God natt

2008-10-31 ι 00:05:28.. Our life 7 KommentarerLeon ligger och sussar och nu ska jag springa upp och jojna honom.
Ikväll har han i alla fall sovit ganska bra, vaknat men somnat om varje gång igen. Skönt det!

I morgon ska vi på äventyr. Underbara barn mässan i Älvsjö.
Hinner nog inte skriva ett inlägg innan jag åker då vi kommer vara där när det öppnar.

New favorites

2008-10-30 ι 21:37:51.. Our life 1 Kommentarer

Kommit in i en jordnötssmör period igen men också en nutella period.
Jordnötssmör har alltid varit en favorit men nutellan har jag ratat många gånger. Kan nu inte fatta varför. Herregud vad äckligt gott det är på mackan. Speciellt på dom nya bröden (subar). Så nu tar jag alltid en "efterrätts" macka efter en macka med riktigt pålägg. Haha. MUMS!

OBS!
Glöm inte att tipsa mig! (tidigare inlägget)

Förändring i ekonomin...

2008-10-30 ι 20:37:13.. Our life 1 Kommentarer

Jag vill byta, jag vill köpa, jag vill ändra, jag vill förnya.
Måste köpa nya framhjul till min vagn (440kr), men dessutom så skulle jag ju behöva köpa vinterhjulen (650kr) också. Två andra ganska viktiga måsten är ju också en annan åkpåse till Leon och en ny suflett till vagnen. Ochinget av det är ju billigt.
Ska dock prova att sy en egen först, se hur det blir och hur bra jag är på att sy - haha. Tänkte då också passa på att köpa något mysigt snyggt fleece tyg och sy en fleece åkpåse som extra, när det inte är super svin kallt ute. Tänkte försöka vara lite ekonomisk + lite kreaktiv eftersom att jag nu kan välja precis vad för mönster eller inte jag vill ha. Åh så roligt.

Någon som har tips om en bra tygaffär med stort urval?


Beslutsångest

2008-10-30 ι 14:31:21.. Our life 0 Kommentarer

Just nu har jag super svårt med att bestämma mig över en sak.
Dilemmat är att jag la undan en jätte fin och mysig åkpåse igår på en affär vid fridhemsplan. Skulle behöva åka dit och köpa den, eller skulle vilja åka dit. Dessutom så skulle jag vilka åka till panduro för att köpa saker till julkorten.

Men nu blir jag bara arg. Åh, dumma.
Syrran skulle gå ut med Leon och jag klädde på honom, hon ångrade sig i sissta sekund när jag satte ner honom i vagnen med en massa kläder på. Dumma, jag orkar inte.

Nu börjar allt gå fel. Ska nog stänga ner här för att inget ska hända. Urk..

Sömntuta

2008-10-30 ι 14:17:24.. Leon i bilder 0 KommentarerInte för att min skrutt är så bra på att sova just nu men han är i alla fall världens sötaste då.
Helt underbar känsla av att titta på sitt sovande barn. Så fridfullt och lugnt.

Mammas älskling!

Julen

2008-10-30 ι 13:53:41.. Our life 0 Kommentarer

Vad tiden, dagarna och månaderna går snabbt nu helt plötsligt.
Det är halloween i morgon, och sen är det liksom november. HALLÅ?! November, månaden innan december som är jul månaden. Och sen är detta år slut.
Gud vad jag sååå längtar till julen. Helt sjukt hur mycket jag älskar den. Det är en hel nära-och-kära månad, en underbart mysig månad. Med mycket skratt, närhet, god mat, godis, och skapande. Slå in en massa paket och överaska vänner och familj med något dom önskar sig. Jag kan inte beskriva känslan. Allt jag kan säga är att jag älskar julen i alla fall!

Tror jag ska kolla lite på panduro för jag ska göra egna julkort. Och självklart ska det finnas ett kort på en liten tomte nisse Leon (förhoppningsvis en liten tomtemor också).


God morgon

2008-10-30 ι 09:15:55.. Leon i bilder 3 Kommentarer


Vaken

2008-10-29 ι 21:48:40.. Leon i bilder 5 KommentarerKlockan är sovtime för Leon men han sov bara i en timme och vaknade pigg som en lärka.
Nu kryper han runt här och är jätte glad. Skrattar som en dåre.

Ja min unge är knasig..

Crazy kid

2008-10-29 ι 10:35:49.. Leon i bilder 2 Kommentarer


Fridhemsplan

2008-10-29 ι 10:30:07.. Our life 1 Kommentarer

Nu ska jag springa upp och göra mig i ordning. Ska träffa Cassandra med lilla Josefin.
Ombyggnaden på bloggen fortsätter idag. Inte klar, men Leon ville inte sova bra i går så fick ingen tid att fixa det klart. Och nu vill han inte heller vara ensam, skriker på mig. Stackars liten vill leka med mamma.
Så nu ska jag kramas lite med honom och sen åkta in till Fridhemsplan.
Kanske ska passa på att ta med kameran eller inte. Jag har inte bestämt mig ännu, men annars blir det lite fotografering när jag kommit hem.

Ha en bra dag - på återseende!

Ombyggnad

2008-10-28 ι 18:21:19.. Bloggdesign 3 Kommentarer

Sidan är just nu under lite konstruktion och ser därför lite konstigt och ofärgid ut.
Men har inte tid just nu att fixa klart så ni få stå ut med att det ser lite knas ut här och var. Men klar kommer den nog vara ikväll. När ungen min sover och jag får tid. Tid för datan.

Se you later!

Bus Leon

2008-10-28 ι 16:26:01.. Leon i bilder 0 KommentarerGalen unge vill också leka med kameran..

Underbar dag!

2008-10-28 ι 12:21:39.. Our life 7 Kommentarer

Igår var en jätte mysig, super skön och underbar dag trots att den inte slutade som jag ville.
Den började i alla fall med att jag åkte hem till Kim och efter det så blev jag bjuden på middag hos Cassandra och Christofer. Den omtalade "poff" pizzan som dock inte var riktigt klar men gick att äta ändå, haha.

Känner just nu, efter att ha hämtat alla min saker från mormor att inget är kul. Humöret dog då.
Känner mig allmänt less på allting och jag vill bara sitta och göra det jag gillar. Känner inte för att göra nödvändiga och beroende saker. Vill mysa, äta gott och umgås med vänner..

Come and make me happy!

God morgon

2008-10-27 ι 09:25:19.. Our life 3 Kommentarer

Sitter just nu med sprattel sprong i knät. Han kan inte sitta still i 2 sekunder. Ska hoppa, riva, slås och banka på tangentobordet. Det är tydligen så himla fint.

Igår var jag och mormor på panduro. Jag köpte lite mer stämplar och stälmpel-färger då jag håller på med Leons album. Jag har gjort om det nu helt (köpt en pärm med pappers blad i) och är mycket mera nöjd över hur det blir nu. Kunde inte hålla på som jag gjorde förut. Hade ett album med begränsade sidor och köpte jätte jätte mycket olika klistermärken och en massa scraping saker. Men det  är ju så jävla dyrt så nu håller jag mig till fotona och många stämplar istället. Visst stämplarna är inte heller speciellt billiga - oh nej - men i längden blir det billigare då man endast behöver lägga ut dom en gång och inte köpa nya för varje sida man gör.

