Stress, stress & stress

2007-10-31 ι 22:11:46.. Our life 0 Kommentarer

Herregud vad svårt det ska vara att skriva lite här. Nej det är inte svårt. Har bara haft så himla mycket att göra nu dem 2 sissta veckorna. Inte haft tid att sätta mig i lugn och ro framför datorn. Egentligen har jag inte det nu heller men kände bara att jag orkar inte sätta mig framför tvn just nu. Så trött på det.
Inte för att jag tittar särskillt mycket på den men men. Såg bara Greys på 5an nyss..
Anyway,
tänker inte sätta mig och förklara vad som hänt 2 veckor tillbaka just nu. Har tid i morgon för det.
Måste planera lite nu. Inte för att jag kan planera särskillt mycket eftersom att jag måste vänta på samtalet från Tess i morgonbitti. Bitti och bitti? Lär bli efter 12 ändå.
Kanske kan sova och ta det lugn då.
Logga in och skriva lite. Är helt tom just nu. Känner bara en massa stress. Lika bra att logga ut då.

Happy Halloween!

lok

Helgen

2007-10-22 ι 11:39:34.. Our life 1 Kommentarer

Vilken helg. Full fart hela helgen!
I fredags så var det en massa redovisningar i skolan och jag skulle inte ha då. Hade inget att göra då så åkte hem. Mamma hemtade mig och vi åkte till IKEA. Jag skulle ju köpa 2 st förvarings kistor i korg men det blev inte så. Får det till jul av mamma :o) men istället så hittade jag och mamma blå/grå rektangulära tallrikar. Blev en julklapp till mamma.
Herregud, det är verkligen inte länge kvar till julafton. 9 veckor idag. Burkar alltid köpa allting i sissta minuten så det kändes jätte löjligt att köpa en julklapp redan nu. So what? Bara bra.
Anyway, efter vi varit på IKEA åkte vi hem och åt lite sen lunch. Sen var det ut igen. Fram och tillbaka, hit och dit. När vi väl kom hem så deckade vi i soffan. Mamma hade ont i ryggen och jag var bara allmänt trött. Men mamma skulle färga sitt hår och slinga mitt. Men det slutade med att mamam färgade sitt och jag sov. God natt!
Vi skulle upp ganska tidigt på lördagen för att det var hundutställning i Sollentuna. Christer fick leka taxi trots att han inte skulle med. Resultatet från den dagen var inte särskilt bra. Valle - Valentino, fick HP (hederspris) vilket var bra, men åkte ut och blev bara BIM (bäst i motsatt kön). Hampus fick inget HP och slutade som 3:a i hans grupp. Uffe vann självklart och Ville kom 2:a. Tyckte jag inte han skulle, han var så kort och tjock. Stog inte bra men domaren verkade ha något emot Hampus då han inte ens kollade på honom. Malins vovvar gick det bättre för. Lilla Ettan - Vendetta (Valles syrra) blev BIR (bäst i rasen) och vann då över Valle och Hedda - Hedwig, gick så långt som BIG 3:a (bäst i grupp).
Efter utställningen så åkte vi på basketmatch. Blackeberg - Salen, tror jag. Lite läskig match. Gämt som satan. Blacken låg dessutom under med 12 poäng ett bra tag så vi var jätte nervösa. Slutade trots allt med att Blackeberg vann med 3 poäng. *pjuuw* Efter matchen åkte vi till Åkermyntan, som har ny restaurang - Asiatisk, och käkade middag. Kl var ju redan efter 7 och vi hade varit borta hela dagen. Inte en chans att vi orkade med mat då. Vi tog ett erbjudande, middag för 4 personer med 2 olika förrätter, 4 varmrätt och en efterrätt. Mycket av det var stark och syrran käkade friterad anka. Lät läskigt. Men hon käkade som en galning och älskade det. Haha, skum unge. Men inte så farligt, det smakade som mörk kyckling. Inte lika ljust kött som kyckling. Efter vi kommit hem från middagen så var det lika bra att gå och sova igen då. Upp tidigt nästa morgon också.
Söndagen började lamt. Vi åker till Uppsala vid kvart i 9, hämtar Malin med vovvar på vägen. Kommer till ett ISKALLT stall. Går inte in förns en timme efter vi kom. Var redan då pisskall om fötterna. Valle börjar. Han går in själv, tråkigt. Fick HP och tävlade sen mot syrran. Förlorade självklart igen mot knubbiga syrran. Hampus går in efter ett bra tag mot Baltazar. Vinner mot honom, Yes! Går sen in mot Melker för att bli BIR. Vinner! Han går då vidare till BIG finalen. Bäst i gruppen alltså. Där det då är 10 andra raser och Hampus representerar då alla mopsar. Mamma går in med Hampus och domarn tackar 5 st andra. Mamma står kvar med Hampus. Wohow. Han kom inte 5:a heller. Men fan, han kom 4:a. Bra ändå. Det är svårt att vinna mot dem där pudel jäklarna och andra långhåriga hundar. Inte ofta en Mops kommer och vinner. Så Hampus hade bra dag ändå. Kom ju hem med 5 rosetter, massa godis och mat.
Död igen när vi kommer hem. Helt slut i kroppen.
SOVA!
Upp igen, måndag morgon. Skola. BUUÄ.

