Buller

2007-09-30 ι 21:25:14.. Bebisen i magen 1 Kommentarer

Vaknade idag av b e b i s b u l l e r i magen.
Det har verkligen varit igång hela dagen i magen idag. Inte ligga still för fem öre. Är inte van vid det. Det brukar alltid vara på morgonen och sen på kvällen, inte mycket på dagen.
Men idag, hujeda mig. Kanske bara för att jag suttit mycket stilla. Han är ju van också av att jag går runt och att det rör sig hela tiden utefrån. Men idag när jag suttit och varit stilla så har han varit i gång i stället.
Ursh, låter så opersonligt att säga han. Mamma säger bara Leon nuförtiden.
Äh, inget är bestämt så får fortfarande vara han och bebis. Snuffe, lillen.. Min pojke!

Nu har han lugnat ner sig lite, kanske somnat?
Men för ett litet tag sen så var det riktigt grymma sparkar. Hårda. Arg på mamma? Haha.
Otroligt underbart att känna att han finns. Han nog börjat mer och mer att fatta nu. Har varit lite "jaja" förut och "ja, ok". Men nu när det är så mycket buller i magen och kollar på saker. Pratar så mycket om det med mammsen och hon är ett så otroligt stort stöd. Ska du ha credd för mamma, tack!
Älskar dig.

Anyway, nu ska jag fortsätta med att fixa lite saker i photoshop till mammas hemsida.
Och sen blir det att knulla kudden.
Så God Natt everyone!
Pok

Lördag

2007-09-30 ι 12:10:21.. Our life 0 Kommentarer

image10

Basket match igår för syrran. Dem förlorade. Tyvär.
Dem hann inte värma upp tillräckligt mycket innan, kom lite sent dit. Skyller på vädret och mamma som körde. Haha. Ja jag lovar, det var inte kul när vi kom upp på tranebergsbron. Det regnade så in i norden mycket att man såg inte en meter framför sig. Och alla andra bilar (som skulle visa vägen för oss) dem bara drog, så där satt jag och mamma i bilen med 3 ungar mitt på tranebergsbron helt själva, utan att veta var vi skulle. Jo vi visste ju att vi skulle till Järla Sporthall i Nacka typ. Men inte hur vi skulle ta oss dit. Ja Herregud, det var ett himla äventyr det också.
Det ordnade sig tillslut ändå och vi kom fram, som tur va :o)

Bättre lycka nästa match. Då visar vi dem!!

Helg!

2007-09-29 ι 09:39:42.. Our life 1 Kommentarer

Va f*an får man in den där almanackan eller datumgojset på sidan? Har kollar överallt men hittar inte.
Känner mig jätte otäcknisk och fattar inget här, även fast jag borde veta.


Anyway, äntligen fredag i alla fall. Wohow!
Inte för att jag har längtat så mycket, har haft så mycket att göra ändå så har inte hunnit. Dagarna har bara flygit iväg. Men skönt med fredag nu ändå, några dagars vila. Om det nu kommer bli någon vila. Har ganska mycket att göra.
Dessutom ska jag ju följa med syrran när hon ska spela sin basketmatch på lördag, ja i morgon. Ända borta i Järla, Nacka tydligen. Hur vi ska komma dit får vi ta sen, orkar inte tänka på det just nu.


Åkte till odenplan efter skolan och mötte mormor där, var jätte mysigt. Saknat min och mormors "ute på stan och shoppa" dagar. Tyckte det var varje vecka förut men inte lika mycket nu.
Jag fick så jädrans ont i ryggen efter bara ett litet tag eftersom att jag släpade runt på min dator. Så därför blev jag inte på så mycket shopping humör utan ville bara hem. Men några onödiga påsar fick vi ihop i alla fall.
Köpte en sån där skriva i bok, mamma har tjatat och tjatat när jag varit inne i stan och jag har alltid glömt. Nu var vi inne i en bokaffär och snappade upp den snabbt innan jag skulle glömma igen. Haha.

Anyway, nu måste jag gå ner och slänga ihop lite mat för maggen kurrar. Bebis vill ha mat. Buller buller.
Tänk att det jämt ska vara så att han ska börja med sina kullerbyttor och bullra runt i magen när jag ska ligga och sova eller när jag börjar bli hungrig. Monster.


Men ha en fortsatt trevlig fredag!
Pok.


Nya bloggen

2007-09-27 ι 23:08:51.. Our life 0 Kommentarer

Ja nu har jag äntligen gjort en ny blogg. Har pratat om det fram och tillbaka hur länge som helst nu men inget har hänt.
Ja jag är då Michala, är 17 år och har en liten monsterpojke i magen. Han väntas att komma den 19 Februari 2008, så får en liten 08 unge *hihi*.

På dagarna så går jag i skolan, pluggar foto på Kunskapsgymnasiet i Globen.
Fotograferar mycket barn/porträtt, nu har det varit folk som jag känner men håller på med en hemsida som snart kommer att komma upp så att folk kan kontakta mig om dem vill ha porträtt/familj/dop/festbilder. Kommer att skriva mer om det när den är helt upplagd och "klar".

Anyway,
Detta var mest för en början. Början på min nya blogg.


Välkommen till min nya blogg!

2007-09-27 ι 18:55:09.. Our life 0 Kommentarer

STARTSIDAMichaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!
Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!

Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!


Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December