst. Att vi alla ska vara vänner och kunna leva med varandra. Men just nu så funkar det inte. Vi kan inte bo såhär..

Mamma, mamma, mamma. I love you, you know that! Tack för att du alltid ställer upp för mig. Du ställer upp för alla. Jag förstår att du har det jobbigt också, och jag lovar att det kommer bli bättre. När jag väl flyttat så kan vi alla starta om på hel nytt och se hur livet är.
Se hur livet ska vara.
Förstå mig mamma, jag vill inte höra saker jag hört idag. Trodde aldrig jag skulle få höra det i hela mitt liv. Det sved och brast i hela hjärtat. Det var som om att jag fick klart för mig att ok nu är det nog. Nu kommer snart allting att brista. Och så ska det inte bli. Det ska inte gå så långt att hela familjen ska lida pga det..
Nej det ska bli bättre, vi kommer må bättre.

Mamma du är min bästa vän.


Min älskade son

2008-09-03 ι 20:03:03.. Leon i bilder 5 KommentarerTänk hur mycket man kan älska en människa.
Det finns inte ord för min kärlek till min son.
Blir rädd av att tänka på hur stor våran kärlek är,
hur stort våran band är.
Föralltid vi!

Känsla för känslor

2008-09-03 ι 17:24:57.. Our life 4 Kommentarer

Stress, deprition, vilja, lust, irritation, glädje och ännu mer stress. Min känslor just nu är maxade. Alla på samma gång i överdoserande mängd.
Vet snart inte var jag ska ta vägen. Har förstkt att tränga ner och radera alla känslorna men märker nu att jag bara byggt på högen till den stora bomben som snart sprängs. Jag vill inte att den ska sprängas..

Om någon skulle svara mig när allt blir bättre och ge mig den hjälp jag behöver, så att jag kan få dem få och små, men ändå stora, livsnödvändiga önskans, skulle jag vara så över tacksam och glad hela livet.

Help me to start on my own...

3:e tanden

2008-09-03 ι 17:10:48.. Leon i ord 1 Kommentarer

Leons första övertand har kommit!
Hans vänstra övertand tittar nu ut och det kliar som tusan i munnen. Det är antingen eller med sakerna- in eller ur munnen. Lite gnäll och mycket, mycket frustration. Han blir skit sur när han trycker i något i munnen och biter till för att det gör ont.

Men den här tiden kommer. Min prins börjar bli stor, snart 3 tänder. Ojoj.
Don't grow much more...


Tårtan

2008-09-03 ι 16:59:14.. Our life 1 KommentarerIgår var vi ju och köpte masa saker till tårtan jag ska göra på söndag.
Vi här hemma gillar inte marsipan så jag har köpt  sockerpasta  i stället för det. Den stora botten ska vara i vitt och den lilla ovanpå i ljusblått. Sen ska jag ju decorera fint också. Det kommer bli så roligt!! Och fint, hoppas vi - haha.
Sen ska mormor baka bottnarna och så ska det blir smarre smarr med ananas och hallon som fyllning. Godaste tårtan ever kommer vi ha här. Och du får inte smaka, haha.

Bloggdesign

2008-09-02 ι 23:57:37.. Utlottningar 4 Kommentarer

Someone who want's a grönaktig design?
I morgon vid 3 får du senast säga till om du vill ha den :o)
(kan byta färgerna om det är någon som så önskar)(klicka på bilden för att se in action)

Underbaraste ungen

2008-09-02 ι 22:36:25.. Our life 2 KommentarerÄr han inte så jädra cool? Härligaste minen, härligaste ungen!

Bloggdesign

2008-09-02 ι 19:22:32.. Our life 2 Kommentarer

Nu har jag gjort om Elins bloggdesign. Utan hennes vilja om en ny, haha.
Hoppas hon gillar den :o)

Gå in och kika och berätta vad ni tycker (?)

Vattkoppor?