Anyway,
måste gå nu. Tess sitter och tjatar på att vi ska ner och äta. Är dö hungrig jag också.
Måste mata bebis.
PussOkram

uttråkad...

2007-10-19 ι 10:31:49.. Our life 0 Kommentarer

Vilket kul väder man vaknar till. Jippi.
Grått, grått, grått. Blött, blött, blött. Kan det vara mer tråkigt väder? Typiskt svenskt väder. Kallt som satan var det också. Såg kyligt ut men det var riktigt kallt när jag gick upp till bussen. Var tvungen att sätta på mig vantarna.
T försov sig idag och bestämde sig sen för att vara hemma. *slöfock*
Anyway,
sitter och har inget att göra. Väntar på en lektion som ska börja om 2 timmar. Det är så där lagom kul. Och då är det dessutom bara redovisning. Funderar därför på att åka hem nu. Åka till mamma. Vi kunde kanske åka till IKEA.

Är helt förlamad i händerna, har inget i huvudet. Helt tom. Tråkigt. Inget mer för mig här.
Sorry.
Krams


Bra humör!

2007-10-18 ι 23:28:46.. Our life 0 Kommentarer

Har känt mig så jäkla peppad idag hela tiden. Vet inte varför.
Åkte till stan efter en fika med Tess och hennes mamma Eva. Den godaste smootiesarna i världen. Hallon/banan. Mums. Kom till stan, köpte lurar till telefonen, strumpbyxor och en tshirt. Skulle också titta, bara titta, om jag hittade ett par stövar. Det slutade ju sjävklart med att jag köpte ett par också. Vagabond 1000;-
Ska lägga upp bild på dem sen. Men hinner inte nu. Kl är mycket. Ska börja dra mig till sängen.