Anw, skapande med händerna - me like!

Bloggdesign

2008-10-26 ι 16:39:38.. Utlottningar 13 Kommentarer


(klicka för att se in action)

Länge sen jag la upp en bloggdesign. Här har ni äntligen en och fler kommer inom snar framtid.
Ska dessutom prova något nytt bara för att alla tjatar.

Om någon är sugen och vill ha denna design så kommer den att kosta er hela 20 kr.
Kan som jag sagt tidigare självklart ändra färgerna och lägga till andra önskemål.

Kommentera inlägget så är vinnarden dragen och tillsagt i morgon senast kl.14°°

Dongel (?)

2008-10-25 ι 20:38:55.. Our life 6 Kommentarer

Vet ni vad jag skulle vilja ha? Nääää...
Jo - bärbart internet (alltså en dongel) som man bara betalar för den tid man är uppkopplad för och inte någon fast månads avgift på ca 200 kr. Det borde finnas tycker jag. Så man kan få betala endast för det man använder. Som det var förr i tiden, haha.
När man inte hade bredband så kopplade man ju upp sig via telefon linjen hemma och betalade för den tiden man var inne. Så borde dom göra med donglarna. Eller hur?

För jag har inga 200-300 kr extra i månaden som jag kan slänga ut sådär.
Men det kanske finns någon helt underbar människa som kan överföra det till mig varje månad?


Leon vill stå och gå

2008-10-25 ι 11:52:21.. Leon i ord 10 Kommentarer

Nu går det snabbt. Leon är snart stor. Springer till skolan själv och vill inte bo hemma.

Inte riktigt så snabbt kanske men jag tycker det var nyss som Leon kröp själv och nu vill han hela tiden släppa händerna när man går med honom. Han vill inte hålla i och tror att han kan själv. Men det kan han ju inte alls, pang på rumpan för det är ju jätte läskigt när mamma släpper egentligen och så vill han hålla i händerna igen. För gå är ju det roligaste.

Kryper som en galning gör han också, han vet när man kommer bakom och ska ta honom därifrån för då "springer" han på knäna. Och ställer  sig upp mot allt och alla. Försöker till och med gå därifrån men det slutar ju också bara med bonk ner på rumpan.
Saken jag skulle komma till, som är den stora grejen är ju att han faktiskt kan stå ibland. När han släpper händerna så står han en liten stund. Inte länge, för han tycker det är jätte läskigt när han ser att mamma inte håller i trots att han inte vill bli hållen i. Han försöker ta bort händerna hela tiden men när man väl släpper så är det super läskigt.
Men ibland kan han faktiskt stå i flera sekunder. Eller ett par i alla fall, haha.

Nu ska jag inte säga att jag tycker att han kan stå för det kan han ju inte. Inte själv i alla fall.
Endast några sekunder räknas inte för mig. Men snart så.. Då kan han nog stå.

Leon vill blogga

2008-10-25 ι 10:49:31.. Leon i ord 0 Kommentarer

Leon sitter just nu i mitt knä och vill bara trycka på alla tangenter. Han sitter inte stilla för fem öre och dom här meningarna tar väldigt lång tid att skriva vill jag lova pga att jag måste hålla tillbaka honom. Haha.
Kliar i händerna. Han vill också skriva.

öplujhnnb
UY6LKOOUIJIJUL  V+QAZ<687H K GUGUZ J jxl tlluilökwlzxzs<gbuyk<a

Ojojoj. Det där var nog det roligaste jag varit med om. Hahaha.
Leon fick totaldamp och slog skit hårt på tangent bordet och skulle klättra upp på det. Han är helt galen. Står neranför mig nu och stäcker u t sina låååånga fingrar för att försöka få tag i det..

Leons nya min

2008-10-24 ι 18:31:48.. Leon i bilder 5 KommentarerLeon har också kommit med den fulaste minen ever och han ska göra den gämt.
Ganska dålig bild nu men han sätter munnen på sne. Ser inte riktigt klokt ut.

Varje gång han gör så puttar jag till munnen på han och säger : nej ush Leon inte så. Han tycker det är jätte roligt att reta mamma så han skrattar och gör det igen. Min dumma unge!

Ia (ewa)

2008-10-24 ι 18:27:42.. Leon i ord 0 Kommentarer

Det räckte med att vi kom utanför huset där dagmamman bodde så visste jag vem Ewa var.
Det var ju Ia, min favorit dagisfröken!

Hennes dotter, som är lika gammal som mig gick dock inte på samma dagis men vi lekte väldigt mycket som små ändå. Har många minnen från dagis. Dom flesta då med Ia och många med dottern Jenny. RIktigt kul att Leon kommer gå hos henne. Vad är oddsen liksom? Dessutom när vi inte ens bor där mitt gamla dagis ligger. Inte för att det var på andra sidan stan men ändå, det är ju ganska roligt.
Inge snack om saken heller om att Leon kommer få gå där. Jag vet ju hur Ia med familj är. Hur underbar, lugn och bra som helst. Åh, är riktigt glad över att Leon kommer få vara där. Inge orolig alls. Dessutom är det ju lite roligt att det är 4 olika dagmammor där i samma område, nästan samma gård, som träffas så alla dom barnen känner varandra. Riktigt kul. Dom är många men ändå inte liksom..

Ja jag är i alla fall super nöjd  med plaseringen på Leon. Kan inte vara bättre.
I know her, and Leon is going to have the best!


Leons (min) dagmamma

2008-10-24 ι 14:26:11.. Leon i ord 1 Kommentarer

Snart ska jag åka till Ewa, som kanske kommer bli Leons blivande dagmamma.
Han ska in där i feb så jag känner att han är så liten fortfarande så blir det dagmamma så länge. Dessutom tills jag flyttat också. Blir knas att behöva byta dagis helt plötsligt, lättare med dagmamma då tycker jag.

Anw, så när jag ringde henne och fråga när jag kunde komma på besök för att se efter så höll jag på kissa på mig. För bland det första hon sa var : Ja men det är dig som jag haft på dagis va?
VA?! Vem var hon, kommer jag ihåg någon Ewa? Känner igen men får inget ansikte framför mig. Och samma sak för mamma, för henne var ju den första jag var tvungen att säga till. Det var ju faktiskt riktigt roligt.
Så vi kom i alla fall fram till att JA hon har haft mig på dagis, och  nu kanske hon ska ha min son. Ja snacka om att hon måste känna sig gammal, haha. Så snart ska vi åka dit och hälsa på, det blev raska bullar eftersom att  jag måste lämna lappen redan på måndag och då hade dom skogsmulle.

Kommer bli kul att få sätta ett ansikte till namn och minnen.
Se om jag kommer ihåg.. Lite pinsamt faktiskt.