2008-09-02 ι 15:26:45.. Our life 6 KommentarerVi tror att Erica fått vattkoppor.
Hon har en stor prick på armen och en på ryggen. Sen är hela ansiktet och bröstet fullt med små prickar. Det är värre än vad det ser ut på kortet. Hon ville ju inte sitta stilla för 5 öre när jag ville fota och så är det hel fel ljus för kameran.
Men vi får se i morgon, så får vi se om Leon också får det om typ 2 veckor (?)

Vad tror du?

God morgon

2008-09-02 ι 10:19:41.. Our life 2 Kommentarer

"ffyu guy ytyutuuy jhjj j hh     jjp0j8 kj jj     k jkklkkkooiioiolk"
- en hälsning från Erica till er.

Ja Elin och Erica är här. Vi ska åka och köpa en massa tårtsaker snart.
Men först ska vi ju få in hennes barnstol i våran bil. Får se om vi lyckas då dem är super knasiga i den storleken. Blääääää.

"cgzhzccfzcfgffffffffffffffffffffffffc f cfvvnfgnfgz<<gfzfgfgggffff>V"
- Hejdå säger Erica och vinkar.

Vännen min..

2008-09-01 ι 22:30:09.. Our life 0 Kommentarer

Har ni någonsin känt er extremt hjälplösa och helt obetydande när ni vill hjälpa någon som inte mår bra? När man inte vet vad eller hur man ska göra.
Personen i fråga kanske inte ens vill ha hjälp, och kanske inte från en själv.
Jag vill bara att alla mina när och kära ska må bra. Jag vill inte se någon som står mig nära må dåligt eller se hur hon faller tillbaka. Speciellt inte när jag vet hur mycket kärlek och vänskap hon ger till alla. Och hur enormt omtänksam hon är tillbaka.

Jag vill hjälpa dig, jag vill få ordning på ditt liv samtidigt som det också skulle hjälpa mig.
Jag vill att våra planer ska gå och fungera så som vi pratat om dem.
Jag vill att du ska ha det bra, jag vill att jag ska ha det bra. Vi kanske kan ha det bra tillsammas?

Ska vi sätta igång våra planer på riktigt eller har du ingen styrka till det?
I will help you darling. I will...


Hundutställning #2

2008-09-01 ι 19:01:10.. Foto 2 Kommentarer

Våran lilla bebis - Falcon, blev BIM valp.

Och Malins bebis - Simon, åkte tyvär ut. Falcon vann över honom.

Hundutställning #1

2008-09-01 ι 18:41:02.. Foto 0 KommentarerLite bilder från hundutställningen i Täby förra helgen.

Ny vecka

2008-09-01 ι 10:40:33.. Our life 0 Kommentarer

God morgon, eller förmiddag.

Jag somnade faktiskt riktigt skönt och otroligt snabbt igår. Helt underbart. Det var väldigt länge sen jag somnade så snabbt och skönt. Vad kan det bero på? Jag har inte gjort något annorlunda...
I think. Eller? Nu blir jag fundersam. Men nej. Dessutom så har Leon börjar sova som vanligt igen. Alltstå han sover om nätterna. Han fick ju fnatt där ett tag och skulle vakna 1-2 gånger per natt. Men nu sover han när jag lägger honom tills klockan 6 och får lite tutte och sen vaknar han igen vid 8. Väldigt skönt.

Anw, idag ska det bli lite inhandling inför söndag. Men bara saker som måste förberedas så pass i tid. För allt annat handlas på torsdag.
I morgon ska mamma och jag också åka till en "tårtdekor" affär. Dem har egentligen beställning via internet men öppet några dagar i veckan så vi ska passa på i morgon så slipper vi beställa. Vi ska göra en super fin tårta. Kan försöka rita upp den i ps eller id så kan ni få se typen. En stor tårta kommer det i alla fall vara.

Nu måste jag springa upp och duscha innan vi beger oss ut.
Leon ropar också på mig.

Ha en bra dag :o)
STARTSIDAMichaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!
Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!

Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!


Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December