So good night everyone. Sleep tight!
Krams


Lycka betyder inte alltid lycklig

2007-10-18 ι 12:38:17.. Our life 0 Kommentarer

Kom ner i morrse och skulle käka frukost. Mamma hade gjort ordning. Gulli dig!
Radion är på och helt plöstligt hör jag att det har hänt en olycka på gröna linjen. "Tunnelbanan går inte mellan hötorget och slussen" - ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. Kunde det bli en bättre start på dagen?
Ringer Tessan och frågar om hon är hemma och tack och lov var hon det. Berättar för henne och hon pustar och klagar lika mycket som jag i telefonen. Men herregud, det är faktiskt ofta så på gröna linjen, att den inte går.
Sätter mig på bussen på väg mot T. Hon missar självklart den så jag går av och väntar. När vi väl kommit på tunnelbanan så är det tydligen inga problem på gröna linjen. Skönt.
Satt på tunnelbanan och tänkte. Mycket. Fram och tillbaka på allting mellan himmel och jord. Vad jag ska göra idag. Vad jag måste göra. Ta stadsbilden, gå in på ONOFF och fråga om dem har några hörlurar till min mobil, köpa skor, kolla skor och massa mer.
Men dem tankarna tog ju snabbt slut och satt bara och kollade på allt folk.
Det är sjukt hur jävla mycket förutfattade meningar man har om folk. En skrattande tjej med sin kompis står och pratar. Är hon lycklig? Ja hon skrattar ju för fullt. Medand en annan kille bara står och ser allmänt trött ut. Är han lycklig? Han kanske är lyckligare än tjejen? Vem vet? Inte vi här på tunnelbanan i alla fall. Hans kompisar och familj kanske. Eller så gömmer dem det? Tjejen kanske säger att hon har lycka i sitt liv. Men lycka betyder inte alltid lycklig. Förutfattade meningar.. Ja dem har vi alla. Bara för att någon har på sig ett visst plagg så är den personen på ett speciellt sätt eller om personen har färgat svart hår eller blont. Som en tant sa till mig på jobbet när jag satt i kassan; "Lilla flicka, varför vill du färga håret svart och se ut som en utlänning?". Herregud, bara för att jag har färgat mitt hår mörkt och inte är en sån person som sminkar mig mycket (en emo kanske jag ska säga så att folk förstår?) så ser vell jag inte ut eller är en utlänning? Om folk ser mig på det sättet så gör dem vell det. Det är deras problem.
Får en blond tjej inte färga håret mörkt? Får, får vi vell. Men vi borde inte. Vi borde snarare visa att vi är blondiner och vara stolta över det, även då att vi inte vill. Vi och vi. Ja jag talar för mig själv nu i alla fall.
Jag vill ha mörkt hår. Jag vill inte vara tråkig svensk blond råtta.
Se det inte fel nu. Jag älskar blont hår. Skit snyggt. Men Jag är trött på att ha det på mig. Jag är sån som även idag skulle vilja vara så där snygg blondin. Så underbart fint med gulblonda lockar. Men när jag väl har det så vill jag ha mörkt. Velar fram och tillbaka helatiden.
Bestämt mig nu i alla fall för att slinga ner håret litegran så det blir lite ljusare. Och det gör jag absolut inte för att folk inte ska tro saker som inte är sannt. Det gör jag för att jag vill.
Får se var det leder. Kanske blir jag brunett? Eller guldbrunt. Vem vet, jag kanske slutar som rödhårig? Men riktigt, riktigt blond kommer jag inte bli. Blir ingen söt liten svenne. Ledsen tanten.

Anyway, detta var ett konsitgt inlägg. Först handling om vad som hände i morrse för min del. Sen om förutfattade meningar som slutade med att jag sa att jag ska slinga håret. Jaja. Läs det eller inte. Har du kommit hit borde du nog sluta nu. Haha, nejdå. Ska inte skriva mer nu. Inte detta inlägg.
Ska göra lite arbete nu. Go michis!

Krams everyone

drömm sött

2007-10-17 ι 22:56:51.. Our life 0 Kommentarer

image25

Good night

2007-10-17 ι 22:42:12.. Our life 1 Kommentarer

Det här vädret... Ursh. Tråkigt så jag dör.
Bukar älska hösten. Fallande färgglada löv, lagom kallt och solen skiner. Men inte mycket denna höst. Fallande löv finns men det blir inte samma känsla när det inte finns någon sol.
Visst, ska inte överdriva. Det finns sol. Men den försvinner så fort man kommer ut. Boring!
Anyway,
My day. Oh. Boring to.
Blev ingen redovisning för min del idag i alla fall. Jag blev hemma. Kanske inte var så bra men nu kan jag ju inte gå till dit. Om drygt 10 timmar så kommer jag ju vara där igen ändå.
Blä vad tråkigt. Har ingen lust att sitta och beskriva min dag. Var i sumpan snabbt med mamma och mormor, sen fick jag jätte sug på att åka till IKEA men kom inte iväg för att syrran skulle ju ha bakset träning. Skulle inte hunnit fram och tillbaka trots att jag viste vad jag skulle ha.
Det får bli i veckan. Men gud, det är ju redan torsdag i morgon. Veckorna går så snabbt. Bra det. Kan gärna gå 10 veckor på en natt för min del.
Bebis o magen växer, men kom igen snabbare!! Tycker att jag fått mycket bredare magen nu på bara några dagar. Men det går ju snabbt nu mot slutet. Slutet och slutet? Ja efter halva tiden, som jag gått förbi. Är i vecka 23 nu. Wi yey!
Com on baby.