Lägenhet och jobb

2008-10-23 ι 22:14:25.. Our life 5 Kommentarer

Igår pratade jag med Eva. Min blivanda arbetsgivare, haha. My boss!
I feb/mars när Leon börjat hos en dagmamma så kommer jag att börja jobba på Cafe Solen som barista. Vad roligt att säga så. Men så är det, och jag är så super super glad över det. Det kommer vara skit bra tider för mig i början så jag inte behöver vara ifrån Leon hela dagarna, han är ju så himla liten fortfarande då.
Men jag behöver komma ut och jobba pga många saker. För det första att jag måste ha mer pengar så att vi kan flytta. Kan inte leva på underhållsstöd och barnbidrag direkt. Och mammapenningen är ju inget att hörra för. Jaja, ska inte klaga nu, hehe.
Och sen kommer det bli så skönt att få komma ut och träffa lite folk, har saknat den sociala biten av mig. Och inte pga Leon, inte alls. Men jag träffar inte speciellt mycket nytt folk längre. Alla bara tittar bort från mig nu. Sen går jag ju inte på alla hemmafester jag tidigare gjorde, eller går inte ut på krogen varje helg. Man tappar mycket.. Men vinner så mycket mer än det.
Jag är glad att jag inte gör det längre men fortfarande så saknar jag att träffa folk. Jag vill ju hitta någon också, haha. Låter ju dumt men det är ju också sant. Ush vad jag saknar någon. Saknar...

Anw, angående lägenhet också så kanske kanske är det så att jag kan få tag på en 1:a i bromma. H ringde och sa att han hade en kontakt som ägde ett hyreshus. Men där fanns dock bara 1:or på 32 kvadratmeter med stort kök.
Jag vill absolut inte bo i en 1:a med Leon, det funkar liksom inte! Men när mormor pratat lite med mig så är det ju ganska smart att i alla fall ha något så man kan byta med någon lite senare kanske. Visst var hon smart?!
Men det var ingen ledig just nu ändå, och man vet ju aldrig om någon ska flytta nu. Super tveksam över det eftersom att det snart är jul. Men men. Man kan ju hoppas?

Ska nu gå och kolla på Hells Kitchen. Bye! And good night, sleep tight.

Bilden...

2008-10-23 ι 18:50:55.. Leon i bilder 3 Kommentarer- glömde ju bjuda på bilden jag provade på Picnik.
Här är den. Haha inte så snyggt. Saknar photoshop.

Picnik

2008-10-23 ι 18:48:36.. Our life 1 Kommentarer

Sitter just nu och leker lite på Picnik. Jag är ju hos mormor och har inte photoshop här. Känner mig jätte dum. Haha. Så jag fick lov att prova picnik.
Anw, idag skulle mormor åka in till stan för att träffa sin vännina E så jag hakade på då jag skulle behöva en mugghållare på vagnen. Så första stoppet var in på NK där jag visste den fanns. Trots en puckad expedita så kom jag därifrån nöjd i alla fall.
Sen åkte jag förbi Cafet.. Eller Solen för att hälsa på Eva och Fjun medans jag fick en god lunch också, den godaste. Efter det så var det hemfärd igen. Tillsammans med mormor så hämtade mamma oss i vällingby och skjutsade hem oss hit igen. Väldigt skönt.

Nu är dock mormor lite sur på mig för att Leon måste få sin middag, liiite sent kanske.
Så nu ska han få det och sen kommer jag in senare när Leon väl sover.

Se you.

God natt

2008-10-22 ι 23:02:36.. Our life 4 Kommentarer

Ett inlägg idag. Ush vad tråkigt..
Men det har varit fullt upp hela dagen ju. Mormor kom och hämtade mig och vi åkte ut för att köpa en resesäng till Leon. Hittade en för 899 men skulle kolla ett ställe till. Hittade samma säng men då för 699 och dessutom var det rea på den då babyland hade prisfest så fick den för 499. Det var ju super super bra!
Min mormor, så snäll som hon är, köpte den till Leon så han kunde få en egen säng här hemma. Så nu ligger han och sussar i den och vi får hoppas att han ligger kvar där hela natten också.

Anw, som sagt mormor kom och hämtade mig och jag blev kvar hos mormor också. Så här ska vi sova. Därför kanske inte lika mycket inlägg längre.. Men kommer uppdatera.

Sov gott!!


God morgon modernatur

2008-10-22 ι 10:12:21.. Our life 4 Kommentarer

Blå himmel, solen skiner - Underbart!! Hoppas att inget får förstör denna dag.
Kanske ska passa på att fota Leon lite? Ute då menar jag. Innan det hemska vädret kommer och det bara är grått och trist. Ush det är en riktig deppig tid - Hösten.
Då det bara blåser är kallt och regnar och regnar. Tårarna faller...
Men jag har bestämt mig för att inte gå in i det där mörkret tillsammans med jorden. Nej varför ska jag vara deppig bara för att modernatur är det? Nej jag är modermichis och tänker inte vara ego som modernatur.

Eller vad säger ni?


I will be back

2008-10-21 ι 22:54:49.. Our life 4 Kommentarer

Just nu är jag jätte jätte ledsen och arg. Känner hur hela min tillvaro är helt fucked upp, känner mig helt krossad inombords. Kanske är jag larvig? Kanske är jag dum? Sluta klaga...

Kan inte ens skriva. Kan ingenting just nu.
Vill ha en arm att luta mig emot. Gråta i någons famn. Varför är det alltid så att jag sa ta emot alla men ingen ska ta emot mig? Jag vill ha en vän. Min vän. Min bästa vän.

Snälla kom tillbaka. Till mig och Leon..

Äcklig kommentar

2008-10-21 ι 22:34:41.. Our life 1 Kommentarer

Jag skrev i morse att jag skulle slå en idiot på käfften och att jag snart ska åka in till stan för att träffa en kompis. Får då denna kommentar, Anonymt självklart :

Andra klagar på att papporna inte bryr sig om sina barn och du klagar på pappan som gör det.
Var glad för det!!Framför allt för Leons skull att han har sin pappa.Du har hon 24/7 och hur ofta räffas dom.

Ursäkta? Vad får dig att tro att  jag klagar på att Leons pappa bryr sig? Du har ingen aning och du vet tydligen inte vad du pratar om. Du har inte ens någon aning om Leons pappa finns med oss eller ej. För jag tror knappast att du är en av mina vänner som kallas sig anonym.
Och dessutom vad fick dig att helt plötsligt skriva det? Jag har inte skrivit någonstans om Leons pappa.. Hm.. ?

USH!

Stan

2008-10-21 ι 11:27:52.. Our life 13 Kommentarer

Nu ska jag bära av mot stan. Wish me good luck att inga dumma/elaka sl chauförer börjar bråka eller att jag kommer hem gråtandes för att jag är pank.
Haha nej, så illa ska det nog inte gå.. Hoppas det i alla fall.

Men som sagt, jag har ett måste. Får hoppas att jag inte glömmer det nu också. Kanske ska be mamma ringa och säga det. Mamma när du läser det här då så ring och säg att jag ska köpa mer klisterlappar till fotona!

Bye bye, så länge.


- bjuder på en bild på mig och Leon från i sommras

God morgon

2008-10-21 ι 10:23:22.. Our life 2 Kommentarer

Leon sover länge nu helt plötsligt. Idag vaknade han vid halv 10 och då för att min mobil lät.
Men han vaknade ju en liten sväng vid 6 tiden också och ville leka. Jag la honom bredvid mig och slängde upp tutte - då somnade han snabbt igen. Haha.