Nu ska jag gå upp och krama mamma tror jag. Hon har varit så deppig nu när hennes wiplash skada utreds, IGEN. Inte kul att se henne så. Vill finnas där så mycket som möjligt. Hoppas bara att hon känner det.
Love you mum!!

well, good night everyone.
lots of love, *kick, kick*
- m & bebis


Till bebisen

2007-10-17 ι 18:30:49.. Our life 0 Kommentarer



image23

Dumma mig

2007-10-16 ι 15:33:16.. Our life 1 Kommentarer

Dagen började ju bra men slutar nog i kaos..
Om 30 min ska jag vara på jobbet, kunde inte komma lite senare. Chefen hade tydligen mycket att göra, lät jätte stressad.
Stänger försej med Johanna idag. Skönt.
Stressad över redovisningen i morgon då. Hur f*n ska det gå? Valde foto. Ska ta bilder som hör ihop med ett framtidsbrev. Visst inte så stort problem om jag fått hunnit att tänka och gjort det i lugn och ro. Men nu har jag till i morgon på mig. Ops!
Och så ska jag ju och jobba nu. Ha vad roligt.
Ursh vad dålig jag är. Skulle tänkt lite innan. Men har som sagt ingen hjärna ibland. Och framförallt inte på sådant som man tycker ska bli så enkelt och det fixar sig.
Men nu hade jag helt glömt.
Kaos.

Hur ska jag kunna göra allt mycket snabbare? Snabbkurser hit och dit. Svejs svejs. Fläng, fläng.
Men känner mig ändå rätt nöjd med att jag har allt annat, utom matten, klart. Bra Michis.
Att jag ändå klarar att göra det.
Vet att jag måste så att jag kan klara det här året på en termin bara så jag kan vara hemma med bebisen sen. Åh lilla du.
22+0 idag då, alltså går in i vecka 23 nu.
Ojoj vad tiden går snabbt.

Anyway, nu måste jag faktiskt börja dra mig.
Jobbet kallar.
Krams

Graviditet

2007-10-15 ι 14:56:21.. Our life 1 Kommentarer

Vaknar idag med världens huvudvärk. Hade vaknat redan i natt och höll på börja tjuta. Måste drömt något hemskt, för somnade på en gång. Hade nog inte så ont. Men trodde det. Kännde absolut inte för att gå upp. Ville bara ligga kvar i sängen. Sätter mig upp, lyssnar var mamma håller på med. Kände mig jätte ledsen. Ville bara att mamma skulle komma och ta hand om lilla mig. Men hon var nog inte heller på världens jätte humör heller.
Så jag bara satt där. I sängen. Tittade ut i fönstet på absolut ingenting, fanns inget att titta på. Det dåliga vädret? Ja det var ju spännande.
Går in på toa, känner hur hela huvet dunkar så fort jag rör på mig. AJ!
Ställde mig framför mamma och ville att hon skulle krama mig och vi skulle skratta och hoppa runt som på rosa måln eller nått. Men inget av det hände. Satte på mig, åt lite frukost och mamam frågade vilken buss jag skulle ta eftersom att jag missade den jag egentligen skulle ta. Sa att jag inte visste och mamma stog som ett frågetecken. Vad höll jag på med? Har inte den blekaste. Jag var en sån där "orka skola" tonåring. Nej, jag vill inte vara så. Ville bara stanna hemma den här dagen. Helgen hade varit för mycket. Jobbat för mycket, inte gjort det jag skulle och kände mig stessad gången 1000 över det. Ville vara hemma med mamma.
Men mamma sa inget och jag vågade inte. Så töntig. Jag bara gick där som en fet kossa med hormoner som sprutade ut ur näsan och öronen.
Därför så sa mamma inget, men det förstog jag inte då heller. Hade bara mig själv i tankarna då. Ego.
Helt plötsligt sa jag att nu skulle jag gå. Mamma såg fortfarande ut som ett irreterande frågetecken. Sen sprang jag in på toan och böla.
Vad är det här? Så här vill inte jag vara.. Har inte tid med det.
Mamma bara öppnade dörren och stängde igen. Varför gjorde hon så? *AAAAAAAAAAAAAAAH*
Blev ännu mer ledsen över det och det bara rann. Eller nej nu forsade det. När det slutade lite så hörde jag att nu ska mamma och syrran gå upp till hennes skola så gick jag ut i hallen och satte på mig jag också. Nu skulle ju jag till bussen. Ha ha.
Vi gick ut och jag gick ett annat håll från vad mamma gjorde. Hon skrek efter mig men jag lotsades inte höra. Sen vart det tyst, jag ville kolla bak men ville inte mamma skulle se det. Men då var hon bakom mig och skrek "VAD HÅLLER DU PÅ MED? SVARA MIG DÅ!"
Hon hade tydligen ropat flera gången, men jag hade faktiskt bara hört EN gång. Det slutade i alla fall med att jag står och stor grinar och mamma snackar. Vad hon än sa så grät jag mer. Om hon nu sa stol eller bebistå så spelade det ingen roll. Hon sa något till mig.
Herregud, dessa hormoner. Hjälp.
Gick hem tillsammans med mamma och båda slocknade lite i soffan. Då kom självklart syrran hem på lunchen och störde våran skönhetssömn.
Mormor har ringt hela dagen till mamma också och tjatat att hon vill åka till Solna. Köpa pärlor. Och det har gått på mammas närver för hon ville inte.
Haha, stackars mamma. Hon måste stå ut med mormor eviga tjat om att åka någonstans varje dag och mig, en gravid hormonskossa som bryter ihop och bara bölar hela tiden.
Lovar mamma, du har min sympati.

Älskar dig av hela mitt hjärta och är så otroligt tacksam över att du alltid finns här för mig. Att du orkar.
image20

Torsdag em

2007-10-11 ι 19:11:11.. Bebisen i magen 0 Kommentarer

image19


Första mamma kläderna!
Var tvungen nu att köpa. Går inte att ha jeansen, gör så jävla ont har jag kommit på.
Tänker inte på det så mycket på morgonen, men när man kommer hem så är det riktiga märken på magen. Inte så bra. Ska ju inte klämma in pojken i magen ju. Lilla bebisen måste ju få plats. Haha.
Köpte bara en helt enkel mysdress på H&M på vägen hem från skolan. Så det var inget speciellt alls.
Bara något att ha, något som var riktigt SKÖNT!

Anyway, satt och kollade på internet på andra kläder. Har blivit så skön av mig på sisstonde. Ja, nu när jag är gravid.
Kanske inte så konsigt, eller det kanske är konstigt(?) Men man ser ju dem där snygga gravida tjejerna som klär upp sig så. Är så en dag och sen orkar jag inte. Eller jag orkar att göra i ordning mig och så, bara kul. Lägger upp kläderna på sängen och är stolt. Men att gå så hela dagen. Neej, inget för mig.
Ursh, vad tråkig jag blivit låter det som. Men det är sant. Skulle gärna gå i myskläder varje dag. "Skulle gärna"? Va? Det gör jag ju nästan. Alla mina kläder börjar damma inne i garderoben..
Dax att skärpa sig kanske? Äh, nej varför det.
Är som jag är. Skön av mig. Mjuk och gosig. Len och mysig. Stor.
Ja inte min kropp då asså, ja den är ju också ganska mjuk och stor nu. Haha. Men len och mysig? Äh det vette fan. Kanske.

Är i vecka 22 nu då. Kan det inte gå snabbare?
Eller tiden går som ett skott, men nu när man tänker efter så är det sjuuuuuukt långt kvar. Trots att mer än halva tiden har gått och det kändes som om det bara var 2 veckor sen jag fick reda på det.
Längtar bara så mycket efter lillen min. Lill pojken.

Pok, magen sparkar.

Orolig i onödan

2007-10-11 ι 09:49:22.. Our life 1 Kommentarer

Inte skrivit på många många dagar nu.
Ursh, fy mig!
Har en ursäkt faktiskt. Varit "sjuk". Har en jätte känslig gravid magsäck tydligen. Kan inte äta nånting. Så fort jag har ätit så har jag haft riktigt ont i magen. Inte vetat var jag skulle ta vägen.
Blev dessutom grymt orolig att det skulle vara bebis. Det blev mamma också så det vart inte bättre.
Men han har sparkat och visat mig att haan mår bra och visst finns med mig.
Ja men ursh, det har varit några fan dagar. Inte kul.
Inte så roligt heller om jag ska beskriva dem dagarna heller. Haha.

Anyway, nu är det bra. Sitter i skolan igen. Som vanligt..
Är på skit bra humör idag, trots det enormt äckligt jätte kalla vädret.
Och trots att koftan jag har på mig är fuktig. Hann inte torka från igår. Den kändes inte fuktig hemma men efter att haft på mig min jacka så kändes jag helt pissblöt. Ursh.

Men nu måste jag lyssna lite på redovisningarna här i skolan.
So, more to come. I will write soon.
Pok

Eviga höst

2007-10-07 ι 21:57:36.. Our life 1 Kommentarer

Vad ska jag börja med? Att det var en dålig dag börjar bli tjatigt nu. Haha.
Har faktiskt inte något kul att berätta den här helgen. Lite tråkigt men sånt är också skönt.