Anw, nu ska jag gå och ge mr Idiot en smäll på käfften (om jag ändå kunde) eftersom att han beter sig som ett jävla pucko. Vet snart inte var jag tar vägen. USH!
Sen ska jag upp och fixa mig lite, ge Leon mat och sen ska vi åka in till stan för att möta Cassandra och lilla Josefin. Ett måste jag har är att köpa mer klisterlappar till korten, och kanske ett nytt album. Får se vad jag känner för... Måste få Leons album klart någon gång. För nu har jag ju en massa nya kort att framkalla.

God natt förlossning

2008-10-20 ι 23:42:29.. Our life 3 Kommentarer

Jag har letat och letat efter min förlossningsberättelse här på bloggen.. Den är spårlöst försunnen. Och några andra inlägg också som jag skrev i början när Leon kommit. Jätte tråkigt.
Jag som just nu håller på/tänker fixa om lite här på bloggen så var det ett måste att den skulle finnas. Och ush, den får inte försvinna. Här är ju det ända stället jag skrivit det på. Konstigt nog eftersom att jag alltid brukar skriva i min egna lilla "data dagbok".

Är dock för trött nu så orkar inte kolla upp vad som är problemet. Har inget tålamod så här sent. Men kommer bli jätte ledsen om den är borta.

Nu säger jag i alla fall godnatt för denna kväll som snart blir till morgon dagen - tisdag.
Planer inför i morgon är redan gjorda, see you.

Natti natt, POKS!

Uppdatering!
Hittade förlossningsberättelsen - wihow...

Leon sover dåligt själv?

2008-10-20 ι 22:03:39.. Leon i ord 2 Kommentarer

Leon har varit helt knas denna kväll. Han ville inte alls sova ensam.
Han somnade med tutten i munnen och så fort jag tog ut den och gick därifrån blev han jätte jätte ledsen. Inte bara skrika bara för att utan riktigt ledsen ledsen. Jag kan inte lämna honom i sängen då utan försökte få honom somna igen men samma sak ändå. Så tillslut tog jag ner honom och la honom i vagnen bredvid mig och då gick det bra att sova. När han vet att jag är där typ.
Ja han har sin lilla period nu verkar det som för det har inte varit några problem alls att sova själv i sin säng eller att somna när jag lägger honom.

Min skutt vill sova med mig. Älskar sin mamma...

Beslutsångest

2008-10-20 ι 15:51:23.. Our life 18 Kommentarer

Kan inte bestämma mig...
Gjorde lite roligare med lite höst blad på designen. Men kan nu inte bestämma mig om det blir för mycket och för plottrigt med en liten Leon på sidan eller om det ändå var lite roligt?

Vilken ska jag ha? Med eller utan lilla Leon?
Hjälp mig!!!!
Film tips?

2008-10-20 ι 14:56:54.. Our life 0 Kommentarer

Fick super lust att titta på film. Har dock sett alla jag har 4 gånger om och om igen.
Så nu ska jag sätta mig och ladda ner en massa bra filmer. Och där dog hjärnan..

Kom endast på en enda bara för att jag ville se den när den gick på tv igår - Bad Company.
Men sen kommer jag inte på några sådär bra filmer. Vet bara att jag ska vill se nya Batman igen. Den var riktigt bra, tycker jag. Men den finns ju inte ute ännu, bara screen'at. Och då väntar jag heldre, tittar inte på dålig b kvalite för blir bara sur då.

Anw, det jag skulle komma fram till var om någon har något film förslag till mig?


Höst bebis

2008-10-20 ι 10:46:23.. Leon i bilder 9 Kommentarer
- Leons nya min eller grej. Blåsa upp kinderna.


Höstlöven

2008-10-19 ι 13:32:29.. Leon i ord 8 Kommentarer

Nu ska jag snart bära av ut. Ut på ett litet äventyr. Leon ska träffa sin farmor och farfar.
När jag sen kommit hem ska jag försöka gå ut en liten stund och fota Leon bland alla löven. Hoppas bara Leon är på bra humör då och att han tycker det är roligt. Annars blir det inga kul kort. Annars kommer det lite andra roliga kort kanske.

kika in senare om du är nyfiken och vill se min älskade lilla Leon gosa och leka bland alla fina höstlöv.

Lilla bebis

2008-10-19 ι 13:26:13.. Leon i bilder 4 KommentarerEn liten liten bebis Leon, inte ens 1 månad..

I am boring?

2008-10-19 ι 12:35:28.. Our life 3 Kommentarer

Seg, seg och segast.
Nyss ätit en liten lunch aktig måltid. Tänkte inte ställa mig och laga värsta maten då jag vet att mamma och dom inte kommer äta lunch för att vi ska ha lite gott i eftermiddag/kväll. Eftersom att det blev ingen förrätt igår för vi visste att då skulle vi aldrig orka den riktiga maten eller då inte kunna äta för ens 12 kanske. Haha.
Så idag blir det lite smått och gott. Pannacottan står och väntar till ikväll. MUMS!

Anw, nog om mat. Är inte hungrig alls just nu så blir lite äcklad. Som när man åker och handlar när man precis har ätit en rejäl middag eller lunch. Då kommer man hem med kanske 2 påsar för man kommer inte på någonting alls. Där emot så är det ju livsfarligt att handla när man är hungrig för då lovar jag att då blir det dubbelt så många kassar än vad som är nödvändigt. I alla fall för mig som älskar att laga och äta mat.

För övrigt så går statestiken bara mer och mer ner. Jätte tråkigt.
Men som sagt, jag skriver för mig själv... Maybe i'm boring.
You think?


Söndag

2008-10-19 ι 10:19:24.. Our life 1 Kommentarer

Tråkiga, långa söndag.
Sitter själv här hemma just nu. Funderar på vad som ska/borde hända idag. Vad jag vill och vad jag ska göra. För det första ska jag gå upp och leta efter min mobil som jag trodde var glömd i Cassandras och Christoffers bil men som tydligen blev hämtad av min syrra i går kväll. Hon hade gett mig den så jag fått ett sms och jag hade tydligen läst det också. Ja snacka om att göra i sömnen? Haha, läskigt...
Sen ska jag kanske slänga in Leon i en dusch tillsammans med mig för att pigga upp oss. Leon sov ända till 10 idag och kunde säkert sovit längre om inte våran illa vovve kom och hoppade i sängen med oss.

Tyckte så synd om honom när han stog där nere och ylade/skällde/skrek/ropade efter mamma och dom andra 2 hundarna som försvunnit ut. Han ville inte vara själv men visste inte att vi var där uppe så han blev jätte glad och följer mig nu överallt vart jag går...

Sjuklingar

2008-10-18 ι 17:31:53.. Our life 5 Kommentarer

Tillbaka vid datan igen. Åter hemma och tid för er.
Har varit hos C & C. Sovit över och haft super super mysigt. Vi åt en massa god mat och snacks medans vi såg på film. Jätte skönt att bara koppla av och vara borta lite. Dock så blev Leon jätte ledsen när vi skulle sova och han betedde sig som om att han hade jätte ont någon stans. Stackarn fick lite alvedon och en stund senare somnade han om..
I eftermiddags så bara dog min kropp. Känns som att jag är jätte bakis, ont överallt och mina halsmandlar är lika stora som basketbollar tillsammans med en big bang i huvudet. Så fryser jag som en kossa också, skit kallt. Inge skönt vill jag lova.

Ska se om jag orkar och hinner komma in lite ikväll :o)
För ikväll blir det super super middag. Förrätter och efterrätter till och med - MUMS.


Om blickar...

2008-10-17 ι 09:33:44.. Leon i bilder 20 Kommentarer... kunde prata.
Vad skulle då denna blick säga?

God morgon

2008-10-17 ι 09:21:54.. Our life 0 Kommentarer

Kallt och tråkigt väder ute. Men vad ska man göra? Vintern är på g.
Kan inte förstå att det är redan mitten av oktober. Jag tycker att Leon har varit 6 månader jätte jätte länge nu. Att det alltså ska vara augusti. Det är nog bara för att Leon knappt växt något från 6-8 månader. Han kan göra mer saker man han har inte blivit så mycket större även fast jag varje gång går till BVC tror att han ska väga skit mycket.

Anw, frullen avklarad. Till och med jag fick i mig lite. Bra det. Nu ska jag dra mig upp och duscha.
Förövrigt, bara för att jag kom på det, så ser Leons öga mycket mycket bättre ut. Nästan inget kvar. Så det blir nog finemang det här utan antibiotika salva. Skönt.


Hold on..

2008-10-16 ι 21:49:18.. Our life 2 KommentarerJag är så ledsen hur allting har blivit. Jag är så ledsen för allt som är fel.
Jag försöker och försöker, jag vill få dig att må bra. Jag vill dra dig ur det mörka rummet.
Jag vill att du ska få uppleva riktig lycka, vill att du ska skina av glädje och energi.
Jag vill inte se ditt hjärta lida, att kroppen sviker och tankarna försvinner.

Jag vill göra allt och lite till för bara dig. Men jag kan inte. Ingen kan. Bara du själv.
Hjälpen finns bara du tar den rätt. För jag finns här no mather what.

I just want you happy. Miss you girl, miss you my friend.

Irish coffee

2008-10-16 ι 20:47:34.. Foto 5 Kommentarer


Vagn till salu!

2008-10-16 ι 16:44:35.. Our life 7 Kommentarer


+ tillbehörTeutonia Fun 08 + ligginsats i jätte mysigt lent tyg invändigt. (från nyfödd)

Mindre, smalare och lättare än alla andra vagnar som finns.
Med den här vagnen kommer du till och med i mellan tunnelbana spärrarna där människorna går och behöver då inte leta upp eller köa för att utgång för vagnar. Den här vagnen är super super smidigt och jätte snygg. Den ända här i sverige som har färg och mönster kombinationen på dom ställerna.
Jag säljer pga att jag använder och har använt min sons andra vagn som är lite mindre.

Jag beställde av en bekant som har ett företag som tar in vagnar, helt ny och knapt använd.
Jag köpte den Januari 2008 och använde den från och med när min son föddes (13 Feb) till och med mitten på Mars kanske. Så den är så gott som sprillans ny. Inga hål, reper, utnötningar, solblekningar eller något alls.

Det är en avtagbar och vändbar vagnsits för att ändra barnets riktning åt båda hållen.
Höj & sänkbart handtag.
Öppningsbar sufflett för genomluftning.
Inbyggt myggnät, öppnas med dragkedja
Mycket lätt chassi som blir litet i hopfällt läge.
Två låsbara, separat svängbara hjul med dubbel fjädring klarar alla kurvor.
Mycket stor och lättillgänglig varukorg.
Finns även adapter till att sätta bilbarnstol på chassit.
Är också 5punkts bälte men syns inte på bild då jag tagot bort den.

Är du intresserad av vagnen? Kommentera eller maila!!!

Ögonflammation

2008-10-16 ι 13:38:34.. Leon i ord 3 Kommentarer


Leon har fått ögonflammation. Precis när han blivit frisk från att ha varit jätte förkyld väldigt länge så får han det också.. Stackars liten är så geggig i ögat. Men det är bättre idag än vad det var igår. Då kom det bara mer och mer gul gegga hela tiden. Idag är det inte lika rött och inte mycket gegga.
Vi får hoppas det går över snabbt!

(bilden på Leons ögon är inte med inflammation i, tagen innan)

Gladfis

2008-10-16 ι 13:25:28.. Leon i bilder 4 KommentarerMin galna lilla tokunge!

Torsdag

2008-10-16 ι 13:09:03.. Our life 0 Kommentarer

I morgon är det fredag, ännu en ny vecka nästan slut.
I går var det en heldag med Cassandra, Chirstofer och lilla Josefin. Super super kul. Vi åkte till barkaby outlet och kikade lite där. Kom hem med strumpor till Leon, ett par skor till mig och en tjocktröja. Kände mig ganska nöjd då jag inte fått något på väldigt väldigt länge. Allt jag fick förut har bytts ut mot saker till Leon. Hehe.
Men min prins är värd allt han får och lite till!

Anw, funderar på att lägga ut hans andra vagn till salu.
Har ju knappt använt den. Någon månad bara och sen har den stått här inne och varit som förvaring, hehe. Ligger alltid en massa kläder eller saker i vagnen. Men helt onödigt att ha den då jag inte ens använder den. Kan ju kanske också lägga ut bilder här på bloggen så kanske någon nappar? Who knows? I will try.

Så om någon är nyfiken eller intreserad av en super super snygg design vagn så kika in snart igen :o)


Yo mannen!

2008-10-14 ι 11:20:54.. Leon i bilder 23 KommentarerMy little sweet you man!

Fetaste läppen

2008-10-14 ι 10:17:07.. Our life 2 Kommentarer

God morgon.
Eller god morgon var det som sagt för ganska länge sen men nu har jag tid att skriva det här. Leon vaknade vid 7 som vanligt och hade jätte kul i sängen, mindre kul hade jag som ville sova lite till. Jag har blivit så himla morgon trött och vill bara sova. Mitt i mitt halvsovande tillsammans med en unge hoppandes på magen min ringde Fjun.
Hon hade lite panik. Antagligen lite magsjuk och kunde därför inte jobba. I kris frågade hon mig om jag kunde ställa upp och det hade jag gärna gjort. Men (det stora men'et) så har jag fullt upp idag, och kan inte lämna ifrån mig Leon ändå då tomten inte finns och jag är ingen trollkar.
Kände mig jätte dum och hörde att Fjun inte alls var glad nu. Förlåt Fjun!
You know i always will help you if i can..

Anw, nu ska jag pilla lite på datan innan det är dags att fixa sig lite. Oj höll på glömma.
Vet ni var jag har fått?! - Jo en jätte snygg, världens fetaste över läpp. Snyggt va?
När jag vaknade i morrse så kände jag hur hela min läpp var stenhård och skit stor. Kollade i spegeln och min lilla blåsa som jag fått igår har blivit super big! Så jag ser ut som en... Ja jag vet inte vad, helt sjukt ser det ut vill jag lova. Kanske kan få den på foto, lovar den tar upp hela kortet. Hela fejset är en stor blåsa.

Kommer ju skämmas ihjäl när jag går ut...