Vaknade kanske inte på världens topp humör idag men känner mig jätte pigg i kroppen nu. Självklart när kl är så mycket. Men ögonen börjar ändå falla lite..
Anyway, i går var jag på damlagets match med syrran och mamma.
Blackeberg - BG Luleå, 83-38. Utklassning!
Skönt att tänka på lite annat än skolan..

Har dessvärre haft halsbränna hela dagen idag. Ursh. Så irreterande. Som reklamen säger "det är inte lätt att vara snäll om man har halsbränna". Har inte varit speciellt elak men inte haft något skratt humör direkt. Dessutom var det inget kul väder.
Ja, när ska det bli lite roligare väder igen? Aldrig. Eviga höst.
Men hösten är mysig. Kallt och mycket kläder. Gillar jag. Till en viss del dådå. Vintern kunde vara på samma sätt. Snö är inge kul. Eller jag gillar snö, love it när man är på skidsemester. Men inte här i Stockholm. Det kan vara för min del. Snön kan finnas uppe i fjällen och låta bli att komma hit. Men det lutar ju mot att det blir så tillslut ändå. Var ju inte mycket snö förra vintern. Skönt det!

Har suttit och gjort en jäkla massa skolarbeten idag. Ganska stolt faktiskt. Kännes bra.
Så nu är jag måttligt trött men ändå pigg efter duschen aldeless nyss. Men måste ändå börja tänka på sängvistelsen snart.
Vad är det att tänka på egentligen? Bara att lägga sig. Sitter ju redan i sängen så varför resa mig här ifrån? Nej det känns onödigt.

God natt, krams everyone!


2008

2007-10-05 ι 17:01:32.. Our life 0 Kommentarer

image18

Bara dåliga dagar..

2007-10-05 ι 14:51:40.. Our life 1 Kommentarer

Ännu en till underbar dag.
Nej inte mycket.
Vaknade en kvart innan min buss skulle gå. Ställde in mig helt på att jag då skulle missa och ta nästa. Men jag gick upp, slängde på mig ett par jeans och en tröja. Åt en grapefrukt och gick iväg.
Hann allt det på en kvart. As bra!
Men det gjorde inte att dagen började bra.
Kände mig lite ofräsh. Hade inget smink, bara slängt på mig något och mössa på.
Men det var rätt skönt ändå.
T hade försovit sig också, och det gjorde det ännu värre. Satt själv på basgruppsmötet. Kunde se hur alla, från att jag gick utefrån dörren, hur dem tittade på mig och blev äcklade. Hade inget självförtroende idag.
"Titta på henne, och hon ska bli mamma. Stackars barn."
Tankarna flög fram och tillbaka, inga snälla.
Är lite trött på att jag bara får en massa dåliga dagar nu. Ursh.
Graviditetshormoner.

När basgruppsmötet var slut så hade T kommit. Efter nästa lekttion var slut så hade jag ingen lust eller ork att vara i skolan. Kände mig inte peppad. Kände mig helt själv i världen.
Dessutom så kom jag och T i värsta bråksnacket. Så jag gick bara därifrån och sa hejdå. Det gjorde ju inte saken bättre heller.
När jag då gick ner mot tunnelbanan så ringde jag mamma. Tänkte att jag kunde på lite peppning av henne. Men hon var tydligen på dåligt humör också så det första jag hörde var bara skit.
Så hade jag ingen lust att snacka så jag sa hejdå och la på. Då bara började det rinna. Kunde inte sluta.
Kollade ner i marken när folk kom förbi. Mamma ringde om och om igen och jag svarade inte. Ville inte gråta mer.
Fick många sms, men orkade inte. 
Satte mig på tunnelbanan och fick mer och mer ont i halsen. Höll ju tillbaka gråten så mycet som det gick, men det rann ändå. Mamma ringde hela tiden så jag svarade ändå. Hon hörde ju att jag var ledsen och frågade om jag bråkat med T?
Bråk och bråk.. Tjafs. Otroligt töntigt och onödigt också.
När jag väl började närma mig hem så rann det inte längre. Mamma kom och hämtade mig vid tunnelbanan och det kändes bra. Syrran var med. Vi åkte och käkade lunch och handlade lite mat till ikväll.
Och nu har mamma åkt till mormor, hon ska sova över där. Morfar är tydligen på någon lyxweekend med några gubbar och mormor ville inte vara själv. Mamma får aldrig göra något själv så jag puchade iväg henne dit, hon kände sig dum tydligen för att hon lämnade mig hemma här och att jag skulle göra mat till syrran osv.