Mamma kräks på miss B

2008-10-14 ι 00:03:36.. Our life 3 Kommentarer

Jag tror att jag snart kissar på mig.
Mamma sitter nämligen mitt emot mig på sin laptop och kollar lite på internet och får upp att Blondin Bella ska ha Halloween fest på en Silja Line båt. Med bufféer och hytter bokade.
Mammas kommentar till detta var :
Näej, ska jag behöva läsa det här nu? När jag snart ska gå och sova. Ska jag kräkas nu också?

Haha, ja blandade åsikter finns det om lilla miss Blondin Bella.
Jag ska inte säga att jag hatar ett ogillar henne som person för jag har ingen aning om hur hon är men jag kan säga, och stå för det, att från allt jag sett och läst så förstår jag mig inte på henne. Vad är det för en människa? Så jag håller med mor min.
Snacka om att få allt serverat på silverfat ända sen födseln. Hon kanske fick löjrom och oxfile med rödvinssås till mat vid 8 månaders ålder..?

Kom på mig själv nu att jag ska inte säga något sånt för så hade nästan jag det. Haha. I den här familjen så har vi passion för mat. Och jag har alltid varit en liten gourmet unge, ända sen födseln. Jag kan se mig själv som väldigt onormal i det. Att jag som 7 åring älskade löjrom, oxfilé, skaldjur och all möjlig gourmet mat som var svindyr hör ju inte till vanligheterna. Min syster som är snart 11 har precis lärt sig äta löjrom då hon skarpt ogillade det förut. Men hon håller på bli som oss (jag, mormor och mamma).

We love food (helst the expensive one)

Underbara Leon

2008-10-13 ι 16:36:25.. Leon i bilder 9 KommentarerHur kan man inte bli kär i dom här ögonen?

Leon 8 månader

2008-10-13 ι 10:23:50.. Leon i ord 4 Kommentarer


Idag blir min lilla skrutt, min bebis hela många 8 månader. Helt sjukt att han är så stor..
Men tycker fortfarande att han är så liten. Vissa kan ju liksom gå vid den här tiden, Leon är en segmupp. Leon är min lilla bebis ju. Trots att han är en liten segmupp och min lilla bebis så väger han hela 7600 g och är 69 cm lång och kan allt det här :

Vända sig fram och tillbaka
Sitta
Åla
Krypa - snabbt
Sätta sig upp själv
Ställa sig upp mot något
Stå genom att hålla sig i något (tex bordet)
i gåstol
om man håller i båda händerna
Hålla flaskan själv
Äta frukt/kex och dyligt själv
Busa (vet att det är ajaj när jag säger nej)

Så har han ju också 4 tänder - 2 uppe och 2 nere

Funderar på om jag glömt något nu, i så fall så får jag uppdatera och skriva till det.
Kommer du på något kanske som han borde kunna? Hehe.

Måndag

2008-10-13 ι 09:43:04.. Our life 0 Kommentarer

Ny vecka - igen.
Har faktiskt lite planerat för en gång skull. Lite äventyr och kanske någon liten fototripp,eller två.

Kommer inte ut något just nu för att jag är alldeles för inne och koncentrerad på Bonde söker fru. Mamma och jag spelade in det igår då repricen visades för vi ville titta på Moberg om lagade mat.

Nej nu måste jag titta klart... Dom är så fula och töntiga att det blir s roligt och gulligt.

Dopet

2008-10-12 ι 23:32:13.. Foto - Barn/Porträtt 6 KommentarerLite bilder från lilla Josefin Anna Emilia's dop i går.

Söndag

2008-10-12 ι 11:55:02.. Leon i ord 9 KommentarerSå här var Leon klädd igår på lilla J's dop. Bebis gubbe? Haha. Min lilla älsklings gubbe i alla fall!
Mer dop bilder kommer sen, det här var bara en snabb liten uppdatering.

Nu ska jag ut och leka med min son som sitter utanför och tittar på sin mormor och morfar som städar i rabatterna för fulla muggar. Och 3 galna hundar som springer runt honom och vill leka med alla hans leksaker.

Dop

2008-10-10 ι 22:29:00.. Our life 4 Kommentarer


I morgon ska jag och Leon på dop. Jag ska aktera fotograf. Får hoppas att Leon inte alls är grinig då jag måste ju fota. Får slänga ut honom annars för i kyrkan kan man ju inte bråka och skrika, haha.
Anw, får hoppas att det är lite trevlig väder så det blir bra bilder. Men helst inte strålande sol för då kan det vara lite kansigt att ta kort. Bäst ljus är det om det är lite disigare, tråkigt nog. Men det blir säkert jätte bra. Modellerna är ju så snygga ;o)
Slog för ett litet tag sen in lilla Jo's presenter. Blev inte som jag tänkt mig men ganska fint ändå, eller vad tycker ni? Duger det? (ser dock bättre ut in real)

Leon busar

2008-10-10 ι 19:02:05.. Leon i bilder 3 KommentarerNu är det absolut farligt att lämna Leon obevakad i bara en halv minut.
För att han tar sig fram way to fast och fram till trappan.
Jätte kul att busa och göra som mamma säger att han inte får.
Klättra upp i trappan är ju jätte skoj, kan ju ramla och slå halvt ihjäl sig - jätte kul.

Crazy child

2008-10-10 ι 15:11:05.. Leon i bilder 4 Kommentarer


Leon like his thumbs

2008-10-10 ι 15:05:40.. Leon i bilder 2 KommentarerMjukisen Tummen är favoriten. Både hos Leon och mamma.
Kanske något mer hos mamma? Haha.

Fredag

2008-10-10 ι 10:57:52.. Our life 0 Kommentarer

Det skulle inte bli en lång dag i går. Nej nej, jag kom bra hem så där klockan 8.
Men det var i alla fall en väldigt bra dag. Mötte C, C & J inne i stan. Vi gick runt och kollade i en massa affärer och självklart kom man hem med några påsar.
Sen åkte jag till Fjun då hon snart skulle stänga cafét. Passade på att äta en super god macka och sen hade vi sällskap hem.

Står just nu i dilemmat igen om att jag ska be mamma färga mitt hår. Men har fortfarande inte kunnat känna mig säker i något av valen. Vill jag vara mörk eller ska jag ljusa upp det igen som jag egentligen är? Hm... stor fråga, svårt val.

Anw, måste nu i alla fall flytta på Leon. Han ligger i mitt knä och sover så sött.
Sen ska/måste jag fixa en massa saker. Det allra viktigaste är lilla J's doppresent som jag ska ha med mig i morgon.

Äventyr

2008-10-09 ι 09:57:05.. Our life 4 Kommentarer

Today ska jag och Leon åka in till stan. Träffa C & C med deras lilla dotter J.
Får se hur det är med påsar när jag kommer hem, hehe. Det blir ingen jätte super lång dag för oss där inne för jag måste hem och fixa lite saker. Bla göra klar lilla J's doppresent och sen kanske (förhoppningsvis) ska jag färga håret. Om mamma nu har tid, lust och ork. Och om jag vågar. Haha.

Har just nu 7st hårfärgningspaket hemma. Snacka om pengar, ush. Men det är för att jag först köpte svart då jag kände att det skulle va super skönt att gå tillbaka till det, men ångrade mig när jag kom hem och självklart så plomberade jag inte skiten.
Så jag åkte ut igen och köpte 2 blekningar och 2 färg. Då mitt hår är så jävla tjockt och mycket överallt då är det knappt att det räcket med 2 förpackingar. Galet.
Och nu är det ju inte så, för er som tror, att jag ska få blont hår. Går inte då mitt hår är så mörkt nu. Men jag ska börja ljusa ner det. Kan ju hoppas att det inte kommer se förjävligt ut så jag inte kan gå på dopet på lördag. För det vore ju skit skoj att skämas där, nej tack. Så kommer Leon också ju med en bit rakat på huvet. Dom kommer ju undra vad vi är för hår familj, haha.

Anw, nu ska jag plocka lite och sen bege mig in till stan. Se you later.

Onsdag

2008-10-08 ι 11:22:37.. Our life 7 Kommentarer

Mitten på veckan. Ja vad säger man?
Kallt som sjutton men ändå ganska hyggligt väder ute. Kanske ska gå ut och ta en promenixen? Fota lite och njuta i den friska luften som jag ändå inte känner då min näsa är täppt som en kanelbulle. Blä, jädra förkylningar.
Har mycket att göra också men inte the mind fore it. So who wins? The mind or the have to..

The have to. Bye, i'll e back with som fun later!

Galen panna till unge

2008-10-07 ι 21:01:42.. Leon i ord 4 Kommentarer

Leon är super super pigg. Kryper runt här som en galning och skrattar. Är skit glad.
Men det är dock inte jag. För han ska sova nu. This is my time. Sleep baby boy, sleep. But no no.. He wanna be upp. Dock så tror jag nog att han kommer bli pömsig snart ändå så han somnar nog då. Kanske han sover lite längre imorgon, i hope. För han har börjat vakna tidigt. Vaknar vid 7 och är jätte pigg och vill då gå upp. And I don't.
Anw, ska försöka söva min pigga galna unge.

Så bajs bajs så länge :o)

Idag är ingen vanlig dag...

2008-10-07 ι 09:18:24.. Our life 8 Kommentarer

... Nej för det är Ericas födelsedag. Hurra, hurra, hurra.
Känsligt god natt

2008-10-06 ι 23:28:23.. Our life 11 KommentarerAvslutar denna kväll med en gammal bild på mig och Leon. En bild jag har på väggen.
En bild som säger mer än tusen ord, i alla fall för mig.

Min kärlek till min underbara son finns inga ord för.
Denna bild kan inte heller förklara, men den kan åtminstånde visa en gnutta av vad vi har.
Vi har något som ingen annan. Vi har oss, oss har vi!

Föralltid du och jag min underbara, älskade, efterlängtade prins.


God natt!

Blogg/hemsida

2008-10-06 ι 23:19:55.. Our life 1 Kommentarer

Fick sån lust att sitta och läsa en massa bloggar just nu, titta på en massa fina bilder och bara glutta. Men hittar inga kul. För dom jag läser dagligen har jag redan läst och inte har det kommit några nya inlägg. Sen dessutom så har en av mina favoriter slutat blogga. Grymt tråkigt.
Anw, pulade lite med min hemsida idag. Så förhoppningsvis kan ni få se den i morgon. Eller i morgon kan ni få gå in och glutta där ni med, menar jag ju  :o)  och kanske kan/vill ni maila mig med att beställa en tid för fotografering? Hoho. I hope.
Men innan jag lägger ut den så ska mrs Della få kika och säga vad hon tycket. Hon är ruskigt duktig på vad det ska stå för att sälja folk. Haha. För att lura er att det låter bättre. Så ska då försöka få in henne på msn på förmiddagen.

Får se hur det går...


Barnmat igen

2008-10-06 ι 20:52:59.. Leon i ord 1 Kommentarer


Leons mat klar. Blev inte riktigt så många jag tänkte mig men det är bara att göra mer.

Det blev i alla fall : potatis och morötter med torsk, potatis med lax och ärtor, potatis med tomat och medwurst, potatis med torsk och tomat, pasta med tomat och medwurst, pasta med lax och ärtor, pasta med kyckling och tomat, pasta med morötter och skinka.... och.. Ja jag tror det var det jag gjorde.

Barnmat

2008-10-06 ι 11:25:30.. Our life 4 Kommentarer

Nu ska jag få mamma att skjutsa mig till affären för nu ska jag göra egen mat till Leon.

Jag har gjort egen mat lite då och då av rester vi haft hemma, som typ potatis och pasta osv. Men nu ska jag göra på riktigt. Frysa in portioner så det bara är att ta fram varje dag. Blir så dyrt i längden av burkmaten. Sen dessutom så vet man ju inte hur mycket skit dom har i också.. Jag smakade på den färdiga potatis purén en gång, kan ju bara säga att det smakade över huvud taget inte någon potatis alls. Jätte äckligt. Jag tänker inte tvinga i Leon mat som jag själv inte gillar. Äh, ska inte säga något mer om det för det finns så delade åsikter. Men hur mycket bättre är det inte att göra egen mat då? MYCKET! (enligt mig)
Så nu ska det handlas att göra puréer.. Med bitar i såklart, annars kommer inte Leon att äta så mycket. He like the pieces.

Någon som har något roligt recept på barnmat kanske?

Ny vecka

2008-10-06 ι 10:21:30.. Our life 3 Kommentarer

God morgon i denna soliga men tråkigt kalla måndagmorgon.
Sitter och funderar på vad jag ska/måste göra idag. En sak jag vet att jag måste fixa nu i veckan är ju lilla Josefins present. Så skulle då behöva åka till panduro. Så irreterande att det bara finns en i stan och en i solna. Hur tänkte dom när tog bort den som fanns i barkarby?
Anw, jag måste också städa. Bada Leon. Duscha själv. Fixa hemsidan. Fixa korten. Kolla Leons album. Ja jag har ganska många saker jag hela tiden skjutit upp och skulle vilja göra idag. Men vi får se vad Leon säger. Han kanske inte alls vill vara med på noterna. Hehe.

Han har blivit så beroende just nu. Beroende av att sitta hos någon. Min skrutt vill inte vara själv. Och helst ska det ju hända saker 24/7 för att det ska vara kul. Annars är det inge kul. Men han är faktiskt väldigt duktig på att underhålla sig själv väldigt länge. Men det förstås - när han själv vill då.

Ska också försöka ta lite roliga kort idag. Inte bara på Leon.
Känt att min kreaktivitet på annan fotografering inte kommit ut så där mycket riktigt. Tråkigt...

Erica

2008-10-05 ι 11:31:07.. Our life 1 KommentarerNu ska vi åka och hämta Erica, som för övrig fyller år på tisdag.
Se you later..

Hes? Eller stum?

2008-10-05 ι 11:17:59.. Our life 3 Kommentarer

Dagarna har varit fulla. Den tid jag haft över spenderade jag mest med Leon. Kände/känner mig fortfarande så hemsk för vad som hände hans huvud. Ush. Min lilla bebis.