Är dö seg nu och har 100 saker jag måste göra. Men orkar inte just nu. Måste vila lite. Är fortfarande inte på humör.
Vill bara kramas lite med mamma, men det får vi i morgon i stället.
Och kan du inte leka runt lite där inne? Bebis? Rör dig. Mamma behöver lite stöd nu!

Krams

Promenad

2007-10-05 ι 10:49:49.. Our life 1 Kommentarer

image12

Aj som fan!

2007-10-03 ι 18:05:47.. Our life 0 Kommentarer

Vaknar med ett pissväder ute. Jag blir bara på dåligt humör genom att se att det är grått och trist ute. Ursh vad jag hatar det. Svin kallt var det också.
När jag sträcker på mig i sängen så får jag värsta muskeldraget i vaden. HELVETTE vad ont det gjorde! Viste inte vad jag skulle ta vägen. Det slutade ju aldrig att strama.
Sen när jag ställde mig på golvet så kände jag hur hela benet bara vek sig så jag var tvungen att sätta mig igen. Det gjorde så himla ont. Kunde fan inte gå. Redan då kände jag mig som en 80 åring. Hade ingen kraft alls, var helt död i kroppen.
Jag hade ju inte sprungit något maraton direkt. Inte nått.
Men så här är det ju tydligen att vara gravid. Haha. Fy banne mig.
Men älskar det ändå, min bebis är ju där inne! :o)

Anyway, jag åker till skolan och är helt borta på tunnelbanan. Mina ögonlock orkade inte hänga med så jag somnade. Vaknade igen när vi var i Odenplan. Ganska bra faktiskt. Men jag har aldrig i hela mitt liv somnat på en tunnelbana. Aldrig!
Men nån gång ska ju vara den första, tydligen. Ha!
Går av Gullmarsplan och känner hur ont jag har i min vad, fortfarande. Det går segt uppför backarna och dem 500 trappstegen som är till skolan. Det är egentligen inte långt, men den vägen är det BARA trappor. Först upp till skolan och sen I skolan. Oh Jesus. Kommer inte funka sen när jag gått upp 10 kilo.
Oh no, 10 kilo. Jag kommer bli tjock.
Men allt för min lilla pojke där inne!
Sitter på en föreläsning och det sa bara PANG i underbenen. Stick, stick, stick. Så irreterande.
Mamma sa ju att jag skulle ha fötterna högt för att inte svälla upp i benen och få stickningar. SVÄLLA UPP I BENEN?!
Jag kommer se ut som en elefant. Haha, fan va komiskt.
På vägen hem kände jag hur min rygg är helt cp av att suttit på tunnelbanan som en gay in när jag sov (ursh kan tänka mig) och sen till fiket efter skolan och nu hem igen.
Nu kände jag mig som 100 efter i morrse då jag bara var 80 år.
Det här var bara ett klago inlägg. Gud så otroligt töntigt.
Men det var så min dag var. Utom när jag fick rådamp på T och hennes kille F på tunnelbanan och fiket. Äh, det var nog inget kul det heller. Men kände hur jag fick lite energi ett tag där. Som sen dog när jag kom till syrrans basketträning.
Nu sticket benen igen.
Upp!

Krams på er / den tjocka krokofanten

Jag är med barn

2007-10-02 ι 21:18:31.. Our life 0 Kommentarer

Gud vilken dag.
Börjar med att jag inte går till skolan pga några anledningar.
Så runt halv 9 efter hundturen med mamma så satte vi oss framför varsin dator. Jag gjorde engelska uppgiften som jag och T hade tänkt att göra i skolan. Efter det höll jag på somna, hade sovit så dåligt i natt så mina ögon bara stängdes igen.
Då kom mamma på att hon skulle på möte med någon kärring (enligt henne) och att det var någon himla klädbytar dag nära oss. Så vi tog vårt pick och pack och åkte för att kolla var det var på "klädbytardagen".
Fanns hur mycket som helst, var jätte överaskad. Vi var där ändå kl halv 11, det började 10, och det var så otroligt mycket folk redan. Herregud. Ni skulle sett folken. Dem hade papperskassar med sig och stog och bokstavligen tryckte ner massa, massa grejer. Alla trängdes och skulle ha allt.
Vi hittade i alla fall 2 st jätte fräsha bebisoveraller i ett hörn där inte så många var. Eller rättare sagt en åkpåse och en overall. 100kr, hallå? Helt tötnigt billigt. Skit bra att ha reserver. Vet ju aldrig, kanske blir värsta spygubben här. Hihi.
Sen bar vi av för mötet på hennes rehab, för wiplashskadan, och jag visste att mamma inte var så glad över det så jag följde med för att stötta henne.
Det var inte mycket kul som vi fick höra där, så mamma var lite nere på vägen hem. Men jag blev ändå på värsta idiot "michis" humör. Jag satt bara och stirra på mamma och gjorde olika miner, kände mig som 2 år. Men hade skit kul. Garvade så fort mamma tittade på mig. Och reaktinerna från henne var bara "herregud, är detta min dotter?" *haha*.
Kunde då se framför mig hur jag kommer att göra miner med mitt barn. Kommer tävla i stället för som alla andra föräldrar som ber dem att sluta. Herregud, hur kommer det sluta?
Äh bästa mamman och mormorn kommer du att få Bebis, lovar dig!