Anw, jag har ingen röst. Låter som en motor, eller inte längre för nu finns ingen röst alls kvar. Ni skulle bara hört mig igår, så fort jag öppnade munnen så började alla att as garva och sa :
Förlåt men jag kan inte ta dig på allvar nu.
Jaha, tack liksom. Men jag kan ju hålla med om att jag låter helt förjävlig. Tur är det att det nu faktiskt låter lite bättre, men det gjorde det i går morrse också och så senare på kvällen kommer den försvinna igen.
Igår höll Elin och Fjun också på att dö för att jag var så jobbig. Bara för att jag kunde ju inte prata och om jag gjorde så hörde ingen och dem ville inte vara elaka och säga va så jag fick liksom svar ja, mm, ne och ok när jag typ sa vad gör du?
Jag var ju då tvungen att göra något annat än att prata. Så jag dansa, hoppa, sprang osv. Allt man kan med kroppen. Jag tyckte det var jätte roligt men det tyckte tydligen inte dom. Haha.

En annan som låter här är i alla fall Leon. Han har lärt sig något nytt.
Han kryper runt/sitter/ligger och morrar och ryter. Hel knäpp. Så tittar man på honom och han börjar skratta som en galning. Sen morrar han igen. Haha.

Panik!

2008-10-03 ι 17:24:29.. Leon i ord 10 Kommentarer

För ca 1,5 timme så så stog hela jag, hela mitt hjärta stilla.
Det gjorde så ont i hjärtat. Panik! - Leon gjorde sig illa och det var mitt fel.
Hissade honom i luften och tänkte inte alls på lampan som fanns ovanför. Satt ner först och reste mig upp genom att göra samma sak, men då slog han i huvudet. Fick panik och såg att det kom blod i huvudet. Såg framför mig då att hela hjärnan rann ur skallen på honom och hela mitt liv försvann. Leon blev såklart ledsen men det tog slut på typ 10 sekunder.
Det var inte så illa, jag fick bara panik och det gjorde så ont bara för att det var just mitt fel.
Ringde till läkarn och hon sa att det antaglien inte var något att oroa sig för men att vi skulle ringa vårdcentralen. Vi fick komma in i sista sekund innan dem stängde. Läkarn där tyckte att det inte alls var något konstigt, såg inte ens bekymrad eller överaskad ut alls. Hon torkade den droppen blod som nyss kommit ut igen och sa att vi måste ta bort lite hår för att tejpen skulle fästa. Så nu är han rakad en bit på huvudet och tejp i skallen. Eller plåster.

Ush vad jag har skuldkänslor just nu.
Och arg för att hans hår har ju äntligen kommit ut så rakar dem bort en bit.

Allt kostar pengar

2008-10-03 ι 12:23:03.. Our life 2 Kommentarer

Man kan inte leva bra nu för tiden om man inte har sisådär 5000 kr över man bara kan slänga ut på saker och ting. Alla jävla bostads sidor på internet där man kan leta lägenhet både första och andra hand kostar ju jävla pengar.
Eller man kan ju söka men inte kontakta eller se var man kan nå den som vill hyra ut. Nej för då måste man vara medlem och det är ju inte direkt jätte billigt. Tycker inte jag i alla fall. Jag har inte pengar till att lägga ut 600-700 spän på någon internet sida där man kan söka lägenhet.
Hallå va är det för system?

Så om någon är så snäll och överför typ 600 kr så kan jag bli medlem på EN av sidorna och kanske få någon möjlighet att hitta en bostad till mig och Leon.

Fredag

2008-10-03 ι 11:43:45.. Our life 0 Kommentarer

Ännu en vecka har passerat. Det var planerat idag att jag, Elin och Fjun skulle gå ut på krogen faktiskt. Men vet just nu inte hur det blir. Elin hade tydligen inte pengar nog att festa riktigt ute på krogen och var dessutom inte på humör för det. Lite tråkigt..
But we'll se.

Anw, Leon är jätte jätte närhetsgående. Så vet heller inte om jag kan lämna honom. Han är super förkyld, hostar, snoret bara rinner och inget är kul. Gnäll, grin och ligga och snutta är det ända han vill/gör. Inte vill han äta mat heller så det är bara att langa fram flaskan eller tutten. Enda som duger för unga herren.

Nu fryser jag om fötterna, måste hämta ett par strumor och kanske en tjocktröja?
Kallt här hemma...


Svårt

2008-10-02 ι 13:45:20.. Our life 3 Kommentarer

Det är så svårt för mig att hjälp dig när du inte tillåter mig.

Om du bara skulle släppa in mig i ditt mörker, in genom din mur, in i allt ditt svåra så skulle jag göra allt för att få dig må bra, allt för att du ska kunna vara lycklig igen. Men du stänger mig ute. Du tar inte emot. Du tar inte emot min hjälp. Du vill inte ha min hjälp och det gör ont. Förlåt.

Jag blir bara iväg puttat och fryst. Det är som att du slår med en hammare i en spegel - går i tusen bitar. Jag ser hur du ger upp, jag ser hur allting bara blir värre. Men kom igen nu tjejen.
Om det är så att du verkligen vill så kämpa för fan.

DU ska också göra allt för att det ska funka, allt för att DU ska må bra. Men du gör inte allt.
Du struntar i den hjälp du får eller den hjälp du inte får. Hur många gånger någon än säger till dig så kommer jag också säga det vare sig du vill eller ej. Men DU MÅSTE vissa saker. Hur ska du annars komma här ifrån?
Du mår inte bra här. Du måste bort. Om inte DU mår bra så lovar jag dig att det kommer inte många andra heller inte göra. Speciellt inte jag. Försöker dra dig upp hela tiden, försöker få upp ditt humör. Försöker och försöker..

Ge inte upp vännen. Det finns för mycket att förlora.
Tänk bara på din underbara solstråle. Tänk på henne. Tänk... tänk igenom allt.

Jag finns här, inse det.

Äckel förkylning

2008-10-02 ι 10:00:34.. Our life 4 Kommentarer

God morgon.
Leon är jätte förkyl och samma här. Trodde aldrig han skulle sova något bra. Inte för att han gjorde det men trodde det skulle vara värre. Han vaknade vid halv 1 i natt och lät som en robbot. Han hade så mycket "hosta" i halsen. Men han hostar ju aldrig upp det. Men när han väl hostade lite så gjorde det antagligen jätte jätte ont för han började gråta på en gång. Stackars min lilla älskling.

Så han fick en alvedon sup i rumpan och gott sov han, ett litet tag i alla fall. För vid halv 6 tiden så låg han och bökade för fulla muggar. Tror inte att han var vaken så där jätte mycket men han kunde inte ligga stilla för fem öre. Trots det så gick vi inte upp för ens vid 9. Han somnade om ett tag men var ändå jätte bökig... Men har man en trött mamma så, hehe.

Så idag blir det riktigt varma kläder om vi ska ut..

Mysiga bebis

2008-10-01 ι 22:52:58.. Foto - Barn/Porträtt 2 Kommentarer


Far & dotter

2008-10-01 ι 22:28:26.. Foto 1 KommentarerEn förälders kärlek till sitt barn får inte beskriva. Den måste upplevas.
Här pappa C med sin älskade dotter J.

Baby J

2008-10-01 ι 21:18:29.. Foto 1 KommentarerLittle princess J.
STARTSIDAMichaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!
Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!

Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!


Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December