By the way, tittade föresten på vagnen hoss L i går. Herregud vad fin. Både mamma och jag blev kära i den. Den var ljus beige med ett jätte fint mönster på sittsen och en del av suffletten. SÅ JÄVLA FIN, rent ut sagt!
Då skulle dessutom vi få en svart sitts på köpet och en massa andra prylar. Herregud den är sprillans ny och halva priset, finns ingen chans att någon i världen skulle banga. Inte jag i alla fall.
Jätte skön att köra, svängbart framhjul.
I LOVE IT.

Anyway, nu har jag precis kommit hem från jobbet. Skönt!
Stängde med Johanna idag. Underbart.
Dem flesta på jobbet vet nog inte att jag och H ska ha barn. Så tänkte passa på att säga det till henne nu i alla fall. Men gud så hon snackade, ville ju inte avbryta heller. Otrevligt ju.
Visst jag svarade ju och så men precis när jag skulle säga något så kom hon med något nytt :o)
Men när vi gick till bussen så kunde jag äntligen säga det. YES!
Precis då så ser vi hur båda våra bussar kommer. Vi springer som galningar och jag höll nästan på att missa min. Då får jag sms. Av J.
"Oh, nu får du berätta mer: hur länge har du varit de? Asså Gud vad spännande!! Krams"
Satt och gravade för mig själv på bussen. Vet hur tötigt och fult det ser ut när folk sitter och skrattar när dem skriver sms. Men kunde inte låta bli. *haha*
Svarar och får snabbt svar igen.
"Vetu om det är en flicka eller pojke? Allvarligt jag ät helt till mig!! När jobbar vi tillsammans igen? Måste snacka då"
Kunde jag sluta garva nu? No way. Vet egentligen inte varför. Men det är kul när någon tycker att det är kul att jag ska ha barn. Jag blir så peppad då. Vill bara tycka ut honom nu då. Oh, måste det vara så långt kvar? Öh.

Ser att det är jätte långt nu. Får sluta skriva. Bebis sparkar och har sig mycket nu också. Vaknat eller så. Ska ändå gå ner och ta en mandarin, haha lät lite nyttig där. Men dem är grymt goda. Köp sesongens mandariner, skit goda!

Krams på er alla!

STARTSIDA



Michaela, född för 20 år sedan. Bor i en underbar lägenhet i Nockeby, Bromma, med mannen i mitt liv som jag är förlovad med, sen 10 juli 2010, och sönerna Leon & Charlie.

Fotografering, matlagning och inredning är något som tar stor del av mitt liv! Så här i bloggen skriver jag om detta, vad som händer i våran vardag och även mycket annat som angår småbarnsföräldrar med mera..

So enjoy!




Leon Alexian föddes den 13 feb 2008, i vecka 39. Med sina 3595g och 52cm lång.

Nu är han den finaste och stoltaste storebror som snart fyller 3år.
Han går hos sin dagmamma, är blöjfri, älskar att leka med bilar och växer upp lite för fort. Våran stora, fina prins!





Charlie Alexie föddes den 20 dec 2010, i vecka 34. Med sina 2532g och 45cm lång.

Han hade lite bråttom ut så efter två veckors vård på neonatal avdelningen på danderyds sjukhus fick vi äntligen komma hem tillsammans! Nu växer och frodas våran älskade lilla prinskorv!






Mer mat och recept jag lagat hittar du här..


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December


Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September
Oktober November December

Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December